Arto Luukkanen: Kuoleva Kepu

Vanhan kansanviisauden mukaan kuoleva peto tekee kaikenlaisia ”siivottomuuksia” kun se kuolee. Ennen loppuaan peto repii, raivoaa ja ruhjoo. Sama ”siivottomuus” näyttää olevan käynnissä Sipilän hallituksen kanssa.

Sipilä tietää, että kepun hallitustaru on loppu. Avustajat tietävät sen aina Peräkontti-Samulista viimeiseen ”häntäpoikaan” saakka. Kun jatkoa ei ole tulossa ja kaikki inhoavat tätä hallitusta, niin se voi tehdä ikäviä ja epäsuosittuja asioita. Se voi sijoittaa omia miehiään sopiviin virkoihin ansioituneempien ylitse ja toteuttaa ilkeitä juttuja.

Enää ei ole millään mitään väliä.

Kuten keisari Caligula totesi roomalaisesta rahvaasta: ”vihatkoon – kunhan pelkäävät”.

Berner – markkinoiden – ei ihmisten asialla

Kaikkein vapain ja ”siivottomin” näistä ministereistä voi olla eräs ministeri, joka sai vuoden 2015 vaaleissa 9500 ääntä ja joka ei enää välitä mistään mitään. Hänestä on tullut ruotsalaisen pankin johtaja ja istuu nyt kahdella tuolilla. Hän on leikisti ”ministeri” ja aikuisten oikeesti ruotsalaisen pääoman piikatyttö. Ja meille suomalaisille tämä on ihan ok.

Annan teille toisen vihjeen: ”Suomessa muutoksia valtion rooliin infrastruktuurin hallinnoijana on ajanut muutoksia muuan keskustalainen sisäministeri Anne Berner.”

Arvasitte oikein!

Ministeri Anne Bernerin merkitys suomalaisen talouden ja elinkeinoelämän uudistajana piti olla vallankumouksellinen. Hänet rekrytoitiin meikäläiseen päivänpolitiikkaa nopeassa tahdissa ja ennätystahdissa; vuonna 2015 – ensin Suomen kansalaiseksi, kansanedustajaksi ja sitten ministeriksi.

Berner markkinoitiin suomalaisille ”tahtojohtajana” tai ”rohkeana uudistajana”, ”tylynä johtajana”, jonka tehokas toiminta ”yhtiöittäisi tiet ja rautatiet”.[1]

Uusi ministeri aloittikin väkevästi ja toi vuonna 2016 yleiseen keskusteluun ajatuksen maanteiden ja sopivien rautatieosuuksien yhtiöittämisestä. Yhtiöittäminenhän on yleensä historiallisessa kehityksessä yksityistämisen välietappi. Se merkitsee, että valtiolliset (tai kunnallisten jne.) yritysten eivät saa nähdä päämääräkseen yhteiskunnan toimintojen tukemista, vaan niiden tulee pyrkiä rahallisen voiton tuottamiseen valtion kassaan. Berner toimi päättävästi ja toi esityksensä yleiseen keskusteluun vuoden 2017 alussa.

Bernerin rautatiejenkka

Aikataulun piti olla huippunopea – lainsäädännön piti olla valmiina jo vuoden 2018 alusta. Uudistuksen piti varmistaa virallisesti, että se tukisi uuden elinkeinotoiminnan syntymistä ja turvaisi yksityisteiden varrella sijaitsevan asutuksen edellyttämä liikkumisen sekä elinkeinoelämän kuljetukset.

Ministerin ”porkkanana” oli luvata että uusi teitä, rautateitä ja meriväyliä hallinnoiva yhtiö voisi säästää 10 miljardia euroa käytettäväksi esim. ”terveydenhuoltoon, velanmaksuun tai koulutukseen.” Samalla autoiluun liittyviä veroja olisi alennettu valtion budjetista vapautuvilla rahoilla. Autoilijoiden polttoainevero olisi laskenut miljardeja. Rahat yhtiö olisi saanut asiakasmaksuilla. Ja kuten ministeri iloitsi tästä hankkeesta kertovassa tiedotustilaisuudessa ”…kuka meistä ei olisi valmis käyttäjämaksuun, jos tietäisi, että se menee suoraan yhtiölle, joka investoi infraan, eikä tee mitään muuta?”[2]

Ministeri saama kansalaispalaute oli tyrmäävä.

