Reformin eduskuntavaaliehdokas pahoinpideltiin sairaalakuntoon

Reformin eduskuntavaaliehdokas Panu Huuhtanen pahoinpideltiin lauantai-iltana sairaalakuntoon Helsingin Narinkkatorilla. Samalla kun kansakunnan silmät on käännetty tuijottamaan tapausta, jossa Sinisten Timo Soinin kimppuun ilmeisesti melkein yritettiin käydä, aiheuttivat kurditaustaiset maahanmuuttajat Huuhtaselle sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Vammojen laajuus selviää Huuhtasen twitter-päivityksestä.

https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1109930030799425537

Asiasta lisää myöhemmin…

Muokattu klo 09:50 tapahtuma-ajan osalta.

Muokattu klo 10:15 – Tapahtumapaikkaa tarkennettu

Lähde: Twitter, Panu Huuhtanen

34 thoughts on “Reformin eduskuntavaaliehdokas pahoinpideltiin sairaalakuntoon

 • 25.3.2019 at 09:58
  Permalink

  Tässä testi huomaako totuusmedia (pravda, yle ym.) tätä. Veikkaanpa että ei ylitä em. vihervasemmistolaista uutiskynnystä..
  Panulle tsemppiä ja pikaista paranemista.

  Reply
 • 25.3.2019 at 10:45
  Permalink

  Kuinka pitkälle kaksoisstandardit aiotaan tässä maassa vielä viedä? Samoin kansallismielisten niljakkuus inhottaa. Somessa Panulle annetaan näsäviisaita ohjeita siitä, kuinka kurdien tai antifoiden kanssa tulee menetellä. Nämä viisastelevat vätykset EIVÄT KOSKAAN, EIVÄT IKINÄ TEE ITSE YHTÄÄN MITÄÄN!!!

  Reply
 • 25.3.2019 at 10:55
  Permalink

  Vanhempi kurdimies kertoi, että Anter Yasa ja nuo kaupungilla riehuvat ”kurdit” ovat Erdoganin värväämiä turkkilaisia trolleja, joiden ainoa tehtävä on saada suomalaisten mielipiteet käännettyä kurdeja vastaan.

  Reply
  • 25.3.2019 at 11:19
   Permalink

   Jatkan edelliseen.
   Oikea paikka kurdien mielenosoituksille olisi tietysti Turkin suurlähetystön edessä Puistokatu 1, mutta koska tuolla hiljaisella kadulla ei ole paljoakaan kulkijoita, jäisi mokoma ”spektaakkeli” suomalaisilta näkemättä, eikä olisi myöskään mahdollisuutta hyökätä kenenkään kimppuun.
   Koko kupletin juoni on siis juuri se mitä Erdogan haluaa, eli saada suomalaiset kurdivastaisiksi.

   Reply
   • 25.3.2019 at 11:40
    Permalink

    Muslimi on aina paskaa sama kuka tai mikä on kyseessä.
    Kerroppas mitä on jokainen sinun ihannoima kurdi, muslimi.

    Reply
    • 25.3.2019 at 15:01
     Permalink

     Ei ole minun ihannoimia kurdeja.

     Reply
   • 25.3.2019 at 18:42
    Permalink

    Mun mielestä kurdeilla oikea paikka olis osoittaa mieltään omassa maassaan eikä suomessa

    Reply
    • 26.3.2019 at 09:17
     Permalink

     Kerros missä on kurdien oma maa?

     Reply
     • 31.3.2019 at 15:42
      Permalink

      Lähi-idän suunnalla, tämä maa on Suomi ja suomalaisten ei hiekkaneekereiden.

  • 25.3.2019 at 11:24
   Permalink

   Jos näin oikeasti on niin hyvin ovat onnistuneet. Muualla maailmassa kurdisaastojen rahoitus tulee U$raelin suunnalta ja kytkös globaaliin sionismiin on erittäin vahva (länsimaissa mm.antifa toimii hyvin pitkälti samanlaisella huoraamistaktiikalla)

   -Olipa asia miten tahansa niin yksi on varmaa -kurdit eivät kuulu suomeen. Kurdien koti ei ole täällä. Ei nyt eikä koskaan tulevaisuudessakaan.

