Reijo Tossavainen: Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

Aikoinaan natsien propagandajohtaja Joseph Göbbels oivalsi, että ”mitä suurempi valhe ja mitä useammin se toistetaan, niin sitä paremmin se menee perille”. Helsingin Sanomien ja Ylen toimituspolitiikka noudattaa tuota neuvoa.

Otan lauantain HS-Pravdasta yhden esimerkin. Agendatoimittaja Anna-Liina Kauhanen väittää, ”ettei muslimi- ja maahanmuuttajavastaisuudella ratsastavien nationalistien etuihin ja aikomuksiin millään tavalla kuulu ratkaista pakolaiskriisien kaltaisia koko Euroopan yhteisiä ongelmia”.

Kansallismielisten puolueiden ja kansanliikkeiden mielestä perinteisellä punaviherlib. eliitillä ei ole ollut ratkaisuehdotuksia maahanmuuttokriisiin. Ja jos jotakin on ehdotettu tai jopa päätetty, niin niitä ei ole kyetty toimeenpanemaan tai niillä ei ole ollut vaikutusta.

Sen sijaan kansallismielisillä puolueilla on ollut esittää tehokkaita ratkaisuja. Ja niitä on pantu käytäntöön esimerkiksi Italiassa ja Unkarissa.

Agendatoimittaja Kauhasen mielikuvitus laukkaa myös näin: ”Kasvattaakseen suosiotaan Unkarin Viktor Orbánin ja Italian Matteo Salvinen kaltaiset autoritaariset johtajat tarvitsevat konflikteja ja mahdollisimman abstraktilla tasolla kieppuvaa keskustelua erilaisista uhista.”

Ensinnäkin Orbán ja Salvini on valittu täysin demokraattisissa vaaleissa. Ja toiseksi Orbán ja Salvini eivät tarvitse konflikteja. Päinvastoin, sillä  Unkarissa Orbán esti ongelmien syntymisen ja Italiassa Salvini ratkaisee tehokkaasti syntyneitä ongelmia. Siis toisin kuin perinteinen valtaeliitti. Ja toisin kuin agendajournalistit väittävät.

Todellisen tilanteen ymmärtää yhä useammat. Siksi paikallista päätösvaltaa ja paikallista elämäntapaa puolustavien kansallismielisten puolueiden voittokulku voimistuu päivä päivältä. Monissa Euroopan maissa kansallismieliset puolueet ovat jo nousseet valtaan.

Tällä hetkellä Brysselissä on suoranainen paniikki. Ymmärretään, että ensi kevään Eu-vaalien tuloksena Euroopan parlamentin koostumus tulee rajusti muuttumaan. Kohti liittovaltiota puksuttanut juna pysähtyy asemalle ja sen jälkeen kääntyy uudelle raiteelle.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

53 thoughts on “Reijo Tossavainen: Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

 • 8.12.2018 at 19:31
  Permalink

  Persu itse valehtelee tässä suuren valheen. Goebbels ei suinkaan puhunut noin. Mein Kampfissa Adolf Hitler totesi demokraattilehtien toimivan noin, valehtelemalla aina kauheasti. Hän huomasi koko demokraattisen systeemin perustuvan tuollaiseen suurten valheiden taktiikkaan. Hitler tietenkin halveksi valehtelijoita, jotka petoksillaan halusivat suistaa maailman kommunismiin ja siis heikäläisten ylivaltaan ja kaikki kansat haluttiin ryöstää. Persu Tiossavainen ajaa valheillaan samaa agendaa kuin agendamedia, joka siis harjoittaa todellakin satoja vuosia jo samaa valehtelua saman omistajasyhmän toimesta.

  Goebbels nimenomaan totesi, että paras propaganda perustuu totuuteen ja että valehtelija valehtelee siksi, että hänellä ei ole puhtaat jauhot pussissaan. Goebbels sanoi tietenkin edustavansa puhtaita aseita puhtaan asian puolesta, kuten natsit tietenkin tekivätkin. Goebbels ei halunnut, että kansa saa tietää totuuden vihollisen radiolähetyksistä ja siksi rintamatapahtumistakaan ei juuri valehdeltu paljoa. Joskus tuli raja vastaan. Dresdenin uhrimäärää arvioitiin tuoreeltaan ainakin 300 000 suureksi. Goebbels piti tätä liian järkttävänä ja kielsi kertomasta kuin 40 000 uhrista.

  Suuren valheen taktiikka on siis Lännen median taktiikka ollut aina. Suuria ja pieniä valheita toistellaan koko ajan. Toiston merkitys ymmärrettiin tietenkin natsien taholta, koska se edusti alan uusimpia tutkimuksia. Mutta Länsi siis valehtelee medioissaan niin ison valheen toisensa perään, että ihmiset uskovat ainakin osan niistä. He eivät pysty käsittämään, että joku yrittäisi valehdella heille järjestelmällisesti niin kauhistuttavalla tavalla. Jos joku kertoo totuuuden, he eivät usko mitään selvintäkään todistetta aivopesun jäljiltä. Eivät helpolla. He kuitenkin oottavat jotain selitystä ja uutta ”todistetta” rakkaalta valhemedialtaan. Jos missään ei näe enää totuutta ja se on jopa kriminalisoitu, ihmisistä tulee ns aivopestyjä

  Reply
  • 8.12.2018 at 23:02
   Permalink

   No jos lopputuloksena ajetaan valtakunta noin totaalisesti päin seinää niin ei kai silloin propaganda johtajankaan tekemisissä ole paljon ihailtavaa. Mitä juutalaisten hävittämiseen tulee niin muistaakseni se kiellettiin lähes kokonaan eli valehdeltiin.

   Reply
   • 8.12.2018 at 23:40
    Permalink

    Juutalaisia on väitetystä ”hävityksestä” huolimatta aivan liian paljon.

