Nykysuomi vieraili 612 kulkueessa – Tunnelma oli rauhallinen ja vastustajat aiempaa hiljaisempia

Nykysuomi vieraili jo perinteeksi muodostuneessa itsenäisyyspäivän 612-soihtukulkueessa Helsingissä. Itse tapahtuma sujui melko rauhallisesti, eikä takavuosilta tuttuja vastamielenosoittajia ollut lähimainkaan aiempien vuosien määriä. 

Töölöntorilla kokoontuneet soihtukulkueen osallistujat vaikuttivat rauhallisilta ja hyväntuulisilta, vaikka ilmapiiri maassa yleisesti ottaen on kiristynyt kiristymistään. Poliiseja oli paikalla vielä aiempiakin vuosia enemmän, eikä sen enempää Töölöntorilla, kuin kulkueen reitin varrella ollut montaakaan metriä kadun vartta, jota virkavalta ei olisi koristanut läsnäolollaan.

Tapahtuman aluksi pidettyä puhetta oli hankala kuunnella, ellei ollut lähellä äänentoistolaitteita ja tämä tuntui herättävän keskustelua paikallaolleissa. Puhujaksi tilaisuuteen saapuneen Mauri Peltokankaan puhetta oltiin tultu kuuntelemaan pitkienkin matkojen takaa.

Kulkue järjestäytyi useamman sadan metrin pituiseksi ja näky oli soihtujen sytyttyä varsin vaikuttava. Vastamielenosoittajien ”Ei natseja Helsinkiin! Ei natseja minnekään!”- huudot kaikuivat katujen välissä, mutta poliisi teki työnsä moitteetta ja piti paikallaolleet ääripäät irti toisistaan.

Lopulta kulkue nytkähti liikkeelle ja järjestyksenvalvojat jakoivat ohjeita osallistujille. ”Jos soihdun kanssa tulee ongelmia, pudottakaa se maahan ja se kerätään jäljiltänne pois. Mikäli jonkinlaista häiriötä tai ongelmaa vastamielenosoittajien osalta ilmaantuu, poliisi ja järjestyksenvalvojat hoitavat asian.” ja niin edelleen…

Ongelmia ei ollut ja kulkueeseen osallistuvat suhtautuivat satunnaisiin huuteluihin silminnähden suopeasti ja huumorin kannalta, vaikka osa huuteluista oli hyvinkin loukkaavan sävyisiä. Kulkueen lähestyessä viimeistä kolmannestaan, oli joissakin osallistujissa havaittavissa hienoista provosoitumista, mutta jälleen kerran poliisi ja järjestyksenvalvojat hoitivat tehtävänsä hyvin ja yhteenotoilta ainakin Nykysuomen tietojen mukaan vältyttiin.

Huolimatta tapahtuman luonteesta ja aiempien vuosien arvokkaasta ilmeestä, paikalla oli jokunen kourallinen päihtyneitä ihmisiä ja myöskin jonkin verran roskaamista ilmeni kulkueen aikana. Pääsääntöisesti osallistujat kuitenkin käyttäytyivät hyvin ja tapahtuma tuntui herättävän osallistujissa ainoastaan positiivisia reaktioita.

Yhä vähemmän uskottavalta näyttävät äärivasemman huutelut tapahtuman ”äärioikeistolaisesta luonteesta” ja ”natsimarssi-leimaamiselta”. Paikalla oli kansalaisia lapsista vanhuksiin ja tunnelma kulkueessa oli itsenäisyyspäivälle sopivasti rauhallinen ja arvokas.

