Lue pääministeri Sipilän lausunto oululaislapsiin kohdistuneista raiskauksista

Oulun seksuaalirikossarja, eli maahantulijoiden lapsiin kohdistuneiden raiskausten suma sai pääministerin kielenkannat löysäksi. 

Pääministeri Sipilän virallinen lausunto kokonaisuudessaan

Saimme tänään tiedon, että Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Rikoksiin epäiltyjen on kerrottu olevan ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä.

Jo aiemmat teot alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä herättivät minussa syvän inhon tunteen. Ymmärrän täysin kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolen ja järkytyksen.

Jokaisen tänne tulevan on noudatettava Suomen lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta. Tästä emme tingi tippaakaan. Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan. Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen. Turvapaikkajärjestelmän tehtävä on auttaa hädässä olevia, mutta rikollisia se ei voi suojella. Hallitus on muuttanut vuoden alusta lakia niin, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa.

Poliisi tutkii tapauksen ja riippumaton oikeuslaitos tuomitsee.  Näiden tapausten tutkinnasta ja tiedottamisesta vastaa poliisi. Olen keskustellut asiasta myös sisäministeri Kai Mykkäsen kanssa.

Ajatuksemme ovat kaikkien näiden alaikäisten nuorten ja heidän perheidensä tukena näissä täysin epäinhimillisissä ja tuomittavissa teoissa. Tämänkaltaista väkivaltaisuutta ja piittaamattomuutta en voi ymmärtää.

Lähde: VNK

85 thoughts on “Lue pääministeri Sipilän lausunto oululaislapsiin kohdistuneista raiskauksista

 • 12.1.2019 at 14:08
  Permalink

  Tuota peen puhujaa ei usko kukaan!! Vihaa suomalaisia ja suomalaisia lapsia.

  Reply
   • 14.1.2019 at 14:43
    Permalink

    Sipilästä näkee juuri sen, miten vaarallinen uskonto on valtaa pitävien käsissä.

    Uskovaiset, kuten lesta-Sipilä, katsoo tämän ulottuvuuden (ainakin jossakin määrin) turhana ja ohimenevänä, ja elää kuoleman jälkeistä varten.

    Hän kuuluu Lesta-ahkon haaraan jota on ilmeisesti ollut itse perustamassa, korjatkaa jos olen väärässä?

    Sipilä kokee, että lahkonsa ei kasva, koska ihmsiillä on liian hyvät oltavat, liian turvallista ja liikaa nautintoja. Luonnollisesti hän suuntaa päätöksenteon köyhyyden, turvattomuuden ja kurjuuden lisäämiseen yhteiskunnassa, jotta hänen lahkonsa voisi saada lisää jäseniä, ja unelmana on tietysti että oma lahko tulee valtionkirkoksi jossakin vaiheessa.

    Tämä ilmiö on tuttu ”kaikissa uskonnoissa” kautta maailman. Kristinuskon historiaa on tutkittu tältäkin kannalta aika paljon. Eräs sitaatti, jota ennen paljastettiin miten kristityt muinoin muuttivat ihmisten hygieniaperiaatteet niin, että ihmiset eivät enää peseytyneet kuin harvoin. Koska näin lisätään kärsimystä, ja ihmiset rukoilevat enemmän:

    ”Skin diseases – the notorious ’boils’ and ’leprosy’ of the Middle Ages – became the norm rather than the exception. Until modern times, almost any disfiguring skin complaint was classed as ’leprosy.’ Untreated, permanent damage would spread from skin to nerves, limbs and eyes.

    Lepers themselves were total outcasts. Once a charge of leprosy was made the hapless soul was banned from towns, markets, even churches. Forced to live outside the main settlements, the leper had to carry a clapper or a bell to warn passers-by of his coming.

    Christian ’charity’ occasionally established a lazar house, not to effect any treatment to the sick but to confine the victims away from other folk. Condemned to this living hell (lepers were known as the ‘dead among the living’) these desperate souls still had their uses. For a certain breed of pious Christian ’caring’ became an end in itself, the means by which the carer earned his own salvation in the world yet to come.

    But at least the sufferers were close to God.”

    No niin piispa Askola, jatka vaan kristittyjä massamurhaavan islamin edistämistä maassamme, näin saat lisää pelkääviä ja kurjuudessa eläviä seurakuntalaisia, ja lisää anekauppaa, perintöjä jne.

    Hienoa ihmiskauppaa tämä touhu?

    Reply
    • 14.1.2019 at 14:50
     Permalink

     Sitaatin lähde :

     http://www.jesusneverexisted.com/ruin.html

     PS: Toinen sitaatti tuolta sivulta (Sipilät ja Huhtasaaret, allekirjoittakaa, olkaa hyvät):

     ”What did it matter if the cities of man crumbled into the dust, the ’City of God’ was eternal. What did it matter if, in this short life, you were sickly and crippled, you would be perfect in God’s kingdom for all eternity. Since God creates all things, even sickness and injury is by His Will. Who are we to question the Divine plan? To cure sickness, to repair injury, with the ’wisdom of man’ was to oppose the Will of God.

     In the ecclesiastic asylum of the post-classical age, the ancient medicine and hygiene of the Greeks and Romans were declared ’heretical’, having been overwhelmed by the plague in any event. In the aftermath of the plague the Church moved to dominate all fields of medicine. Holy Mother Church delimited the acceptable response to illness:

     – the sick were to repent for their sin (which had allowed malevolent spirits to enter their body);

     – the sick were to be sent on pilgrimage to a holy shrine (where they could purchase relics);

     – the sick were to write holy names on scrolls and wear them on the body;

     – prayers were to be offered up to the Saints…”

     Reply
  • 14.1.2019 at 20:57
   Permalink

   Katie Olivia Hopkins käväisi Oulussa kummastelemassa miksi rottien ja syöpäläisten määrä on räjähtänyt suomalaisten käsiin.