   Reply
  • 25.3.2019 at 16:28
   Permalink

   Nestori voi imaista omaa parruaan Erdoganin kanssa tai jotain muuta hallusinogeeniä

   Anter Yasa voi olla ärsyttävä, mulkkukin jonkun mielestä, mutta se volyymi millä hän kritisoi avoimesti islamin ongelmakohtia EI MITENKÄÄN sovi yhteen islsmisti-diktaattori Arrogantin kanssa. Ei sitten mitenkään.

   Reply
 • 25.3.2019 at 11:54
  Permalink

  Piruako noi etelän vetelät rupee meidän vaaleihin sotkeutumaan.

  Muutenkin todella törkeetä.

  Reply
  • 26.3.2019 at 14:21
   Permalink

   Ne mitään veteliä ole, vaan hyvin saavat asialleen näkyvyyttä. Suomalaiset aktiivit voi laskea kahden käden sormilla. Muu jengi röhnöttää kotisohvillaan somen äärellä ja antaa niille kaikkitietävän viisaita ohjeita. HÄVETKÄÄ!

   Reply
   • 31.3.2019 at 15:43
    Permalink

    Ylpeä ole kun nuolet muslimien persettä?

    Reply
 • 25.3.2019 at 12:09
  Permalink

  Panu meni kännipäissään aukomaan päätään,oma vika

  Reply
  • 25.3.2019 at 12:44
   Permalink

   Niinpä! Hittojako suomalaiset menevät Kurdistanissa kurdien omistamalle torille. Silloin saa laittaa toisen huonoksi. Naisetkin saavat osansa, kun kehtaavat olla olemassa. Tilanne on täysin kestämätön. Kyllä suomalaiset täytyy siirtää luodolle, kun eivät ymmärrä alistua herrakansalle. Pyh ja pöh pikkunaarmuille, olisivat voineet tappaa, mutta olivat vielä tämän kerran armollisia.

   Reply
   • 25.3.2019 at 12:55
    Permalink

    Huono vitsi, korjaa hissi, se ei mene ylös asti

    Reply
    • 25.3.2019 at 13:20
     Permalink

     Työnnä sinä pääsi muslimikurdin peräpäähän, tai siellähän se jo tuntuu olevan.

     Reply
 • 25.3.2019 at 12:13
  Permalink

  Törkeintä oli että poliisi antoi kurdien tapahtuman jatkua lippujen heiluttelu tansseineen ja jollotuksineen. Ei ainoatakaan kiinni ottoa. Tekijöistä on videokuvaa useamman striimaajan toimesta. Alueella on myös kattava valvontakamera kokoonpano.
  Suomessa laki ei ole kaikille sama. Ulkomailta tulleet mashantunkeutujat saavat rauhassa hakata, raiskata ja tappaa kantaväestöä.

  Se on nähty jo että suomalaisilta keräillään poliisin voimatoimin liput keppeineen pois ja kopitetaan.
  Kantasuomalainen joutuu putkaan myös penkillä istumisesta ja kohta kai pelkästä olemassa olosta.
  Suomi on Deep Staten johtama banaanivaltio. Eduskunta on nukketeatteri ja virkamiehet voideltu palvelemaan BIS-pankkiirien pedofiilikerhoa

  Reply
  • 25.3.2019 at 20:18
   Permalink

   Eduskunta on nukketeatteri, johtavat poliitikot sekä virkamiehet on voideltu palvelemaan rikollista eliittiä jota poliisi suojelee. Pankit omistavat näytöksen.

   ps tarvitaan omia turvamiehiä ja tarvittaessa isompi joukko suojaamaan meidän väkeä. Tarve tulee kasvamaan jatkossa.

