Tanja Vahvelainen: AL-Taqiyya – Sallittu valhe

Sipoon sanomissa 10.12.2018 erään koululaisen äiti toi esille syvän huolensa siitä, miten lapsensa koulussa harjoitetaan lasten ajatustenmuokkausta poliittisin keinoin. Kyseisen lapsen äiti kertoi, miten Sipoon koulussa vierailulla ollut  Husu Hussein oli puheessaan tuonut esille Perussuomalaisissa olevan rasisteja. Tämän lisäksi luokanopettaja oli lapsen kertoman mukaan ilmaissut myös oman näkemyksensä ja kritiikkinsä Perussuomalaisista. On selvää, että lapsi on ollut hämmentynyt tästä ja pahoittanut mielensä kokien, että ihmisistä on puhuttu pahaa.
SDP:n Helsingin kaupunginvaltuutettu ja  eduskuntavaaliehdokkas Husu Hussein kieltää mitään tällaista tapahtuneen. Husu on tapahtuneeseen viitaten kertonut käyvänsä kouluissa puhumassa suvaitsevaisuuden edistämiseksi, eikä poliitikkona. Poliitikkona hän ei voi kuitenkaan toimia vain yksityishenkilönä ja puhua julkisesti lapsillekaan mitä tahansa, ilman etteikö sillä olisi myös poliittista vaikutusta. Ylipäätään politiikka ei kuulu kouluihin. Politikointi kouluissa antaa kuvaa kuinka lasten aatemaailmaa yritetään johdattaa johonkin tiettyyn suuntaan.
Husu on aikaisemminkin sortunut vastaavanlaiseen politikointiin ja suoranaisiin valheisiin. Hän on kertonut julkisesti ja valhellisesti elokuussa 2017 niin sanotusta ”Vantaan muslimipuukotuksesta”. Tuolloin somali- ja kosovolaispojat haavoittuivat puukon iskuista suomalaisen ja mahdollisesti  toisen, virolaisen tekijän toimesta. Husu kertoi toisen uhrin joutuneen sairaalan teho-osastolle. Uhria oli kuulemma lyöty 5-6 kertaa kääntöveitsellä.
Kun poliisi tiedotti tapahtumien kulusta, selvisi ettei Husun kertoma pitänyt lainkaan paikkaansa. Kukaan ei joutunut sairaalaan, saatikka teho-osastolle. Husu joutuikin perääntymään, muttei myöntänyt siltikään sanomansa valheeksi. Hän puolusteli valheitaan ”Turun puukotuksen” jälkeisellä tunnemyrskyllä.  Tuntuu oudolta: Maahanmuuttajapoliitikko kokee niin voimakkaan tunnemyrskyn maahanmuuttajan tekemän terrori-iskun vuoksi, että hän kertoilee valheita suomalaisesta puukottajasta?  Husulla tuntuu olevan selkeitä vaikeuksia pysyä totuudessa. (Husun lausunto:”- Ei ole kyse valheesta tai jutun sepittämisestä, hän sanoo.”
Husu on muutoinkin osoittanut kirjoituksillaan jopa hyvin negatiivisen ja suorastaan vihamielisen suhtautumisensa suomalaisiin. 26.11.2018 hän on julkaissut tekstinään omalla Facebook sivullaan.
”Soldiers of Odin tänä iltana Itäkeskuksen Puhoksella. Tarkoituksena pelotella ihmisiä ja onnistuivat siinä, sillä kukaan ei halunnut mennä kauppoihin tai tulla pois kaupoista heidän aiheuttaman uhkaavan ilmapiirin takia. Videossa näkee kuinka pieniä lapsia pelotellaan. Tämä on valitettavasti Suomi 2018.”
Videon on kuvannut somalialainen toimittaja Finnish Somali media Warsan. Video löytyy linkin takaa:
Videosta ei kuitenkaan käy ilmi minkäänlaista keneenkään kohdistuvaa pelottelua. Ilmeisesti Husu halusi taas mustamaalata ja vääristellä asioiden oikeaa laitaa. Lienekö syynä Odinien paikallaolo tai oliko siihen vain hyvä vedota. Itse en ole perehtynyt Odinien toimintaan tarkemmin, mutta videosta käy ilmi ettei minkäänlaista pelottelua tapahtunut.
Miksi Husu lietsoo vihaa, vastakkainasettelua suomalaisia kohtaan? Millaisen mallin hän antaa lapsille toimimalla näin, myös maahanmuuttajalapsille? Miksi hän vääristelee asioita, valehtelee ja koittaa kieltää toimineensa näin.