   Reply
   • 15.1.2019 at 05:56
    Permalink

    Todella hyvä video. Jäi mieleen tuo Tiinan lause, että ”kun 30-vuotias vierasmaalainen mies tulee tilanteeseen jossa on 15-vuotias poika ja tyttö, ja käyttäytyy tunkeilevasti, miten ujo poika voisi puolustaa tyttöä?

    Eteläisessä Suomessa, Länsiväylä-niminen julkaisu moittii ”Mia ja Valkoinen Leijona” -elokuvaa puolen sivun artikkelissaan.

    ”Arveluttavaa söpöilyä savannilla” Sivulla 29:

    https://www.lehtiluukku.fi/lehti/lansivayla/_read/12.1.2019/201764.html

    Lehden artikkeli moittii elokuvaa siitä, että se antaa huonon roolikuvan lasten kasvattamisesta, ja siitä, että vanhemmat antoivat lapsensa leikkiä ison leijonan kanssa, ja lopetti hulluuden vasta kun tytön veli vammautui leijonan hyökkäyksestä.

    Mutta Länsiväylä ei ole koskaan pöyristynyt siitä, että valtaapitävät ihan harkitusti ja tahallaan altistavat lapselle taharrush-gameaan (groomaustoimintaan) tottuneille muukalaismiehille, että viranomaiset, media ja koulu ihan tahallaan vähättelevät muukalaisvaaraa (jota Oulun esimerkki osoittaa, satojen muiden muassa), ja kertovat lapsille koulukirjoissa, opettajan suusta ja käyttämällä valtamediaa yhä enemmän osana opetusta, että muukalaiset ovat rikkaus, ja heihin pitää tutustua, ja jos ei niin tee, on rasisti.

    Reply
    • 15.1.2019 at 06:00
     Permalink

     Korjaus – piti olla:

     ”ja tahallaan altistavat lapsemme taharrush-gameaan (groomaustoimintaan)”

     Reply
 • 12.1.2019 at 14:22
  Permalink

  ”Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen. ” Mutta tilapäisen oleskeluluvan saamiseen niillä ei ole vaikutusta. Samaten ne eivät estä laitonta maassa oleskelua. Paperittomat puolestaan ovat oikeutettuja kaupungin/kunnan vuokra-asuntoon sekä toimeentulotukeen ja terveyspalveluihin.

  ”Hallitus on muuttanut vuoden alusta lakia niin, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa.” Karkoittaminen on helpompaa, mutta karkotetaanko. Etenkin Irak on kieltäytynyt ottamasta näitä lainkouraa paossa olevia sota-ja seksirikollisia takaisin. Toki voidaan Dublinin sopimuksen nojalla palauttaa maahan, jossa ovat ensimmäisenä Eurooppaan saavuttuaan viranomaiselle ilmoittautuneet, mutta eikö tämä ole ollut koko ajan mahdollista.

  ”Ajatuksemme ovat kaikkien näiden alaikäisten nuorten ja heidän perheidensä tukena näissä täysin epäinhimillisissä ja tuomittavissa teoissa.” Koska Sipilän päässä ei ole yhtään ainoata ajatusta, niin nuorten ja perheiden luokse ei saavu mitään.

  Toisaalta Sipilä käyttää näistä raiskatuista ja hyväksikäytetyistä termiä ”alaikäinen nuori”, vaikka monien kohdalla pätisi paremminkin sana lapsi. Sanaan alaikäinen nuori kun moni liittää ensimmäiset seksikokemukset ja koska aikuisuuden ikäraja on 18 vuotta on moni ns. alaikäinen jo aloittanut säännöllisen seksielämän. Sipilä siis hämärtää tarkoituksella käsitteitä.

  ”Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan.” On niin liioin yhtä tyhjän kanssa. Tekijöille lankeavat 2 v täysylläpitoa eivät tuo mitään takaisin, eivätkä estä näitä jatkossakaan. Oulu on lisäksi vain jäävuoren huippu.

  Reply
 • 12.1.2019 at 14:31
  Permalink

  ”Tämän kaltaista väkivaltaisuutta ja piittaamattomuutta en voi ymmärtää”, sanoo Sipilä, ja kukahan tässä maassa on ollut enemmän piittaamaton kuin Sipilä itse?

  Reply
 • 12.1.2019 at 14:44
  Permalink

  ”Jokaisen tänne tulevan on noudatettava Suomen lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta. Tästä emme tingi tippaakaan.”

  Miksi oulussa tingittiin? Miksi turussa tingittiin?

  ”että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa.”

  Silloin kun rikos on jo tapahtunut, ollaan myöhässä. Raiskausta tai tappoa ei voi tehdä tekemättömäksi.

  Reply
  • 13.1.2019 at 08:56
   Permalink

   Nimenomaan. Kun poliisia ja oikeusoppineita tarvitaan, ollaan jo liian myöhässä. Jopa Angela Merkel myönsi muutamia vuosia sitten, että Saksan maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut. Milloin suomalaiset poliitikot tekevät saman? Pelkästään Ruotsin hajoavaa yhteiskuntaa katsomalla olisi virheet voitu välttää, mutta lammasmaiset päättäjämme valitsivat saman tien ja kuvittelivat, että meillä päästään erilaiseen lopputulokseen. Ei päästä, koska länsimainen yhteiskunta ja islam ovat kuin tuli ja vesi, mahdottomat yhdistää.

   Minkälaiset puupäät tätä maata oikein johtaa?

   Reply
   • 16.1.2019 at 08:07
    Permalink

    EU on nyt käytännön kannalta poikkeustilassa. Keltaliivi-mielenosoittajilla on nyt vastassa tseka-miliisi joilla on oikeat lyijyluodit pistooleissaan.

    Keväällä tulee uusi Soros- Obama- Hillary taustainen tunkeutuminen meidän kaikkien puhelimiin. Tämä päivityksiin tuleva ohjelma istuu kännykässäsi, ja se valvoo ettet vaan mene ”valeuutis-sivustoille”. Tämä on kaikille maailmassa!

