Ruotsissa veronmaksajien piikkiin kuusinkertaisia vuokria siirtolaisten asunnoista – Kunnat eivät voi kieltäytyä majoittamasta tulijoita

Ruotsista kantautuu vaihteeksi kummia… Paikallinen Hem&Hyra lehti kertoo, että veronmaksajat käytännössä pakotetaan maksamaan jopa kuusinkertaisia vuokria normaalitasoon nähden, kun kyseessä on pakolaisiksi kutsuttujen siirtolaisten majoittamiseen tarkoitettu vuokra-asunto. Syyt ovat moninaiset aina asuntopulasta rahaa vuoleviin välittäjiin.

Kunnilta on Ruotsissa poistettu oikeus kieltäytyä ottamasta vastaan siirtolaisia. Sen sijaan kunnat velvoitetaan valtion ja maahanmuuttoviraston toimesta etsimään tulijoille asumus. Maan asuntotilanne sen sijaan on mm. vuosikausia jatkuneen maahanmuuton ja uudisrakentamisen epäsuhdan vuoksi varsin toivoton.

Kuvio, joilla vuokrat nousevat sisältävät tottakai siirtolaisten lisäksi muitakin hyötyjiä. Lehden mukaan kupletin juoni kulkee seuraavasti: Kun vuokranantajan asunto tyhjenee, ottaa tähän yhteyttä asunnonvälittäjä, joka tarjoaa normaaliin nähden noin kaksinkertaista vuokraa asunnosta. Vuokranantaja tottakai tarttuu tilaisuuteen, jonka jälkeen asunnonvälittäjä vuokraa asunnon edelleen kunnalle, kiskoen törkyistä hintaa, aina jopa kuusinkertaiseen vuokraan saakka.

Esimerkiksi Malmössä päivästä päivään vuokrattavien asuntojen hinnat lähtevät noin 1000 kruunusta. Näin asunnon kuukausivuokra nousee pienimmilläänkin noin 30 000 kruunuun ja suurimmillaan noin 45 000 kruunuun.

Yksin Malmön veronmaksajat joutuivat viime vuonna maksamaan noin 161 miljoonaa kruunua tällaisia vuokria. Samaan aikaan asuntoja ei riitä jokaiselle paikallisellekaan. Esimerkiksi matalapalkkatyöntekijöiden on mahdotonta kilpailla siirtolaisten kanssa, jotka kaikesta päätellen omaavat lähes rajattoman maksukyvyn.

Lähde: Hem & Hyra

11 thoughts on “Ruotsissa veronmaksajien piikkiin kuusinkertaisia vuokria siirtolaisten asunnoista – Kunnat eivät voi kieltäytyä majoittamasta tulijoita

 • 7.5.2019 at 09:45
  Permalink

  kommunismin/feminismin kiimaa, on se hurjaa kun oma kansa maksaa kaikesta pas#asta ja äänestävät sitten samoja poliitikkoja jotka palvovat soroksen dollareita……häpäisemällä synnyinmaataan ja sen alkuperäiskansaa….täysin uskomatonta mutta totisinta totta….ja hölmölä hurjaa vauhtia matkimalla svennuja..

  Reply
  • 7.5.2019 at 23:05
   Permalink

   Orpon kokoomuksen monkey business vaati Suomeen 33.000 geelitukkaa 2015, suuri osa bussikuljetuksilla Pohjois-Ruotsista tuotettuna ja Kai Mykkäsen, Jri Häkämiehen ym. kykypuolueen suunnitelmat mamutuksen jatkosta saavat hiukset pystyyn. On kiintiöpakolaismäärän kymmenkertaistamisia, 70% mamupalkkatukia ym. suunnitelmissa. Älkää päästäkö kokoomusta hallitukseen, sen eturyhmät tehtailevat Mogadishu tuki-Tesloja pakolaismiljardibisneksellä veronmaksajien piikkiin!

   Reply
 • 7.5.2019 at 10:48
  Permalink

  Omien havaintojeni mukaan Suomessa on muutamia yrityksiä jotka puuhaavat veronmaksajien kuppausta Ruotsin esimerkin mukaisesti. Forenom on yksi sellainen. Vituttaa koska veromaksajien rahojen lisäksi katoaa asumisrauha ja sopusointu.

  Reply
 • 7.5.2019 at 12:59
  Permalink

  Suomessa kerätään liikaa veroja kaikenmaailman epämääräisten toimijoiden varastettavaksi. Kokonaisveroaste kymmeneen prosenttiin ja priorisointi peliin mihin veroMARKKOJEN on riitettävä. Sitä ennen pari pientä yksityiskohtaa kuntoon…

  Reply
 • 7.5.2019 at 14:13
  Permalink

  Ruotsissa on jo yksi pikku kunta mennyt konkurssiin nk. ”pakolaisten” takia.

