EU:n perusoikeusvirasto nosti suomalaisen vihapuheen vastaisen kampanjan malliesimerkiksi

Euroopan unionin perusoikeusvirasto (FRA) julkaisi tänään vuosittaisen raporttinsa perusoikeuksien toteutumisesta EU:ssa. Suomea rapsutettiin korvan takaa kuten kunnollista sylikoiraa, sillä FRA:n mukaan Suomen oikeusministeriön pystyttämä Against hate-kampanja on ”yksi lupaava eurooppalainen esimerkki” taistelussa vihapuhetta vastaan…

Tänä vuonna raportissa kiinnitetään erityistä huomiota lisääntyvään eriarvoisuuteen ja häirintään sekä kestävän kehityksen tavoitteisiin. FRA:n raportin mukaan monet ihmiset EU:ssa uhkaavat jäädä jälkeen, kun lisääntyvä suvaitsemattomuus ja ihmisten perusoikeuksiin kohdistuvat loukkaukset ”rapauttavat tähän mennessä saavutettua huomattavaa edistymistä”. Esimerkiksi naisten asemasta alati syvemmin islamisoituvassa Euroopassa ei raportissa mainittu sanaakaan.

Vuosiraportissa tarkastellaan ihmisoikeuksien suojelun kehitystä EU:ssa viime vuoden aikana sekä esitetään suosituksia oikeuksien toteutumisen parantamiseksi. Raportin tämänkertainen teemajakso käsittelee YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Perusoikeusviraston mukaan kestävän kehityksen tavoitteet antavat suuntaviivat entistä tasa-arvoisempaa, oikeudenmukaisempaa ja rauhanomaisempaa maailmaa varten, ja ihmisoikeudet on otettava huomioon tavoitteiden toimeenpanossa.

Lisäksi raportissa esitellään, millaisia edistysaskelia syrjimättömyydessä on otettu eri puolilla Eurooppaa. Raportin mukaan merkittävä virstanpylväs oli se, että vuonna 2018 viimeisetkin EU:n jäsenvaltiot ratifioivat YK:n vammaisyleissopimuksen.

Jo mainitun Against hate-Hankkeen toiminta keskittyy viharikosraportoinnin kehittämiseen ja viranomaisten, erityisesti poliisin, syyttäjän ja tuomareiden, viharikosten ja vihapuheen vastaisten toimintavalmiuksien vahvistamiseen sekä viharikosten uhrien tukemisen kehittämiseen. Suomeksi sanottuna kyttäämisen lisäämiseen, sen hedelmien esittelyn helpottamiseen sekä virkavallan vasaran tuomista lähemmäksi ”vihapuhujia”, eli virallisesti väärää mieltä olevia.

Lähde: Oikeusministeriö

17 thoughts on “EU:n perusoikeusvirasto nosti suomalaisen vihapuheen vastaisen kampanjan malliesimerkiksi

 • 6.6.2019 at 10:45
  Permalink

  Kiinassa ainakin Shenzhenissä on automaattinen kasvojen tunnistus käytössä. Sitä en tiedä miten tarkka se on.

  Reply
  • 12.6.2019 at 03:19
   Permalink

   Koska eräs Jessikka Aro on ollut Suomessa ”vihapuhekampanjan” yksi keskeinen hahmo, oikeuslaitosta myöten, siteeraan seuraavaa internetin maailmasta:

   ”Jessikka Aron ulosanti vaikuttaa USA:sta päin johdetulta informaatiovaikuttamiselta. Siellä on oikeuslaitoksen tutkimusten mukaan toiminut koordinoitu agressiivinen trollien yhteenliittymä joka on yrittänyt syöstä ”toisinajattelija” -presidentti Trumpin vallasta, ja yritti yhteisvoimin saada Hillary Clinton valituksi Trumpin sijaan. Tämän konservatiiveihin suunnattu järjestelmällinen toiminta käytti pää-argumenttinaan juuri Venäjä-vaikuttamista, että Trump olisi ”vaarallisessa yhteistyössä Putinin kanssa”.

   Mueller tutki, ja häntä ennen oli muutkin tutkineet. Mueller totesi yksiselitteisesti että tällaista valtamedian jatkuvasti ja häiritsevästi propagoimaa Venäjä-kolluusiota ei ole olemassa. Nyt USA:ssa tutkitaan tämän hyökkäyksen taustoja.

