Päätoimittajan palsta: Tasa-arvo… Luoja mikä vitsi…

Kas… Suomeen kuulemma saadaan kaikkien aikojen tasa-arvoisin hallitus. Ministereistä 12 on naisia ja seitsemän miehiä. Vasemmistoliiton ministeriryhmä taas on sitäkin tasa-arvoisempi, sillä sen kaikki kolme ministeriä ovat naisia. ”Tasa-arvo” sellaisena, kuin se meille esitetään, on valhetta. Jos se ei sitä olisi, meille ei tarvitsisi esittää valheita totuuksina, vaan voitaisiin suoraan sanoa, että miesten väitetty ylivalta halutaan kostaa.

Näin jonkun kysyvän sosiaalisessa mediassa, miksi niin sanottua 40% sääntöä ei sovellettu hallituksessa? Kyseessä on periaatteellinen sääntö, jonka mukaan valtion ja kuntien suunnittelu- ja päätöksentekoelimissä tulisi olla vähintään 40% ”myös sitä toista sukupuolta”. Hyvä kysymys, mutta siihen vastattiin jo: pyrkimykset tasa-arvoon eivät ole pyrkimyksiä tasa-arvoon, vaan ase traditionalismia vastaan. Se on kulttuurimarxismia.

Tokihan nämä ”tasa-arvon nimissä” tehdyt kiintiöt eivät enää tulevaisuudessa voi pitää paikkaansa, tai sitten hallituksiemme on paisuttava kuin pullataikinan. Jos sukupuolia nimittäin on jopa 76 erilaista, tarkoittaisi tämä sitä, että alunperin noin 20 ministerin hallituksen tulisi olla vähintäänkin 76 ministerinpallia käsittävä, jotta tasa-arvo toteutuisi.

Itseasiassa luvun tulisi olla täsmälleen 76, sillä muuten tulevina vuosina todennäköisesti nähtäisiin modernin, vihaisen ja militantin feminismin kaltainen aalto, jossa taisteluhelikopterit vaativat samaa kohtelua kuin ano-kanis-sukupuoliseksi identifioituvat, joilla saattaa joskus olla kaksi ministeripaikkaa…

Tunnustetaan, olin väärässä… Itseasiassa jos nykyinen kehitys jatkuu, on jopa todennäköistä, että kiintiöt pitävät tulevaisuudessakin paikkansa. Vuoden 2043 eduskuntavaalien jälkeen ministerivalinnoissa ei osaamisella ole enää sitäkään vähää merkitystä kuin nykyään, vaan ministeriksi päästäkseen täytyy vain joko teipata mulkkunsa piiloon tai vähintäänkin naida kaikkea kaappikellosta käenpoikaan.

Saapa nähdä koska SETA jyrähtää siitä, ettei sukupuolikiintiöissä oteta huomioon kuin miehet ja naiset. SETA:n sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksesta saattaa tulevaisuudessa tulla virallistettu valtiotason toimija, sillä jollakin tämä moderni sukupuolikäsitys täytyy saada taottua myöskin Teuvo Hakkaraisen ja meidän muiden, oksettavien heteronormatiivien mieleen…

Kaikkien aikojen tasa-arvoisin hallitus on toiselle puolelle modernin idiotismin kruununjalokivi ja kehä kolmosen sisäpuolella, ainakin henkisesti asuville rikos ihmisyyttä vastaan, sillä se pitää kiinni vanhentuneesta ja suppeasta sukupuolikäsityksestä. Olemmeko löytäneet yhteisen vihollisen?

Petri Perta

Nykysuomen omistaja ja päätoimittaja

11 thoughts on “Päätoimittajan palsta: Tasa-arvo… Luoja mikä vitsi…

 • 6.6.2019 at 13:41
  Permalink

  Ottaapa lujille. Muista hengittää välillä.

