Reijo Tossavainen: Persujytkyn pelko on viisauden alku – mutta vain vaalien alla

Monikulttuurisuus on “ihanaa”. Silti sen seurauksena on tapahtunut esim. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria), kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo, tai Kotkan paloittelusurma.

Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt turvapaikanhakija.

Loppusaldo on karmea, kun tähän lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä (runsaat 30 % kaikista tapauksista 2017).

Lähes neljä vuotta eliitti työnsi päätään aina vain syvemmälle pensaaseen. Se ajatteli kuten Petteri Orpo: “Pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.” Eliitti nyökytteli päätään ihailevasti myös silloin, kun Juha Sipilä lupasi oman kotinsa maahantulijoiden käyttöön.

Koska oli se kuuluisa arvopohja eli että monikulttuurisuus on ihanaa! Sen varjolla on hyväksytty ja katsottu läpi sormien maahanmuuttoon liittyviä suuria epäkohtia. Näin ovat tehneet myös agendajournalistit.

Oulun joukkoraiskaukset oli karmea rikoskokonaisuus. Silti monen päivän ajan viranomaiset, poliitikot ja media vaikenivat. Odotettiin, että kaikki menee ohi kuten tähänkin saakka. Hys, hys…

Siitä huolimatta somessa käynnistyi erittäin vahva keskustelu, jossa sanoja ei säästelty, asioita ei peitelty. Lopulta some osoitti voimansa. Se pakotti mukasuvaitsevaiston pois koloistaan ja tunnustamaan tosiasiat.

Tapahtui yllättäen mukasuvaitsevaiston äkkiherätys. Syinä olivat lähestyvät vaalit ja persujytkyn pelko. Ne vaikuttivat poliittisen eliittimme harkintakykyyn ja -kyvyttömyyteen enemmän kuin lukuisat tapot ja lukuisat raiskaukset!

Nyt mukasuvaitseva eliitti suorastaan panikoi. Pitää luvata yhtä sun toista epäkohtien korjaamiseksi. Ikävä kyllä lupaukset jäävät melko varmasti vain sanahelinäksi. Aivan kuten ovat jääneet hallitusohjelmaan kirjatut asiat maahanmuuton epäkohtien korjaamiseksi.

…....

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

32 thoughts on “Reijo Tossavainen: Persujytkyn pelko on viisauden alku – mutta vain vaalien alla

 • 14.1.2019 at 16:25
  Permalink

  Sipilältä valuu myrkkyä suusta. Pääpiru pikemminkin kuin pääministeri vai olisiko sittenkn alapääministeri?

  Reply
 • 14.1.2019 at 17:04
  Permalink

  Sipilä not a minister – he is sinister!

  ”..How did I come to write an analysis of the Deep State, and why am I equipped to write it? As a congressional staff member for 28 years specializing in national security and possessing a top secret security clearance, I was at least on the fringes of the world I am describing, if neither totally in it by virtue of full membership nor of it by psychological disposition. But, like virtually every employed person, I became, to some extent, assimilated into the culture of the institution I worked for, and only by slow degrees, starting before the invasion of Iraq, did I begin fundamentally to question the reasons of state that motivate the people who are, to quote George W. Bush, “the deciders.”..

  https://billmoyers.com/2014/02/21/anatomy-of-the-deep-state/

  Reply
 • 14.1.2019 at 17:16
  Permalink

  Tässä on valtion johto ja valtamedia tehneet kaiken niin päin helvettiä kuin vain olla voi. Salailulla ja suorastaan valehtelulla ei ole ollut mitään määrää! Sen sijaan kuten nyt on nähty koko ajan nämä valemedioiksi väitetyt kanavat ovat välittäneet oikeaa tietoa!

  Pahin tosiasia on kuitenkin se, että valtion johto ja valtamedia ovat asettaneet kylmästi ulkomaiden ihmisten edun kotimaan ihmisten edun edelle! Eikä vieläkään olla valmiita tekemään muuta kuin kosmeettisia korjauksia toimintaan, joilla keskitytään korjaamaan seurauksia eikä itse syitä. Sitten vielä kielletään kansalaisia ilmaisemasta mielipiteitään asiasta vaikka siinä on toimittu kuinka väärin. Vieläkö edelleen äänestätte näitä valtapuolueiden idiootteja valtaan syömään kantasuomalaisten etuja?

  Jos tiettyjen kansallisuuksien ja uskontosuuntien edutajat eivät osaa käyttäytyä täällä niin miksi ne päästetään vapaasti maahan? Aivan varmasti niille voi laittaa rajoituksia jos niin halutaan! Nyt on vaaleissa äänestettävä sellainen taho valtaan joka ottaa homman hoitaakseen eikä selittele ja valehtele äänestäjilleen muuten Suomen tulevaisuus on täynnä toinen toistaan törkeämpiä uutisia.