Hallitus veti tukensa tältä hankkeelta, jonka tarkoituksena oli myös ilmeisesti siirtää teiden rakentamisesta ja kunnossapidosta tarvitut rahat budjettitaloudesta. Teiden ylläpitoon tarvittu velka olisi näin muutettu yksityisiksi veloiksi ja lopulta myös tienkäyttäjien maksettavaksi. Yritys oli kaiken kaikkiaan ”sankarillinen” yritys muuttaa Suomen kaupan ja teollisuuden kehittymiselle elintärkeät tiet ja väylät pois valtion kontolta.

Sen taustalla oli kuitenkin nähtävästi ideologinen ajatus yksityistäminen ihanuudesta. Siitä, että Suomea oli nyt ravistettava ja valtion roolia piti vähentää kaikessa mahdollisessa. Sitä propagoitiin ”mututiedolla” tai harhaanjohtavilla ajatuksilla terveydenhuoltoon ja koulutukseen menevistä miljardeista. Tämän hankkeen todellisina kummisetinä istuivat kansainväliset jättiyritykset, joilla ainoina on yksityistämiseen tarvittavia varoja.

Pilkotaan sitten palasiksi!

Suunnitelma ei onnistunut. Berner sai huutia. Ja kärsi kirvelevän tappion.

Ja nyt kysymys kuuluu: mitähän siivotonta Berner aikoo tehdä vielä???

Onko VR vielä vaarassa? Mitä tapahtuu muille Suomen ”kruununjalokiville”. Mitä Vake tekee?  Mihin unohtui alkiolaisuus? Entä se talonpoika?

Kepun poliittisen hautajaiset

Kepulle oman arvopohjansa hylkääminen merkitsee vaalitappiota ja ehkä sitä, että ”Keeppu” ei koskaan eikä ikinä tämän jälkeen nouse isoksi puolueeksi.

Syy on ehkä siinä, että Keskusta on hylännyt vanhat poliittiset voimat ja tukee nyt liberaalien ja ”kaveripiirien” bisnesosaamiseen. Siinä maailmassa historiaa ei ole, menneisyys on se mikä tapahtui eilen tahi toissapäivänä.

Kepun poliittiseen hautakiveen on siksi piirrettävä seuraava skriipustus: ”Me hautasimme sen yhdessä markkinoiden kanssa: Sipilä & Berner”. 

Arto Luukkanen

36 thoughts on “Arto Luukkanen: Kuoleva Kepu

 • 24.2.2019 at 11:08
  Permalink

  Berner on Deep Statelle hommia paiskiva pelinappula. Samoin keskusta, kokoomus, sdp, sin, rkp, vas, kd ja vihr. Sekä näiden myötäjuoksijat plus koko virkamies koneisto.
  Uudet vaalit olisi pitänyt järjestää kesällä 2017 kun uuvatit loikkivat, mutta eihän ulkovalloista johdetun banaanivaltion demokratia ole toiminut sen jälkeen kun koivisto luovutti Suomen globalistien taskuun.
  Voi voitettuja.
  Onneksi toivonkipinä säkenöi. Vaalit ovat tulossa!

  Reply
 • 24.2.2019 at 11:58
  Permalink

  Heh. Kepun kannattajat eivät vaan pysty myöntämään totuutta, että heidät on petetty. Santeri Alkio möyhentää multaa, kun pyörii hyrränä haudassaan.. Mutta kepun hölmöläisuskovaiset eivät puoluekantaansa muuta.. sen normi 20 % saa kepu äänistä.. taas

  Reply
  • 24.2.2019 at 12:48
   Permalink

   Taas näkyy kepulaisten vaalimainoksia, joissa nimi on isolla ja CV komeasti esillä, – mutta hetkinen – mikä on ehdokkaan puoluetausta? Ja löytyyhän se, kun aikansa ilmoitusta etsii. Muistuttaa APU-lehden ”missä Jallu-luuraa?” -leikkiä. Älkää hyvät ihmiset menkö tähän retkuun eli äänestätte henkilöä. Äänestätte aina puoluetta ja puolueen ”de facto” ohjelmaa, ei sitä, mitä se lupaa.