  Reply
  • 6.6.2019 at 16:32
   Permalink

   Kiitos huolenpidosta. Täytyy yrittää muistaa

   Reply
 • 6.6.2019 at 14:40
  Permalink

  Tämä on sitä teleketju-feministien ajamaa agendaa. Samalla tavalla seksualisesti poikkeavat (seksualivähemmistöt) marssivat alasti ja alusvaatteissa koska ne halauvat ”tasa-arvoa”. Ne haluavat samat oikeudet kuin muilla on. Mutta ööö… niillähän on jo. Joten ne haluavat samat oikeidet kuin muilla, mutta niiden oikeuksien pitää olla paremmat ja laajemmat. Se on niiden mielstä tasa-arvoa. Toisaalta, onhan poikkeavuus jo todettu niin miksei sitten tälläkin kohtaa.

  Sama telaketju-feministeillä. Ne haluavat asman palkan ja samat oikeudet kuin miehillä on. Mutta kas kummaa, jos johdossa on nainen niin sellainen yritys yleensä näivettyy tai menee konkurssiin. Naiset kun yleisesti hylkäävät ko. yrityksen. Verrata voi vaikka urheiluun. Naisilla olisi saman mahdollisuudet samoihin palkkioihin ja samoihin siirtosummiin, mutta naiset eivät käy katsomasas naisten otteluita eivätkä tue niitä samalla tavoin kuin miehet miesten lajeja. Ketä tästä voi syyttää.

  No, nyt meillä on nais-ministeritä. Taas kerran. Kaikki muistaat Urpilaiskan ja Kyllöskän aikaansaannokset. Räsäskästä puhumattakaan tai Haloskasta. Niin että mitä on odotettavissa? Täyskaaos ja taloudellinen romahdus.

  Reply
  • 7.6.2019 at 06:15
   Permalink

   USA:ssa ollaan vähän pitemmällä samassa kehityskulussa:

   -New York laillisti vastasyntyneiden vauvojen murhaamisen, koska suuryhtiöt jotka tarvitsevat raaka-ainetta kosmetiikan ja sairaaloiden labratuotteisiin (esimerkiksi melkein kaikki myynnissä olevat bakteerien viljelysalustat ovat vauvojen eritteistä/kudoksista, samoin rokotteet).

   -USA:n sosiaalidemokraatit vaativat että vauvoja voisi ”viljellä” ja murhata vaikkapa max 3-vuotiaina!

   -Abortti on paljastunut suurelta osin saatananpalvojien rituaali-orgia -tapahtumaksi!

   Reply
   • 9.6.2019 at 19:14
    Permalink

    Aborrti on ihan oikein silloin kun tuo on sikiö, silloin kyseessä ei ole vielä ihminen, sen tajuan minäkin vaikka olen mies, teidän perkeleiden mukaan naisella ei saisi olla mitään oikeutta omaan kehoonsa, mitä jos ei sinullkaan, jos joku tulisi tuosta vain leikkaamaan kuvitellut pallisi pois, niitä tuskin edes on tuollaisella ihmisoletetulla.

    Reply
 • 6.6.2019 at 18:32
  Permalink

  Sukupuolia ihmislajilla on tasan KAKSI.
  Ns muunsukupuoliset ovat sukupuolettomia kehityshäiriöitä, eivät sukupuolia.
  Ihminen EI voi päättää sukupuoltaan eikä sitä vaihtaa.
  Leikkelemällä EI saada aikaan toista sukupuolta, korkeintaan näköiskappale joka ei ole sitä miltä näyttää.
  Jos tuntee olevansa väärässä kehossa vika on päässä, pitäisikin tutkia mistä moinen johtuu ja saada häiriö korjattua.

  Reply
  • 7.6.2019 at 06:19
   Permalink

   Transsuilla osa ongelmaa on liiallinen soijan syönti. Sitä on työnnetty todella moniin tuotteisiin, lukekaa niitä sisällysluetteloita. Soija sisältää naisten sukupuolihormonia.

   Nyt on lisänä langattomien yhteyksien taajuusmoduloitu säteily. Sillä voidaan vaikuttaa aivojen sähkökemiaan suoraan (erään patentin keksijä varoitti itse patenttitekstissä tällaisesta ”orwellilaisesta vaarasta”.

