Reijo Tossavainen: Suomalainen arvopohja mahdollisti perussuomalaisten vaalivoiton

Kepun Sipilä ja kokoomuksen Orpo heittivät perussuomalaiset hallituksesta, koska arvopohja oli heidän mielestä niin huono. Nyt eduskuntavaalien jälkeen voidaan todeta, että suomalaisten mielestä perussuomalaisten arvopohja oli, on ja tulee olemaan kohdallaan. Asia on helppo perustella.

Maahantulijaryntäyksen aikaan vuonna 2015 Sipilä lupasi kotinsa maahantulijoille. Hän ei ole luvannut koskaan omaa kotiaan suomalaisille kodittomille, joita on lähes 10.000. Perussuomalaisten mielestä pitää huolehtia ensin suomalaisista. Koska arvopohja.

Samaisen maahantulijaryntäyksen aikana Orpo sanoi, että ”pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”. Sittemmin viranomaiset ovat arvioineet, että suurin osa tulijoista ei tarvitse turvapaikkaa. Näin ollen motiivien arvostelulle on ollut perusteita. Samoin myöhemmin tapahtuneet raiskaukset ja muut epäkohdat ovat antavat perusteet ”pakolaisten” motiivien arvostelulle. Orpon arvopohja on valheellinen, mutta perussuomalaisten arvopohja perustuu tosiasioihin.

Ilmastonmuutos on edennyt liki hysterian asteelle. Nyt vaaditaan, että meidän pitäisi vähentää päästöjä paljon enemmän kuin muualla maailmassa. Siitäkin huolimatta, että vaikutuksemme on prosentin kymmenyksen luokkaa. Ja siitäkin huolimatta, että esimerkiksi Kiinassa päästöjen pelkkä kasvu yhden viikon aikana on suurempi kuin Suomen kaikki päästöt yhden vuoden aikana. Perussuomalaisten mielestä kaikkien pitää kantaa vastuunsa. Koska suomalainen arvopohja.

Perussuomalaiset menestyivät eduskuntavaaleissa erinomaisesti. Siihen on yksi syy ylitse muiden: suomalainen, kestävä arvopohja. Ja mikä tärkeintä, se on suomalaisille paras myös tulevaisuudessa.

……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

10 thoughts on “Reijo Tossavainen: Suomalainen arvopohja mahdollisti perussuomalaisten vaalivoiton

 • 17.4.2019 at 09:33
  Permalink

  Kolme rottaa samassa kuvassa.

  Reply
 • 17.4.2019 at 09:48
  Permalink

  Niinpä. Kansa on älynnyt että ei ole oikeistoa eikä vasemmistoa. Poliittinenrintama on patriootit vastaan globalistit, kansakunnan elämä vastaan kansakunnan tuho.
  Muovipilli-journalistit saivat kunolla turpaansa näissä vaaleissa YLE:n ja Hesarin toimituksissa lohtuviina virtaa kuin keväinen Vantaajoki 😀

  Reply
 • 17.4.2019 at 11:10
  Permalink

  Suomelle vaarallisia henkilöitä pääsi eduskuntaan aivan liikaa.
  Näitä harhaisia nuoria naisia jotka ovat täysin hurahtaneita ilmastonmuutishysteriaan ja monikulttuurifantasiaan.
  Saamme nähdä toinen toistaan hullumpia puheita ilmaston puolesta eduskunnassa kun tämä lauma alkaa paasaamaan.
  Natsi ja rasistileimoista puhumattakaan.

  Reply
  • 19.4.2019 at 00:33
   Permalink

   Karvaiset haarat levällään odottavat vaalivilpillä eduskuntaan päässeet vihervasemmiston tätikaaderit jo uutta matuaaltoa Suomeen. Vai onko se karvainen takatuuppari joka saa kylmän viherliisan lämpiämään.

