”Valheita levitetty ehdokkuuteni estämiseksi” – Teemu Torssonen jätti rikosilmoituksen kunnianloukkauksista

Jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen on jättänyt 07.03.2019 rikosilmoituksen Sisä-Suomen Poliisilaitokselle kunnianloukkauksista.

Kunnianloukkaukset koskevat ajanjaksoa, jolloin Keski-Suomessa valittiin kansanedustajaehdokkaita eduskuntavaaleihin 2019. Kunnianloukkaukset pitävät sisällään niin halventamista kuin myös tarkoituksellista valheellisen tiedon esittämistä, joka on vahingoittanut Torssosen valintaa eduskuntavaaliehdokkaaksi. Kyseessä on muun muassa tekaistuja väitteitä rikoksista, joihin Torssosen on valheellisesti väitetty syyllistyneen.

Torssonen kommentoi rikosilmoitusten jättämistä:

– Kunnianloukkaussyytteisiin johtaneita valheita ja vääriä tietoja on tarkoituksella levitetty eduskuntavaaliehdokkuuteni estämiseksi. Valheilla on myös pyritty pilaamaan mainettani ja uskottavuuttani sekä hankaloittamaan luottamustoimieni hoitamista. Perussuomalaisena minulla on velvollisuus olla hyväksymättä näitä rikollisia väitteitä ja valheita, koska tämänkaltainen toisiin kohdistuva toiminta on niin räikeästi ristiriidassa perussuomalaisten arvojen kanssa, Torssonen näkee.

Torssosen mukaan vaikutuksia on muuallekin kuin politiikkaan, vaikka ”hiekoitus” onkin tapahtunut poliittisten piirien toimesta.

 – Näiden minua vastaan suunnattujen valheiden vaikutukset ovat heijastuneet myös politiikan ulkopuolelle. Siinäkin mielessä asia on erittäin vakava, Torssonen jatkaa ja tarkentaa ehdokkuutensa sabotoinnin tapahtuneen nimenomaan ”omiensa puolelta”.

 – En olisi koskaan arvannut, että kukaan perussuomalainen voisi toimia näin törkeästi puoluetoveriaan kohtaan. Politiikassa on kilpailua myös puolueen sisällä, mutta on käsittämätöntä, että toisten kampittaminen voi mennä näin alhaiseksi.

Puoluejohtoa Torssonen ei naulaa seinälle, vaikka ihmetteleekin perussuomalaisten kerman passiivisuutta asiassa.

Uskon tämän johtuvan siitä, ettei heillä ole ollut käsitystä siitä, mitä Keski-Suomen vaalipiirissä on tapahtunut.

 – Olen myös harmissani, ettei perussuomalaisten puoluejohto ole puuttunut asiaan. Uskon tämän johtuvan siitä, ettei heillä ole ollut käsitystä siitä, mitä Keski-Suomen vaalipiirissä on tapahtunut. Tämän täytyy olla ainoa järkevä selitys sille, ettei näin törkeään ja perussuomalaisten arvojen vastaiseen toimintaan ole puututtu puolueen toimesta, Torssonen kertoo.

Lähde: Teemu Torssonen

10 thoughts on “”Valheita levitetty ehdokkuuteni estämiseksi” – Teemu Torssonen jätti rikosilmoituksen kunnianloukkauksista

 • 11.3.2019 at 12:30
  Permalink

  Torssonen jatkaa ja tarkentaa ehdokkuutensa sabotoinnin tapahtuneen nimenomaan ”omiensa puolelta”.

  Joku yrittää varmistaa läpipääsynsä puoluekaverin mainetta lokaamalla. Siinä tekijä lokaa samalla puolueen mainetta. Kateus ja hillotolpan himo voittaa kiiman myös eduskuntavaaleissa.
  Ihminen on ihmiselle peto.

  Reply
 • 11.3.2019 at 17:10
  Permalink

  Tähän voinee soveltaa wanhaa sanontaa: ”Suku on pahin!”
  Usein jäsentenvälinen vaalitaistelu pienehköllä vaalireviirillä kamppailtaessa pääsystä eduskuntaan tai paikallistason politiikkaan on likaisinta, sillä kaikkien hermo ei pidä ja silloin matalemmalla otsalohkolla varustettu kilpailija alkaa ”pelaamaan sikaa” eli varsinkin amerikkalaisessa tavassa käydä vaalitasitelua käynnistämällä törkykampanjan kilpailija ehdokasta vastaan keinoilla, jotka eivät kuulu elävässä elämässä hyvään tapaan, mutta politiikassa se on perusleipää. Valitettavasti.

  Reply
 • 11.3.2019 at 20:49
  Permalink

  Todella ikävää. Toivottavasti ei yleisty puolueen sisällä.