   Luukkanen on hieno mies, mutta hänelläkin voi olla puolueensa kanssa tekemistä.

   Reply
   • 28.2.2019 at 19:09
    Permalink

    Globalisti-Sionistien hävittämis-video, suoraa toimintaa:

    Reply
  • 25.2.2019 at 18:02
   Permalink

   Kepulaiset eivät ole huolissaan poliittisesta urastaan. Heille on luvassa globalistinen työpaikka yksityistetyssä maailmassa. Pelkästään SOTE-uudistus on maailmanlaajuinen salaliitto (oikea sellainen, USA:ssa kulkee nimellä ObamaCare), jossa saadaan kaikkien ihmisten intiimit tiedot, ja niitä tullaan käyttämään armotta AGENDAN, totaalisen kontrollin, toteuttamiseen. Todisteetkin tälle ovat olemassa, kuuntele itse, tämä vain yksi video sarjassa:

   Reply
 • 24.2.2019 at 11:59
  Permalink

  Ei mitään uutta auringon alla. Näitä psyko- / sosiopaattinaisia on käytetty ennenkin paljon esim. yrityssaneerauksissa, saavat likaisesta työstä selkääntaputuksia ja jonkin hyvän viran ja rahaa. Kuinka lie sitten pärjäävät omantuntonsa kanssa, vaan tuskinpa niillä sellaista on ?! ”Mahtimiehet” kulisseissa taputtavat pieniä karvaisia käsiään ja kohottavat konjakkimaljansa; Hyvä pojat! Hyvin meni. häh.häh.

  Reply
 • 25.2.2019 at 01:45
  Permalink

  Laita insinööri puolueen johtoon niin aina saat uusia ideoita mitkä ei johda maaliin… tärkeintä on arvopohja vaikka se revittäisiin alaikäisistä neitsyeistä ..Pääasia on jotta bisnekset kukoistaa ja kansa nauraa….insinööri kun ei tajua onko nauru ivallista vai aitoa…. Tämä on kohta pahempaa kuin betonoitu puoluejohtaja laivalla jonka kapteeni esti tulemasta alukseen vaaran takia (uppoamisvaara) ???

  Reply
 • 25.2.2019 at 07:45
  Permalink

  TTIP:tä ja uusliberalismia ajava Halla-aho on Bernerin kopio ja Deep Staten valeoppositiomies

  Reply
  • 25.2.2019 at 09:30
   Permalink

   Älä puhu Halla-ahosta paskaa, senkin saasta!

   Reply
   • 25.2.2019 at 11:28
    Permalink

    No, paska ei muutu mansikaksi vaikka kuinka yrittäisi.
    Te persu-uskovaiset olette aivopestyjä lampaita.

    Reply
    • 25.2.2019 at 13:07
     Permalink

     Aivan. Vaihtakaa puheenjohtajaa ja äkkiä, niin olisitte uskottavampia.

     Reply
   • 25.2.2019 at 12:37
    Permalink

    Ja vielä: jotkut persut sanovat vastustavansa EU:ta ja varsinkin sen liittovaltiota. Hyvä sinänsä! Mutta pj. Halla-ahohan on sanonut, ettei EU:sta kannata erota! Ja persut esti aikanaan Väyrysen kansalaisaloitteen jatkokäsittelyn eduskunnassa, se koski eroa euro-valuutasta.

    Hauhau! Puheenjohtaja päättää puoluevallassa. Pakottihan Halla-aho rivit suoriksi myös tiedustelulakiäänestyksessä. Nyt meillä sorvataan yksityisyydensuojan vieviä lakeja ennätystahtiin. Olemme uusi DDR = poliisivaltio. Eli ts. Halla-aho ei halua Suomen kansalaisille perustuslain suojaa.

    Reply
 • 25.2.2019 at 13:15
  Permalink

  Eu:sta EI kannata erota JOS SE MUUTETAAN KANSALLISVALTIOIDEN liitoksi jossa ITSENÄISYYS PALAUTETAAN VALTIOILLE!

  Reply
  • 25.2.2019 at 18:41
   Permalink

   Zzzzzzzzz…

   (Herää vuonna 2060?)

   Reply
 • 25.2.2019 at 13:18
  Permalink

  Kertokaa joku muu puolue joka vastustaa haittamaahanmuuttoa, EU:n ylivaltaa ja globalistien petseen nuolentaa!

