Reijo Tossavainen: Perussuomalaiset vahva ja yhtenäinen puolue

”Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee.”  Tämä vanha sanonta kuvaa hyvin myös perussuomalaisten taivalta. Puoluetta ja sen kannattajia on mollattu ja suorastaan solvattu viime aikoina enemmän kuin kohtuullisesti. Eräs maahanmuuttajataustainen demaripoliitikko solvasi jopa kaikkia puolueen kannattajia rasisteiksi. Agendajournalistit ovat vältelleet puolueesta kertomista. Ja silloin kun jotakin kerrottavaa on ollut, se on esitetty mahdollisimman negatiivisessa sävyssä.

Suomen kansa on tervejärkistä. Se kykenee yhä enemmän näkemään räksytyksen takaa arjen todellisuuden. Siitä ovat osoituksena viimeiset gallupit.

Tänään Helsingin Sanomat julkaisi tuoreimman eli heinäkuun gallupin. Lukuja voidaan tulkita monelta kantilta, mutta kiistatta ne kertovat suomalaisten voimakkaasti kasvaneesta luottamuksesta perussuomalaisia kohtaan. Perussuomalaiset on nyt selvästi suurin puolue 20,7 % kannatuksella. Ero toiseksi suurimpaan puolueeseen on peräti 4,0 %-yks., kun se kuukausi sitten oli 1,7 %-yks.

Suurimman takapakin ottivat demarit, -1,0 %-yks. Nyt kannatus on vain 16,5 %. Tämä siis tilanteessa, jossa demarijohtoinen hallitus ottaa haparoivia ensiaskeleitaan. Ja kun tiedämme, että hallitus on jo pettänyt kaikki vaalilupauksensa ja että talouden kasvu hiipuu, niin putken päässä ei näy valoa. Ennustan, että vuoden 2023 eduskuntavaaleissa demarit tippuvat kepun rinnalle enintään keskisuureksi puolueeksi.

HS-gallup kertoo, että perussuomalaisten kannattajat ovat kaikkein varmimpia puoluekannastaan. Toiset gallupit kertovat, että perussuomalaisten kannatus jakaantuu puolueista kaikkein tasaisimmin alueellisesti ja eri ikäryhmien välillä.

Perussuomalaiset on keskustaoikeistolainen ja kansallismielinen puolue, joka puolustaa Suomea ja suomalaisia. Vahvempana ja yhtenäisempänä kuin koskaan aikaisemmin.

…………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

34 thoughts on “Reijo Tossavainen: Perussuomalaiset vahva ja yhtenäinen puolue

 • 30.7.2019 at 09:02
  Permalink

  Kun ne, joiden mielestä suomalaiset ovat suomalaisia sekä ammunnan harrastajat sun muut änkyrät on puhdistettu pois rypyttämästä rivejä.

  Reply
 • 30.7.2019 at 12:48
  Permalink

  Perussuomalaisten ainut ongelma on sen asettautuminen porvaripuolueeksi, vaikka sen kannattajista on hyvin suuri osa tavallisia työläisiä, jotka ovat tyypillisesti äänestäneet demareita tai vasemmistoliittoa. Siis ennen massahaittamaahanmuuttoaaltoa, jossa ovat perussuomalaisten tolkun linjoilla.

  Sen sijaan perussuomalaisten ajama kokoomustyylinen porvarillinen sosiaali-, työllisyys- ja talouspolitiikka ei miellytä, jossa ajetaan pääasiassa pääoman, elinkeinoelämän, teollisuuden ja yrittäjyyden etuja yleensä työläisiä ja työttömänä olevia vastaan.

  Demarien, vasemmistoliiton, vihreiden, RKP:n ja kokoomuksen liberaalissa mamutus- ja rajat seljällään politiikassa ei ole juuri eroa, mutta perussuomalaisten pääseminen päähallituspuolueeksi toisi todennäköisesti taas porvarihallituksen valtaan, jossa työläisille, pienituloisille ja työttömille kova kyykytyspolitiikka jatkuisi SOS PersKeKo-täysporvarihallituksen linjaa seuraten. Sitä ei moni perussuomalaisia äänestävä tai äänestämistä pohtiva työläinen halua.

  Reply
  • 30.7.2019 at 15:19
   Permalink

   Tämä asia on jo moneen kertaan todettu, mutta persut sivuuttavat kysymyksen täysin tai vetoavat puolueesta lähteneisiin sinisiin väittäen, että kyykytyslinja lähti heidän mukanaan puolueesta pois ja tyhjiö täyttyi sosiaalisella ajattelulla. Uskokoon, ken tahtoo.

