Arto Luukkanen: Isänmaan puolustamisesta ja Ragnar Lodbrokista

Useimmat television hartaista ystävistä ovat varmaan katselleet moni-kansallista Ragnar Lodbrokista (vanha norja: Ragnarr Loðbrók) tehtyä televisiosarjaa ”Viikingit – Vikings”.

Kyseisen tv-sarja on täynnä historiallisia virheitä, jotka tietysti ovat anteeksi annettavia tekijöiden ”taiteellisen vapauden” takia.

Todellisuus on kuitenkin ihmeellisempää kuin televisio.

Todellisen ja oikean Ragnarin tarinan taustalla on useita historiallisia lähteitä ja kronikoitsijoita, joista mielenkiintoisin on keskiaikainen Saxo Grammaticus.

Saxo yhdisteli eri lähteitä kirjoittaessaan pääteostaan ”Gesta Danorum” ja mainitsi siinä myös Ragnarin. Kertoessaan Ragnarin (Regneruksen) vaiheista hän kirjoitti miten tämä kerran lähti sotaretkelle Bjarmien maahan ja että bjarmien kuningas sai apua finneiltä. Saxo kirjoittaa finnien kuninkaan Matulluksen lähettäneen taitavia jousimiehiä (sagittarii) bjarmien avuksi.

Saxo kertoi Ragnarin kärsineen kipeitä tappioita sillä: ”Finnit ovat harjaantuneita hiihtämään niin nopeasti kuin haluavat, niin, että sanotaan, että he voivat olla lähellä, kohta taas pitkän matkan päässä. Heti kun he ovat aiheuttaneet viholliselle vahinkoa, he kiitävät takaisin yhtä pikaisesti kuin tulivat: he hiihtävät yhtä joutuisasti edestakaisin: he ovat yhtä nopeita hiihtämään ja taivuttamaan ruumistaan ja he ovat siksi todellisia taitureita sekä hyökkäämään että pakenemaan”.

Ragnar on vaikeuksissa finnien ”kurjan rahvaanjoukon” takia. Lopulta Ragnar voitti mutta ”riemuitsi finnien paosta yhtä paljon kuin keisari Kaarlesta saamastaan voitosta. Hän oli ollut vaikeuksissa kamppaillessaan tämän ”ryysyisen heimon” (pannosa gens) nuolia vastaan.

Mitä isänmaan puolustaminen tarvitsee?

Saxo Grammaticuksen keskiaikainen kronikka kertoo sen mikä on isänmaan puolustamisen perusta. Suomea on aina puolustettu itsepintaisesti.

Puolustamista ei ole koskaan ”vuokrattu” tai ulkoistettu muualle.

Se on myös syy siihen, että tässä Suomenniemellä vielä ollaan. Heikommat ja suvaitsevammat ihmiset olisi hävitetty kansanmurhana pois jo aikoja sitten. ”Täällä asut Suomen heimo” kuten eräs suomalainen kirjailija sanaili talvisodan jälkeen.

Pidetään tästä maasta hyvä huoli ja luotetaan ennen kaikkea omaan apuun ja omaan kansaan.

Naapureita on tietysti seurattava. Ehkä Ruotsi kykenee irtautumaan aseistariisunnasta ja saa järkevämmän hallituksen joskus migraatio-asiassa. Myös Nato-kysymystä kannattaa pitää auki – vaikka maailman tappiin saakka. Kiirettä ei ole.

Ehkä 20 vuotta sitten olisi ollut oikea aika mennä Natoon. Silloisilla johtajilla ei ollut kuitenkaan uskallusta siihen. Ehkä näin oli hyvä. Nykyisessä Itä-Euroopan jännityksessä Suomen liittyminen tai edes hakeminen kärjistäisi tilannetta tarpeettomasti. Jäsenyyshakemus johtaisi ennnakoimattomaan kriisiin.

Nyt on turvattava uskottava oma puolustus; hankittava miinat takaisin, ostettava 64 hävittäjää samalla kun viisaalla politiikalla hoidetaan se, että Suomesta ei tule taistelukenttää missään olosuhteissa.

Ryysyinen heimo pärjää jos se on yksimielinen!

Pysytään aina yksimielisinä isänmaan asioissa!

