Petteri Orpo: ”Päästöjen hinnoittelua tulee vahvistaa”

Valtiovarainministerinä Juha Sipilän hallituksessa häärivä Petteri Orpo on ilmaissut voimakkaan näkemyksensä siitä, että Suomella on varaa kiristää ruuvia taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Siitäkin huolimatta, että Suomen päästöt ovat noin promillen luokkaa koko maailman mittakaavassa, uskoo Orpo, että Suomi todella voi vaikuttaa asioihin.
Valtiovarainministeri ja ympäristösoturi Petteri Orpo

Kolumnissaan Orpo kertoo kutsuneensa ”ekonomisteja ja yhteiskunnallisia vaikuttajia” järjestämäänsä seminaariin pohdiskelemaan talouspolitiikan käsissä olevia keinoja päästöjen vähentämiseen ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Orpo julistaa ilmastotavoitteet ”eduskuntapuolueiden yhteisiksi”, vaikka esimerkiksi Perussuomalaiset lähtivät niin sanotusti ”kävelemään” puolueiden ilmastoneuvotteluista pidettyään tavoitteita ”liian kunnianhimoisina ja globaalisti tehottomina”.

Kirjoituksessa nousi esiin suomalainen osaaminen teknologian saralla mutta erillisen maininnan ansaitsivat myöskin ”verot ja eurot”:

– Valtiovarainministereillä on käytössään kaikista tehokkaimmat keinot ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi: verot ja eurot. Tällä alueella Suomi tekee jo nyt monia asioita oikein, Orpo letkauttaa, mutta tunnetusti se ei vielä riitä, että tehdään ”monia asioita oikein”.

Lopuksi Orpo huomauttaa, että uusia toimia on otettava käyttöön laajalla rintamalla ja että päästöjen hinnoittelua tulee entisestään vahvistaa.

Lähde: Valtioneuvoston verkkopalvelu, ILUS

42 thoughts on “Petteri Orpo: ”Päästöjen hinnoittelua tulee vahvistaa”

 • 3.3.2019 at 11:43
  Permalink

  Persenaama-Petteri.

  Reply
  • 3.3.2019 at 12:35
   Permalink

   Juuri noin!
   Maanpetturi joka syksyllä 2015 Brysseliä kumartaen päästi maahamme 30000 miehittäjää raiskaamaan naisiamme ja loisimaan kantasuomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

   Reply
   • 3.3.2019 at 18:43
    Permalink

    Eikä pelkästään päästänyt vaan suuren osan massainvaasion 33.000 iphonenuorukaisesta jopa haetutti bussikuljetuksilla syvältä turvallisen Dublinmaa Ruotsin puolelta, varusmiesten turvatessa arvotavaraa.
    Eturyhmille veronmaksajien rahoilla pyörivää miljardien eurojen pakolaisbisnestä ja ulkomaisen halpatyön maahan rantauttamista, jonka varjolla voidaan alasajaa Etan ja EU:n ulkopuolisen työvoiman tarveharkinta.

    Reply
    • 3.3.2019 at 20:41
     Permalink

     Presidentti Trump on luonut hallituksensa kanssa yli 600 000 tuontantosektorin työtä, eli todellista talouskasvua.

     https://www.youtube.com/watch?v=JTtbhXgR2WY

     Mikä on sisäministeri Petteri Orvon saldo – 100 000 verovaroin kustannettua lois-virkaa?

     Google-haku:

     kolmesataa uutta matutus-ammattia

     Reply
    • 3.3.2019 at 20:44
     Permalink

     Trumpin hallitus on mm. poistanut 30 000 sivua työllistämisen esteenä toiminutta lakipykälää liittovaltion lainsäädännöstä!

     Reply
    • 7.3.2019 at 05:30
     Permalink

     Suomalaisille on yrittäminen ja työllistyminen tehty mahdollisimman vaikeaksi, paitsi jos hakee Punaisen Ristin vapaaehtoistyöläiseksi 9 Euron päiväpalkalla..