    Näistä ja muista totalitarismin toteutus-implementaatioista, lue kun vielä voit:

    https://www.infowars.com/watch/?video=5c3e62c7691dc91a7393adbc

    Kopiokoneet laulamaan? Paperiversioiden levittäminen salaa on pian ainoa mahdollisuus saada tietoa ihmisille, kuten oli myös Neuvostoliitossa.

    Reply
    • 16.1.2019 at 08:15
     Permalink

     Suomessa on sama kuin Englannissa, jossa keltaliivi-mielenosoittajia on suljettu vankilaan ”liian innokkaasta mielensä osoittamisesta”, samalla kun islamisti-saarnaajat saavat suojaa murha- terroristi ja sharialaki -saarnaamiselleen.

     Reply
   • 17.1.2019 at 11:11
    Permalink

    Viisas se ottaa opikseen mutta nämä apinat eivät opi koskaan.

    Reply
 • 12.1.2019 at 14:47
  Permalink

  Sipilä haluaa tässä (kin ) häivyttää totuutta, alaikäisiin kohdistuneita raiskauksia. Raiskaukset ovat pääsääntoisesti kohdistuneet LAPSIIN. Syylliset tuomitaan, ikäänkuin olisi mahdollisuus ettei heitä tuomita.
  Törkeisiin rikoksiin syyllisiksi todetut VOIDAAN karkoittaa helpommin, Olisi mielestäni asiallista muotoilla törkeisiin rikoksiin syylliset karkotetaan siltä istumalla kun tuomio luetaan, ei kahta sanaa,ja hyvästi.

  Reply
 • 12.1.2019 at 14:56
  Permalink

  Sano nyt mitä kansa haluaa – avustajan ohje puhetta laatiessa. Meneekö ajatukset ja teot puheiden kanssa ristiin – menee. Siis voimme päätellä kyseessä olevan ei luotettava henkilö. Ei jatkoon, joka tosin lienee selvä ollut jo pitkään.

  Reply
 • 12.1.2019 at 14:59
  Permalink

  Sipilä hmm.. tuo vieraan vallan edustaja Suomessa, Kempeleen Bobrikov. Jotenkin alkaa kaipailemaan Eugen Shaumannia. Mistä lie tämmönen tuli mieleen?

  Reply
 • 12.1.2019 at 15:05
  Permalink

  Kirjoitus josta nousi rajaton halveksunta tuota oliota kohtaa, hän itse on raijannut nuo avaruuskirurgit tänne ja esittää nyt enkeliä ilmaisten myötätuntoa kärsineille, jotka kärsivät hänen oman EU:n perseennuolentansa seurauksista.

  Voiko ihminen vaipua vielä alemmas?

  Reply
  • 12.1.2019 at 15:34
   Permalink

   Alemmas ei voi todellakaan enää mennä. Helvetti mitä hurskastelua asiassa jota hän on itse ollut ponnekkaasti puolustamassa ja ajamassa. Tuo puhe ei tuo lohtua yhdellekkään raiskatulle tai raiskatun perheelle varsinkaan taholta joka itse on ollut edesauttamalla rikoksia.

   Siis nythän Mykkänen ja Sipilä ovat vielä edelleen ratkomassa seurausta eikä itse syytä. Eli he ovat tuomitsemassa itse tänne päästämiään rikollisia eivätkä tee edelleenkään mitään sen eteen, että rikollisia ei päästettäisi vapaasti maahan!

   Reply
   • 12.1.2019 at 17:29
    Permalink

    Sama sionisti-mafia johon Sipilä kuuluu, oli toiminnassa Saksassa toisen maailman sodan aikana:

    ”Me pommitimme siviilit tuusan nuuskaksi Dresdenissä ja kymmenissä muissa kaupungeissa. Mutta kansalaisilla ei hätää, lähetämme Punaisen Ristin ja paljon laastareita avuksi”.

    Dokkari Dresdenistä (ei heikkohermoisille):

    https://www.youtube.com/watch?v=HrytlTbjlDc

    PS, Suomen rotukansaa ei ole tarvetta tuhota tulimereen hukuttamalla, sillä nyt on 5G, jolla kyetään helposti kidutusmurhata koko popula muutamassa vuosikymmenessä:

    Reply
    • 12.1.2019 at 18:30
     Permalink

     Kaiken saatavilla olevan informaation pohjalta tilanne on nyt seuraava:

     Internet on Darpa-yhtiön luomus. Darpa on Pentagonin, USA:n sotilaallisen koneiston ase- ja stragegisen teknologian kehittämiseen suuniteltu ja rahoitettu korporaatio.

     Internetin ykkösvaihe on nyt ohi. Ykkösvaihe oli syötti. Ihmiset ja yritykset houkuteltiin tilanteeseen, jossa internetistä tuli näille elintärkeä osa kaupankäyntiäa tai arkea, jota ilman asiat eivät toimi, tai jota ilman elämä tuntuu tyhjältä.

     Kun tämä vaihe saatiin toteutettua, saatiin samalla Darpa-yhteyksiä omaavien tahojen hallinnoimat Internet-korporaatiot kutakuinkin monopoliasemaan palveluiden tarjoajina (google, facebook jne).

     Kakkosvaiheen toteuttaminen on sama kuin että kala on jo pois vedestä, ja sitä hinataan pyydyalukseen.

     Oireita tästä vaiheesta on esimerkiksi oikeuden tuore päätös, että Facebook saa ihan vapaasti napata sormenjälkiä ihmisten lataamista valokuvista ja tallentaa nämä osaksi ihmisten profiilia. Toinen oire on, että yksi suurista syistä, miksi ihmiset ihastuivat Internetiin, tiedon vapaa kulku, on nyt estetty lisääntyvän ja tappavin asein liikkeellä olevien viranomaisten uhan arvovallalla.

