Suomesta karkotettiin viime vuonna 95 henkilöä rikoksen vuoksi – Päätöksiä lähes tuplasti enemmän

Maahanmuuttovirasto antoi vuonna 2017 rikosperusteisen karkottamispäätöksen 173:lle rikoksiin syyllistyneelle henkilölle. Heistä 95 eli hieman reilu puolet päätettiin karkottaa. Maasta karkottamisesta on kyse ulkomaalaisesta, jolla on tai on ollut oleskelulupa ja hänet päätetään poistaa maasta. Eniten karkottamispäätöksiä tehtiin irakilaisille. 

Ulkomaalainen voidaan karkottaa maasta, jos hän on syyllistynyt rikokseen, josta on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta tai hän on syyllistynyt toistuvasti rikoksiin. Päätökset perustuvat kokonaisharkintaan, jossa huomioidaan myös esimerkiksi teon vakavuus, siteet Suomeen ja terveydentilaa koskevat selvitykset.

Määrät ovat pysyneet viime vuosina melko samalla tasolla. Esimerkiksi vuonna 2017 karkottamispäätös annettiin 100:lle.

Kaikkiaan karkottaa päätettiin viime vuonna 1 092 henkilöä. Päätöksistä suurin osa, 997, liittyi, luvattomaan oleskeluun maassa, jota ei ilmeisestikään lueta rikokseksi. Karkottamispäätöksen saaneiden maasta poistamisesta vastaa poliisi.

Lähde: Migri

Toim. huom. Artikkelin kuva ei liity vuoden 2017 karkotuksiin.

12 thoughts on “Suomesta karkotettiin viime vuonna 95 henkilöä rikoksen vuoksi – Päätöksiä lähes tuplasti enemmän

 • 16.1.2019 at 15:49
  Permalink

  Paljonko näistä on oikeusministerin vuoden 2008 sopimuksella Suomeen tuotuja ?

  Sopimus oli tällainen: He 55/2007 pohjalta tehty sopimus kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi maksaa ja pitää kansainvälisen tason rikollisten oikeudenkäyntejä kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomen herrojen rikoksia . ( yksittäistapauksia, joita Suomessa ei saa rikostutkintaan ).

  Tämän invaasion yhteydessä on hyvä huomaamottomasti TUODA Suomeen näitä rikollisia; joiden rikostutkinnan ja oikeudenkäynnit Suomi on luvannut kustantaa.

  Ruanda-”oikeduenkäynti” oli ensimmäinen tällainen iso Suomen maksama kansainvälisen tason rikos.

  Mutta jäljet ovat petoksessa: He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla mm. salaamalla Eoa päätös 876/2/05 kansanedustajilta.

  Tämä kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA siis maksetaan verovaroin jokaisen kaulankatkonta- ”oikeudenkäynnin” muodossa .

  Tämä lahjonta on myös osoittautunut PL 118 §:n ”esitöiksi” estämään sellaisten juttujen ranatutuminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen. ( PL 118§ …. kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. )

  Jos toiset RIKOLLISET tuovat sotarikollisia Suomeen on selvää, että kansa tästä saa kärsiä.

  Jo 2008 olen EIT:lle lähettänyt kirjatun pikakirjeen toimittaa EIT 24221/06 aineisto Kansainväliseen rikostuomioistuimeen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa.

  archive.is/kimmoleaks.fi … rikosilmoitukset tehty moneen kertaan !

  Reply
  • 18.1.2019 at 04:58
   Permalink

   Kaikki ihmiset ovat veronmaksajia Suomessa. Ruoka – ALV, bensat – ALV, alkoholi – ALV, asumiskulut – ALV.

   Ja yritykset maksavat veroja jokaisessa raaka-aine -erässä sekä myydystä tuotteesta, ja veroja menee jokaisen tuotteen parissa työssä olevilta heidän palkoistaan. Rahtiliikenne – veroja siitäkin.. Veroja menee myös KELA-tuista, peräti 20%.

   Joten työttömyys sen takia että ei halua maksaa veroja, yhtä tyhjän kanssa.

   USA:ssa valtamedia kieltäytyy haastattelemasta äitejä joiden lapsi maahantunkeutuja murhasi. (Twitter, Trump).

   Reply
 • 16.1.2019 at 15:57
  Permalink

  Suomi vaikuttaa kuuluvan samaan mafiaan kuin Englannin hallintovalta. Englannissa on tällä hetkellä kuumat oltavat parlamentissa. Theresa May yrittää saada luottamuslauseen kolleegoiltaan. Suora lähetys (niin kauan kuin kestää):

  https://www.youtube.com/watch?v=LAxhcEOyAxk

  ”MPs debate no-confidence motion after May’s deal defeat – watch live”

  Reply
 • 16.1.2019 at 16:00
  Permalink

  no enään ei puutu kuin 39999 karkoitettavaa viimevuotisista 40 000 maahantunkeutujista.