  Reply
  • 25.2.2019 at 15:09
   Permalink

   PS ei vastusta globalistien pepunnuolentaa. Johanse täällä onmoneen kertaan todettu. Joiltain ehdokkailta kuuluu jotain lupaavaa, minkä on tarkoitus pettää taas panemaan toiveita tähän huijariporukkaan. Halla-aho kuitenkin puhuu ja toimii varsin suoraan globalistien piikkiin. Edelleen puolue väitti vastustavansa edes haittamaahanmuuttoa, mutta käytännössä se on aina nstanut kädet pystyyn ja keskittynyt rasistijahtiin

   Reply
 • 26.2.2019 at 18:16
  Permalink

  Persuthan hajosivat kun perseennuolijat lähtivät Soinin johdolla. Kertokaapa kuka puoluejohtaja on älykkäämoi kuin Halla-aho?
  Tai kuka on enemmän suomalaisten puolella?
  Aika hiljaista……

  Reply
  • 26.2.2019 at 20:18
   Permalink

   Älä valehtele. Tietenkin valeopposition johtoon valitaan älykäs huijari. Persuhenkinen valeoppositio on olemassa vain estääkseen todellisen opposition nousun ja ilmaantumisen. Samat voimat ovat joka maassa innokkaimmin kriminalisoineet oikeat oppositiovoimat

   Reply
   • 26.2.2019 at 21:59
    Permalink

    Jätit mainitsematta sen sinun milestäsi ainoan oikean opposition nimen?

    Reply
    • 27.2.2019 at 07:22
     Permalink

     Jos valehtelee historiasta kaiken muodin mukaan ja kannattaa Israelia, on pomminvarmasti vihollisagentti. Tätä on Halla-aho ja muut persut.

     Minusta Suomessa on tällä hetkellä vain yksi aito oppositiovoima ja se on Vastarintaliike. Sen vuoksi se onkin kriminalisoitu. Tämä kriminalisointi ei tunnu haittaavan sionistipuolueita eikä ihme.

     Reply
     • 27.2.2019 at 09:46
      Permalink

      Ja heh heh. Ai mikä on vastarintaliike? Siinähän taisi olla peräti 100 jäsentä ja parisataa hangaroundia. Voi hyvänen aika mikä oppositio. Taitaa löytyä aika monta vaikutusvaltaisempaa marttakerhoakin. Kaiken huipuksi tämän porukan urpot kehtaavat vielä puhua jostain ulkomaan Israelin ohjauksesta kun omaa porukka kulkee täysin Svenska Motståndrörelsen ohjauksessa. Kaiken huipuksi vielä esikuvana tällä porukalla on sodan hävinnyt ja kansansa täystuhoon johtanut mielisairas korpraali! Kyllä tuolta pohjalta jo kelpaa arvostella muita. Toisaalta niinhän se esikuvanne Aatukin kehoitti porukkaa vielä tapattamaan itsensä vaikka venäläiset kolkuttelivat jo Berliinin portteja.

