Turun sanomien valeuutismylly tuotti uutta: ”Puhemiesneuvosto moitti Tavion natsipuheita”

Perussuomalaisten Ville Tavio kohahdutti hiljattain Suomen eduskunnassa verratessaan Euroopan unionia Natsi-saksaan. Vaikka laajaa mielipahaa aiheutuikin, eduskunnan puhemiesneuvosto ei päätynyt rankaisemaan Taviota. Turun Sanomat kuitenkin julkaisivat uutisen, jossa kertoivat virheellisesti, että eduskunnan puhemiesneuvosto olisi äitynyt moittimaan Taviota tämän puheiden vuoksi. Tavion mukaan tämä on puhdas valeuutinen.

Tavio on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän kertoo mm. aikovansa vaatia oikaisua, vaikka tietää, että se julkaistaan ”pienellä printillä alalaidassa”.

Tavion päivitys kokonaisuudessaan

Ville Tavio vertasi Euroopan unionia natsi-Saksaan ja aiheutti mittavaa närkästystä erityisesti vasemmistopoliitikoissa.

”Turun Sanomat julkaisi tänään 14.12.18 lehdessä valeuutisen, että puhemiesneuvosto olisi moittinut ”natsipuheitani”. Uutinen ei pidä paikkaansa, eikä edes Yle ole tietääkseni tällaista väitettä esittänyt, vaan kyseessä on TS:n oma keksintö.

Puhemiesneuvosto EI moittinut EU-kriittisiä puheitani vaan päätyi Antti Rinteen vaatimuksista huolimatta ratkaisuun: ei sanktioita.

Missään muualla en ole tätä esitettyä väitettä nähnyt kuin oman kaupunkini lehdessä, mikä on tietysti vahingollisempaa vaalien alla.

Vaadin tietysti oikaisua, mutta se julkaistaan sitten jollain pienellä printillä alalaidassa.

Huomatkaa muuten mikä mielikuvaero on sanamuodoilla: Tavion natsipuheet (propagandaa) vs Tavio vertasi EU:ta Natsi-Saksaan (oikein).

Infosota on kovaa.”

Lähde: Facebook

54 thoughts on “Turun sanomien valeuutismylly tuotti uutta: ”Puhemiesneuvosto moitti Tavion natsipuheita”

 • 14.12.2018 at 10:33
  Permalink

  Niin ehkä parempi vertaus olisi ollut, että EU lähentelee natsikommunismia.

  Reply
  • 14.12.2018 at 16:41
   Permalink

   Melkoinen oxymoron. Natsismi on EU:n ideologiassa jo kaikkein kauhein asia. Mikö kansallismieliseksi itseään väittävä haukkuu natseja kommunistien nuoteilla? Valekansallismielinen tietenkin

   Reply
   • 15.12.2018 at 00:03
    Permalink

    Kansallismielisenä en näe mitää yhteyttä natseihin. Natsit tekivät yhteistyötä muslimien kanssa ja natsit saksassa olivat perustamassa vihreää liikettä. Koko PVL on suuri este kansallismielisyyden suosion kasvulle.

    Reply
    • 15.12.2018 at 07:03
     Permalink

     No eivät juurikaan tehneet. Sen sijaan ei-kansallissosialistit tuntuvat olevan vain Israelin asettama valeoppositio. PVL on ainoa kansallismielisyyden edustaja. Persut ja vastaavat edustavat vain samaa bolshevismia ja mokutusta eri paketissa kuin muut liberaalit

     Reply
     • 17.12.2018 at 16:21
      Permalink

      Mitähän varten olet aika yksin ajatuksinesi tälläkin kommenttipalstalla? Ja PVL ei ole kovin suosittu muutenkaan?

     • 17.12.2018 at 16:25
      Permalink

      Koska suomalaiset ovat aivopestyjä sekopäitä ja osaksi taas moraalittomia roistoja pääasiassa.

