Lähes joka toinen rikoksen vuoksi karkotettaviksi esitetyistä jää Suomeen

Lännen median selvittelyn mukaan lähes puolet rikoksen takia karkotettaviksi määrätyistä siirtolaisista saa jäädä Suomeen. Perusteluna tällaisten päätösten yleisyyteen tarjotaan maahanmuuttoviraston puolelta kokonaisarviointia, johon vaikuttaa mm. maassaoloaika,  mahdolliset perhesuhteet Suomessa tai esimerkiksi opiskelupaikka.

Turvallisuusaspektit tai siirtolaisen motiivit Suomessa oleskeluun eivät nousseet Migrin vastineessa esiin, vaikka karkottamista esittää turvallisuudesta vastaava viranomainen: poliisi.

Tänä vuonna karkotettaviksi esitettyjen asioissa on tehty yhteensä 154 päätöstä, joista 84 kappaletta todella on päätynyt karkottamispäätökseen. Suurin yksittäinen ryhmä karkotettavien joukossa on irakilaiset, joita karkotettavien joukossa on 26 kappaletta.

Laki määrää, että karkotettavaksi voidaan määrätä vain vakaviin rikoksiin syyllistyneitä henkilöitä, joten poliisi ei esitä karkotusta aivan heppoisin perustein. Maahanmuuttoviraston mukaan karkotettavien ja poliisin karkotettaviksi esittämien välinen suhdeluku on pysynyt vuosien saatossa käytännössä samana.

Lähde: Suomenmaa

16 thoughts on “Lähes joka toinen rikoksen vuoksi karkotettaviksi esitetyistä jää Suomeen

 • 7.12.2018 at 12:50
  Permalink

  Muutama asia ihmetyttää Loimaan ja Uuraisten bussikuskin kimppuun käymisissä:
  1. Miten voi kielteisen turvapaikkahakemuksen päätöksen saaneet olla vielä Suomessa käymässä bussikuskin kimppuun ajossa?
  2. Kenen suojeluksessa ovat olleet ja mistä saaneet elantonsa kielteisen päätöksen jälkeen? Ei kai vaan kirkon?

  Reply
  • 7.12.2018 at 14:01
   Permalink

   1.) Demla oikeuslaitos on mahdollistanut tehdä valituksen kielteisestä päätöksestä jopa useita kertoja, koska se tietää heille loputtomien valitus cheissien myötä rahallista runsaudensarvea. Siksipä maahan päästetyistä on vaikea päästä eroon.

   2.) Ovat vihervasemmiston,rkp:n, keskustan ja kokoomuksen suojeluksessa kohdan yksi kaltaisen rahastuksen vuoksi. VOK:eissa ja yksityisomisteisiin asuntoihin sijoitettujen matujen ylläpidosta voi rahastaa valtiota niin paljon kuin sielu sietää. Sipilä ja Orpo julistivatkin jo 2015 ettei pakolaisuudella ole hintalappua. Lisäksi mm Helsinki asuttaa, ruokkii ja maksaa terveyden hoidon paperittomille siis laittomille maassa oleskelijoille. Varmasti muutkin kaupungit tekevät samaa.

   Reply
   • 9.12.2018 at 11:31
    Permalink

    Näiden kahden kielteisen päätöksen osalta pitäisi ehdottomasti saada selville miltä taholta saivat elantonsa ja miltä taholta saivat tukea koska tämä taho on yhtä syyllinen kuin tekijätkin. Tämä taho vaarantaa tahallaan kansalaisten turvallisuutta!

    Reply
 • 7.12.2018 at 12:54
  Permalink

  Siispä poliisin olisi tuplattava karkoituksen suosituksiaan koska Maahanmuuttovirasto perustaa toimintansa johonkin pyhään suhdelukuun joka ei muutu vaikka kaikki muukin muuttuisi ja vaikka kaikki perusteet karkoitukselle ovat täyttyneet ja ylikin.

  Reply
 • 7.12.2018 at 13:12
  Permalink

  Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen valoi tuoreeltaan öljyä laineille toteamalla, että Suomi on edelleen
  ”turvallinen” maa. Jo tuo lausunto osoittaa sen, miksi kyseinen miesoletettu on virkapaikalleen laitettu. A) Koska osaa valehdella yhtä sulavasti kuin koko sisäministeriö. B) Marionetti, joka ei ole kykenevä hoitamaan virkaansa. C) Totaalisen periaatteeton mies, jolla ei ole munaa matriarkka hyeenan valepallien vertaa. D) On hiljaa silloin kun ei käsketä ja on äänessä silloin kun sitä ei tarvita.

  Tuon esille esitykseni, että seuraavaksi poliisiylijohtajaksi valitaan peltipoliisi, joka vastaa täysin osaaottavasti suomalaisten turhiin haaveisiin siitä, että tässä maassa olisi vielä inhimillisyyttä ja järjen käyttöön perustuvaa hallintoa, joka perustuu kantasuomalaisten palvelemiseen ja heidän turvallisuutensa turvaamiseen lähtökohtaisesti.