     Kala voi vielä ehkä syödä sitä matoa mitä koukussa on, samalla kun häntä veivataan lopulliseen päämäärään, osaksi globalistien ruokaketjua.

     Kala tiedostaa tässä vaiheessa, että tilanne on paha, mutta tajuaako hän rimpuilla itsensä irti, kun propaganda on, että ”olet yhä vedessä, tässä on vaan vähän kuiva ilmasto, ja ”inhimillinen nettisensuuri hakee vielä muotojaan ei hätää”.

     5G on seuraava askel. Kaikki laitteet kytketään siihen. USA:n langattomaa teollisuutta valvovan hallitus-organisaation (FCC) johtaja Tom Wheeler (Samanlainen teknokraatti kuin meidän Sipilät, Orpot ja Stubidot) sanoi, tiivistettynä näin:

     -Paskat kansalaisista, me runttaamme 5g läpi, emmekä halua tähän mitään valtion virastoja hidastamaan bisneksiä USA:n yhtiöille.

     -24 – 100 GHz (paljon rajumpaa säteilyä kuin nykyinen

     -antennit voidaan suunnataja signaaleja vahvistaa

     -Massiivinen infra tätä varten, asutuskeskukset täyteen torneja

     -Kymmenien miljardien potti odottaa maamme yhtiöitä (painotti vain tätä asiaa hakkaamalla ”pulpettia” kovasti kolme kertaa).

     -Ei standardeja, ei testejä, investoijat oppivat matkalla, villi länsi on lanseerattu livenä kansan keskuuteen.

     -Eka kokeilut jo 2017, kaupalliset sovellukset käytössä jo 2020.

     -Kaistaa jaetaan satelliittien ja sotilaallisten tarpeiden kanssa

     -Kaikella ja kaikilla pitää olla siru ja IP-osoite

     -Taivas täyteen satelliitteja, jotta 5G on kaikkialla (Elon Musk on lausunut, että ei hyvä, mutta hän paskapää itse on nyt viemässä tuhansia satelliitteja taivaalle juuri 5G -tarpeisiin).

     Videon kohdasta 18:10

     Reply
 • 12.1.2019 at 15:18
  Permalink

  Oulun päättäjät ovat olleet jatkuvasti suorastaan vihamielisiä kaiken kamaluuden paljastanutta Junes Lokkaa kohtaan. Nuo vihamieliset päättäjät täytyy saada vastuuseen vastuuttomuudestaan.

  Ja nyt olisi hyvä hetki katsella myös Helsingin poliisin toimintaa mitä tulee Junes Lokkaan. Hekin ovat käyttäytyneet epätasa-arvoisesti ja vihamielisesti häntä kohtaan polkemalla törkeästi hänen oikeuksiaan, eikä vain yhden kerran.

  Kuka on käskenyt Helsingin poliisia kohtelemaan Junes Lokkaa eriarvoisesti?

  Kaikki viime vuosien älyttömyydet päättäjien, poliisin ja median osalta tulee kaivaa esiin ja käsitellä analyyttisesti.

  Häpeä niille, joille se kuuluu. Minä en anna ”suvaitsevaistolle” ikinä anteeksi ja minulla on oikeus vihan tunteisiini niitä kohtaan, jotka ovat käyttäneet asemaansa väärin kansalaisiamme kohtaan.

  Reply
  • 12.1.2019 at 18:18
   Permalink

   Näin on.
   Vieläkin on tuon perkeleen Sipilän ”imurointi” video lähi-idän medioissa pyörimässä missä lupaili karvakäsille kaiken suomessa ilmaiseksi.

   Reply
   • 12.1.2019 at 18:34
    Permalink

    Petturi Sipilä lahjoitti puheellaan aseen arabeille. Ihmekös että käyttävät sitä meitä kohti ampumiseen?

    Reply
 • 12.1.2019 at 15:23
  Permalink

  Jokaisen vähänkin valveutuneen silmissä ja korvissa tuon Sipilän puheet ovat silkkaa tyhjää sanahelinää. Hän on itse erittäin vahvasti vastuussa Suomen tilanteesta, joka nyt Oulussa nousi esiin, vaikka Sipilä olisi mielellään piilottanut tuonkin, kuten on ollut halukas ja on edelleen halukas piilottelemaan kutsuvieraidensa haitallisuutta.

  Reply
 • 12.1.2019 at 16:01
  Permalink

  ” Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan.”

  Eli Sipilän kuuluisi saada sama rangaistus kun jokainen hänen Suomeen kutsuma pedofiili, terroristi ym rikollinen saa.
  Tyhmyys ei ole peruste syyntakeettomuudelle.

  Reply
 • 12.1.2019 at 16:34
  Permalink

  Vitun sipilä, poliittinen urasi on ohi ja sen jälkeen olet ihan tavallinen ihminen. Rahat piilotettu hyvin jne.

  Reply
  • 12.1.2019 at 18:36
   Permalink

   Sipilän ura jatkuu erittäin todennäiöisesti. Kohta hän on EU:n korkea virkamies ”migraatioministeri” tai jotakin vastaavaa. Ei noin suurta maanpetosta tehdä ilman porkkanaa?

   Reply
 • 12.1.2019 at 17:00
  Permalink

  Väkivaltaisuutta ja piittaamattomuutta oli kutsua ja pästää Suomeen vieraan jumalan sotilaat raiskaamaan, tappamaan ja murhaamaan. Ainoastaan maan tyhjentäminen muslimeista voi tuoda yhteiskunta rauhan ja Kekkosen kuoleman jälkeisten poliittisten vastuuhenkilöiden elinikäinen vankeusrangaistus.

  Reply
 • 12.1.2019 at 17:19
  Permalink

  Tunteettomuus kumpuaa viinilasi kourassa myhäilevän.Sipilän naamalta, ei paljon kiinnosta, mulla on tesla, entäs teillä ?