   Reply
 • 17.4.2019 at 11:53
  Permalink

  Vahinko, että vain pieni osa suomalaisista on tietoisia maailman menosta. Siten suomalaisista vain pieni joukko on perillä, mikä on realistinen arvopohja, jos edes osaa mieltää sanaa arvopohja, joka onkin outo muotisana.

  Reply
 • 17.4.2019 at 12:48
  Permalink

  Kolme tyhmää miestä Suomesta kuvassa. Ajatelkaapa ja puristelkaa paikkojanne. Kokonaiset neljä vuotta Sipilän hallitus ”vatuloi”, joka mahdollisti sen, että tuli kallista jälkeä. Joku tietää senkin, kuinka monta miljardia euroa tuo porukka otti velkaa ja myi alihintaan Suomen kansallisomaisuutta, korotti veroja, korotti maksuja ja mikä pahinta, seurasivat katseella kun 30 000 matua saapasteli Suomen maan kamaralle.

  Suomen pahin hallitus ikinä, joka jättää taakseen tai tulee ainakin toiseksi Otto Wille Kuusisen (1881-1964) hallituksen jälkeen, joka polkaistiin Terijoella ensimmäisellä jalan leveydellä, jonka Neuvostoliitto oli valloittanut yllätyshyökkäyksellä v. 1939 Talvisodan alkupäivinä.

  Joka tapauksessa Juha Sipilän hallitus harjoitti juuri sellaista politiikkaa suhteessa EU:hun kuin Vapaussodan jälkeen Neuvostoliittoon maanpakoon lähtenyt kommunisti Otto Wille Kuusinen olisi tehnyt Neuvostoliiton osalta, joka olisi väistämättä johtanut Suomen liittämiseen ”Neuvostokansojen suureen perheeseen” ja suomalaisten valtaosan murhaamiseen ja pakkosiirtoon Siperiaan aivan kuten Baltian maille kävi kesällä 1939 ja varsinkin WWII jälkeen kun neuvostojoukot olivat ajaneet saksalaiset pois baltiasta, jota seurasi välittömästi nk. ”kyyditykset” ja summittaiset teloitukset koskien ”maanpettureita” ja yhteistoiminnassa saksalaisten kanssa olleita, joka oli pelkkä muodollinen ilmaisu, sillä tunnettu paranoidi jo omassa maassaan Josif Stalin tapatti salaisella poliisillaan ja armeijan likvidointiosastolla ”varmuuden vuoksi” ”suurella hahlolla”.

  Kyseiset herrat voitaisiin aivan syystä karkottaa sinne, mistä ”voimavarat” ja ”raketti-insinjöörit” ovat tulleet ottamalla heiltä pois Suomen kansalaisuus sekä menettämään jo syystä kansalaisluottamuksensa, joka näiden kolmen osalta kuvaisi sanatarkasti kyseistä lainkohtaa viimeistä piirtoa myöten.

  Reply
 • 17.4.2019 at 15:05
  Permalink

  Kokoomus myös oli kovalla innolla kitkemässä vihapuhetta, mihinkä myös luettiin haittamaahanmuuton ja islamin arvostelu.

  Reply
 • 19.4.2019 at 00:28
  Permalink

  Eivätkö pienyrittäjät tajua vieläkään että kokoomus ei aja pienyrittäjän asiaa?

  Miten epäluottamusta nauttinut kokoomus saattoi saada noin monta paikkaa. Siihen ei ole kuin kaksi mahdollista vaihtoehtoa:

  1) Pienyrittäjät äänestivät edelleen kokoomusta

  2) Vaalivilppi. Lähes 20 000 tuhatta ääntä hylättiin. Näiden joukossa varmasti suuri määrä ääniä jotka olisivat menneet persuille. Siellä ne 10 000 ääntä ovat hylättyinä jotka olisivat tehneet Perussuomalaisista suurimman puolueen.

  3) Sekä 1 ja 2 vaihtoehdot

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.