  • 2.1.2019 at 22:31
   Permalink

   ”Viikoittaisia lukijoita TS:llä on 291 000. ” Uutinen oli tarkoituksenmukainen. Moni luki ja uskoo. Vaalikampanja on menossa epärehellisin keinoin. Suomessa ei muuta lehtinaismoraalia olekaan, kuin yrittää pitää nykyinen vallanpito pystyssä.

   Reply
 • 14.12.2018 at 10:57
  Permalink

  Miten kaunista katsottavaa, kun Yhdysvaltain first Lady Melania Trump tekee kaunista,hyvyyden työtä suurella sydämellä lasten parissa,sairaaloissa ym.

  Hän on todellinen lady, kaunis,tyylikäs, sydämellinen,herttainen,tyyli-ikoni jne.Pelkkiä kauniita adjektiiveja.

  Valitettavasti meiltä puuttuu Suomessa vastaavanlainen julkisuudessa.

  Kun on aito,se heijastuu kauneutena ja säteilynä ja karismana ulospäin niinkuin Melania Trumpissa havaitsee.

  Täytyy todeta,että olen hänen ihailijansa,hänen miehensä on vahva ,karismaattinen.Upea pari, koko perhe.
  Hyvyys, sydämen kauneus ,rehellisyys,tyylikkyys,edustavuus,kannustavuus,kauniita asioita.

  Reply
 • 14.12.2018 at 11:10
  Permalink

  Tavion lausunto oli täysin oikea. Eu on Stalinin ja Hitlerin opetuslasten hanke, jotka kaikki ovat Deep Staten luomuksia. Kansoja on kyetty kusettamaan 100-0 valtamedian ja TV:n aikakaudella. Onneksi internet toi julki kaikkialta maailmasta samanlaisen kaavan mukaan menevän kusetukse ja ihmiset alkoivat pikku hiljaa heräillä. Nyt on tultu pisteeseen jolloin kriittinen massa on herännyt ja kaikki haluavat maansa takaisin paitsi ne jotka siitä hyötyvät ja yhä nukkuvat sieluparat.
  https://www.youtube.com/watch?v=YKSUekXv-38

  Reply
  • 14.12.2018 at 12:08
   Permalink

   Suomessa kriittisen massan herääminen tapahtuu joko viipeellä tai sitten ei ollenkaan. Orjakansa osaa syytellä olosuhteista vain itseään. Ei ole täyttänyt herrojensa asettamia kiintiöitä ja siksi on tukalaa.

   Reply
  • 14.12.2018 at 16:40
   Permalink

   Hitlerin opetuslapset Deep Staten luomus? Sinä et ainakaan ole herännyt, vaan täydellisesti valhepropagandan luomus. Mielipuoleksi aivopestu kakkakasa

   Reply
   • 16.12.2018 at 23:52
    Permalink

    Tshang, Ad hominem -argumentaatiovirheen tekijä tulkitaan yleisesti keskustelun hävinneeksi osapuoleksi. Jospa loanheiton sijaan perustelisit, vaikkapa lähdeviitteiden avulla, miten Hitler ei missään nimessä voi olla ”deep staten” luomus?

    Reply
    • 17.12.2018 at 05:41
     Permalink

     MIksi luennoisin apinalle? Tuohan on niin perustason juttua. Sinunkaltainen harhautus pitäisi kieltää. Haluan natsihallinnon, jossa persuilta suljetaan suut

     Reply
     • 18.12.2018 at 01:06
      Permalink

      Tämä Tshang on selvästi yksi Freda33 kakkoskerroksen trolleista. Sieltä käsin on käytännössä syötetty lähes 100% näistä eri palstojen nassefantasioista ja Aatun ihailusta. Kas viherkommunismi ei voi elää ja olla olemassa ilman luomaansa arkkivihollista.

      Nämä Nasset PVL marsseillaan ovat todellisuudessa ituhippejä ja anarko marjoja false flag tehtävässä ja se todellinen valeoppositio.

      Terveisiä Freda33 trollitehtaaseen, kai Niinistö on muistanut tuoda päivän herska-lastin?