Itä-Helsingissä sijaitseva Puhos ei ole maahanmuuttajien omistama alue, vaikka siitä sellaista kovasti yritetään tehdä ja onkin valitettavasti melkolailla jo tehty. Alueelle on kuitenkin kaikilla suomalaisilla oikeus mennä. (Sivuhuomautuksena: kävin alueella itse suomalaisen nuoren miehen seurassa perjantaina ja tunsin oloni hyvin turvattomaksi ja epämiellyttäväksi. Yksin en alueelle menisi.)
Husun tulisi ymmärtää avointen rajojen seuraukset ja tunnustaa, että meillä on Suomessa satoja jihadisteja (joiden olemassaolosta SuPo on kertonut), myöntää salafististen seurojen olemassa olo, jatkuvasti esiintulevat suomalaisten naisten ja lasten raiskaukset, maahanmuuttajataustaisten korkeat seksuaalirikostilastot, jotka ovat moninkertaiset kantaväestöön verrattuna ja lapsiinkin kohdistuneet joukkoraiskaukset, Turun terrori-isku ja kaksi bussin tieltäsuistamisen yritystä turvapaikanhakijoiden toimesta.
Nämä ovat todellisia ikäviä tapahtumia maassamme. Nämä ovat myös niitä asioita miksi me suomalaiset pelkäämme avoimien rajojen seurauksia. Haluan myös nostaa esille tässä: Onko maahanmuuttajataustaisia naisia tai lapsia tapettu tai raiskattu suomalaisten toimesta? Kummalla on syytä pelkoon?
Husun omasta vihmielisyydestä ja halveksunnasta suomalaisia kohtaan ei minusta ole kovin suurta epäselvyyttä. Hän on kirjoittanut suomalaisista mm seuraavaa:
”Kaikki te mutsienne kellareissa asuvat, internetin keskustelupalstoilla aamukolmelta kännissä möykkäävät tyypit, jotka syytätte maahanmuuttajia kaikesta, joka teidän omassa elämässänne on pielessä (koulutuksen, työn, naisen ja näköalan puute…). Miettikääpä voiko syy olla ihan omassa itsessänne?”
”Me maahanmuuttajat tehdään niitä duuneja jotka monille suomalaislle eivät kelpaa. Meikäläiset todellakin muuttaa työn perässä. Me maahanmuuttajat pidetään huoli niistä vanhuksista, joiden asia monia ei kiinnosta muulloin kuin silloin, kun sillä pääsee lyömään maahanmuuttajia. Me maksamme niitä veroja, joista sossurahat tulee niin, ettei lusmuilijoiden tarvitse vahngossakaan ottaa vastuutaan omasta elämästään.”
”Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sinä tarvitse meitä ja tämä maa tarvitsee meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita kunnoitusta.”
Eikö Husun poliitikkona pitäisi tietää edes sen verran, ettei maahanmuuttajien työllisyys todellakaan ole sillä tasolla, että he elättäisivät suomalaisia.
Husun tulisi myös tietää, että tämä maahanmuuttajien työnteko harvemmin suuntautuu sellaisiin töihin, joissa palkkaus on sellaista tasoa, että se kattaisi paitsi heidän omien, verrattain suurien perheidensä elinkustannukset vielä suomalaisten elättämisen. Totuus taitanee olla kuitenkin se, että useat näistä perheistä elävät, vähintäänkin osittain suomalaisen yhteiskunnan varoilla.
Meillä on Suomessa valtava määrä yhteiskunnan tuilla vuodesta toiseen eläviä maahanmuuttajia.  Työtätekevistäkin hyvin iso osa käyttää yhteiskunnan varoja enemmän kuin tuottaa.
Husun kommentti yksittäiselle ihmiselle: ”Syö paskaa ja kuole” ei minusta kerro kyseisen maahanmuuttajapolitikon arvostuksesta ja kunnioituksesta sitä maata ja sen kansaa kohtaan, jossa hän elää.
Niin sanotusta vihapuheesta puhutaan ja kirjoitetaan nykyään paljon ja sitä ei kouluissa pitäsi hyväksyä, ei kenenkään taholta. Politikointi pois kouluista.
Tanja Vahvelainen
Lähteet:

35 thoughts on “Tanja Vahvelainen: AL-Taqiyya – Sallittu valhe

 • 12.12.2018 at 21:53
  Permalink

  Ei kannata unohtaa että nee…keri on myös kertonut haluavansa jihad sodan suomeen, ja silti tuo saa olla ”kansanedustajana” ja suomessa.