   Mutta toisaalta Suomen puolustaminen on akuutti asia ja ajaa jopa muiden poliittisten kysymysten ohi. Nykyvasemmisto tuhoaa Suomen vääjäämättä ja vieläpä sillä on mahtava EU nyt apunaan. Kansallismielistä demaripuoluetta ei ole edes näköpiirissä ja nyt pienituloinenkin joutuu tosissaan miettimään persujen äänestämistä, vaikka hyvin tietää, että kuraa sieltä kuitenkin heitellään köyhien silmille. Joten hoitakoon persut nyt tärkeän maanpuolustustehtävänsä ja selvitetään nämä muut asiat sitten jälkeen päin.

   Reply
 • 30.7.2019 at 15:21
  Permalink

  Perussionistit -valeoppositio.

  Reply
 • 31.7.2019 at 10:56
  Permalink

  ”Suomen kansa on tervejärkistä.” Pitää paikkansa yleensä.
  Paasikivi kuitenkin kirjoitti muistikirjaansa useita kertoja ”suomalaiset ovat polittisesti typerä kansa puhuvat suomea tai ruotsia”. Tämä pitää paikkansa edelleen. Äänestivät suomalaiset mitä puoluetta tahansa, äänestävät aina joukkoon suuren määrän typeryksiä. Perussuomalaisilla oli mainioita ehdokkaita, mutta nämä saivat vain muutamia satoja ääniä, kun taas suositut typerykset saivat tuhansia ääniä. Kansanedustajan tulisi olla vähintään korkeasti koulutettu, mieluummin vielä lisäksi älykäs. Ministeriksi Suomessa kelpaa nykyään jopa ylioppilas tai viihteen maisteri.

  Reply
  • 1.8.2019 at 22:49
   Permalink

   Esim. Markku Saarikangas ja Jukka Hankamäki eivät tulleet valituiksi. Vaikka he olivat puolueen omalla radiokanavalla äänessä jatkuvasti ennen vaaleja. Mikä entisestään lisää epäilystä vaalivilpistä.

   Reply
 • 31.7.2019 at 13:07
  Permalink

  Mikään ei helvetti ole ärsyttävämpää kun kirjoittaa tyyliin”Suomalaiset on poliittisesti tyhmää kansaa”.. Jokainen joka tuon sanoo tai kirjoittaa on minulle sama kun suomessa loisiva 3 maailman karvakäsi.
  Asia kun pitäsi ilmaista, ”Suurin osa suomalaisista poliittisesti tyhmiä”.

  Reply
 • 31.7.2019 at 20:09
  Permalink

  PERUUTTAMATTOMASTI AIVOPESTY ITSETUHOINEN KANSA JOKA UHRAA OMAT LAPSENSA KUN OVAT HENKISESTI HEIKKOJA JA LIIAN YLPEITÄ MYÖNTÄMÄÄN, ETTÄ HEILLE ON VALEHDELTU LAPSESTA ASTI KAIKESTA. JA LOPPUTULOS ON TÄLLÄ MENOLLA SELVÄ TYHMILLE GOJIMI LAUMOILLE!!

  The [Jewish] religion is a perfect cover for conspiracy. When the Jews invade a country, they normally make themselves inconspicuous by infiltrating, a few at a time, and planting a few of their number in every city, town, or even village where there is money to be made by exploiting the stupid natives.

  If the scattered groups of invaders maintained a close liaison with other members of their race … on the basis of any common interest except religion, they would soon be identified as an alien and enemy conspiracy, but by claiming that they … worship … some god, they persuade the citizens to think of them as merely [harmless] votaries .. and … overlook the real solidarity of the invaders.

  The religion is the perfect means – and this is most important – the perfect means of making certain that Jews will be persecuted. It must be realized that the Jews’ success depends on their cunning in having themselves ”persecuted.”

  alinksy.jpg(left, Communist Jewish subversive, Saul Alinsky. Communism is a satanic cult.)

  By perpetually whining that they are a poor, helpless, persecuted minority, they effectively disguise their real power and their success in wrapping their tentacles about their victims, and by exciting the pity of soft-hearted and soft-headed goyim, they can use those goyim as weapons against the others.

