Trumpia uhkaillaan taas virkasyytteellä – Tällä kertaa Ukrainan presidentin kanssa käydyn puhelun vuoksi

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei tunnu saavan ”työrauhaa”, vaan uusi skandaali odottaa aina edellisen savupilven reunalla. Tällä kertaa Yhdysvaltain demokraattinen puolue on tarttunut Trumpin käymään puhelinkeskusteluun Ukrainan presidentti Vladimir Zelenskyn kanssa. 

Valkoisesta talosta vuodetun, auki kirjoitetun puhelinkeskustelun perusteella Trumpin väitetään painostaneen ukrainalaista virkaveljeään vastapalveluksen vaatimisella, tarkemmin Trump vaati tämän kanssa presidentin tittelistä kilpailevan demokraattien Joe Bidenin toimien urkkimista.

Aivan tuulesta temmattu Trumpin mahdollinen pyyntö ei ollut ja presidentti perustelikin pyyntöään Barack Obaman kaudella tapahtuneilla asioilla. Obaman varapresidenttinä toiminut Biden, muun läntisen maailman rinnalla vaati Ukrainan tuolloisen valtakunnansyyttäjä Viktor Shokinin poistamista tehtävistääm, sillä tämä ei tuolloisten valtiopäämiesten mielestä tarttunut tarpeeksi hanakasti maassa tapahtuvaan korruptioon. Trumpin mukaan Biden ja/tai tämän poika olivat mahdollisesti avainasemassa siinä, ettei Shokinia koskaan syytetty virkavirheistä tai rikoksista.

Trumpin mukaan Biden on ”kehuskellut syyttämisen estämisellä” ja pyysi ”puheluskandaalin” puhjettua mediaa ja viranomaisia perehtymään asiaan.

”Virkasyyte mistä?”

Presidentti Trump ei luonnollisestikaan ole aivan samaa mieltä mahdollisen virkasyytteen sisällöstä ja on leimannut tämänkertaisen ”noitavainon” vitsiksi.

– Heitä lyödään kovaa tämän noitavainon vuoksi, sillä kun he katsovat tietoja, he huomaavat ne vitsiksi, Trump kommentoi tapausta.

– Virkasyyte mistä? Siitä, että tapaaminen tai puhelu on loistava?, kuului presidentin ilmeisen retorinen kysymys.

Myöskin demokraattien esittämät väitteet Ukrainan presidentin painostamisesta Trump lyttää tyystin ja toteaa, ettei Trumpin ja Zelenskyn välisessä keskustelussa ilmaantuntu minkäänlaista painostamista.

Demokraattien syytöksiltä syö pohjaa myöskin se, ettei vuodettu aukikirjoitettu puhelu ole sanatarkka. Siten mm. sanavalintoja on voitu väännellä ja käännellä julkaisijan agendan mukaan. Erityisesti media on takertunut kohtaan, jossa Trump perustelee palveluksen pyytämistä Ukrainan presidentiltä:

– Mitä te olette tehneet meidän vuoksemme? Me olemme tehneet niin paljon teidän eteenne, mutta emme ole havainneet kovinkaan paljon vastavuoroisuutta. Minulla onkin palvelus pyydettävänä, kuului lainaus, jonka mm. uutistoimisto AFP on siteerannut artikkelissaan.

Lähde: AFP

14 thoughts on “Trumpia uhkaillaan taas virkasyytteellä – Tällä kertaa Ukrainan presidentin kanssa käydyn puhelun vuoksi

 • 26.9.2019 at 13:26
  Permalink

  Trump edustaa kansaa ainakin periaatteessa ja globalistieliittiä tämä raivostuttaa. On sitten täysin selvää, ettei tämän kansaa edustavan ihmisen puheluita voida salata, vaan ne vuodetaan julkisuuteen. Sen sijaan jos joku väärinkäytöksiä paljastava ’whistleblower’ vuotaa julkisuuteen tietoja siitä, mitä syvävaltiot tai teknojätit puuhastelevat kansojen päänmenoksi, niin silloin paljastaja istuu vankilassa vuosikymmenet.

  Reply
 • 26.9.2019 at 17:02
  Permalink

  Demokraatit huutaa syyttä sutta jo niin monetta kertaa, ettei taida kohta enää mennä läpi.

  Reply
 • 26.9.2019 at 18:32
  Permalink

  Todellakin, länsimaisen teatterin historia ulottuu antiikin Kreikkaan samoin demokratian.

  Reply
 • 26.9.2019 at 20:45
  Permalink

  Demokraatit muassaan Barak Obama ja ”Killary” Clinton ovat alinta pohjasakkaa mitä uudelta mantereelta löytyy. Eurooppa muassaan Suomi on täysin samanlaisella luonteella varustettuja kusipäitä täynnä, jotka vievät maanosansa tuhon tiellä alinpaan helvettiin murhaten ja myrkyttäen kaiken kauniin ja puhdashenkisyyden pois euroopasta korvaten sen lähi-itäläisellä paskalla, joka on alinta ihmisjätettä mitä maailmasta enää voi löytää.

  Reply
 • 26.9.2019 at 23:00
  Permalink

  En nyt kommentoi suoraan tätä asiaa, mutta tuli mieleen poliittisesta tilanteesta Suomessa.

