Riihimäen ”rattinistillä” melkoinen päihdekoktail

Poliisi kertoo mieshenkilön epäillyn syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausainerikokseen Riihimäellä H.J Elomaan kadulla eilen, 10.12.2018 päivällä. Tällä kertaa nautittuna olikin hieman tuhdimpi koktail…

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille, kokaiinille ja bentsodiatsepiinille. Tämän lisäksi kuskin hallusta löytyi laaja valikoima erilaisia huumausaineiksi luokiteltavia lääkevalmisteita. Ajokorttia ei kuljettajalla ollut ja kyyditettävänä oli toinen mies, jonka tililtä löytyi voimassa oleva etsintäkuulutus. Etsiintäkuulutettu henkilö kuljetettiin Riihimäen poliisilaitokselle etsintäkuulutuksen takia.

Vuonna 2017 huumausaineet olivat osallisena 89 henkilövahinkoon päätyneessä ja yhdeksässä kuolemaan johtaneessa onnettomuudessa. Liikenteessä on huumeille nollatoleranssi, kun taas alkoholin kohdalla rattijuopumuksen raja on 0,5 promillea.

Lähde: Poliisi, liikenneturva

6 thoughts on “Riihimäen ”rattinistillä” melkoinen päihdekoktail

 • 11.12.2018 at 12:50
  Permalink

  Jumalauta ja noita on paljon tuolla liikenteessä. Pyöräilen paljon ja sen huomaaa myös tuolla tienpäällä.Oliskohan aika nostaa rangaistuksia. Nuo nistit ei juuri välitä nykysistä rangaistuksista paskan vertaa.

  Reply
 • 11.12.2018 at 13:37
  Permalink

  Vapaan iikkuvuuden hedelmiä.

  Reply
 • 11.12.2018 at 18:44
  Permalink

  Lillukan varsia. Pääasia on, että vihapuhe ja muu vahingollinen ärjyntä saadaan kuriin netissä olevilla kaikilla alustoilla. Yksi ruma sana on pahempi kuin säkillinen jauhonaamojen ruumiita, sillä jokaisella mustalla pilvellä on monikulttuurinen reuna. Kun suomalaisia on vähemmän kuin kokonaista huikeat 5 miljoonaa. Johtaa se siihen, että ilmastonmuutos pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä.

  Reply
 • 12.12.2018 at 15:30
  Permalink

  Kusta ja paskaa ja juutalaista ylivaltaa!! Ymmärrättekö että melkein kaikki mailman päättäjät ovat satanisteja ja vapaamuurarius on lusiferin palvontaa ja tahtovat kurjuutta kaikkialle! Ihmetyttää niin vitusti kaikki vaihtoehto medioiden kommentti palstat, ihan niinkuin kaikki sattuisi ihan itsestään ja kukaan korkeempi taho ei haluaisi tätä ympäri mailmaa 🙂 Naurettavaa paskaa!!! Kaikki paska tehdään tasan tarkoituksella, mutta ihminen joka ei ymmärrä sionismia ja muurareita ja heidän ajatusmailmaansa ei ikinä tule ymmärtämään miksi kaikki mitä mailmassa tapahtuu on tarkasti suunniteltua ja koordinoituja!! usassa jopa presidentitkin päätetään vuosi kymmenia etukäteen kuka näyttelijä seuraavaksi näyttelee osansa!!

  Gematria effect youtube!!! Numerologia ja symboliikka on näille hulluille todella tärkeää! Ja sillähän ei ole väliä mitä te asiasta mieltä olette, kun meidän kaikkien johtajat todellakin pitävät näitä noituus/satanisti asioista suuressa arvossaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=x9tibnK4-h0

  jopa angry birdskin on satanismiin lähtenyt mukaan rahan toivossa kun esittää kuuluvansa ”tiimiin”!! Alla video:

  https://www.bitchute.com/video/KmYbttz9539X/

  Reply
 • 14.12.2018 at 05:54
  Permalink

  Eipä kyllä a-vitamiini mitään ajoa haittaa ellei sitten liikaa ole ottanut. Pyöräilijäthän tuota ainetta kiskoo urakalla. Ei ihme että trikoot viuhuu muita näkemättä. Pöljää toi nolla niihin, kännissä ajaminen ihan toinen asia.

  Reply
 • 23.10.2020 at 21:44
  Permalink

  Wähän kuin Biden mafiaperhe… Mitään en ole tehnyt väärin, ainostaan ollut vain perussionisti…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.