    Reply
   • 9.12.2018 at 08:15
    Permalink

    Koko maailma hyökkäsi Saksan kimppuun, koska se muu maailma oli valehtelijoiden vallassa. Holokausti on juurikin suuri valhe, johon moni uskoo juuri halutun verran. Muutenkin tällainen totuuksien esittäminen johtaa täällä suurten valheiden ja kaiken valehtelun kuplassa juuri aivopestyn ihmettelevään reaktioon: ”Ei kai se nyt sentään noin voi olla?” Mutta juuri näin se on, koskavalehtelu on niin saatanallista. Holokaustista on kiellettyä sanoa totuutta ja pian ihan lain valvomana, käytännössä jo on kiellettyä, koska johtaa potkuihin ja järjestökieltoihin ym. Pian muukin revisionismi on kiellettyä. Netin aikakaudella voi yrittää ihmisten valistamista, joten kielto tulee. Valistaminen päätyy yleensä em. raktioihin eikä etene. Joko typeryyden tai opportunismin tähden. Hämmästys voi olla siis näyteltyä ja onkin. Koko yhteiskunta perustuu mielipuolisille valheile ja järjestelmälliselle valehtelemiselle.

    Reply
    • 9.12.2018 at 09:49
     Permalink

     Faktahan on se, että Saksa sai köniinsä ihan sen itse ajamansa politiikan seurauksena. Ei kai sen tyhmempää politiikkaa ja tyhmempää politiikan johtajaa ja politiikan johtajia voi olla kun sen poliittisen toiminnan lopputuloksena maa valloitetaan ja tuhotaan. Sellaiset johtajat eivät ansaitse mitään arvostusta. Tosiasioiden tunnustaminen vaatii kyllä hieman peiliin katsomista ja kaikkein raukkamaisintahan on omien toimien epäonnistumisesta syyttää muita.

     Reply
     • 9.12.2018 at 10:12
      Permalink

      Vaikutat yhdeltä lukemattomista maksetuista valehtelijoista netissä. Se kaikki on osa aivopesua. Typerimmät trollit ajavat tätä asiaa ilmaiseksi. He ovat hurahtaneet mädättäjien roska-aatteisiin. Liberalismista vaemmstoon kaikki samaa kommunismia. Surkuhupaisaa. Keskustelu on inttämistä. No mitä se voisi olla epärehellisellä puolella muutakaan?

     • 9.12.2018 at 10:33
      Permalink

      Kyllä kyllä vikahan on kaikissa muissa paitsi sinussa. On se vaan maailma paha kun kohtelee sinua noin ja kaikki vielä valehtelee. Ja kyllä juutalaisia kannattaa kadehtia kun ne ovat taitavampia talouden pitäjiä kun sinä. Mutta on se hyvä että sinä sentään ainoana edustat sitä absoluuttista totuutta vaikka se johtaisikin perikatoon kuten Saksassa.

     • 9.12.2018 at 13:38
      Permalink

      Juutalaisten ”taitava taloudenpito” perustuu täysin holovalheella hankittuun syytesuojaan. Rikollisen toiminnan pyörittäminen on silloin helppoa kun laki kieltää niihin puuttumisen. Toinen juutalaisten ”hieno ominaisuus” on ääretön röyhkeys muita ryhmiä kohtaan ja tätä ruokkii JUURI SINUN kaltaisesi perseilijät jotka luulevat että itse itsensä valituksi kansaksi (sic!) julistaneiden koukkunokkien mielistely auttaa saavuttamaan henkilökohtaisia etuisuuksia. Taidat olla persu?

     • 9.12.2018 at 14:07
      Permalink

      Olet uskonut kaiken sen sonnan jota on esitetty valemedioissa historiana.
      Tiesitkö edes sitä että jos ei olsi ollut koskaan tuota haukkumaasi johtajaa Saksassa, ei tätä maata olisi enää olemassa, no, et se kävi selväksi kyllä kirjoituksessasi.

     • 9.12.2018 at 15:11
      Permalink

      Nooh sen verran voin sanoa, että olen kyllä oppirahani juutalaisten kanssa toimiessa maksanut ja tunnen kyllä historian ja oppinut, että niiden kanssa on osattava toimia älykkäästi. Eräs suomalainen menestynyt liikemies sanoi, että kauppa perustuu aina molemminpuoliseen ahneuteen ja se pitää paikkaansa. Jos kaupassa häviää niin ei ensmmäisenä kannata lähteä etsimään syytä vastapuolesta.

      Saksalaiset pelasivat upporikasta rutiköyhää ja pelasivat itsensä tilanteeseen, jossa hävitessä ei voi seurata muuta kuin verinen kosto joka oli täysin ajetun politiikan seurausta. Ei siellä Lapissakaan saksalaisia suosiolla katsottu sodan jälkeen pitkään aikaan ja siellä tapahtuneet asiat olivat vielä mietoja verrattuna keskisen euroopan tapahtumiin ja vaikka saksalaisten osalta heidän toimensa olivat täysin oikeutettuja.

     • 9.12.2018 at 18:31
      Permalink

      Ei ihme että tätä ns.(((kansanryhmää))) vihataan ympäri maailmaa. Ihmeen rauhassa ovat saaneet olla rikoksiinsa nähden mutta nyt lisääntynyt tietoisuus TOTUUDENMUKAISESTA historiasta tulee kääntämään suunnan. Viimeinen erä on vasta alkamassa!

     • 9.12.2018 at 18:34
      Permalink

      Saksalla ei ollut mitään vaihtoehtoja. Se oli päätetty tuhota ja se teki kaikkensa rauhan eteen. Se laitettiin karanteeniin ja pakotettiin sotaan. Kosto oli todellakin seurausta jo kansallissosialismista ja juutalaisten sodanjulistus seurasi jo riippumattomuuspyrkimyksistä ja Hitlerin valtaannoususta 1933. Olisi pitänyt vain tuhoutua lamaan ja kommunismiin, kuten banksterit vaativat.