 • 14.12.2018 at 12:05
  Permalink

  Arkaan paikkaan osuvat iskut tekevät aina kipeää. Neuvostoliitto on kuitenkin osuvampi vertauskohde. Natsit ja bolshevikit olivat toistensa vihollisia ja kilpailivat samasta kannattajakunnasta eli sotien ja talouslaman runtelemasta työväestöstä. EU toteuttaa bolshevismiaan varsin puhtaasti. Uuden uljaan neuvostoihmisen luontia vastaavat EU:ssa kalergistiset visiot.

  Reply
 • 14.12.2018 at 12:17
  Permalink

  Väite EU:n natsi-alkuperästä, sisältäen suunnitelman Euroopan alistamiseksi diktatuuriin, ei ole keksitty tyhjä propagandahokema vaan perustuu historiallisiin dokumentteihin, joiden pohjalta on tehty kirja ”The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’”, https://www.goodreads.com/book/show/33819101-the-nazi-roots-of-the-brussels-eu :

  ”Containing copies of previously unpublished historical documents sourced from international archives, The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’ proves that the key architects of the European Union were recruited from among the same technocrats who had previously designed the plans for a post-WWII Europe under the control of the Nazis and the infamous IG Farben pharmaceutical and chemical cartel.

  By revealing how the undemocratic nature of the European Union bears a notable resemblance to the intended postwar plans of the Nazis and IG Farben for a “Total European Economic Area”, the explosive information contained in this book essentially marks the beginning of the end for the so-called “EU Project”.

  Mindful that the European Union is already now teetering on the brink of collapse, the authors conclude by showing how the building of a new democratic Europe – designed for the people and by the people – can lead to a world of health, peace, and social justice becoming a reality.” Ks. em. linkkiä.

  Sen sijään Brysselin korruptoimien, valtaapitävien psykopaatti-valehtelijoiden ja niitä tukevan viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian natsi-fasisti-rasisti-hokemat kansallismielisistä – poisluettuna tietty, lukumääräisesti täysin mitätön ja selvin tunnuksin esiintyvä ryhmä eli PVL – ovat keksittyjä, vailla tosiasia-pohjaa olevia propagandistisia solvauksia.

  Reply
  • 14.12.2018 at 16:38
   Permalink

   Sinä olet jo ajat sitten paljastunutkin huuhaatrolliksi.

   Reply
   • 16.12.2018 at 23:58
    Permalink

    No hyvä, sittenhän voit esittää edes yhden esimerkin tekstistä jota näin kommentoit, joka on huuhaata? Joudummeko taas odottamaan ja odottamaan vastausta tähän haasteeseen, jota ei tule?

    Reply
    • 17.12.2018 at 16:29
     Permalink

     Eiköhän netistä löydy helposti riittävästi. En viitsi alkaa joka väliin pitämään luentoa ja inttämään kaikenmaailman trollien kanssa. Tuo nettisaastuttaja vaahtoaa naurettavasta roskakirjasta nimeltään Bloodlines of Illuminati ja tässä väittää EU:lla olleen natsitaustat ja sen vastaavan natsien visioita. Ikävä kyllä kansa on niin tietämätöntä, että jotkut ottavat kaiken vastaan, nimimerkillä kun on paljon oikeaakin asiaa näön vuoksi. Tehtävänään hänellä on johtaa ihmiset harhaan ja erilaisten turhien valeoppositioiden pariin mitätöimään vaikutsvaltaansa ja estämään oikeiden asioiden toteutumisen ja opposition syntymisen. Tuo helutin Kalergi raivoaa joka sivulla kokopäivätoimisesti. Kai jonkun persujen agitaattorikoulun tuote

