Saksa ryhtyy ottamaan hylätyn saaneita turvapaikanhakijoita säilöön palautusta varten

Ennen kovin liberaalista suhtautumisestaan laillisiin ja laittomiin siirtolaisiin tunnetussa Saksassa myllertää. Maan sisäministeri Horst Seehofer on ilmoittanut, että Saksa alkaa ottaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita talteen palautusta varten.

– Jos joku on määrätty maasta poistettavaksi, otamme hänet säilöön jotta tämä ei katoa päätöksen toimeenpanoaikana.

Viime vuonna Saksa poisti maasta noin 22 000 laittomasti maassa oleskelevaa, joten melkoinen sarka Seehoferilla on edessään. Suunnitelmissa on noin 1000 säilöönottokeskusta mm. maan vankiloissa.

Vaikka suunnitelmalla on parlamentin hyväksyntä, on myöskin soraääniä kuulunut ja kritiikkiä on tullut pääasiassa vasemmistosta.

Lähde: Friatider

12 thoughts on “Saksa ryhtyy ottamaan hylätyn saaneita turvapaikanhakijoita säilöön palautusta varten

 • 19.4.2019 at 14:08
  Permalink

  Mistäs muualta kuin vasemmalta. Pirun punikit Euroopan tuho.

  Reply
  • 19.4.2019 at 17:01
   Permalink

   Tänään tein journalistisen uroteon, josta tämä ilmoitus on oleellinen osa:

   Tulostin AANELOSELLE Husun kuvan sekä kolme koraanin säettä joissa kehotetaan tappamaan kuffareita, ja vedin vessanpöntöstä alas. Tietysti ensin tehtyäni tarpeet tuon paperin päälle kun se oli pöntössä.

   Mukaan toimintaan?

   Reply
 • 19.4.2019 at 14:40
  Permalink

  Pian koittaa aika, jolloin Suomenkin hallitusta kehotetaan tekemään säilöönottokeskuksia. Sitten hallitus yrittää kerätä poliittisia pisteitä siitä, mitä Perussuomalaiset ovat puhuneet jo kauan 🙂

  Reply
 • 19.4.2019 at 14:50
  Permalink

  Olisi ollut helpompi estää maahan tulo asevoimin. Sitä vartenhan ne ovat olemassa. Poliitikkojen tyhmyys on suurempaa kuin avaruuden äärettömyys.

  Reply
  • 19.4.2019 at 16:56
   Permalink

   Miksi valehtelet? Ei se ollut tyhmyyttä vaan sekoitus EU:n Kalergi-suunnitelmaa ja ihmiskaupoilla tienaamista. Ok, kai se on tyhmyyttä jos tyhmyydeksi lasketaan ihmisten tahallinen pettäminen hyvesäteily-egoismin ja kansainvälisen ryöstökorporatismin alttarilla?

   Reply
 • 19.4.2019 at 17:58
  Permalink

  P. Arhinmäki on lähettänyt Saksaan tulikiven katkuisen viestin, säilöönottokeskuksia ei sitten rakennella sinne, mahdollisesti tulevana ministerin aion puuttua moiseen ihmisarvoa syvästi loukkaavaan suunitelmaan kovin ottein.

  Reply
 • 19.4.2019 at 18:21
  Permalink

  Suomessa ei oteta ”säilöön” kuin ne, jotka vaativat säilöön ottamista. Suomi ei käännä kelkkaansa, koska poliittiset puolueet eivät tee valtiotasoista politiikkaa kuten poliitikkojen pitäisi, vaan ne kuuntelevat mitä kaikkein suurimmat idiootit ja hullut sanovat, sillä ”arvopohja” ja tarve olla suosittu myötäilemällä ”yleistä mielipidetä” joka tahtoo olla sama kuin kesken kasvuisten kersojen, jotka eivät tiedä maailmasta mitään, eivätkä ota siitä minkäänlaista vastuuta ainoana asianaan syyttää niitä, jotka ei annettu sanoa mitään tai heitä ei haluttu kuunnella. Sitten kun asiat ovat päin persettä! Kaikki syy on persujen ja kansallismielisten.

  Eurooppaan on tullut ainakin 1500 ISIS -terroristiä. Espanjassa poliisi paljasti islamistien hankkeen tehdä terrori-isku espanjalaisten katollisten pääsiäisjuhlallisuuksiin Madridissa.

  Reply
 • 19.4.2019 at 23:11
  Permalink

  Näitä juttuja on kuultu ennenkin mutta mitään ei ole koskaan tapahtunut. Kunhan höpisevät lämpimikseen…

  Reply
 • 20.4.2019 at 07:01
  Permalink

  Myöhäistä, koska Saksa on muutaman vuoden sisällä muslimien hallussa niin poliittisesti kuin henkisesti.

  Reply
 • 20.4.2019 at 22:07
  Permalink

  Tämä nyt ei sinänsä liity säilöönottoon, mutta sivuaa kuitenkin. Neuvostoliiton alkuaikoina propagandassa toisteltiin, että ihmisiä ei Neuvostoliitossa voinut panna vankilaan, koska vankilatkin olivat siellä niin ihania paikkoja, että ihmiset eivät enää halunneet sieltä pois. Niin Suomessakin. Irakilaiset, Afganistanilaiset, Somalit jne. eivät pelkää Suomessa säilöönottoa tai vankilaa, koska jos vertaa niiden oloja heidän kotimaan vankilan oloihin niin onhan siinä valovuosien ero. Ja jos Suomessakin säilöönotto otettaisiin käyttöön, suvakit pitäisivät huolta, että matuille ”ihmisoikeudet” toteutuisivat viimeisen päälle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.