  By establishing a reputation for being persecuted for their religion by awfully wicked pagans, they can make it seem that they, poor innocents, are suffering for their piety whenever their depredations and malevolence have so exasperated their victims that the latter try by legislation or violence to free themselves from the aliens who are exploiting and oppressing them…

  The Jews’ religion, which, as presented to the goyim, seems to validate their boasts of a peculiar ”righteousness,” makes possible the greater part of their secular (i.e., economic and social) subversion and eventual destruction of the nations they invade.

  It must be remembered that the Jews operate by discovering and exploiting causes of dissent within nations, inciting classes and comparable groups within the nation to reciprocal antagonism, and exacerbating the rivalries to the point of civil war, until the nation is paralyzed and reduced to masses of individuals who no longer feel they have anything in common except the geographical territory they inhabit.

  Herbert_Aptheker_1965_2.jpgThe Jewish technique, as was too candidly explained by the notorious agitator, [Communist] Herbert Aptheker, left, consists in finding large groups of goyim who can be isolated from the rest of the society on the basis of some economic, occupational, regional, cultural, sexual, or racial interest they have in common, persuading them that they are ”oppressed” by the wicked society, inciting them to hatred of their ”oppressors” and making them greedy for the profits they think they can gain by ”demanding their rights,” and thus setting each group against all others until the nation is paralyzed by pseudo-legal contention that may hopefully be expected to eventuate in civil wars, massive massacres, and a reversion to total barbarism.

  The Jews, who are always careful to wail that they are a ”persecuted minority” with a passion for godly ”justice,” are thus ideally prepared to incite the ”underprivileged” to outbreaks for ”social justice,” and it is, of course, well known that all of the multiple forms of subversion are directed by Jews, often quite openly, although they usually try to associate with them some hired or light-headed members of each group they are inciting to what will be, in the end, self-destruction.

  The same parade of religiosity facilitates the other principal offensive against the occupied nation, if it belongs to our race, which is morbidly susceptible to rhetorical appeals to sentimentality and ”ideals,” i.e., fancied changes of the real world to make it more pleasant, usually by some magical transformation of human nature.

  hclinton.jpg(left. Hillary Clinton did her thesis at Wellesley on Saul Alinsky. Obama was another Alinsky acolyte. )

  Aryans, especially females, are easily intoxicated by rhapsodic talk about ”all mankind,” ”the brotherhood of man,” ”world peace,” ”equality of races,” ”all men are born equal,” and similar nonsense. That adult Aryans believe in such things without help from lysergic acid or even alcohol is simply proof of Kipling’s observation that ”Words are the most powerful drugs used by mankind.”

  The Jews cannot be held responsible for the mental weakness they exploit, nor even for their success in exploiting it. In the United States, for example, they have for decades been openly inciting the [Blacks] to plunder, beat, rape, and murder their white ”oppressors,” and the white Americans are not only so craven and masochistic that they submit themselves and their children to the savages’ outrages, but so fatuous that they believe the Jews’ pretence that they are acting out of concern for the ”underprivileged” savages rather than out of hatred for the Aryans as well as to profit from the misfortunes of the modern Canaanites, whose country they have effectively occupied.

  The Jews’ contempt for their befuddled and spineless victims is probably justified, but I think it obvious that their success was made possible in the United States, as, according to Philo, it was in Canaan, by the awe excited by their religious professions in the minds of the unwitting enemies whose country they invaded.

  Reply
 • 1.8.2019 at 22:31
  Permalink

  Ei gallupeilla ole mitään merkitystä.

  Se miten äänet lasketaan ratkaisee.

  Reply
 • 4.8.2019 at 01:40
  Permalink

  Viimeaikainen Vallin-keskustelu on nostanut mieleen ajatuksen, että PS:n hajoamisessa oli kyse ennen kaikkea Soinin tekemistä myönnytyksistä Sipilän ja Orpon kanssa. Sipilä ja Orpo tiesivät, että Halla-ahon kanssa vastaava peli ei onnistuisi. PS puolueena oli tässä kuviossa toisarvoinen sen rinnalla, kuka on puoluejohtaja.

  Paljon ilkutut Simon Elon uuvatti-ulostulot ovat linjassa Veikko Vallinin näkemysten kanssa. Täten persujen ja sinisten linjaero osoittautuu päivä päivältä kohuttua vähäisemmäksi. Tulevissa vaaleissa monikulttuuria kannattavia sinisiä alkaa ilmaatua ehdokaslistoille sitä mukaa, kun läpimenomahdollisuudet paranevat.