  Reply
  • 18.1.2019 at 05:03
   Permalink

   Valtion johto ja valtamedia eivät ole tehneet mitään väärin. Ainakaan jos miettii kenelle tekevät töitä. Tämän maan hallintovalta on korkovelka-kiristyksen kautta saatu muukalaisten hallintaan, ja nämä muukalaiset käyttävät nyt hallitustamme kaikenlaiseen rikollisuuteen, josta ”tienaavat fantastisesti”.

   Reply
 • 14.1.2019 at 17:52
  Permalink

  Reijolle terveisiä. Toivoisin, ettei käytettäisi sanaa JYTKY; sillä on niin paha kaiku, kun muistelee sen petturin meuhkaamista ja myöhempiä tankinkääntöjä monissa asioissa. Häipyköön jytky historian hämärään. Tilalle vois ottaa jonkun muun sanan, vaikka… äh en keksi, yrittäkää te fiksummat. Jytkystä tulee mieleen iso KAKKA.

  Reply
  • 15.1.2019 at 00:00
   Permalink

   Hih tankinkääntö hyvä sana kun niin isosta miehestä kyse. Purkinkääntökin käy. Onpa purkki miten päin vaan, aina sieltä hymyilee leveästi jytky. Ja sininen väri valuu tuskanhikenä otsalta.

   Reply
 • 14.1.2019 at 17:53
  Permalink

  Suomen ”hallitukset” haluaa ihmisoikeudet tännen juuri tulleile; samat ihmisoikeudet jotka se POISTI kansaväestöltä vain hetkeä aikaisemmin:

  Suomen ”perustuslain” 118 § on luokiteltu ”lehdistössä” julkiseksi salaisuudeksi; josta ei ole kantaväestön lupa edes keskustella ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex : PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Se, mitä tehtiin ennen tämän pykälän hyväksyttämistä on vielä suurempi salaisuus: Kansainvälinen laki: jos jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimihaluttomaksi / toimivallattomaksi saa Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallan …. vaan ei kokske Suomea Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN takia:

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asikairjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”; Suomi MAKSAA ja pitää mm. Ruanda-”oikeduenkäynnin” kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäsistapauksissa”. ( siis KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat; kuten lainsäädäntövallan MYYMINEN ( katso archive.is/kimmoleaks.fi )).

  Kun tämä lahjonta alkoi polttaa jalkojen alla julistettiin ”sopimus” salaiseksi 25 vuoden ajaksi ? ( miten Suomea koskeva kansainvälinen sopimus voi olla SALAINEN ).

  Koska jo 9. 12. 2005 toimitin SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän loettamiseksi Valtakunnansyyttäjänvirastoon ja silti PL 118 § tehtiin puoluekurilla olen siksi ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; jota kohtaan tehtyjä rikoksia ei voida siis koko Euroopassa tutkia; näyttäytyy PL 118 § tässä valossa VALTIOPETOKSENA .

  Ilmankos kimmoleaks.fi – sivuston näkyvyys on taas kerran ”vapaiden” vaalien alla estetty ? ( wikileaks… EU-vaalien aikana archive.is-sivuston näkyvyys estettiin Suomessa. ).

  Julkisten asikairjojen lukeminen on siis estetty äänestäviltä kansalaisilta koskien PL 118 §:n taustoja mm. kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa ja EIT:n 99 % seulontajärjestelmää Suomen osalta .

  Lisäksi se, että eduskunta VARASTAA pienyrittäjien omaisuutta on koitettu salata: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”.

  Myös tämä miljardiVARKAUS ( ”laki 444/2012″ ) vaati PL 118 §:n valtiopetoksen rikostutkinnan ja syyttämisen estämiseksi.

  Tosiasiassa kyseessä oli salaiseksi aiottu PANKKITUKI . ( pankit fuusioivat vakuutuslaitosten kanssa samalla sekunnilla 1.1 2013 kun eduksunta nollasi niiden miljardivelat pienyrityksille …” yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat” . )

  Kun fuusi toteutettiin vuoden 2012 tasearvoilla saivat pankit MILJARDEJA ylimääräsitä tästä pienyrityksiltä varastetusta omaisuudesta !

  Mihinkä lie ”rikokseen” syyllistyy ihmisoikeudeton Suomen kansalainen kun tämän kertoo julkisesti ?

  Eoa kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö – ( EIT 24221/06 ).

  Suomen virkamiehille siis on annettu valta yli Suomen ”lain ” … Pl 118 §.. EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamssa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa… Tuollainen rikosilmoitus jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 ; ”vahingossa” kai yhä ”esitutkinnassa”.

  Suomen vaalien tulos olisi hieman toisenlainen; jos yhden ihmisen mm. minun tiedot annettaisiin vapaasti kansalaisten luettavaksi ja keskusteltavaksi .