   ****
   washingtonexaminer.com/news/barr-confirms-doj-investigation-into-origins-of-trump-russia-probe

   ”“Here is the irony,” Grassley said. ”The Mueller report spent millions investigating and found no collusion between Trump campaign and Russia. But the Democrats paid for a document created by a foreign national with reported foreign government sources. Not Trump, but the Democrats.”

   He added: “That’s the definition of collusion.”
   *****

   Tullaanko Suomessa toteuttamaan vastaavanlaista oikeuslaitoksen tutkimustyötä Jessikka Aron ja muiden asiaan sekaantuneiden NATO-koluusiosta? Asiasta lisää (kannattaa tutustua):

   https://www.rushlimbaugh.com/daily/2019/03/27/mueller-knew-there-was-no-collusion-from-the-start/

   Mueller tiesi varmuudella jo puolitoista vuotta ennen tutkimustensa lopettamista että mitään presidentin virkaan liittyvää Trumpin Venäjä-yhteistyötä ei ole. Sen näkee vastaansanomattomasti Trumpin lähipiiriin kohdistetuista pidätyksistä. Yksikään niistä eivät liittyneet mitenkään tähän Venäjä-salaliittoteoriaan, vaan aivan muihin asioihin. Tärkeää oli mustamaalata Trumpia tälläkin tavalla.

   Valtamedia hyökkäsi tietysti tätäkin empiiristä tosiasiaa vastaan, väittäen oudosti ja härskisti että ”Trumpin väite siitä miten Mueller-investigaatio on vallankaappausyritys häntä kohtaan on Trumpin tähän mennessä pahin uhka demokratialle”.

   Suomessa käytetään samaa taktiikkaa arvo-konservatiiveja kohtaan, eli mustamaalataan, laitetaan mikäli mahdollista oikeuslaitoksen rattaisiin mahdollisimman pitkäksi aikaan ja nostetaan tästä ylimitoitettu ja koordinoitu mediakampanja ”pahan kuu-natsin, rasistin tai ryssä-trollin” tuhoamiseksi. Senkin jälkeen kun poliisin tutkinnat osoittavat vedenpitävästi ettei mitään ”Putin-salkkua” ole ( esim. tapaus Ilja Janitskin).

   Suomessa on perustettu jopa Mediapooli varmistamaan että yhteistyö vääriä mielipiteitä esittävien poistamisessa julkisuudesta sujuisi vielä paremmin kuin se onnistui Neuvostoliitossa.

   Reply
 • 6.6.2019 at 10:46
  Permalink

  Hurraa, talousdemokratia varmaankin ottaa huikeat edistysaskeleet eteenpäin eli huomio kiinnittyy kaikkein olennaisimpaan eli ihmisten mahdollisuuksiin saavuttaa itselleen kohtuullinen toimeentulo valitsemallaan työllä tai ellei työllistyminen ole mahdollista, tulonsiirtojen kautta. Erilaisiin elämiskustannuksia turhaan lisääviin tekijöihin puututaan rajulla kädellä, joten ihminen voi halutessaan elää kohtuullista elämää ilman suuria tuloja.

  No näinhän ei tietenkään ole, vaan talous- ja toimeentulokysymysten edelle menee miljoona muuta perusoikeus- ja tasa-arvoasiaa, joiden merkitys arjessa on käytännössä nolla tai jopa negatiivinen. Sosiaalirasismiin eli köyhien ja talouskoneesta syrjäytettyjen pilkkaamiseen tuskin tullaan puuttumaan. Kulttuurimarxismi ja suuren rahan edut ne kulkevat aina käsi kädessä.

  Reply
 • 6.6.2019 at 10:49
  Permalink

  Lupaava esimerkki sananvapauden kieltämisestä ja Orwellilaisuudesta…

  Reply
  • 7.6.2019 at 05:50
   Permalink

   Tosiasia:

   Islam on maailman pahinta vihapuhetta. Kyseisen vihapuheen kuolonuhreja on jo yli 250 000 000. Lisää tähän yli 3 miljardia lapsivaimoa/jalkavaimoa partamiekan pesu- pyykkäys- synnytys- ja seksikoneena.

