Linnan juhlissa käsirysyä – Touko Aallon kimppuun käytiin ja Emma Kari sai viinit päälleen

Linnan juhlien arvokkuus koki eilen melkoisen kolauksen, kun itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa nähtiin harvinaislaatuinen nujakka entisen europarlamentaarikon Riikka Pakarisen puolison Eemeli Mäkisen ja Touko Aallon välillä. Mäkinen oli paikalla Pakarisen puolison ominaisuudessa. Pakarinen taas on pääministeri Juha Sipilän EU-asioiden erityisavustaja.

Siitä, kuinka tappelu oikeastaan sai alkunsa ja miksi, ei ole tarkkaa tietoa. Iltalehden mukaan Mäkinen oli kuitenkin aktiivinen osapuoli ja haastoi Vihreiden entisen puheenjohtajan Touko Aallon kanssa illan mittaan riitaa.

Nujakassa väitettiin olleen osallisena myöskin Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen, jonka osuus oli alunperinkin epäselvä. Immonen on tänään oikonut virheellistä uutisointia ja kertonut, ettei ollut millään tavalla osallinen tapaukseen, vaikka samassa huoneessa olikin.

Sen enempää Aallolta, kuin Mäkiseltäkään ei mediaan olla saatu sen yksityiskohtaisempia kommentteja tapahtuneesta.

Fyysisiltä vammoilta vältyttiin ja suurimman tragedian koki Vihreiden kansanedustaja Emma Kari, joka sai rysyssä Mäkisen viinilasillisen sisällön päälleen.

Lähde: IL, yksityinen lähde

Muokattu klo 17:16: Olli Immosen todellinen osattomuus tapahtumissa muokattiin juttuun. Nykysuomi pahoittelee virheellistä uutisointia.

13 thoughts on “Linnan juhlissa käsirysyä – Touko Aallon kimppuun käytiin ja Emma Kari sai viinit päälleen

 • 7.12.2018 at 12:18
  Permalink

  Tällä kertaa onneksi kukaan wc-firman pyörittäjän lemmikki ei umpikännissä lyönyt päätään lasiovesta läpi ja huudellut englanniksi tappouhkauksia.

  Reply
  • 7.12.2018 at 12:59
   Permalink

   Mikä juttu tuo oli, Jaakko?

   Reply
   • 7.12.2018 at 13:36
    Permalink

    Jaakko viittaa Juha Sipilän ja hänen sylissä istujiensa pienvedenpuhdistamo bisnekseen, joka tehtiin miljoona bisnekseksi ns. paskalailla joka pakotti haja-asutus alueiden omakotitalot ja mökki kiinteistöt investoimaan kalliisiin jätevedenpuhdistus systeemeihin.
    Suomen poliitikot ovat vaurastuneet siltarumpupolitiikalla. Eivät koskaan omalla osaamisellaan.
    Poliitikot ohjaavat verorahat omille tileilleen, kuten esim. VOK ja kotouttamisbisnes todistavat.

    Reply
    • 7.12.2018 at 14:50
     Permalink

     Ja keskustapuolueen sullemullehyväveli siltarumpupolitiikka jatkuu täällä maakunnissa entistäkin röyhkeämpänä Jari Lepän johdossa.

     -Kukaan ei puutu asiaan ja miljoonat pala mitä turhempiin sätöstelyihin. Koko Suomi huomioiden puhutaan satojen miljoonien kusetuksesta vuodessa.

     Reply
 • 7.12.2018 at 12:59
  Permalink

  Niin, että pelkästään kaduilla rähistään ja kähistään Suomen itsenäisyyden päivänä 6.12..
  Tapahtuma kuvaa hyvin sitä apinalaumaa, joka edustaa Suomen valtiollista kermaa Presidentinlinnassa juhlimassa Suomen itsenäisyyden hautajaisia niin valtion kuin sen kansalaisten osalta myydessään isänmaansa YK:lle, EU:lle, Sorokselle, globalisteille ja juutalaisille kulttuurimarxistisille vasemmistolaisille sekä LGBT -aatteelle ja länsimaiselle telaketju -feministeille.
  Vihreä puolue ei saa mitään hyvää aikaan Suomessa kuin pelkästään kansanmurha lakeja ja tappeluja presidentinlinnassa.
  Kauaksi on menty Pentti Linkolasta ja hänen äärivihreästä, mutta samalla inhorealistisesta puheesta ihmiskannan vaikutuksesta maapallon luonnolle. Jaan täysin hänen käsityksensä pääministeri Juha Sipilästä, jonka mukaan tuo lesti on täysi idiootti!

  Reply
 • 7.12.2018 at 13:01
  Permalink

  Ensi vuonna noihin Suomi-neidon bakkanaalisiin peijaisin pitää ottaa poliisin erikoisyksiköt mukaan.

  Reply
 • 7.12.2018 at 13:25
  Permalink

  Viinit rinnuksille? Toivottavasti tekijä saa kunnon rangaistuksen, sillä 10 vuotta vankeutta kestää vain hetken, mutta viinitahra on ikuinen. No, vakavasti puhuen, oli kuka oli, olisi voinut samantien vetää kunnolla turpaan molempia ihan sukupuolitasa-arvoisesti.

  Reply
 • 7.12.2018 at 13:47
  Permalink

  Tietäen Touko Aallon taipumuksen vieraiden naisten perään ei tarvitse kauaa pähkäillä mitä on tapahtunut. Riikka Pakarinen on varsin näyttävän näköinen nainen eikä päihtynyt Touko kyennyt käyttäytymään asiallisesti. Ehkäpä Suomen Lenin läimäisi tällä kertaa naisen peppua kun ruotsalaisella homoklubilla tuli kokeiltua miehisen perseen kestävyyttä.

  Reply
  • 7.12.2018 at 14:34
   Permalink

   Se minullekin tuli ensimmäisenä mieleen, että ehkä joku on dicoläpsytellyt väärää takapuolta. En kuitenkaan osannut arvella, että teko olisi kohdistettu naisen takapuoleen, mutta tekstisi luettuani, sehän on tosiaan loogisimman tuntuinen arvaus.

   Reply
 • 7.12.2018 at 14:44
  Permalink

  Hyvä! Koko kansan kummisetää olisi voinut kurmuuttaa myös -maanpetturit saavat olla tyytyväisiä että ovat päässeet rikoksiinsa nähden AIVAN LIIAN VÄHÄLLÄ!

  -Toistaiseksi…

  Reply
 • 7.12.2018 at 18:04
  Permalink

  Olisi riipassut paidan pois ja antanut ruoskan viuhua. Myös perseensä paljastaminen olisi saanut hyökkääjän perääntymään ja pois tolaltaan. Parempi kuin YLE:n taikalapanen.

  Reply
 • 7.12.2018 at 20:00
  Permalink

  Saatanan sairaslomalainen….
  Jossain lääkehuuruissa????

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.