  Reply
 • 4.8.2019 at 13:47
  Permalink

  ”’Ruotsi tulessa’ – Synkkä uutiskooste, heinäkuu 2019

  Mitä Ruotsissa tapahtuu? UMV-Lehti on koostanut ”rintamatapahtumien päiväkirjan” Ruotsissa syttyneestä ns. ”pienestä sisällissodasta” heinäkuulta, josta Suomen valtamedia vaikenee.”,
  https://mvlehti.net/2019/07/31/ruotsi-tulessa-synkka-uutiskooste-heinakuu-2019/

  ”Ruotsissa raju perjantai: Raiskauksia, murhia ja tuhoisa pommi-isku

  Toimituksen huomio:

  Koska Suomen valtamedia vaikenee kriittiset tapahtumat Ruotsissa, UMV-Lehti aloittaa Ruotsin rikostilanteen seurannan ja julkaisee vastaisuudessa säännöllisiä uutiskoosteita viikonloppu-, viikko-, ja kuukausiraportteina maassa vallitsevasta rikosaallosta, jota on kuvailtu kesällä 2019 jopa ”pienenä sisällissotana”, johon Ruotsin poliisijohdon mukaan ”tulee tottua”.

  Tavoitteena on, että Ruotsin viikonlopun uutiskoosteet julkaistaan aina maanantaisin, mahdolliset erilliset viikko-koosteet perjantaisin ja kuukausiraportit jokaisen kuun viimeisen päivän aikoihin. Raportointia pyritään kehittämään selkeäksi, tehokkaaksi ja kattavaksi.

  Säännöllisen raportoinnin perusteella kykenemme objektiivisesti seuraamaan ja arvioimaan järkyttäväksi mennyttä tilannetta sekä sen kokonaiskehitystä, joka antaa osaltaan vakavan varoituksen suomalaisille siitä mihin nykyisellään harjoitettu politiikka on johtamassa.”
  https://mvlehti.net/2019/08/03/ruotsissa-raju-perjantai-raiskauksia-murhia-ja-tuhoisa-pommi-isku/

  Tämä vielä puuttui: ”EU kiirehtii voimaan sitovaa GCM-siirtolaissopimusta”,
  https://mvlehti.net/2019/08/03/eu-kiirehtii-voimaan-sitovaa-gcm-siirtolaissopimusta/

  ja ”natsittaja”, viherkommunisti-sisäministeri, joka haluaa ”väriä” eduskuntaamme!

  ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Reply
 • 5.8.2019 at 02:42
  Permalink

  vapaamuurarit joita juutalaiset pääosin kontrolloi ovat koko ongelman pääydin ja myös moottoripyörä jengit ovat pääosin heidän alaisiaan ja supo tietää tämän!

  Reply
 • 5.8.2019 at 12:24
  Permalink

  Äänestämisellä Suomen suunta muuttuu- eikö vain.

  odotellaan taas 4 vuotta ja sitten taas 4 vuotta ja taas 4 vuotta…….ja sitä rataa.Kyllä se siitä.

  Reply
 • 5.8.2019 at 19:52
  Permalink

  ”’Ruotsi tulessa’ – Synkkä uutiskooste, heinäkuu 2019

  Mitä Ruotsissa tapahtuu? UMV-Lehti on koostanut ”rintamatapahtumien päiväkirjan” Ruotsissa syttyneestä ns. ”pienestä sisällissodasta” heinäkuulta, josta Suomen valtamedia vaikenee.”,
  https://mvlehti.net/2019/07/31/ruotsi-tulessa-synkka-uutiskooste-heinakuu-2019/

  ”Ruotsissa raju perjantai: Raiskauksia, murhia ja tuhoisa pommi-isku

  Toimituksen huomio:

  Koska Suomen valtamedia vaikenee kriittiset tapahtumat Ruotsissa, UMV-Lehti aloittaa Ruotsin rikostilanteen seurannan ja julkaisee vastaisuudessa säännöllisiä uutiskoosteita viikonloppu-, viikko-, ja kuukausiraportteina maassa vallitsevasta rikosaallosta, jota on kuvailtu kesällä 2019 jopa ”pienenä sisällissotana”, johon Ruotsin poliisijohdon mukaan ”tulee tottua”.