     Reply
 • 14.12.2018 at 12:19
  Permalink

  Tarkemmin ajateltuna tällä hallituskaudella me ollaan otettu iso harppaus diktatuurin suuntaan kun meiltä on viety mielipiteen ilmaisuvapaus ja on nostettu asioita kaiken arvostelun yläpuolelle. Keksitään kansanvihollisia rasisimin ja vihapuheen varjolla ja ilmiannetaan ja kyylätään heitä aivan kuten Neuvostoliitossa. Samaan aikaan lasten joukkoraiskaukset ohitetaan pelkällä voivottelulla. Valtamedia suoltaa propagandaa ja muunneltua totuutta tuutin täydeltä ja vielä osin verovaroilla rahoitettuna. Kaikki tämähän on lopulta edellisen äänestyksen tulosta. Täytyy kyllä ihmetellä, että mitä ja millaisia ovat ne ihmiset jotka äänestävät kepua, kokoomusta, sdp:tä, vihreitä ja vasemmistoliittoa. Näiden ihmisten äänestyksen tuloksena meillä on lasten joukkoraiskauksia ja todella iso reikä valtion budjetissa joka vaan jatkaa kasvuaan ilman mitään rajaa. Toisaalta rahaa kantasuomalaisille vähävaraisille ei löydy tarpeeksi edes leipäjonoon ja muutenkin kaikki köyhien kantasuomalaisten avustukset ovat luvallsia ja jopa suositeltavia supistuskohteita. Tässähän ei varmaan ollut mitään uutta mikä ei olisi ollut jo kaikille selvää, mutta se isompi kysymys on, että annetaanko nykyisen menon jatkua vai muutetaanko suuntaa. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on ja yksi niistä on muutaman kuukauden päästä vaaliuurnilla.

  Reply
 • 14.12.2018 at 12:47
  Permalink

  ”Tavion natsipuheilla” vihjaistaan, että Tavio olisi puhuva natsi.