Arto Luukkanen

Katso myös Luukkasen Tommy Robinson-haastattelu!

40 thoughts on “Arto Luukkanen: Isänmaan puolustamisesta ja Ragnar Lodbrokista

 • 3.3.2019 at 12:34
  Permalink

  Paitsi että Suomi on jo miehitetty ja päätöksenteko ulkoistettiin Mauno Koiviston toimesta. Koivisto tappoi kolmikantaisen valtiojärjestyksen ja antoi Suomen globalisti-eliitin taskuun Yhdysvaltohin. Deep State ruotii pyöreässä pöydässä 9.llä kuulla abortoitujen vauvojen jalkoja mutustellen mihin suuntaan Suomen sukset suhisevat ja mitä valtion omaisuutta taas jaeltaisiin Suomi Oy:n osakkeen omistajille heille vero-ohjattujen tulojen lisäksi.
  Suomen asiat eivät parane ennenkuin puolueet laidasta laitaan asettavat Suomen ja suomalaiset etusijalle.
  Muut puolueet voidaan pakottaa suunnan muutokseen äänestämällä perussuomalaisia.

  Reply
  • 5.3.2019 at 12:41
   Permalink

   Huomaa että taas löytyi yksi yhteneväisyys EU:n ja Neuvostoliiton välillä – muslimi-invaasio kohdemaihin:

   ”During the creation of the Soviet Union and amid civil war, many refugees entered Latvia, including Muslims of various ethnicities. They were however known to Latvians as Turks. In 1928, Husnetdinov, a Turkic priest, was elected leader of Riga Muslim community. He held that post until 1940.”

   (Wikipedia)

   Reply
  • 7.3.2019 at 09:35
   Permalink

   Suomen feministit jäivät taas kiinni housut kintuissa siitä, että oikeasti he eivät ole lainkaan n aisten asialla, vaan vauhkoontuvat vain jonkun vieraan tahon etä-ohjelmoinnin/rahoituksen sanelun mukaisesti:

   https://mvlehti.net/2019/03/06/suomalainen-nainen-saa-puukosta-kieltaytyessaan-hijaabista-missa-feministijarjestojen-solidaarisuus/

   PS. Näin oli myös Neuvostoliitossa, jossa mm. Lenin sai jossakin vaiheessa päähänsä, että naiskauneus on vääränlainen etuoikeus, sekä aloitti laajat vainot teloittaakseen kauniita naisia!

   Reply
 • 3.3.2019 at 14:19
  Permalink

  Suomen puolustuksen tulevaisuus kyllä hieman huolettaa kun otetaan huomioon miten esikoulusta lähtien nuoria opetetaan olemaan puolustamatta itseään, suojelemaan luontoa ja eläimiä ja suomalaisista ei puhuta juuri lainkaan. MIten sitten kaksikymppisenä pitäisi feminismin ja punavihreän ideologian turruttamana alkaa yhtäkkiä puolustamaan jotain Suomea ja pitämään vieraan valtion sotilaita tuhottavina vihollisina? Isänmaan ja uskonnon puolustaminenhan ovat jo täysin tuntemattomia ja kiellettyjä suureita.

  Reply
  • 5.3.2019 at 13:42
   Permalink

   Suomen puolustukseen kuuluisi ehdottomasti oma energian ja kosmetiikan tuotanto lämmitykseen, terveydenhuoltoon yms.

   Videolla opetetaan miten myös kuolleesta puusta saatu koivun kaarna on hyvä erittäin monikäyttöisen puuöljyn raaka-aine, ja miten öljy saadaan siitä puusta:

   Reply
 • 3.3.2019 at 15:35
  Permalink

  Vihollinen on porttien sisällä.

  Mitä me puolustamme?

  Oulun kaupungin raiskauspäättäjiä.

  Eduskuntaa joka lyö tikarilla selkään.

  Vihreitä jotka johtavat Helsinkiä.

  Kittilän kultakaivosta joka on annettu ulkomaalaisille.

  Poliittista poliisia.

  Poliittista oikeuslaitosta.

  Poliittista joukkoviestintää.

  Mitä me puolustamme?

  Eihän Suomella ole enää ulkorajoja – ei ainakaan länteen.