  Tavoitteena on, että Ruotsin viikonlopun uutiskoosteet julkaistaan aina maanantaisin, mahdolliset erilliset viikko-koosteet perjantaisin ja kuukausiraportit jokaisen kuun viimeisen päivän aikoihin. Raportointia pyritään kehittämään selkeäksi, tehokkaaksi ja kattavaksi.

  Säännöllisen raportoinnin perusteella kykenemme objektiivisesti seuraamaan ja arvioimaan järkyttäväksi mennyttä tilannetta sekä sen kokonaiskehitystä, joka antaa osaltaan vakavan varoituksen suomalaisille siitä mihin nykyisellään harjoitettu politiikka on johtamassa.”
  https://mvlehti.net/2019/08/03/ruotsissa-raju-perjantai-raiskauksia-murhia-ja-tuhoisa-pommi-isku/

  Reply
 • 7.8.2019 at 10:35
  Permalink

  On todellakin menossa kantaeurooppaisiin kohdistuva ”järkyttävä hyökkäys”,mikä ilmenee kaikella sillä ”shitillä” ja karmeudella , mistä saamme lukea päivittäin.

  Kantaeurooppalaiset ovat luoneet koko länsimaisen sivistyksen, järjestyksen, kauniita asioita, arvopohjan, oiekuden, ym…. asiat historian saatossa; nämä tulevat kaukaa muinaisuudesta……Antiikin ajoista ja kauempaakin.

  Jotkut eivät osaa kuin ”hävittää, tuhota, vandalisoida, tehdä pahuutta”….tämä tulee selväksi historiasta, MIKÄ ON TÄRKEÄÄ, YMMÄRTÄKÄÄ IHMISET, ETTÄ TULEMME MENNEISYYDESTÄ ESIVANHEMPIEMME KAUTTA, tämä koko nykyaika myöskin pohjaa sinne.

  Meidät tavalliset ihmiset kantaeurooppalaiset on eksytetty” kaikkeen turhuuteen”, käytetään myöskin ”hajota ja hallitse” keinoja.

  Nyt takaisin perusasioiden äärelle ja yhteen hiileen puhaltamiseen.Tärkeää astua ulos ”kuplasta” , ajatella itse, kyseenalaistaa kaikki.Ei pidä ulkoistaa ajattelua kellekkään.Eksyttäjiä riittää, joilla on itsekkäät motiivit.

  Emmekö kuule tälläisestä aina ennen vaaleja ym.huh.

  Kaiken takana on Luoja, rukoilkaa.Talvisodan ihmeen takana oli myöskin rukoukset.Lukekaan Talvisodan ihmeestä.

  Olisinko voinut tai moni meistä/teistä, joilla on elämänkokemusta edes ”pahimmissa painajaisunissa” kuvitella aikoinaan , mihin tilaan eurooppa ja Suomi ”viedään”?Ihanaa tämä eeuuuhuun kuuluminen, tosin kaikki alkoi jo aiemmin.

  Suomen muinaishistoriaakaan ei kerrota meille, ei mitään.

  Siinä on juuri se ”vastaus” mielestäni, kun suomensukuiset ,Suomen alkuperäiskansa saa tiedon tämän maan upeasta ja merkittävästä historiasta…johan siinä itsetunto nousee ja ”viittaa kintaalla” ”eksyttäjille”…..Sitä historiaa”pimitetään”,….ikäänkuin Suomea ei olisi ollut tyyliin ennen 1400-lukua.Ajatelkaa, ”valhetta, valhetta , valhetta” ja sitä on toitotettu,

  ……kaikenlaisia keinoja hallita massoja, yksi on ”valheet ja aivopesu”….päivästä toiseen….viikosta toiseen…vuodesta toiseen= täyttä potaskaa

  Minä rukoilen joka päivä.

  Uskon Luojaan , hän on kaiken takana.Mutta totta kait meidän ihmistenkin on tehtävä työtä; ei kaikkea ”pudoteta meille”. Rukoilkaa, koska tämä on ”hyvän ja pahan välinen taistelu”.

  Paha on saanut ”rellestää”, koska ihmiset ovat etääntyneet henkisyydestä, mikä on meissä.Tämä ei tarkoita ”hihhuliuskovaisuutta”, vaan tervettä järkeä, maalaisjärkeä.

  Luoja on kaikkialla.