     • 9.12.2018 at 18:35
      Permalink

      Myös Libya ja Irak saivat rangaistuksensa kansallissosialismin tapaisesta hyvinvoinnista ja riippumattomuudesta kv. rahamafian suhteen

     • 9.12.2018 at 19:48
      Permalink

      Ai saksalaiset eivät olleet röyhkeitä ja heillä ei muka ollut vaihtoehtoja. Höpö höpö. Aina on vaihtoehtoja. Jos Marski olisi toiminut samalla lailla yhden kortin varassa niin tätäkin varmaan kirjoitettaisiin kyrillisillä kirjaimilla jos kirjoitettaisiin ollenkaan. Teilläkin varmaan on sen verran slaavilaisia piirteitä, että olisitte varmaan Saksan voittaessa olleet määritelmän mukaan alempaan rotuun kuuluvaa porukkaa ja pahimmassa tapauksessa seinää vasten. Jos juutalaisia ei olisi ollut niin silloin tuhoamistoimet olisivat kohdistuneet johonkin muuhun eiarjalaiseen alempaan rotuun ja häviön koittaessa tämä kaltoin kohdeltu rotu olisi kostanut takaisin kaikilla mahdollisilla tavoilla aivan kuin juutalaiset. Sitä saa mitä tilaa. Ja älkää nyt hyvänen aika nillittäkö, että ei ollut muka vaihtoehtoja. Sillä mustavalkealla strategialla hävitään shakkilaudalla ja valtakunnan politiikassa.Toki natsit tekivät paljon hyvääkin, mutta jos toimet johtivat tuhoon niin lopputuloksella tuhottiin joka tapauksessa se kaikki hyväkin. Nousu oli nopea ja samoin tuho.

     • 9.12.2018 at 21:37
      Permalink

      Tietenkin Suomella oli vaihtoehtona pettää Saksa. Ehkä se oli jopa e ainoa. Latelet silkkaa valhetta. Rotujuytuissakin suomalaiset olivat oikeasti arvostettuja

     • 9.12.2018 at 23:13
      Permalink

      Suomen petturuudella ei ollut lopputuloksen kannalta muuta merkitystä kuin se että sillä pelastettiin Suomi eikä kävelty rekan alle suojatiellä sen vuoksi että ollaan oikeassa. Mitä taas valheisiin tulee niin eiköhän koko Kolmas Valtakunta tai Tuhatvuotinen Valtakunta perustunut valheelle tai miten muuten on selitettävissä, että se kesti vain 12 vuotta ja sen jälkeen Saksa oli raunioina. On se vaan käsittämätöntä jos vielä tuollaisen virheen jälkeen pilkun paikassa joku voi ihailla noin katastrofaaliseen tuhoon johtanutta politiikkaa ja uskoo sen vieläkin olleen ainoa vaihtoehto.

     • 10.12.2018 at 20:57
      Permalink

      Eipä tuota auta kaunistella. Perseestähän se on jos viedään oikeus mielipiteeseen ja sananvapauteen ja kielletään keskustelu. Diktatuuriahan se sellainen on. Tuntuu aika kestämättömältä politiikalta sekin.

     • 11.12.2018 at 06:48
      Permalink

      Trolleilta loppuisivat tienestit, jos keskustelu kaikesta loppuisi. Ei ihme, jos ihan oikeasti kauhistuttaa. No oikeasti trolleilla on yleensä ohjeena, että he muka vastustavat tätät keskustelun kieltämistä, vaikka kieltäjällä hommissa ovatkinb

     • 11.12.2018 at 18:43
      Permalink

      Jälkeenpäin määrää voi kyllä hyvin kyseenalaistaa. Toisaalta oikeaa määrää ei tiedä kukaan ja jos tietää niin tuskinpa haluaa kertoa. Eipä noilta Suomenkaan sotavankien leireltä taida saada tarkkaa lukua menehtyneistä. Voittajat kertovat voittajan oikeudella niitä lukuja mitä haluavat. Luivuista kiistelemällä itse asia ei taida paljon jalostua. Kävin dachaussa ja siellä väitettiin surmatun 30000 ja se oli Auschwitzin ohella toinen pääleireistä. Auschwitzin vapautti puna-armeija joten sen luvut voivat olla mitä vaan. Oli miten oli, mutta Saksa maksoi kovan hinnan sodasta monellakin tapaa kun taas bolsevikit häärivät pukkina kaalimaan vartijoina tuomitsemassa saksalaisia mikä oli aika irvokasta ottaen huomioon heidän toimintansa omia ja vieraita kohtaan.

     • 12.12.2018 at 05:44
      Permalink

      niin hauskaahan tässä on että noissa lehdissä puhutaan holokaustista kauan ENNEN sitä ja nyt JÄLKEENPÄIN siitä saa olla lain mukaan vain yhtä mieltä. normaalilla ja järkevällä ihmisellä alkaa tässä vaiheessa kiinnostus tutkia koko holokaustin todenperäisyyttä
      jälkeenpäin on myönnetty että dachaukaan ei ollut tuhoamisleiri ihan virallisesti

     • 12.12.2018 at 06:33
      Permalink

      Dachaussa ei murhattu ketään. Tauteihin kuoli muistaakseni vain puolet tuosta ja nekin vasta loppuvaiheessa, kun pommitukset estivät kunnon hygienian ja ruoan ym. Siis ihan viime viikkoina, kun vielä oli evakuoitu idästä leirit Lännen vaatimuksesta eli oli ylikansoitusta melkoisesti

     • 12.12.2018 at 10:16
      Permalink

      muistelen että dachaussa ihmisiä kuoli tauteihin 1000 päivässä (saa korjata) tauteihin ja aliravitsemukseen vielä sen jälkeen kun liittoutuneet ”vapautti” keskitysleirin.

     • 12.12.2018 at 19:22
      Permalink

      Ihan vielä mielenkiinnosta kysyisin oletteko käyneet yhdelläkään keskitysleirillä? Dachausta jäi mieleen mm. että siellä oli ollut 5 suomalaistakin. Entä miten selitätte Einsatzgruppenin toiminnan? Onko sekin keksittyä ja valehtelua? Ehkä lähimpänä todistetuista jutuista on Suomesta luovutetut juutalaiset joista kaikki eivät ehtineet edes Auschwitziin kun tuo Einsatzgruppen listi osan jo Tallinnassa. Miksi ne piti luovuttaa Saksalle?