  Terroristit, joukkoraiskaajat, murhaajat kävelevät sisään maahan.

  Mitä me puolustamme?

  Ketä vastaan me puolustaudumme?

  Reply
  • 3.3.2019 at 23:37
   Permalink

   Monella on ahaa-elämyksiä. Esimerkiksi se, mistä David Icke -nimiselle henkilölle naurettiin, me elämme sitä vallan ja rahan keskittymistä tänään.

   Reptiliaanit voidaan katsoa olevan sitä, että valtaapitävät ovat siirtäneet lainsäädännön lisääntyvästi mutu-tasolle. Ihmiset ”saavat oikeutta” perustuen primitiiviseen tunne-reaktioon. Toisin sanoen, ajatusrikoksista rangaistaan kovemmin kuin fyysisestä pahasta mitä tekee ihmisille. Niin pitkälle on tämä lisko-agenda mennyt, että lapsemme aivopestään järjestelmällisesti omaksumaan tämän lisko-tason tajuntaansa. Joka päivä he kuulevat ”viharikoksista”, ei vähiten massamedialta, joka on tänään jokaisessa luokkahuoneessa, osana, integroituna lastemme peruskoulutukseen.

   Eeppisessä seminaarissa kertoo David Icke monelta eri kantilta katsottuna, miten globalismi on totalitarismia, ja kun tietää mihin pyrkivät, näkee, että eri tapahtumat eivät ole sattumaa, vaan suunniteltuja osia tuo päämäärän asteittaisen toteuttamisen tiellä:

   https://www.youtube.com/watch?v=zMkfKM2Fxhc

   PS. Jos et halua katsoa tuota videota, koska sinulla on ”negatiivinen kuva David Ickestä”, olet yksinkertaisesti alistunut globalistien aivopesulle. Katso edes kohtaan jossa selvitetään miksi käteinen raha on globalisteille myrkkyä.

   Reply
 • 3.3.2019 at 17:03
  Permalink

  Suomen puolustaminen on jo ulkoistettu muslimeille jenkeiltä ostetulla kalustolla.

  Reply
  • 9.3.2019 at 00:09
   Permalink

   Tahatonta vaiko tahallista stand-up -komiikkaa, CNN -versio!? Raportissa räkänauretaan valtamedian mahdottomaan raportointiin. FAKE NEWS! Hillarious, anyone?

   Reply
 • 3.3.2019 at 17:12
  Permalink

  Ihan ylpistyttävää kuultavaa ”finneistä”, jotka joskus ovat osanneet hiihtää niin, että jopa norskit joutuvat sen suurena ansiona myöntämään.

  Mutta NYT ajat ovat toiset. Ei vie kauaakaan kun Suomessa ja Keniassa hiitotaito on samoissa kantimissa. Suomen nykyinen armeija ei osaa hiihtää eikä elä muulla kuin pizzalla ja kebabilla.

  Tästäpä tuleekin mieleen ne venäläiset ”piippalaki”, jotka olivat moninkertaisessa kusessa edestä ja takaa tulevasta tulesta huopikkaat jalassa ja yllään raskaat manttelit umpihangessa 40-asteen pakkasessa ”suksinaan” vain kommunistisen puolueen politrukit, joiden ”älläkeppinä” sosialistisen ideologisen koulutuksen alalla oli pistooli, joka karsi ilman ”positiivista syrjintää” jokaisen piruparan, joka ei läpäissyt ”kurssia”, mutta pistoolin luoti ”läpäisi” sitäkin varmemmin Äiti Venäjän kelvottoman pelkurin ja petturin pääkallon, mutta tuo kohtalo oli melkeimpä makukysymys, sillä oli loppujenlopuksi aivan sama kuoliko oman poliittisen komissaarin luotiin vaiko ”Valkoisen kuoleman” sniperin kiväärin täysosuumaan suoraan otsaan.