  Reply
 • 12.12.2018 at 22:13
  Permalink

  Kohta Suomeen saapuu 62 miljoonaa husun asenteet omaavaa nuorukaista Kai Mykkäsen allekirjoitettua Suomen kantaväestön joukkotuhonta sopimuksen.
  Rothchildtien sukulinnassa kilistellään Suomen marionettihallituksen tyhmyydelle.
  Jokohan Kaustisen litium esiintymä on myyty jollekkin Deep Staten maining & robbing all nations-yhtiölle?

  Reply
  • 13.12.2018 at 06:48
   Permalink

   Husun ja tuhansien muiden tuholaisten toiminnan salliminen lapsiimme ja muihin kansalaisiin kohdistuneena, verovaroin kustannettuna, maamme ”kerman” toimesta, vahvistaa osaltaan allaolevan linkin tiedot todeksi ja erittäin vaaraliiseksi maamme kansalle:

   http://curezone.com/ig/i.asp?i=29906

   Reply
 • 12.12.2018 at 22:14
  Permalink

  Normaali valehteleva muslimi, mitä tuosta?

  Reply
 • 12.12.2018 at 22:31
  Permalink

  Persut Oiva huolella halveksii pienipalkkaisia työntekijöitä, siivoojia, bussikuskina, kaupan kassoja, varastotilat eliöitä yms. Joita töitä maahanmuuttajat tekevät. Niinpä, sitä voi puhua mitä puppua tahansa ja työhaluton nettijorkki ihailee, .Kyllä kaunis nainen puhuu viisaita kun halveksii mamuja,. PS yhteen aikaan sanoi vihaavansa vain syö osaamattoia ja työttömiä mamuja.
  Vahvelainen panee paremmin, suomea puhuva, amk-tasoisesti koulutettu husukaan ei kelpaa.
  Kaikkien äitien jutut eivät ole aina ihan totuus, ei Sipoon äidin. Vahvelaisten lasten äidin on taas propagandaa.

  Reply
  • 12.12.2018 at 23:10
   Permalink

   Kyllähän asia on niin, että kunnioitus ja luottamus tulee ansaita – puolin ja toisin. Tästä nimenomaisesta henkilöstä on syntynyt hänen omien kommenttiensa vuoksi erittäin vastenmielinen kuva.

   Pienenä lohdutuksen sanana: on siellä eduskunnassa, kuten myös eduskunnan ulkopuolella, samanlaisia tyyppejä. Ihan oikeita suomalaisiakin.

   Onneksi sentään ihminen saa vielä valita, vaalien kautta.

   Katsoin taannoin Helsingin valtuuston videoitua kokousta, ja lähinnä se oli huvittavaa: justiinsa tasan kuin pikkulapset hiekkalaatikolla, eikä suurin osa äänessä olleista tainnut puheenvuoroista päätellen edes tajuta, mistä puhutaan ja mitä päätetään.

   En tule ikinä ymmärtämään sitä, että tähän maahan tullaan valloittajan elkein ja aletaan saarnata meille kuinka meidän pitäisi täällä elää. Astutaan jopa niin paljon toisen reviirille, että aletaan mankua kunnioitusta, joka – toistettakoon – tulee siis ansaita.

   Suomalaisella on iso reviiri, ei pidä tunkeutua liian tuttavalliseksi.

   Reply
   • 13.12.2018 at 00:27
    Permalink

    Husu ei ole kansanedustaja. Mamu kuitenkin parhaasta päästä, puhuu suomea, koulutettu, fiksu. Avaa oven lähikaupassa naisille, kohtelias,. Sen verran häneen ”törmäilen.”

    Reply
    • 13.12.2018 at 06:52
     Permalink

     Tällaista sinustakin sanova on ”mamu parhaasta päästä”???

     ”Syö paskaa ja kuole pois”

     ””Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sinä tarvitse meitä ja tämä maa tarvitsee meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita kunnoitusta.”