  Reply
 • 12.1.2019 at 17:28
  Permalink

  Muistakaa kivapuhe ! Kiva ettei pakolaiset ole joukkoraiskannut kaikkia Oulun lapsia

  Reply
 • 12.1.2019 at 17:45
  Permalink

  Miten voimme erottaa Oulun kaupunginjohtajan ja poliisijohtajan tehtävistään?

  Onko niin että tämä nk. paska edustuksellinen demokratia estää sen?

  Reply
  • 13.1.2019 at 02:59
   Permalink

   Estäähän se sillä juuri sitä varten tämä systeemi on suunniteltu.

   Reply
 • 12.1.2019 at 18:01
  Permalink

  Rikollinen sosiaalisiirtolainen on ikuisesti oikeutettu ylläpitoon Suomessa, jos häntä ei voida karkoittaa. Iraq ei ota vastaan kansalaisiaan, jos nämä eivät halua palata.

  Suomen on irrottauduttava pakolaissopimuksista! Vain se estäisi tilanteen pahenemisen.

  Reply
  • 12.1.2019 at 18:34
   Permalink

   Onhan tämä helvetin käsittämätöntä, että meidän valtion johto suurinpiirtein kutsuu rikollisia tänne ja käyttää verotuloista rahaa miljardi tolkulla niiden elättämiseen ja hyysäämiseen ja tästä kaikesta kiitoksena on suomalaisten tyttölasten raiskaaminen ja jopa joukkorasikaaminen. Eikä vieläkään valtion johto tee ensimmäistäkään elettä, että niiden tulo maahan estettäisiin kokonaan. Sillä varmaan asiat korjaantuu kun vuodatetaan krokotiilin kyyneleitä ja valitellaan vaan syvää inhoa. Suomen vankilassahan noille roistoille tarjotaan taas täysi ylläpito ja turvallinen loma senkun jatkuu. Ja tästä kaikesta ei vielä saisi olla vihainen.

   Aiempien raiskausten yhteydessä Tavio ehdotti epäluottamuslausetta hallitukselle, mutta YKSIKÄÄN muu puolue ei suostunut kyseenalaistamaan hallituksen toimintaa eli persuja lukuunottamatta koko muu eduskunta enemmän tai vähemman tukee näitä raiskaajia.

   Reply
   • 12.1.2019 at 18:47
    Permalink

    Turpa kii gentiili. Olet hitlerin ulosteessa uiva mato, ja juutalainen herrasi rankaisee sinua koska puhut tavalla, jolla yrität teeskennellä olevasi ihminen! Talmud sanoo yksiselitteisesti että gentiili ei voi koskaan olla ihminen, ja kehoittaa tappamaan myös ”parhaat gentiilit” jos siltä tuntuu. Jos me sionistijuutalaiset haluamme käyttää muslimeja elämänne ja lastenne terrorisoimiseen, on syynä vain harhaan johtaminen.

    Täytämme elämänne sivujuonella poliittisesta korrektiudesta ja antisemitismi-syytteistä, samalla kun avoimesti kyktemme kohta 5G -teknologian päälle, sitten myös päänne sisälle, ja kontrolloimme sitten jokaisen ajatuksenne, keinoälyn avulla. Katsotaan sitten kuka on ihminen, sopiiko?

    MUAAHHAAHHAA!

    https://www.rebelcircus.com/blog/why-the-hunger-games-will-be-a-reality-in-the-future/

    Reply
    • 12.1.2019 at 19:05
     Permalink

     Mulla on Benin kanssa tosi hauskaa joulun tienoilla, kun istuimme ruoan ääressä, juttelemassa kuinka pitkälle olemme päässeet.

     Miettikää, Ruotsissa meidän juutalaismedia on jo saanut hallituksen niin hulluksi, että vaikka siellä massajoukkoraiskaillaan useita tyttösiä vuorokaudessa, niin hallitus katsoo tärkeämmäksi alkaa nimittelemään maan naisia ja samalla myös miehinä KANOIKSI! Pronomiinit han ja hon on nykyään nimittän hen, (KANAT englanniksi)!

     Kyllä repes!!! Minä ja Zysko naurettiin niin, että vedet valuivat silmistä. SItten nostettiin malja Nazi-leirissä kovia kokeneelle Zyskon isälle.

     Reply
 • 12.1.2019 at 18:40
  Permalink

  Kyllä ton huuhaa sekoboltsin pääministerin teot on jo nähty. Sen puheet ei enää kiinnosta pätkääkään.

  Reply
 • 12.1.2019 at 18:53
  Permalink

  Oli muuten takapiru vaimo kenen kuningas idea talon tarjoaminen oli.Täydellinen esimerkki takapirusta joka säätiönsä kautta lappaa rahaa 3 maailmaan kuin bill gates tai muut superrikkaat konsanaan.Levitetään kristinuskoa alueilla mistä ihmiset kristityksi tulemisen jälkeen joutuvat pakenemaan ja saavatkin helposti kansalaisuuden.https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000875535.html

  Reply
 • 12.1.2019 at 19:01
  Permalink

  Gojimeja verrattavissa hyönteisiin. Iha oikee aivokyolleille holokausti uskovaisille. Lukekaa vastarintaa ja magneettimediaa ja vesa ilkka lauriota niin ymmärrätte miksi tämä tehdään ja ketkä takana. Muuten pysytte tyhminä gojimeina mitä olette olleet syntymästä asti aivopestyt idiootti massat.

  Reply
 • 12.1.2019 at 20:20
  Permalink

  Sipilän uusimmassa lausunnossa Oulussa hän puhuu että on tarkistanut tilastot ja hänen mukaansa mitenkään poikkeuksellisesta määrästä seksuaalirikoksia ei ole kyse. Haloo, siis kuka on kuullut yhtä paljon ennen LASTEN JOUKKORAISKAUKSIA kuin nyt? Minulta on ilmeisesti jäänyt ennen jotain huomaamatta.