   Reply
   • 27.3.2019 at 08:10
    Permalink

    Kansallisvaltioiden aika alkaa olla ohi. Tällä tarkoitan sitä, että kansallisvaltio oli aiemmin suurin yksikkö mitä kyettiin sotilasvoimalla ja politiikalla järjevästi ja tuottavasti hallinnoimaan.

    Nyt kun digitaalinen valvonta ja maailmanlaajuiset hallinto- ja valvontajärjestelmät ovat jo arkea, eivät planeetan sekä ihmisten syntymätodistusten omistajat enää tarvitse valtioita mihinkään. Päinvastoin katsovat nyt, raakalaismaisemman luonnonvarojen ja ihmisten työvoiman ylikansalliseen käyttöön laittamisen aikakauden alkaessa, että kansallisvaltiot isänmaisineen päivineen olevan esteitä tässä uudessa maailmanjärjestyksessä.

    Keskusjohtoinen maailmahallinto, joka ennen turvautui kansallisvaltioon suurimpana administratiivisena käytännön tason hallintoyksikkönä, ja joka nyt on siirtymässä kovaa vauhtia yhteen koko maailman kattavaan järjestelmään, kunnioittaa toki yhä ihmisen valinnanvapautta.

    Se valinta on olemassa, että lähtee tästä hallintojärjestelmästä, ja ottaa suvereenin itsen hallinnoinnin itselleen. Silloin pitää toki jättää sosiaaliturvatunnukset, passi, henkilötunnuskortti, jopa koti ja työ voi mennä.

    Eräs henkilö irtautui järjestelmästä Norjassa. Tämä taistelu vei paljon aikaa ja voimia, sekä toi konfrontaatiota verottajan, poliisin sekä jopa myös miliisin kanssa. Nyt hän on kuitenkin vapaa suvereeni henkilö jota hallintokoneisto ei häiritse, ja hän paljastaa niitä asioita jotka hän sai selville kartoittaessaan miten irtautua korruptiokorpokratiasta:

    https://www.youtube.com/watch?v=dgLZq-5djsI

    ”When the enslaved person is made an asset via the birth certificate securitization, everything produced by tax money can be for sale!”

    Reply
    • 27.3.2019 at 08:35
     Permalink

     Voiko tosiaan tilanne olla niin korni, että pankilla on meidän syntymätodistus, arvoltaan vaikka 500 000 Euroa, ja käyttää sitä pääoman lähteenä ”lainatessaan” meille ”pankin tyhjästä luomaa” rahaa? Siltä näyttäisi.

     Alla oleva tapaus on tuotu International Tribunal for Natural Justice -tuomioistuimen (ITNJ) tietoon:

     1. Hallitus on laiton. Se on syyllinen orjuuden toteuttamiseen rahastamalla meidän syntymätodistukseeen liittyvällä petoksella. Katkaisin jo kauan sitten kaikki yhteyteni valtioon ja julistin itseni suvereeniksi ja eläväksi naiseksi (joten luovutin kaikki lakipaperit ja passit viranomaisille).

     2. Pankki ei koskaan lainannut minulle mitään. Päinvastoin, pankki kirjoitti kaksi lupausta maksaa (promissory notes) ottaen varat minun syntymätodistusta vastaan ilman lupaani tai siitä minulle kertomatta -nämä varat väitettiin sitten olevan ”laina” minulle.
     Haastoin siis elävän naisen, joka sanoo olevansa Norjan pääministeri, Erna Solbergin oikeuteen. Ilmoitin hänet poliisille. Mukaan liitin kaiken dokumentaation ja todisteet.”

     ”1. The government is illegitimate, and it is guilty of slavery through the capitalization on our energy via the birth certificate fraud. I long ago severed all ties to the state and declared myself a sovereign and a living woman (so I turned in all legal documentation, passport, etc.)
     2. The bank never granted a loan. On the contrary, the bank issued not only one, but two promissory notes charging the birth certificate fund without our consent or knowing,- which was the issued as a “loan”.
     So, I filed charges against the living woman posing as the Norwegian PM, Erna Solberg, with the police, with all due documentation and evidence included.”

     https://itnjcommittee.org/why-the-itnj/proposed-cases/sovereign-territories-lionland-and-niceland-foreclosed-in-norway/

     Reply
 • 25.3.2019 at 13:14
  Permalink

  Katsotaan vaalit, jos tilanne muuttuisi. Lähi Aasian väeöstön kulttuuri on liian etäällä meistä. Tämä väestö on pantava töihin ja kustantamaan oma elämänsä, jos haluaa pysyä täällä. Todennäköisesti kaipaavat kotimaihinsa, kun suomalaisten kustantama eläminen loppuu.

