Jyrki Åland: Sinä päätät!

Rakas lukijani anteeksi etten ole kirjoittanut sinulle hetkeen. Tiedän, että sanottavaa olisi ollut paljonkin. Tänään kuitenkin päätin, että avaudun. Ihan oikeasti sen verran paksua tuubaa taas tarjotaan vaalilupauksissa. Jotenkin on perin kummallista, että samat kaverit, jotka juuri sanoi ”että ylimääräistä jakovaraa ei ole” lupaavat ummet ja lammet. Ikävä kyllä nykypolitiikkaan on pesiytynyt ajatus, että rahaa tulee seinästä, tai tarinat Suomen pankin kellarissa olevasta painokoneesta, jolla painetaan tarpeen vaatiessa lisää euroja.

4.2 aamulla valtiovarainministeriö ilmoitti tylysti ”kestävyysvajetta pitäisi ensihätään nujertaa kahden miljardin sopeutuksilla jo ensi hallituskaudella”. Tavallisena kansalaisena minullakin rupeaa olemaan mitta täysi. Tässä on nähty Kikyä ja jos jonkinlaista muutakin leikkausta. Palkat eivät nouse, mutta polttoaineet, asuminen ja eläminen on kallistunut tuntuvasti. Nyt on siis otollinen aika luvata mitä vaan, sillä ihmiset haluavat uskoa parempaan tulevaisuuteen. Sorry tää tulevaisuus on peruttu.

Virkamiehet kilvan huutaa, että tarvitaan perhevapaauudistus, oppivelvollisuuden laajentaminen, varhaiskasvatusuudistus, työllisyyttä tukeva sosiaaliturvauudistus, aktiivisempaa työllisyyspolitiikkaa ja työllisyyttä vahvistava verouudistus. Ikävä kyllä mikään noista uudistuksista ei ole ilmaisia. Laitanpa nyt tähän vaan esimerkkinä, että Sote-uudistus on tähän menneessä maksanut jo enemmän mitä sen piti säästää. Nyt kun siihen lisättiin valinnanvapaus, niin loppu tulema on, että se on kalliimpi kuin nyt käytössä oleva malli.

Tavoilleni poiketen annan faktantarkistajien tarkastaa luvut, mutta jos oikein muistan niin. Sote- ja maakuntauudistusta on valmisteltu jo yli kymmenen vuotta. uudistuksen piti toteutuessaan luoda säästöjä seuraavalla kymmenelle vuodelle 3 miljardia euroa. Valmisteluun on jo nyt käytetty pitkälti yli 2 miljardia euroa ja käynnistämiseen kuluu vielä yli miljardi euroa. Toisin sanoen olimme valmiit käyttämään 3 miljardia siihen että säästämme kolme miljardia. Kuinkas sitten kävikään? Sulle mulle valinnanvapaus veivauksen jälkeen se ei säästäkään, vaan maksaa enemmän. Tämä kaikki hulluus on mahdollista vain Suomessa.

Nyt kun sinäkin kuumeisesti mietit, että kenelle antaisin ääneni, niin mene ja katso puolueiden ohjelmia. Kuka lupaa kenelle kuinka paljon? Mitä suuremmat lupaukset, sitä todennäköisemmin se on valhetta. Uskalla kysyä millä tämä kaikki rahoitetaan.

Mitä tulee valtiovarainministeriön virkamiesten esittämään kestävyysvajeeseen niin se on helppo hoitaa. Leikkaamme maahanmuutosta ja kaikesta monikulttuurisuuden tukemisesta. Pelkästään valtion budjetissa on tähän korvamerkattua rahaa yli 2 miljardia euroa.

Sinä päätät!

Jyrki Åland

 

53 thoughts on “Jyrki Åland: Sinä päätät!

 • 8.2.2019 at 15:15
  Permalink

  Niinpä.
  On saavutettava jytky ja keskeisille ministeri paikoille tosi asiat tiedostavat henkilöt. Tarpeeksi jämäkät palvelemaan tehtävissään Suomen kansan etua. Nykyinen globalisaatio mädätys on loputtava. EVA:n pamppu ei saa sanella politiikan suuntaa.
  Valtion budjetissa on paljon sinne kuulumattomia kulueriä, jotka ovat kaikki pois suomalaisten palveluista. Ei ihme että rahat ei riitä. Ylimääräinen porukka on poistettava maasta vaikka väkisin. Esivallan miekkaa on käytettävä kansalaisten elin ehtojen puolustamiseen, silloin kun se on tarpeen. Nyt on.

  Reply
  • 8.2.2019 at 19:17
   Permalink

   Koska monikultturismi ja suvakismi ovat uskonto-ilmiöitä joille rationaaliset ihmiset nauravat, tuon esimerkin uskonnon puolelta siitä, miten valehdellaan kansalle:

   Maxwell Jordan oli 10-vuotias. Hän oli juuri läpäissyt rippikoulun, ja sai tästä kunniaksi olla tilaisuudessa, jossa paavi kysyi, olisiko kellään kysymyksiä. Maxwell:

   -Mitä jos minä yritän, jos tässä vieressä olisi enkeli, polttaa tätä enkeliä kaasuliekillä, niin miten tälle enkelille kävisi?