  Reply
 • 14.12.2018 at 12:50
  Permalink

  Turun sanomat on tyypillinen valtamedia, joka valehtee patologisti ja on tehnyt sitä jo niin kauan, että se itsekin uskoo omiin valheisiinsa. Mutta tuo jatkuva säännönmukainen valehteminen alkaa kohta olemaan matkansa päässä, koska ketkään muut kuin kuplassa elävät kulttuurimarxistit ja rahanhimoiset globalistit, jotka ajavat Euroopan kansakuntien kansanmurhaa sekä eurooppalaisen sivistyneen elämäntavan tuhoamista afrikkalaisilla ja lähi-itäläisillä ali-ihmisillä, jotka ovat todellakin ”ansainneet” tuon heitä kuvaavan nimityksen, joka on lunastettu rikollisella brutaalilla banaalilla raakalaismaisella käytöksellä, joka jättää sananmukaisesti ”kylmäksi” koko muun sivistyneen maailman teoillaan, asenteillaan ja täydellä ymmärtämättömyydellä siitä, mitkä ovat ne vähäisetkin ihmisyyteen kuuluvat perusperiaatteet sekä inhimillisen ihmismoisen käytöksen salat, jotka ovat nostaneet länsimaailman kaikkein korkeimmalle tasolle niin tieteen, taiteen kuin myös sen tärkeimmän eli ihmioikeuksien ja tästä luonnollisena osana heijastuvan yhteiskuntarauhan, jonka rikkovat vain sairaimmat ja kiroutuneimmat sielut, jotka lukeutuvat kantaväestöön tavalla, jota tulee paheksua ja rangaista kovimman mukaan tuntematta perusteetonta sääliä, joka näin tekemällä jättää rikoksen uhrin yksin ja häväistyksi vielä poliisin ja demlan taholta tuntemaan syyllisyyttä ja tuntemaan ympäröivän sosialistisen yhteiskunnan kieroon kasvaneen humanismin halveksunnan, joka sitävastoin kohdistaa kaiken ymmärryksen ja pään silityksen rikoksentekijää kohtaan vain siksi, että sosialidemokratia kumpuaa itsessään väkivaltaa ja murhaa sekä henkistä ja ruumiillista vainoa niitä kohtaan, jotka eivät jaa heidän sairaita ajatuksiaan ympäröivästä maailmasta, koska ne perustuvat vain ja ainoastaan utopiaan, joka on jo tuhansia kertoja osoittautunut pelkäksi ihmiskunnan maanpäälliseksi helvetiksi paratiisin sijaan, jota tuo anteeksiantamaton murhakultti edustaa tapattamalla kaikki vastustajansa ja kun heidät ovat hoidellut kääntävät he vihansa toisiansa kohtaan, koska kukaan ei saa tuossa irvokkaassa järjestelmässä saa olla toistaan parempi, viisaampi tai edes päätään pidempi kuin toveri, joita valvoo ja vahtii poliittinen poliisi, turvallisuuspoliisi ja vielä koko armeija, joka väistämättä tulee kääntämään piippunsa omaa kansaa vastaan, jos se vain osoittaa vähäisintäkään tyytymättömyyden merkkejä vallitsevaan järjestelmään, koska sen toiveet ovat tukahdutetut täydellisyyden kahleisiin, joka merkitsee väistämättä sitä, että kun jokin julistetaan niin täydelliseksi ettei siihen enää mitään lisätä tai pois ottaa. Tietää tuo asiantila taantumuksen, pysähtyneisyyden ja kurjistumisen olevan tällaisen järjestelmän helmasynti, koska kivi lakkaa pyörimästä ja sammaloituu ja ”ukkoontuu” brezneviläiseksi kommunismiksi, harmaaksi, ilottomaksi, kaavoihin kangistuneeksi valtakunnaksi, jolla on savesta valetut jalat ja tuo yhteiskuntarakennelma pelkää samanaikaisesti ulkoapäin tulevaa uhkaa ja vielä enemmän sisältä tulevaa eli omaa kansaansa, koska kaikesta sensuurista ja poliittisesta vainosta huolimatta kansa ei ole jäänyt paitsi tietoa siitä kuinka asiat ovat ulkopuolisessa maailmassa, saatika se itsestäänselvyys omasta arjesta, jossa kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään kuukaudesta toiseen huolimatta siitä, että propaganda koneisto jauhaa lakkaamatta lainehtivista viljapelloista, mutta jostain syystä ne ovat varisseet jo kauan aikaa sitten ennen kuin ne ovat realisoituneet viljavuorina.

  Reply
  • 14.12.2018 at 13:33
   Permalink

   Hyvä! Tähänpä ei ole paljon lisättävää!

   Mutta mitä tulisi tehdä, että tilanne parantuisi? Nyt ollaan menty jo niin kauan pahasti metsään että kertarysäyksellä kaikkea ei enää laiteta kuntoon ja osaa asioista ei ole edes mahdollista enää korjata. Listaan muutamia asioita joista voisi aloittaa:
   – Ensi kevään vaaleissa äänestä sellaista tahoa joka voisi saada muutosta aikaan ja jos tämä taho voittaa niin taho aloittaa yhteistyön wisegrad maiden kanssa.
   – Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet pois maasta tai säilöön.
   – Rajavalvonta käyttöön.
   – Tuottavan työvoiman hakeminen Aasiasta, itäblokista tai muusta sellaisesta maasta missä on työnteon kulttuuri olemassa ja oikea motivaatio hyväksyä meidän arvot ja elää niiden mukaan ja vasta sen jälkeen jos kotimaasta ei saada tarpeeksi työntekijöitä. Ja näille ehdoksi että jos rikkovat lakia niin niiden oleskeluoikeus Suomessa loppuu siihen.
   – Valtion menojen läpikäynti suurennuslasin kanssa, että mihin meillä on oikeasti varaa ja mihin ei.

   Reply
 • 14.12.2018 at 14:00
  Permalink

  Valtamedia on ottanut uudet konstit käyttöön, se tekee myös valeuutisia.

  Reply
 • 14.12.2018 at 16:39
  Permalink

  ”vs Tavio vertasi EU:ta Natsi-Saksaan (oikein).”

