Nykysuomi kysyy: Mitä ominaisuuksia pitäisit tärkeinä tulevalle europarlamentaarikolle?

Juuri kun eduskuntavaalien nostattama pöly on alkanut hiljakseen laskeutua, europarlamenttivaalit ovat ovella ja ”poliittinen ähky” saattaa iskeä äänestäjäänkin. Ehdokkaiden tuodessa kilvan esiin parempia puoliaan, voi ehdokkaan valinta olla hyvinkin vaikeaa.

Vaikka europarlamenttivaalit eivät ole ne ”mediaseksikkäimmät” vaalit, on EU:n viime vuosien kehitys johtanut siihen, että myöskin Suomea johdetaan suurelta osin Brysselistä. Edellisissä europarlamenttivaaleissa äänestysprosentti jäi Suomessa 39,1% tuntumaan ja luku osoittaakin jopa hienoista halveksuntaa vaaleja kohtaan…

Monet jättävät EU:n kiistattomasta vallastakin huolimatta äänestämättä, mutta niille, jotka EU-vaaleissa aikovat äänestää, on ajankohtaista pohtia sitä, millaisia atribuutteja Sinun ehdokkaaltasi tulisi löytyä.

Nykysuomi kysyykin nyt:

Mitä ominaisuuksia pitäisit tärkeinä tulevalle europarlamentaarikolle? (Voit valita useamman vaihtoehdon)

 • Suomen asioiden asettaminen yleiseurooppalaisten asioiden edelle (15%, 234 Votes)
 • Liittovaltiokehityksen vastaisuus (15%, 229 Votes)
 • EU-vastaisuus (13%, 199 Votes)
 • Kielitaito (10%, 148 Votes)
 • Ideologinen samanmielisyys (Sinun kanssasi) (9%, 145 Votes)
 • Asiantuntemus kotimaan asioista (9%, 137 Votes)
 • Asiantuntemus EU-asioista (7%, 112 Votes)
 • Verkostoitumistaidot (6%, 96 Votes)
 • Sosiaaliset taidot (5%, 75 Votes)
 • Yhteistyöhalukkuus muiden ryhmien kanssa (3%, 51 Votes)
 • Ulkopolitiikan kokemus (3%, 50 Votes)
 • Yhteistyöhalukkuus valtiotasolla (2%, 30 Votes)
 • Duunaritausta (1%, 19 Votes)
 • Akateeminen koulutus (1%, 18 Votes)
 • Jokin muu ominaisuus (kerro kommenttiosiossa) (0%, 6 Votes)
 • EU-myönteisyys (0%, 1 Votes)
 • Liittovaltiokehityksen myönteisyys (0%, 0 Votes)

Total Voters: 264

Loading ... Loading ...

 

17 thoughts on “Nykysuomi kysyy: Mitä ominaisuuksia pitäisit tärkeinä tulevalle europarlamentaarikolle?

 • 26.4.2019 at 10:32
  Permalink

  Pitää olla Junes Lokkamainen, niin yeees

  Reply
 • 26.4.2019 at 11:32
  Permalink

  Hyviä ominaisuuksia olisi myös rohkeus ja suorapuheisuus, eli eräänlainen ”teuvohakkaraismaisuus”.
  Jokaisessa pönöttäjäporukassa tarvitaan vähintään yksi suorapuheinen jätkä!

  Reply
  • 26.4.2019 at 12:24
   Permalink

   Sanotaan että, totuudenpuhujalla ei ole majatalossa sijaa. Mitäs siitä – tehdään oma talo.