  Puhumattakaan : Olli Pusa kirjansa Renkien kaappaus; Jorma Jaakkola … 90-luvun valtiopetokset ; Kalevi Kannus / Rahan ja vallan pelurit tai salaiseksi julistettu ”sopimus” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa USEIDEN sotarikosoikeudenkäyntien pitämiseksi Suomen veronmaksjien piikkiin; jotta Suomen kansalaisten IHMISOIKEUDET ja omaisuus voidaan VARASTAA !

  Olen koska tahansa valmis todistamaan asioista Valtakunnanoikeudessa jättämäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti … voidaan lisätä mukaan PL 118 §:n Valtiopetos ja kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ! Ja mausteena MILJARDIVARKAUS ( ”laki 444/2012” ).

  Mihinkä lienee ”tarvitaan” verkkovalvontalakia… TOTUUDEN julkitulon estämiseen ennen vaaleja !

  Reply
 • 14.1.2019 at 17:53
  Permalink

  Sanahelinää riittää kun mädätyksessä mukana olleita ja raiskuut, murhat ja tapot mahdollistaneita alkoi pelottamaan rikosoikeudellinen vastuu.
  Olisi kannattanut puolustaa Suomen kansan etuja eikä ottaa lahjuksia Deep Staten lobbareilta, niin ei tarvitsisi paskoa housuihin.
  Valtamedian näennäinen takinkääntö on suorastaan huvittavaa kaikkien rasisti- ja natsikorttien heittelyn, sensuroinnin ja bannausten valossa. Valtamedia kuvittelee ettei kansa muista millaista valejournalisimia se on tehnyt kaikki vuodet.

  Reply
  • 16.1.2019 at 10:50
   Permalink

   Alexandria Ocasio-Cortez, Li Anderssonin tai Anne Bernerin kaltainen hyvesäteilevä Lenin-pommi, pääsi juuri poliitikoksi USA:ssa, vaalien kautta. Videolla analysoidaan ja leikataan Ocasion näkemykset ja ”faktat” terävällä viidakkoveitsellä, vai oliko se occamin partaveitsi?:

   https://www.youtube.com/watch?v=FFUdrAliJWY

   ”Alexandria Ocasio-Cortez is an Idiot”

   Cortez:

   ”Faktoilla ei ole mitään väliä, kunhan sydän on oikeassa paikassa moraalin kannalta”.

   Reply
 • 14.1.2019 at 18:28
  Permalink

  Nämä kaikki vastenmieliset väkivaltatapaukset, joita ”naiset ja lapset” ovat tehneet, jotka ovat tulleet tunnetuiksi vain somen ja muutamien haittamaahanmuuttoa aktiivisesti vastustavien yksityishenkilöiden kautta laittamalla itsensä alttiiksi itsensä lähestulkoon ”Kollaa kestää” -tyyliin, jota vertausta käyttämällä ei voi edes juurikaan syyllistyä minkäänlaiseen liioitteluun. Sillä ne ja me, jotka olemme asioita seuranneet ja tietoja kaivaneet kohdistamalla kaiken aktiivisuutemme siihen jättäen valtamedian pierimään omia pierujaan omassa ”tukkikämpässään”, jossa ilmanlaatu on sellainen, että ”lusikka seisoo” väheksymättä ja pilkkaamatta niitä miehiä, jotka suomalaisessa lähihistoriassa olivat tukkimetsässä kaatamassa pokasahalla ja ajamassa niitä hevosillaan henkensä pitimiksi talvikausina kun maataloudessa ei tuona vuodenaikana muita tuloja ollut. Ja hyötyipä siitä koko Suomen kansantalous tuiki tärkeällä puuteolloisuuden tuotteina ja raakapuun vientinä, joka oli ainoa runsaasti saatava luonnonvara, jota Suomella riitti ja josta ulkomaanvaluuttaa saatiin, joka oli tärkeimmästä tärkeintä, jolla nuorta itsenäistynyttä valtiota vähäkerrallaan pyrittiin rakentamaan ja sen elintasoa parantamaan.

  Tilanne on varsin herkullinen jo siksi, ettei voi olla tuntematta kaikesta kauheista tapauksista huolimatta ainakin pienoista vahingoniloa valtapuolueiden ”hätäpaska” -tunnelmiin kun ns. ”paska on osunut tuulettimeen”, joka meille ”rasisteille”, ”viha puhujille”, ”äärioikeustolaisille” ja ”natseille” EI ollut mikään YLLÄTYS!!!