  Ei ole. EU on natsismin antipodi eli Neuvostoliitto. No persulehti tietenkin allekirjoittaa tuon Tavion ulostuksen

  Reply
  • 14.12.2018 at 17:00
   Permalink

   Oletko huomannut, että natsit ovat kansallisSOSIALISTEJA ja kommusnistit ovat SOSIALISTEJA?
   Vasemmistolainen dikstatuuri molempien aatteiden moottori.
   Miten tuo yhtäläisyys on NIIN HEIKOSTI huomattu?

   Reply
   • 14.12.2018 at 17:03
    Permalink

    Niin, ja aika hyvä kuvaus on Trotkin murhauttaminen Meksikossa. Diktatuurissa ei voi olla kahta mielipidettä!!

    Reply
   • 14.12.2018 at 19:16
    Permalink

    Yhtäläisyys on vain sanassa eli kirjainjono on identtinen. Kuitenkin kansallisen sosialismin ja marxilaisen sosialismin merkitys eli sanan sisältä on täysin vastakkainen toisiinsa nähden.

    Reply
    • 23.12.2018 at 20:32
     Permalink

     Kutakuinkin näin:

     Marxilainen globalisti-sosialismi:

     Kansat ja valtiot kyykkyyn, niiden omaisuudet ja päätäntävalta kansojen asioista pienelle ylikansalliselle rosvoklikille.

     Kansallis-sosialismi:

     Oma kansa on tärkein, kun sen asiat hyvin, voidaan auttaa myös toisia kansoja voimaan hyvin.

     Menikö oikein?

     Reply
  • 14.12.2018 at 17:01
   Permalink

   Se lehti onkin tosiaan vähän eri linjoilla kun sinun suosikkisi Vihreä Lanka.

   Reply
   • 14.12.2018 at 19:16
    Permalink

    No heh heh joo. Tiedonantajaa unohtamatta

    Reply
    • 18.12.2018 at 01:17
     Permalink

     Tshang on valeopposition trolli. Pyrkii nasse ja sosialismi fantasioillaan likaamaan realistien rintamaa ja mainetta. Nämä vihervasemmiston Tshangit ovat todella vahingollisia jos joku aivokuollut sattuu vaikka vahingossa häntä jossain valemediassa siteeramaan.

     Hitler oli toki joissain harvoissa asioissa järkevälläkin linjalla. Yksi niistä oli pankkien vallan vähentäminen. Muuten kuppa oli aika tehokkaasti raiskannut herran aivot.
     Eikä mikään sosialismi eli kommunismi ole toimiva systeemi.

     Ainakaan ennen 100% automaatioastetta.

     Terveisin demari

     Reply
     • 18.12.2018 at 07:13
      Permalink

      Ns. realistit siis alistuvat kommunisteiksi, koska muu on kiellettyä tai kansa ei uskalla kannattaa

     • 18.12.2018 at 19:01
      Permalink

      Vai oli ”yhdessä” asiassa oikeassa.. No, Hitler nyt sattui pelastamaan suomen sodassa.
      Te persut valitatte, esim.. ”Ne poltti Lapin”.. aika pientä siihen verrattuna että ilman Hitlerin lähettämää lentoapua suomi olisi nyt venäjää.

 • 14.12.2018 at 19:37
  Permalink

  EU on natsien perustama, ja nykyisin natsien perillisten johtama. Merkkel on Hitlerin tytär ja Jubcerin isoisä oli hyvä Hitleri kaveri ja sotakoneiden valmistaja. Ei tuossa mitään väärää ollut. Myös menettelytavat ovat natseilta peritty, ankaraa käskyttämistä jota Suomen johtajat pelkää kuollakseen. Myönsivät jopa tasa-arvo mitalin ??? Merkkelille ;)) Yhtä mysteeri kuin Obaman saama rauhanmitali.

  Reply
 • 14.12.2018 at 20:28
  Permalink

  Suomen poliisi riisti hakaristi liput mielenosoituskulkueelta.