     Reply
     • 13.12.2018 at 09:08
      Permalink

      Jos nettitrollille kirjoittaa syö paskaa somessa, sen nettitrolli Lubutin ansaitsi. Ei Husu sentään uhannut raiskata ja tappas kuten kansallismieliset uhkailevat kommentoijia. Tunkeutuen yksityisviestein fb_sivulle.

     • 13.12.2018 at 11:59
      Permalink

      Pirkko, lemmikkisi Husu on vaatinut jihadia suomeen. Sitä et pysty selittelemään pois.

      Onneksi olet jo niin vanha että poistut kohta jo ikäsi puolesta 🙂

    • 13.12.2018 at 10:45
     Permalink

     Miksi sitten koulutettuna ihmisenä päästelee suustansa puhetta, joka on alapuolella kaiken arvostelun?
     Kaikella kunnioituksella: kirjoituksesi antaa ymmärtää, että suomi ei ole äidinkielesi?
     Siinä tapauksessa puolustuspuheenvuorosi ei tule yllätyksenä.

     Reply
     • 13.12.2018 at 12:24
      Permalink

      Kyllä tuo trolli on ihan kantis. Ei vain kiihdyksissään osaa kirjoittaa. Sen tytär jakaa persettä neegereille, ja siksi aihe on kyseiselle trollille kipeän läheinen.

    • 13.12.2018 at 12:09
     Permalink

     ”Husu ei ole kansanedustaja. Mamu kuitenkin parhaasta päästä, puhuu suomea, koulutettu, fiksu. Avaa oven lähikaupassa naisille, kohtelias,. Sen verran häneen ”törmäilen.”

     Voi Pirkko kun osaat ollakin tyhmääkin tyhmempi vanha naavavittu. Juuri tuo on sitä Tagiyyaa, sinulle vääräuskoiselle valehtelua ja ystävällisenä esiintymistä. Jihadin astuessa voimaan samat herrasmiehet leikkaavat epäröimättä sinunkin lutkusi auki.

     Reply
  • 12.12.2018 at 23:56
   Permalink

   Eihän tuossa ole kyse pienipalkkaisten halveksimisesta millään tavalla, vaan siitä että maahanmuuttajien tulo Suomeen matalapalkkatöihin on valtiolle iso taloudellinen rasite, koska matalapalkkatyöstä saatu palkka on niin pieni ettei se riitä elinkustannuksiin, vaan matalapalkkatyössä oleva ihminen käytää erilaisia tukia enemmän kuin tuottaa yhteiskunnalle. Siinä mielessä on täysin järjetöntä puhua tällaisen työperäisen maahanmuuton olevan hyödyllistä. Lisänä vielä esim Afrikan ja Lähi-Idän alueilta tulevien ihmisten suuret perhekoot, jolloin nämä perheet käyttävät todella paljon kaikkia valtion tukia, lapsilisät, asumistuet, toimeentulotuet jne, lopputulos jää pahasti miinukselle.

   Reply
   • 13.12.2018 at 00:31
    Permalink

    Hyvä immrinen, tukina duomalaiset pienipalkkaiset elantonsa saavat. Ei joku 10- 30 viikkotuntia 10 euroa tunti elätä suomalaistakaan. Kyllä jutussa oli niin selkeä halveksunta näitä aliarvostettujen töiden tekijöitä kihtaa. Sama rouva varmaan kuitenkin valittaa kun bussikuskit on kaikki mamuja. Logiikka ei ole persujen ominaisuus.

    Reply
    • 13.12.2018 at 09:04
     Permalink

     Koska Suomen koulutusjärjestelmä on rikkaiden taustavaikuttajien suunnittelema ja hallinnoima, kuuluu siihen lasten tulevaisuuden sabotoiminen orjamentaliteettia viljelemällä, ja rikkaaksi pyrkivien määrän minimoiminen.

     Alla videolla henkilö, joka jätti lukion kesken, ja rakensi elämänsä tyhjästä rikkaaksi, kertoo mitä hänen mielestään koulujen pitäisi opettaa lapsille taloudellisesta menestymisestä ja elämän hallinnasta:

     Reply
    • 13.12.2018 at 11:58
     Permalink

     Painupas nyt ”Eduskuntaan pitäisi päästää” eli ”Pirkko Korhonen” – trolli takaisin sinne haisevaan trollinkoloosi siitä länkyttämästä joutaviasi. Selvästi näkee että olet niin kiihdyksissä että näppäimistösi ei pysy tahdissasi.