     • 12.12.2018 at 19:57
      Permalink

      aina kun kaasukammio horinalta alkaa loppua puhti niin otetaan einsatzgruppen puheeksi, einsatzgruppen jahtasi partisaaneja, joita oli suomessakin paljon sota-aikana. aihe vaihtuu sitä mukaa kun valheiden siivet ei kanna

    • 24.12.2018 at 08:00
     Permalink

     HOT ALERT! Presidentti Trump suunnittelee nyt USA:n Keskuspankin ”FED” johtajan vaihtamista, koska tämä on sabotoinut USA:n kansakunnan taloudellista elpymistä nostamalla korkoja ja muilla hyökkäys-toimilla.

     Voi olla, että vihdoin FED myös auditoidaan, ja selvitetään kuinka syvälle kusetus korkovelka-orjuuden merkeissä menee. USA vapautuisi sionististen lois-elättien otteesta.

     Tilanne on kärjistymässä. Saksan Adolf Hitler koki maalleen kovan kohtalon, kun rahaherrat suuttuivat tälle juuri korkovelkaorjuudesta karkaamisen vuoksi.

     Niin paljon, että yhdistyneet juutalaiset julistivat valtamedian otsikoilla maailmansodan Saksaa vastaan.

     Alle linkatulla Vimeo-videolla on myös 30 vuotta holokausti-tutkimusta, sellaista tutkimusta, joka on nykyään kielletty suuressa osassa EU:ta, ehdottoman vankilatuomion uhalla.

     Tutustu todistusaineistoon, josa osa on vielä jäljellä, ja ole ihan mitä mieltä haluat.

     ”There are many who believe that WWII began on September 1,1939, when Germany invaded Poland, or that it began on September 3, 1939, the day Britain and France declared war on Germany. The real date for its beginning was March 24, 1933.

     The National Socialist government in Germany was not even two months old but Hitler was daring to take a stand against the evil of World Jewry: despotic capitalism and International Communism. World Jewry declared war on Germany on that day and worked tirelessly to bring about the death and mayhem of World War II.

     1933: World Jewry Declares War On Germany
     sos-at.blogspot.com/2007/10/1933-jewry-declares-war.html”

     Reply
     • 24.12.2018 at 08:24
      Permalink

      Juutalaismiljonääri Benjamin Friedman oli liikemies ja poilittinen neuvonantaja. Herra Friedman oli mukana juutalais-järjestöjen huipulla. Hän oli neljän (!) USA:n presidentin läheinen ystävä, sekä esimerkiksi mukana 179 henkilöä kattavassa sionisti-delegaatiossa joka tuhosi Saksan ensimmäisen maailmansodan jälkeen pakottamalla se konkurssiin Versaillen rauhansopimuksella (Pariisi 1919).

      Friedman piti puheensa vuonna 1969 New Yorkissa. Tässä tiiviste, tuolta Vimeo-videolta käänettynä. Benjamin Friedman:

      ”Kun ensimmäistä maailmansotaa oli käyty pari vuotta, oli Saksa voittamassa tuon sodan.

      Saksa tarjosi rauhanneuvotteluja Ranskalle ja Iso-Britannialle.

      Saksan sionistit näkivät tässä mahdollisuutensa. He juonittelivat Englannin kanssa, että JOS Englanti antaa juutalaisille Palestinan, niin juutalaiset järjestävät USA:n mukaan sotaan Saksaa vastaan. Britit suostuivat tähän.

      USA:n sionisti-juutalaiset laittoivatkin muun muassa kiristyksen ja muun konnuuden avulla painetta USA:n presidentti Wilsonia kohtaan, niin että USA lähti sotimaan vieraalle mantereelle, juutalaisten sotaa. Saksa kukistettiin.

      Britit taas pitivät lupauksensa, ja allekirjoittivat Belford -julistuksen, jonka myötä Palestina annettiin juutalaisille. ”

     • 24.12.2018 at 08:54
      Permalink

      Lisää videolta, tämä on ihan pakko kääntää:

      Kirjassaan ”Wall Street and the rise of Hitler”, kuvaa professori Anthony Sutton, miten ”Hitler, koska joutui makselemaan huimia sotakorvauksia, ja rakentamaan Saksan uudestaan, lainasi suuria summia rahaa juutalaisilta rahoittajilta, kuten JP Morgan, Warburg, Chase Manhattan, ja Kuhn, Loeb et Co. -pankeilta.

      Näillä luotottajilla oli toiveet suurista voitoista koronkiskonnan merkeissä. Saksalaiset huomasivatkin, miten Saksan sionistit olivat iskeneet heitä selkään, ja tämä sai heidän mielensä pahoittumaan. Tästä syystä he olivatkin tyytyväisiä, kun Hitler toi esille lopullisen ratkaisun, eli 4 miljoonaa juutalaista lähtisi tai heitettäisiin ulos maasta, Madagaskarin saarelle. Tällainen sopimus saatiinkin aikaan Saksan sionistien kanssa.

      Kansainväliset juutalaiset huolestuivat; heidän vaikutusvaltansa Euroopassa oli vähenemässä kovaa vauhtia. Sionistit kokoontuivatkin Amsterdamiin vuonna 1933 asiaan liittyen. He vaativat, että Hitler lopettaisi deportaation samantien, ja ottaisi kaikki juutalaiset takaisin Saksaan.

      Kun Hitler ei suostunut tähän, julistivat juutalais-sionistit maailmanlaajuisen sodan ja boikotin Saksaa vastaan (Videolla kuva ”Jewish Rally Against Germany in New York, 10.5.1993″).