  Millä oikeudella? Mielivallan oikeudella.

  Kari Uoti kirjoittaa:

  ”…lippujen repiminen indikoi demokratian epävarmuutta, erilaisuuteen ja omien arvojen kanssa poikkeavaan toimintaan suhtaudutaan aggressiivisesti, vaikka lain mukaan poliisin tulisi mahdollistaa mielenosoittaminen ja turvata sitä, minkä lisäksi laki nimenomaisesti mahdollistaa/sallii tunnusten esittelemisen mielneosoituksessa.”

  ”Poliisin toiminta olisi syytä saattaa tuomioistuimen arvioitavaksi, sillä sen oikeudellinen pohja on höttöinen. Johtavat poliitikot ovat kuorossa tuomitsemassa natsien lippuja ja ylistämässä poliisia, hyvä niin, kuuluu heidän oikeuksiinsa, mutta isompi asia, arvo menee nyt pesuveden mukana. Meille on perustuslaissa taattu oikeuksia ja niitä ei pitäisi poliisin päätöksellä polkea lokaan.”

  http://blog.oikeus.pro/fi/blogi/:action/viewentry/entryid/775?PHPSESSID=61ba832c0f9b1fe442406abcc631234c

  https://www.youtube.com/watch?v=TtAO1AD20wE

  Reply
 • 14.12.2018 at 20:53
  Permalink

  Ääntä saisi lähteä enemmän marssijoilta. Kyllä toi kuului aika hyvin jo, mutta lisää ääntä että talot tärisevät ensi kerralla.

  Ja enemmän variaatiota iskulauseisiin.

  Kun poliisi seuraavan kerran repii hakaristiliput, mukana kuuluu olla varalla useita lippuja.

  Reply
 • 15.12.2018 at 01:16
  Permalink

  Turun sanomat kirii Brysselin Pravan ja Ylen rinnalle johtavana suomentuho-mediana:

  ”Perjantai: kuka tahansa voi jäädä Suomeen

  Kun Pekka Vahvanen poistui Perjantai-ohjelmasta, ohjelman linja muuttui entistä selkeämmin mulattitoimittaja Sean Ricksin johdolla trendiliberaaliksi marginaalien ylistämiseksi, joka ei ole kaukana Hesarin NYT-liitteen pikkunokkelasta hipsteriryönästä. Varsinkin kun uusi juontaja Rosa Kettumäki vaikuttaa ennalta arvattavine mielipiteineen tyypilliseltä punavihreältä tusinatoimittajalta, joita on maamme mediat pullollaan.

  Illan teema ei voisi paremmin kuvata ohjelman vasemmistoliberaalia linjaa. Pääkysymys asetetaan tarkoituksella sellaiseen muotoon, josta etnonationalismia puolustava vastaus tuomitaan jo etukäteen. Koska Ylen ohjelmapolitiikassa kaiken on palveltava monikulttuurin puujamalaa, Perjantaissa kritiikin silmään joutuu näkemys, ettei kuka tahansa 7 miljardista ihmisestä pääsekään Suomen pyöröovesta sisään.

  Tämä on etenkin omaa etnistä etuaan ajavien vieraiden Nemat Khalilin ja Hasan Khademin mielestä suuri rasistinen vääryys, sillä heidän mielestään valkoisilla on velvollisuus elättää kaikki Euroopan rajoille päässeet kehitysmaalaiset. Sen enempää Suomen etua ei ajanut studioon kutsuttu kosherkonservatiivi, persuäänestäjiään selkään puukottanut Sinisten sionistikristitty Simon Elo – puhumattakaan toisesta poliitikosta, vihreiden Olli-Poika Parviaisesta…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/12/perjantai-kuka-tahansa-voi-jaada-suomeen.html

  Reply
 • 15.12.2018 at 03:24
  Permalink

  Pystyykö tämä ”media” tuottamaan yhtäkään juttua, joka olisi totta?
  ”– Olin eilen illalla yhteydessä edustaja Tavioon ja käytiin asia läpi. Koska se on kahdenkeskinen keskustelu, en referoi sitä julkisuudessa, Risikko sanoo 13.12.2018.