  Sillä tuo wanhakantainen natsistinen hallintomalli voidaan korvata pelkkään valtion rahastukseen kansalaisiltaan syystä, että nuo varat voidaan lyhentämättömäisti käyttää suomalaisten elinelojen kurjistamiseen ja isänmaallemme erittäin haitallisen nk. ”pakolaispolitiikan” harjoittamiseen tavalla, joka loukkaa kaikilla mahdollisilla tavoilla suomalaisten ihmioikeuksia arvokkaaseen elämään, hengenturvaan, naisrauhaan sekä lasten oikeuteen säilyttää koskemattomuutensa, joka takaa heille edes sen kolme viikkoa kestävän lapsuuden, ennen kuin he muuttuvat ”pikku naisiksi” kuka topattuna ja kuka Armollisen Jumalan ”luonnonlahjoin”, joka onkin ainoa muslimin ymmärtämä jae ”vääräuskoisten” Jumalan Sanasta ja loppu onkin jo kaulan katkaisua.

  Reply
  • 8.12.2018 at 06:07
   Permalink

   Seuraava poliisiylijohtaja voisi olla tällainen, ei paljon eroa oikeasta. Molemmat ohjelmoidaan sanomaan mitä ylempää käsketään, omaa tahtoa ei tarvitse olla. Ja olisi paljon halvempi, valtio säästäisi.Myös ministerit voisi korvata näillä.

   Reply
 • 7.12.2018 at 14:06
  Permalink

  Taloudellinen ja poliittinen elitti näkevät jokaisen ulkomaalaisen keinona rahastaa itselleen sievoiset voitot valtion kirstusta. Siksi rahastus yksiköistä pidetään kiinni kynsin hampain. Mädättäjille on se ja sama mitä rikoksia matut tekevät kunhan kotouttamisbisness pyörii.

  Reply
 • 7.12.2018 at 14:58
  Permalink

  Kaikki tapahtuu täysin suunnitellusti.

  Reply
 • 7.12.2018 at 16:22
  Permalink

  Maksetaanko maahanjääneille rikollisille päivärahaa ja paljonko?

  Varmastikin vapaaehtoislahjoituksin kustannettu, onhan?

  Reply
  • 7.12.2018 at 16:43
   Permalink

   Takuulla maksetaan ja annetaan muitakin etuja joita ei kantasuomalaiset saa ikinä vaikka olisivat koko ikänsä maksaneet tähän maahan ryöstöveroja.

   Reply
 • 7.12.2018 at 17:03
  Permalink

  M A T U T V I T T U U N !

  M A T U T V I T T U U N !

  M A T U T V I T T U U N !

  M A T U T V I T T U U N !

  Reply
 • 8.12.2018 at 00:56
  Permalink

  Ordo Ab Cho is the Latin phrase for “Order Out of Chaos”. According to basic Illuminati or higher Masonic dogma, the New World Order will result after a period of choreographed chaos, which the state will probably implement through war and bloodshed. Masonic initiates who progress and ultimately attain the 33rd degree receive a jewel with the inscription “Ordo Ab Chao,” surrounded with three interlocking triangles. Professor Georg Wilhelm Friedrich Hegel, a Freemason and a political and social scientist at the University of Berlin (1817-1831), maintained that man could shape history and achieve ultimate peace only through repetitive episodes of controlled conflict between opposing forces. Hegel advocated the idea that men must create, manipulate and manage that conflict in order to create a pre-determined outcome – the controlled change, the synthesis.

  ei todellakaan matut ei perinmäinen syy ongelmaan TYMÄT GOJIMIT!!

  Reply
 • 15.12.2018 at 06:11
  Permalink

  Välitän:
  TURVALLISUUS? Voiko tämän alemmaksi enää vajota?
  KYLLÄ VOI: Laura Huhtasaaren johdosta koululle tarvittiin vartijat ja useissa ALAIKÄISTEN kodeissa pelättiin kuukausia!
  Huhtasaari ei ole suostunut pyytämään anteeksi vaikka hänen takiaan kouluun tarvittiin vartijat!
  Meitä Huhtasaaren maalittamia nyt kiusataan ja meno on kummalista ”Huhtasaaren” koulussa.
  Jotain vois se blondi tehdä.Tulisi vaikka tänne ja pyytäisi anteeks

  Reply
 • 15.12.2018 at 06:17
  Permalink

  Demla 😀 eis saatana, jippiiaajee! Unohtakaa suosiolla tämä jubina, viekää persut Jenspan kaksisarvishoitoihin.. Sit vähän vielä talmudistisatanisteja, vaapamuurareita ja..
  MISSION COMPLETED <3 Sorya & boys & Soros-grills

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.