  Reply
 • 12.3.2019 at 14:00
  Permalink

  Tätähän se on. Katselin tuota luonto-ohjelmaa, jossa kiimaiset metsot ottivat yhteen soitimella. Eipä siinä hoksattukaan sitten oikeata vihollista ja niipä kotka nitisti molemmat kilpakumppanit. Tässä kansallismielisten toisiaan mustamaalaamisen vähä-älyisyydessä on ihan näitä samoja piirteitä. Vasemmiston kisailut ovat huomattavasti vähentyneet, sillä suvakkitauti on laimentanut keskinäisiä mittelöitä.

  Reply
 • 14.3.2019 at 20:14
  Permalink

  YLE on rikollisen eliitin vallankäytön välikappale.

  Valtion omistama YLE. Veronmaksajien rahoittama.

  SKE, Reformi ja Tähtiliike puuttuvat vaalikeskustelusta!

  Eli tärkeimmät poliittiset toimijat. Ei eduskuntapuolueilla ole enää mitään tarjottavaa. Ei kerta kaikkiaan mitään. Kaikki kortit on katsottu. Jos äänestäjä on niin helvetin tyhmä että ei ymmärrä omaa parastaan kärsiköön sitten seuraukset nahoissaan.

  Lukekaa Laiton lehteä ja MVlehteä. Vaalimainonta maksaa maltaita. Ei se ole ilmaista eikä raha tipu taivaalta – vaikka kuinka kovaa rukoilisi. Tärkeimmät ehdokkaat saada nyt läpi on Ilja Janitskin ja Marco de Wit.
  Näiden vaalitileille voi sijoittaa oman panoksensa.

  Kuuntelin tänään Perussuomalaisten radiokanavaa. Sinänsä aika ok ohjelma mutta valitettavasti aivan liian kesy ja nössö. Perussuomalaisten tilannehan on se että heitä puukotettiin selkään ja heidät juonittiin ulos hallituksesta sekä hajoitettiin puolueena. Sen pitäisi nyt näkyä asenteessa näissä vaaleissa. En äänestä persuja mutta ihmettelen miten kevyellä otteella he menevät vaaleihin.

  Nyt pitää poliittisten vihollisten luurangot repiä kaapeista, kaataa suolaa haavoihin ja ajaa ne nurkkaan.

  Asenne pitää olla se että nyt lyödään kirves poliittisen vastustajan otsaan.(kuvannollisesti)

  Reply
 • 14.3.2019 at 20:45
  Permalink

  Rikollinen eliitti ohjaa keskustelun pois tärkeimmistä asioista.

  On toki tärkeää huolehtia vanhuksista ja syrjäytyneistä mutta ne eivät ole eduskuntavaalien tärkein aihe.

  Tärkein on sananvapaus jota veronmaksajien rahoittama YLE tukahduttaa.

  Sananvapaus on edellytys sille että meillä on myös muita vapauksia kuten lehdistönvapaus, mielipiteenvapaus, kokoontumisvapaus, yhdistymisvapaus jne.

  Petturi Sipilä totesi että EU komissio ja luottoluokittajat vaativat sotea!

  Entä Suomen kansa? Mitä Suomen kansa vaatii? Vai vaatiiko mitään. Onko niin helvetin tyhmä lauma että tekee mielummin itsarin kuin vie päättäjät giljotiinille.

  Kukaan ei puhu autojen omistajien oikeuksista. Autojen omistajia on Suomessa yli 2 miljoonaa!
  Joka vuosi lypsetään yli 8 miljardia autojen omistajilta! Kiitokseksi tulee sontaa niskaan ja lisää nylkemistä.

  Kukaan ei puhu hyvä veli järjestelmän tuhoamisesta. Nimenomaan tuhoamisesta. Aikaisemmin on jopa perustettu puolueita hyvä veli järjestelmää vastaan. Anti-masonic party.

  Ei Suomessa ole mitään vahustenhoito kriisiä tai pulaa hoitajista. Jos on, niin se on tekemällä tehtyä. Päättäjien vika. Perustetaan oikeanlaisia koulutusohjelmia ammattikorkeakouluhin ja ammatillisiin oppilaitoksiin ja nostetaan hoitajien palkkatasoa. Priorisoidaan oma kansa ensin.

  Matut vittuun Suomesta!

  Reply
 • 15.3.2019 at 20:42
  Permalink

  Jos sulla ei ole mitään todellista kommentoitavaa, niin älä tänne tekisi mieli sanoa sahanpurujasi levittele. Ad hominem hyökkäykset ovat merkki kommentoijan alhaisesta tasosta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.