     Eräästä blogista, löydät etsimällä:

     ”Joskus kauan sitten yrittäjäksi aikova käveli toimistoon, teki ilmoituksen, rekisteröi firmansa ja ryhtyi hommiin. Enään ei moinen saatana käy. Nyt on edessä käsittämätön lupa- ja menettelyviidakko, tarkastus- ja tiirailurumba, joka ei tule koskaan päättymään. Enää et voi palkata ketään ilman, että kaverilla on ammatillinen pätevyys ja kursseja käytynä. Itse et voi opettaa kaveria voikkurileivän tekoon. Sinä kun et ole pätevä opettamaan mitä eroa on ruisleivällä ja paahtiksella.

     Jos otatkin jonkun hommiin, makselet kaikenmaailman maksuja ja lupia ja todistuksia ja aamunavauksia ja tarkastuksia ja kumisaappaita ja sertifikaatteja maailman tappiin. Tarkastajaa lappaa ovesta sisään ja ulos yötä päivää, papereistasi kollataan ja sinuun suhtaudutaan hyvin epäluuloisesti ja täysin mielivaltaisesti. Lain vaatimia kikka viitosia on niin paljon, että ennemmin tai myöhemmin havaitaan ettet ole tehnyt sitätaitätä oikein tai että sinulla ei ole tulitikun ylläpitolupaa ja pätevyystodistusta.”

     https://rayhablogi.blogspot.com/2014/06/mielisairas-suomi.html

     Reply
  • 3.3.2019 at 18:38
   Permalink

   Petteri kokoomuksesta: Autot teille, tiet bisnekselle, autoilijoiden tienkäyttömaksutasaverot Panaman veroparasiittien paratiisitileille.

   Reply
   • 3.3.2019 at 19:12
    Permalink

    Orpon kokoomus Sipilän & Bernerin kepun tapaan haluaa maksattaa autoveron poiston kymmenien tuhansien eurojen hyödyt varakkaille ökyautojen ostajille sekä veronmenetykset valtiolle keskimäärin 3.600 euron autolla ajavien autoilijoiden selkänahasta tienkäyttömaksu-tasaverolla. On ehdotettu mm. 10€/100 km tiemaksua. 500 euron kotterolla tai keskimäärin 3.600 euron autolla ajavat ja 200.000 euron öky-Tesloilla ja katumaastureilla esim BMW X6 ajavat maksavat saman verran tätä tienkäyttömaksu-tasaveroa, mutta vain ökyauton omistaja saa kymmenien tuhansien eurojen autoveropoistoedun joka kompensoi kivasti esim. 10.000 km:n vuosiajon 1.000 euron autoilun tienkäyttömaksun lisäkulua.
    Herra Hiss Orpon ja Nothinghamin seriffi Sipilän anti-Robin Hood politiikan kädenojennusta taas isotuloisille ja eliitille köyhällistön laskuun, kuten on totuttu.

    Reply
    • 4.3.2019 at 16:54
     Permalink

     Petteri Orpo (fiktiivinen lausunto):

     ”Jos rasisti pieraisee, pitää siitä sakottaa”.

     Paremminvoivat Soros-rahoitetut esittävät rakentavan keskustelun taitonsa:

     Reply
   • 5.3.2019 at 02:18
    Permalink

    Petturi Urpon pitäisi edistää Joseph Newman -laitteen promotointia. Jos oikeasti haluaa päästöt kuriin.

    Kyseinen laite, kuten tutkijat ovat todenneet, muuttaa ajan mittaan käämin sisältämän kuparin energiaksi. Newmanin prototyyppi oli kuluttanut 7 vuodessa paristojen latausta vain 10%, kun hän vei sen patenttitoimistoon näytille. Huomaa viittaukset historiaan, miten tiedemiehet ymmärsivät tietyt asiat väärin reilut sata vuotta sitten:

    https://www.youtube.com/watch?v=30V6fBnXtkY

    Lisää:

    http://www.energyscienceforum.com/showthread.php?t=3251

    Reply
    • 5.3.2019 at 02:59
     Permalink

     Newmanin kirja löytyy pdf -muodossa netistä. MUST READ. Hän sanoo kirjan alussa, että kirjan sisältämän teorian ymmärtäminen on tärkeämpi asia kuin tämä yksittäinen keksintönsä.