     Onneksi Pirkko olet jo niin vanha, pitkälti kahdeksannella kymmenelläsi, että et enää pitkään trollaile vaan eräänä päivänä lahiaikoina viestisi vaan loppuvat. Sitten nostelemme maljoja poistumisellesi, jonka poistumisen joudut tekemään kipeän tietoisena siitä että kansallismielisyys jatkaa voittokulkuaan ja nousee kasakunnan pelastajaksi sinunlaisiltasi ääliöiltä ja hengenvaarallisisilta afrikantuontiemmikeiltänne. 🙂

     Reply
 • 12.12.2018 at 22:52
  Permalink

  Husu on valehteleva kunniaton respektin kerjääjä, pelkkä räkyttävä kulkukoira.

  Reply
 • 13.12.2018 at 13:21
  Permalink

  Tässä pitäisi käyttää raiskauksista sanaa LAPSI eikä alaikäinen jos uhri on kymmenvuotias. Samoin pitäisi muistaa käyttää sanaa JOUKKORAISKAUS jos tekijöitä on jopa seitsemän. Ja LAPSEN JOUKKORAISKAUKSEEN syyllistynyttä kantasuomalaista porukkaa ei taida löytyä! Samoin Turun terrori-iskusta tulisi muistaa naisten kurkkujen aukiviiltäminen mihin taaskaan ei kantikset pysty.

  Reply
 • 13.12.2018 at 13:59
  Permalink

  Toinen bussikeissi oli oli sellainen, jossa paikalla ollut silminnäkijä kertoi lehdelle hyökkääjän yrittäneen ohjata bussin päin vastaantulevaa toista bussia. ”Emme tutki tätä terrorismina”, sanoi poliisi. Näin peitellään terrorismirikoksen yritystä.

  Reply
 • 13.12.2018 at 15:40
  Permalink

  Persut eivät todellakaan ole rasisteja. Eivät edes etnonayionalisteja. Persuille ei kansakunnan säilyminen ja kulttuurin ole mikään arvo. Kaiken saa tuhota. Persuja ei erota muista ”demokraateista” mikään

  Reply
  • 13.12.2018 at 23:35
   Permalink

   Etkö löytänyt punavihreältä arvopohjaltasi yhtään enempää arvosteltavaa persujen polittikasta? Mihin unohdit valehtelun?

   Reply
   • 14.12.2018 at 05:14
    Permalink

    Totta kai persut eivät mitään muuta tee kuin valehtelevat ja pekuttavat. He ovat eliitin luoma valeoppositio. Koska oikeat kansallismieliset ovat heille kriminaaleja, kaikki arvostelijat niputetaan (persujen nettitrollikoulussa opetettuun tapaan) punavihreiksi

    Reply
    • 14.12.2018 at 07:44
     Permalink

     Kerro lisää punavihreistä harhoistasi. Kuuletko esim. ääniä ja näetkö muita näkyjä?

     Reply
     • 14.12.2018 at 09:47
      Permalink

      Arvon Ming, Persut sekä myös itse Jussi Halla-Aho ovat yhä uudestaan KONKREETTISESTI äänestäneet Suomen kansan intressejä vastaan. Missä ne sun väittämät näyt ovat? Netistä kaivettua:

      ”Syy Persujen tuolloiseen hallituksesta jättäytymiseen voi olla, että silloin oli vielä runsaasti vaihtoehtopuolueita, joista joku olisi voinut nousta Persujen paljastuttua bluffiksi, todelliseksi vaihtoehdoksi Suomen globalistiselle puoluekenttämafialle. Siitä syystä eivät Persut (joissa siis Soini & muut soluttautuja-uuvatit lymyilivät ja punoivat juoniaan), voineet vielä tuolloin paljastaa hampaitaan.

      Kun vihdoin tulivat hallitukseen, avattiin maamme länsirajat, ja maa täyttyi muukalaisista ennennäkemättömällä tavalla. Tätä uuvatit selittelivät, että ”sehän oli edellisen hallituksen päätöksiä, mitä nyt toimeenpannaan”.

