Strasbourgin terrori-iskusta epäilty ammuttu – Cherif Chekatt löytyi lopulta samasta kaupungista

Ranskan poliisi on onnistunut viimein saamaan kiinni aiemmin tällä viikolla Strasbourgin joulumarkkinoilla tulen väkijoukkoon avanneen miehen. Aiemmin paikallinen virkavalta tiedotti, että se oli onnistunut haavoittamaan 29 vuotiasta epäiltyä iskun jälkeisessä tulitaistelussa. Mies pääsi tästä huolimatta pakenemaan niin poliisia kuin Ranskan turvallisuusjoukkojakin.

Epäilty, Cherif Chekatt tappoi kolme ja haavoitti noin tusinaa ihmisiä Strasbourgin joulumarkkinoilla viime tiistaina. Ranskassa terrori-iskujen uhreina on virallisten tietojen mukaan kuollut  249 ihmistä vuoden 2015 jälkeen.

Chekatt on ollut Ranskan poliisin potentiaalisten terroristien listalla jo vuodesta 2015, mutta edes miehen tilille kertyneet 27 rikostuomiota, neljässä eri maassa eivät ole antaneet aihetta tämän karkottamiselle.

Poliisi törmäsi Chekattiin sattumalta tämän noustessa ulos taxista Starsbourgissa. Poliisi oli tunnistanut epäillyn, mutta poliisin aikoessa pidättää tämän, Chekatt avasi tulen. Poliisi vastasi tuleen ja Chekatt heitti henkensä.

Ranskan sisäministeri Christophe Castaner on kertonut joulumarkkinoiden avautuvan uudelleen tänään, perjantaina.

Toistaiseksi mikään terroristijärjestö ei ole ottanut vastuuta iskusta, mutta epäilyt ovat kääntyneet kohti ISIS:a, joka on jo ehtinyt retostella sillä, että Chekatt olisi kuulunut heidän ”armeijaansa”.

Lähde: AFP

 

13 thoughts on “Strasbourgin terrori-iskusta epäilty ammuttu – Cherif Chekatt löytyi lopulta samasta kaupungista

 • 14.12.2018 at 09:34
  Permalink

  ISIS tarkoittaa Islamic State.

  He tulevat jatkamaan terroritekoja, jotta päättäjät Euroopan eri valtioissa jatkavat islamille ja sen valloitustoimille kumartamista, kunnes muslimeja on niin paljon, että de fakto kaikki valta ja omaisuus kaapataan islamilaista kalifaattia varten.

  Tätä ovat touhunneet jo 1400 vuotta, ja ruumiita on syntynyt jo 247 miljoonaa. Sekä miljardeja kidutettuja, alistettuja, lapsirpornoon islamin levityskoneiksi sikiämällä pakotettuja lapsia jne jne.

  Reply
  • 15.12.2018 at 07:08
   Permalink

   Kerran eräältä Mossadin kenraalilta kysyttiin, mikä on Mossad. Hän vastasi, että Israel’s Secret Intelligence System

   Reply
 • 14.12.2018 at 10:08
  Permalink

  Kuffari tuossa edellä tiivisti hyvin myös meidän vihermarxistien vaatimukset, olemme nöyrästi ottaneet ne vastaan imameilta. Allahulla on akne ja se on baarissa. Jiiihaaaa daa huutaa hallituskin yhteen ääneen.

  Silti teitä ei saa vituttaa eikä vihastuttaa – kas me kommarit ja hallitus yhdessä kiellämme sen teiltä. Muuten puhutte vihaisena ja se on kielletty – haram – kaikilta muilta paitsi meiltä paremman väkivallan, eli sen vasemmistolaisen Adersonilainen väkivallan edustajilta.

  Kas näin homma hoidettu Euroopan sosialististen Kalifaattien unionissa ESKUssa, eli tutummin Euvostoliitossa.

  Reply
 • 14.12.2018 at 10:57
  Permalink

  Deep Staten ohjaileman nukketeatteri EU:n marionetit ovat vastuussa joka ikisestä muslimien tekemästä veriteosta, raiskauksesta , ryöstöistä ja muista rikoksista. Valtioiden teollisuuden ja maatalouden alasajo ja velkaannuttaminen kuuluu samaan sarjaan islamisoinnin kanssa yhden maailmanhallituksen kasaamisessa. Suunnitelmaan kuuluu kristinuskon ja islamin yhdistäminen krislamiksi, joka pakotetaan kaikille yhteiseksi uskonnoksi.
  Onneksi tämä hanke on kaatumassa koska kansat ovat heränneet ja heräämässä. Tietysti on ihmisiä jotka jatkavat kuplassa eloa, kieltäen kaiken ja heiluttaen sateenkaari -ja eu lippua hautaan asti. Joillekkin todellisuus on liian kivuliasta kestää.