  Emme mekään olleet sen kummempia kristallipalloon katsojia, vaan valveutuneita, aktiivisia, yleistiedokkaita ja nk. maalaisjärkeä omaavia perus kansalaisia, jotka tiesivät ja tunsivat islamilaisen nk. ”kulttuurin” ja ”uskonnon” ja sen ”pyhät” kirjaimet, jotka ovat kirjoitetut verellä ja veren juoksulla, joka ei hyydy koskaan.
  Lisäksi ns. ”käyttökokemukset” ruotsalaisesta pakolaispolitiikasta ja muslimien aikaansaamasta terrorista ja kaaoksesta kantautuneet tiedot, joista oli ja on apua vain selvä järkisille ihmiselle, jotka omaavat aikuisen elämänkokemuksen ja sadut sekä lorut ovat jätetyt lapsuuden kultaisiin muistoihin vailla halua olla ymmärtämättä reaalimaailman realiteetteja ja paasivikiviläistä inhorealismia sekä maailman kulun lainalaisuuksia, jotka historia on monet lukemattomat kerrat osoittaneet toteutuviksi kuin luonnonlain alaisuuksien mukaisena kiertokulkuna, joka tunnetaan sanontana: ”Historia toistaa itseään”. Sekä ne iältään tarpeeksi vanhat ja ehkäpä nuoretkin, jotka ymmärtävät sen, että maailmanhistorian aikana ei ole koskaan ollut mitään vielä niin suurta imperiumia, joka ei olisi romahtanut ja hajonnut jättäen jälkeen vain argeologien pensselöitäväksi ruukun paloja, arvoesineitä ja miekkoja olivatpa sen suuruuden päivät ja hallitsema maa-alue ja alistettujen kansakuntien määrä kuinka suuri tahansa niin, etteivät aikalaiset kuvitelleet sen koskaan häviävän maan päältä vaan sen olevan ikuinen voima ja suuruus, jota vastaan minkään valtakunnan ei ollut syytä miekkaansa nostaa siksi, että se merkitsisi sille varmaa tuhoa ja nöyryytystä, joka on jäävä maailman aikakirjoihin ikuisesti merkkinä tyhmyydestä ja suuren hulluudesta, jonka tuon valtion sotapäälliköt ja kuninkaat omasivat.

  Reply
  • 18.1.2019 at 05:07
   Permalink

   Valtamedia 2015: ”Maahamme tulee paljon naisia ja lapsia pakolaisina”.

   Valtamedia 2018: ”Nuoret pakolaismiehet työllistyvät hyvin ja he ovat rikkaus, ja heidän naispuoliset omaisensa tulevat meille perässä, kaikki hyvin”.

   Reply
 • 14.1.2019 at 20:05
  Permalink

  Jo vain, jytkyä pukkaa!
  Huomasiko muuten kukaan, kun eilisissä (13.1) MTV3:n Kymmenen Uutisissa haastateltiin Oululaista kunnan päättäjää ?
  Rouva otti ja syyllisti vanhemmat siitä, kun eivät olleet varoitelleet tyttäriään !!!
  Ei sillä, etteikö varovaisuus olisi hyvä asia, mutta…
  Eikös asia ole ollut niin, että meille Suomalaisille on jankuttaen vakuuteltu näiden turvapaikkaturistien harmittomuutta?
  No, tarviiko harmittomasta erikseen varoitella? Nähtävästi olisi pitänyt, ja vanhemmat olisivat saaneet heti rasistin leiman !!

  Reply
  • 16.1.2019 at 00:20
   Permalink

   En huomannut, mutta voin hyvin uskoa.

   Jos lapselle sanoo, että yksikään Ruotsista tullut pakolainen ei ole millään laillisella asialla, mitä siitä seuraa? Entä kun kertoo, että on täysin sairasta laittaa lasten kanssa kouluun keski-ikäisiä ukkoja? Entäpä kertoessasi p********n normalisoinnin olevan tavoitteena, kun samoja äijiä kuskataan päiväkoteihin?

   Osa on terroristeja, osa mielisairaalan asukkeja, osa raiskaajia.. jotka on lahjottu laitoksista pihalle ja annettu kolme päivää etumatkaa. Ei kuitenkaan ihan kaikki (pakollinen huomautus).

   Siihen kaikki muu sonta päälle. Ja joudut kertomaan muslimin valehtelevan lähes aina.

   Luultavasti lapsi kysyy: ”Isi/äiti, miksi vihaat minua, tahdotko minulle käyvän huonosti?” Siiihen vastaat Sipilän tahtovan.

   Jos se sama rouva lukee tämän, se kirkuu pää sinisenä vihapuheesta ja soittaa poliisille. Onneksi tyttö ei ole Suomessa, joten vihapuhepoliisi ei mahda mulle mitään.

   Reply
  • 16.1.2019 at 09:55
   Permalink

   Taikka näitä ”pakolaisturvapaikanhakijasiirtolaistyyppejä” verrattiin jossain vaiheessa karjalan evakoihin.

   Voi jumaleisson, kuinka nämä edes kehtaavat Näissä rinnastuksissa näkee, että kun on idiootti niin vaan on.Täysin ”kahjoja”.