  Reply
  • 26.3.2019 at 09:02
   Permalink

   Iso osa kurdeista on työllistynyt ja ovat tuottamassa sitä kaivattua verorahaa yhteiskunnan pyörittämiseen mutta joukossa on myös niitä jotka eivät ole saaneet työtä tai haluneet työtä joten koko ryhmän mustamaalaminen muutamien hullujen takia ei ole järkevää. Nuo jotka kävivät Panun kimppuun olisi saatava vastuuseen teoistaan.

   Reply
 • 25.3.2019 at 13:50
  Permalink

  Mutta ajatelkaas nyt köyhä kansa. Juudas Soini on yhteiskunnalle lähes korvaamaton edustaja, jonka tähden hänellä pitää olla useampikin turvamies. Suomihan saattaisi olla aikamoisessa kusessa, jos tämä hillotolppaministeri ei olisi edustanut meitä vaimonsa kanssa esim. rukousaamiaisilla, abortin vastaisessa mielenosoituksessa jne. Veronmaksajien piikkiin tietysti. Kuka on toista mieltä on pölhöpopulisti.

  Reply
  • 27.3.2019 at 08:47
   Permalink

   Jos henkilö on jo kohdussa, näen tilanteen niin että henkilön on tarkoitus tulla tähän maailmaan. Joka hävittää kohdussa olevan elämän tekee rikoksen. Enkä perusta tätä minkään uskonnon oppeihin.

   Poikkeuksena vain se jos äidin elämä tosiaan on vaarassa.

   Siihen riittävät moraalin lisäksi tuhansien kuolemankokemuksistaan kertovien yhtenäiset kuvaukset siitä miten jokaisella tänne tulleella on joku tietty tehtävä osanaan, oli se tehtävä ainoastaan kokea fyysinen elämä tieytillä mausteilla, eikä mitään muuta:
   Near-death.org

   Reply
 • 25.3.2019 at 16:54
  Permalink

  Panu on pitkään jo kerjänny verta nenästään joten ei ihme että tuli turpiin.
  Toivottavasti tulee toistekin haha.

  Reply
  • 25.3.2019 at 17:02
   Permalink

   Tämä maa on suomi ei kehitysmaa jossa muslimirotat komentaa ketään mitenkään.

   Reply
   • 27.3.2019 at 08:50
    Permalink

    Ei olekaan. Vaan banaanivaltio jossa kommarit ja musulmaanikot yhdessä hieman vihjaisevat haluavansa asiat tiettyyn malliin, ja surkimus-päättäjät tottelevat kontallaan.

    Reply
 • 25.3.2019 at 18:21
  Permalink

  Saksassa oli sama juttu kun jokin aika sitten oliko se nyt viime syksynä kun saksalainen ”äärioikeistolainen” poliitikko (mies) yritettiin suorastaan murhaten tappaa kadulle käymällä raukkamaisesti takaapäin hyökäten lyömällä tylpällä esineellä päähän. Maassa potkinta jatkui ja vain sivullisen rakennustyöläisen paikalle osuminen pelasti ”natsin” hengen.
  Kyseessä taisivat olla anarkistit tai muslimit, mutta samasta paskastahan on loppujenlopuksi kyse!
  Saksan valtamedia vaikeni ja vähätteli tekoa perusteella, että ”natsin” voi hakata ja tappaa. Ei siinä mitään.

