Asiakkaan kotiin tunkeutuneen taksikuskina toimineen seksuaalirikollisen henkilöllisyys on selvinnyt – Poliisi ei tiedota enempää

Turussa tapahtui hiljattain jälleen kansan mieleen jäänyt järkyttävä rikos, kun taksikuski tunkeutui asiakkaansa kotiin ja epäillysti syyllistyi vierailullaan seksuaalirikokseen. Lounais-Suomen poliisi pyysi havaintoja taksista ja sen kuljettajasta sunnuntaiaamuna, mutta taksikuskista ei aluksi löytynyt jälkeäkään.

Poliisi on saanut selvitettyä taksinkuljettajan henkilöllisyyden, mutta tähän poliisin tiedottaminen tällä kertaa päättyykin. Useassa mediassa on vihjailtu epäillyn etnisellä taustalla, mutta poliisi ei tätä asiaa valottanut suuntaan taikka toiseen.

Matkan maksu oli suoritettu pankkikortilla ja oletettavasti tämä auttoi kuskin henkilöllisyyden selvittämisessä.

Esitutkintaa jatketaan kuulusteluilla ja tapahtumien kulku selviää niissä tarkemmin. Kuljettaja on kutsuttu kuulusteluun.

Tapahtumaa tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna eikä poliisi omien sanojensa mukaan tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

15 thoughts on “Asiakkaan kotiin tunkeutuneen taksikuskina toimineen seksuaalirikollisen henkilöllisyys on selvinnyt – Poliisi ei tiedota enempää

 • 22.1.2019 at 09:03
  Permalink

  Olikohan Tatu Vanhanen sittenkin oikeassa ?

  Reply
  • 22.1.2019 at 11:09
   Permalink

   Vanhasten tapauksessa polvi ei pojasta parantunut.
   Uhri mainitsi jossain lehtikirjoituksessa, että taksinkuljettaja puhui huonosti suomea.

   Reply
 • 22.1.2019 at 11:18
  Permalink

  Ulkomaisen hallintavallan alle joutuneessa maassa vihollisen miehitysjoukot puuhaavat tekoja joita ovat kautta historian puuhanneet. Suomen taloudellinen ja poliittinen eliitti antoi maamme hallinnon ilman laukaustakaan 90-luvulla Rothchilditien pankki suvun haltuun. Nyt on meneillään näytöksen loppuvaihe hybridisodan miehitysjoukot terrorisoivat kansaa iso-ja pikkuvihan malliin. Kun kaaos etenee kliimaksiin eu-armeija tulee ja tappaa kapinaan nousseet kantasuomalaiset vauvasta vaariin.

  Reply
  • 22.1.2019 at 12:16
   Permalink

   Vielä muutama vuosi sitten yo. tekstiä olisi pidetty sekopään hourailuna ja pidetään ehkä vieläkin. Murheellinen on profeetan, näkijän, alarmistin tai viestinviejän osa. Vai onko? Nukkujia odottaa vielä karmeampi herätys.

   Reply
   • 25.2.2019 at 19:53
    Permalink

    Mitä jos alla oleva raportti olisi Petturi Orvon tai Siskon-Vitsin verisistä rituaalikulttimenoista? Mitä ajattelisit?

    Reply
  • 22.1.2019 at 13:49
   Permalink

   No onneksi niillä on muutama muukin tapettava esim. Ranskassa, Italiassa,Saksassa,Itävallassa, Unkarisssa,Puolasssa,Tsekissä,ect……

   Reply
 • 22.1.2019 at 11:32
  Permalink

  Tästäkin saa ilmeisesti kiittää Berneriä ja uutta taksilakia, melkein joka iikka pääsee nykyään ajamaan taksia,kunhan sillä ei ole hirveitä rikostuomioita päällä niin tervetuloa.Tää poliisien tiedoittaminen viittaa taas ei kantasuomalaiseen kuskiin, lisää tällaista!!!!!!

  Reply
 • 22.1.2019 at 13:13
  Permalink

  Turussa on muutoinkin tiedottaminen näistä asioista sanoisinko, vaatimatonta, kuten muistamme vailitettavan terrori -iskun, eipä juuri uutisoitu totuudenmukaisesti. Turussa joulurauhan julistuksen yhteydessä rekkojen ja kuormurien tukkimista kadunkulmista ei pihahdustakaan, jotta pelko ei hiipisi kuulijoiden nukkavierun villapaidan sisään. Uutisointi lopetaan ylempien viskaalien käskystä heti, kun tekijäksi paljastuu tummahipiäinen,

  Reply
 • 22.1.2019 at 14:40
  Permalink

  Poliisi äyskäröi vettä järvestä omaan läpimätään vuotavaan ruuheensa, jonka mätämeninen alkoi käsi kädessä karvaranteiden kanssa, sillä tämä ”piiloromanssi” lukuisista kiistämisistä huolimatta on tuottanut ”hedelmää”, joka haisee kuin raatokukka etelä-amerikkalaisessa sademetsässä. Lemu lähtee lukuisista rotumuukalaisten rikoksista, joista ”poliisi ei tiedota enempää” olivatpa ne miten ”vähäpätöisiä” hyvänsä. Ylläolevassakin tapauksessa ”voimavara” raiskasi laittomana taksina (kuinkas muuten, sillä Turku) naisasiakkaansa ”turvaten” taattuna kamelimiehenä sen, että vääräuskoinen valkoinen huora pääsee kotisohvalleen miehen alle ilman, että ”yksinäisyys” heti ”kaatuu päälle” ja vie surun alhoon mennessään. Mutta näinpä näppärästi ”moniosaaja” teki ”sen”, minkä jo 2-.vuotiaana näki isän siskolle tekevän Moskeijan perjantai rukouksen jälkeen. Tämäkin syystä, että äippä oli hieman ”mustana” erinäisten ”mielenliikkeiden” jälkeen, joita koettu pienen pojan esikuvana toimiva perheenpää ja kalasnikovin haltija oli aikaansaanut vireässä mielessään ja hartaana muslimina, joka ei jätä ”suuraakaan” kääntämättä sen enempää kuin entisaikojen julmat viikingit teroittamista tappo vehkeitään Valhallaan pääsyn toivossa Valkyrian valitsemina kuollessaan urheasti taistellen ja kaatuen kuoloon verihurmehessa.