   -Ei mitenkään, koska enkeli on henkeä, aine ei voi vahingoittaa.

   -Miksi me sitten ollaan niin huolissaan helvettiin menemisestä – jos kerran kuollaan, olemme sitten henkiolentoja, niin eihän mikään tuli voi meitä vahingoittaa?

   Piispa ei kommentoinut, kaikki vaan katsoivat toisiinsa, kunnes pian kuului rippikoulupapin ääni, tivaten Maxwellille että nyt suu kiinni…

   Tuon tapahtuman jälkeen Jordan Maxwell on tutkinut maailman hallintojärjestelmää, sekä kulkenut maapallon ympäri monta kertaa, luennoidessaan siitä mitä uskontokulteissa, poliittisella areenalla, ja finassipiireissä todella tapahtuu. Oikeuslaitosta unohtamatta (tai varsinkin siitäkin):

   https://www.youtube.com/watch?v=dpTtsfPVZ04

   Jordan Maxwell Update 11/02/2018 — POLITICS, POWER AND RELIGION

   Reply
   • 9.2.2019 at 17:44
    Permalink

    Osa Winwenger -datasta viittaisi siihen että kansainväliset tuholaiset ovat järjestäneet maamme poliitikoille tietynlaisen päivärytmin.

    Sellaisen, jossa ollaan mahdollisimman väsyneitä, turhautuneita ja huonoja keskittymään, ja varsinkin huonoja ratkaisujen löytämisessä. Tällaisen manipulaation uhrina oleva poliitikko ottaa kiitollisena vastaan ”valmiin ratkaisun” neuvottelujen toiselta osapuolelta, joka ratkaisu on suunniteltu petoksellisesti etukäteen päiväsaikaan, paljon vaivaa ja innovatiivisuutta käyttäen.

    Toionen osapuoli (vaikkapa EU-viranhaltija) teeskentelee toki, että tässä neuvotellaan ja kehitellään ratkaisuja paikan päällä, tasavertaisesti.

    Reply
 • 8.2.2019 at 15:34
  Permalink

  Ensin Sipilän hallitus korottaa potenssiin talouspolitiikan nimeltä: ”Kuin hullu mies Huittisista!” Syytämällä velkarahaa ja veronmaksajien maksamaa täysin tarpeettomaan ja mieltä vailla olevaan nk. ”pakolaispolitiikkaan” imuroimalla Suomeen 40 000 muslimi -läpsyttelijää täysihoitoon pakolaisbisneksellä, jota pyörittävät itse politiikot ja sukulaisensa tunnuslauseella: Ryöstäjä saa pitää!
  Kaikki tämä vain siitä syystä, että Sipilän hallitus teki kaiken ja ylikin sen minkä EU määräsi vastoin Suomen etua niin taloudellisesti kuin turvallisuuspoliittisesti. Mitkään ”kansainväliset lait” eivät olisi Suomea sitouttaneet pitämään valtio rajaa naurunalaisena, vaan aivan kuten Venäjän vastainen raja suljettu, myös länsiraja olisi voitu pitää kiinni, niin ettei tänne olisi päässyt edes muslimien -torakkakaan.

  Nyt sitten huudetaan kurkku suurella ikuista wanhaa virttä siitä kuinka pitäisi ”sopeuttaa”, ”leikata” ja ”karsia” syystä, että Suomi on korviaan myöten kusessa velkaisena maana, joka ei ole viimeisenä neljänä vuotena tehnyt elettäkään hallituksen toimesta polkaista jotain uutta kauppapoliittista hanketta tai projektia, jolla tämä maa saataisiin edes jonkunlaiselle raiteelle ja vienti vetämään. EI! päinvastoin Sipilän maho hallitus on ”pilkkonut”, ”vatuloinut” ja ”palonut” Suomen kansallisomaisuutta ylikansallisille suurpankkiireille sekä korporaatioille myyden niitä parilla eurolla. Tätä vartavasten lennätettiin Sveitsistä Anne Berner – tuo juutalainen noita – tuhoamaan Suomen viimeisimpiäkin toivon kipinöitä eli laittamaan ne kylmästi lahtiin, koska se on nykyisen kapitalistisen järjestelmän mukaisesti itseisarvo ja ainut oikea tie kulkea tässä maailmassa. Suomen hallitus tukijanaan kummisetä Niinistö on elänyt kuin viimeistä päivää pakkohuutokauppa tunnelmissa aivan kuin koko Suomi olisi muuttamassa täältä pois jonnekin muualle ja rojut pitää saada myytyä pois joita ei kannata ottaa mukaan.
  Tai sitten kuin kuolinpesää, jonka perikunta päättää myydä huutokaupalla pois, koska kukaan ei halua edes menneen tavaroita jo valmiiksi kultivoituneisiin huusholleihinsa.

