Polttopulloja ja ammuskelua: Journalisti kuoli laukausten jälkeen Pohjois-Irlannissa

29 vuotias journalisti Lyra McKee kuoli torstai-iltana Derryssä, Pohjois-Irlannissa tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa poliisin mukaan oltiin ammuskeltu ja viskottu polttopulloja. Tapausta tutkitaan terroristisessa tarkoituksessa tehtynä murhana. 

McKee oli raportoimassa Cregganin kaupunginosassa ilmaantuneista levottomuuksista, kun paikalle oli ilmaantunut naamioitunut mies, joka ampui laukauksia sekä poliisia että toimittajaa kohti.

Uhri toimitettiin sairaalaan ammuskelun päätyttyä, mutta kuoli tästä huolimatta saamiinsa vammoihin. Toistaiseksi viranomaiset eivät ole paljastaneet virallisia epäiltyjä ja IRA:n jäännökset, parlamenttipuolue Sinn Feinn on pahoittelun lisäksi tuominnut tapahtuneen. Puolueen varapuheenjohtaja Michelle O’Neill kuvaili kuolemantapausta ”järjettömäksi hengen menetykseksi”.

– Olen shokissa ja järkyttynyt kuultuani uutiset tämän nuoren naisen kuolemasta näiden ns. ”toisinajattelijoiden” takia.

Tapaus on nostanut esiin vanhat kaunat IRA:n toteuttamasta terrorista mm. Pohjois-Irlannissa. Demokraattisen Unionin johtaja Arlene Foster huomautti asiasta twitterissä:

– Ne, jotka toivat aseet kaduillemme 70- 80- ja 90-luvuilla olivat väärässä ja yhtä väärässä he ovat 2019. Kukaan ei tahdo mennä takaisin (noihin aikoihin)…

Lähde: The Guardian

5 thoughts on “Polttopulloja ja ammuskelua: Journalisti kuoli laukausten jälkeen Pohjois-Irlannissa

 • 19.4.2019 at 14:54
  Permalink

  Nyt haiskahtaa siltä että EU-mieliset Brexitiä vastustavat globalistit ovat palkanneet tappajan ja muutenkin järjestäneet kaaosta, kuten heillöä on aina tapana jotta saavat oikeutuksen voiman käyttöön ja politiikkansa toteutukseen. Nyt globalisti mafia haluaa kaikin keinoin estää Brexitin.

  Reply
 • 19.4.2019 at 15:59
  Permalink

  Jännää, Irlannissa kävi juuri joku julkkis-juutalainen tutkimassa ”anti-semitismiä”, ja heti alkoi tulla ruumiita?

  Muistuu mieleen että Pizza-gate -pedohirviö herra Podesta oli Uudessa Seelannissa kun siellä mestattiin ihmisiä erään islamilaisen terroristisolun osoitteessa.

  Reply
  • 19.4.2019 at 17:35
   Permalink

   Katsokaa se juttu ja video Vastarinnan sivuilta. Siinä se joku jutku saa kuulla kunnon tekstiä.

   Reply
 • 19.4.2019 at 18:13
  Permalink

  Aivan normaali työtapaturma, joita sattuu joka päivä maailmassa sellainen määrä. etten edes viitsi ruveta valehtemaan kun en tarkkaa määrää tiedä. Ei tarvitse katsoa kuin LiveLeakia etenkin koskien kiinalaisia työpaikkoja, joissa kuolee surkeiden työturvallisuusvaatimusten alaisilla – eli jokseenkin kaikilla – työolosuhteissa työläisiä kuin taas niitä kärpäsiä. Kuka ”valssataan levyksi” kun joku toinen päätyy ”osaksi prosessia” lihamyllyyn. Niin, että sellaista se ”markkinasosialismi” on työläisten paratiisissa.

  Pohjois-Irlanti on kauan ollut pois otsikoista, koska tuo ”levy” oli jo miltei ”puhki soitettu” kunnes se vaihdettiin koko Eurooppaa käsittävään ISIS islamistien väkivallantekojen ja itsemurhapommistusten sekä terroristi-iskujen joka päiväiseen terrorismiin, josta on tullut – tekemällä kun on tehty – uusi normaali. Maailma on raa’istunut niin ja henki tullut niin halvaksi, ettei se paina enää mitään oli kyseessä sivullinen tai journalisti, joka etenkin sotakirjeenvaihtajana on enemmän tai vähemmän harkittu tahallinen riski. On vain ajan kysymys kun lähitulevaisuudessa koittaa aika, että Suomessakin anarkistit tappavat ”pahoja ihmisiä” ”ralliensa” aikana, koska siinä ei ole ”mitään väärää” kun ”natsi” tapetaan. Ja näin ajattelee myös polpo, jota ohjaa sisäministeriö, jota taas ohjaa globalisti -hallitus ja jota ”potkaisee” EU. Ja EU:ta potkaisee juutalainen George Soros, koska ”rasismi” ja ”vihapuhe”!

  Jokainen kuollut ihminen on yhtä tärkeä ja suuri menetys tälle maailmalle ja etenkin omaisilleen. Se, että eurooppalaisia kansalaisia tapatetaan ja raiskuutetaan joka päivä ilman, että sitä edes mainitaan on rikos ihmisyyttä vastaan elitistien taholta niin että tuosta syystä ainoa oikea tuomio on kuolema siinä missä se luettiin Jugoslavian sisällissotaan suurimpana syyllisenä pidetylle.Slobodan Miloševićille (1941-2006), joka tosin vältti sen kuolemalla luonnolisen kuoleman ennen tuomion täytäntöönpanoa.
  Tuo mies antoi ainakin länsimaailman agendan mukaisesti pahuudelle kasvot sisällissodassa, jossa ei ketään pyhimystä ollut, mutta valtamedia ja kuuluisa USA Natoineen kertoi sen, mikä se sopi heille parhaiten aivan kuten ne olemattomat kemialliset aseet Irakissa, joka oli se tekosyy aloittaa Yhdysvaltain ja Ison-Britannian hyökkäys Irakiin v. 2003 tarkoituksena kaataa Saddam Husseinin (1937-2006) sinänsä julma ja raakalaismainen hallinto, joka nyt jäljestäpäin katsottuna kuului ”kulttuuriin”, sillä ei ainakaan ruotsalainen tapa ”juosta asioita” oikein tepsi islmia tunnustaviin muslimeihin. Enkä yhtään sitä ihmettele, sillä oikeat suomalaisetkaan eivät jaksaisi mokomaa lässytystä kuunnella eikä edes katsella.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.