  Tähän väkivaltaan olivat Saksan valtapuolueiden paikallispoliitikot ja valtakunnantason myös yllyttäneet etenkin sosiaalidemokraatit ja CSU:n eli DDR -kommunisti -huoran Merkelin puolueen tunnettu poliitikko twiittaamalla, että tuota ”natsi” -puoluetta (kansallismielinen, isänmaallinen, maahanmuutto -kriittinen ja saksalaisten turvallisuudesta huolta kantava) -poliitikkoa vastaan pitää ”taistella” kaikin keinoin estämällä tuota paholaisen asemassa olevan ihmisryhmän poliittista työtä sekä heidän kannatuspohjansa laajenemisen, joka kasvoi ja kasvaa kuin kukkaset kesäkuussa, koska tavalliset saksalaiset etenkin naiset ja tytöt ovat saaneet tarpeekseen diktaattori George Soroksen tyydyttäjä Angela Merkelin Saksan tuhoamispolitiikasta, josta Saksa ei koskaan tule nousemaan ehjänä olemassa olevana kansakuntana kuten se teki jopa Adolf Hitlerin ”Kolmannen Valtakunnan” täydellisen romahtamisen jälkeen keväällä 1945, jolloin tuon suuria valloituksia ja puolta mannerta vallassaan pitänyttä maata kuvattin sanonnalla:

  ”Saksa vuona nolla!!!”

  Edes Suomen polpon tena-ruotsittuneet punikki-poliisit eivät uskaltaneet käydä kurdeja vastaan Helsingissä vaan jo silloin kyseisen eduskuntavaaliehdokkaan kimppuun käyneet väkivaltaiset paskiais -kurdi loiset pääsivät kuin koira veräjästä kun Suomen niin kerran kesällä Helsingin Rautaitientorin urhokkaat ja niskalenkeillä ylpeilevät Pikku 2- kakkosen poliisi-sedät heittelivät suomalaisia kunnon kansalaisia maijoihin kuin heinäpaaleja, koska he suomalaisina kansalaisina eivät saaneet viettää aikaansa omassa pääkaupungissaan Helsingissä, joka on muun maailman hallussa ja Helsinki hoitaa koko muuta maailmaa kuin huoranpenikoita omina ”lapsinaan” jättäen omat kaupunkilaiset oman onnensa nojaan olipa kyseesä köyhät, asunnottomat, ruokajonolaiset, vammaiset, pitkäaikassairaat, työttömät, vanhukset, lapsiperheet, sairaiden lasten perheet, mielenterveysongelmaiset, alkoholistit, ihmiskaupan uhrit (suomalaiset), huumeriippuvaiset ja kaikki joiden verisuonissa vain virtaa saastainen suomalainen veri ja ihonväri on valkoinen sekä silmiensä väri sininen, jonka vielä silaa se kaikkein väärin ja kuvottavin asianlaita eli rehellisyys, joka on yhtä rehellinen kuin suomalaine ruisleipä!

  Mutta niin kuten ensimmäistenkin kovan kokemuksen jäljiltä tämä rohkea suomalainen vietiin vankilaan poliisien purkaessa turhautumistaan rinta rottingilla, sillä suomalainen punikki-poliisi ja EU:n juopon keisarin lauluja laulava petturi-poliisikunta ei uskalla eikä sillä ole munaa sortaa, vainota ja rikkoa Suomen perustuslakia räikeästi kuin kohdella suomalaista naista ja miestä kaltoin, sillä kaikki mikä on vain ”kansainvälisempää” rauhan uskontoa ja avutonta sotarikollista kehonrakentajan mitoissa silloin lörähtää löysät housuun kuin pikku-poikana kun äiti ei ollut tarpeeksi lähellä laskemaan housuja alas.

  Reply
  • 26.3.2019 at 09:20
   Permalink

   Kerros nyt mitä yhteistä on anarkismilla ja kurdien asialla? Odotan innolla

   Reply
   • 26.3.2019 at 14:26
    Permalink

    Joskus asioista voi ottaa selvää ihan itse. Kokeilepa kerrankin. Netti on käytössäsi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.