  Reply
  • 13.1.2019 at 01:20
   Permalink

   Ei ole poikkeuksellinen määrä, jokainen voi nämä tilastot tarkistaa tilastokeskuksen sivuilta. Ehkä sen vuoksi ei ole kuultu, koska näitä ei ole nostettu mediassa esiin.

   LAPSEN SEKSUAALISET HYVÄKSIKÄYTÖT YHTEENSÄ:

   2009 892
   2010 1 033
   2011 1 197
   2012 1 295
   2013 1 222
   2014 1 169
   2015 1 124
   2016 1 115
   2017 1 069

   Reply
   • 13.1.2019 at 02:45
    Permalink

    Sipilä sanoi, ettei ole kuitenkaan tavatonta, koska Suomessa n. viisi alaikäistä käytetään seksuaalisesti hyväksi. Mutta..minä kävin tutkimassa myös. Sipilän luku kertoo alle 18-vuotiaista, ei alle 16-vuotiaista tai alle 15-vuotiaista. Lähde http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005930790.html Eli taas paskaa jauhaa. Minä puhun lapsista. Toki voi alle 18-v olla lapsi. Nämä uhrit ainakin

    Reply
    • 14.1.2019 at 08:40
     Permalink

     Onhan tuossa Joukon tilastossa selvä lisäys. Vaikka voi olla ihan mikä tahansa manipulaatio, kun ei kerro lähteitään. Ja missä ovat tilastot 80-luvulta…

     Reply
   • 13.1.2019 at 10:52
    Permalink

    Mutta mutta kun tuon hyväksikäytön lisäksi puhutaan kahdesta muustakin lapsiin kohdistuneesta rikoksesta nimittäin RAISKAUKSESTA JA JOUKKORAISKAUKSESTA. Ovatko nämä eri asioita ja sisältyvätkö noihin hyväksikäyttötapauksiin?

    Reply
   • 15.1.2019 at 06:49
    Permalink

    Eilen uutisissa oli, että vuoden 2018 luku on 1400

    Reply
 • 12.1.2019 at 20:41
  Permalink

  Ei voi kuin ihmetellä ketkä torvelot menivät keskustaa äänestämään viime vaaleissakin. Juha Sipilä voisi painua paskapuheineen pohjoisnavalle.

  Reply
  • 14.1.2019 at 16:55
   Permalink

   Eläkeläiset on lääkitetty aivovaurioon niin että mitään ajatustoimintaa poliittisissa asioissa ei voi tapahtua, vaan äänestetään kaavamaisesti sitä mitä ennenkin.

   Tämä siis normaalin iän tuoman ”kalkkiutumisen” lisäksi.

   Reply
 • 12.1.2019 at 21:18
  Permalink

  Trukilla(tai panssareilla) sisään eduskuntaan!

  Reply
  • 13.1.2019 at 03:07
   Permalink

   Ranskalaiset ovat heränneet ”äänestämällä voit vaikuttaa” valheeseen ja siirtyneet toteuttamaan ainutta vaikuttamiskeinoa millä on edes teoreettisesti mahdollisuus muuttaa asioita.

   Mitään muita keinoja ei ole.

   Reply
 • 12.1.2019 at 22:43
  Permalink

  Koskahan täällä asuvat ULKOMAALAISET vetävät herneen nenäänsä kun heitä SYYLLISTETÄÄN?
  Aina uutisoidaan että ulkomaalaistaustaiset raiskasivat.
  Oliko kyseessä ruotsalaiset, venäläiset, amerikkalaiset, kiinalaiset, saksalaiset vai kenties japanilaiset?
  Kyse ei ole etnisyydestä tai ihonväristä, vaan kulttuurista joka sallii raiskaamisen.
  Miksei uutisoida niin kuin asia on?

  Reply
  • 12.1.2019 at 22:54
   Permalink

   Kyllähän se jostain syystä on lähes aina arvattavissa mikä etninen ryhmä siellä on ollut keppostelemassa.

   Reply
   • 13.1.2019 at 14:48
    Permalink

    Ei ole mikään etninen ryhmä vaan USKONNOLLINEN!

    Reply
 • 12.1.2019 at 23:51
  Permalink

  YLE uutisoi:

  ”Tämä on kriisitilanne” – Järkyttynyt kaupunginjohtaja vaatii Oulun seksuaalirikosepäilyjen jälkihoitoon valtion tukea.

  Oulun kaupunki pyytää valtiolta rahaa kriisin hoitoon. Nuorisotyön ammattilaisen mukaan aikuisten pitää nyt kysyä, mitä nuorille kuuluu ja oikeasti pysähtyä kuuntelemaan.

  YLE kysyy että mitä kuuluu.

  AI ETTÄ MITÄ KUULUU?

  SELLAISTA KUULUU ETTÄ KAIKKI SUOMEN PÄÄTTÄJÄT PITÄISI VANGITA JA LÄHETTÄÄ MAAN ULKOPUOLISELLE KIERTORADALLE. SE OLISI PAHEMPI RANGAISTUS KUIN NISKALAUKAUS.

  Reply
 • 12.1.2019 at 23:54
  Permalink

  Minkälaista jälkihoitoa Nykysuomen lukijat antaisivat näille pedofiiiliraiskareille ja Oulun kaupunginjohtajalle?

  Reply
  • 13.1.2019 at 12:08
   Permalink

   Ainoa toivo on että jos nuo raiskaajat päätyvät vankilaan niin muut vangit alkavat jakamaan heille oikeutta. Muuten on turha puhua rangaistuksesta.

   Reply
 • 13.1.2019 at 08:47
  Permalink

  Juha Sipilältä pääsi hätäpaska eli ”korjasi” antamaansa lausuntoa, joka vielä aiheutti ulkomaillakin ihmetystä tavalla, jota kutsuttiin ”sylkemiseksi suomalaisten silmille” varoittelemalla nk. ”vihapuheesta” ottamatta yksinomaan tuomitsevaa kantaa vain lapsenraiskaajien rikoksia vastaan.