     Eräs konsepti:

     ”Magneetti toimii kuin gyroskooppi”.

     Reply
     • 9.3.2019 at 15:54
      Permalink

      Lenzin laki on rajoittanut sähkömoottorin tehokkuutta suuresti. Alla videolla järjstelmä miten Lenzin laki ei enää jarruta sähkömoottoria, jolloin se on paljon tehokkaampi.

      Keksijä esittelee prototyyppinsä. Rakenna oma versiosi:

      https://www.youtube.com/watch?v=8WOu9uBmPN8

      ”Recycles 50% of the electricity used driving the motor, and there is no drag force from the Lenz force.”

    • 5.3.2019 at 03:07
     Permalink

     Petturi Orpo kuuluu hyvävelijärjestelmään, josta kuvaus alla:

     ”We have all been successfully mind-controlled into believing that free energy does not exist, even though more than 5,000 free energy patents exist.

     I studied electrical engineering at London University. I was brain-washed into believing that a transformer could never be 100% efficient, when in fact the complete opposite is true.

     I was a true Zealot of the 1st and 2nd laws of thermodynamics. Now I am an Apostate because I have finally woken up to the fact that the same people who truly did the 2001 September 11th attacks on New York city, also control our EDUCATION, banking, our media (film, TV, publishing, etc.), our medicine, our politicians, our governments, and our ENERGY. You know who I am talking about because you are not stupid.

     They think we are all stupid, and they hate humanity so much that they call the rest of us goyem (cattle).
     At every opportunity, these satanists have held back the spiritual elevation & TRUE scientific advancement of the human race.

     Ask yourself where the energy that holds a bar magnet to a fridge door comes from. Why does a non magnetic metal bar not have the energy to hold on to your fridge door?
     Where does the energy that holds a bar magnet to a fridge door come from?
     Is it not free energy?

     The way to successfully extract that energy is via a repetitively collapsing magnetic field, such as utilized in the two working practical examples below:-

     1/ The Motor/Generator of Robert Adams.
     http://www.free-energy-info.com/Chapter2.pdf

     https://steemit.com/technology/@greenmeresearch/free-energy-inventor-series-joseph-newman-the-gyroscopic-magnetic-particle-motor

     Reply
 • 3.3.2019 at 11:50
  Permalink

  Mitäs jos lasketaan edustajien palkkioita 99% alaspäin, jos ei kelpaa, niin valittajille annetaan lopetupiikki.
  Kohta tässä maassa palataan ajassa satavuotta takaisinpäin, sillä erotuksella että ei voida ottaa kulkuvä’lineiksi edes hevosia, ne kun pieree ilmakehän reikiä täyteen, eikä ole muitakaan eläimiä tuolloin olemassa, ne kun on lopettu myös saastuttajina.

  Reply
 • 3.3.2019 at 11:51
  Permalink

  Voi hyvä Jumala. Kuinka kauan nuo kirotut maanpetturit saavat kansaa kiusata. Tämä nilkki on suomalaisten vihollinen n:o 1.

  Reply
 • 3.3.2019 at 12:33
  Permalink

  Orpo piru on täys idiootti.

  Reply
 • 3.3.2019 at 12:38
  Permalink

  Petteri Orpo on äärivasemmistolainen viherstalinisti. Petteri Orpo haluaa lopettaa Suomesta tuotannon ja kysynnän. Ainoat asiat joilla valtio voi rakentaa hyvinvointia.
  Petteri Orpo on Deep Staten pelinappula.

  Petteri Orpon yhdennäköisyys MAD-lehden kansikuva poikaan on yhdenmukainen.