      Tässä vaiheessa alkoivat jahdit vääränlaisia puolueita kannattavia kohtaan kiihtyä, ja erinäisin vihapuhe- ja kiihottamissyyttein demonisoitiin suunnilleen kaikki, paitsi ruotsimielisyys ja suora globalistinen, YK-johtoinen kommunismi. YK:ssa päätettiin kommunistisen diktatuurin asettamisesta maailman ainoaksi hallintomuodoksi General Assembly -kokouksessa vuonna 2001. Tämä globalistidiktatuuri astui YK:n jäsenmaiden kesken konkreettisesti voimaan syyskuussa vuonna 2015: ”

     • 14.12.2018 at 10:14
      Permalink

      Jotkut ovat nauraneet, kun olen maininnut YK:n maailmanhallinnon ”hämähäkkinä” massamaahanmuuton ja ”ilmastonmuutoksen” propagandan taustalla.

      Tässä heidän omista asiakirjoista, otsikolla ”55/48 The role of the United Nations in promoting a new global human order”

      http://www.un.org/en/ga/62/plenary/globalhumanorder/bkg.shtml

 • 13.12.2018 at 15:55
  Permalink

  Husu on ainoita paskatorneja, joille on annettu nimi. Ts. Husu voisi syödä itsensä!
  Tämän päivän koulut ovat ddr -mallisia aivopesupaikkoja, joissa saarnataan monikulttuurisuutta ja isänmaallisten olevan ”natseja”. Unohtaa ei tietenkään sovi, että muslimille täytyy ellei halua olla ”rasisti” jakaa tyttölasten persettään.

  Reply
 • 13.12.2018 at 17:57
  Permalink

  Hyvä ratkaisu sosiaalisiirtolaisten tulvaan olisi hyvinvointivaltion purku.
  Työtätekemättömien palkitseminen luo vetovoimatekijän, joka houkuttelee Suomeen.
  Sosiaaliset tulonsiirrot pois.
  Tällöin kantaväestönkin velttoilijat olisivat pakotettuja osallistumaan yhteiskunnan rakentamiseen työn teolla, eikä elinkeinoelämä voisi vedota työvoimapulaan vaatiessaan maahanmuuton lisäämistä.

  Reply
  • 14.12.2018 at 09:53
   Permalink

   Jos 30 000 arabimaissa sota- tai rikollisessa ympäristössä kasvatettuja nuoria ”matuja” jätetään heitteille, tulee ennen näkemätön rikosaalto seuraukseksi tästä. Romanien harjoittama vilppi ja rosvoilu tulisi kalpenemaan tästä syntyvän silmittömän raakalaismaisen väkivallan rinnalla.

   Reply
 • 14.12.2018 at 08:02
  Permalink

  Somppu on somppu vaikka suomea puhuisi. Ei apina aivoistaan pääse.. vai miten se meni.

  Reply
 • 16.12.2018 at 03:14
  Permalink

  Tarkotus on tuhota eurooppa ja pelotella perus jutkuja muuttamaan israeliin josta mailmaa hallitaan!! Hehän hallitsevat jo rahajärjestelmään koko mailmassa!! Eli ranskasta on saatu jo juutalaiset muuttamaan israeliin jokunen osa ja tarkoitus olisi saada kaikki jutikat israeliin tuhottuaan ja varastettuaan heidän asuttamansa maat ja karkuun israeliin ja muistakaa samson optiot!! Eli ydinlataukset euroopan suur kaupunkeihin jos ei israel meinataan tuhota tai eurooppa kääntää selkänsä tuhoajilleen!! MAILMAN HULLUIN JA SAIRAIN SATANISTI KANSA KANSA MITÄ MAAPÄÄLLÄÄN IKINÄ KANTANUT!!

  Ei sanaakaan vaikka avoimesti uhkaavat muuta mailmaa ja varsinkin valkoisia läntisiä maita!! ja joku vitun puupää vielä ei näe kuka on massamaahan muuton takana niin voi hyvää vitun päivää!!!

  todennäköisesti 90% terroristi iskuista on juutalaisten rahottamien järjestöjen tekemisiä, että saadaan sisällissotia ympäri mailmaa nekrujen, muslimien ja valkoisten välille ja sillä välin huomio pois jutikoiden touhuista eri maiden totaalisesta ryöstöstä ja raiskauksesta!! JOs ihmiset ympäri mailmaa vain ymmärtäisivät mitä nämä talmud tyypit tekevät eri maissa, niin 100% jokainen mailman juutalainen tultaisiin telottamaan joka ainoa!!!

