Nykysuomi kysyy: Hyväksyisitkö Ranskan ”keltaliivien” kaltaisen toiminnan Suomessa?

Ranskassa on ”helvetti irti”. Kadut ovat johtavan luokan kauhuksi täyttyneet vihaisilla kansalaisilla, jotka eivät tunnu olevan erityisen tyytyväisiä sen enempää presidentti Macroniin, kuin muihinkaan vallanpitäjiin.

Mielenosoitukset ovat paikoitellen äityneet mellakoinniksi ja vaikka viestit Ranskasta kertovat poliisin paikoin niskoitelleen maanmiestensä taltuttamisen kohdalla, kaduilla on nähty melkoista sotaa väkivaltakoneiston ja ”keltaliivien” välillä. Sosiaalisessa mediassa on levitetty tietoisuutta siitä, ettei mielenosoitukset ja mellakat johdu yksin vaikkapa kotimaisen valtamediamme syyksi kertomasta polttoaineiden hinnoista.

Syyt ”keltaliivien” toimintaan ovat moninaiset, aina polttoaineiden hinnoista poliitikkojen valehteluun ja pankkien ylivallasta köyhien kyykyttämiseen. Syitä, jotka löytyvät tänä päivänä melkeinpä mistä tahansa ”sivistysvaltiosta”, mutta silti ”keltaliivien” mielenosoitukset eivät ole levinneet samassa laajuudessa muualle.

Nykysuomi kysyykin nyt:

Hyväksyisitkö Ranskan "keltaliivien" kaltaisen toiminnan Suomessa?

 • Kyllä (96%, 1 483 Votes)
 • En (4%, 69 Votes)

Total Voters: 1 552

Loading ... Loading ...

 

59 thoughts on “Nykysuomi kysyy: Hyväksyisitkö Ranskan ”keltaliivien” kaltaisen toiminnan Suomessa?

 • 11.12.2018 at 10:13
  Permalink

  Tietyn pisteen jälkeen hyväksyn. Terveeseen kansanvaltaan kuuluu vallanpitäjien pelko kansalaisia kohtaan. Kun se menetetään menetetään myös kunnioitus, minkä jälkeen millään ei ole mitään väliä.

  Nykyään länsimaissa tuntuu olevan se valitettava trendi, että poliittinen valta keskittyy suojelemaan paitsi yhteiskunnan eliittiä, myös niitä kaikkein aggressiivisimpia ja väkivallalla innokkaimmin omia etujaan ajavia tahoja. Kun myös valkoihoinen kantaväestö alkaa riehumaan, vallanpitäjät pakotetaan tutkimaan omaa toimintaansa puolueettomammin: yhden porukan rötöksistä vaikenemisella ei saadakaan ostettua maahan rauhaa.

  Järjetöntä että länsimaat ovat tulleet tähän pisteeseen.

  Reply
  • 11.12.2018 at 14:22
   Permalink

   Poliittinen valta ja rahavalta ovat lännessä jo liikaa kietoutuneet yhteen. Kansalaisia komennellaan ja hiostetaan kuin ikään kuin olisivat valtiossa vain työntekijöinä. Kehitys on mennyt tässä suhteessa liian pitkälle eikä kansan ääni oikein kanna nykyisen puoluejäjestelmän läpi sinne, missä heitä koskevia päätöksiä tehdään. Rahaeliitin lobbaus ja kilpailukykypuheet sen sijaan kuullaan tarkasti. Eniten julkisen vallan suojelua tarvitsevat pienituloiset ovat tässä tietenkin ensimmäisinä tulilinjalla.

   Reply
 • 11.12.2018 at 10:22
  Permalink

  Kansalla on oikeus pistää viralta poliitikot, kun kansa haluaa. Poliitikoilla ei ole mitään oikeuksia kansan suhteen. Se on demokratiaa.

  Reply
 • 11.12.2018 at 10:39
  Permalink

  Empä oikein tiedä, sillä ”keltaliivit” on hajottanut yleisissä paikoissa olevia, ikkunoita, tavaroita ja polttaneet autoja, tuo ei oikein istu minun ajatusmaailmaan, toiminta on enemmän vasemmistolaisten anarkistien ja islamistipaskojen tekemisiä.
  Itseä ei enää veronmaksajana kiinnosta alkaa kustantamaan myös keltatakkien tekemiä rikolliselle alueelle meneviä hajotuksia.

  Reply
  • 11.12.2018 at 10:53
   Permalink

   Kyllä minäkin mietin pitkään että hyväksynkö tuollaisen toiminnan, mutta onhan se nähty että kiltisti pyytämällä ja äänestämällä ei enää saa ääntään kuuluviin. ”Ei ne suomalaiset mitään kuitenkaan tee. Jupisevat vain tuoppiinsa hiljaa ja äänestävät vakiopuolueita vuorotellen.” tuntuu olevan päättäjien käsitys suomalaisista.

   Joka tekee rauhanomaisen vallankumouksen mahdottomaksi, tekee väkivaltaisen vallankumouksen väistämättömäksi.

   Reply
   • 11.12.2018 at 16:59
    Permalink

    Luulen että nämä ihmiset, jotka ovat hajoittaneet paikkoja ja leikkineet pyrömaania, ovat aika vahvasti vihervassaripersereikäkommarimarxisteja. Uusrikastuksetkaan eivät luultavasti ole myöskään pois suljettu vaihtoehto. Näistä on ollut viitteitä ja puhetta jossakin lehdessä, jota nyt en kuollasenikaan muista, että he ovat soluttautuneet keltaliiveiksi ajaakseen eteenpäin anarkiaa ja omia etujaan. Näitä toimia harjoittamalla he voivat hukuttaa oikeitten keltaliivien sanoman kun valhemedia uutisoi ainoastaan paikkojen rikkomisesta jne.

    Reply
     • 13.12.2018 at 09:26
      Permalink

      Vassarit tukevat miljardööreja ja korruptokraatteja, koska molemmat ihannoivat syvää rappiota ja mädätystä. Molemmilla on toiveina muiden muassa lapsipornon harjoittaminen vapaasti (johon islamisaatio sopii suoraan), sivistysvaltion ja oikeusjärjestelmän alasajo (koska globalistien rikollinen mentaliteetti ei siedä että uhrit saavat oikeutta, eli että globalistit eivät joutuis vastuuseen pahoista teoistaan), jne.

      Vastaväitteitä, kiitos?

  • 11.12.2018 at 12:47
   Permalink

   Hmm… miten nuo suvakkien valloittamat paikanvaltia saisit kuuntelemaan?
   Niille puhe ei näytä auttavan mitään, josko toimet sitten jotenkin??