  Reply
 • 3.3.2019 at 12:43
  Permalink

  Ilmastovaleen loputtomalla toistolla siitä on saatu tehtyä uskonnonomainen liike, jolla on paljon fanaattisia kannattajia. Uskonnollisen fanatismin kaltaisella raivolla ilmastouskovaiset katsovat olevansa oikeutettuja valehtelemaan, yrittäen salata ilmastovaleen vastaisen tutkimusaineiston ja esittämällä vain kyseenalaisia ”tutkimus”-tuloksia riippumatta kuinka epäilyttävältä taholta ne ovat peräisin:

  ”How Climate-Change Fanatics Corrupted Science

  The secular religion of global warming has all the elements of a religious faith: original sin (we arepolluting the planet), ritual (separate your waste for recycling), redemption (renounce economicgrowth) and the sale of indulgences (carbon offsets). We are told that we must have faith (allargument must end, as Al Gore likes to say) and must persecute heretics (global warming skeptics are like Holocaust deniers, we are told).

  People in the grip of such a religious frenzy evidently feel justified in lying, concealing good evidence and plucking bad evidence from whatever flimsy source may be at hand.”,

  Koko artikkeli: https://www.ucsusa.org/sites/default/files/legacy/assets/documents/global_warming/Global-Warming-Skeptic-Organizations-Source-4-AEI.pdf

  Ilmastofanaatikot voisivat saada aikaan jotain hyödyllistä ja todella käänteentekevää kohdistamalla fanaattisen raivonsa pelkästään sitä ’Wall Street/City of London’-cabalia vastaan, joka jo yli sadan vuoden ajan on estänyt PÄÄSTÖTTÖMÄN ja melkein ilmaisen energian käyttöönoton, ks.
  ”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN, THE LAWS OF PHYSICS AND FREE ENERGY”:
  https://www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

  Brysselistä irtopisteitä kalastelevat maanpetturit käyttävät ilmastouskovaisia hyödyllisinä idiootteinaan.

  Reply
  • 3.3.2019 at 12:50
   Permalink

   Winnipegin yliopiston aikaisempi ilmastotieteen (climatology) professori Tim Ball on osoittanut kuinka ilmastotieteen korruptoinnin avulla on onnistuttu luomaan historian suurin huijaus, ilmastovale.
   Hän on kirjoittanut seuraavat teokset:

   ”The Deliberate Corruption of Climate Science”

   ”Dr. Tim Ball exposes the malicious misuse of climate science by dishonest brokers to advance the agenda of the progressive left. How was legitimate science twisted into a morass of convoluted gibberish? Dr. Ball explores how and why the science was distorted for political purposes.”

   *
   ”Human Caused Global Warming: The Biggest Deception in History”

   ”“Biggest deception”, is not hyperbole. Some call the claim that humans are causing global warming a hoax, but that supposes a humorous objective. There have been deceptions before, but not on a global scale with negative impacts on every nation. A deception is a deliberate act to mislead – the objective is to provide information predetermined to support the claims of impending doom. The deception is the hypothesis that human’s, particularly their production of CO2 from burn in fossil fuels is causing global warming. The hypothesis is referred to as Anthropogenic Global warming (AGW). There is nothing funny about the damage and cost to people and economies.”

   Reply
   • 3.3.2019 at 18:32
    Permalink

    Jos olemme rehellisiä ja objektiivisia, löydämme juutalais-sionistit myös tämän ilmastovalheen tausta-toteuttajina, juutalainen sionisti George Soros on yksi heistä.

    Vieläkö epäilet sionistisen uuden maailmanjärjestyksen esiinmarssia, vaikka se jo tuntuu raskaasti verotuksessakin?

    Hitlerillä ja Saksan kansalla oli, jos viitsimme asiaan perehtyä, samat viholliset kuin Suomen kansalla tänään.

    Illan kevennys, Hitler Suomen eduskunnassa:

    https://www.youtube.com/watch?v=oomZAvGFrMo

    ”Hitler Suomen Eduskunnassa, Itsenäisyys myytiin 15.2.2010.”