  Ja taas suomalaiset veronmaksajat maksavat ja kaikki maksut nousevat sekä etuisuuksia vähennetään vapaalla kädellä, mutta ulkomaalaiset elintasopakolaiset eivät menetä mitään, koska suomalaiset paskahousu poliitikot eivät uskalla sitä tehdä, sillä muutoin voi ”muslimien rauhan sydän” kuohahtaa ja sitten se ”uhka” tuleekin aivan muualta kuin meidän suomalaisten taholta, jotka ”viha -murjotamme” maanantai aaimuna ja kiroamme kaikki omat epäjumalamme syystä, että 20-vuotta wanha auto leviää tielle työmatkalla klo 5. aamulla ja otsasuonia laajentaa tieto siitä, että korjauskustannuksiin ei sattuneesta syystä nyt ole ”budjetoitu” määrärahoja, koska Suomen armas valtio ehti sen jo päättämään puolestasi suunnata muslimi miesten yksinäisyyden lieventämiseen ja varpaan välien puhdistamiseksi SPR:n ”osaavissa käsissä”, sillä kaikki pienet teot lähtevät reisien levityksestä.

  Reply
  • 9.2.2019 at 17:05
   Permalink

   Tämäkin Sipilän toiminta on suoraa seurausta siitä, että maallamme ei ole omaa rahaa. Olemme varattomia. Tästä absoluttisena, vastaansanomattomana todisteena on se, että LAINAAMME jokaisen Euron rahan omistajilta, kansainvälisiltä koronkiskojilta.

   Tilanne on täysin sama, kuin jos perhe luovuttaa perheen säästöt naapuri-romanibaronille, ja jatkossa neuvottelee, jos neuvottelee, romanimafioson kanssa ehdoista, joilla perhe saa luottoa pysyäkseen elossa, tai saadakseen pitää talonsa. Tiedämme kyllä, että romanit haluavat tuon talosi omakseen, omille lapsille. Sama koskee EU:ta, Euro-valuutta on SUUNNITELTU niin että velka kasvaa koko ajan (velkakello.fi), eikä sitä voi maksaa takaisin, sillä silloin melkein kaikki raha häviäisi kierrosta, eikä mikään enää toimisi.

   Se, että Suomen kansa vapaaehtoisesti suostuu tällaiseen totalitaristiseen kurimukseen ja automaattiseen ryöstöoperaatioon uhrina, peilaa sitä todellisuutta, että lapsemme aivopestään sokeasti uskomaan ryöstäjien propagandaa.

   ”päinvastoin Sipilän maho hallitus on ”pilkkonut”, ”vatuloinut” ja ”palonut” Suomen kansallisomaisuutta ylikansallisille suurpankkiireille sekä korporaatioille myyden niitä parilla eurolla. ”

   Reply
 • 8.2.2019 at 16:12
  Permalink

  Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä!

  Reply
  • 9.2.2019 at 17:07
   Permalink

   Koko pakolaiskriisin yksi tarkoitus on viedä ihmisten huomio meneillään olevasta ryöstöoperaatiosta, reaaliomaisuuden totaalisesta siirtämisestä kansainvälisille mafia-suvuille korvauksena heidän aseeksi suunnitteleman Euro-korkovelkavaluutan käyttämisestä.

   Reply
  • 9.2.2019 at 15:59
   Permalink

   Eräs Molotov oli tärkeänä osana sitä kylmää agressiota kansallisvaltioita vastaan, joka johti toiseen maailmansotaan:

   ”..Mutta saadakseni nämä pulmakysymykset lopullisesti ratkaistuksi ja samalla selville Venäjän asenteen Saksaan sekä itärajamme takana alati lisäytyvän mobilisaation takia esitin herra Molotoville kutsun saapua Berliiniin. Neuvostoliiton ulkoministeri vaati silloin Saksalta valaistusta, sts. myönteistä vastausta, seuraaviin neljään kysymykseen:

   Molotovin ensimmäinen kysymys: Suuntautuisiko Saksan takuu Romanialle myöskin Neuvostoliittoa vastaan siinä tapauksessa, että Neuvostoliitto hyökkää Romaniaa vastaan? Vastaukseni: Saksan antama takuu on yleinen ja meitä ehdottomasti velvoittava. Mutta Venäjä ei koskaan ole meille ilmoittanut, että sillä Bessarabian ohessa olisi ylipäänsä vielä etuja valvottavana. Jo Pohjois-Bukovinan miehittäminen oli rikkomus tätä vakuutusta vastaan. Minä en sen vuoksi uskonut, että Venäjällä nyt yhtäkkiä olisi vielä pitemmälle meneviä aikeita Romaniaa vastaan.

   Molotovin toinen kysymys: Venäjä tuntee itsensä uudelleen Suomen uhkaamaksi. Venäjä on päättänyt olla sitä sietämättä. Onko Saksa valmis olemaan antamatta minkäänlaista apua Suomelle ja ennen kaikkea vetämään pois kaikki vaihtoa varten Kirkkoniemeen kauttakulkumatkalla olevat saksalaiset joukot? Vastaukseni: Kuten tähänkään asti ei Saksalla ole Suomessa mitään poliittisia etuja. Mutta Saksan valtakunnanhallitus ei katso mahdolliseksi sietää Venäjän uutta sotaa pientä Suomen kansaa vastaan, semminkään kun emme koskaan ole voineet uskoa Suomen uhkaavan Venäjää. Mutta me emme ylipäänsä tahdo, että Itämerellä jälleen syntyisi sotanäyttämö.