   Reply
   • 11.12.2018 at 14:15
    Permalink

    No, miten olisi jos se voima kohdistettaisiin suoraan noihin suvakkeihin ja islamipaskohin.
    Kerro sinä mikä perkeleen järki on hajottaa paikkoja ja poltella autoja, sillä meidät kaikki isänmaalliset alennetaan anarkisteiksi, ei me tehdä samaa kun islamistit ja äitin pikku anarkomarkot.

    Reply
 • 11.12.2018 at 11:26
  Permalink

  Tottamooses keltaliivien toimintaa pitää tukea jos tahtoo saada aikaan vasemmistolaisen anarkian ja koko yhteiskunnan rakenteiden romahtamisen. Liianderssonin kaltaiset rikolliset ja kaikenlaiset pillerihörhöt nimenomaan tahtovat tuhota ympäristöä ja kaikkea mitä työllä ajankulussa on aikaansaatu jotta saataisiin mahdollisimman hyvät olosuhteet muslimien invaasiolle. Kysyn mitä perkeleen rakentavaa on toisten omaisuuden tuhoamisessa? Tehokkaampaa olisi kennedymenettely kohdistuen sellaisiin päättäjiin jotka menevät tekemään yhteisissä asioissa täysin kusipäisiä sopimuksia…. mutta eipä löydy aloitteentekijää? Norjassa yksi lensi yli käenpesän mutta eipä sekään mitään saanut aikaan.

  Reply
  • 11.12.2018 at 13:25
   Permalink

   Kysymys on aseteltu …”keltaliivien kaltaisen toiminnan”…, ei ”tuetko vihervasemmistolaista agendaa”. Jos Suomen tilanne tästä vielä heikkenee, keltaisissa liiveissä ei barrikaadeille nouse demarit eikä viherperverssivassarit vaan tavalliset ”tolkun” suomalaiset, kuten Ranskassa tavalliset tolkun ranskalaiset. Sinne sekaan vaan tunkee se viherpunerva roskasakki, jota antifaksi kutsutaan. Ja minkä työllä saavutetun ympäristön ja omaisuuden perään sinä itket, nykymenon jatkuessa suomalaisten omaisuus on myyty kymmenen vuoden sisään ylikansallisille ja oikeauskoisille (kyllä se suurmoskeija sieltä taas nostaa päätään).

   Hannuko tuolla alussa kirjoitti ihan asiaa, kärjistäen diktaattori voi olla turvallisin mielin sorto- ja valtakoneistonsa suojissa. Jos ”demokratiassa” poliitikko tekee ”omannäköistään” politiikkaa pienen piirin etuja turvaten, hänen tuleekin olla kaiken aikaa pala kurkussa ja pälyillä aina taakseen. Oikeuden tulee tapahtua tavalla tai toisella (pimeällä kujalla tai oikeussalissa), riippuen siitä onko kyseessä ”demokratia” vai demokratia.

   Reply
 • 11.12.2018 at 12:24
  Permalink

  Kyse ei ole siitä mitä kukakin hyväksyy vaan siitä miten jokaisen kansalaisen on VELVOLLISUUS toimia silloin kun valtiovallasta on muodostunut vihollinen. Itselläni on viikon roikkunut keltaiset huomioliivit autossa apukuljettajan penkin päällä (näkyvät hyvin vastaantulijalle) merkkinä solidaarisuudesta ranskalaisia mielenosoittajia kohtaan. Suosittelen samaa kaikille muillekin ja samalla lupaan pyhästi etten enää koskaan kutsu ranskalaisia ”patongin purijoiksi” koska siellä on toimittu AINOALLA OIKEALLA tavalla asioiden korjaamiseksi -vasemmisto ja oikeisto YHTENÄ RINTAMANA globalistiperkeleleitä vastaan!!! AIVAN MAHTAVAA!

  JK: Seuraavaa idioottia joka tulee selittämään että ”vain äänestämällä voit vaikuttaa” paskaa naamatusten tulen lyömään nekkuun sillä tuon mantran hokijat ovat pahinta myrkkyä joka estää todellisen kansalaisvaikuttamisen. Miten helvetissä joku voi luulla että tästä alennustilasta noustaan kerran neljään vuoteen piirrettävän numerolappusen voimalla? Kyse on joko typeryydestä tai taktisesta harhauttamisesta vihollisen toimesta.

  Reply
  • 11.12.2018 at 13:28
   Permalink

   Äänestäminen auttaa demokraattisessa järjestelmässä. EU ei ole demokraattinen järjestelmä. Presidenttiä ei valita äänestämällä, lait kirjoittavaa ja hyväksyvää komissiota ei valita äänestämällä. Parlamentilla on hieman valtaa, muttei mitään mitä komissio ei voisi halutessaan yliajaa. Jos joku maa kieltäytyy kansanäänestyksen jälkeen toimimasta kuin epädemokraattisesti valittu komissio vaatii (Unkari), niin siltä viedään äänioikeus.

   Kuvitelkaapas jos kansanedustuslaitos veisi vaikkapa pohjois-karjalaisilta oikeuden äänestää eduskuntavaaleissa rangaistuksena siitä että äänestivät kunnallisvaaleissa väärin. Tuo olisi aivan pöyristyttävää kansanvallan halventamista. Kun samaa käytetään Unkariin, ihmiset taputtavat innoissaan että ”siitäpä vastarannankiiski saa, kun vastustaa EU:ta!”

   Käytännössä EU-komission ja sen ympärille kerääntyneen EU-eliitin valtaa rajoittaa ainoastaan pelko siitä että maat hylkäävät koko EU:n. Tästä syystä heillä onkin nyt kova kiire saada EU:lle oma armeija, jolla voidaan (sarkastisesti ilmaistuna) tarpeen tullen estää yksittäisten maiden kansalaisten enemmistöä polkemasta sen vähemmistön oikeuksia, joka haluaa vielä jäädä EU:n jäseneksi.

   Suomi tulee olemaan sodassa seuraavan 30 vuoden aikana. Sitä sotaa ei hieman yllättäen tulla käymään Venäjää vastaan, vaan vastassamme tulee olemaan EU-armeija, ja palkkiona siitä tulee olemaan itsenäisyys.

   Reply
  • 12.12.2018 at 12:00
   Permalink

   Itävallassa, Italiassa, USA:ssa ainakin on auttanut… Suomen ongelmana on median aivopesu ja uutispimento jolla manipuloidaan äänestyskayttäytymistä.

   Reply
   • 13.12.2018 at 18:19
    Permalink

    Ja TIETO OYJ joka päättää minkä verran ääniä kenellekkin annetaan…

    Presidentinvaaleissa 2018 tarkkailijoita estettiin pääsemästä tutkimaan järjestelmää -miksi?