   Voi perkule, että tämäkin ketutti.
   ”Rokka-tyyppisille” aidoille miehille olisi oikeasti kysyntää , ei mitään ”lässynlässynläätä” puheissa,vaan jämäkkää miehistä, suoraselkäistä .
   Tänäpäivänä on sellainen ”hipsuntipsun” meininki joillain ”miehillä”.Hame päälle joillekkin ukoille (nykyaikana,)tämän kuulin aikanasn väkeviltä miehiltä,joita kunnioitin.

   Reply
 • 15.1.2019 at 02:30
  Permalink

  Niin muistan sen ensimmäisen valheen minkä utaretohtori/plagioija Päivi Nerg sanoi sanoi A-Talk keskustelussa ”Kaikkien taustat tunnetaan”…. Kaikki nyökytteli YLE juontajia myöten että näin on…. Kansalaiset on sen jälkeen kirjoitelleet ja varoitelleet mitä tulee tapahtumaan… Mitä tekee valtiojohto… Poliisit alkaa kyttään netissä vihapuhetta eli totuutta ei saa sanoa.. 200 kenttäpoliisia siirrettiin kyttäämään nettikirjoittelua… Eli tämä on ollut täysin tietoista valtiovallan toimintaa millä poliisi on valjastettu tukkimaan ihmisten kommentit tulevista ongelmista.. Mikä on se syy miksi halutaan olla hiljaa…. osaltaan EU:n nuoleskelu (nuolet Merkelin tavaraa ja pyllistät kansalle)..toisaalta se on ollut tietoista rahojen siirtoa valtion budjetista Luonalle ..SPR….missä löytyy hyväveli juttuja politikoihin… Mitä nämä päättäjät sitten tekee kun pedorinki ja totuus heitetään päin naamaa… Sipilä on shokissa ja pöyristynyt…samalla kutsuu uhreja ei lapsiksi vaan nuoriksi aikuisiksi ( harkittu ensim. seksikokemus eli syyllistetään…lestapiireissähän tuo varmaan meneekin noin..).. Mykkänen pyörittelee päätään ja on järkyttynyt … (raiskaa ne suomalaisetkin…mulla on tilastoja….ei tämä yllättänyt mutta olisi pitänyt reagoida aiemmin)….. JUU JOS VAIKKA EROAISITTE SIPILÄ; MYKKÄNEN :ORPO…. Sekä POLIISIHALLITUS:..(pimittävät tietoa)

  Reply
 • 15.1.2019 at 04:33
  Permalink

  Ai oliko se ”vanhemmat” kun nämä maahantulijat tutustutti KOULUISSA ja päiväkodeissa olijoihin ? Taisi olla Tuija Brax kun allekirjoitti 2008 ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvien sotarikosten tutkimiseksi SUOMESSA; jotta Suomen ”yksittäistapauksia” ei tutkittaisi Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa ? Tuodaanko näitä kansainvälisen tason sotarikollisia Suomeen ”maahantuloaallon” mukana; ettei kansalle tarvitsisi kertoa TOTUUTTA allekirjoitetusta ”sopimuksesta” pitää Suomen herrat pois aoikeudesta ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Myös Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta-”sopimus” kuuluisi tämän raiskausaallon AIHEUTTAJANA tutkia julkisesti Valtakunnanoikeudessa. ( He 55/2007 … lain salatut esityöt ). Rikoslakia tulee muuttaa, ettei missään tapouksessa, kun laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi Kansainvälinen rikostuomioistuin tule toimivaltaiseksi Suomea kosevissa asioissa.

  Näiden asioiden osalta Kansainvälinen rikostuomioistuin lahjottiin toimivallattomaksi TUOMALLA kansainvälisen tason sotarikosten tutkintaa / sotarikollisia Suomeen / ”oikeuteen”.

  25 vuoden ajaksi salaiseksi julistettu ”sopimus” tulee avata kansallisen TURVALLISUUDEN takaamiseksi ja käsitellä kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA PL 118 §:n mukaisten asioiden osalta JULKISETI vielä ennen vaaleaja OIKEAN vaalituloksen takaamiseksi … voi äänestää tosiasiat tietäen !

  Samalla tulee selvittää keiden taskuun ”lailla 444/2012” varastetut miljardit päätyivät; ettei vahingossa äänestä VARKAITA uudelleen ”eduskuntaan” ! ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus” )

  Reply
 • 15.1.2019 at 08:37
  Permalink

  Inhoa tuntien maamme päättäjät kertovat kilvan siitä iljettävästä tunteeesta näiden tekojen tiimoilta. Mitä tunteita itse tekijät aiheuttavat ko. henkilöissä, sitä eivät ole kertoneet. Valheiden lyhyet jäljet ovat tulleet tien päähän, totuuden kertomisen aika alkakoon.

  Reply
 • 15.1.2019 at 10:46
  Permalink

  Jytkystä tulee mieleen vain ja ainoastaan yksi ”valtaisimmista takinkääntäjistä”, joka tuskin enää ”jytkyttelee politiikassa” jatkossa.

