Vaikeasti sairaan nurmijärveläistytön murhan esitutkinta on valmis – Teosta epäiltynä tytön perheenjäsen

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinta on saanut valmiiksi Nurmijärvellä vuonna 2018 marraskuun lopussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan.

Epäilty henkirikos tapahtui 21. – 22.11.2018 Nurmijärvellä sijaitsevassa yksityisasunnossa. Uhri oli alaikäinen vakavasti sairas tyttö. Teosta epäilty mies on vuonna -82 syntynyt uhrin isäpuoli, joka on ollut vangittuna koko esitutkinnan ajan.

Rikosta on tutkittu murhana erityisen raa’an ja julman tekotavan vuoksi. Lisäksi teon kohteena on ollut puolustuskyvytön lapsi. Sen tarkemmin poliisi ei tekotapaa eikä kuolinsyytä avaa, koska kyseessä on salassa pidettävä tieto. Epäilty on esitutkinnassa kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

Seuraavaksi asia siirtyy syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon. Syytteen nostamisen määräaika on 27.2.2019.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Vaikeasti sairaan nurmijärveläistytön murhan esitutkinta on valmis – Teosta epäiltynä tytön perheenjäsen

 • 8.2.2019 at 15:23
  Permalink

  Haiskahtaa vahvasti kotouttamiskulttuurilta.

  Reply
 • 8.2.2019 at 15:56
  Permalink

  Olisi vähintäinkin asiallista kertoa tekijän taustaisuus, koska elämmehän nyt ”monikulttuurisessa Suomessa” aivan virallisestikin sillä A) Turku ja B) Oulu – ”kaksi kovaa” mainitakseni, koska niin innostunut en asianlaidasta ole, että kertoisin aivan kaikki ”vivahteet” tuosta ebolaan verrattavasta maniasta.

  Mutta yksi on varmaa! Suomen rikoslaissa ja vielä vähemmän demlan tuomioissa ei ole tarpeeksi kovaa rangaistusta mainitusta äärimmäisen kuvottavasta rikoksesta.
  Mutta yhden asian sanon. Miehillä ei ole hermoja kestää vaikeuksia olipa kyseessä vaikka biologinen isä vaikea vammaisen lapsen kohdalla. En lähtökohtaisesti halua syyllistää, sillä naisiinkin mahtuu vähemmän empatialla varustettuja ihmisiä.

  Pääasiassa syyttävä sormeni osoittaa Suomen valtiota ja sen harjoittamaa murha -politiikkaa suhteessa vaikeavammaisiin lapsiin ja nuoriin, jotka ovat hoidettavana oman perheensä parissa, sillä aivan kuten muutoinkin omaishoitajien ollessa kyseessä. Suomen valtio on ”säästänyt” eli varastanut taloudellisia voimavaroja pois tällaisiltä perheiltä, jotka tarvitsevat kaikkea tukea niin henkistä kuin ruumiilista hoitaessaan lastaan, jota rakastavat ja josta haluavat huolehtia, sillä kaikki eivät halua tehdä aborttia huulet törröllä, vaan kunnioittavat elämää, vaikka se onkin sulaa hulluutta sivusta katsottuna. Mutta kun on kysymys omasta lapsesta silloin asioita ei voi mitata tavallisilla mittareilla. Mennäpä potkimaan kananpoikiakin, niin saat kanan silmillesi ja vieläpä ilman varrasta.

  Aivan kuten omaishoitajienkin kannalta intervalli -hoitopaikat pitäisi olla itsestään selvyytenä vanhempien tukena. Puhumattakaan sairaanhoitohenkilökunnan ja erikoissairaanhoidon osalta niin, että resursseja olisi tarjolla niin, ettei monivammaisen vanhemmat tunne itseään vain taakaksi, jotka pitäisi ampua eli ”tervehdyttää” kuten valtiovarainministeriö sen niin hauskasti sanoo.

  No, niin. Tuo kaikki olikin pelkkää satua ja fiktiota, sillä tämä ei toteudu sen enempää kuin Taivaskaan maan päällä.

  Reply
 • 9.2.2019 at 05:11
  Permalink

  Vakavasti sairas = eutanasia.
  New Yorkkin osavaltiossa on nykyään laillista abortoida vasta syntyvä lapsi. Tässä menty vähän pidemmäĺle.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.