Vasemmistoliiton Kyllönen ääntenkalasteluun – Ei ota paikkaa vastaan, vaikka EU-vaaleissa läpi menisikin

Vasemmistoliiton tuoreeltaan kansanedustajaksi valittu Merja Kyllönen on ilmoittanut, ettei aio ottaa paikkaa vastaan, vaikka pääsisikin läpi tulevissa europarlamenttivaaleissa. Ehdolla hän silti on…

Kyllösen ratkaisu on herättänyt sekä paheksuntaa, että spekulaatioita siitä, kenelle Kyllösen mahdollisesti hankkima mandaatti sitten oltaisiin pelaamassa. Nykysuomen tietojen mukaan myöskin Vasemmistoliiton sisällä on närkästytty Kyllösen tempauksesta.

IS:n artikkelissa omaa työtään europarlamentissa kehuva Kyllönen saa samaisessa jutussa kaikkea muuta kuin suitsutusta Valtio-opin professori Ilkka Ruostesaarelta, joka leimaa Kyllösen ”peliliikkeen” puhtaaksi äänten kalasteluksi.

Ruostesaari myöskin näkee, että arvostuksen kanssa paniskelleet europarlamenttivaalit saattavat kärsiä entisestään tällaisen toiminnan vuoksi.

– No, kyllä minä sanoisin, että sellainen vaara on olemassa, että arvostus heikkenee. Euroopan parlamentin vaaleja on tosiaan nimitetty aiemmin toisen asteen vaaleiksi ja nyt se korostuu, jos tällaista poliittista peliä tehdään eurovaalien avulla. Tämä on puolueiden kannalta ymmärrettävää vaalitaktikointia, mutta ei se äänestäjien näkökulmasta tunnu oikein reilulta. Kaikki äänestäjät eivät välttämättä tiedä, mitä esimerkiksi Kyllönen on luvannut, Ruostesaari totesi Iltasanomille.

Lähde: IS, Yksityinen

7 thoughts on “Vasemmistoliiton Kyllönen ääntenkalasteluun – Ei ota paikkaa vastaan, vaikka EU-vaaleissa läpi menisikin

 • 23.4.2019 at 11:31
  Permalink

  Vasemmistoon hakeutuu kaikki epävakaat persoonallisuudet ja itsetuhoiset ihmiset jotka haluavat tuhota kaikkien muidenkin onnen koska vihaavat Suomea ja suomalaisia. Sama joukkopsykoosi koskee toki puolueita: sdp, kok, kesk, rkp ja vihreät.

  Reply
  • 23.4.2019 at 12:29
   Permalink

   Kuuluu A1 luokkaan viidennessä kolonnassa

   Reply
 • 23.4.2019 at 12:23
  Permalink

  Torilla seisoo kaksi tyyppiä, joista toinen tarjoaa makkaran ja juttelee mukavia, toinen kertoo lyövänsä heti, jos hänen lähelleen menet. Kumman luo hakeudut?

  Reply
 • 23.4.2019 at 16:32
  Permalink

  Tuo on nyt OIKEAA populismia sanan varsinaisessa merkityksessä!

  On ala-arvoista ja kurjaa, se että sinänsä sekopäitä täynnä olevaan europarlamenttiin pyritään tällaisin keinoin melkoista äänestäjien aliarvioimista. Sillä vaikka suomalaisilla europarlamentaarikoilla ei yksin ole eikä vielä yhteen laskienkaan juurikaan minkäänlaista vaikutusta suomalaisten äänestäjien etujen ajamiseksi. Päinvastoin muut puolueet kuin perussuomalaiset katsovat vain EU:n omaa valtapoliittista etua, johon kuuluu pyrkimys federalismiin eli liittovaltioon sekä globalismin etua ajavaan monikulttuurisuuspolitiikkaan.

  Jonka ainoa tarkoitus on sekoittaa euroopan valkoiset kansakunnat mulatti roduiksi tuhoamalla kreikkalaiseen filosofiaan pohjaavat demokraattiset yhteiskuntajärjestelmät sekä kristillisen uskonnon vaihtamiseksi poliittiseen islamiin sekä sharia-lakiin tavalla, jotka ovat olleet maailman sivu kaikkien totalitääristen valtioiden ja impeuriumien välineenä hallita valtakuntia parhaana esimerkkinä siitä ent. Neuvostoliitto kaikkine niine ”vapauksineen”, joita sen perustuslaki pursusi, mutta jotka olivat vain kuolleita kirjaimia, jotka eivät sulostuttaneet kenenkään elämää tuossa valtakeskittymässä.

  Lopuksi vielä Kyllösestä, että sellainen politiikko, jolla ei ole mitään muuta agendaa tai poliittista henkilökohtaisia pyrkimyksiä, joita hänellä on ajettavanaan tai todellista arvopohjaa, jonka keihäänkärkenä on jäsenvaltioiden ja etenkin Suomen kansan vastainen menestys niin taloudellisesti kuin henkisestikin. On auttamattomasti täysin mitätön niin ihmisenä kuin siinä kuuluisassa ”yhteisten asioiden hoitamisessakin”!!!

  Reply
 • 24.4.2019 at 05:26
  Permalink

  Kommunistit ovat maailmansivu olleet epäluotettavia.

  Reply
 • 24.4.2019 at 06:00
  Permalink

  Persuilla itselläänkin on henkilö (Veikko Wallin) mukana, hän ei myöskään mene Brysseliin vaikka tulisi valituksi. Mun mielestä henkilö joka pääsee eduskuntaan, niin hänen ei pitäisi olla oikeutettu olemaan ehdolla EU vaaleissa. Se on äänestäjien pettämistä. Nämä ehdokkuudet pitäisi tietää jo etukäteen. Enkä itse aio äänestää henkilöä joka on jo valittu eduskuntaan, vaikka niissä onkin hyviä ehdokkaita.

  Reply
 • 24.4.2019 at 08:47
  Permalink

  Kyllöselle sopisi paremmin Suomussalmen kirkkovaltuuston varajäsenen paikka, tekisi vähemmän tuhoa maamme kantaväestölle…..ehkä !

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.