Naisgynekologi vei neitsyyden 29 vuotiaalta – Mies jätti ja korvaukset laihtuivat satasiin

Venäjällä on noussut julkisuuteen varsin erikoinen tapaus, jossa naispuolinen gynekologi vei rutiinitutkimuksen ohessa 29 vuotiaan, hartaaksi kristityksi itseään kuvailevan naisen neitsyyden. Tapauksella oli varsin kauaskantoiset vaikutukset, sillä tapahtuneesta kuultuaan, uhrin avomies jätti tämän, koska nainen ei enää ollut neitsyt.

Novosibirskissä asuva nainen kertoo The Siberian Times-lehdelle tunteneensa kipua ja huomanneensa gynekologin hanskoissa verta tutkimuksen aikana, mutta tämä oli vakuutellut kaiken olevan hyvin. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan ikävät tuntemukset jatkuivat ja nainen varasi ajan toiselle gynekologille, joka vahvisti immenkalvon osittain rikkoutuneen.

Kuten sanottua, kristitty pariskunta erosi, tiettävästi miehen aloitteesta ja vaikka nainen haastoi neitsyytensä vieneen gynekologin oikeuteen, lohtu jäi varsin laihaksi siitä, mitä uhri oli odottanut. Oikeudessa nainen vaati 33 000 euron suuruisia korvauksia, mutta joutui tyytymään oikeuden määräämään 760 euron korvaukseen.

Uhrin asianajaja Tatiana Popova totesi lehdelle arvanneensa korvausvaatimuksen olleen yläkanttiin, mutta olevansa silti tyytyväinen oikeuden päätökseen.

– Olen tyytyväinen oikeuden päätökseen, sillä Venäjällä olemme vasta nyt alkaneet tunnistamaan moraalista vahinkoa oikeussaleissa.

Lähde: The Siberian Times

4 thoughts on “Naisgynekologi vei neitsyyden 29 vuotiaalta – Mies jätti ja korvaukset laihtuivat satasiin

 • 21.3.2019 at 11:54
  Permalink

  ”hartaaksi kristityksi itseään kuvailevan naisen neitsyyden”..Minusta tuo kyllä kuvaa islamin virusten ajatuksia että äijä ei mene ämmän kanssa naimisiin kun ei ole enää neitsyt, täyttä valkopesua, tuo äijä oli islamisti kuten luultavammin akkakin.

  Reply
  • 21.3.2019 at 16:36
   Permalink

   Kyllä wanha kantaiseen syvään kristinuskoon kuuluu nimenomaan se, että ettei harjoiteta esiaviollisia suhteita eli mennä sänkyyn naimaan ennen kuin pappi on sanonut Aamen!

   Ennen muinoin se suuri juhlahetki oli hääyö ja avioliiton ”täyttyminen”, jolloin jopa kunnon pojatkin pidättäytyvät itse kaatelemasta tyttöjä / naisia ja seurusteltaessa ei menty ”pitkälle”, vaan korkeintaa pidettiin säällisesti toista kädestä kiinni ja katsottiin hellästi silmiin. Kun pappi oli julistanut avioparin mieheksi ja naiseksi koitti hääyö, jolloin varsin tietämätön seksistä oleva morsian ja joskus sulhanenkin yhtä ”ulalla” rakastelivat ensimmäisen kerran.

   Mitä tulee ”kuherruskuukauteen” n. 3 kk kestoltaan, joka merkitsi samaa kuin häämatkaa tai lyhyempää yhteistä juhlistavaa reissua oli vielä sekin eräänlainen karenssi aika, koska jos sen ajan sisällä morsian ”pulskistui” silminnähden merkitsi se sitä, että ”haureutta” on harjoitettu ennen avioliiton solmimista.

   Näin ”kova” oli maailma vielä Suomessa 100-vuotta sitten ainakin maaseudulla, jossa uskonnollinen körtti -liike vaikutti ja luterilainenkin uskonto oli ehdotonta synnin harjoittamisen suhteen olipa kyseessä millainen Jumalan Sanan rikkominen hyvänsä.

   Nyt ovat ajat muuttuneet ja Suomen valtionkirkko on itse ”metsähallituksen” puolella oikein kunnolla puhumattakaan tämän päivän suomalaisesta tapakulttuurista ja seksuaalisuudesta, joka on jättänyt täysin unholaan aivan kuin dinosaurukset muinaisen käsitteen siitä, että ainakin tytön tulee ”säästää” itsensä neitsyenä kunnes avioliitto on solmittu. Lisäksi ennen maaseudulla tytölle oman ”maineensa” menettäminen ja jopa epäilys asianlaidasta oli pahempi kuin kuolema, sillä ”huoraksi” joutuminen merkitsi auttamattomasti sitä että hänen sosiaalinen asemansa ja avioliitto aikeet olivat iäisiksi ajoiksi tuhoutuneet, sillä kukaan äiti ei kelpuuttanut ”kevytkenkäistä” tyttöä pojalleen vaimoksi ja maalaistalon emänäksi.

   Myös kaupungeissa varsinkin ylimystön ja yläluokan parissa pidettiin ainakin kulissia yllä, vaikka rikkaat miehet ja heidän poikansa omistivat rakastajia sekä heillä oli avioliiton ulkopuolisia lapisiakin, joita he eivät tunnustaneet ja tyttöystävät joko maksettiin tai uhkailtiin hiljaisiksi, niin ettei vallasmihen lapsi koskaan tavannut isäänsä tai jopa koskaan tiesi kuka hän oli.

   Mitä tulee Venäjän muslimeihin, he ovat käytännöllisesti terroristi -luokassa automaattisesti Tsetsenian takia eikä heillä ole kovin paljoa liikkumavaraa etnisenä ryhmänä, vaan heitä vihataan lukuisten terrori-iskujen vuoksi ja Omon joukot ovat tuon tuostakin heidän niskassa kiinni, joten muslimiyhteisö ei ole kovinkaan merkittävässä osassa omine sharia lakeineen.

   Reply
   • 21.3.2019 at 17:58
    Permalink

    No, eipä sitten ihme, sillä ko uskonto tulee myös lähi-idästä.

    Reply
 • 21.3.2019 at 16:37
  Permalink

  MOLEMMAT HARTAITA IDIOOTTEJA

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.