      Toivoessaan, että voisivat säilyttää vaikutusvaltansa Euroopassa, onnistuivat sionistit sabotoimaan ja estämään monien tuhansien juutalaisten lähdön maasta, tuomiten heidät näin vankeuteen ja keskitysleireille. Olivathan juutalaiset ryhtyneet itse julistamaansa sotaan Saksaa vastaan. Tämä teki heistä vihollisen omassa maassaan.”

      Siteerataan Benjamin Friedmania:

      ”Kansainväliset juutalaiset olivat syyllisiä toisen maailmansodan syttymiseen”.

 • 8.12.2018 at 19:48
  Permalink

  Agendamedian tomittajat kävelevät piakkoin häpeän puna poskillaan, kun Eu tyrannia kaatuu omaan typeryyteensä. Eu-maiden kansalaiset ovat saaneet tarpeekseen Brysselin tyranniasta ja globalisaation kurimuksesta. Ranskasta lähtenyt keltaiset liivit liike etenee maasta maahan kuin dominoefekti. Ihmiset haluavat turvattua tavallista elämää ja maansa takaisin. Vaarallista vihervasemmistolaista valetta ja islamisaatiota pakko syöttäneet Eu johtajat halutaan tuomiolle.
  Suomen päättäjät ovat todella hidasjärkisiä kun eivät ole vieläkään nähneet kantaeurooppalaisten heräämistä vastarintaan. Sananlasku: kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia, pätee hienosti kokoomukseen ja keskustaan. Sama koskee tietenkin heidän sukkamehunsa imijöitä vihervasemmistoa .

  Reply
  • 12.12.2018 at 19:44
   Permalink

   USA:n karanneet kiinalaiset kertovat miten Google kamuineen on tuomassa suoraan Kiinalaisen tyrannian ja valvontayhteiskunnan länsimaihin. ”Ei heikkohermoisille”, koska tämä voi järkyttää syystä että Suomen hallitus on vannoutunut tukemaan sionisti-kiinalaista globalismi-kommunismia omiin kansalaisiimme toteutettuna:

   https://www.facebook.com/infowars247/videos/941837159341370/

   Reply
 • 8.12.2018 at 19:55
  Permalink

  Deep Staten pelinappula Emmanuel Macron on näemmä lähettänyt panssaroituja ajoneuvoja kansan kimppuun. Rothchildtin rattopojan pelko on suuri. Jos se hullu alkaa ammuttaa kansaa niin EU:n kuolinpäivä on lähempänä kuin jouluaatto sillä Trumpin Yhdysvallat ei katso sellaista peliä.

  Reply
  • 8.12.2018 at 21:50
   Permalink

   Olen aina arvostanut Röhkäleen maalaisjärkisiä kommentteja ja arvostan edelleen. Tässäpä henkilö joka osaa asettaa sanansa kuten normaalijärkinen ne asettaisi. Tekstiäsi on mukava lukea ja olen näemmä samaa mieltä kanssasi 100-prosenttisesti

   Reply
  • 9.12.2018 at 02:28
   Permalink

   Jos Macron ammuttaa ihmisiä, ei kestä kauan kunnes ranskalaiset ripustavat hänet joulukuusen koristeeksi.

   Reply
 • 8.12.2018 at 21:57
  Permalink

  Brysselin Pravda on Suomen ja kantasuomalaisten mediavihollinen numero 1.
  Bilderberg-Erkon mentyä mananamajoille Pravdan takapiruksi astui bilderbergi ja globalisti Antti Herlin Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtajan ja toiseksi suurimman osakkeenomistajan ominaisuudessa.

  Reply
 • 8.12.2018 at 22:53
  Permalink

  reijo tossaivainen voisi painu vittuun typerine artikkeleineen!! Juurikin aatu kielsi vapaamuurariuden ja nykyisen juutalaisen koronkiskoontaan perustuvan pankki järjestelmän jolloin lopulta kaikki omaisuus siirtyy pienen pankki eliitin taskuun joka juutalaisen pankkiiri eliitin työkalu!! Eikö reijo ymmärrä vieläkään nykyistä rahajärjestelmää????

  http://der-stuermer.org/finnisch/Juutalainen_raha.htm

  ebolakanit rahareformi voisiko tossavainen käydä pikkuisen lukemassa!!!

  Reply
 • 8.12.2018 at 22:59
  Permalink

  Eeuuu tuo Euroopan ”rauhanprojekti”,johon kansalaiset ovat niin tyytyväisiä niinkuin esim.Ranskanssa, Belgiassa jne… paraikaa voimme nähdä.
  Rauhaa, turvallisuutta,vaurautta ,vakautta ym.. piti eeuun ymmärtääkseni tuoman tavallisille eurooppalaisille .

  Ja tietty ihan tärkeimmästä päästä.
  Ei tarvitse näyttää passia kun siirrytään maasta toiseen ja euromaissa ei tarvitse vaihtaa valuuttaa, tosin suurin osa maksaa kortilla.

  Siinähän ne tärkeimmät kaiketi.

  Ai niin laskikos se ruoan hinta Suomessa?
  Entäpä verot?

  Reply
 • 9.12.2018 at 02:26
  Permalink

  ”koko Euroopan yhteisiä ongelmia”

  Tämäkin fraasi pyrkii tekemään ongelmasta ”koko Euroopan yhteistä”, mutta jotkut vähän fiksummat Euroopan maat älysivät minimoida ongelman omalla kohdallaan. Ongelma ei ole yhteinen, vaikka se on valunut syytömienkin laariin.

  Tuolla pyritään luomaan vaikutelmaa, että ”kaikkien tulee jakaa vastuuta”. Vastuuta mistä? Siitä, että jotkut maat ovat kutsuneet itselleen ongelmia ja nyt ne väittävät, että ongelma on toistenkin vastuulla. Eipä ole. Jos minä kutsun tontilleni joukon pummeja, en voi väittää, että ongelma on myös naapurin ja siksi naapurin tulee ottaa osa pummeista itsensä riesaksi.