    Reply
 • 11.12.2018 at 12:57
  Permalink

  Joo suomen meno on ihan syvältä perseestä

  Reply
 • 11.12.2018 at 13:19
  Permalink

  Niin… kun tätä nykymenoa katsoo, ei voi välttyä ajatukselta, että hallinto/hallitukset hakevatkin isoa törmäystä, valitettavasti… nykyaikana tuollainen törmäys ei kuitenkaan pääty armeijan väliintuloon (ressu armeija) eikä se pääty etenkään poliisien suorittamaan väliintuloon (alle 7000 poliisia) vaan se päättyy yhteiskunnan romahdukseen, jota seuraa laittomuuden aika…
  Kuitenkin ja kaikesta huolimatta, vaikka edellämainittu tapahtuisikin, niin ilmaan jää kysymys: Miksi?…
  Olemmeko todella niin huono kansa, ettemme ansaitse asiallista hallintoa?
  Surullista, mutta tilanne on uhkaavasti Suomessakin menossa kohti mellakointia ja ehkä jopa kapinaa tai sisällisotaa.
  Kehitystä voi olla myöhäistä kääntää…
  Syythän olisivat meilläkin aikalailla samat kuin Ranskassa eli verot ja, no tiedätte kyllä…

  Reply
  • 11.12.2018 at 13:35
   Permalink

   Suomessa ei ole ainakaan tällä hetkellä kansanosia jotka voisivat sotia keskenään. 80-90% kansalaisista on asioista suurin piirtein samaa mieltä (laajalti eri mieltä EU:sta marssikäskynsä saavien päättäjien kanssa), ja äänestyspäätökset tehdään suurelta osin mielikuvien perusteella. Meillä on muutaman prosentin suuruinen hyvin kovaääninen ja twitterissä toisiaan lietsova radikaalivasemmistolainen kansanosa, jolla on medianäkyvyytensä ansiosta kohtuuttomasti kaikupohjaa kitinälleen, mutta joka ei tiedä edes onko ihminen vai yksisarvinen. Heistä ei ole sotimaan yhtään ketään vastaan.

   Reply
   • 11.12.2018 at 14:51
    Permalink

    ”Suomessa ei ole ainakaan tällä hetkellä kansanosia jotka voisivat sotia keskenään.”
    Totta tuokin…
    Tosin en vain itse tiedä miten tuota mahdollista törmäystä pitäisi nimittää ja jätänkin sen historian kirjoittajien ratkaistavaksi…
    Törmäyksen sattuessa minut tavoittaa kesämökiltä Norjasta, seuraan sieltä tilanteen kehittymistä…

    Reply
   • 12.12.2018 at 03:26
    Permalink

    Onhan Suomessa läpsyt, joilla ole estoja käydä sotaa suomalaisia vastaan. Luultavasti valtaeliitti yrittää hyödyntää läpsyjä. Siksi halutaan lisää läpsyjä Suomeen. Loppupeleissä läpsyt pitää poistaa. Suvakkien kohtalosta ei liene keskusteltavaa.

    Reply
    • 12.12.2018 at 19:38
     Permalink

     Lisää motivaatiota Acc -kommenttiin:

     ”Vihapuhepoliisin olemassaolon syy on se, että sen avulla ensin hiljennetään Suomen ja suomalaisten etua ajavat kansalaiset. Tämän jälkeen pyritään ylläpitämään tätä hiljaisuutta, puuttumalla kärkkäästi sellaisiin puheisiin, jotka voisivat muuttaa mielipideilmastoa Suomen kannalta edulliseen suuntaan.

     Jos tässä onnistutaan vaaleihin saakka, on Suomessa vihervasemmistolainen hallitus, joka avaa rajat massamaahanmuutolle, joka johti Oulun joukkoraiskauksiin ja jonka jatkuminen tulee johtamaan uusiin joukkoraiskauksiin ja terroritekoihin.

     Vihapuhepoliisi tulisi lakkauttaa poliittisena toimijana, jonka todellinen tarkoitus on turvata nykyisen, massamaahanmuuton mahdollistaneen valtaeliitin tulevaisuus ja toisaalta vihapuhepoliisi turvaa myös niiden avointen rajojen politiikan ajajien kannatusta, jotka eivät saisi juuri mitään kannatusta, jos kansa saisi sanoa ääneen sen mitä ajattelee.

     Nyt se ei saa sanoa mitä se ajattelee ja tämä yhdessä valtamedian vihervasemmistolaisen valheuutisoinnin kanssa voi johtaa jopa siihen, että Suomessa on ensi vaalien jälkeen vihervasemmistolainen hallitus, joka avaa rajamme maahanmuuttajille.

     Totuus on kuitenkin se, että lapsiamme raiskakaan kaduillamme ja puolustuskyvyttömiltä naisilta katkotaan kauloja veitsellä keskellä kirkasta päivää maassamme maahanmuuttajien toimesta.

     Jos vaikenemme ja uskomme valtamedian valheita, tulee tämä vain jatkumaan ja pahenemaan, jos emme vaikene ja ajattelemme omilla aivoillamme, tulee tämä mielettömyys päättymään.

     -Risto Lappeenrannasta”

     mvlehti.net/2018/12/12/nakokulma-vihapuhepoliisi-ja-oulun-lapsiraiskaukset/

     Reply
 • 11.12.2018 at 13:34
  Permalink

  Keltaliivit ovat saaneet tarpeekseen Eu:n puuttumisesta kansallisiin asioihin, globalisaatio kusetuksesta, teollisuuden ulos liputtamisesta kolmansiin maihin, maatalouden alasajosta, eliitin sikailusta, sananvapuden menetyksestä, alati kiristyvästä verotuksesta, korkeista asumiskuluista, kalliista ruoasta, paskoista palkoista, islamisaatiosta, Deep State sätkynukeista, Rothchildin juoksupojasta Macronista.jne.
  Se ei ole keltaliivien vika jos joukossa on muutamia huligaaneja, jotka käyttävät tilaisuutta päästäkseen särkemään paikkoja.
  Ohessa mutama blokkimedian video linkki. Erittäin hyvää selvitystä keltaliivien vaatimuksista. Mielestäni erittäin kannatettavia kaikki vaatimukset.

  https://www.youtube.com/watch?v=kKLRTNXFvcs

  https://www.youtube.com/watch?v=vnpubHFc9lU

  Reply
  • 11.12.2018 at 15:05
   Permalink

   Macronin käskyläisen, Ranskan poliisin brutaali väkivalta on ollut sellaista mitä tämänkään sivuston lukijoista vähemmistö hahmottaa.
   Kuvamateriaali, sitä mitä on (suurin osa jää kuvaamatta, varsinkin kun poliisi tekee toimiaan Pariisin periferioissa) on raakudessaan julkaisukelvotonta juutubelle mutta jotain löytyy esim. LiveLeaksista.
   Silmiä on ammuttu vattuhilloksi, käsiä on räjäytetty taivaan tuuliin GLI-F4 granaateilla, vähintään kaksi kuollutta, taktinen kombinaatio: rauhallistenkin mielenosoittaja joukkojen telkeäminen alueelle joka sitten kaasutetaan, ja niin edelleen.
   Poliisi on siis ollut provosoiva ja aloitteellisena väkivaltainen, jopa brutaalin väkivaltainen ja jos reaktioita tapahtuu niin sen ei pitäisi olla yllätys.