    Reply
    • 4.3.2019 at 11:38
     Permalink

     Surkuhupaisan hauska video. George Soroksen nimittäminen sionistiksi on sikäli ongelmallista, että mies edustaa globalismin arvoliberelaalia ”vasemmistolaista” haaraa, joka ei ole nykyhetken poliittiselle sionismille tunnusomaista. Tässäkin voi olla taustalla juoni. Länsimaat heikennetään heikentämällä niiden uskontoa ja sabotoimalla niiden moraalijärjestelmää arvoliberalismilla ja altistamalla niitä holtittomalle avointen rajojen politiikalle. Niinpä niistä ei ole ”päämajalle” enää vastusta. USA on erityisesti siirretty 99% ”päämajan” ohjeistuksen alle.

     Reply
 • 3.3.2019 at 13:42
  Permalink

  VOI HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN, HULLUUDELLA EI RAJOJA..

  Reply
  • 13.3.2019 at 10:24
   Permalink

   ”Hulluudella ei ole rahoja. Siksi he kusettavat käyttääkseen muoden rahoja”.

   Reply
 • 3.3.2019 at 16:51
  Permalink

  Orpoa kiinnostavat hänelle ja vielä isommille globalistisille kapitalisteille nk. ”päästökaupoista” ja ”ilmasto -veroista” kertyvät miljardi -luokan rahamäärät, joilla kansalaisilta kupataan eli ryöstetään keskellä kirkasta päivää NWO:lle ja Bilderberg -kokoustajille etunenässä vain oman nenänsä näkevä sveitsiläinen, mutta tosiasissa juutalaiselle noita-akalle Anne Bernerille (lesti-kepu).

  Samalla maanpetturi ja Suomen raiskaaja Petteri Orpo kosiskelee vihervasemmistoa ja sen äänestäjiä, jotka rakastavat yli kaiken kaikenlaisia veroja ja maksuja, jotka nyljetään tavallisilta työtä tekeviltä suomalaisilta kunnon ihmisiltä, jotka ovat liian hyväuskoisia ja naiveja uskomaan poliittisista johtajistaan mitään pahaa, sillä tuo ”jälkeenjäänyt” katainen (ei jyrk i-boy) kansakunta on jämähtänyt jonnekin presidentti Urho Kaleva Kekkosen tai viimeistään rimaa hipoen presidentti Mauno Koiviston aikaan syystä, että aivan kuten politiikotkin ovat korruptoituneet ja mädättyneet EU:n suosiollisella avustuksella, myös valtamedia on ”nauttinut” samoja ”opiaatteja” tullen yhtä sadistiseksi valheissaan, joita se lakkaamatta sylkee huoran jalkoväliä erehdyttävästi muistuttavasta suustaan päivästä toiseen heräten todelliseen elämäänsä vasta auringon laskiessa aivan kuten itse kreivi Dracula tuo ikimuistoinen Suomen kansan verta imevä vampyyri, jonka kulttuurimarxistinen veren hyytymistä estävä vihervasemmistolainen kuola pitää aivopesun juoksevana ja notkeana erittäen vielä muslimien islamilaista al-taqyiiaa puudustusaineena, niin ettei pahaa aavistamattomat uhriparat huomaa sitä kuinka heitä viedään kuin pässiä narussa kaulan katkaisuun, joka ajankuvan mukaisesti on ulko- kristilliseen pohjoismaiseen Suomeen lanseerattu Halal-teurastuksena, mikä onkin tullut alta 1400-vuoden aikayksikön luvalliseksi kohteluksi eläimiä kohtaan jättäen näin kulttuurimarxistisen sekä feministisen Animalia eläinsuojelujärjestön sanattomaksi. Muttei aivan, sillä se julisti suurella suullaan ja leveällä persiellään olevansa vastaan rasismia niin, ettei ”kepakkohevoseksi” ryhdy möökiviköt ja määkivitkö lehmät ja lampaat kuinka paljon hyvänsä, sillä tätä kaikkea mielettömyyttä kutsutaan ”eurooppalaisiksi arvoiksi” ja ”arvopohjaksi” siitä huolimatta, että nuo kaksi asiaa viittaakin pahasti Saudi-Arabian suuntaan eli kohtisuoraan Mekkaan päin ja vastapäivään mustan kiven ympäri.