  Jytkystä tulee mieleen sana ”paska”.Ja ”paskaahan” me saimme ”tuutin täydeltä” uskoessamme ”jytkyttelijän” ”muunnellut totuudet” ja hänen silmissä siinsi vain oma ”hillotolppa”, yääääk.

  Niinkauan kuin olemme eeussa ja sama porukka ”hallitsee” Suomea virkamiesjohtoa ym. valtaapitävät……MIKÄÄN EI MUUTU.

  Jos tätä ei jo tajua , täytyy olla todella ”pöljä” tai sitten on niitä paraikaa, jotka vie harhaan ”myyriä” vai mitä lienevätkään-ei edes kiinnosta..

  Mutta ihan sama, jos te osa ihmisistä ette hahmoita/halua hahmottaa kokonaiskuvaa ja vaan taivastelette kaikkea vääryyttä ja sitähän riittää, enemmän kuin tarpeeksi, ja olette ”harhaanjohdettavissa” äänestämisen kautta…mikä muuttuu, kun olemme vielä eeuuusa, jossa on 80% päätäntävallasta??

  Ja jos samat tyypit vielä jatkaisi= eeuufanittajat, kun/jos eeuu hajoaa.No eihän sellainen ole uskottavaa.Mikä muuttuu ei mikään!!!

  Osa ihmisistä on niin harhaanjohdettavissa ja naiveja ja eivät usko, että ”maailma onkin ihan helvetin raadollinen paikka, itseasiassa ollut pitkään pahuuden voimilla”.

  Tässä kaikessa on kysymys hyvän ja pahan ”taistelusta” ,arvoineen kaikkinensa.
  Mitä sinä haluat/ toivot?

  Itse toivon järkeä, oikeudenmukaisuutta, ryhtiä, talonpoikaisjärkeä, vähemmän itsekkyyttä ja takaisin perusarvot joka sektorille ja tietty ”hyvyyden/rakkauden voimien johdatusta” … ja myöskin VIISAUDEN,nythän sitä ei ole missää julkispuolella, on vain ”pöljyyttä”, joka heijastuu kaikkialle.

  God bless us.

  Reply
 • 15.1.2019 at 13:07
  Permalink

  Some osoitti voimansa ja niinpä luvassa on erittäin suorasukaisia sensuurilakeja ja -mekanismeja, joilla kansalaisten suut somessa tukitaan. Jopa sanavapauden luvatussa maassa eli USA: teknojätit ovat sitoutuneet sanavapauden mahdollisimman tehokkaaseen rajoittamiseen. On paljastavaa, että ’privat’ teknofirmat toimivat avoimen poliittisesti. Tämä antaa selkeän vihjeen siitä, keiden käsissä nykyään poliittinen valta suurelta osin on. Euroopassa myös julkinen valta on kaapattu sensuurin edistäjäksi. Vuosi 2019 on tässä suhteessa ratkaiseva ja soisi ihmisten äänestäessään olevan tietoinen seurauksista.

  Reply
 • 15.1.2019 at 15:56
  Permalink

  On se jännä juttu miten Suomesta tuli suurinpiirtein yhdessä yössä turvaton maa nuorille tytöille vaikka poliisijohto, hallitus ja valtamedia kilvan vakuuttivat Suomen olevan turvallinen ja maailman paras maa asua. Miten se näin yllättäen tapahtui ja miten nämä kyseiset tahot voivat olla näin pihalla todellisuudesta mitä kotimaassa ja naapuri maissa tapahtuu?

  Toinen juttu ihmetyttää miten valtamedia ja pääministeri hehkuttaa ulkomaalaisten pientä osuutta alaikäisten seksuaalirikollisudessa. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta seksuaalirikollisuutta on monta lajia. On hyväksikäyttöä, raiskausta ja törkeää raiskausta. Hyväksikäytössä ymmärtääkseni uhri on jollain tapaa itsekkin halukas, mutta raiskauksissa yhdyntä on enemmän tai vähemmän väkivaltainen ja vastoin uhrin halua. Jos ajatellaan toipumista niin hyväksikäytöstä voi varmaan toipuakin, mutta raiskauksista huonommin ja tuo todennäköisesti kustannuksia yhteiskunnallekkin. Nyt näin ensimmäisen kerran iltasanomissa tilaston 10-17 vuotiaiden lasten raiskauksista ja siinä pisti silmään niiden lukumäärien raju kasvu noin 50%:lla vuosina 2017 ja 2018. Lukumäärät lähtivät kasvuun jo 2016. Jotenkin tuo ajankohta ei tunnu sattumalta enkä suomalaisena miehenä halua uskoa, että tuo kasvu olisi tapahtunut kantasuomalaisten toimesta. Paljonko veikkaatte kantasuomalaisten osuudeksi näistä alaikäisten raiskauksista? Itse veikkaisin alle puolta.