  Tähän kun lisätään vielä tulevat eduskuntavaalit, oli Sipilän ”hätä” suuri huomatessaan mitä tyrmistystä nk. ”uudenvuodenpuhe” sai aikaan vielä järjellisten suomalaisten keskuudessa. Mutta aivan kuten suomalaisessa sanonnassa sanotaan: ”Jälestä jästit” eli pieleen meni ja Sipilän nk. ”arvopohja” kuvastui koko alastomuudessaan hänen ensimmäisessä kannanotossaan kaikessa tyhmyydessään, joka viimeistään nyt sen osoitti olevan täydeksi ”lihaksi” tulleeksi jo siitä ensimmäisestä aivopierusta, jossa hän tarjosi omaa kämppäänsä eli esitti maailmanlaajuisen kutsun saapua Suomeen loisimaan täysihoidolla, joka sekin pääsi maailmanlaajuiseen levitykseen.

  Tämä viimeistään osoitti sen millainen tampio Juha Sipilä on ja millaista ”pelisilmää” hänellä on poliitikoksi toimia vastuullisesti Suomen kansakunnan parhaaksi, joka on tietysti osoittautunut perin selvällä tavalla jo kokonaiset 4-vuotta hänen hallituksensa harjoittamasta politiikasta koskivatpa ne mitä yhteiskunnassa tehtäviä päätöksiä hyvänsä.

  Sipilä on yksinkertainen ja yksinkertaisesti tyhmä sekä edesvastuuton ja omaa selviä luonteenpiirteitä, jotka viittaavat psykopaattiin ja täydellisesti empatia kyvyttömäksi persoonaksi, joka puliveiraamalla itsensä rikastuen eikä edes omalla työllään tuota samaa päämäärää saavuttaen on vain häikäilemätön liikemies eikä vastuuta kantava poliitikko, jonka tärkein asia ja tavoite on suomalaisten turvallisuus ja talouspolitiikan hoitaminen tavalla, joka koituu suomalaisen kansakunnan hyväksi säilyttämällä ne harvat ”kruununjalokivet”, jota tämä karu ja pohjoinen maa omistaa ohjaten niiden tuoton suomalaisen yhteiskunnan hyväksi sekä suomalaisten vähäosaisten niin taloudelliselta osalta kuin haavoittuvassa asemassa esim. ikänsä tai sairautensa vuoksi olevien ihmisten elämän helpottamiseksi mainitakseni nyt ”kirosanaksi” muodostuneen Kekkosen, joka tottakai ihminen kun oli omasi myös omat vikansa, mutta niistä huolimatta hänen ensisijainen huoli ja halu palvella Suomen kansaa ja sen vastaista onnea silloisessa maailmassa, joka jo tuolloin oli väkivaltaa ja epäoikeudenmukaisuutta täynnä oleva helvetti niille, jotka sen uhreiksi joutuivat joko ”omasta” halustaan tai syyttöminä saamaansa kohteluun ajettuna sivuraiteelle, mikä NYT Suomessakin on liiankin tuttua monelle suomalaiselle perus rehelliselle kansalaiselle, jonka tämän maan petturi poliitikot ovat kurjasti ja nurjasti pettäneet aina siitä asti kun he kavaluudella ja vääryydellä liittivät Suomen EU:hun vääristellen asiat päälaelleen valehtelemalla enemmän kuin siihen asti Suomessa oli koskaan valehdeltu omalle kansalle lupaamalla 10 kaunista ja 9 hyvää siitä auvosta mikä meitä kohtaa ja siitä kurimuksesta, jos emme liity tuohon ”päivitettyyn” neuvostoliittoon, jonka kanssa Suomi eli rinnakkain, mutta kieltäy jyrkästi niistä ”myyntipuheista” ja maanitteluista liittymisestä ”Neuvostoliiton kansakuntien perheeseen”, jonka maanpäällinen onni ja menestys oli vain kurjaa valhetta, joka kesti kokonaiset 70-vuotta luhistumalla ja kompastumalla omien valheittensa verkkoihin turmellen kommunistisella järjestelmällä jopa Petsamon luonnon, joka aina Jatkosodan loppumiseen saakka oli suomalaista puhdasta ympäristöä.

  Reply
 • 13.1.2019 at 11:43
  Permalink

  Pääministeri Juha Sipilä IL 13.1-2019
  ”Juha Sipilän mielestä Oulun raiskausvyyhdin lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin, joita maassamme tapahtuu. Pääministeri kommentoi Oulun raiskausvyyhtiä lauantai-iltana Oulun kaupungintalolla.
  – Suomessa tehdään joka päivä keskimäärin viisi lapsiin kohdistuvaa seksuaalirikosta. Katsoin tilastot kolme vuotta taaksepäin ja joka ikinen niistä on liikaa, se on selvä asia, Sipilä huomautti.”

  Siis taas vedotaan siihen vanhaan suvakkien puolustuslauseeseen: Raiskaahan ne kantasuomalaisetkin!

  Poikkeuksenhan tästä tekee se, että kaikki lapsiraiskaajat ovat muslimitaustaisia, siis ei pelkästään ulkomaalaistaustaisia niin kuin mielellään Yle ja muu valhemedia mielellään sanoo. Kyllähän tämä kertoo jo jotain tapauksen erikoisuudesta, vaikka taas tietysti puolustellaan yksittäistapauksialla jne. Voiko joukkoraiskaus kohdistettuna lapseen olla yksittäistapaus? Sitä voi jokainen, myös Orpo ja Mykkänen mielessään miettiä. Nyt pitäisi etsiä syylliset, jotka päästivät nämä raiskaajat Suomeen. Taisin jo mainitakin ainakin yhden nimen. Toivotaan ettei näitä tapauksia tule lisää, mutta taisi Helsingistä tulla jo vähän huonoja uutisia..

