Lahtelaismiestä epäillään avovaimonsa murhasta

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 30 -vuotiaan lahtelaismiehen epäiltynä 28 -vuotiaaseen avovaimoonsa kohdistuneesta henkirikoksesta. Poliisi on luonnollisesti vaitonainen tapauksen yksityiskohdista, mutta selventää, että nimenomaan tekotavan perusteella asiaa tutkitaan murhana.

Poliisi sai sunnuntaina 21.4.2019 puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä hätäkeskukselta tehtävän Lahden Pirttiharjussa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneesta perheväkivaltatilanteesta. Hätäkeskukseen ilmoituksen teki ulkopuolinen henkilö, jolle oli havaintojensa perusteella herännyt huoli.

Poliisipartio tapasi kiinteistön pihalta tehtävään liittyvän lahtelaismiehen ja asian selvittelyssä heräsi epäilty henkirikoksesta, jolloin mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Lahtelaismiestä epäillään avovaimonsa murhasta

 • 24.4.2019 at 15:08
  Permalink

  Lahtelaismies vai ”lahtelaismies”, siinäpä vasta kysymys.

  Reply
 • 24.4.2019 at 15:22
  Permalink

  Perheväkivalta tilanne johti murhaan. Ei ollut siis pikaistuksissa tehty tappo. ”Lahtelaismies” on tainnut viiltää avovaimonsa kurkun auki korvasta korvaan?

  Reply
  • 24.4.2019 at 17:53
   Permalink

   Onhan tämä Rikkautta ja Külttüüria?

   Reply
 • 24.4.2019 at 18:45
  Permalink

  Nykyään ”Lahtikin” voi olla yhtä kaukana ”kuin pippuri kasvaa”. Siinäpä sitä mielettömyyttä kerrakseen kun vähämieliset määrittelevät Suomen kielen ”uusiksi”. Noh, on näillä ”vähämielisillä” oikein nimikin: Kommunistit!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.