  Reply
 • 3.3.2019 at 18:02
  Permalink

  Ihan vielä kuriositeettinä että näkyykö monikulttuurisuus Suomen armeijassa mitenkään? Onkohan minulle tullut jotenkin väärä kuva noista itsenäisyyspäivän paraateista, että niissä monikulttuurisuutta ei näe samassa suhteessa kuin kadulla. Ei sen kummemmin yleisössä kuin paraatijoukoissakaan. Eli onko se pääasiassa niin että monikulttuurisuuteen kuuluvilta ei vaadita Suomen puolustukseenkaan osallistumista vaan sekin on pelkästään kantisten ”luontaisetu” ja uhrautuminen jonkun nykyisin erittäin harvoin kuultavan ja selvästi käytöstä poistuvan ylevämmän käsitteein suojelemiseksi?

  Reply
 • 3.3.2019 at 18:09
  Permalink

  Ylewatch-blogisti osuu taas kerran asian ytimeen artikkelissaan ”Britannian demokratiailveily nimeltä uusi BREXIT-äänetys”:

  ”Kuten muutkin sosialistit myös Britannian työväenpuolue on aina toivonut EU:sta uutta federalistista Eurostoliittoa tai viidettä internationaalia. Tällaisilla vaatimuksilla työväenpuolue julistautuu väistämättä perinteisen työväenluokan viholliseksi, koska tällöin se marssii samassa rintamassa suurkapitalististen globalistien kanssa. NÄIN TYÖVÄENPUOLUEEN JOHTAJAT EIVÄT OLE AINOASTAAN LUOKKANSA PETTUREITA, VAAN MYÖS ILMISELVIÄ KANSANVIHOLLISA.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/britannian-demokratiailveily-nimelta.html

  Vrt. ”NatsitFasistitNationalistitRasistit tulee, kiitos Vasemmisto!”,
  http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233127-natsitfasistitnationalistitrasistit-tulee-kiitos-vasemmisto

  Kävihän Mooseksen lailla suomalaisia hänen omaan ”luvattuun maahansa”, suurkapitalistisen demokratian irvikuvan EU:n ”ytimeen” johdattanut demari P.Lipponen viisi kertaa Bilderberg-kokouksessa kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta, maailman ehdottomaan kärkeen kuuluvilta rosvoparoneilta/suurkapitalisteilta kuten Rockefeller ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää.

  Maallemme haitallisia seuraamuksia siitä, että Suomikin kytkettiin euron kautta Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmään yrittävät maanpetturi-poliitikkomme peitellä monenlaisin valein kuten esim.

  ”Kaninkolo: ”Kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus””, http://ebolakani.blogspot.com/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

  Reply
  • 9.3.2019 at 06:26
   Permalink

   Mikä oli muuten ateistien rooli maamme puolustamisessa Venäjän agressioita vastaan talvisodan aikoihin? Ja mikä se on tänään? Ovatko ateistit yksinkertaisesti antautuneet monitahoisen spiritismin ja henkivoimiin uskomisen vallattua melkein kaiken mitä yhteiskunnassa on?

   On yhä selvempää että ns. globalismi ja suvaitsevaisuus ovat lusiferilaisen eli saatananpalvonnan uskon tuomia ilmiöitä. Näihin liittyy rajat auki- ja lasten raakalaismaisen hyväksikäytön ilmiöt, jotka liittyvät logistiikankin kautta toisiina.

   Valtamedia ja viihdeteollisuus ovat yhä enemmän täynnä saatananpalvonta- ja wiccan -uskontojen symbolismia ja agendaa.

   Yksi esimerkki, musiikkiteollisuus, monet starat ovat avoimesti kertoneet olevansa nimenomaan saatananpalvojia, ja antaneet sydämensä pimeyden herralle ollakseen staroja jonkun aikaa:

   https://www.youtube.com/watch?v=FwDbiajBEbk
   Megadeth’s Dave Mustaine: Satanic Forces

   Ihmettelenkin heitä, jotka samalla kun käyttävät ahkerasti lusiferilaista symbolismia sisältävää pimeyteen uskovaisten viihdeteollisuuden tuotteita, väittävät olevansa ateisteja, eivätkä mitenkään ilmaise paheksuntaansa sille, että heille syötetään näitä rituaali-saatanallisten uskonlahkojen tuotteita, agendaa, symbolismia, ja myös arkeen ilmaantuvia ”juhlia”, kuten halloween. Halloween liittyy suoraan lusiferilaiseen veriuhriin, ja siihen liittyvä pimeä symbolismi on heijastus tästä.