  ”Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok.) kertoo, että puhemiesneuvosto on käsitellyt perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavion puheita.

  Tavio vertasi EU:n kehitystä natsi-Saksaan eduskunnan EU-ajankohtaiskeskustelussa keskiviikkona, mikä pöyristytti muita puolueita.

  Puhemiesneuvosto totesi, että sanavalinta oli hyvin epäonnistunut.”

  https://yle.fi/uutiset/3-10552250

  Reply
  • 15.12.2018 at 16:20
   Permalink

   Viittaan edelläolevaan kommenttiini ”Kalergi-suunnitelma 14.12.2018 at 12:17 ”

   Jorma Jaakkola: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
   http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella
   Näistä Jaakkolan tekemistä paljastuksista vallankahvassa olevat maanpetturit ovat vaiti ja nostavat paskamyrskyn jokaista suunsa avannutta totuudenpuhujaa vastaan kuten nyt Tavion tapauksessa.

   Reply
 • 15.12.2018 at 09:33
  Permalink

  Eu on natsiunioni, se on kiistaton tosiasia. Saksa havitteli kahdessa eri maailmansodassa koko euroopan herruutta, ja vasta kolmannella kerralla siihen kykeni rahalla ja valheilla luodessaan nykyisen eu:uun, eli natsiunionin, joka on selvä jatkumo kahden maailmansodan yritykselle hallita koko eurooppaa.

  Reply
  • 15.12.2018 at 12:49
   Permalink

   EU on kommunistiunioni. Saksa ei aloittanut kumpaakaan sotaa, vaan vapaamuurarien Länsi. Saksaa ei ole olemassa. Siellä pitää valtaa kommunistinen vihollinen, joka murhaa nyt loputkin saksalaiset

   Reply
   • 15.12.2018 at 15:08
    Permalink

    Hyvinpä tunnet historiaa, ollaanko sitä ollenka oltu edes tunneilla?

    Reply
    • 15.12.2018 at 15:33
     Permalink

     Ei kouluissa opeteta historiaa oikein

     Reply
     • 18.12.2018 at 01:21
      Permalink

      Ei tietenkään opeteta koulussa oikein, mutta sinun kiljupäisten kerhotoverien nasse piirissä kyllä?

      P.S tiedät varsin hyvin että yli 90% nstsipuolueen kannattajista ja jäsenistä tuli aluksi Saksan kommunistien riveistä.

     • 18.12.2018 at 07:05
      Permalink

      No ei todellakaan tullut. Mutta siinä olet oikeassa, että natsien ja revisionistien parissa vain opiskellaan ja keskustellaan vakavasti historiasta. Muut ovat valehtelukerhoja

    • 15.12.2018 at 22:59
     Permalink

     Ei Tshangin tarvitse tuntea historiaa. Sille riittää Hitlerin Taisteluni kirja ainoaksi oikeaksi totuudeksi ja raamatuksi. Tuolla lausumallaanhan se osoittaa, että ei tunne Puolan historiaakaan ollenkaan.

     Reply
     • 18.12.2018 at 21:36
      Permalink

      Unohdetaan nyt kaikki se ”Ei hyvä” mitä Hitleri teki ja keskitytään siihen hyvään mitä teki, auttoi suomen selviämään sodasta, vai olisitko halunnut että koko johtajaa ei olisi ollut historiassa ja suomi olisi nyt venäjää?
      Minua ei henkilökohtaiseti liikutapaskan vertaa mitä puolassa tapahtui, minua kiinnostaa vain se että suomi sai itsenäisyytensä(jota ei enää ole) Suomen pallit on eu:n puristuksessa.

     • 19.12.2018 at 07:04
      Permalink

      Mnua kiinnostaisi se ”ei hyvä”, koska tähän asti kaikki se, joka on väitetty ei-hyväksi, on ollut vain panettelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.