   Siinä sitä syrjintää ja vihaa. Miksi hallitus ei estä tällaisen pesiintymistä maahamme, jos kerran oikeasti halutaan vähentää vihaa ja suvaitsemattomuutta?

   Vastaus.

   Ei oikeasti haluta. Luodaan synteettisia agendoja joiden päämäärä on ryöstää kansakunnat kuten Neuvostoliitossa (useiden valtioiden ja etnisten kansojen yhteenliittymä) tehtiin.

   Reply
 • 6.6.2019 at 13:24
  Permalink

  Kun mielipiteen vapaus kielletään se tarkoittaa samalla tieteellisen tutkimuksen kuolemaa. Eliitti ja eliitin orjat yhteiskuntaa tässä ollaan luomassa. Mitähän eliitti tekee orjilla jotka eivät osaa vääntää edes ovenkahvaa?

  Reply
  • 7.6.2019 at 08:36
   Permalink

   Niin. Joka ovessa täytyy olla virallinen ohje siitä, että kääntää oikeaan, viranomaisten hyväksymään suuntaan.

   Reply
 • 6.6.2019 at 13:57
  Permalink

  Taidan olla Suomen ”pahin” vihapuhuja; koska tunnustan olevani IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen Suomen ”perustuslain” 118 §:n mukaan.

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

  Jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon 3 suomalaisen ihmisryhmän lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi suomessa . ( lapset; hetero-aviomiehet ja pienyrittäjät).

  Asiaa kirjatiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä; nyt ”PL 118 §” eli VALTIOPETOS estää asian käsittelemisen.

  Julkisten ”eduksunnan” dokumenttien esitteleminen asian tiimoilta on estetty mm. sulkemalla archive.is-pilvipalvelun näkyminen Suomessa vaalien ajan . ( nyt jo 3 vaalit )… kimmoleaks.fi .

  Vielä jokunen aika sitten archive.today/kimmoleaks.fi toimi ?

  Siis sen kertominen, että suomi on LAHJONUT mm. Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa aiotaan kriminalisoida ?

  Minä nyt olen vain syyteilmoituksen ( julkinen sellainen ) jättänyt 2005 eli jopa ennen perustuslain 118§:n ministerien SYYTESUOJAN tekemistä; miten tämän tosiasian kriminalisointi voi olla mahdollista ?

  Ollaanko siis hallitukselle antamassa oikeus KIRJOITTAA historia uudelleen ?

  2015 taas Porissa poliislle annoin käteen JULKISEN rikosilmoituksen PL 118§:n valtiopetoksesta ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta; nykyisin poliisin toimenkuvaan EI näytä kuuluvan rikosilmoitusten kirjaaminen diaariin; saati niiden tutkiminen ?

  Mutta samalla linjalla on EIT ; EIT 24221/06 … EIT ei ole toimivalatinen käsittelemään Suomen osalta

  Reply
 • 6.6.2019 at 16:21
  Permalink

  Voi voi jo niin tuttua paskajargonia EU:sta. Sama paskanjauhanta hallitaan kyllä täällä Suomessakin valitettavan hyvin.

  Reply
 • 6.6.2019 at 18:00
  Permalink

  Tämähän on sitä teatteria jolla yritetään peitellä sitä väistämätöntä tosiasiaa että tämän ”kestävän kehityksen” myötä ihmis- ja kansalaisoikeudet ajetaan alas ja eri ihmisryhmien väliset konfliktit vääjäämättä räjähtävär käsiin.

  Reply
 • 6.6.2019 at 23:04
  Permalink

  Tämä sietää sitä, kunhan ovat ensin ryypänneet kunnolla aivan kuten Suomen jääkiekkomaajoukkueilla oli tapana 1960- ja 1970-luvuilla voiton jälkeen Tsekkoslovakiasta ja sen jälkeen häviten krapulaisena Itä-Saksalle niin, että se pronssimitalilli jäi valmentaja Seppo Liitsolalta jälleen vain haaveeksi.

