EU-diktatuuripyrkimykset saivat kasvot – Europarlamentaarikko Guy Verhofstadt riehuu vallan lisäämisestä

Oheisella videolla belgialainen europarlamentaarikko Guy Verhofstadt meuhkaa parlamentissa vallan lisäämisestä unionille ja korostaa sen olevan ”ainoa ratkaisu käsillä olevaan kriisiin”. 

Twitter-tilillään julkaistussa videossa Verhofstadt syyttää toisen maailmansodan 20 miljoonasta uhrista nationalismia ja populismia ja korostaa, kuinka Eurooppa on nyt yhtenäinen.

Lähde: Twitter

Aiheeseen liittyvää:

16 thoughts on “EU-diktatuuripyrkimykset saivat kasvot – Europarlamentaarikko Guy Verhofstadt riehuu vallan lisäämisestä

 • 28.3.2019 at 08:39
  Permalink

  Epätoivo laittaa suun puhumaan kovenevaa pelottelua ja tietysti paksumpaa peetä.

  Reply
 • 28.3.2019 at 08:56
  Permalink

  Punikit on mielisairata vihaajia.

  Reply
 • 28.3.2019 at 09:07
  Permalink

  Kuten jokainen historiaa tunteva tietää, ovat yhtenäiset kansallisvaltiot olleet ainoa järjestelmä joka voi tehokkaasti suojella kansalaisten oikeuksia ja taata rauhan. EU on rauhan takeena korkeintaan yhtä tehokas kuin neuvostoliitto, joka soti ympäri maailmaa tuhoten miljoonia viattomia elämiä. Eipä EU ihan viaton ollut tähän Ukrainan kriisiinkään johtaneissa vaiheissa.

  Reply
 • 28.3.2019 at 09:13
  Permalink

  Pakko vielä sanoa, että tämä nykymuotoinen EU edustaa silkkaa fasismia. Siis keskushallinnon johtamaa korporativismia, jossa suuryritysten edut jyräävät poikkeuksetta kansalaisten oikeudet. Tämä on systeemi joka eroaa neuvostoliiton systeemistä lähinnä yritysten omistussuhteiden osalta. Sanomattakin on selvää että tämä on yksi diktatuurin muoto.

  Reply
 • 28.3.2019 at 09:42
  Permalink

  Miks näitä kriisejä ei ollut ennen eu:ta? Ja pankkeja ei olisi missään nimessä silloin tukea ois antanut nallenkin vaan imeä omaa tikkariaan ja valtion omistukseen siirretty nekin.

  Reply
 • 28.3.2019 at 10:00
  Permalink

  Guy Verhofstadt on puheista ja agressiivisen raivokkaista eleistä päätellen mielisairas ja vaaraksi ihmisille.
  En tunne oloani turvalliseksi kun Eu parlamentissa on seinähullu joka vaatii totalitaristista maailmanjärjestystä. Seinähulluja Eu-meppejä ja korkeita virkamiehiä on Brysselin Baabelin tornissa satoja. Suomen tulisi viipymättä tuomita moinen ihmis vihamielinen valtioterrori-järjestö ja erota jäsenydestä vaatien 24 vuoden jäsenmaksunsa takaisin ja menettämänsä tullausmaksut. Valtion talous olisi oitis paremmalla tolalla, mutta mielisairaat puolueet kokoomus, keskusta, sdp, vihreät, vasemmisto, sin, rkp ja kd haluavat ehdottomasti syventää totalitaristisen Eu:n valtaa Suomessa.

  Reply
  • 2.4.2019 at 13:30
   Permalink

   Olisiko tässä Werhofstadtin labiilisuuden taustoja (maailmanlaajuinen lapsikauppa-rinki):

   ”Esther Rantzen’s helpline was concurrently launched back in 1986 when she and her cousin Sarah Caplan co-founded the ChildLine charity. Sarah’s husband, Nick Ross, was the founder and 23-year presenter of BBC’s 33-year program staple Crimewatch (that ended in 2017).[82] And his co-presenter from 1995 until her brutal murder in 1999 was broadcast journalist Jill Dando. Lots of evidence indicates that Jill had gathered evidence that was about to expose her own company’s pedophile ring. But more on her tragic case along with her dubious cohost Nick Ross later.