   Molotovin kolmas kysymys: Onko Saksa valmis suostumaan siihen, että Neuvostoliitto puolestaan antaa takuun Bulgarialle ja lähettää neuvostovenäläisiä joukkoja tässä tarkoituksessa Bulgariaan, minkä ohessa hän — Molotov — halusi selittää, ettei heidän tarkoituksenaan ollut tästä syystä esim. kuninkaan syrjäyttäminen. Vastaukseni: Bulgaria on suvereeninen valtio, enkä tiedä, että Bulgaria ylipäänsä olisi pyytänyt takuuta Neuvostoliitolta sillä tavoin kuin Romania Saksalta. Sitä paitsi täytyy minun tämän kysymyksen johdosta neuvotella liittolaisteni kanssa.

   Molotovin neljäs kysymys: Neuvostoliitto tarvitsee kaikissa tapauksissa vapaan kauttakulun Dardanellien lävitse ja vaatii sen suojaksi muutamien tärkeiden tukikohtien miehittämistä Dardanelleilta tai Bosporilta. Suostuuko Saksa siihen vai ei? Vastaukseni: Saksa on puolestaan aina valmis suostumaan Montreux’n statuksen muuttamiseen Mustan meren valtioiden eduksi. Saksa ei ole valmis suostumaan venäläisten tukikohtien perustamiseen Salmien varrelle.

   Kansallissosialistit! Minä omaksuin tuolloin ainoan mahdollisen asenteen, minkä Saksan valtakunnan vastuunalaisena johtajana mutta samalla myös Euroopan kulttuurin ja sivistyksen vastuuntuntoisena edustajana saatoin omaksua.”

   Lähde:

   https://jput.fi/Adolf_Hitlerin_puhe_220641.htm

   Reply
   • 9.2.2019 at 16:16
    Permalink

    Kysymys: Hitler ei uskonut Suomen muodostavan uhkaa Venäjälle tuolloin. Oliko jo silloin Suomessa petturi-sionisteja, jotka tahallaan tuottivat sodan Venäjän kanssa?

    Reply
 • 8.2.2019 at 17:43
  Permalink

  Sori vain, enää en usko suomen edustaja paskaläjiin enää yhtään sama mistä puolueesta tulevat.
  Pikä elämä on todistanut että minkään puoleen edustajin puheet ei ole muuta kun ikenien tuuletusta.

  Reply
  • 9.2.2019 at 16:28
   Permalink

   Obamaa ja Urpilaista verrataan keskenään, mitä mieltä? SDP:tä äänestämään?

   Reply
   • 9.2.2019 at 17:55
    Permalink

    Mitä mieltä? Enkö aika selvään kertonut että pitkä ikä on nöyttänyt sen että enää en usko yhteenkään edustajaan suomessa olivat sitten mistä puolueesta hyväänsä.

    Reply
    • 9.2.2019 at 18:34
     Permalink

     Kerroit kieltämättä. Osoitinkin kysymyksen muille.

     Mannerheim -videolla, kohdassa missä hän sanoo, arvoisat sitä ja tätä , tulee takaperin:

     ”Hei mammat, nirat..”

     Ei vissiin arvostanut kuulijakuntaa? Nira tarkoittaa suunnilleen ”söpöä blondia”.

     Reply
 • 8.2.2019 at 18:04
  Permalink

  https://www.vastarinta.com/juutalaistet-estivat-makkaramuseon-muuton/

  ”Perussuomalaiset puskee poliisivaltiolakeja läpi eduskunnassa

  Sionistipuolue perussuomalaiset ajaa määrätietoisesti siviilitiedustelulakia, jonka tavoite on lisätä muun muassa suojelupoliisin vakoiluvaltuuksia. Kehitys on huolestuttavaa suomalaisten kannalta siksi, että suojelupoliisi ja muut viranomaiset ovat toistuvasti hyökänneet kansallismielisiä ja maahanmuuttokriitikoita vastaan muun muassa kampanjoimalla ”vihapuhetta” vastaan, uhkailemalla nuoria aktivisteja sekä pimittämällä tietoja maahantunkeutujien rikoksista.

  Hallintovaliokunnan perussuomalainen puheenjohtaja Juho Eerola on tyytyväinen siitä, että vasemmiston ja oikeiston yhteistyö poliisivaltion edistämiseksi on ollut lähes kitkatonta.

  – Demarit ja vasemmistoliitto olivat erimielisiä yhdestä seikasta, mutta käytännössä koko muun paketin suhteen olimme täysin yksimielisiä, Yleisradion haastattelema perussuomalainen iloitsi.

  Kommentillaan Eerola viittasi siihen, että SDP ja vasemmisto tahtovat, että viranomaiset ilmoittaisivat jälkikäteen muutamien erityisryhmien (esimerkiksi toimittajat, papit, asianajajat ja lääkärit) edustajille, että näitä on vakoiltu. Muita vastalauseita vasemmisto ei esittänyt kansalaisiin kohdistuvia vakoiluhankkeita kohtaan.

  Perussuomalaisten mukaan edes erityisryhmien edustajille ei tulisi jälkikäteen ilmoittaa vakoilusta. Eerola kertoo, ettei hän ”koe asiaa tarpeelliseksi”. Ylen mukaan on käytännössä varmaa, että eduskunta hyväksyy uudet vakoilulait tämän kuun aikana.