  Reply
  • 7.8.2019 at 13:12
   Permalink

   Otaksun että natsittaja-sisäministeri Ohisalolle seuraavasti voi sanoa hänen mielestään vain pahimmanlaatuinen luopio ja petturi:

   ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia. Vain keskeneräiseksi jäänyt ajattelu ei tätä myönnä. Kuten ilmastomuutoksen vastustaminen, on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

   Tämän vastakohta EI ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat UUSKIELEN MUOKKAAJAT muuttaneet kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä. ” – http://www.eeropaloheimo.fi/lapsellista-riitelya/

   Ns. ilmastonmuutoksen vastustamisesta en kylläkään ole Paloheimon kanssa ollenkaan samaa mieltä.

   Reply
   • 7.8.2019 at 13:13
    Permalink

    ”Vihreiden entinen kansanedustaja (1987-1995), puurakentamisen emeritusprofessori Eero Paloheimo kritisoi Suomen Uutisten haastattelussa voimakkaasti omaa entistä puoluettaan vihreitä. Haastattelu liittyy Paloheimon uutuuskirjaan Kiinalainen juttu, jonka Suomen Uutiset esitteli aiemmin.

    Paloheimo jätti vihreät vuoden 2011 jytkyvaaleja edeltävänä aikana. Silloin vihreät julisti, että heidän tärkein tehtävänsä on saada paljon ulkomaalaisia Suomeen.

    – Mun mielestä se oli niin päätöntä ja kaikenkaikkiaan älytöntä ja moraalitonta politiikkaa, et mä tykkäsin että hoitakaa hommat, Paloheimo sanoi haastattelussa.

    Paloheimo on aiemminkin todennut, että hänen lähdölleen vihreistä on kolme syytä: monikulttuuri, Afrikan talouteen ja kehitysapuun liittyvät syyt, sekä massamaahanmuutto kehitysmaista Eurooppaan.

    – Tämä niin sanottu monikulttuuri on todellisuudessa monokulttuuria: maailman tylsistymistä ja samankaltaistumista, Paloheimo sanoi.
    Massamuutto on haitallista Afrikallekin…”

    Koko artikkeli: https://www.suomenuutiset.fi/eero-paloheimo-vihreista-massamuuton-puolustaminen-taydellista-typeryytta/

    Reply
 • 9.8.2019 at 21:59
  Permalink

  Ruotsin perikato. Vallankumous ja/tai sisällissota edessä?

  Rikollisuus on räjähtänyt käsiin Ruotsissa.

  Peittelemätön totuus on, että ongelmia ei pystytä enää ratkaisemaan puhumalla ja parlamentaarisesti. Tämä koskee kaikkia Euroopan unionin maita, joiden riesana on hillitön pakolaispolitiikka.

  Globaali eliitti synnyttää sisällissodan Euroopassa. Tämä tapahtuu pakolaisvyörytyksen kautta.

  Tulevaisuudessa joudutaan puolustautumaan tai alistutaan tahdottomasti siihen, että oma kulttuurimme ja etninen alkuperämme tuhoutuvat lopullisesti. Tarvitaan urhoollisuutta ja rohkeutta.

  Huomattava on, että taistelukuntoista porukkaa virtaa jatkuvasti niin Suomeen että Ruotsiin. Tästä syystä voidaan asettaa kysymys? Miten tähän varautuvat isänmaalliset ja kansallismieliset ryhmät? Ilmeisesti varustautuminen on kohta myöhäistä? Päävihollinen on maan poliittinen mafia, virkakoneisto ja näistä palveleva valtavirtainen joukkotiedonvälitys. Luonnollisesti vihollisuuksia syntyisi konfliktitilanteessa tiettyjen maahanmuuttajaryhmien kanssa, sillä valtaapitävät värväisivät heitä riveihinsä.

  Teoriassa voidaan arvioida sitä millaiset mahdollisuudet isänmaallisilla osastoilla olisi voiton saavuttamiseen sisällissodassa? Luultavasti voitto ei välttämättä olisi mahdotonta. Tehokkaasti aseistautunut ja hyvin kouluttautunut vallankumouksellisten joukko-osastot voisivat saavuttaa voittoisia taisteluita.

  Eurooppa ajautuu sisällissotaan, koska globaali eliitti lietsoo sitä. Villitseminen tapahtuu vyöryttämällä alueelle jatkuvasti ”turvapaikanhakijoita”, mikä kulminoituu lopulta kantaväestön ja maahanmuuttajien väliseen konfliktiin.