   The trustee and chief underwriter funding Rantzen’s 1986 ChildLine with a half million pound contribution was entrepreneur and philanthropist Sir Ian Skipper[83] with links to Nathan M. Rothschild[84] and Prince Charles.[85] OBE appointed Skipper owned homes in notorious pedophile island of Jersey and Sir Cliff Rischard’s island nation of Barbados, both used as billionaires’ tax haven write-offs.[86] Interior decorator Conrad Jameson was hired by Skipper to perform work on his estate but soon found out that the trustee of the largest UK children’s charity – the National Society for Prevention of Cruelty to Children (NSPCC), was a sexual pervert obsessed with pornography. Jameson threatened to expose Skipper, who then sued Jameson for sexual blackmail but lost the case in 1993.

   Another suspicious listing in convicted pedophile blackmailer Jeffrey Epstein’s address book was also a ChildLine director who worked with Esther Rantzen on That’s Life, but also served as both an MP and Secretary of State for Northern Ireland – Shaun Woodward.[87]”

   phibetaiota.net/2018/10/pedophilia-empire-satan-sodomy-the-deep-state-chapter-21-bbc-pedo-rings-deadly-silencing-of-those-who-knew-too-much-the-jill-dando-murder-and-a-dozen-suspicious-bbc-deaths/

   Reply
 • 28.3.2019 at 13:23
  Permalink

  EU-vastaisuus on ihmisoikeus ja se kuuluu kaikille!

  Reply
 • 28.3.2019 at 14:40
  Permalink

  Mitä uskontoa ja ismiä ukko edustaa?????

  Reply
 • 28.3.2019 at 18:30
  Permalink

  Tuo mies on seinähullu! Eräs ulkomaalainen kansallismielinen tubettaja, joka pitää ”kuvallista” blogia laittoi ensin pätkän Adolf Hitleristä kun hän oli parhaassa ”vauhdissa” ja sen jälkeen Guy Verhofstadtin vastaavan ”esityksen”, josta tuo kuvituskuvan stil-kuva on.

  Kovin olivat yhteneväisen ”lahjakkaita” puhujia. EU-parlametti on täynnä äärivasemmistolaisia ja maolaisia, jotka 1960-luvulla mellastivat aivan kuten täällä Suomessakin vastaavana aikana. Aivan samoin ent. presidentti Tarja Halonen kuuluu tähän samaan sarjaan kuten hänen ent. poikaystävänsä Erkki Tuomioja, joka suorastaan antaa ”kasvot” tuolle ajan jaksolle Suomessa.

  Mm. EU:n entinen pääkomissaari portugalilainen José Manuel Barroso on ent. kovan linjan maolainen eli Kiinan puhemiehen Mao Zedongin (1893-1976) kyseenalasitamaton ihailija ja näin varmasti ”Maon pienen punaisen kirjan” aikanaan kalleimpana aarteenaan pitänyt nuoriso ääriradikaali poliitikko.
  Eräs vlokkaaja valisti EU:n Brysselin parlamentin olevan äärimmäisen vaarallinen koko Euroopan tulevaisuudella juuri syystä, josta mainitsin.

  Lopultakin EU-parlamenttiin valitut ovat II-luokan poliitikkoja kotimaissaan tai sitten ”jäähdyttelijöitä”, mikä merkitsee eräänlaista täydellistä arvostelukyvyttömyyttä sekä etääntymistä vallitsevasta reaalimaailmasta ja todellisuudesta.