  Tämä tietää sitä, että seuraavaksi uskolliset suomalaiset EU:n saappannuolijat jo syystä suuresta, että heidät oikein huomattiin ja annettiin velttoa kättä kerrankin jäykistyneelle suomalaiselle politiikolle, että koht’siilleen kuorma-autot tuossa aamu kolmelta tulevat noutamaan suomalasia varsin lyhyellä varoitusajalla kehoituksella pakata mukaansa vain kaikki rahansa ja perintökello, sillä ”matka” ei kestä ”kauan”.

  Kunhan on leikitty Pum-sotaa se mitä se kestää jo parin viikon harjaantumisen jälkeen korppien hoitaessa loput.

  Luonnoillinen lopputulema on tietysti se, ettei EU ole vielä sentripuugissaan tuollaista ajatusta päästään päästänyt, MUTTA suomalaiset, jotka ovat addiitioituneita kaikelle kehulle hyvän viinan saannille sekä pääjuoma -mestarin asianomaisen cockerspanielin korvan rapsuttelulle aivan kuten Adolf Hitler teki Hitler Jugent -pojille bunkkerinsa edessä lasittunein katsein – SAI tämä perisuomalainen alamaisuuden kaipuu keksaisemaan tälläisen yllärin Rysselin bunkkerissa turvassa oleville pääjehuille.

  Ja mikä suomalaisen raatoontuneen kansan kannalta iloisinta. Taas heltisivät vuolaat kehut, josta seurauksena onkin, että kurjaakin kurjempi oravanpyörä jatkaa pyörimistään suomalisena innovaationa eli ikiliikkujana, jossa on käyttövoimana sammumaton suomalaisten politiikkojen alemmuuskompleksi ja huomatuksi tulemisen ilo aivan kuten joka poika sakissa on se ”pahnan pohjimmainen” lapsi asteella oleva yksinkertainen juoksupoika, jolla teetetään mitä milloinkin ja nauretaan selän takana paskaiset naurut.

  Reply
 • 7.6.2019 at 09:46
  Permalink

  Jos EU käyttää samaa tekniikkaa kuin Suomen eduskunta.Kuuntelee ”puolueettomina asiantuntijoina” henkilöitä,jotka eivät ole puolueettomia.

  Esim. jotain ex narkkareita jne

  Saa vähän väriä juttuihin, jos jotkut kertovat siellä harhoistaan

  Reply
 • 28.8.2019 at 00:37
  Permalink

  Porvoon ampumisessa kyseessä oli todennäköisesti lavastettu false flag isku käsikirjoitettu tilaustyö. Se mitä tästä seuraa on sitten se mitä tällä tavoiteltiin.

  1. Poliisi saa lisää rahaa, aseita ja varusteita.

  2. Poliisien määrää lisätään ja poliisien määrärahoja lisätään.

  3. Laillisten aseiden omistajien aseiden vieminen pois. Tarkoituksena on viedä kaikilta laillisen aseen omistajilta aseet pois.

  4. Kansalaisten vihapuheen kitkemiseen lisää rahaa ja resurseja. Lisää syytteitä jokaiselle, joka uskaltaa kertoa totuuden monikultuurisuudesta.

  5. Otetaan lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

  6. Monikulttuurisuuden nopeuttaminen Suomessa. Eli kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Ilman mitään papereita, koska avoimet rajat varmistavat miljoonien ihmisten tulemisen tulevaisuudessa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla.

  7. Kantaväestön nopeutettu vaihtaminen ja tuhoaminen.

  https://kantasuomalainen.net/2019/08/27/porvoon-ampumisten-analyysi/

  Reply
 • 4.9.2019 at 19:35
  Permalink

  Kilttiä tyttö kuunnellaan silloin, kun se on oikeen nöyrä ja kiltti. Mitään vaikutusvaltaa sillä ei kuitenkaan ole.

  Reply
 • 5.9.2019 at 08:05
  Permalink

  Nojuuh, Muualla ei vielä päässekään esitutkintaan jos siteeraa raamattua tai hallitusohjelmaa tai sattuu puhumaan tosiasioita joistakin ilmiöistä… Palkintohan siitä pitääkin saada (onhan se nyt vaan niiiiiiin ihquu ja edistyksellistä)…

  Reply
  • 5.9.2019 at 20:31
   Permalink

   Muslimimaissa joutuu oikeuteen raamatun siteeraamisesta. Suomi rupee siis jo olemaan muslimimaa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.