   Kuitenkin keltaliivisiä on myös näkynyt estämässä toisia tekemästä jotain tiettyjä asioita.

   Jossain haastattelussa joku tavis perheen rouva sanoi vapaasti käännettynä että ”on ikävää todeta mutta totuus on että ilman niitä yksittäisiä ja paikkoja rikkovia huligaaneja niin keltaliiveille ei olisi annettu huomiota eikä otettu vakavasti”.
   Niin se on. Suomessakin voi järjestää poikkeuksellisen suuria miekkareita, mutta ne eivät kuitenkaan johda mihinkään. Ei valtaa pitävät usko kansan hätää edes silloin kuin näkevät kerjäläisiä kaduilla. Latteuksilla kuten että ” ette tee tarpeeksi oman tilanteenne parantamiseksi” syyllistävät kansaa heidän sairaan järjestelmän uhrina olemisesta.

   Kun diktatorisuus on tosiasia,
   vallankumouksellisuus on oikeus. – Victaor Hugo

   Mielivalta ja vallan väärinkäyttö on sitä mitä diktatorisuudella tarkoitetaan.
   Kansa ei ole vapaa ja vapaus rajoitetaan paljonkin rahan epäreilulla jaolla jonka järjestelmä määrittää.

   Tätä on Ranska, tätä on EU, tätä on Suomi.
   Vallankumous on oikeus ja koska esivalta ei edes anna mahdollisuutta voimakkaalle rinnakkais-järjestäytymiselle(mikä olisi heille uhka), vallankumous tai mielenosoitukset tai kansan vaaa liikehdintä ei tapahdu järjestelmällisesti ja silloin tapahtuu kaikenlaista.

   On ylipäätään järjetöntä kysyä kysymys, hyväksyykö kansan liikkeen kun se liike ei ole juurikaan järjestäytynyt – koska kansalla ei ole siihen resursseja!

   Täytyy tunnustaa tosiasiat ja siksi vastaan
   KYLLÄ kysymykseen että sympatisoinko hyvin vähällä elävien epätoivoisiin tekoihin. Se on tosiasioiden hyväksymistä. Suomeksi: rapatessa roiskuu.

   Reply
 • 11.12.2018 at 13:44
  Permalink

  Hiukan hämmentävää kaksinaismoraalia mielestäni on että laillisiakin hallintoja (hallintojen ”hyvyys” on sitten eri keskustelua sivuava asia) vastaan ulkoapäin masinoitu arabikevät oli tietyissä piireissä niin pyhä ja oikea asia. Nyt täysin sisäsyntyinen ”baguettesyksy” onkin sitten hirveää demokratianvastaista hybridisotaa pyhää Macaroonia ja tuhatvuotista neljättä(EU)valtakuntaa vastaan.

  Ja siitä hallinnon ”hyvyydestä” tai paremminkin huonoudestahan tuo ranskisten pinna paloi eikä mistään twittertrollauksesta.

  Reply
 • 11.12.2018 at 14:19
  Permalink

  Onko kukaan edes seurannyt yhtäkään lähetystä Ransan keltaliivien menosta, tuskimpa.
  Olisitte huomannut että noiden joukossa marssii paljon pelkkiä anarkisteja ja ”päivettynyttä” muslimiosastoa, ja jäki kertoo kyllä ketkä menossa on mukana.

  Mistälähin isänmaalliset on peitäneet kasvonsa, minulle jokainen joka tekee noin, on anarkisti.

  Reply
  • 11.12.2018 at 22:24
   Permalink

   Minulle se on merkki siitä että on ymmärtänyt suojautua poliisivaltion mielivaltaista valvontaa vastaan. Muuten voi käydä niin että saa syytteen mellakoinnista vaikka olisi vain seissyt paikallaan sivussa itse toiminnasta. Myös poliisi ja poliisivaltio ovat usein naamioituneet.

   Reply
   • 11.12.2018 at 23:35
    Permalink

    Juu.. yhdessä videossa yksi marrsija meni ilman naamanpeittämistä mutta veti sitten naaman peittoon ja hajotti kerrostalon rappuikkunat, eihän silloin juu voi naamaa näyttää kun tehdään rikos..

    En kyllä vajoaisi niin syvälle rikollisten mieliin että alkaisin kehumaan rikollisia paikkojen hajottajia, he ovat pelkkää paskaa.

    Reply
    • 12.12.2018 at 00:36
     Permalink

     Tässä poliisi saa omat kaasut silmilleen. Ei näy anarkisteja missään. Ellet sitten omassa mielessäsi näe. Ranska on myös aika iso maa ja liikkeellä on paljon ihmisiä. Ei ainakaan ranskalaisten mielestä anarkistit ole mitään vielä pilanneet. Yli 80% Ranskan kansasta tukee keltaliivejä. Vai oliko lähes 90%.

     Reply
     • 12.12.2018 at 08:40
      Permalink

      Olen katsellut näköjään hiukkan enemmän tapahtumista mitä sinä.
      Niitä videoita kun on hiukka enmmänkin kun tuo yksi ainoa.

     • 12.12.2018 at 21:49
      Permalink

      Ei sillä ole merkitystä kuka on katsonut kuinkakin monta nauhoitusta keltaliivien mielenosoituksista. Turha jankata sellaisesta.

      Täällä Suomessa osataan marmattaa kaikenlaisista asioista ja halkoa hiuksia epäolennaisista asioista.

      Kun kaikki osapuolet tietävät että kyynelkaasua on sankasti ilmassa ja on vaarana että saattaa saada jotain rojua niskaansa, silloin on paras suojata ainakin pään ja kasvon alueet.

      Ei kukaan täyspäinen katutaisteluissa jätä itseään maalitauluksi.

      Vähällä ovat päättäjät päässeet tähän asti. Aivan liian helposti. Niiden kuuluukin pelätä kansan raivoa.

 • 11.12.2018 at 15:03
  Permalink

  Demokratia on tuhottu EU:ssa.
  Suomessakin pitäisi saada 500 000 kansalaista Helsinkiin eduskuntatalon eteen huutamaan niin voisi meno muuttua!
  Vaan tämä tyhmä kansa uskoo mitä Bilderbergin eliitiin perseennuolijat, kataiset, lipposet, niinistöt, stubbit, sipilät, soinit, orpot ja muut meille kusettavat.
  Sitä saa mitä tilaa, eli liittovaltion, elämän eliitin orjuudessa miljoonan matun seassa vailla omaa päätäntävaltaa.