  Mikä samainen koitui myös Adolf Hitlerin omaksi tuhoksi, koska hän ”linnottautui” ”Kotkanpesäänsä” eli Alppimajaansa ”Kehlsteinhaus”, koska koki siellä ympäristön olevan kaikkein innoittavin ja hän inhosi Berliinin liikenteen melua. Tästä seurasi yksinkertaisesti se, että hän menetti lopunkin todellisuudentajunsa, joka huipentui keväällä 1945 Berliinin Valtakunnankanslian bunkkerissa, jossa siirteli olemattomia armeijaosastoja, joita ei edes ollut olemassa muualla kuin hänen kuumeisessa mielessään. Kun edes joku rohkein kenraali uskalsi kertoa todellisen tilanteen ettei sellaista ole joukko-osastoa ole enää edes olemassa. Sai Hitlerin jo tunnetuksi tulleita raivokohtauksia jo muutenkin romahtaneen terveytensä menettäneenä.

  Reply
  • 28.3.2019 at 18:36
   Permalink

   Todellisuudessa juuri Hitler oli vastavoime EU:lle ja muille kommunistiprojekteille. Hitler oli myös terävä järkimies loppuun saakka. Vaikutat itse seinähullulta tai myyrältä sekavine kommentteinesi

   Reply
   • 29.3.2019 at 11:34
    Permalink

    Nimenomaan, en tajua noita jotka haukkuu Hitleriä, no, osittavat että eivät tiedä historiasta mitään, vain valtamedioiten kertoman satupaskahistorian.
    Tervemenoa kaikki Hitlerin haukkujoiden venäjälle, he ovat nimittäin punikkeja.

    Reply
  • 29.3.2019 at 18:43
   Permalink

   Olen törmännyt vastaavaan Vastarintaliikkeen sivustolla, jonne en viitsi tavallisena ihmisenä enää kirjoittaa mitään, siksi jos et ole täysi kansallissosialisti saat paskaa silmillesi silloinkin kun kirjotitta historiallisia tosiasioita, jollaiseksi Saksan kenraalit WWII aikana itse sanoivat asioiden olleen, sillä jo alunperinkin Adolf Hitler kuunnellut ketään kuin itseään ja vain itseään. Jo lapsuudessaan hän piti kaikkein eniten ”seuraaa johtajaa” -leikistä, jossa hän sai olla johtaja ja se henkilö, joka päättää kaikesta mitä tehdään ja kuinka se tehdään. Tämän on vahvistanut hänen sisarpuolensa, joka luonnollisesti vietti lapsuusaikansa Adolfin kanssa.

   Kuten historiallisesti tunnettua Adolf Hitler ei pysytynyt ”sulattamaan” mitenkään WWI loppumista Saksan Keisarikunnan tappioksi, vaan se muodostui ylitsepääsemättömäksi traumaksi, joka vaivasi koko hänen elämänsä ajan ja muovasi hänen toimintaansa aina kansallissosialistisen puolueen perustamisesta lähtien jo silloin kun se oli vielä pieni tekijä aivan alussa sekasortoisessa Saksassa Weimarin Tasavallassa WWI jälkeen, jonka yhteiskuntajärjestelmä ja valuutta oli romahtaunut hyperinflaatioon aivan kuten eräässä Zimbabwessa on tapahtunut ja kohta mustan ANC-kommunistipuolueen hallitsema Etelä-Afrikkakin vääjäämättä tulee luisumaan samasta syystä kuin em. afrikkalainen valtio.

   v. 1933 alkoi Saksan tosiallinen valmistautuminen WWII:een, jolloin Adolf Hitlerin täytyi voittaa armeijan korkein johto puolelleen, koska se tosiasiassa vastusti ainakin ajallisesti sodan aloittamista, koska heidän mielestään Saksa ei ollut vielä valmia niin kalustonsa kuin koulutetun sotilasmääränsä osalta.
   Tästä eteenpäin en viitsi huonoa verta herättävää sotahistoriaa kertoa, koska se on ”väärää”, mutta en kuitenkaan ole kyvytön ottamaan huomioon kaikesta siitä mitä WWII jälkeen on kirjoitettu ja annettu ymmärtää, sillä se on kuten aina voitettujen sotien jälkeen ”Voittajan historiaa”, jota varsinkin sodan jälkeisinä vuosikymmeninä opetettiin Euroopan läntisissä osissa ”perusleipänä” kyseenalaistamatta mitään demonisoiden Saksan yksiselitteisesti pääsyylliseksi kaikkeen mahdollisiin sotarikoksiin ja kauheuksiin, joita vain WWII liittyi.

