Poliisi epäilee asukkaan sytyttäneen rivitalokämppänsä tahallaan tuleen Perniössä

Perniön Kaunelantiellä syttyi sunnuntai-aamulla noin kello viiden aikaan rivitalopalo, jonka seurauksena neljän asunnon rivitalosta yksi huoneisto tuhoutui täysin. Palaneen asunnon viereisille huoneistolle aiheutui palosta ja sammutustoimista savu- ja vesivahinkoja.

Vaikka henkilövahingoilta vältyttiin, poliisi kertoo palon aiheuttaneen vaaraa muille asukkaille. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytettynä ja on ottanut kiinni asunnossa asuneen 1984 syntyneen miehen. Tapahtunutta tutkitaan tällä hetkellä törkeänä tuhotyönä.

Epäilty ei asunut asunnossa yksin vaan poliisi kertoo tiedotteessaan muiden asukkaiden poistuneen ennen palon syttymistä. Tämän enempää ei virkavallalta tietoa tihkunut, vaan asiasta ei tiettävästi tulla tiedottamaan enempää.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Poliisi epäilee asukkaan sytyttäneen rivitalokämppänsä tahallaan tuleen Perniössä

 • 25.3.2019 at 10:59
  Permalink

  Oisko joku nokinahka tehnyt nuotion olohuoneeseen?

  Reply
  • 25.3.2019 at 12:14
   Permalink

   On koska poliisi ei tiedota enempää ja on vaitonainen.

   Reply
 • 25.3.2019 at 18:43
  Permalink

  No kai sitä saa hellaan valkean laittaa. Minäkin epäilen, mutta en niin paljoa kuin polpo. Liika epäily ainakin muslimien kohdalla ei ”johda” mihinkään, Mutta onpa sitten kyseessä suomi-poika tahi -tyttö. Silloin EI ole epäilyksen häivää vaan silloin ”ollaan” ”uskossa lujia” eikä edes 40-päivää erämaassa saa tuota ”uskon lujuutta” murtumaan kiusasipa ”vääräuskoiset” ”tulenkantajat” kuinka hyvänsä luvaten tälle kaiken itsenäisestä vapaasta Suomesta tuhansine järvineen, revontulineen, sinitaivaineen, poutapilvineen, kesämökkeineen, vaaroineen, tuntureineen, lapin hankineen, Helsingin kalatorineen, Vaasan verineen, Turun Aurajokineen, Savonlinnan linnoineen, Lappeenrannan venäläisine turisteineen, Tampereen naakkoineen, Hämeenlinnan linnoineen, Helsingin puluineen, Lahden alamaalmoineen ja lopuksi lauantain sanoineen ilman EU:n jurnutusta jostain ilotalon huikenteluista tai palvatun lihan savussa kypennetyn ikiherkun vapaasta syönnistä vapaana hulluista ja kieroutuneista ihmiselämän pahimmista vihollisista vihreistä, jotka huutavat kuin Aleksis Kiven ( 18341872) Jukolan seitsemän veljestä ison kiven päällä paossa mylviviä sonneja ”ilmaston lämpenemisestä”, ”lapsen murhan onnesta”, ”valkoisen miehen murhan onnesta”, ”suomalaisen elämäntavan turmiollisuudesta”, ”hiilijalanjäljestä”, ”takapuolen jäljestä saunanlauteilla, ”miespierusta”, homouden autuudesta, koska silloin ei nyrkkinaama huuda ja luonto säästyy kun ihmistaimet eivät kasva, sammaleella persieen pyyhkimisestä, 3,8 maapallosta, jonka suomalainen ahmaisee hiukopalanaan (mies), susista, karhuista, haittamaahanmuuttajista, jotka tuovat rahaa ja onnea kuin kroisoksille jättäen juutalaiset köyhyyden loukkuun, Suomen tilan riittävyydestä ja sosiaaliturvan kantokyvystä heittämällä 7 miljjardille ihmiselle, joka ei ole huono asia Suomen hiilijalanjäljelle, perhekoolle 10-akkaa, 37,5 kersaa ja yksi muslimi-mies + suomalaiset jalkavaimot + vuohi ja hätäpäivänä paikallinen poni!

  Edes nämä piiku seikat eivät käännä aivonsa narikkaan jättäneitä yli-ihmisiä vaan ”tunteella mennään” niin kuin rakkaudessakin, josta lauletaan niin paljon kauniita lauluja ja kärsitään lemmen tuskaa sekä pettymyksen karvaita kalkkeja kun ”mainospuheet” eivät vastaneet todellisuutta sen enempää kuin käytettyjen autojen kaupassa, vaikka pappikin oli raahattu kahvia juomaan palkaksensa siitä, kun puhui jota kukaan ei muista ja kysyi kuin pikku lapsi tyhmiä kysymyksiä, mutta yön ”nukkumisen” jälkeen niissä saattoikin olla jotian perää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.