  Reply
  • 14.12.2018 at 12:07
   Permalink

   ”Deep Staten ohjaileman nukketeatteri EU:n marionetit ovat vastuussa joka ikisestä muslimien tekemästä veriteosta, raiskauksesta , ryöstöistä ja muista rikoksista.”

   Ei myöskään sovi unohtaa jokaista SPR:n vapaaehtoiseksi ilmoittautunutta tai muuten vain myönteisesti maahantunkeutumiseen suhtautuvaa myötäilijää joilla on nyt ”monikulttuurisuuden” uhrien verta käsissään.

   Reply
 • 14.12.2018 at 12:52
  Permalink

  Mepit iloitsivat aidosti siitä, että ovet ovat säpissä ja että HE ovat TURVASSA!!!

  Arvatkaapa kuinka kivi putosi sydämeltäni kun sain kuulla tämän joulun ilosanoman!!!

  Reply
 • 14.12.2018 at 15:21
  Permalink

  Koko homman tarkoitus on saada aikaan kaaos, III maailmansota ja sen jälkeen uusi maailman järjestys.
  Sitten ollaan pahemmassa, kuin loukussa!

  Reply
 • 14.12.2018 at 19:26
  Permalink

  Se, että tuhansista poliiseista muodostunut ja raskaasti aseistautunut joukkio ei saa yhtä jalkaisin liikkuvaa pyssymiestä elävänä kiinni on aika outoa. Käsky oli tappaa eli järjestäytyneesti ja organisoidusti tehty murha.

  — Oliko murhatulla Allahin miehellä hallussaan tietoa, joka ei saanut päästä julkisuuteen?
  — Olisiko hänestä saattanut tulla sankari ja Pariisin lähiöiden idoli, roolimalli?

  Reply
  • 15.12.2018 at 07:07
   Permalink

   Vai oliko tappaja joku muu ja tuo vain jokin ennalta valittu syntipukki?

   Reply
 • 15.12.2018 at 03:57
  Permalink

  Kysymyksiä tapaukseen liittyen:

  1. Eikö joulutoria vartioinut poliisi ja jopa armeijan sotilaat?

  2. Miten on mahdollista että ampuja pääsee pakenemaan? Kävellen vai juosten?

  3. Vertaus esim. Turun puukotusterroriin torilla. Ihmiset juoksivat helposti puukottajan kiinni.

  Reply
 • 16.12.2018 at 01:58
  Permalink

  Poliisi järjesti Strasbourgin terrori-iskun?

  ”Ranskassa on käynnissä todellinen keltaisten liivien johtama kansannousu, joka on kaatamassa presidentin ja hallituksen.

  Kansannousu on leviämässä myös muihin maihin.

  Valtaeliitti on alkanut tosissaan pelkäämään!

  Juuri kun kansannousu oli onnistumassa Ranskassa, niin Strassbourgissa tapahtui terrori-isku, jonka varjolla mielenosoitusoikeuksia on rajoitettu.

  Hieman epäilyttävää!

  Monet kysyvät järjestikö salainen eli poliittinen poliisi yhdessä EU- ja Natojoukkojen kanssa terrori-iskun?

  EU/Natolla olisi siis helppoa järjestää tai vain antaa jonkun jihadistin tehdä terrori-isku ja siten yhdistää kansa presidentin ja hallituksen taakse ”terrorin vastaisessa sodassa”.

  Samalla poliisi ja armeija saisivat vielä lisää valtuuksia, jolla voidaan helpommin kukistaa keltaisten liivien kansannousu.

  Epäilyksiä lisää myös, että jostain syystä poliisi eristi alueen niin tehokkaasti, ettei edes ambulansseja päästetty uhrien luokse.”

  https://laitonlehti.net/2018/12/14/poliisi-jarjesti-strasbourgin-terrori-iskun/

  Reply
  • 7.2.2019 at 09:34
   Permalink

   Valtamedian uutisointi Keltaisten Liivien kapinasta paljastaa heidän kansanvihollisen agendansa alastomana!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.