   Reply
  • 26.4.2019 at 22:36
   Permalink

   Hakkaraisen suorapuheisuus on täysin n’ennäistä, suppeaa persuiulua. Hänhän on selvästi jokin sionisti ja heittää vain sionistista läppää.. Siihen ei vaadita mitään rohkeutta, koska maailma on sionistien taskussa

   Reply
 • 26.4.2019 at 19:59
  Permalink

  EU armeijahankkeen vastustaminen, keskuspankkien kansallistaminen/eurosta luopuminen ja kansallisten valuuttojen käyttöönotto, ilmastohuijauksen paljastaminen, jenkkitukikohtien sulkeminen/sotilashenkilöiden kotiuttaminen, mediakartellien hajottaminen

  Reply
  • 26.4.2019 at 20:23
   Permalink

   Hyvä avaus.
   Samoilla linjoilla!

   Reply
 • 26.4.2019 at 20:42
  Permalink

  Ehdoton edellytys olisi että ehdokkaalla olisi vihdoinkin aivot, eikä taas olisi pelkkä natsiunionissa juokseva joo joo tyyppi, joka ei kykene mistään vastaan laittamaan, eli perseen nuolijat helvettiin sieltä, ja lopulta koko Suomi irti koko vitun roska natsiunionista.

  Reply
 • 26.4.2019 at 20:56
  Permalink

  Haistatan vitu koko natsien vaaleille tälläkin kertaa. Jo 90-luvulla tein päätöksen, että en äänestä natsien vaaleissa kuin kahdesti, niistäkin toinen on jo käytetty, eli äänestin natsiunioniin liittymistä vastaan, ja seuraavan kerran äänestän siitä eroamisen puolesta.

  Reply
 • 26.4.2019 at 23:51
  Permalink

  Palttoon kääntäminen ei suositeltavaa

  Reply
 • 27.4.2019 at 00:55
  Permalink

  EU on mätä paska.
  Kansalaisia kusettaa sen korruptoitunut johto.
  Eli pitää toimia kuten johtonsa kusettamat perussuomalaiset 2017, kaapataan valta demokraattisesti, rehelliset kansallismieliset valtaan, kusettajat pihalle ja tehdään systeemistä terve kansan etujen ajaja.
  Muutetaan unioni itsenäisten rauhaa rakastavien kansallisvaltioiden yhteistyöelimeksi.
  Kaadetaan kansainvälinen Bilderbergin eliitin, globalistirikollisten ja pankkien mafia.
  Palautetaan teollisuus takaisin Kaukoidästä.
  Säilyttäköön jokainen maa oman kulttuurinsa, SE on oikeaa monikulttuurisuutta! Valta takaisin kansoille ja tänne sopeutumattomille kehitysmaalaisille porttikielto koko Eurooppaan.

  Reply
  • 27.4.2019 at 06:08
   Permalink

   Persuthan kannattavat EU:ta. Natsit ylös ja persut alas

   Reply
 • 27.4.2019 at 01:49
  Permalink

  Kun poliisivaltio yrittää sammuttaa sananvapauden liekin, on sananvapautta ja siten kaikkia muita oikeuksia ja vapauksia puolustettava entistä päättäväisemmin ja periksiantamattomasti. Tällaista on Suomessa vuonna 2019.

  Reply
 • 27.4.2019 at 11:56
  Permalink

  Ihmisen joka ei aja muuta kun SUOMALAISTEN asiaa, ei omaansa eikä Suomea tuhovia asioita, tämä persuillellekiin on ylivoimaista käsittää.

  https://mvlehti.net/2018/10/31/gestapo-saapuu-suomeen-tiedustelulaki/

  Miten meni noin niinkun omasta mielestä tuo persujen äänestäminen ko tiedustelulaista?

  Joten tästä maasta ei löydy yhtä ainoaa edustajaa mistään puolueesta joita kannattaisin minnekkään muualle kun mullan alle teoistaan.

  Reply
 • 27.4.2019 at 17:33
  Permalink

  https://www.eurocanadian.ca/2019/04/what-makes-one-percent-think-they-will-escape-chaos-they-have-made.html

  he richest man in Denmark, Anders Holch Povlsen, and his wife, have just suffered an unimaginable tragedy; three of their four children were killed in the Muslim-organized bombings in Sri Lanka.