  Ja tietäkää sitten se, että Suomessa tullaan jo vuoden parin päästä täysin samaan tilanteeseen, koska seuraava ”sydänten availija” -hallitus tulee ainakin 100 -kertaistamaan haittamaahanmuuttajien vastaanottamisen jo yksinomaan syystä, että ”sisusministeri” Kai Mykkänen kävi Marokossa kirjoittamassa alle YK:n nk. ”siirtolaissopimuksen”, joka pakottaa allekirjoittaja maat ottamaan vastaan kaiken paskan mitä vain maalimalta tänne tunkee.

  Vaikkapa Afrikasta jonkin valtion halutessa tyhjentää kaikkein vaarallisimpien vankien vankilan putipuhtaaksi ja ulkoistaa ne Hölmölään idiootti -suvaitsevaisten kaatuillessa onnesta ja euforiasta, jota voi verrata helluntailaisten herätyskokousten vastaavaan menoon.

  Suomi tulee seuraamaan täysin Ruotsia välittämättä siitä mitä sen harjoittama pakolaispolitiikka on saanut aikaan aina vuodesta 1975 lähtien, joka joskus ”kansankotina” tunnettiin, joka säästyi kahdelta maailmansodalta hyötyien kummastakin taloudellisesti niin sodan aikana kuin olemalla ”ehjänä” sotien jälkeen kun sotiin osallistuneet maat olivat enemmän tai vähemmän raunioina menettäneenä vielä miesvoimansakin.

  Ja mikä pahinta! On se, että jos kävisi niin hypoteettisesti ajateltuna, että Ruotsi voisi vielä nousta ja muuttaa kaiken minkä se on tehnyt. Suomi vielä senkin jälkeen jatkaisi vuosikymmeniä ent. Ruotsin tiellä, koska Suomi ja sen umpityhmät poliitikot menevät kaikessa aina ja iänkaikkisesti helvetin periseinään asti aivan kuten Saksa WWII Adolf Hitlerin ”avustuksella” v. 1945 niin, että sen tilaa kutsuttiin ”Saksa vuonna nolla”. Mutta siitäkin huolimatta se sai toisenkin ”arvonimen”, joka tunnetaan ”Saksan ihmeenä” jälleenrakentamisen riemuvoittona.

  Saksa selvisi ja nousi Hitlerin jälkeen, mutta se ei tule enää koskaan nousemaan eikä saavuttamaan uutta elämää Saksan kommunistisen ddr:lläisen liittokansleri Angela Merkelin jälkeen, eikä se ole saksalaisten omaa syytä, jotka kärsivät kuten koko Eurooppa kärsii EU:n diktatuurissa, joka on päättänyt vakaasti kansanmurhata eurooppalaiset kansakunnat globalistien omanedun tavoittelun takia sekä kommunistien hellimän kulttuurimarxismin voimalla, joka on yhtä mieletön ja jo syntyessään kuollut utopia kuin itse kommunismikin oli Neuvostoliitossa ja sen valtapiiriin kuuluvissa valtioissa. Kaiken tämän takana häärää juutalainen George Soros, joka kusettaa kylmästi ahneita ja tyhmiä globalisteja, jotka palvovat yli kaiken rahaa ja mammonaa, jolla ei ole tunnetusti isänmaata eikä kunniaa. Vain henkistä ja fyysistä rappiota irstaine orgioineen ja Sirkus Maximuksen verentäyteisiä primitiivisiä teurastuksia, jonka veri punasi sen maan niin, ettei se tuskin pystynyt enää sitä läpäisemään.

  Reply
  • 8.5.2019 at 00:54
   Permalink

   Tuli sellainen juttu mieleen, että Soroksellahan sitä rahaa piisaa. Jos se rahoittelisi vaikka Afrikassa jonkin suuremman puhdistuksen, saisimme paikallisia asukkeja oikein riesaksi asti. Kaksi väkirikasta maata ja kuljetusketju kuntoon. Sen verran vähän antaa rahaa, ettei kerkiä kaikkia tappamaan, kun joutuu kepeillä ja kivillä välillä taistelemaan. Sitten se toinen maa kostaa ja pitää tyhjentää sekin suurelta osin ihmisistä.

   Reply
 • 7.5.2019 at 15:34
  Permalink

  Asuntotilanteen ja huikeiden vuokrien arvostelu on varmaan rasimia.

  Reply
 • 7.5.2019 at 15:58
  Permalink

  Sama on Suomessa, tapahtui Vantaalla
  Oli muuttanut yksiöstään pois ja sopinut alustavasti erään opiskelijan kanssa vuokraamisesta. Ilmeisesti Vantaa kyttää pois muuttajia kun hänelle oli soitettu asunnosta, Vantaa oli heti tarjonnut aika paljon isompaa vuokraa, siinä jäi opiskelija ilman asuntoa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.