  Lähde: Yle”

  Reply
  • 13.2.2019 at 06:29
   Permalink

   Persut puskevat myös eskaloituvaa ihmisten/lasten arjen digitalisoimtumista, ja sitä kautta aivojen muokkaamista/digi-addiktion leviämistä/perheiden hajoittamista.

   Sano mitä haluat David Ickestä. Mutta tänään hän joutuu selostamaan niitä ihmiskuntaan kohdistuvia uhkia lukemalla uutisotsikoita, niistä vaaroista joista hän varoitti jo kauan sitten, ja ihmiset nauroivat hänelle. Myös se, että robotit teloittavat ihmisiä, sekin on jo toteutunut:

   https://www.youtube.com/watch?v=ruj77zbqqQc

   ”David Icke – Culling The Population”

   Reply
 • 8.2.2019 at 18:19
  Permalink

  Äänestäjä haluaa itselleen muiden kustantamia etuja.
  Puolueet ymmärtävät tämän ja olosuhteiden pakosta lupailevat.
  Onneksi järki saattaa palautua vaalien jälkeen. Tosin viime vuosina, kuten velkataakka osoittaa, ei järkeä ole löytynyt.
  Härskiys rehottaa vallanhimoisten marxistipoliitikkojemme keskuudessa.
  Äänestäjä harvemmin ymmärtää valtiontalouden järkevän hoidon merkitystä.
  Näillä valitettavasti mennään.

  Reply
  • 9.2.2019 at 08:38
   Permalink

   Muistakaa että hallitusmafia on tuonut maahan kymmeniä tuhansia uusia äänestäjiä, joilla on SUPER-suuri motiivi äänestää juuri heitä ketkä laittomin keinoin pitävät näitä uusia äänestäjiään täällä maassa.

   ”muistattehan että 2015 tänne tulleet saavat äänestää näissä vaaleissa’”

   mvlehti.net/2019/02/08/sipila-moi-suomen-postin-kaikessa-hiljaisuudessa/

   Reply
  • 10.2.2019 at 08:16
   Permalink

   Suomen mafiahallitus on vihainen siitä, että USA:ssa presidentti Trump on ajanut läpi 20% verohelpotuksen pienyrittäjille. Suomen mafiahallitus ei halua että maailmassa on esimerkki talouskasvusta ja työttömyyden rajusta vähenemisestä verotusta reilusti keventämällä! Pienyrittäjä kertoo miten käyttää verohelpotukset omassa bisneksessään:

   https://eu.azcentral.com/story/opinion/op-ed/2018/10/11/trump-tax-cuts-small-business-economy/1596345002/

   Reply
 • 8.2.2019 at 19:18
  Permalink

  Meidänhän piti tienata…
  Siis EU:n jäsenenä piti rahaa tulla maahamme roppakaupalla.
  Ja meidän piti päästä päättämään asioista siellä ytimissä.
  Kuinka kävi?
  Valtion velka kasvaa kasvamistaan, kansallisomaisuus myydään pilkkahintaan ulkomaille kuten kaikki firmat.
  Ja saatana kaikki päätetään Brysselissä ja hallitus nuolee Merkeleiden ja muiden persettä!
  Vittu koska tämä kansa herää todellusuuteen?

  Reply
  • 9.2.2019 at 08:40
   Permalink

   Kahvi, alkoholi ja aspartaami ovat tehokkaita lamauttajia.

   Reply
 • 8.2.2019 at 23:13
  Permalink

  Ammattivalehtelija heitetään roskiin.

  Reply
 • 9.2.2019 at 05:28
  Permalink

  Suomi on tahallaan ajettu ahdinkoon jo monet kerrat; jotta kansan ja kansallisomaisuutta voidaan VARASTAA.

  Näin tehtiin 90-luvulla ja näin tehtiin 2013 : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Suomessa siis homma ei toimi. koska eduskunta VARASTAA miljardeja ja tahallaan ajaa pienyrityksiä ahdinkoon / konkursseihin .

  Jokainen konkurssi vie työpaikkoja Suomesta !

  Tuon ”lailla 444/2012” toteutettu miljardivarkaus tehtiin pankkien pelastamiseksi: vakuutulsiatokset; joille varasttetu miljardiomiasuus ensin siirtyi fuusioivat 1.1. 2013 pankkien kanssa vuoden 2012 tasearvoilla.

  Näin kätevästi eduksunta siirsi miljardien edestä pienyritysten omaisuutta pankki-vakuutulsiatoksille, jotta ne selvisivät EU-stressitetsteistä !

  Vakuutuslaitokset taas maksoivat varastetut miljardit 2014 keväällä jättiosinkoina ”omistajille”.

  Tämä PETOS; jossa Suomi tahallaan ajettiin alas pankkien pelastamiseksi tulee jokaisen lantin osalta PURKAA JULKISESTI !

  Tätä kaappausta valmisteltiin huolella 2 eduksunnan voimin tekemällä VALTIOPETOS; eli PL 118 § …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

  Sanavapauteni tämän asian kertomiseksi on viety sulkemalla sivustoni ja estämällä jopa pilvipalvelun näkyvyys Suomessa.

  archive.is/kimmoleaks.fi .