  Lähde: Magneettimedia

  Reply
 • 13.8.2019 at 17:17
  Permalink

  Toisin sanoen, jos pari haaveilee ensiasunnosta, heillä on pakko olla vakuutta viiden prosentin edestä, joko säästöinä, sijoituksina tai omaisuutena muussa muodossa, kuten vaikka kesämökkinä. Jos muuta omaisuutta ei ole ja vanhemmat sekä isovanhemmat eivät voi auttaa, parin täytyy säästää viisi prosenttia 250 000 eurosta eli 12 500 euroa.

  Reply
 • 13.8.2019 at 17:17
  Permalink

  Juuri noin kun kuvailit. Mutta Trump jopa myöntää olevansa käärme ja piruilee äänestäjille että miksi minut valitte. Judenit on laittanu 33 asteen vapaamuurari trumpin tuhoaa dollarin reservi valuuttana ja ennenaikaista ohjelmia esim paluu tulevaisuuteen ja i Pet goat kertoivat jo vuosi ja vuosikymmeniä ennen että Trump osta tehdään presidentti. Nämä hörhöt tykkäävät näyttää piirretyissä ja elokuvissa tälle äärimmäisen tyhmälle ja välinpitämättömälle gojimi Massalle suunnitelmansa etukäteen ja sillä hyväksyttävät sairaat tekonsa ja rupeaa tässä usko loppumaan tähän lammas laumaa joka vaan pyllistää syvempään ja painaa kahta enemmän töitä vauhdittaakseen oman kansansa tuhon ja vaihdoin. Näillä aivopestyillä suomalaisilla lampailla ei ole pienintäkään aavistusta kuinka pahasti vapaamuurari herrat on heidät pettänyt ja joista kuuluisi kuoleman tuomio jokaiselle kenraalille ja ylemmälle armeijan vapaamuurari rotille!

  Reply
 • 18.8.2019 at 11:37
  Permalink

  Suomessa on kaksi perustekijää, jotka helpottavat sissien toimintaa: maasto, joka on kuin luotu sissejä varten, ja isänmaallinen väestö. Tuollainen toiminta on mahtava ase heikomman taistelussa ylivoimaa vastaan. Olisi anteeksiantamatonta, ellei heikompi käyttäisi hyväkseen tätä keinoa, kun suotuisat olosuhteet puhuvat sen puolesta.

  Reply
 • 18.8.2019 at 19:40
  Permalink

  Salaiset henkilötietorekisterit.

  Koska tämän sallitaan jatkua; lainvastaisesti annetaan tiettyjen tahojen edelleen ylläpitää salaisia henkilötietorekistereitä.

  Tästä hetkestä lähtien kaikki jotka haluavat voivat kerätä salaisia henkilötietorekistereitä!

  Reply
 • 18.8.2019 at 21:02
  Permalink

  Aikovatko kansallismieliset unohtaa miten suomalainen jätettiin kuolemaan Thaimaahan?

  Reply
 • 18.8.2019 at 21:30
  Permalink

  Aivan tuossa lähellä, Ruotsissa, nykyinen rikollisuuden ja väkivallan taso on verrattavissa pienimuotoisen sotaan.

  Ruotsissa esiintyvä ulkomaisten maahantunkeutujien riehuminen ja systemaattinen tihutöiden järjestäminen täyttää epäsymmetrisen sodankäynnin kriteerit. Asiassa ei ole pienintäkään epäselvyyttä.

  Sekään ei muuta asiaa miksikään, että Ruotsin valtio ei ole virallisesti julistanut mitään sotaa, eivätkä viranomaiset ole edes puhuneet mistään sodasta. On varsin tavallista, että sotia käydään ilmankin sodanjulistusta ja ilman että asiasta vielä tapahtumien edetessäkään suuremmin asiasta uutisoidaan. Etenkin jos kyseessä on vallanpitäjien kannalta epämiellyttävä tai muuten ”sopimaton” sota, siitä pyritään mieluiten vaikenemaan ja koitetaan teeskennellä että kaikki on ihan hyvin eikä mitään epätavallista ole sattunut.

  Riehuminen, tihutöiden tekeminen ym rikollisuus tulee jatkumaan ja voimistumaan entisestään, kun kantaväestön suhteellinen osuus väestöstä pienenee.

  Reply
 • 18.8.2019 at 21:50
  Permalink

  Itäkeskus. Sellaisena kuin me sen haluamme muistaa. Ja sellaisena kuin me haluamme sen olevan tänään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.