  Reply
 • 11.12.2018 at 15:04
  Permalink

  Suomessa valtionhallinnosta on TEHTY kansan vihollinen: Suomen perustuslaki 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ei tätäkään valtiopetoksellista ”laki” tehty turhan takia; vaan käyttöön.

  Ja käyttöä on ollut : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.. ( suomeksi varastaa ”lailla 444/2012” PL 118 § :n suojissa ).

  Suomessa kansan omaisuutta siis SUORAAN varstaa ”eduksunta” pankki-vakuutuslaitoksille . ( jos sivusto, jonne todisteet Suomen tilasta ; archive.is/kimmoleaks.fi ei näy tietänette ketä on ollut asialla estämässä julkisten asiakirjojen julkaisemisen ).

  Mutta juuret ovat syvemmällä petoksessa; kansainvälinen laki; mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallan .

  Suomen tapauksessa vaan kansainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN ennenPl 118 §:n ottamista käyttöön.

  Lahjonta tapahtui seuraavasti: He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiarjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeduenkäynnin” ja muita senkaltaisia oikeudenkäyntejä; kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” . ( vertaa PL 118 § ).

  Sekä kansanedustajille , että Kansainväliselle rikostuomioistuimelle valehdeltiin: ( He 55/2007 esityöt): ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia ”.

  PL 118 § ja Eoa päätös 876/2/05 todistavat tämän valheeksi … ei syyteoikeutta… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Tuonkaltainen rikosilmoitus on jätetty (8.9. 2005 Porin poliisille ja SYYTEILMOITUS Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

  Suomessa siis on oma laki ”päättäjille” ja tavalliselle kansalle; mikä EI liene kuulu demokraattiseen valtioon ?

  Kun poliisi on nyt yli 10 vuotta suorittanut ”esitutkintaa” peresidentin- ja ministerinvastuuasiassa; voimme kai todeta, ettei Suomen ”poliisi” suojele kansaa ”eduskunnan” suorittamalta varastamiselta / ihmisoikeuksien poistamiselta … ja kun Kansainvälinen rikostuomioistuinkin on LAHJOTTU mitkä ovat kansan vaihtoehdot palauttaa ihmisoikeutensa ja varastettu omaisuutensa .
  ( lain 444/2012″ tapauksessa 1,6 – 3 miljardia euroa )

  Miten kaikki on saatu salattua näin kauan ?

  hallituksen 2005 tilaama Mediapolitiikan toimintasuunnitelma paljastaa tämän : ”ratkaisevassa roolissa tässä on YLE ”.

  YLE:n haltuunotto hallituksen kanavaksi siis aloitettiin kun tajuttiin; ettei kansan kusetus muutoin voi enää jatkua .

  Ylevästi annettiin suuntaviivat, kuinka demokratiaa voidaan lisätä; mutta toimenpiteet on suritettu juurikin JULKISEN asiakirjan vastaisesti.

  Ilman median haltuunottoa ei olisi ollut mahdollista salata niin miljardivarkautta; kuin ihmisoikeuksien poistoa ( PL 118 § ) suurimmalta osalta kansaa.

  Minä henkilökohtaisesti olen ollut ihmisoikeudeton Suomen kansalainen vuodesta 2005 lukien; siksi kai kirjoitusoikeuteni KAIKKIIN suurimpiin medioihin onkin viety …. ennakkosensuuri on todella kovaa … julkisia asikairjoja sisältävä kimmoleaks.fi todistaa tämän; siis sen näkyvyyden estäminen juuri vaalien alla !

  Minulle on vielä keksimättä ”rikos” mihin syyllistyn julkaisemalla julkisia asiakirjoja ja kertomalla olevani ihmisoikeudeton Suomen kansalainen .

  Eipä EIT:kaan tähän muuta keksinyt kuin kaikkien asiakirjojen TUHOAMINEN 27.3. 2009 ( EIT 24221/06); Eoa kansliapäätöksen 1350/4/08 mukaisissa olosuhteissa . ( sen näkyminen lienee myös estetty ? )

  EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois Suomen työpaikkansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö … päätelkää itse kenestä on kYse ja mistä virastosta ?

  Taistelua kuliseissa Suomen laitonta virkamieskoneistoa vastaan on siis käyty vuodesta 2005 lukien; päätelkää itse onko siis enää laillista keinoa purkaa PL 118 § ja saada virkarikolliset vastuuseen teoistaan ja palauttaa kansan IHMISOIKEUDET ja varastettu omaisuus ?

  Huomauttaisin, että perustuslakiin kuulunut ”rinnakkainen syyteoikeus” poistetiin 1.1 2006 ”rikoslakimuutoksella”; siis rikoksella … juuri syyteilmoituksen diariinkirjaamisen aikana !

  Löytyykö Suomesta yhtään ”toimittajaa”, joka uskaltaa julkistaa edellämanittuja JULKISIA asiakirjoja ?

  Tai yhtään ”poliisia”, joka uskalataa tutkia ”lailla” 444/2012 suoritettua MILJARDIVARKAUTTA; mm. selvittää keiden taskuun varastetut miljardit hävisivät ?

  Tai paljonko He 55/2007 / kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA on veronmaksajille tullut maksamaan ?

  Ja paljonko lainsäädäntövaltaa on myyty ?

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”. ( PL 118 § 444/2012 He 55/2007 …. )

  Edellä on 10 POLIISILLE tehtävää 10 vuoden ajaksi kiitos … rikosilmoituksia on Porin ”poliisilla” ja Valtakunnansyyttäjänvirastossa !

  Reply
 • 11.12.2018 at 15:10
  Permalink

  Samaa mieltä, että mellakointeja haetaan tahallisesti, katsokaa mitä englannissa tapahtuu brexitille, jos se peruuntuu tai uusitaan kansanäänestys, mielenosoitukset alkavat varmasti. Sensurointi sekä median uutisointi ja uutisoimatta jättäminen on niin läpinäkyvää, että sen on pakko olla harkittua.

  Reply
 • 11.12.2018 at 15:10
  Permalink

  Kelta liiveissä on vasemmistolaiset ja oikeistolaiset rinnatusten ja muut.
  En laittaisi tuota tuhoamista keltaliivien piikkiin, vaan antifan ja muiden jotka käyttävät tilaisuutta hyväkseen. Toki osa ”oikeista” keltaliiveistä imeytyy mukaan tuhoamiseen.

  Ilman näkyvää ja tehokasta mielenilmausta mitään, ei tule tapahtumaan asioiden hyväksi.
  Eikä nukkuva lammas lauma tiedä asioiden oikeaa laitaa, koska kukaan ei uutisoi siitä haittamediassa.
  Selkeä mielenilmaus pakottaa haittamedian uutisoimaan, vaikkakin yleensä kertomatta tosiasioita tai sitten värittämällä oman agendan mukaiseksi.