  Reply
 • 16.1.2019 at 09:42
  Permalink

  Perussuomalaisia voisi kuitenkin hyvällä syyllä kutsua persujuutalaisiksi. Tulisi miettiä, kannattaako viritellä jytkyjä, vaikka olisi kuinka iso jytky. Entiset jytkyt ovat olleet pelkkää ilmaa.

  Reply
 • 16.1.2019 at 10:20
  Permalink

  Muistan, olikohan se nyt 2015 tämän ”siirtolaisinvaasion ” jälkeen.Kokkolassa pidettiin jokin asian tiimoilta ”keskusteluilta”,siellä oli mm. Jutta Urpilainen, Nasima Razymar jne. sitten oli joku ”kirjailija” Aila Meriläinen, joka kertoi, että ”SUOMALAISTEN GEENIPERIMÄÄ PITÄÄ PARANTAA tuomalla porukkaa muualta” …tähän tyyliin, en muista ihan tarkkoja sanamuotoja.

  Voi jumaleisson, sanomme me suomensukuiset emme tarvitse tuommoisen tyypin asian tiimoilta kertovan meille mitään. Onkohan Aila suomensukuinen vai ”toista kansaa”?

  Tuo oli niin törkeää , ”tuontyyppisille” kommentoinneille voin todeta, että ”mitä päässä liikkuu, silmätkö vain?Niin :PÖLJÄÄ JA LOUKKAAVAA”!!

  Valkoinen rotu, jossa on diversiteettiä:on vihreitä silmiä, sinisiä silmiä, ruskeita silmiä…on blondia,brunettea, tummaa,ristiveristä.
  Tämä rotu ”on uhan alla”. Kun Eurooppaan on ”päästetty porukkaa” ja muualta tulleet ”syntyvyydellään ja heille maksetulla työllään meidän rahoista” ”, tämän myötä Eurooppa ja Suomi TUHOUTUU!!!
  Älykäs,kaunis, rauhanomainen alkuperäinen Eurooppa aitoine eurooppalaisineen kulttuureineen /keksintöineen, kaikkine ihanuuksineen.Tätä pitää vaalia/säilyttää!!!

  Jotkut näemmä eivät osaa ”tuoda kuin pelkkää tuhoa maailmaan”.

  Reply
  • 16.1.2019 at 12:44
   Permalink

   Demari-kirjailija Anneli Meriläinen on ottanut matu-propagandaansa yleisesti pahamaineisena pidetyn EUGENIIKAN (kuten näköjään Suomen valtionvelkaa Bilderberg-Kataisen kanssa paisuttamassa ollut Bilderberg-Urpilainenkin, paljastaen tässäkin tyhmyytensä ja maanpetoksellisuuteen verrattavan suomalaisvihamielisyytensä):

   ”Kirjailija Anneli Meriläinen halusi parantaa suomalaisten geeniperimää kehitysmaiden muslimeilla!”,
   https://mvlehti.net/2019/01/15/kirjailija-anneli-merilainen-halusi-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla/

   Mahtaisikohan suomalaisten geeniperimä parantua tänne loisimaan tulleiden somalien geeneillä?!

   Jos nyt demaritkin ovat eugeniikan kannalla, niin kannatun kyllä sitten Ylewatch-blogistin artikkelinsa loppuosassa esittämää näkemystä:

   ”Vaalit lähestyvät ja ylen roturealismia kauhisteleva propaganda kiihtyy”,
   http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/vaalit-lahestyvat-ja-ylen-roturealismia.html

   Reply
   • 16.1.2019 at 14:50
    Permalink

    Tarkennetakkoon edelliseen kommentointiini viitaten , että kirjailija on Anneli eikä Aila.
    Tänks tiedosta.

    Ahaa, ja vielä demari, olisihan se pitänyt arvata , kun lienee ollut demareiden tilaisuuskin.”Jumalaako” tuo ”leikkii”, kun puhui eugeniikasta, aika kovat luulot on, huh, huh???!

    OLEN KYLLÄSTYNYT KUULEMAAN, MILLOIN MEITÄ SUOMENSUKUISIA SYYLLISTETTÄN MILLOIN MISTÄKIN,edes historiaamme emme saa opetella.Perkule sentään.Tämä maa on alunperin suomensukuisten ja piste!!!!
    Kvenland, Suomi muinainen kuningaskunta jne…

    …mutta me olemme saaneet olla pitkään ”altavastaajia”-mennään satojen vuosien päähän.

    Kaikki lähtee historiasta-koettakaa aidot isänmalliset suomensukuiset tämä tajuta.SUOMI rautakaudella- vahva, väkevä Suomenniemi.

    Demareista tulee mieleen vääjäämättä, että ”käsi on syvällä veronmaksajien taskussa”.