  Totuus kansalle salataan näin ennen vaaleja Suomen TAHALLISESTA alasajosta 2 eduskunnan voimin ja estetään poliisi tutkimasta RIKOKSIA !

  Minä en tiedä ketä äänestää; mutta tiedän etten äänestä ketään miljardivarkauderssa ja valtiopetoksessa mukana olleita ( laki 444/2012 ja PL 118 § ).

  Löydän äänestettävän HETI; kun ilmaantuu se edhokas; joka JULKISESTI lehdessä vaatiin PL 118 §:n ja lain 444/2012 purkamista ja julkista tutkimusta !

  Vielä ei ole löytynyt edes vaihtoehtomedioista tällasita !

  Reply
 • 9.2.2019 at 06:48
  Permalink

  Ville Tavio jatkaa Soinin ja muiden persujen kauhistuttavalla linjalla. Hänen mukaansa on kunnioitettava lakeja, vaikka ne olisivat selkeästi kohtuuttomia. Ongelma on muka vain se, että vihapuhetta ei ole määritelty missään laissa. Olisiko se sitten ok, jos näin olisi? Mutta sehän tavallaan on määritetty. Persut itse oppositionakin tukivat yksimielisesti lakeja, joilla säädettiin viranomaisten harkinnan mukaan mahdolliseksi minkä tahansa esityksen julistaminen rangaistavaksi. Onhan tuossa tietenkin joitain perusteluja eli jos jokin vähemmistö loukkaantuu tai kokee uhkaa tai voi ehkä suuremmalla todennäköisyydellä kokea uhkaa tai väkivaltaa. Ym. ym. ja sitten voidaan tyypin esitysten kokonaisuutta tarkastella ja miettiä, olisiko rasisti vihapuhuja vai mikä. Persut halusivat jo vaaliohjelmassaan näitä uusia lakeja. Tuolloinkin henki oli myösse, kuten Taviolla, että haluttiin vain muutkin ”vihapuhujat” (esim. muslimitällaiset) kiipeliin. Sen jälkeen olisi ok, että kaikkia ”vihapuhujia” jahdattaisiin…

  Reply
  • 9.2.2019 at 20:40
   Permalink

   Persut kuuluvat niihin globalisteihin joille maailman aavikoituminen on toivottava asia. Sen myötä nimittäin ei ole enää ”luonnonsuojelu-esteitä” sille, että maan mineraalit sun muut kaivetaan ylös ja myydään.

   Reply
 • 9.2.2019 at 10:05
  Permalink

  Tshang sulla on tainut nennä aamulääkkeet sekaisin
  On oerin kummallista, että oikeusministeriö julistaa tekemään jitain sellaista mitä ei ole Suomen laissa. Kuten ne kaikki tieddämme niin vihapuhe on määritelty sen mukaan miten ihminen kokee asiat. Olemme myös kyseenalaistaneet sen, että miksi puhugaan ja etsitään vihapuhetta kantaväestöstä? Onko tämä nyt sitä positiivista disgrimi aatiota jossa mamu saa vihapuhua.

  Reply
  • 9.2.2019 at 13:40
   Permalink

   Mitä kiemurtelet? Onhan se laissa oikeastaan. Kaikki tietävät, että kyseessä on mahdollisesti rangaistava esitys suomeksi. Teidän ansiostanne se on siellä. Teidän ansiostanne rangaistavaksi ”vihapuheeksi” määritellään se, miten virkamies asian kokee.

   Toisaalta olette kyseenalaistaneet. Toisaalta siis kerrotte olevanne tyytyväisiä, jos myös mamujen ”vihapuheita” etsitään. Tämä on ollut linjanne jo sieltä vuodesta 2010 ainakin. Paasaatte, että nimenomaan pitäisi olla yhdenvertaisuusperiaate tässä. Teitä ei sittenkään juuri huoleta se vihapuheen etsiminen. Kuten Taviokin tässä toteaa. Samalla siis luodaan taas kuvaa, että os laissa olisi käsite selkeästi määritelty, niin teitä se tyydyttäisi. Tällaisia selkeitäkin määritelmiä voi olla myös kohtuuttomissa määritelmissä ja toisaalta siis ei edes saa käsitystä, että vaaditte edes kovin selkeää määritelmää. Ilmeisesti tulkinnanvaraa aina jonkun verran onkin noissa asioissa.

   Toimintanne ja osin puheennekin hallituksessa ja oppositiosa on aina ollut sananvapautta vastaan, nimenomaan myös kantisten. Vaikka olette paasannneet vihapuhejahtia vastaan ja vaikka osalle teidän ehdokkaitanne on järjestetty tuomioita ja syytteitä. Ehkäpä mainosluonteiesti ottaen huomioon edellä esittämäni faktat.

   Reply
   • 9.2.2019 at 17:18
    Permalink

    ”Teidän ansiostanne rangaistavaksi ”vihapuheeksi” määritellään se, miten virkamies asian kokee.”