  Ei tuhoamista! Jos poliisi alkaa käyttämään väkivaltaa rauhallista mielenosoitusta vastaan tai estää sitä, niin sitä saa mitä tilaa. Poliisitkin voisi ilmottautua saikulle silloin.

  Reply
 • 11.12.2018 at 17:08
  Permalink

  Näin kaavailee Brysselille uskollinen nukkehallituksemme:

  ”Tutkimus: Sisäministeriö on varautunut miljoonan pakolaisen tuloon
  ”Tulevien tapahtumien todennäköisyyksien arviointi tapahtuu historiasarjoja ekstrapoimalla. Osaamme siis varautua sellaiseen, joka on jo historiassa tapahtunut.””,
  https://mvlehti.net/2018/12/11/tutkimus-sisaministerio-on-varautunut-miljoonan-pakolaisen-tuloon/

  ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Reply
 • 11.12.2018 at 17:26
  Permalink

  On hätiköityä ja vajaatietoista ruveta niputtamaan keltaliivejä, eli kaikenkirjavia aktivoituvia kansalaisia tuolla tavoin.
  Enemmistö ovat tavallisia yleisesti ottaen kilttejä, vastuullisia kansalaisia.
  Ainoa mikä joukkoja yhdistää on että joko autosta tai kaupanhyllyltä on löytynyt keltainen liivi ja sitä käytetään.
  Se mitä keltainen liivi tarkoittaa tai viestii on että asiat ovat nyt perseellään ja niiden tarvitsee muuttua paljon ja näkyvän tulevaisuuden sisällä. Keltainen liivi ei ole synonyymi vasemmistoradikaalien toiminnalle tai muulle vastaavalle.
  Joukossa on alaikäisistä vanhuksiin ja liikerajoitteisia joita kaikkia poliisti ovat tietoisesti vahingoittaneet.
  Videoaineistossa poliisi jopa toteaa laillisille mielenosoittajille että heidän tulisi häipyä jos haluavat säilyä hengissä. Fakta.
  Täysin poliisivaltion tyrannimeininkiä monin eri tavoin ja keinoin.

  Että siinä sitten joku rupeaa syyllistäen urputtamaan kaikista keltaista liiviä käyttävistä mielenosoittajista jonain vandalisoivana roskajoukkona, on häpeällisen noloa.

  Reply
  • 12.12.2018 at 00:23
   Permalink

   Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/
   ”The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. In time, that’s slavery for all of us.”

   ”Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
   From the desk of Paul Belien on Mon, 2006-02-27 21:13

   Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels last week Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state…”
   https://www.brusselsjournal.com/node/865

   Reply
 • 11.12.2018 at 17:54
  Permalink

  Kyllähän tuo äänestystulos kertoo myöskin paljon.Eli yli 90% hyväksyy keltaliivit.

  Päättäjiltämme/valtaapitäviltä/virkamiehiltäkin monelta on tainnut unohtua yks pikku juttu nimittäin.

  ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta”.

  Tämä opittiin yhteiskuntaopin tunnilla koulussa eli meidän Perustuslaki.

  Valta siis kuuluu kansalle, ei poliitikoille,virkamiehille,hyvävelisiskoverkostoille , ei eeuulle taikka muille mahdollisille taustavaikuttajille.

  Valta Suomessa kuuluu siis kansalle.

  Veroja on nostettu,kantasuomalaisten etuja heikennetty, vanhustenhuolto suorastaan ” huutaa muutosta”, vammaiset,lapsiperheet, arvopohja ihan kaikki julkisen /julkishallinnon asiat ovat ikäänkuin muille ”pedattu”,mutta ei tavallisille kantasuomalaisille, jotka maksavat korkeilla verkoillaan ”koko lystin”.

  Ja meidän yhteiset omistukset,kansan eli valtion infraa on myyty, luonnonvaroja annetaan taikka ”myydään halvalla joillekkin” jne.

  Ei ihme, että kantaranskalaiset ovat kyllästyneet maassaan yhteisten asioiden hoitoon, joka ei näemmä palvele heitä enää .

  Sama Suomessa.
  Eipä yhtään pöllömpi ajatus ”liittyä keltaliiveihin ” täälläkin.
  Nämä valtaapitävät eivät tule muuttamaan asioita-eiköhän n olisi jo pitänyt tehdä asiat eli näytöt on nähty-eikö vain?

  Reply
 • 11.12.2018 at 18:50
  Permalink

  Muistatte varmaan monet tämän sisäasiain ministeriön julkaisun, jossa ”varauduttaisiin” eri suuruisiin pakolaisaaltoihin Suomessa.
  Mv:ssä juttua tänään ko. asiasta.

  Aika karua luettavaa tavallisen kantasuomalaisten näkökulmasta katsottuna.

  Ei kait tuon ”selvemmin” voisi tulkita ko.julkaisusta, ettei näitä ”verorahoistamme palkan ja kulut saavia” kiinnosta pätkääkään ihan tavallisten ihmisten mielipiteet asian tiimoilta.

  Uskallan veikata, että enemmistö kansasta ei ”allekirjoittaisi” ko. suunnitelmia.
  No, kukapa ”omaa oksaa haluaisi katkaista”.

  Näin ihania ihmisiä meillä on ”vallankahvassa”.Oikein lämpöisiä, oman kansan parasta ajattelevia.

  Voitte uskoa, että kun tietää esim.vanhustenhuollon epäkohtia omakohtaisesti, hyvin vanha lähiomaiseni jätettiin sänkyyn makaamaan ,ei kuntoutettu ja menetti kävelykyvyn, nyt pyörätuolissa, tälläiset tännetulleiden ”huolet ja pakolaisaallot ei voisi kiinnostaa paskaakaan”.

  Uskotteko, että olin surullinen ja vihainen lähiomaiseni ”hoidosta”?Raskasta-ja tiedän, ettei tämä ole ainoa laatuaan.

  Toivottavasti eeuu hajoaa pian.

  Reply
 • 11.12.2018 at 18:57
  Permalink

  Kun paska vaan syvenee eikä mikään järkipuhe mene perille, ei jää muita vaihtoehtoja kuin ottaa ohjat omiin käsiin. Myös Suomessa.

  Reply
 • 12.12.2018 at 02:03
  Permalink

  Kannatan jos YLEn pakkoveroa ei poisteta, leipäjonot pois, ei enää uutta uutisvuotoa, uusi Karpolla on asiaa kaltainen ohjelma Telluun, tiet kuntoon, hometalot kuntoon, SOTEen ratkaisu, vanhusten hoito, demokratia voimaan, maahanmuutto kuntoon, ei saa päästää Ruotsin tai Saksan kaltaiseksi käytännössä hallitsemattomaksi touhuksi. Verotus alas. Lisää liksaa ja eläkeindeksit voimaan.