  Kiltämättä en sääli pätkääkään oman rotunsa pettänyttä! Sai mitä tilas! Yleensä nämä terroristi teot osuvat viattomiin ja tällä kertaa osote oikea! Mutta nämähän tiedetysti uhraa NWO takia vaikka omat lapsensa!!

  Kun valittu kansa eli saatana käskee! Sairasta porukkaa globalistit, mutta ymmärtäähän tuon tavallaan massojen tyhmyyden ja aivopesun kuilu näyttää olevan pohjaton!! Omassa kuplassakun on niin mukava elää! Holokaustit ”terrorismi” cia, mossad m16 kgb ym. rahajärjestelmä ym muut kun joko pelottaa totuus tai sit liian laiska uhraamaan POSSEN JA SALKKAREIDEN katsomiselta edes vähää aikaa näiden asioiden tutkimiseen!!

  Reply
 • 27.4.2019 at 22:46
  Permalink

  Helsingin poliisi vaati että Suomen Kansa Ensin siirtyy Narinkkatorilta pitämään vaalitilaisuutta Kolmen Sepän Patsaan alueelle. Tänään joku( onko tunnistettu?) hyökkäsi SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin kimppuun SKE:n vaalitilaisuudessa. Poliisi oli taas aivan vieressä, mutta otettiinko väkivaltarikollinen kiinni? Päästikö poliisi jälleen rikollisen karkuun tahallaan?

  Entä mistä on kyse varjokokouksessa Kempeleessä jossa väitetään että on muka valittu uusi johto Suomen Kansan Ensin puolueelle? Yritys sabotoida SKE:n toimintaa.

  Mikä intressi on uudella MVlehdellä uutisoida asiasta etusivullaan ja ilkkua tapahtuneesta?

  Uusi MVlehti kirjoittaa:

  ”Entinen puheenjohtaja Marco de Wit muistaa varmasti tämän päivän pitkään, sillä hän sai nyrkistä naamaansa Helsingissä Kolmen sepän patsaalla pidetyssä islamisaatiota vastustavassa mielenosoituksessa.

  De Wit ei osallistunut puolueen kevätkokoukseen.”

  Tästä saa sen käsityksen että Janus Putkosen johtama uusi MVlehti hyväksyy väkivallan SKE:n puheenjohtajaa Marco de Witiä vastaan. Ja vielä perään ilkkuu että De Wit ei muka osallistunut ”kevätkokoukseen”. Ei tietenkään osallistunut. Tämä nk. kevätkokous vaikuttaa yritykseltä sabotoida/vallata Suomen Kansa Ensin puolue.

  Viimeinen asia mitä Suomi tarvitsee on tuon kaltaisia tyhjänpäiväisiä ”kevätkokouksia” joista on vähemmän hyötyä kuin lukea kevätpörriäistä. Kevätkokouksen Potemkinin kulissit tulevat romahtamaan alas itsestään.

  Kerrankin on Suomessa joku joka uskaltaa puhua julkisesti, jopa niin että uhmaten väkivaltaisia häiriköitä joita poliittinen poliisi suojelee!

  Olemme paljosta kiitollisia SKE:n puheenjohtajalle Marco de Witille.

  Reply
  • 28.4.2019 at 11:01
   Permalink

   Marco taitaa olla ainoa ”poliitikko”, joka on puhunut jotain pankkien vähimmäisvarantojärjestelmästä ja Islannin mallista. Ja käsittely on sen mukaista. Pankkeja fanaattisesti puolustava laitavasemmisto on miehen kimpussa jatkuvasti kuten myös katkeroituneet ex-kannattajat. Eli MdW:llä on ihan skarpit, globalisteja pahasti hermoon osuvat näkemykset, mutta jostain syystä ei tule toimeen ihmisten kanssa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.