    Pötypuhetta. Vihapuheeksi määritellään virkamiehen subjektiivinen käsitys nimenomaan siitä syystä, että Suomea johtaa marxismia edustava sosialistihallitus. Marxismissa on aina tämä ilmiö, että laki ja järjestys unohdetaan heti kun lain kirjain on marxistin tavoitteiden tiellä.

    https://www.amren.com/news/2016/09/multiculturalism-and-marxism/

    Reply
    • 9.2.2019 at 17:33
     Permalink

     Persut tukivat lakipaketia yksimielisesti, vaikka olivat oppositiossa! Totta kai kyse oli heidän ansiostaan. Imivät protrestiäänet jytkyynsä, koska huijasivat kansaa valehtelemalla olevansa vaihtoehto. Tosin ohjelmassaan ennen vaaleja julistivat, että sananvapautta oli kavennettava ja että uudet lait tarvittiin.

     Ehän lakia edes unohdettu, koska laki säädettiin mielipuoliseksi kommarilaiksi. Jota siis persut kannattivat!

     Muistammemyös, että marxilaisilla on sama isäntä kuin persuilla.

     Reply
     • 9.2.2019 at 20:03
      Permalink

      Kerrohan mihin lakipakettiin on sisällytetty vihapuhe?

     • 10.2.2019 at 06:59
      Permalink

      Niihin teidän innokkaasti v. 2011 kannattamiinne lakeihin. Niidne mukaan vihapuhetta on se, mikä sellaiseksi halutaan kuvitella eli mikä vihapuheeksi katsotaan. Sanamuodolla ei ole väliä, kyllä tuon käsitteen kaikki ymmärtävät. Ei ole merkitystä sillä, olisiko selaissa, vaan että kyse on tosiasiassa perustuslain ja kaikien oikeusperiaatteiden vastaisesta toiminnasta tuossa sananvapauden lakkauttamisessa. Teidän mielestänne siis jahtia olisi kunnioitettava, jos se perustuisi mielestänne enemmän lakiin?

   • 9.2.2019 at 17:22
    Permalink

    Marxistit joutuvat vielä odottamaan kunnes Suomen kansa on vaihdettu muukalaisiin joille on ihan yks hailee jos joitakin kuffar-paskoja lahdataan heidän ajatuksiensa vuoksi. Ja muslimit ovat innoissaan ajatuksesta, että saisivat lahdata kuffareita virkavallan maksaessa lystin, aseet jne.

    Reply
    • 9.2.2019 at 17:24
     Permalink

     Ei mene enää kauan kunnes Suomessa on niin paljon agressiivisesti asioitaan eli elatustaan vaativien tuhopuolueiden äänestäjä-tulokkaita, että kantasuomalaisten äänestäminen ei enää voi vaikuttaa tulokseen. Varsinkaan kun maa on täynnä vanhuksia jotka eivät koskaan tule muuttamaan äänestyskäyttäytymistään.

     Reply
     • 9.2.2019 at 17:25
      Permalink

      Korjaus:

      ”kunnes Suomessa on niin paljon agressiivisesti asioitaan eli elatustaan *vaativia* tuhopuolueiden äänestäjä-tulokkaita..

    • 9.2.2019 at 17:35
     Permalink

     Persut tukevat kansanvaihtoa. He kannattavat etnonationalismia Israelissa, mutta pitävät tätä Suomessa ”ääriajatteluna” ja monottavat sellaiset puolueesta. He fanittavat kansanvaihtajaa

     Reply
     • 9.2.2019 at 20:36
      Permalink

      Jokainen äänestäjä, joka aikoo persuja äänestää, eikä tämän luettuaan pureudu asiaan ja selvitä, onko tosiaan näin, ovat epärehellisiä itselleen ja kanssaihmisilleen. Sillä valinnoilla on seurauksia. Kuten Neuvostoliitossakin todettiin…

      https://twitter.com/hashtag/euccp?lang=fi

     • 10.2.2019 at 07:02
      Permalink

      Jos jytky olisi mennyt muille kuin persuille 2011, niin vihapuhelakeja ei ehkä olisi säädetty tai asiasta olisi ainakin keskusteltu vakavasti. PS kannatti lakeja, koska on valeoppositio. Se tosin julistiu avoimesti, että lait olivat hyvä asia, jotta ”antisemiitit” ja heidän mielestään muut ikävät tyypit ja ”liian harhaiset kirjoitukset” saataisiin matalaksi. Ehkäpä tähtäimessä heilläkin oli Magneettimedia, jota lakien perustella alettiin heti jahtaamaan

     • 10.2.2019 at 11:13
      Permalink

      Muistat väärin. Syytteeet eivät kaatuneet. Vain yhteisösakko puolittui. Persut kun olivat myös kannattamassa lakeja, joiden mukaan myös fakta voi olla vihapuhetta (siis ihan kylmä fakta, ei mitään loukkaavaa yksityiselämän faktaa yms.) Uudet lait nimenomaan auttoivat hiljentämään Magneettimedian tuolloisen omistajan

 • 10.2.2019 at 04:06
  Permalink

  Perussuomalaiset tarjoavat vähiten valheita, pakko valita vähiten huonoin. Tosin perussuomalaisten soinilainen takinkääntö maahanmuuttovyöryssä 2015 jätti ikävän kuvan puolueesta. Jos todella uskoo vihervasemmiston, kokoomuksen ja keskustan vaalivalheisiin ja äänestää puolueita, niin aika vastuuton on.

  Reply
 • 10.2.2019 at 04:18
  Permalink

  Naurettavaa pelleilyä nämäkin vaalit. Vaikka vakavista asioista on kysymys.

