Jessikka Aro ei anna periksi – ”Kremlin trollit” auttoivat Trumpin valkoiseen taloon?

Nykysuomi, muiden medioiden muassa kirjoitti maaliskuun lopussa ns. ”Muellerin raportin” julkaisusta, jossa Trumpin Venäjä-yhteyksille, tai oikeammin Venäjän sekaantumiseen Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ei löytynyt todisteita. Varsin kattavasta raportista huolimatta Yleisradion kohutoimittaja Jessikka Aro ei anna periksi, vaan kampanjoi yhä vahvasti presidentti Trumpia vastaan. 

Tutut ”venäjä-trollit” nousivat jälleen esiin Aron twitter-päivityksessä…

”Hey Trump tiimi, siltä varalta, että seuraatte yhä sosiaalista mediaani: halusin vain kertoa, että olen DC:ssä, ottamassa kantaa lehdistön vapauteen kohdistuvaan uhkaan. Aion varmasti mainita sinut yhdeksi uhaksi.

Sen lisäksi, aion keskustella Kremlin trolleista ja siitä, kuinka he auttoivat sinut valkoiseen taloon”, Aro avautui twiitissään.

https://twitter.com/JessikkaAro/status/1118663481643941888

Aiheesta lisää:

36 thoughts on “Jessikka Aro ei anna periksi – ”Kremlin trollit” auttoivat Trumpin valkoiseen taloon?

 • 19.4.2019 at 13:30
  Permalink

  Jotkut eivät täysin ymmärrä että jenkeissä ei harjoiteta samaa demokratiaa kuin meillä täällä kotosuomessa…. heillä on yksi demokratian muoto jossa valitsiamiehet voivat kävellä kansan tahdon yli joten ne ’trollit’ löytyvät jenkkien omasta senaatista… saa korkata jos olen väärässä!

  Reply
  • 19.4.2019 at 21:07
   Permalink

   Tietääkseni jollain välillisellä tavalla kansa kuitenkin valitsee ne valitsijamiehet, eli demokratian taso on pohjimmiltaan sama kuin Suomen monipuoluejärjestelmässä, jossa puoluejohtajat voivat kävellä kansan äänestämien poliitikkojen yli, mutta kansa kuitenkin voi välillisesti vaikuttaa millaiset henkilöt missäkin puolueessa saavat tuotua suosiota puolueelle, ja näin ollen millaisilla henkilöillä on mahkuja tulla valituksi puoluejohtoon.

   Siispä aidosta demokratiasta niin Suomi kuin USA ovat melko etäällä, mutta yhtäkaikki suoraan, välillisesti, ja yläpuolelta tuleva vaikuttaminen Trumpin hyväksi tosiaan tuli ihan kotimaastaan, ja ylivoimaisesti eniten aidosti omalta kansalta.

   No, jos kuitenkin Venäjä oli asialla, niin hyvä niin ja toivotaan että Venäjä valitsee – näemmä äärettömällä ääinoikeudellaan – myös Suomeen oman Trumpin!

   Reply
  • 20.4.2019 at 06:42
   Permalink

   Löytyikö Jessikka Aron informaation lähde? ”Vartiopaikalla” -blogisti kirjoittaa erittäin asenteellisesti, vääristäen ja puolueellisesti. Katsoo jopa Laura Huhtasaaren olevan ”Janitskinin ja Suomi Ensin -liikkeen kaltainen putin-trolli, tai kytköksissä näihin”. Onko blogisti itse asiassa Helsingin Poliisin joku verovaroin kustannettu informaatiovaikuttaja, Taponen tms?

   vartiopaikalla.blogspot.com/2017/07/suomi-ensin-putinin-asialla.html

   Toisessa (linkki alla) kirjoituksessaan hän agitoi agressiivisesti MV-lehteä ja muita eri mieltä kuin valtamedia olevia vaihtoehtomedioita vastaan. Tässä pieni ote kirjoitusripulista (esim. Rysky Riiheläinen käytetty hyvän informaation lähteenä!)

   ”..Tässä kirjoituksessa ei ole perusteltua tarkastella syvällisemmin Vastavalkean luonnetta disinformatiivisena vastamediana, turpokirjoittaja Rysky Riiheläinen on laajassa kirjoituksessaan ”Vastavalkea on disinformaation lähde” käsitellyt erinomaisesti Vastavalkean tätä puolta.

   Tämänkin julkaisun toiminnassa aktiivisesti mukana olevat henkilöt ovat osallistuneet aktiivisesti ja aggressiivisesti erimieltä olevien häirintään, mikä tuntuu olevan perin tavanomaista näiden, vastamedioiden toiminnassa mukana olevien henkilöiden kohdalla. Usein asetelma on myös se, että näitä media-alustoja käytetään tähän tarkoitukseen, toisinaan ne näyttävät valjastetun tällaiseen toimintaan.