  Suvakkien suu puhuu mitä tahansa, kunhan saadaan levitetyksi kehitysmaalaisia pummeja kaikkialle Eurooppaan ja saadaan lisätyksi niiden määrää. Niillä ei ole mitään todellisuustajua siitä, että mitä he aiheutavat, kuinka pahoja he ovat ja kuka on vastuussa heidän luomistaan ongelmista.

  Reply
 • 9.12.2018 at 08:34
  Permalink

  Persuaivopesijät /myös he) valehtelevat, että Hitler ja Göebbels olisivat puhuneet omasta taktiikastaan ja valeopposition taholla on erityisen suosittua kellokkaiden perässä toistella, että eliitti olisi kuin Hitler ja natsit (ei tietenkään oikeasti sentään, hehheh, koska laki kieltää jo suhteellistamasta natsien pahuutta monessa maassa eikä se oikein sovi täälläkään eikä heihin muuten viitattaisikaan) ja että he muka olisivat ilmoittaneet oppinsa tällaisiksi. No tätähän on tietysti turha aina uudelleen selvittää, koska vastassa on ison valheen uhri, joka ei valheiden verkossa uidessaan pysty käsittämään asioita, vaikka hänelle lyötäisiin faktat joka aisasta pöytään. Hän ei pysty luottamaan kuin auktoriteetteihin ja hän ajattelee, että ”eikö sentään kaikelle olisi jokin selitys.” Lisäksi ajatellaan, että ”kun ne kerran ovat yleisesti sellaisiksi ajateltuja ja muutenkin kauheita, niin viesti menee perille näin”. Eikä yhtään raksuta, että tuskin mitään asiaa palvelee valehtelu ja että asiat ovat hyvin pielessä, jos valhe vallitsee. Mutta kun pahiksen leima on ja kuitenkin ainakin jotain pahaa on pakko olla tapahtunut, kun isoa valhetta ei yleensä kokonaan torjuta, vaan ajatellaan usein myös, että ”kai siitä jotain on totta oltava”. Siten ylenkatsottujen pahisten lyöminen on muka ”hyvää tarkoittavaa” tai että ainakin sellaisen voi ajatella sellaiseksi eikä asiassa olisi vikaa. Ei tajuta edes harkita vaihtoehtoa, että jospa kaikki olisikin 100 % valhetta. Ilmeisesti esikuvat puuttuvat ja tieto. Muutenkin voisi ihmetellä, kun näyttäisi olevan aika moiset ryöväykset menossa valheiden perusteella ja kuinka ihmeessä kaikkia saksalaisia ja natseja/ss-miehiä voidaan mustata miten vain ja että kuinka ihmeessä muiden rikokset unohdetaan aina ja kuinka ihmeessä muut voivat olla mielestään natsien yläpuolella.

  Ei saa paljastua, että hirveät rikokset tehtiinkin saksalaisille ja että Hitler ei sotaa halunnut, vaan omistautua rakentamiselle ja arkkitehtuurille. Saksa ei ollut sotaan syyllinen eikä sitä aloittanut. Ensimmäiset laukauksetkaan eivät olleet saksalaiset, vaikka suurempi operaatio olikin pakotettuna pakko tehdä, sekin oikeastaan yhtä aikaa käytännössä Puolan kanssa.

  Reply
  • 12.12.2018 at 18:55
   Permalink

   Persujen Ville Tavio löi natsi-kortin pöytään eduskunnassa tänään, väittäen että EU on uudenlaista fasismia ja natsismia.

   YLE pöyristyi, ja siteerasi Juha Sipilän varoitusta, että tällaista ei saa puhua:

   https://yle.fi/uutiset/3-10551454

   Muistakaamme kuitenkin, että vaikka Pekka Haavisto väitti että EU on perustettu nimenomaan jotta toisen maailmansodan hirveydet eivät toistuisi, niin EU:n ENSIMMÄINEN PRESIDENTTI, joka loi koko EU:n byrokratian kymmenine tuhansine virkoineen, oli NAZI-JURISTI Walter Hallstein.

   Tämä Hitlerin läheisimpiin kuulunut henkilö ei ollut kuka tahansa nazi-virkailija, vaan hän oli esimerkiksi mukana Hitlerin kanssa kun neuvoteltiin Mussolinin kanssa yhteistyökuvioista.

   Kysymys onkin, että jos EU perustettiin Nazismin hirveyksien eliminointiin tulevaisuudessa, miksi asetettiin näiden väitettyjen hirveyksien vannoutunut puolestapuhuja rakentamaan EU:n koko hallintovallan?

   Tavion lausunto YLE:n mukaan:

   ”Tavion mukaan Suomessa tuntee kuuluvansa vähemmistöön, kun kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja suomalaista kansallisvaltiota.

   – Federalistit, Eurooppaa ihannoivat päättäjät uhkaavat Euroopan kansoja. Federalistit uhkaavat kansallisvaltioita. Federalistit luovat vain uudenlaista Neuvostoliittoa EU:sta, ne luovat uudenlaista Natsi-Saksaa. EU:n globalismi on vain uudenlaista fasismia, fasismia uudessa muodossa, Tavio jatkoi.

   Kansanedustajat salissa kohahtivat.”

   Reply
   • 12.12.2018 at 20:04
    Permalink

    he was not a member of the Nazi Party or of the SA.[1] He is reputed to have rejected Nazi ideology[13][8] and to have kept his distance from the Nazis
    noin sanoo jo wikipediakin, idiootti

    Reply
    • 24.12.2018 at 09:16
     Permalink

     Kiitos ad hominemeista. Kun miettii tuota Hallsteinin väitettyä Nazi-vastaisuutta, jos se pitää paikkansa, niin tästä seuraa että NAZI-saksa oli paljon ”kohteliaampi” toisinajattelijoita kohtaan kuin tämän päivän Suomi. Suomessa moinen ideologinen vastarannankiiski olisi heti menettänyt työpaikkansa poliittisena vaikuttajana sekä tutkijana, ja demonistoitu räksytysmedian toimesta.