  Perussuomalaisten kannattaisi nyt käydä aktiivisesti neuvotteluja Kokoomuksen kanssa tulevan hallituksen muodostamisesta. Se ei ehkä onnistu, mutta ehkä Perussuomalaiset onnistuvat imuroimaan muutaman kokoomus loikkarin ja kasvattamaan eduskuntapaikkojen määrää mahdollisesti jo ennen vaaleja!

  Kansallismieliset on nyt aivan liian passiivisia!

  Reply
 • 27.9.2019 at 14:25
  Permalink

  Deep State vehkeilee kun Trump pyrkii ottamaan FED:in valtion haltuun. Onneksi suon kuivatus etenee vääjäämättä ja saatanan palvoja globalistit teloitetaan joka sorkka. Myös suomalaiset myötäjuoksijat.

  Reply
 • 28.9.2019 at 00:31
  Permalink

  Kansallismielisten hallitsemassa Euroopassa ei ole sijaa vehkeileville salajärjestöille. Niiden toiminta lopetetaan. Näiden rottien olisi parasta tulla esiin koloistaan nyt kun se vielä on mahdollista ilman kovia rankaisutoimia. Kun valta on kansallismielisillä, vehkeilevissä salajärjestöissä toimivien kohtalo ei tule olemaan kadehdittavaa.

  Reply
 • 29.9.2019 at 04:49
  Permalink

  Juri Lina cites Professor Valeri Yemelyanov who told a Soviet Communist Party Congress in 1979:

  “the Jewish freemason pyramid controls 80% of the economy of the capitalist countries and 90-95 per cent of the information media.” In 1938, an insider Christian Rakovsky described it as follows: ”In Moscow there is Communism: in New York capitalism. It is all the same as thesis and antithesis. Analyse both. Moscow is subjective Communism but [objectively] State capitalism. New York: Capitalism subjective, but Communism objective. A personal synthesis, truth: the Financial International, the Capitalist Communist one. ’They.’ ” (276) The Masonic New World Order represents the translation of this economic power into absolute political, cultural and spiritual control. It involves the destruction of the four pillars of human identity: race, religion, nation and family. This is what feminism, porn, ”diversity,” ”multiculturalism,” ”sexual liberation” and ”gay rights” really are all about.

  http://www.intmensorg.com/mason1.htm

  Reply
 • 29.9.2019 at 23:46
  Permalink

  Suomen poliittinen tilanne:

  Eduskuntavaaleissa keväällä 2019 poliittista terroria. Väkivaltaa ja häirintää SKE:n puheenjohtajaa vastaan!

  Poliisi ei välitä. Poliisia ei kiinnosta. Poliisia ei näy eikä kuulu. Johtopäätös: poliisiin ei voi luottaa.

  Tästä lähtien omat joukot hoitavat sitten turvallisuus asiat – mutta ne hoidetaan myös omalla tavalla!

  Kaikki häiriköt kuvataan, tunnistetaan ja otetaan kiinni. Ja ne rekisteröidään kansallismielisten salaisiin henkilörekistereihin.

  Taustalle laitetaan muutama turvamies jotka ottavat kiinni karkuun yrittävät terroristit.

  Poliittista väkivaltaa ei tulla sietämään.

  Toisaalta. Jos viranomaiset haluavat viestittää että toisen osapuolen poliittinen väkivalta on ok, silloin siihen on pakko vastata. Ei ole muuta mahdollisuutta. Miten siihen mahdollisesti vastataan jää täysin poliittisen väkivallan kohteeksi joutuneiden harkinnan varaan.

  https://www.bitchute.com/video/voZCRUQpOv4B/

  Reply
 • 30.9.2019 at 00:52
  Permalink

  Kantaväestön selviytymis ennuste. Kantaväestöä raadellaan joka puolelta.

  Reply
 • 30.9.2019 at 04:47
  Permalink

  Rikollisen globalisti eliitin lähtölaskenta on alkanut. Kun kansalliset ottavat vallan Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-Idässä…vehkeilevät salajärjestöt lopetetaan. Miljardeista ei ole hyötyä kun vastassa on kansallinen voima.

  https://www.youtube.com/watch?v=hdGmb1h4nec

  (Saudi-Arabia kaatuu)

  Reply
 • 30.9.2019 at 09:31
  Permalink

  Trumpin veto voi olla pyrkimys laskea Bidenin suosiota ja saada vastaparikseen nousukiidossa oleva Warren, joka ei vetoa keskiluokkaan vaan lähinnä vasemmistoon. Tulipunainen vastaehdokas olisi helpompi Trumpille ja Warrenista löytyy mahdollisesti kytköksiä antifaan ja antisemitisteihin. Niinistön ja Trumpin tapaamista odotellessa voi todeta, että kyseessä on turvallisuuspoliittinen prime case.

  Reply
 • 2.10.2019 at 10:25
  Permalink

  Trumpin avaukset tänään turvallisuuspolitiikan suhteen Koillis-Euroopassa ovat mielenkiinnon kohteena. Suomen mahdollinen suositummuus-asema merkitsee mahdollisesti jopa turvatakuita Yhdysvaltain taholta, jotka ohittavat prioriteetissa Naton 5. artiklan. Suomi on tällä hetkellä liittolainen, jonka Yhdysvallat haluaa. Suora lähetys valkoisen talon tapaamiseen liittyen alkaa istv.fi linkistä 17.00 alkaen ja jatkuu puoleen yöhön.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.