   Jos haluaa ”mieleistään seuraa” ja absoluuttisesti oikeaa tietoa ilman minkäänlaisia säröjä kiiltokuvassa, silloin oikea foorumi on Vastarinta.com, jossa uutiset ovat esitetyt varsin asialliseen sävyyn, mutta kommenntiosiossa saat paskamyrskyn silmillesi ellet ole täysiverinen natsi.

   Tämä sivusto ei ole Vastarinta.com, enkä siis aio lähteä täältäkin pois muutaman oikean kansallissosialistin takia, jotka ovat yksisilmäisä tavalla, joka kyllä sataa kaatamalla EU:n, George Soroksen, globalistien, kulttuurimarxistien, monikulttuurisuuden, kommunismin, juutalaisen sionismin, valkoisen kansamurhan, muslimien, kalifaatin, Euroopan kulttuurin ja elämäntavan likvidoimisen, Suomen täydellisen itsenäisyyden ja suvereneteetin hävittämisen, Suomen elitisten maanpetturi -poliitikkojen, YLE:n ym. punavihreän valtamedian, Sauli Niinistön, SDP:n, Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n, Kristillisdemokraattien, Sinisten, Vihreiden, SPR:n, Suomen luterilaisen kirkon, Vokkien ja matubisneksestä suoraan hyötyvien tahojen laariin.

   Vastarintaliike eikä mikään muukaan liike, puole, kansallismielisten yhteenliittymä tai etno -rotuoppia tunnustava suomalaisten kansalaisten yhdistys tai yhteenliittymä ei yksin tule koskaan voittamaan sotaa edellisessä kappaleessa mainitsevia vihollisia vastaan. Vai onko niin, että olisi syytä laatia eräänlainen sarjaohjelma sille, että me suomalaiset monokulttuuria ja kansallisvaltiota kannattavat tahot sodimme ensin toisiamme vastaan aivan kuten 100-vuotta sitten.

   Se heikennetty ja verissäpäin oleva viimeinen, joka seisoo pystyssä voi aloitta sodan ulkoista uhkaa ja vihollista vastaan Suomen pelastamisesta elämälle.

   Adolf Hitlerillä on omat ansionsa, jotka ovat jopa Yhdysvalloissa jälkikätten ja Johtajan ollessa vallassa Saksassa annettu tunnusta rahassa ja taloudellisilla mittareilla mitattavasta ansiosta. Eli Saksan nostamisesta jaloilleen itse omilla jaloillaan seisovaksi kansakunnaksi Weimarin Tasavallan kulttuurisen rappion, työttömyyden, hyperinflaation, epäjärjestyksen ja ennen kaikkea siitä syvästä henkisestä masennuksesta sekä arvottomuuden tunteesta, joka vallitsi Saksassa WWI jälkeen Versaillesin häpeän rauhan jälkeen, jonka yksiselitteisenä tavoittena ja tarkoituksena oli Ympärysvaltojen taholta tuhota Saksa ja sen voima pois Euroopasta.

   Ellei Adolf Hitler ollut ihminen, niin hän oli sitten jumala, joka näin poistaa absoluuttisesti pois ”erehtyväisyyden” ja inhimilliset rajat jaksaa sekä hallita Tuhatvuotista Valtakuntaa.