    No, tänä päivänä lienee kaikki eduskuntapuolueet samoilla linjoilla.

    Ihmettelen, että kun tämä Suomi niminen valtio vai onko tämä osakeyhtiö nykyään ( jossain ollut juttua) ei ikäänkuin toimi, senhän me olemme huomanneet ja palvelut on ajettu meiltä kantasuomalaisilta alas, mutta nämä meidän maksamilla korkeilla veroilla päättävä porukka jakaa maksamiamme korkeita veroja ”muualta tulleille” ”parasta pöytään- tyyliin”…..
    ….mitä järkeä tässä enää on kaikkinensa, miksi me maksamme veroja, koska mikään ei muutu?

    Suomen valtiota ei käytännössä enää ole olemassa, mutta on porukat jotka ”milloin mihinkin vedoten vie rahojamme veronmaksun muodossa” ja me saamme ”palkaksi” rajoittavaa elämää asetuksineen, pilkuntarkkoine sääntelyineen ym. ”sittiä”.!!!

    … ja turvattomuutta , pelkoa, raiskauksiakin ”muukalaisilta”, ryöstöjä, murhia ym…

    eli kun luimme aikoinaan kaukana kolmansissa maissa tapahtuneita ”kauheita asioita ”ja olimme järkyttyneitä…nyt ne samat asiat on täällä.
    Ja ketkä päästi sisään ???

    Reply
 • 16.1.2019 at 15:20
  Permalink

  Olihan karmeeta katseltavaa eilisessä a-studiossa miten häikäilemätöntä lestadiolainen kepupolitiikka Sipilän ajamana on. Ei pienintäkään vihjettä siihen suuntaan, että hän olisi tehnyt jotain väärin. Sen sijaan luetteli monia muka hyviä asioita mitä hallitus on tehnyt ja kuitenkin fakta on se, että hänen hallituskautenaan Suomi on ajautunut ennennäkemättömään henkiseen rappiotilaan. Edelleen hänellä on samat lääkkeet jatkoon. Muutama pikku viilaus lakeihin ja sitten päästäänkin taas hämmentämään SOTEa ja ilmastopäästöjä. Luulenpa, että jos peräreikääni tunkeuduttaisiin väkivaltaisesti niin Suomen oikeuslaitoksesta ei sellaista tuomiota raiskaajalle löytyisi joka lohduttaisi minua ja kokisin jotenkin saaneeni hyvitystä. Sipilä ei pysty ajattelemaan uhrien kärsimyksiä eikä oman kansan etuja.

  Jotenkin tuntuisi oikealta, että tällä hetkellä ääneen pitäisi päästää joku raiskattu tai raiskattujen vanhemmat kertomaan miltä tällainen tragedia oikeasti tuntuu ja mitä se oikeasti tarkoittaa, mutta ei. Mieluummin haastatellaan jälkiviisaita poliiseja ja jos jonkinlaisia asiantuntijoita ja muslimeita, jotka varmaan kertovat uskottavia totuuksia kuinka he ovat niin kovasti järkyttyneitä ja näin uhrien kärsimykset unohtuvat. Eikä kertaakaan kysytä, että mitä teit tai aiot tehdä näiden tekojen estämiseksi. Moskeijoiden imaamien luulisi kantavan jotain vastuuta opetuslapsistaan, mutta hekin ovat saaneet medialta täydellisen ja kyseenalaistamattoman ”syytesuojan”.

  Sipilä väitti myös, että lait ja kansainväliset sopimukset estävät vakavamman puuttumiseen näihin rikoksiin. Tämähän on selvä valintakysymys. Ajetaanko ulkomaiden etuja vai oman kansan etuja. Esim. Unkarissa, Tsekeissä, Slovakiassa ja Puolassa on valtion johto valinnut oman kansan edut ennen ulkomaiden etuja ja kumma kyllä siellä ei uutisoida muslimien tekemistä lapsien joukkoraiskauksista.

  Reply
 • 16.1.2019 at 22:38
  Permalink

  Tossavainen vaikka on lehtimies, onko koskaan kuullut suomalaisen raiskaamaan teinistä, .? Raasepori vaikuttaisi nettipedifiilin houkuttelu osta, koska uhreja on 30, samat henkilöt kahdessa eri jutusda asianosaisia. Syyttäjä ei nostanut näistä 60 jutusta syytettä. 30 henkilö kertaa kaksi on kuusikymmentä ilmoitusta.

  Reply
 • 17.1.2019 at 13:33
  Permalink

  Eikö tuota Tossavaiset hävetä? Kannattajansa ovat jo ampumassa mamuja hänen fb-sivuillaan ja Raaseporin tapauksessa ei ole mamuista kyse. EntunEn kansanedustaja, toimittaja yllyttää itseään höhlempiä, varmaan itse tietää jutun ja nyt tyytyväisenä kehuu itseään, taas onnistuin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.