   Mitä sanotte ateistit, haluatteko että ateisminne, eli mihinkään henkimaailman juttuihin uskomattomuus on vain teidän aivojen sisällä, samalla kun käytätte ja juhlitte saatanan kirkon tuotteita ja rituaaleja arjessanne?

   Voisiko olla, että jotkut teistä ovatkin uskovaisia, pimeyden herran pauloissa, ja valehtelette olevanne ateisteja? Muutenhan vastustaisitte tälläkin palstalla kyseistä saatananpalvonta-hegemoniaa ainakin yhtä hartaasti kuin sata kertaa vähemmän olohuoneisiinne ja kännykkäviihteeseennen tuhkeutuvaa saatananpalvonta-sisältöä?

   Reply
 • 3.3.2019 at 19:31
  Permalink

  Jos olet uskollinen omalle isänmaallesi et voi puolustaa nykyistä valtaa joka johtaa Suomen tuhoon.

  Väestönvaihto ohjelma johtaa asteittain kiihtyvällä vauhdilla siihen että lopulta kantaväestö – suomalaiset – ovat vähemmistönä omassa maassaan.

  https://i.imgur.com/hGgzqR6.jpg

  Tällaista on mahdotonta puolustaa!

  Vihollinen on sisällä.

  Ensin täytyy päästä eroon sisäisestä vihollisesta joka aiheuttaa sen että nykytilassa olevaa Suomea ei voi puolustaa.

  Reply
 • 4.3.2019 at 10:22
  Permalink

  Mainio juttu!
  On muuten aika outoa, etta nuo kertomukset (saagat ja muut) ovat niin ”todesta otettavia”, että historiaa tulikaan niihin vedoten jos ne kertovat viikingeistä!!!
  Miksi niihin samoihin juttuihin ei muka voi vedota silloin, kun kertovat suomalalaisten kuninkaista ja finneistä?
  Suomalaisten sankariteot ovat samojen saagojen terksteissä kuulemma puppua, kertoo Freudenthal-hurri!

  Reply
 • 4.3.2019 at 12:09
  Permalink

  Rohkaiseva tarina. Luukkanen kuulostaa aina vain vähemmän suomalaiselta poliitikolta, mikä on mainio asia. Ehkä suomalaisiin itsepintaisesti kohdistettava (rasistinen) kurjistus- ja alistuspolitiikka saa aikaan ryysykansan ihmeen ja siten historian toistumaan. Sen on oikeastaan pakko tapahtua.

  Reply
 • 4.3.2019 at 17:00
  Permalink

  Nigel Faragen tuore CPAC -puhe:

  Reply
 • 4.3.2019 at 21:41
  Permalink

  Paras uutinen todella pitkään aikaan. Eikä mitään tyhjää puhetta.

  Ranskan keltaliivien yhtenä johtohahmona pidetty Christophe Chalençon mukaan puolisotilaalliset ryhmät ovat valmiina kaatamaan Ranskan hallituksen jos keltaliivien vaatimuksia ei kunnioiteta. Samat ryhmät tulevat Chalençonin mukaan myös ottamaan haltuunsa avainasemassa olevia viranomaisia.

  – Tiedän, että otan suuria riskejä. Luoti voi osua päähän milloin tahansa. Mutta en välitä siitä. Olen uskollinen vakaumukselleni. Jos he ampuvat minua päähän, odottaa giljotiini Macronia seuraavaksi. Jos he tappavat minut, Macron kuolee. Ihmiset hyökkäisivät Elyséehen, repivät kaiken alas. Macronin, hänen vaimonsa, koko porukan.

  HYVÄ!

  Reply
  • 9.3.2019 at 08:00
   Permalink

   Ajatuskupla:

   ”Stubido on paniikissa, yrittää hoputtaa hänen EU.n investointipankin raskaasti tukemaa EU-tyrannian militarisoitumista niin että EUCCP:n vastustajat voidaan teloittaa tehokkaasti”.

   Stubb muuten ulostaa taas harhaista ripuliaan Twitterissä:
   – – –

   ”I am proud of the work that my employer, the @EIB, and the organisation that I chair, @cmioffice, does in empowering women around the world. Thank you. Let’s keep up the good work. Equality is the mark of any successful society. #WomensDay2019
   – – –

   EIB tukee voimallisesti barbaarien massamaahantuontia. Voidaanko sanoa että Stubb valehtelee tuossa korvat heiluen?