     Wikipediassa on paljon valheita sekä muunneltua totuutta, ja sellaista löytyy myös muualta. Käytännössä kuitenkin Hallstein toteutti ”neljännen valtakunnan”. Seurauksia tästä? Niistä kerrotaan jo Forbes-lehdenkin artikkelissa:

     https://www.forbes.com/sites/miltonezrati/2018/01/23/the-german-swindle-built-into-the-euro/

     Reply
     • 24.12.2018 at 09:40
      Permalink

      Goyim-nimimerkille tiedoksi, Walter Hallstein kuului NAZI-puolueen sisäpiiriin, eli oli jäsen ”National Socialist Union of Jurists” -järjestössä. Jos mietit Suomen juristiluokan intiimejä kytköksiä puoluevaltaan, ymmärrät mitä tarkoitan. Walter Hallstein ei tarvinnut mitään ”nazi-jäsenyyttä, kun oli jos sisäpiirijäsen.

      Lue itse ja mieti:

      ”Given the Nazis’ active work on creation of the European Union, it is not surprising that, for example, Walter Hallstein, the first president of the Commission of the European Economic Community, one of the founding fathers of the European Union, and the father of European Law in the 1930’s and ’40’s, was a member of the National Socialist Union of Jurists. Moreover he openly used the same phrases and logical constructions regarding new European law after the Second War II as he did during the Hitler regime for discussing new juridical systems for occupied territories.

      Of course, plans for the unification of Europe existed before the Second World War. The Nazis did not invent anything new, but it was their organizational efforts and advocacy activities that helped demonstrate that United Europe is not a myth, but an implementable political and economic project. Their achievements formed the basis for European integration in its liberal version just as former Nazis became the post-war advocates of the “European idea.” The same German industrialists that led the Nazis to power (the Tyssen and Krupp families) later initiated the creation of the European Coal and Steel Community…”

      http://katehon.com/article/nazi-roots-european-union

   • 14.12.2018 at 05:18
    Permalink

    Persut ovat syvimmältä Suomen erilaisista roskajoukoista. Vai on EU natsismia! PS on kommunistinen puolue

    Reply
 • 9.12.2018 at 11:44
  Permalink

  Globalisteilta ja kulttuurimarxisteilta on tyypillistä syyttää ja teloittaa viestintuoja edm. tahojen omasta vahingollisesta haittamaahanmuuttopolitiikasta, jotka molemmat eli ”kissat” ja ”koirat” ovat solmineet epäpyhän allianssin saavuttaakseen omat rikolliset ja alhaiset päämääränsä Euroopan kansanmurhaamiseksi – joka sivumennen mainittuna on kaikkein tiheimmin asuttu manner maailmassa – tavalla, joka tulee jättämään suunnitelmallisuudessaan ja kylmyydessään kaikki tähänastiset kansanmurhat ja kansainväliset veriteot taakseen laajuudessaan.

  Tähänastiset kommunismin nimissä tehdyt ihmisoikeuksien rikkomukset, vainot ja murhat ovat tehdyt valtion rajojen sisäpuolella saman mielisairaan utopian nimissä, joka osoittautui siihen uskoville valtaapitäville diktaattoreille itselleen siksi pelkäksi utopiaksi, jolla ei ole minkäänlaisia elinmahdollisuuksia reaalimaailmassa toimivuutensa suhteen pitämään edes hatarasti valtiorakennelmaa pystyssä muutoin kuin totalitaarisella hallinnolla sortamalla omaa kansaa kaikilla niillä rikollisilla keinoilla, jota vain totalitaarinen hirmuvalta kykenee tuottamaan kaiken inhimillisyyteen perustuvan ihmiselämän tuhoamiseksi varsinkin henkisesti ja lopulta käymään kiinni ruumiiseen ja sen terveyteen ja henkeen siksi, ettei ilman tuota äärimmäistä tekoa kyettäisi tukkimaan ne miljoonat ”ongelmat”, jotka hyppäävät silmille muistuttaen valtaapitävää eliittiä siitä, että koko poliittinen järjestelmä ja ideologia on täysin mätä omena, joka ei koskaan tule toimimaan, vaan se tekee kaiken hyvän ja terveen kuoleman sairaaksi kuten kuolio tuhoaa terveen ruumiin ja johtaa lopulliseen arvottomaan kuolemaan.

  Kaikki mikä on vääryydellä hankittu, sitä myös vääryydellä ylläpidetään välittämättä kansan mielipiteistä ja toiveista, jolloin omasta kansasta tulee järjestelmän pahin vihollinen ja ulkopuoliset uhkakuvat ovat sanahelinää ja yksi keino siinä repertuaarissa, jolla epädemokraattista poliittisten despoottienvaltaa perustellaan ja pidetään yllä keinona alistaa lisää kansalaisia kiristämällä peukaloruuvia lisää keinotekoisin uhkakuvin ja käyttämällä orwellilaista ”uuskieltä”, jolla asiat pyöräytetään päälaelleen, jonka käyttö on alhaista kansan ymmärryksen pilkkaa ja kertoo suoraan sen kuinka korruptuneita ja rappioituneita nämä valtaansa ylläpitävät poliitikot ovat, joita tukee vielä samanlaisella luonteella silatut lehdistö ja sähköiset mediat, jotka ovat valjastetut palvelemaan yksinomaan näitä rikollisia piirejä suoltamaan kansan vastaista propagandaa kuorrutettuna kitkerällä kermaalla kertomalla sen olevan muka kansan edun mukaista ja sen elämänlaatua parantavaa politiikkaa väittämällä, että kun kansan jalkaan kiinnitetään pallo jalkaan on se vapaampi kuin koskaan ihmiskunnan historian aikana.

  Reply
 • 9.12.2018 at 12:08
  Permalink

  Toivottavasti eeuu hajoaa mahdollisimman pian.
  Ei enää koskaan vastaavaa ”paskaa”, joka vie rahat ja itsemääräämisoikeuden.

  Mielestäni kun ajat muuttuvat, ketkään ”eu fantsuttelijoista ja ne, joita on kiinnostanut ihan muiden kuin tämän maan etu, ei voi jatkaa enää missään julkishallinnon julkisen puolen hommissa”.