  Reply
  • 14.1.2019 at 16:59
   Permalink

   Islamilaisen mullahin sana on vastaansanomaton: ”kuffar-kansojen tyttärien raiskaamiset ovat osa jihad-valloitussotaa kyseisiä kansoja vastaan”.

   Reply
 • 13.1.2019 at 12:00
  Permalink

  Kun käsittelee maahanmuutto-ongelmia, on myös kansalaisten pakko katsoa peilistä itseään. Te äänestiite Halosen ja valheelliset kansandeustajat, onko omatunto nyt puhdas?! Niinistö kyllä puhui vastuullisempia sanoja uudenvuoden puheessa, mutta yleensä vain teot puhuvat. Suomi on sinisilmäisten ja kyykytettyjen lampaiden maa. Kun eduskuntavaalit tulevat, kysytään: haluatteko lisää valehtelijoita vai realisteja (perussuomalaiset) päättämään Suomen tulevaisuudesta?!

  Reply
 • 13.1.2019 at 12:26
  Permalink

  Sikäli täytyy kunnioittaa persuja, että muihin puolueisiin verrattuna siellä heti kohta huomattiin kannattajien keskuudessa, että johto oli menemässä väärälle tielle. Leikkaus, vaikka kipeä olikin ja ennusteiden mukaan lopun alku, oli oikea kuten vakavassa taudissa useinkin on pakko ottaa riski lopputulokseen nähden. Kyllä varmaan muissakin puolueissa on paljon niitä jotka näkevät, mihin suomalaisen kansallisen identiteetin ja perinteisen kulttuurin tuhoava politiikka johtaa, mutta ei ole rohkeutta ryhtyä toimenpiteisiin, vaan ajaudutaan virran mukana, minne se viekään. Tämä kaikki viimein eskaloituu totaalisesti, jos edelleen vaaleissa jatketaan tällä tuhon tiellä.

  Reply
 • 13.1.2019 at 13:24
  Permalink

  Suomalaiset päättäjät ovat päässet pälkähästä joka kerta. Mitään seurauksia ei koskaan tule. Jos tulee, ne tulee sijaiskärsijöille jolla tyynnytetään yleistä mielipidettä.

  Nuo eduskuntavaalit ovat sama kuin laittaisi talkkia suuren kakkavuoren päälle.

  Ei nämä asiat ratkea millään vaaleilla. Vaan suoralla toiminnalla kuten nyt nähdään Ranskassa missä keltaliivit ovat ajaneet valtiojohdon ahtaalle.

  Lievä rangaistus on muiluttaa nämä raiskarit jollekin saarelle ja tervata ja höyhentää ne siellä. Tai laittaa vankilan sisälle viestiä että ottavat nirrin pois.

  Vaalit ovat järjestelmän hämäys, sillä höynäytetään tyhmiä, hyväuskoisia lampaita uskomaan että nyt heillä on valta päättää asioista. Ei ole! Vaalit ovat vilpilliset, eikä yksikään eduskuntapuolue välitä siitä mitä äänestäjä todellisuudessa haluaa.

  Se Turun puukottajaterroristikin nauraa partaansa nyt täysihoitolassa ja valmistautuu jo heti teurastamaan lisää lampaita kun pääsee vapaaksi.

  Mikseivät ”kansan”edustajat matkusta Ouluun osoittamaan tukea asukkaille? Mikseivät olleet Turussa osoittamasa tukea murhattujen läheisille?

  Koska nämä kusipäiset ”kansan”edustajat eivät välitä kansasta pätkän vertaa.

  Eduskunnan YLE on vain huolissaan siitä miten näitä raakalaispetoja silitetllään oikealla tavallla kaiken raiskaamisen ja murhaamisen jälkeen.

  Eduskunta, YLE ja muut mätäpesät ajavat yhdessä Suomen tuhoamisohjelmaa..

  Reply
 • 13.1.2019 at 20:03
  Permalink

  Vaalit tulossa, joten oikein eduskuntaryhmiä kutsutaan koolle. Mutta olisiko siis ilman Lokkaa alettu puhua näistä ollenkaan?

  Reply
  • 13.1.2019 at 20:09
   Permalink

   Ei. Kaikki eduskuntapuolueet ovat niin syvästi rakastuneita polpoon ja pedofiileihin ettei kukaan niistä nilkeistä olisi uskaltanut sanoa yhtään mitään. Vain oma perse kiinnostaa.

   Reply
 • 14.1.2019 at 03:35
  Permalink

  YLE painoi taka-alalle nopeasti uutiset raiskatuista ja murhatuista suomalaislapsista.

  Nyt YLE kantaa huolta viranomaisiin kohdistetusta häirinnästä!

  Reply
  • 14.1.2019 at 13:16
   Permalink

   Niin ja ulkomaalaisen näköiset eivät saa liikkua kaduilla rauhassa, kun niin kovasti pelätään ”maailman rasistisinta kansaa”. Bilderberg-radion halveksunta, viha ja vihanlietsonta suomalaisia kohtaan on jotain aivan uskomatonta ja lienee peräisin helvetin syövereistä.

   Reply
 • 14.1.2019 at 07:11
  Permalink

  natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!! ou vey gojim

  Reply
  • 14.1.2019 at 20:56
   Permalink

   Muuten kyllä mutta kaikki kansallisomaisuus on jo luovutettu (((teille))). Holoholokusetus onnistunut 5/5. Se on helppoa silloin kun se tulee geeneistä -valheen ylläpito yli sukupolvien on hat..siis tarkoitan tietysti kipan noston arvoinen suoritus.

   Reply
 • 14.1.2019 at 12:38
  Permalink

  Päättäjien on maksettava KOVA hinta. Ne on laitettava ”maksamaan” Suomen tuhoaminen.

  Reply
  • 15.1.2019 at 23:53
   Permalink

   Samaa mieltä. Vatulointikorissa on monia oivallisia keinoja, joilla voimme aloittaa vaikkapa pääpirustamme. Tietty ne on sensuroitu pois tästä, ettei kukaan järkyty.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.