  Reply
 • 3.3.2019 at 17:01
  Permalink

  Suomi taitaa olla eliitin kokeiluvaltio, mitä tulee sekä hiilipitoisten raaka-aineiden säästöön että ihmisten kontrollointiin tämän säästämisen taakse. Meillä on todistetusti kaikkein lammasmaisin kansa, joka uskoo valtamediaan. Tällä lammaskansalla on myös herkin omatunto sekä vastuuntuntoisin luonne. Myös ympäristö ja luonto merkitsee suomalaisille paljon, joten he nielevät ilmastonmuutospropagandan mukisematta.

  Reply
  • 3.3.2019 at 19:32
   Permalink

   Suomessa kokeiltiin myös ensimmäisenä 90-luvun pankkikriisin yhteydessä pankkien ja koko finanssisektorin holtittoman luototuksen maksattamista kansalla/veronmaksajilla, ja maksoihan kansa. Matti Vanhanen kertoo uudessa kirjassaan ehdottaneensa tätä kokeilua myös eurokriisin hoitoon EU-johdolle ja taas eu-kansalaiset maksoivat pankkien mokat Suomen kokeilun opilla. Kriisimaat eivät tukia nähneet, vaan ne laitettiin yksityistämään ja myymään uusliberalistiglobalisteille kansallista omaisuutta ja purkamaan hyvinvointia. Suomessakin roskapankkiomaisuus luovutettiin/annettiin pilkkahintaan rahaeliitille, jossa myös Björn Wahlroos moninkertaisti koplauksilla omaisuutensa. Esko Aho pääministerinä piilotti nämä hyvävelikauppojen tappiot massiivisella valtionvelan otolla nykyrahaksi muutettuna 50 miljardin euron valtiovelalla kansan maksettavaksi.
   Suomen 90-luvun pankkikriisin hoito ja eurokriisin hoito olivat massiivisia pyramidihuijauksia, joissa siirrettiin monilta yksille. Huumekauppaakin suurempi bisnes Euroopassa eli pakolaisbisnes ja sen massamamutus ovat uusi pyramidipuhallus siirtää veronmaksajien rahaa rahamafiaeliitille ja velkaannuttaa EU-kansallisvaltioita, jotta valtiot luovuttavat kansallisomaisuutensa näille rosvoille ja valtiot saadaan heikoiksi sekä rahamafian käskyvaltaan. Heikko, köyhä valtio = Vahva isäntävalta ja banksterit.

   Reply
 • 3.3.2019 at 17:03
  Permalink

  Onko koskaan tehty valtavia investointipäätöksiä yhtä olemattomalla hyöty/kustannussuhteella kuin tässä ilmastonmuutosasiassa? Kuinka monella miljoonasosa-asteella voi Suomi vaikuttaa lämpötilaan satsaamalla miljardeja? Sitä paitsi samainen Orpo pitää rajat auki kymmenille tuhansille uusille hiilidioksidintuottajille.
  Ainoa järkevä ilmastoteko tässä tilanteessa on laittaa rajavartijat töihin. Lisäksi tietysti pitää erottaa rajavartiolaitoksen johtaja, joka kummelimaisesti toteaa, että ketään ei voi estää tulemasta! Yrittäisi nyt edes!

  Tai onkohan niin, että poliitikot puhuvat ilmastoasiaa lisäverojen perustelemiseksi? EU ja maahanmuutto nielevät miljardikaupalla rahaa ja ne pitää rahoittaa velanoton lisäksi mm. päästömaksuilla. Lopputulema onkin, että rankaisuveroilla saadaan pysyvä päästöjen voimakas kasvu sekä tietysti poliitikkojen lähipiirin taskut täyteen rahaa.

  Kaiken taustalla on tiedostettava, että ilmastotekosyyn avulla saadaan valtaa siirrettyä ”kansainvälisten sopimusten” tekniikalla oman maan ihmisten ulottumattomiin.