   Voisiko Stubb ystävälliseti kertoa, miten satojen tuhansien labiilien testosteronipommien massamaahantuonti ”voimallistaa naisia”, tai suojelee näitä pahalta, raiskauksilta, taharrush-helvetiltä jne??

   Reply
 • 5.3.2019 at 00:59
  Permalink

  Viranomaiset isänmaan asialla?

  Poliisi on julkaissut valokuvan Haagan sunnuntain puukotuksista epäillystä matusta, jonka poliisi päästi käpälämäkeen. Poliisin mukaan epäilty on vuonna 1985 syntynyt, 168 cm pitkä,Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi.

  Uhreiksi joutuivat tekijän ex-vaimo, tämän ystävä ja heidän kolme lasta. Matun suolistusyritys epäonnistui, koska sivulliset sattuivat paikalle ja saivat matun juoksemaan pakoon.

  Poliisin toiminta tilanteessa herättää useita kysymyksiä. Miksi tekijän kuvaa ei julkaistu heti, vaan viivyteltiin näin pitkään. Julkaisemalla tekijän nimi ja kuva välittömästi olisi kansalla ollut tiedossa tekijän ulkomuoto ja etnisyys, jolloin häntä olisi osattu varoa. Kyseinen tekijä on yhä vapaalla ja hän on hetki sitten yrittänyt tappaa teräaseella 3 lasta ja kaksi aikuista. Onko poliisi ryhtynyt riittäviin toimiin ihmisten turvallisuuden takaamiseksi, esimerkiksi koulujen ja lastentarhojen turvaamiseksi.

  Oikea tapa toimia tämän kaltaisessa tilanteessa olisi julkaista tekijän kuva välittömästi poliisin sivuilla ja valtamedian tulisi myös julkaista kuva ja tuntomerkit välittömästi. Lisäksi vaaratiedote radiossa ja televisiossa olisivat aiheellisia, puhutaan nyt kuitenkin tekijästä, joka on hyökännyt juuri 5 ihmisen kimppuun aikomuksenaan tappaa. Tilanteeseen tulisi suhtautua yhtä vakavasti, kuin jos tekijä olisi juuri tehnyt terroriteon, kuten käytännössä tapahtuikin.

  Nykyisellään poliisi ja valtamedia suojelevat maahanmuuttajataustaisia tekijöitä ja saattavat toiminnallaan sivulliset vaaraan. Entä jos tämä tekijä ilmaantuu lastentarhan pihaan ja tappaa lapset? Millä poliisi ja valtamedia tällöin perustelevat tekijän suojelun ja hänen kuvansa julkaisematta jättämisen.

  Syy, miksi teosta ja tekijästä ei tiedotettu asiallisesti liittyy vaalien läheisyyteen. Jos olisi julkaistu kuvat ja annettu vaaratiedotteet, olisi jouduttu puhumaan terroriteosta, jossa yritettiin murhata 5 ihmistä. Nyt kun asiassa viivyteltiin, voidaan kansalle uskotella, että kyseessä oli vain puukotus ja pahoinpitely. Kyse oli kuitenkin tilanteesta, jossa hyökättiin puukon kanssa lasten ja naisten kimppuun ja teko oli vielä ilmeisen harkittu.

  Jos kyseinen tapaus olisi tapahtunut vaikka Ranskassa, olisi aloitettu välittömästi ihmisjahti, jossa kansaa olisi varoitettu vapaana olevasta terroristista. Liikkeelle olisi laitettu suuri määrä poliiseja ja tilanne olisi ohi heti kun tekijä on saatu kylmäksi. Suomessa ei viitsitä edes julkaista 5 ihmistä puukottaneen ja yhä vapaalla jalalla olevan tekijän kuvaa. Näin pitkälle valtamedia on valmis menemään suojellakseen vihervasemmiston kannatusta pian tulossa olevissa vaaleissa.