   Toimintaa perustellaan usein (lähes aina) sananvapaudella, julkaisijat eivät kuitenkaan tunnu ymmärtävän – tai halua ymmärtää – sitä, että sananvapauteen liittyy myös vastuita ja että sananvapaudellakin on rajansa. Ihan mitä tahansa ei ole sallittua julkaista sananvapauden nimissä, rajojen ylittämisestä koituu yleensä seuraamuksia, mikä tämän vuoden puolella nähtiin toteutuvan Janitskinin, Bäckmanin ynnä Tuomisen kohdalla..”

   vartiopaikalla.blogspot.com/search/label/MV-media

   Reply
 • 19.4.2019 at 13:47
  Permalink

  Pakkomielteinen tyttö, kiukuttelee kunnes saa lahjaksi ponin, konin tai ainakin heposen…

  Reply
  • 19.4.2019 at 14:15
   Permalink

   tai Salelta Jopon

   Reply
  • 19.4.2019 at 15:07
   Permalink

   Suomessa joutuu oikeuteen jos kertoo Jarosta ihan faktojakin esim. vastavetona tämän trollisyytöksiin, mutta itse Jaro voi heittää näitä venäjätrollisyytösiä jopa USA:n pressalle. Missä ”salaisessa palveluksessa” tyyppi oikein on?

   Reply
  • 19.4.2019 at 15:30
   Permalink

   Henkilön huomioiden, rauhoittuisi parhaiten kun saisi hepoa, tai edes kokkelia…

   Reply
  • 20.4.2019 at 11:42
   Permalink

   Juu. Käänteinen desantti-Bäckman. 😉

   Reply
 • 19.4.2019 at 13:49
  Permalink

  Katkeruus, mikä ihana tekosyy. On tainnut mieltä vartavat aineet laajentaa myös perinteisen suomalaisen kansantaudin, kateuden, ihan synnynnäiseen katkeruuteen asti.

  Demokraatit julistivat aiemmin Muellerin raportista Trumpin kaatajaa. Kun niin ei käynytkään, oli ilmeisesti Kremlin soluttautunut vielä laajemmin Yhdysvaltojen hallintoon. Peikkoja!

  Noiden kaikkialla peikkoja näkevien kannattaisi hellittää vähän ja hengittää. Veri voisi kiertää aivoihin asti ja mahdollistaisi asioiden tarkastelun laajemmalti.

  Reply
 • 19.4.2019 at 13:51
  Permalink

  Jollakulla on päähänpinttymä venäjän trolleista, ilmastonmuutoksesta, sukupuolineutraalista kasvatuksesta jne. Pahinta haittaa pitkäaikaisten harhakäsitysten vallassa eläjälle on tietenkin itselleen. Nykyisessä postmodernissa kulttuurissa jästipään pääsevät kuitenkin yliopistovirkoihin, toimittajiksi, poliitikoiksi, joten nyt niistä on haittaa tavallisille realistisille ihmisille. Varinkin ilmastonmuutoksen johdosta maksamme uuusiutuvat energiasta kaksin verroin. Ensiksi kalliin uusiutuvan energian hinnan ja sitten halvan energian raskaan verotuksen.

  Reply
  • 19.4.2019 at 14:26
   Permalink

   Nämä ilmastonmuutoksen ja venäjä pelon vallassa elävät ovat valtaenemmistönä maassamme. Sen näki äänestystuloksesta, että 95 % kansastamme elää harhaisessa maailmassaan. Ei ne herää.. helposti kusetettavaa porukkaa nämä suo-maalaiset

   Reply
   • 20.4.2019 at 09:49
    Permalink

    Suomen koulutuslaitos on joidenkin mielestä suurin Venäjä-trolli. Muistan kuinka koulussa käsitellessämme historian tunnilla Neuvostoliiton alkuvuosia, esille nousi kulakkeihin kohdistunut vaino ja kuinka retorisesti kikkaillen opettaja sai kulakit näyttäytymään epäedullisessa valossa, kun heitä nimitettiin ”rikkaiksi maanomistajiksi”, jotka eivät suostuneet neuvostovaltion sanelemiin viljanmyyntiehtoihin, ja jotka täten kurittivat köyhää työväestöä ja uunituoretta – sortoon perustuvaa – neuvostovaltiota.