  Reply
 • 3.3.2019 at 17:34
  Permalink

  Rockefeller maksoi joillekin muutaman miljoonan, että ”saa” kerätä miljardeja. Puhdasta kusetusta koko homma.

  Reply
  • 7.3.2019 at 05:43
   Permalink

   Todellinen, ratkaiseva ero julkisen ja yksityisen sektorin välillä?

   1. Yksityinen sektori on voittoa tavoitteleva, ja sen piirissä vaikuttavien järjestöjen johtoa ei vaaleilla valita. Esimerkiksi Nokia, Facebook, IMF, BIS, YK ja EU.

   2. Julkinen sektori on kansan valitsemien edustajien hallinnon piirissä. Perinteisesti tätä ovat olleet kunta, lääni ja valtio. Tämäkin ollaan tuhoamassa, siirtämällä yhä enemmän päätösvaltaa kansainvälisten, yksityisten intressien käsiin.

   Ongelma yksityisiin käsiin siirretyssä vallassa on se, miten vaikeaa on saada tuota valtaa takaisin, koska siihen eivät kansalaiset voi vaikuttaa äänestämällä. Tarvitaan jonkin tason vallankumous.

   Reply
 • 3.3.2019 at 17:50
  Permalink

  Tulevaisuuden kansallismielisessä Suomessa saa kysyä ilman vihapuhesyytöksiä, että kuka helvetti teki ja mitä??!! Silloin on Petteri vastaajajoukon yläpäässä.

  Reply
 • 3.3.2019 at 18:35
  Permalink

  Valitettavasti ilmastopaniikki jyrää Suomessa siinä määrin, että poliitikko ei voi muuta kuin myötäillä panikoijia.
  Voisimme kuitenkin itsesyytöksien sijaan alkaa hiillostaa maita, jotka kasvattavat väestöään.
  Planeetalle ei hyvää tee, kun väkimäärä kasvaa ja kaikkien pitää saada kaikki ylellisyydet.
  Tätä näkökantaa pitää painottaa ja kieltäytyä maksamasta muiden virheistä!

  Reply
  • 3.3.2019 at 19:00
   Permalink

   Ilmastopaniikkiahjoon ovat nimenomaan poliitikot lietsomassa happea. He etsivät kiljuvan jalopeuran lailla lisää tekosyitä verotukselle ja globalismin edistämiselle. Nyt vihreät puolestaan yrittävät tehdä tulevista vaaleista ilmastovaalit, jotta he voisivat kääntää keskustelun pois pähkähullun politiikkansa vahingoista ja haitoista.

   Poliitikkojen kanssa symbioosissa ovat tutkijat, jotka saavat tutkimushankkeilleen rahoitusta poliitikoilta, kunhan vain saavat ”oikeita” ilmastotuloksia. Poliitikot saavat siten tukea vehkeilylleen tieteen taholta.

   Reply
 • 4.3.2019 at 00:48
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=lAfE_W6dwaE

  Onko se robotti tuo Petturi Orpo?

  Kun kysytään että milloin te laitatte rajat kiinni, se vastaa että on noudatettava Suomen lakia!

  Kun Suomen lakia noudatetaan rajoja valvotaan eikä päästetä tuhansia vaarallisia rikollisia maahan!

  Katsokaa sen luihua ilmettä!

  Reply
 • 4.3.2019 at 10:15
  Permalink

  Minulla on vahva epäily että niin tuo Urpo kuin Säpiläkin ovat vainoharhaisuuteen asti islamia puolustavia ja kristittyjä vainoavia toiminnaltaan.
  Jos sitten usko ei ole se ratkaiseva asia niiden toiminnassa niin se on sitten raha!
  Suomen verovaroja kuppaava menettely pitäis saada valtakunnan oikeuteen!
  Samalla sinne voi viedä kaikki muutkin turvapaikkabisneksillä voittoja tehneet, niin vasurit kuin viherpiipertäjätkin.