     • 27.2.2019 at 16:38
      Permalink

      Olet loistava esimerkki peruspersusta ja loistavaa mainosta puolueelle

 • 27.2.2019 at 10:05
  Permalink

  No tietenkin nykyisistä eduskuntapuolueista Halla-aho on aivan ylivoimaisesti älykkäin, siis siinämäärin ettei lyhytnäköisesti ajattelevat sitä ymmärrä. Tiedustelulaki, EU ero, eurosta ero esimerkiksi ovat sellaisia. Tiedustelulaki vei pari prosenttiyksikköä kannatusta, koska se näyttää tuovan kansallismielisille karvalakkiaikoja. Halla-aho tähtää siihen, että hän jossain vaiheessa johtaa Suomen suurinta puoluetta pääministerinä. Silloin tätä lakia voidaan käyttää toiseen tarkoitukseen. Nimittäin runnotessa Suomea irti liittovaltioholhouksesta ja EU:keskuspankin päsmäröinnistä. Siinä vaiheessa niskuroivia pitää vähän ohjailla tiellä kulkemiseen. Silloin ei tämän kaltaista lakia enää voitaisi säätää, koska tarvittavaa enemmistöä ei olisi mahdollista saada. Samoin röyhkeiden vierailijoiden kotiin toimittamisessa on hyvä, että perustuslaki on joustava. Itsenäisen puolustuksen säilyttäminen on hiukan kinkkisempää. Yksinään siihen ei kyky riitä. Voimavarat riittävät vain tunkeutujien tavaroiden kuljetusapuun. Ennenkaikkea siksi, että monet ikäluokat ovat ko. hommaan koulutetut ja näin ollen menetetyt. Tämä onkin kinkkinen kysymys vähän kuin Kroisoksen tutkailu Ateenassa oraakkelin juttusilla tai Rubigon virran ylityksen jahkailussa. Voi olla suuri voitto tai suuri tappio. Tämä vaatisi syväluotausta tuon naapurin suhteen. Näillä eväillä, kun vähän natokiimaa lauhdutetaan, mutta pysytään tegnologiassa ajan tasalla ja Putin pysyy vallan kahvassa, tilanne on kontrollissa. Mutta jos Putin joutuu joutuu väistymään ja jossain vaiheessa tietenkin joutuu, tulee tupen rapinat. Sama tilanne kuin Nikolai ll joutuessa luopumaan hallitsijavakuutuksesta Suomen suuriruhtinaskunnasta. Että ääneställä olisi kyllä asioita funtsattaviksi ihan riittävästi.

  Reply
  • 27.2.2019 at 16:38
   Permalink

   Tuskin kukaan on niin tyhmä, että tuollainen selittely uppoaa. Matti SImolakaan tuskin on, vaikka teeskentelee pohtivansa, uskoako tuollaiseen vakuutteluun esim. tiedustelulaista. Perusurpo tietenkin ajattelee, että terroriuhkaa ja Venäjän uhkaa vastaan tai toivoo, eikä ymmärrä vihollisen olevan juuri päättäjät

   Reply
   • 27.2.2019 at 16:54
    Permalink

    Ja tämä kommentti kun tulee ruotsalaisten ohjaaman mikro-opposition kannattajan taholta niin se on uskottava.

    Reply
    • 27.2.2019 at 21:13
     Permalink

     Ruotsalaisohjaaja on persupropagandaa, vaikka heillä on Israel-ohjaajat puolijulkisesti. Vastarintaliike on pikemminkin pohjoismaista yhteistyötä tms. tasa-arvoista touhua. Toisin kuin esim. persuille niin rakas EU

     Reply
     • 27.2.2019 at 23:38
      Permalink

      Etpä näytä olevan perillä edustamastasi ainoasta oikeasta mikro-opposition toiminnasta, kun sen perustaja Henrik Holappa kertoo kuinka hän haki lupaa monta kertaa Ruotsista, että saa perustaa suomen vastarintaliikkeen. Aika outoa tasa-arvoista yhteistyötä natseilla, kun täytyy Ruotsista hakea lupa, että voi Suomeen perustaa oman järjestön. Suomessa oleva porukka on ilmeisesti sen verran unter menschen aivotonta rotua, että sitä ei voi päästää sotkemaan asioita ilman kontrollia!

     • 28.2.2019 at 09:04
      Permalink

      Holappa on myyrä, joka valehtelee kaikesta ohjeide mukaan. Persu-urpolle menee kaikki valemedian koukut läpi tai osa heistä on Mossadin ja Supon maksamia agentteja

     • 28.2.2019 at 14:42
      Permalink

      Myyräpä hyvinkin… Hm. kumpaakohan uskoa? Liikkeen perustajaa vai nykyistä natsien päivähoitokerhon poitsujen hangaroundia. No itsestäänselvyysiä lienee turha kysellä. Tuolle päivähoitokerhon poitsujen toiminnalle on aika kuvaavaa, että iso ristiriita löytyi heti ensimmäisestä hangaroundin esittämästä argumentista. On pikkuisen mittasuhteetkin sekaisin kun kaltaisesi hangaround puhuu tästä päivähoitokerhosta oppositiona. Toisaalta niinhän ne oli esikuvallasikin kun puhui tuhatvuotisesta kolmannesta valtakunnsta.

     • 28.2.2019 at 19:49
      Permalink

      Uskon sijaan täytyisi käyttää ihan omaa päätään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.