    Näin Suomessa muokattiin kuvaa ihmisryhmästä ja väritettiin historiaa, ja yritettiin saada murhaaminen näyttäytymään hyväksyttävänä tai vähintäänkin ymmärrettävänä asiana. Mietinpä vaan jos samoin retorisin keinoin juutalaisiin kohdistunutta holokaustia olisi selitelty parhain päin? Tästä suomalaisessa peruskoulussa suoritetusta neuvostovaltion joukkosurmien valkopesusta on aikaa kolmisenkymmentä vuotta. Holodomor jätettiin oppitunneillamme huomiotta.

    Reply
  • 19.4.2019 at 15:50
   Permalink

   Suomea johdetaan ulkomailta. Miksei Jaro näe tätä. Selkein osoitus tästä on se, että aika pian sähkörunkoverkkomme myymisestä ulkomaille tuli erikoinen ilmiö, että sähkön lisäksi maksamme myös ”sähkön siirtämisestä”. Nyt normitalossa maksetaan saman verran lisää kuin itse sähkö maksaa. Ja monet verot ja veron verot päälle.

   Reply
   • 19.4.2019 at 17:18
    Permalink

    Se siirtomaksu on melkein kaksi kertaa sen sähkön hinta. Ja, ihan normi omakotitalossa asun. Tuodaanko se sähkö perkele taksilla kotiin vai miten helvetissä se maksaa noin vitusti? Ei enää ole oikein intoa säästää sähkönkulutusta koska tuo siirtomaksu tuplaa hinnan vaikka yrittäisit elää kuinka säästeliäästi, kiitos katainen & co.

    Reply
    • 20.4.2019 at 10:20
     Permalink

     Kyllä tämä Carunan valtaan asettaminen on sitä isoa kusetuspeliä, joka konkreettisesti alkaa näkyä suomalaisen arjessa. Näin se laajenee vähitellen muillekin alueille ja kansa vaan uskoo systeemiin. Herranpelkoista ja auktoriteettiuskoista maltillista kansaa.

     Reply
 • 19.4.2019 at 14:13
  Permalink

  Käyttävät hyväkseen maniaa sairastavaa ihmistä. Surullista…

  Reply
  • 19.4.2019 at 14:17
   Permalink

   Ettei taas olisi piripinnassa?

   Reply
   • 19.4.2019 at 15:36
    Permalink

    Ties vaikka, se on tuolla seudulla vaan aropupun varottava ettei speedeissä mene väärän sunnan koneeseen. Silmät harittaen ja ”omaan käyttöön”-satsit kassissa on paha yrittää esittää journalistin koskemattomuutta Meksikon tai Kolumbian tullimiehille.

    Reply
    • 19.4.2019 at 15:45
     Permalink

     …väärän sUUnnan koneeseen. Eihän tässä nyt sentään ollut mitään koraanikytköksiä heitellä, vaikka se Jeska varmaan niitäkin ihannoi.

     Reply
     • 19.4.2019 at 15:53
      Permalink

      Jessikka Aro (melkein kuviteltu ajatuskupla):

      ”Mitä väliä raiskataanko tuhansia lapsia vuodessa Suomessa. Pääasia attä ryssätrolleja löytyy että egoni ei mene rikki”.

     • 19.4.2019 at 20:56
      Permalink

      *REPS* Väärän sunnan koneeseen, voisihan sellaiseenkin erehtyä 😀 😀 😀

   • 19.4.2019 at 21:49
    Permalink

    1. kysymys Jessikkalle:

    Kuinka kova Kremlin trulli pitää olla että haluaa uskotella maailmalle Venäjän olevan niin suuri ja mahtava että se valitsee liki kaikkien länsimaiden poliitikot aina USA:n presidenttiä myöden?

    Vastaus: ihan taatelinkova.

    2. kysymys Jessukkalle:

    Kuinka sairas ja ylimielinen narsisti pitää olla että asettaa omat pirin huuruiset fantasiat vaaleissa äänestäjien antaman viestin yläpuolelle?

    Vastaus: Mega Streisand.

    Reply
 • 19.4.2019 at 14:37
  Permalink

  Johan kovasti uskoo joidenkin trollien valtaan päättää ketä äänestetään.

  Valtioilla on tapana pyrkiä vaikuttamaan muuhunmaailmaan omasta mielestään edullisella tavalla, joten onhan noita pyrkimyksiä vaikuttaa aina ollut ja on edelleen.

  Mutta Aro on seonnut noihin ”Kremlin trolleihin”, joiden se uskoo olleen ratkaiseva tekijä. Pitää olla vähän tyhmä, jotta voisi elää noissa kuvitelmissa. Tai ehkä sen pitää yrittää nostaa trolleja esille, koska hänen uransa perustuu trolleilla ratsastamiseen. Urahan loppuisi, jos trolleja ei enää otettaisi niin vakavasti kuin hän haluaa.