  Niin kauan kun heitä maapäällään kantaa mailma tulee pysymään kaaoksessa PISTE!!

  ketä ei saa arvostella ja ketkä käskyttää suurinta osaa mailman salaisista turvallisuus palveluista cia, mossad,nsa, venäjällä samoin samat herrat kaiken takana!!!

  Miten ihmiset jaksaa ihmetellä??? Kaikki r******s aallot ym on täysin suunniteltuja asioita että gojimit tappaa toisiaan samoin kun ukrainassa sniperit eli juutalaisten maksamat ampui molempia osa puolia!! Ja tarkotus on neo poliisi valtiot samoin kuin jutkujen hallitsemassa neuvostoliitossa täysin samat voimat tämän takana ja vapaamuurarit order out of chaos!! Harvan on vain vaikea ymmärtää kuinka pahoja ihmisiä nämä ovat!! Kaikki muutkuin sisäpiiriin kuluvat ovat pelkkää tykin ruokaa!!!

  Ei teistä suurin osaa herää ku vasta sitten kun atonkultin eli poliisin piippu osottaa naamaan kun olet mielenosoituksessa kun oma lapsesi on raiskattu!! Vitun aivokuolleet perkeleen tyhmät lammas massat!!!

  Kusta ja paskaa ja juutalaista ylivaltaa!! Ymmärrättekö että melkein kaikki mailman päättäjät ovat satanisteja ja vapaamuurarius on lusiferin palvontaa ja tahtovat kurjuutta kaikkialle! Ihmetyttää niin vitusti kaikki vaihtoehto medioiden kommentti palstat, ihan niinkuin kaikki sattuisi ihan itsestään ja kukaan korkeempi taho ei haluaisi tätä ympäri mailmaa 🙂 Naurettavaa paskaa!!! Kaikki paska tehdään tasan tarkoituksella, mutta ihminen joka ei ymmärrä sionismia ja muurareita ja heidän ajatusmailmaansa ei ikinä tule ymmärtämään miksi kaikki mitä mailmassa tapahtuu on tarkasti suunniteltua ja koordinoituja!! usassa jopa presidentitkin päätetään vuosi kymmenia etukäteen kuka näyttelijä seuraavaksi näyttelee osansa!!

  Gematria effect youtube!!! Numerologia ja symboliikka on näille hulluille todella tärkeää! Ja sillähän ei ole väliä mitä te asiasta mieltä olette, kun meidän kaikkien johtajat todellakin pitävät näitä noituus/satanisti asioista suuressa arvossaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=x9tibnK4-h0

  jopa angry birdskin on satanismiin lähtenyt mukaan rahan toivossa kun esittää kuuluvansa ”tiimiin”!! Alla video:

  https://www.bitchute.com/video/KmYbttz9539X/

  Reply
 • 23.12.2018 at 20:08
  Permalink

  ”Hehän hallitsevat jo rahajärjestelmää koko mailmassa!! ”

  Tämä on se suuri harha, johon ihmiset on kusetettu jo kauan. Että sillä ei olisi väliä, että kansallisvaltio luo ja hallinnoi oman valuuttansa, omilla ehdoillaan.

  Demokratian kansan keskuuteen (kansantasavallan sijaan) on harhautus, jolla tämä vaihdantaväline, eli yhteiskunnan veri, toistan, yhteiskunnan veri, saatetaan ihmisten tietoisuudessa taka-alalle, niin että ahneet kusettajat voivat tulla, ja härskisti väittää, että ihan sama jos rahan luo ja säätää joku voittoa tavoitteleva miljardööri-klikki jossakin kaukana, ja demokraattisen prosessin ulottumattomissa.

  Tulos: Suomi on kuin typerä perhe, joka antoi kaikki rahat ja kultakolikot naapurin romaniperheelle, ja odottaa saavansa sieltä hyvää kohtelua, sekä rahaa aina kun tarvitsee, ”ehdoitta”. Sitten ihmetellään kun romaninuorukainen voi astua talon tyttären huoneeseen ja raiskata, kun romani-isäntä voi tulla velkakirjan kanssa, ja määrätä, että osa perheen omistamasta maasta siirtyykin romanien omaisuudeksi, jne jne..

  Tyhmyydestä rangaistaan, kuinka pitkään haluamme jatkaa typeryyksiämme?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.