  Reply
  • 12.12.2018 at 03:27
   Permalink

   Tässä sodassa globalistien ajamaa uutta maailmanjärjestystä vastaan ei valitettavasti voi esittää toiveita mistään pienistä parannuksista vaan tämä taistelu joko hävitään tai voitetaan. Myönnytyksiä eliitiltä ei tule -vihollisen tarkoitus on yksinkertaisesti alistaa ja nöyryyttää meidät lopullisesti.

   -Vastatoimien on oltava sen mukaisesti mitoitettuja. Armopaloja ei pidä huolia vaikka vihollinen niitä taktisista syistä saattaa tarjota.

   Tämä ei ole peliä vaan sotaa joka johtaa orjuuteen tai aivan uuden tason vapauteen.

   Reply
   • 12.12.2018 at 10:01
    Permalink

    Olet oikeassa.
    Tämä on /on ollut sotaa, henkistä sotaa, raiskaukset,ryöstöaallot, turvattomuus, mitä he ovat luoneet ”ovat sodankäynnin muotoja”.

    He eivät tule vapaaehtoisesti luopumaan vallasta Suomessakaan.

    Pahimpia mielestäni” vallankäytön välineitä ovat hyvävelisisko järjestelmät eli ’muurarit ’ym vastaavat”, sillä verkostolla ” he hallitsevat”, kaverit sopivasti eri ”viroissa” toimissa .Sata vuotta sitten ne olivat kielletty.Minusta tuollaiset järjestelmät pitää kieltää lailla ,kun valta muuttuu-kovat sanktiot.

    Eeeuu mahdollisti pikku hiljaa tämän kaiken , toki ennen sitä oli mm. tämä ”tarkoituksella tehty lama, ja omaisuuden uusjako tietyille piireille”.

    Monta sataa yrittäjää menetti kaiken.
    Tämä on sellainen ”hirvitys Suomen historiassa”, että te, jotka teitte tämän, maksatte siitä karmalla seuraavassa inkarnaatiossa.Enpä olisi ylimielinen.

    Karman laki on oikeudenmukainen ja sen piirissä olemme kaikki.Jos oma-aloitteisesti teet toiselle/toisille pahoja asioita-kerää karmavelkaa,jotka joutuu sovittamaan AINA-näin se on.Mitä pahempia asioita,sitä raskaampi karmavelka.

    Itseään saa puolustaa-siitä ei kerry karmaa.

    En usko, että meillä on ollut rehellisiä vaaleja enää pitkään aikaan, vaan ”saatu sopivat tyypit päätöksentekoon”.
    Jälki on niin ”rumaa’,en usko, että monillakaan tyupillä on ”kansan mandaattia”.
    ”Paskanjauhantaa” ei vaan jaksa enää kuunnella.

    Reply
    • 12.12.2018 at 11:00
     Permalink

     Näin tämä menee. Suomen tapauksessa nostaisin esille varsinkin saatanalliset vapaamuurarit joiden murskaaminen on ehdoton lähtökohta tämän maan tervehtymiselle. Kyseinen desanttijoukko on äärettömän vaarallinen, paljon vihervasemmistoa tai tämänhetkisiä maahantunkeutujia vaaralisempi suomen tulevaisuudelle.

     Reply
     • 12.12.2018 at 13:14
      Permalink

      Luultavammin ”kaiken pahan alku ja juuri”.
      Ja nämä tyypit ovat ne, jotka päättänevät verkostoillaan kaikessa tässä maassa.

      Jälki on todella kaunista, heidän ”rakkaudelliset ja hyvyyden” toimet.Voi sitä aitoa empatian määrää,oikein liikkuuttuu,kun joku ”vallankäyttäjä”
      tulee ”rauhoittelemaan”,jonkun kamalan tapahtuman johdosta .

      Pthyi… itse ”saatanasta ja pahuudesta ”, onhan niistä ollut juttua,kovin salamyhkäistä eli kertoo kaiken,”nuo hyvävelisiskoverkostot ”.
      ”Moni kakku päältä kaunis, sisältä silkkaa paskaa”.
      Ja entä arvopohja tai eihän sitä enää ole.
      Siksi:
      Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä.

      Pimeyden voimia vastaan myös rukouksilla.

      Trump pyytää aina ”God bless America”.
      Ei tarvitse olla mikään ”hihhuli”, vaan terve järki riittää niinkuin ennen vanhaan.

     • 12.12.2018 at 14:26
      Permalink

      Tärkeää on ymmärtää myös se että kirkko on täysin vapaamuurareiden miehittämä laitos -sillä ei ole enää pienintäkään tekemistä kristinuskon kanssa ja siksi kyseisestä mädätyslaitoksesta on syytä erota vielä tämän vuoden aikana niin välttyy tukemasta vihollistoimintaa ensivuoden kirkollisveron osalta.

      Uskominen ei tarvitse välikäsiä ja vielä vähemmän välistävetäjiä.

     • 12.12.2018 at 16:46
      Permalink

      Aikoinaan Neuvosto-Virosta karkotettu ja Ruotsiin muuttanut Jüri Lina pääsi Neuvostoliiton lakattua olemasta kurkistamaan varsinaiseen pimeyden ytimeen: hän sai tutkia niitä ranskalaisten vapaamuurarien salaisista arkistoista otettuja kopioita, jotka eräs venäläinen professori oli ottanut saksalaisten takavarikoimista ranskalaisten vapaamuurari-looshien teksteistä. Toisen maailmansodan aikana saksalaiset pääsivät tunkeutumaan ranskalaisiin vapaamuurari-loosheihin ja saivat käsiinsä niiden salaista aineistoa, joka sodan jälkeen päätyi Moskovaan.
      Lina on käyttänyt mm. tuota aineistoa hyväksi kirjassaan ‘Världsbyggarnas bedrägeri: frimurarnas dolda historia’ (engl. ‘Architects of Deception: The Concealed History of Freemasonry‘ eli suomeksi ‘petoksen arkkitehdit’!). Kirjassa kerrotaan mm. sellaisista vapaamuurarien aikaansaannoksista kuten salamurhat, massamurhat, kaksi maailmansotaa (tähän mennessä!), Euroopan Unionin perustaminen ja vähittäinen (jotta ihmiset eivät huomaisi) muuttaminen täydelliseksi diktatuuriksi, yhtenä välivaiheena lopulliseen päämäärään eli totalitääriseen maailmanhallitukseen. Kirjan englanninkielisen pdf-version voi ilmaiseksi imuroida esim. seuraavasta: http://curezone.com/ig/i.asp?i=29906
      Kirja sisältää paljon sellaista avaintietoa modernin historian ja nykytilanteen ymmärtämiseksi, jota kontrolloidut opetuslaitos ja valtamedia salaavat ja vääristelevät.
      Vapaamuurariuden korkeimmille vihkimystasoille päässeet ‘whistleblowerit’ ovat paljastaneet mm., että tasolla 28 (jonne melko harvat pääsevät) annetaan vapaamuurarin tietää, että kaikki siihen asti vapaamuurariudesta kerrottu on valetta; tasolla 33 (jonne hyvin pieni osa pääsee) kerrotaan lopullinen totuus: vapaamuurarien ylin auktoriteetti on Lusifer.
      Alempien tasojen muurarit pääsääntöisesti eivät siis tiedä, mikä ylimmällä tasolla asetettu päämäärä on.
      Mainittakoon vielä, että Linan mukaan saksalaiset toisen maailmansodan aikana pakottivat Ranskassa vapaamuurarit ilmoittautumaan. N. 400 pahimmaksi katsottua ’petoksen arkkitehtiä’ teloitettiin. Suomessa vastaava toimenpide noille satanisteille varmasti vähentäisi kummasti korruptiota!