   Reply
   • 30.3.2019 at 10:48
    Permalink

    Sieltähän sitä kiiltokuvahistoriaa tuli taas valemediasta ja muualta ammennettuna. Kenraalien valheet ja kaikki mahdolliset valheet sinulle Hitleristä tuntuvat kelpaavan. Sekavaa sontaa koko antisi

    Reply
    • 30.3.2019 at 15:53
     Permalink

     Sinun ”vastauksesi” ovat sen sijaan selviä ja lyhyitä malliin: Täyttä Bull Shittiä!!!

     Et edes perustele, etkä kykene, etkä edes viitsi esittää mitään vasta-argumentteja tai perusteltuja vastauksia. Näin asemoidut täysin samaan kastiin kuin suvakit, kommunistit ja kukkahatut, jotka eivät kykene muuhun kuin huutamaan kurkku suurella: ”Rasistit”, ”Fasistit”, ”Äärioikeistolaiset”, ”Vihapuhujat” ja ”Putinistit”!!!

     Kaikki se mikä ei sovi sinun maailmankuvaasi on yksiselitteistä valhetta etenkin kun sen on sanonut ”vääräuskoinen” taho tai jotka eivät vahvista aikaisempaa käsityksiäsi historian kulusta.

     Tämän saman mentaliteetin omistavat islamia tunnustavat muslimit, joiden ”uskonto” ei anna paljoa sijaa keskustelulle tai puhumattakaan siitä, että koraanin suurojen antamista veri -käskyistä sen enempää perusteltaisiin, koska ne ovat kyseenalaistamatonta Muhammadin ja kaukaa perässä Allahin sanaa ja piste!

     Omalta osaltani keskustelu aiheesta ja lukuisista tulevista ”valheistani” päättyy tähän, joka sentään on käynyt koulua, jossa vielä opetettiinkin jotakin muutakin kuin tietämättömyyttä sukupuolten todellisesta määrästä.
     Ja on turha luulo, että kommari YLE on jotenkin aivopessyt Neuvostoliiton ollessa vielä koko maailman täyttävä käsite Suomessa ja suomalaisessa politiikassa koskipa se sisä- tai sitten ulkopolitiikkaa, joka lähti paasikiviläisestä ajattelusta geopolitiikan ja niiden reaaliteettien vallitessa missä Suomi elämäänsä yritti elää niin kaukana suuresta naapurista kuin se vain oli mahdollista.

     Toisin kuin nyt EU:n kanssa, jonka ”liiveihin” on Suomen kyvyttömät, selkärangattomat ja omaa etua tavoittelevat maanpetturi -poliitikot uineet kuin hauki katiskaan vieden samalla kokonaisen Suomen ja kansakunnan mennessään.

     Oletusarvoisesti kaikki valehtevat, jos sen ottaa elämän filosiakseen automaattisesti, mutta maailma on täynnä ristikkäistä informaatiota, joita voi lukea joutumatta ”helvettiin” vaikka kuinka paljon ja noukkia niistä tiedonmurusia, joista ITSE voi rakentaa kokonaiskuvan historiasta tai mistä muista asioista tahansa, etenkin terveydenhoitoon liittyvissä erilaisissa hoitomuodoissa ja lääkkeissä, joita kulloinkin ”yhtenä totuutena” tarjotaan kansalle kuin rehuna lammaslaumalle.

     Kiitos.

     Reply
     • 31.3.2019 at 21:49
      Permalink

      Ilman Hitleriä Suome ei enää olisi, jos haukut tuota suurmiestä, todistat olevasi tietämätön historista ja mitä ilmeisemmin olet vihervasemmistolainen toukka.
      Mukavaa olla uskovainen ja maksaa kirkollisveroa jolla suojellaan rikollisia ählämeitä kirkon suojissa?
      Vingut takuulla todisteita, tässä esimakua, Saksan lentolaivue pelasti Suomen, ilman Marskin ystävyyttä Hitlerin kanssa asuisimme nyt neukuissa.
      Lisää vielä, joka helvetin uskonto tulee lähi-idän suunnalta, tuntuuko hyvältä olla lähes islamisti?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.