  Harmittaako, kun trolli-Aro ei voinut estää Trumpin valintaa?

  Reply
  • 19.4.2019 at 20:19
   Permalink

   Sekin on tavallaan Venäjä-trollausta, kun väitetään aina, että Venäjä sitä ja Venäjä tätä, ja että kaikki – Trump, brexit, Katalonia, keltaliivit, Ruotsin demokraatit, AfD, Orbán, Le Pen, Halla-aho, ilmastonmuutos, pakolaiset jne. jne. on Venäjän syytä ja Putinin aikaansaannoksia. Yliarvioidaan jatkuvasti tuota käytännössä kehitysmaata ja mainostetaan Putinia, että on muka niin voimakas, nerokas ja kaikkivoipa.

   Reply
 • 19.4.2019 at 14:47
  Permalink

  Naton hybridikeskus tuli Suomeen Yhdysvaltojen demokraatti-puolueen taustavoimien käskystä. Jessica Aro toistaa juuri nyt samaa narratiivia mitä globalistiset valtamediat meillä ja maailmalla. Nyt vvaltamedia toitottaa veletta,että Mullerin raportti ei antanut Trumpille puhtaita papereita, vaikka raportista ilmenee että Trumpilla EI ole Venäjä kytköstä.

  Sen sijaan idiootti Hillaryn sähköposteista käy ilmi Demokraattien Venäjän kanssa vehkeily. Obaman aikainen hallinto ja Clintonit ja Pelosi istuvat kohta kuolemaantumittujen sellissä vehkeilystä Yhdysvaltoja vastaan ja he pääsevät kävelemään Green Mile:n teloituspaikalle.
  Suomalaisilla apureilla tulee olemaan sama kohtalo sillä Suomella ja Yhdysvalloilla on sopimus luovuttaa Yhdysvaltoja vastaan toimineet rikolliset tuomittaviksi Yhdysvaltoihin. Myös valtamedian toimittajat pääsevät sätkimään hirttoköyden päähän.

  Reply
 • 19.4.2019 at 15:33
  Permalink

  Katse pari tuhatta kilometriä Kremlistä etelään, Jessikka. Sieltä ne vaikuttajat löytyy tai ainakin päämaja.

  Reply
 • 19.4.2019 at 17:47
  Permalink

  mahtaa olla sekopäällä aivan saatanan vaikee elämä, kun joka nurkassa on putinin trolleja ja kuunatseja ja vaikka mitä kaameuksia

  Reply
 • 19.4.2019 at 18:28
  Permalink

  HOH – HOIJAA!

  Se on sitten tällaista kun mielenterveyspalvelut ovat ajetut alas. Siinä kaikki mitä tuosta haahkasta haluan sanoa, koska kaikki enempi nostaa hänen merkitystään tasolle, josta nykyaika pudottaa pois vain siksi, että heillä on aivot ja kyky käyttää niitä.

  Reply
 • 19.4.2019 at 18:39
  Permalink

  En ymmärrä miksi Yhdysvallat edes päästää jotain Jessika Aroa maahan

  Reply
 • 19.4.2019 at 18:43
  Permalink

  Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Jessika ”piri” Aro on puolensa valinnut. Erittäin ärsyttävä uhriutuja ämmä.

  Reply
 • 19.4.2019 at 18:51
  Permalink

  Jessikkan todennäköiset sairaudet autismi ja kaksisuuntainen mielialahäiriö pitäisi nopeasti saada diagnisoitua että voitaisiin aloittaa tarvittava hoito ja lääkitys.

  Reply
 • 21.4.2019 at 23:22
  Permalink

  Juupa juu….
  Vittu mitä paskaa, umpipaskaa!
  Kansa on puhunut, pulinat pois.
  Demoktaattileiri jaksaa jauhaa samaa virttä.
  Venäjä sitä ja venäjä tätä.
  Saatana itse saavat Clintonit fyrkkaa arabeilta ja ties mistä….

  Reply
 • 22.4.2019 at 12:14
  Permalink

  Jessikalla taas bileet päällä kun on tykitetty jo niin kovaa ainetta että näkee trolleja. Sitä ne huumeet teettää. Kaiken kaikkiaan huvittava tapaus”

  Reply
 • 22.4.2019 at 13:03
  Permalink

  Kyseisen ämmän auttoi ylelle, huoraaminen, huumeiden sekakäyttö ja vakava mielisairaus.
  Eli täydellin hakemus mikäli tekee mieli hakea työpaikkaa yleltä.

  Reply
 • 26.5.2020 at 15:46
  Permalink

  Trolleja eii ole missään muualla kuin tuon naisen mielikuvituksessa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.