  On se niin väärin, etteivät suomalaiset kanta -valkoiset persjalat raiskaa täkäläisiä naisia, että päästäisiin tuosta poliisin ummetus tilasta eroon, sillä tuollainen ”tila” pitkittyessään käy terveyden päälle. Siksipä suosittelen käyttämään kuitua eli TOTUUTTA. Paras tapa on aloittaa lääkitseminen vääräuskoisten lastenkirjalla ”Jörö Jukalla”, jossa kerrotaan kuinka lopulta käy kun unohtaa olla rehellinen kanssaihmisilleen ja hylkää kaikki hyvät tavat, joilla lopulta saavuttaa menestyksen ja onnen aivan kuten wanha suomalainen sananlasku antaa töräyttää:
  ”REHELLISYYS MAAN PERII!”

  Se, että epärehellisyydellä haluaa periä EU:n, EI Kanna pitkälle, sillä poliittisen eliitin sekä EU Federalistien renkinä toimiminen ja likaisten töiden tekijöiden osa ei kanna hedelmää. Sillä, jos Suomen poliittinen eliitti kykenee naureskellen virka-auton takaloosterissa pettämään kokonaisen Suomen kansan!!! Niin kuinka voi odottaa ”isännän” lupausten täyttymystä muutaman rakkikoiran osalta???

  Reply
 • 22.1.2019 at 20:14
  Permalink

  Jaa , ei raiskattu, ei oltu naisen kotona. Nainen vieläpä halasi kskia kun oli maksanut matkasta. Mikä lienee Mirkku ollut, kun on yllyttänyt.. Ei järkinainen halaa, jos mies hiplasi vastoin tahtoa. Ei oikein tunnu järkevältä jos on diabetes lähteä kotiin ja etuilla taksiin. Eli oikein on tapellut päästäkseen mamun kyytiin. Ravintoloista saa kyllä jotain ruoanmurua.
  Luultavasti suunniteltu juttu, tuo halaaminen viittaa siihen.

  Reply
 • 23.1.2019 at 00:51
  Permalink

  ”Korporatismi merkitsee työnantajien, palkansaajien ja valtion tiivistä yhteistyötä. Tulonjaosta ja työehdoista on sovittava yhteisen pöydän ääressä ilman etujärjestöjen painostusta; kapeiden viiteryhmien vaatimusten sijaan päätösten on perustuttava kansantalouden yleiselle edulle. […]

  Suunnitelmataloutta voidaan kuitenkin soveltaa esimerkiksi talouden rakenteen murroskohdissa. Mikäli merkittävä työllistäjä ajautuu konkurssiin, voi valtio luoda investoinneilla uusia työpaikkoja. Monet talouskasvua luoneet innovaatiot ovat olleet alunperin valtiollisia hankkeita – hyvänä esimerkkinä Internet.”

  Internetin kaltaiset keksinnöt ovat vaatineet niin suurten riskien ottoa ja niin valtavia taloudellisia investointeja, ettei niitä olisi voitu tehdä ja valtavirtaistaa ilman valtion ”fasistista” eli korporatistista apua.

  Mikäli kavahtaisimme valtion ja yksityisen sektorin ”fasistista” liittoa, eläisimmekin teknologisesti paljon kurjemmissa ja alkeellisemmissa olosuhteissa. Eläköön siis fasismi!

  Fasismi ja sen serkku kansallissosialismi kannattavat myös luokkien välistä sopusointua, joka saavutetaan oikeudenmukaisella työehto- ja finanssipolitiikalla. Suomen vapaussodan jälkeen juuri IKL julisti fasismin hengessä, että yrittäjien ja työntekijöiden välisen taistelun on loputtava.

  IKL-aktivisti Paavo Susitaival painotti aina, että todellisia vihollisia eivät olleet muut luokat vaan kansainvälinen suurpääoma, jota hänen mielestään edustivat esimerkiksi vapaamuurarit ja juutalaiset*.

  Reply
  • 23.1.2019 at 07:01
   Permalink

   Totta. Mutta kv painostuksesta ja rappari-ideologian myötä ja rottamaisuuttaan Suomen eliitti murskasi IKL:n ja lapualaiset (joissa tosin oli myös paljon mätää) ja valitsi tietenkin marxilaiset sossut, joiden kanssa yhteiskuntaa alettiin pyörittämään, kuten muissakin rapparidemokratioissa eli Pan-Euroopan paskavaltioissa. Jos asiat olisi hoidettu oikein, olisi demarien merkitys väöhentynyt ja koko puolue ehkä vaihtanut natsityylisemmäksi viimeistään 1941. Mitään pakkoa ei ollut sossuilla 30-luvun aikana ja Talvisodassa. Tuntematon on huono kirja ja ne leffat myös ikävästi aivopestyjen nappuloiden oksettavaa pälätystä

   Reply
 • 30.1.2019 at 17:06
  Permalink

  Oulussa taasen ihan poliisi vakavalla naamalla kertoi miten me suomalaiset ollaan rasiteja kun kartetaan ulkomaalisen ajamia takseja.

  Ei ole kun yksi opetus koskien suomen poliisia, älkää ikinä uskoko mitä ne kertoo.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.