  Ei mitään poliittista puoluetta tai liikettä voi ottaa tosissaan ellei se reilusti vaadi että hyväveli järjestelmästä tehdään loppu. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän höttö täytettä siihen asti.

  Nyt meitä kohdellaan kuin rottia koelaboratoriossa. Näkymätön panta jalassa idiootit kuvittelevat äänestävänsä mistä? Että saavat lisää pantoja jalkaan.

  Reply
  • 14.2.2019 at 16:13
   Permalink

   Rotista sentään pidetään huolta, vanhuksemme ovat heitteillä, hukkuvat omaa ulosteeseensa. Koska..

   ”World government – who is the inventor of that idea in the first place?
   Who supports open borders for the west, but want an ethno state for themself?
   Who invented the ONLINE HATE INDEX ?
   Who owns all major hollywood studios?

   The answer to these questions is the same all the time.
   Did i mention that Ford is jewish?
   Sure a coincidence.”

   https://www.youtube.com/watch?v=MRfwX20Re44

   Han Solo Pimps World Government – #PropagandaWatch

   Reply
 • 10.2.2019 at 07:04
  Permalink

  Persujen eduskuntavaaliohjelmassa vuodelta 2011 sanottiin, että sananvaoauteen tarvittiin lisää rajoituksia ”uskonrauhan suojeemiseksi” ja koska oli liikkeellä ”liian harhaisia” kirjoituksia. Nämä ”harhaiset kirjoitukset” siis rangaistaviksi! Onne siuonisteja!

  Reply
 • 10.2.2019 at 07:32
  Permalink

  Jos mielenosoittajia aletaan ampumaan, on ammuttava takaisin – kovilla.

  Reply
  • 10.2.2019 at 08:24
   Permalink

   EU:n kenraaliharjoituksessa, CCCP:ssä, tapahtui esimerkiksi niin, että kenraali käskettiin luopua aseistaan, ja luvattiin että jos tekee näin, niin kaikki hyvin. Kun luovutti aseensa, hänet kuitenkin murhattiin surutta.

   https://beam-truth.livejournal.com/5582191.html

   Juutalaisuus on babylonialaista satanismia:

   ”The religion called ”Judaism” is not the religion of the Israelites of the Old Testament, but rather Babylonian occultism. The most ”holy” book in the religion of ”Judaism” is called the Babylonian Talmud. It teaches that the jews are destined to rule the world, inherit the wealth of the world, and enslave non-jews — and that only jews are human, with non-jews being ”subhuman cattle” who exist only to serve jews. The Talmud espouses vicious hatred for Christians and non-jews, including teaching that ”Jesus is in hell, being boiled in hot excrement” and that jews may exploit, rob, and kill non-jews. [more on the Talmud]”

   Reply
  • 10.2.2019 at 20:43
   Permalink

   Haikalan kirjassa tekijä Mirja Turunen sanoo, että J Jalonen on myös tutkinut ss-miesten kirjeitä ja päiväkirjoja yms. Hän toteaa Turusen mukaan, että niistöä ei löydy todisteita osallisuudesta minkäänlaisiin rikoksiin. Hän on siis rehellisempi kuin samat asiat kahlannut Swanström.

   NL tunnetusti evakuoi lähes kaikki juutalaisensa pois Saksan joukkojen tieltä. Evakuointi oli aloitettu jo ennen sotaa. Vain rajan pintaan jäi juutalaisia. Mihinkään juutalaislahtauksiin eivät suomalaiset ole voineet osallistua. Tosiasiasa mitään lahtauksia ei ole ollutkaan. Vain puolueeseen ja Tshekaan kuuluneiden juutalaisten ja partisaanijuutalaisten teloituksia koko sodassa. Näitä hoitivat muut yksiköt.

   No miten sitten ”siviilien murhaaminen”? Saksalaiset eivät nähdäkseni murhanneet siviilejä, vaan teloittivat desantteja ja partisaaneja sekä näiden liittolaisia, jos oli kyse partisaanien iskuihin vastaamisesta. Partisaani ei ole syytön siviili, vaan rikollinen murhaja jaterroristi, jolla ei ollut kv. oikeuden suojaa.

   Tosiasiassa ei ole todisteita, että suomalaiset olisivat edes surmanneet partisaaneja. Osa näki teloituksia.

   Surullisen kuuluisa juutalaissitaatti on epämääräinen ja saattaa kertoa ihan Erkon lehtien ja muiden Suomen Länsimaismielisten lehtien ja poliitikkojen aivopesun tulosta. Kuvitelmaa saksalaisista. Muut merkinnät siis liittyvät eri miehillä siviilien teloituksiin. Esim. Ensio Pihkala oli niin toope, etytä ei hyväksynyt niitä. Ilmeisesti aivopessyistä nuorista osa ei ymmärtänyt teloituksia. Tuonnehan lähetettiin kaikenlaisten puoluekantojen miehiä. Pihkala sai sitten karua oppia, kun kuoli partisaanien murhaamana

   Reply
 • 14.2.2019 at 18:05
  Permalink

  Kantaväestö ei enää saa päättää mistään ihan helvetin sama ketkä istuu maan johdossa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.