  Mätä viranomainen. Mätä valhemedia. Mädätetty Suomi.

  https://mvlehti.net/2019/03/04/hayder-abduljabbar-al-hmedavi-yritti-murhata-5-ihmista-katso-kuva-tekijasta/

  Reply
 • 5.3.2019 at 01:19
  Permalink

  Ylen toimittajakaartia dominoiville viherpunikeille Viron vaalitulos oli myrkkyä:

  ”VIRON EPÄMIELUISA VAALITULOS JA HYBRIDIVAIKUTTAMISEN KAIKKIVOIPAISUUS

  Yleistä mielipidettä muokkaavat valtamediat ovat suhtautuneet ennalta arvattavan happamasti Viron eilisten parlamenttivaalien tulokseen. Vaikka konservatiiviselle ja maahanmuuttokriittiselle EKRE -puolueelle ennustettiin vaalivoittoa, toivottiin Ylessä loppuun asti käyvän toisin. Kun vaalitulos lopulta varmistui, Yle piti sitä ”yllätyksenä”.

  Toisessa uutisessaan Viron reformipuolue yllättyi vaalivoitosta – hallitusneuvotteluista on tulossa tiukat kerrotaan EKRE-puolueen toimivan ”kuten muutkin Itä-Euroopan populistiset oikeistopuolueet: se ratsastaa maahanmuutto- ja EU-vastaisuudella sekä perinteisillä perhearvoilla”. Vakiintuneet liberaalit valtapuoleethan eivät Ylen mielestä ratsasta populistisesti millään kun ne lupaavat kansalle loputonta taivaan mannaa.

  Vaalitulos kertoo, että virolaiset ovat sen verran fiksua kansaa, etteivät he halua tehdä samanalaista peruuttamatonta virhettä kuin Suomi, joka on päästänyt maahansa toistasataa tuhatta ei-eurooppalaista verorasitetta. Suomalaiset eivät voi kuin kateellisina seurata, kuinka virolaiset ovat jo varhaisessa vaiheessa torjumassa kansakuntaa tuhoavaa monikulttuurista invaasiota.

  Populismin nousun ohella Viro seurasi toista yleiseurooppalaista trendiä, vasemmiston kannatuksen romahtamista…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/03/viron-epamieluisa-vaalitulos-ja.html

  Reply
 • 5.3.2019 at 13:40
  Permalink

  Arto eduskuntaan!
  Kaikille tämän lukijoille: katsokaa Arton ”dosentti” Alfa-tv-stä! Liki jokainen osa katottu ja mieleenpauvimpia ovat Mona Walterin ja keskustan entisen puoluesihteerin Jarmo Korhosen haastattelut.
  Suosittelen kaikille niille, jotka haluavat kuunnella ja katsella asiaa!!

  Reply
 • 5.3.2019 at 20:54
  Permalink

  ”Sorosin juoksupoika Macron haluaa lisää byrokratiaa rajaamaan sananvapautta
  HS puhaltaa tuulta macronilaisen EU-pölhöpopulismin purjeisiin. Toivona lisää byrokratiaa ja rajotteita sananvapauteen.
  Vastuullista journalismia toimitteleva Bilderberg-media HS toimittelee julkaisseensa Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kolumnin. Kolumnissaan ranskalaisen politiikan ihmepoika ehdottaa perustettavaksi uutta eurooppalaista virastoa, jonka tehtävänä olisi suojella demokratiaa Euroopan unionin jäsenmaissa…”,
  https://mvlehti.net/2019/03/05/sorosin-juoksupoika-macron-haluaa-lisaa-byrokratiaa-rajaamaan-sananvapautta/

  Soros on puolestaan Rotschildin juoksupoika.

  Reply
 • 8.3.2019 at 08:38
  Permalink

  Isänmaan puolustukseen tulee aina vaan uusia piirteitä. Tunnelia Eurooppaan ei saa missään nimessä antaa kiinalaisten käsiin, eikä muutenkaan. Avautuu taas yksi hallitsematon väylä, jonka merkitystä ei ymmärretä ja joka on kohtalokas väylä suoraan pääkaupungin sydämeen. Sitä ei kuitenkaan voida puolustaa tunkeutujia vastaan, koska on tämä rajaton globaalisuus ja tulee olemaan ihmisoikeus tulla tunnelia myöten Suomeen elämään. Kiinalaiset sen kun rahastaa, eivät välitä kuka tulee ja mistä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.