  Suomessa asuu KAKSI kansaa,tuolta 1400-luvulta lähtien tullut muualta porukkaa ja ylläri pylläri suomensukuisilla ,joiden esivanhemmat ovat luoneet tämän maan, kulttuurin, perinteet ym. , meillä suomensukuisilla ei ole valtaa omassa maassamme-aika erikoista.

  Ihanko varmasti suomensukuiset haluaisivat ”tuhota” esivanhempien rakentaman maan- enpä usko .

  Mutta aika kulkee kulkuaan ja on ennustettu , että tähän tulee muutos.

  Kaikenlaiset kusettajat ojat niljakkeita.

  Reply
  • 9.12.2018 at 17:53
   Permalink

   Surullista, mutta 99% ensi eduskuntavaalien hyväksytyistä äänistä menee EU myönteisille puolueille, kuten edellisissä vaaleissa. Tyhmä kansa, mutta onneksi tulee lisää maahanmuuttajia, kenties äo lähtee nousuun..

   Reply
 • 9.12.2018 at 13:46
  Permalink

  Ja kuten Göbbels aikanaan, pian nämä toimittajatkin saavat huutaa propagandaansa bunkkerista käsin.
  Se jälkeen he voivatkin ampua itsensä ja säästää muilta senkin luodin.

  Reply
 • 10.12.2018 at 05:48
  Permalink

  EU:n piti syventää kansalaisten ihmisoikeuksia; kuinka Suomessa on TEHTY: julkinen lakitietokanta Finnlex : PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Miksi Arkadianmäen herrat tekivät itselleen syytesuojan ? He esitivät itseään joutumasta valtakunnanoikeuteen mm. 90-luvun petoksista; ja suunnittelivat jo uusia PL 118 §.n suojissa :

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain saliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata. ( suomeksi varatsaa ”lailla 444/2012” ).

  Suomessa on siis ”perustuslain” mukaiset ihmisoikeudettomat kansanosat : Lapset; hetero-aviomihet ja pienyrittäjät .

  Tästä jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon ,( lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi ).

  Julkisten todisteiden katseleminen on estetty sulkemlla kimmoleaks.fi-sivustoa; jopa sen näkyvyyttä archive.is-sivustolla on rajoitettu . ( kansainvälinen pilvipalvelu).

  Jokainen joka tajuaa; ettei PL 118 §:stä ole laisinkaan keskusteltu koko Suomen ”mediassa” tajuaa, että mätää löytyy ja paljon . ( eduskunnan julkisista tekemisistä ei ole lupa keskustella ).

  Pl 118 §:n mukainen tila on kansainvälisen lain ja Euroopan ihmisoikeus-sopimuksen vastainen tila; joten tilan säilyttämiseksi on pitänyt mädätää EIT ja lahjoa Kansainvälinen rikostuomioistuin :

  Julkiset todisteet kuinka homma hoidettiin tulevat tässä:

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja muita senkaltaisia ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( vertaa PL 118 §, jonka kaltaisten juttujen käsittely kansainvälisessä näin estettiin ).

  EIT taas laitettiin seulomaan 99 % Suomesta sinne läheteyistä jutuista; julkinen todiste syksyllä 2013 julkiseksi tullut Euroopan neuvoston Suomen valtuuksunnan raportti eduskunnalle: EIT siirtyy 1.1. 2014 yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanpoon ; oikeudella seuloa pois käsittelystä ”selvästi” aiheettomat valitukset .

  Kaikki PL 118 §:n mukiaset tapaukset tulevat olemaan tällaisia tapauksia. ( todiste EIT 24221/06 / eoa kanslaipäätös 1350/4/08)… todisteet pyydetty 2008 lähettämään Kansainväliseen rikostuomioistuimeen !

  Pohjalla rikosilmoitus Porin poliisille 8.9 2005 lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi.

  Mitään näistä EI ole tutkittu !

  Suomen kansanvalta ja ihmisoikeduet on siis VARASTETTU laittomalla viranomaistoiminnalla !

  Ja todisteet ovat JULKISIA !

  Reply
 • 10.12.2018 at 06:01
  Permalink

  Korjaan; ”oikeusministeriö” julisti Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa tehdyn ”sopimuksen” salaiseksi; kun PL 118 § tuli voimaan ! Koska ”sopimus” selvästi oli esitöitä, jolla estettiin PL 118 §:n mukaisten juttujen rantautuminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen VALEHDELLE !

  ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikosia ” osoittautui Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kerrotuksi valheeksi PL 118 §:n myötä . ( siinä syy salaiseksi julistamiselle ).

  Miksi yksikään; edes ”vaihtoehtomedia” ei tätä uskalla ottaa keskusteluun ?

  Yksikään kansanedustajaehdokas ei myökään ole uskaltanut ottaa PL 118 §:ää vaaliteemakseen; vaikka sillä tulisi varma valinta ?

  Onko petos jo niin suuri, että kaikki pelkäävät henkensä puolesta ?

  Nyt toivon tästä julkista keskustelua faktojen kanssa .

  Olin siihen valmis jo 2005 valtakunnanoikeudessa jätetyn SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti; nyt Suomi tarvitsee sitä enemmän kuin koskaan ennen … nyt MIEHET esiin Suomen suvereeniteetin ja ihmisoikeuksien puolustamiseksi !

  Edes varisverkko ei tätä kirjoitusta uskalla raakkua valheeksi; faktat kun on jaettu kaikkiin Euroopan ”oikeuselimiin” … vain toimihalukas ja LAHJOMATON toimija puuttuu !

  Haluan ihmisoikeuteni takaisin; kiitos !

  Joten eiköhän mennä ”suon” yli ja heilauteta petollinen PL 118 § nurin, jotta Suomen suur-rikolliset saadaan valtakunnanoikeuteen !

  Tämä tapahtuu jakamalla tieto em. petoksista kaikelle kansalle vaalitilaisuuksissa !

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.