  Reply
 • 16.1.2019 at 18:09
  Permalink

  Suomi on mätä pohjasta pintaan saakka. Mitään korjausta ei tapahdu ennenkuin puoli miljoonaa kansalaista marssii eduskuntatalolle ja heittää siat pellolle. Silloin poliisikin uskaltaa viimeinkin tulla kansan puolelle.

  Reply
 • 16.1.2019 at 19:54
  Permalink

  Mitä enemmän karkotetaan sen parempi. veriyhteys.com/vapaudenristi-lisaa-vihaa/

  Reply
 • 16.1.2019 at 20:15
  Permalink

  Vaalitaistelu voi olla niin verinen, että joudutaan karkottamaan näön vuoksi viattomia rasismin takia, mutta valtapuolueiden on pakko vallan himossaan uhrata muutama sielu.

  Reply
 • 16.1.2019 at 22:43
  Permalink

  Katsokaa nyt näitä ylimielisiä maanpetturi päättäjiä!

  Saa aja panssareilla sisään ja ylitse.

  Vanhojen kakkapuolueitten välillä ei mitään eroa! SDP, Kokoomus, Keskusta ym. samaa saastaa.

  Nämä ovat saaneet näyttää mitä ”osaavat” ja lopputulos on karmaiseva. Nyt on politiikan haastajien vuoro ottaa valta Suomessa.

  Reply
 • 17.1.2019 at 01:42
  Permalink

  Matut ovat löytäneet uuden ”kotimaansa”.

  Täällä saa loisia, täällä saa rahaa ja täällä voi paneskella alaikäisiä porukalla. Jos jää kiinni, pääsee hetkeksi lämpimään täysihoitoon ja saa sen jälkeen kansalaisuuden. Suomalaisen veronmaksajan, eli matujen elättäjän vitutuskäyrä nousee.

  Sitten kun ajaa liikenteessä 8km/h ylinopeutta onkin todella suuri rikollinen jota rangaistaan kohtuuttomasti. Kolmesta sakosta kortti lähtee kuivumaan, ansiot romahtaa ja pahimmassa tapauksessa ulosotto vie kodin,

  Matut saa asunnon – suomalainen saa pipon täyteen paskaa.

  Reply
  • 18.1.2019 at 04:46
   Permalink

   Tätä kutsutaan yhdellä sanalla – kansanmurha.

   Rikollishallituksemme tuo paperittomia tänne kansanvaihtoa, elinsiirtoja, lapsipornobisneksiä ja muita rahakkaita bisneksiään varten, muuten eivät riskeeraisi suurta häpeää maanpettureina, jos ei olisi isoa porkkanaa tuhota omaa kansaa ja yhteiskuntarauhaa.

   Tosiaan, pieni ylinopeus, satojen Eurojen sakot ilman oikeudenkäyntiä, ja ajokortti hyllylle jos toistuvaa. Alaikäisen valkoihoisen lapsen elämän tuhoaminen eliitin tuoman pahiksen toimesta, eli r******s, oikeudenkäynti ja ehdollista. Missä oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, josta rikollishallitus niin paasaa että on se tärkein asia jota YK:n ihmisoikeuspykälien mukaan kuulemma niin v:n tarkkaan täällä noudatetaan??

   USA:n rikollishallitus saa nyt kovaa kyytiä muun muassa Trumpilta. Military Tribunal – bring it to Finland, too?

   Reply
 • 17.1.2019 at 11:34
  Permalink

  Täyttä helvetin valehtelua, miten irakin läpsyjä voi palauttaa kun suomen paviaaniedustajat ei ole saaneet palautussopimusta ko maan kanssa ikinä tehtyä.

  Reply
 • 18.1.2019 at 12:49
  Permalink

  Suomi voisi viedä nämä karkotettavat Tornioon ja ilmoittaa, että siitä eteenpäin, tietä piisaa ja menkää sitä kautta takaisin kuin olette tulleetkin! Jos Ruotsi kuitenkin päättää nämä työvoimapulan paikkaajat kaapata itselleen, niin tuskin kenelläkään on mitään sitä vastaan. Pitäkää hyvänänne!

  Kuvaavaa on, miten vielä joku aika sitten hallitus retosteli puuttuvansa maahanmuuton juurisyihin, mutta kun raiskausepidemian juurisyy on islam, niin siitä ei uskalleta puhua. Olisikohan aiheellista lähteä esim. kuuntelemaan, mitä ne imaamit moskeijoissa opettavat. Tanskasta on kuultu korutonta kertomaa ja tuskin se meillä on erilaista. Naiset ja tytöt ovat arvoasteikossa aasista seuraavia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.