     • 12.12.2018 at 16:57
      Permalink

      Ex-vapaamuurari Juhani Julinin mukaan Suomessa on n. 7000 vapaamuuraria eli kaksinkertainen määrä verrattuna Hymylehden julkaisemista luetteloista löytyviin. Ovatko pahimmat vallankahvassa olevat maanpetturit ja muut rikolliset kieltäneet nimensä julkaisemisen noissa luetteloissa?
      Julinin ex-veljet, satanistit ilmeisesti aiheuttivat Julinille jollain CIA-tyyppisellä salamurhamenetelmällä tappavan sydänkohtauksen n. kolme viikkoa sen jälkeen kun Julin oli eronnut vapaamuurariudesta ns. uskoontultuaan ja julkisesti luvattuaan koettaa käännyttää kaikki tuntemansa vapaamuurarit pois tuosta pimeyden veljeskunnasta.

     • 12.12.2018 at 17:43
      Permalink

      Rotschildin mm. rahallisesti tukeman Adam Weishauptin perustama saatanallinen Illuminati-salaseura on vuodesta 1782 alkaen johtanut salaseurana salaseuran sisällä vapaamuurareita:
      ” The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”,
      https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

 • 12.12.2018 at 16:25
  Permalink

  Kusta ja paskaa ja juutalaista ylivaltaa!! Ymmärrättekö että melkein kaikki mailman päättäjät ovat satanisteja ja vapaamuurarius on lusiferin palvontaa ja tahtovat kurjuutta kaikkialle! Ihmetyttää niin vitusti kaikki vaihtoehto medioiden kommentti palstat, ihan niinkuin kaikki sattuisi ihan itsestään ja kukaan korkeempi taho ei haluaisi tätä ympäri mailmaa 🙂 Naurettavaa paskaa!!! Kaikki paska tehdään tasan tarkoituksella, mutta ihminen joka ei ymmärrä sionismia ja muurareita ja heidän ajatusmailmaansa ei ikinä tule ymmärtämään miksi kaikki mitä mailmassa tapahtuu on tarkasti suunniteltua ja koordinoituja!! usassa jopa presidentitkin päätetään vuosi kymmenia etukäteen kuka näyttelijä seuraavaksi näyttelee osansa!!

  Gematria effect youtube!!! Numerologia ja symboliikka on näille hulluille todella tärkeää! Ja sillähän ei ole väliä mitä te asiasta mieltä olette, kun meidän kaikkien johtajat todellakin pitävät näitä noituus/satanisti asioista suuressa arvossaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=x9tibnK4-h0

  jopa angry birdskin on satanismiin lähtenyt mukaan rahan toivossa kun esittää kuuluvansa ”tiimiin”!! Alla video:

  https://www.bitchute.com/video/KmYbttz9539X/

  Reply
 • 14.12.2018 at 00:53
  Permalink

  Suomen keltaliivien vaatimukset aluksi :

  – Ajoneuvovero poistetaan
  – Arvonlisävero 24% –> 14%
  – YLE vero poistetaan
  – 10 000 virkamiestä poistetaan hallinnosta vuosittain.
  – Oikeuslaitos puhdistettava poliittisista tuomareista.
  – Poliisilaitos puhdistettava poliittisista poliiseista.
  – Kyynelkaasu kansan suojaksi rikollisia ja pahaa hallintoa vastaan.
  – Kaikki tärkeät, suuret asiat kansakunnan kannalta ratkaisee kansanäänestys – ei hallitus, ei eduskunta.
  – Sananvapaus on loukkaamaton oikeus.
  – Ulkomaiset vakoilijat, tiedustelijat pois Suomesta.
  – Kansalle oikeus painattaa omaa rahaa.
  – Alkolle kilpailijoita.
  – Kotimainen ruuantuotanto palkittava.
  – Haittamaahanmuutolle stoppi.

  Reply
  • 15.12.2018 at 15:16
   Permalink

   Siinäpä valmis vaaliohjelma jollekkin puolueelle muutamin lisäyksin, kuten pienituloisten auttaminen, orjatyön totaalikielto minkäänlaisilla sanakäänteillä, kansanedustajien palkat maksimiin 2000 kuussa, autoedut kansanedustajilta pois, kellokortti eduskuntaan, ja kokoomus sekä keskusta smurffeineen ulos koko talosta. Varmasti on paljon muutakin lisättävää vielä.

   Reply
 • 14.12.2018 at 20:35
  Permalink

  Lainsäätäjät, ministerit, viranomaiset ym. ovat vallan väärinkäyttäjiä.

  Ei kansa ole antanut kenellekään avointa valtakirjaa tehdä mitä huvittaa Suomelle.

  Nyt olemme tilanteessa missä on vain yhdensuuntaista saneluvaltaa. Saneluvaltaa päättäjien puolelta.

  Se johtaa yhteiskunnalliseen konfliktiin.

  Reply
 • 16.12.2018 at 04:12
  Permalink

  Keltaliivien olisi saatava jostain ruisku millä voi ruiskuttaa vettä eduskunnan päälle. Tämä symbolisoi likaisen laitoksen puhdistamista saastasta. Siis vesitykillä eduskuntaa päin. Jos jollekin tulee kakkahätä voi paskoa eduskunnan rappusille ja toivoa että ”kansan”edustajat liukastuvat siihen. Oikeasti ei ole mitään positiivista ajatusta näistä kusipäistä. Iso hirttolava vaan eduskunnan eteen.

  Reply
 • 21.1.2019 at 00:06
  Permalink

  Liity Illuminatiin rahaksi ja vaihda elämäsi ikuisesti. Ole turvallinen, olla kuuluisa ja tehokas. Kaikille uusille jäsenille maksetaan rahapalkintoja ja etuja. Rahapalkkiot 6 800 000 dollaria ja kuukausimaksu 8 500 dollaria. Upouusi auto valittuna ja koti missä tahansa osassa maailmaa. WhatsApp jäseneksi +1(806)305-9914 tai sähköposti: illuminatistar6666@gmail.com.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.