  Reply
 • 4.3.2019 at 11:23
  Permalink

  Kansanmurhapuolue kiihdyttää tahtiaan ja ajaa 110% uskollisuudella globalistieliitin agendaa itsenäisten kansojen tuhoamiseksi. Kokoomus, Uusliberaali, Uuskonservatiivinen ja Uusmarxistinen kansantuhopuolue.

  Reply
  • 4.3.2019 at 17:19
   Permalink

   KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpon kaltaisille vailla omaatuntoa oleville, vain omaa etuaan ajaville psykopaateille esim. perustuslakiteksti ei ole vessapaperinkaan arvoista. He ovat valmiit myymään vaikka vanhan isoäitinsä, kunhan vain saavat ajettua omaa etuaan – tai puolueen etua, jos se edistää myös heidän omia tarkoitusperiään.

   Orpon nenässä Brysselin lihapatojen tuoksu on varmasti vastustamaton ja päästäkseen sinne politrukin virkaan hän alkaa suomentuhoajana vetää vertoja J.Käteiselle, joka mm. kasvatti hallituskausinaan valtionvelkaamme melkein 50 miljardilla eurolla ja repäisi suomalaisten veronmaksajien selkänahasta pelastuspaketin joukolle ulkomaisia pankkigangstereita, jotka olivat rahoittaneet konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa.

   Orpon tavoitteena näyttää olevan siirtää mahdollisimman suuri osuus Suomen terveydenhuollosta suurille veroparatiisiyrityksille. Tukeakseen Brysselin diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoisen kansanmurhan agendaa hän päästi syksyllä 2015 maahamme 30000 kehitysmaalaista nuorta miespuolista miehittäjää loisimaan suomalaisten veronmaksajien kustannuksella., vaikka olisi Dublinin sopimuksen perusteellakin voinut käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.

   Reply
   • 7.3.2019 at 05:50
    Permalink

    Säälikää nyt Orpoa hieman, Meidän pitää osoittaa myötätuntoa t uollaista luuseria kohtaan, joka syntyi kiduttaja-perheeseen, jonka vanhemmat pahoin pitelemällä tekivät Petturi Orvosta kyynisen ja tunteettoman saalistajan, joka riemuitsee joka kerta kun maamme poliisi toimii juuri siten kun se toimi muinoin Neuvostoliitossa.

    Mistä tiedän? Siitäkin, että Petturi Orpo halii muslimeja maa täyteen. Muslimi on melkein aina kulttuurinsa ja uskon pohjalta kotivammainen. Kidutettu lapsuudessa, äitinsä oli ehkä max 15 -vuotias teini, joka eli pelokkaana ja rakkauteen kykenemättömänä, kauhun ja kidutuksen alaisuudessa, kun alapää oli silvottu, ja lapsen hankkiminen oli terrorisoivin kokemus, kun tungettiin silvottuun alapäähän max tuskaa tuottaen, ilman yhtään hellyyttä tai rakkautta, partaniekka-jihadistin toimesta.

    Tuollainen kituva äiti ei pysty jakamaan rakkautta lapselleen, vaan silloin tällöin lähettää lapsensa itsemurhapommi-iskuun, että ei joka sekunti ole ”miehensä” kidutuksen tulos nokan alla.

    Reply
 • 7.3.2019 at 08:24
  Permalink

  Tämä ilmastonmuutosvouhotus alkaa saada jo samanlaisia piirteitä kuin aikoinaan Halleyn pyrstötähden maailmanloppu. Lukemattomat ihmiset tekivät itsemurhia säästyäkseen sen aiheuttamista kauheuksista. Sikäli mikäli koko asia liittyy ihmisen toimintoihin, niin väestönkasvun hillitseminen on parasta lääkettä ongelmaan. Suomalaiset olisivat kyllä siinäkin etunenässä, sillä he häviävät oma-aloitteisesti pois kuluttamasta ilmastoa. Sen sijaan, kun tänne värvätään villisti lisääntyvää uutta väkeä, vesittyy sekin homma. Kuusi vuosikymmentä muistavalle ei mitään sen kummempaa ole huomattavissa kuin ikivanha sananlasku: ”kevät keikkuen tulevi” osoittaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.