   Männyn siitepöly sisältää miehen testosteronin esiastetta, nautitaan kielen alle laitettuna, imeytyy verenkiertoon.

   Reply
 • 6.6.2019 at 23:25
  Permalink

  Päätoimittaja pysyy ihan nieralla, mutta asia on vain sellainen, ettei siitä mitään hyvää seuraa.

  Feministien tasa-arvo on irvikuva todellisesta tasa-arvosta. Nythän on niin, että naiset, jotka eivät ole kauniita kaikki öljyn porauslautoille ja kaivoksiin 10-km syvyyteen louhimaan malmeja. Rakennuksille korkeimmalle kuin koskaan. Tehtaisiin sulattouunien eteen… ect. etc.

  Feminismi on kommunismiin verrattava ja yhtenevä sen kanssa aatteena, joka suoltaa suustaan täyttä tulta kuin liekinheitin ja samalla se antaa ymmärtää, että kyseessä on ”kukka sade”, joka mukamas parantaa utopistisella tavalla maailman.

  Alkuaikojen oikeat feministit, jotka tekivät perustavaalaatua työtä naisen aseman parantamiseksi eivät jaa tämän päivän nk. ”feministien” maailmankuvaa siitä, että asiat ovat silloin paremmin kun ”kiikkulauta” romautetaan toiseen ääriasentoon.

  Ne naiset, jotka omaavat terveen itsetunnon sekä terveen järjen lahjan ymmärtämällä tiettyjä reaaliteetteja tästä maailmasta tulevat kärsimään enemmän kuin hyötymään nyky -feministien vihaa ja katkeruutta pursuavasta raivosta kaikkea sitä kohtaan mitä valkoinen heteromies edustaa pelkällä olemisellaan.

  Jos laiton miehenä ajatuksia naisten päähän, se ei ole tarkoitus vaan kyse on pelkästään olettamuksesta, sillä katsottuani vielä uudestaan totean olevani mies enkä nainen.

  Feminismin loivat bolsevikit Neuvostoliitossa pyrkimällä romuttamaan kuten kulttuurimairxistit nyt tekevät kaikki perinteiset perhearvot ja käsitykset, koska kyseessä oli ”neuvostoihmisen” luominen ja kaiken ”taantumuksellisen” hapatuksen tuhoaminen kuten esim. kristinusko, joka johti kirkkojen polttamisiin tai ne muutettiin elokuvateattereiksi ja papiston joukkomurhaamiseen suunnitellusti. Eräänä kuriositeettina voidaan mainita, että v. 1917 Lokakuun vallankumouksen tuhoamisvimmassa ei koskettu ainoaankaan Synagoogaan syystä, että suuri osa bolsevikkien kantavista voimista olivat juutalaisia. Tunnetuimpana heistä voidaan pitää Leon Trotskia (1879-1940), jonka Josif Stallin (1878-1953) salamurhautti Meksikossa, jonne hän oli Ttrotskin karkoittanut maanpakoon, koska piti tätä älykästä miestä suurimpana uhkanaan kaikkien muiden kuviteltujen ja todellisten ohella. Herrat olivat jo napit vastakkain alusta saakka, mutta vallankumousjohtaja Vladimir Lenin (1870-1924) kertoi molemmille tarvitsevansa molempia yhtä paljon eikä suostunut kuuntelemaan kumpaisenkaan valituksia ja haukkuja toisistaan.

  Reply
 • 7.6.2019 at 16:23
  Permalink

  Tasa-arvo on miesvihaajien iskulause. Miten Suomi selvittää konkurssin kun miesviha on kantava arvo hallituksessa? Toivottavasti hallitus kaatuu naistensa loputtomiin riitoihin, ennen kuin velkasaneerauksessa oleva Suomi otetaan ulkomaisten pankkien kontrolliin.

  Reply
 • 16.6.2019 at 11:11
  Permalink

  Näyttää harmilliselta, sillä Nykysuomen juttujen päivitykset ovat olleet viime päivinä harvassa…

  Ei kait mitään katkoa näille hyville näkökulmille ??

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.