Hietaniemen hautausmaalle saavuttaessa soihdut sammuivat ja myöskin kulkueessa virinnyt puheensorina tuntui pääosin lakkaavan. Ihmiset kulkivat pimeydessä kohti Hietaniemen sankariristiä, jossa tunnelma nousi pykälän korkeammalle. Osa jätti kynttilöitä, osa sanoi muutaman sanan…

Tapahtuma päättyi vielä rauhallisemmin kuin se oli alkanut ja ihmiset virtasivat hautausmaalta kuka minnekin, poliisin drone-kopterin valvonnassa. Osallistujia tämän vuoden kulkueessa oli virkavallan mukaan noin 1800, mutta tiettävästi kulkueelle varatut 5000 soihtua jaettiin loppuun saakka.

Onnittelut 612-kulkueen järjestäjille onnistuneesta tapahtumasta ja ennen kaikkea, hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle suomalaiselle!

35 thoughts on “Nykysuomi vieraili 612 kulkueessa – Tunnelma oli rauhallinen ja vastustajat aiempaa hiljaisempia

 • 7.12.2018 at 01:17
  Permalink

  Kommunistinen Yle ja globalisti marxistien maikkari laskivat vain alle tuhat osallistujaa… nuo monikultturismin ja virtsan virtyttämät byroslavian kaakit myös arvioivat Stalinistejä olleen 3000.

  Hupaisaa porukkaa nuo suvakismin fanaattiset fanittajat.

  Reply
 • 7.12.2018 at 01:51
  Permalink

  Tilannetta seuranneena voin ainoastaan sanoa että viimeistään tämänpäiväinen osoitti suomen olevan poliisivaltio. Jos se nyt joltakin hieman hitaammalla käyvältä yksilöltä on sattunut jäädä huomaamatta…

  -Tästä maasta on tullut erittäin ikävä paikka elää -valkoisen kantaväestön (ns.”eliittiä” lukuunottamatta) elämä tulee muuttumaan nykyistäkin raastavammaksi, erityisesti niiden henkilöiden joille vapaus ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä arvoja. Tilanne on helvetin huono ja lopullinen selkärangan katkaisu tapahtuu 11.12 kun virallinen luovuttamispöytäkirja Marokossa allekirjoitetaan.

  Tästä maasta on lähdettävä nostelemaan mikäli tulevaisuuden haaveena ei satu olemaan esivallan nöyristely ja muukalaisten elättäminen. Ne tehtävät poliittinen johto on meille ja tuleville sukupolville suunnitellut ja ainakaan minulle se ei sovi nyt eikä koskaan tulevaisuudessakaan.

  Aamen ja hyvää yötä Suomi.

  Reply
  • 7.12.2018 at 11:37
   Permalink

   itse en aio nöyristellä, enkä muuttaa suomesta pois. tämä on suomalaisten maa ja se meillä myös pysyy mikäli niin päätämme. itse osallistuin kohti vapautta marssille ylpeydellä.

   Reply
   • 7.12.2018 at 17:41
    Permalink

    Ei auta marssiminen mitään.

    Reply
    • 8.12.2018 at 00:28
     Permalink

     lähde karkuun sitten, muista mitä rokka sanoi tuntemattomassa kun kerran pakoon lähdet. tässä tapauksessa se pakeneminen ei lopu koskaan

     Reply
     • 8.12.2018 at 11:18
      Permalink

      pelkkä kävely ei tietenkään tee muuta kuin kohota kuntoa, mutta se asenne miten teet sen kävelyn on eri asia, kun kommunistit huutaa (chekan suojeluksessa) poistumaan kalliosta ja helsingistä, niin silloin tehdään jotain oikein. miten luulette että muutoksen tekeviä kansanliikkeitä tehdään ja voimistetaan? itkemällä kotona nettiin että kaikki on menetetty ja mitään toivoa ei ole ja pitää muuttaa pois suomesta yhyy. suomalaiset pystyy tekemään muutoksen jos on tietoa ja varsinkin tahtoa ja uskallusta tehdä jotain mikä vaatii uhrauksia ja omalta mukavuusalueelta poistumista. sotaveteraanitkin joutuivat poistumaan mukavuusalueeltaan kun sotaan lähtivät ja samanlaista asennetta se tulee vaatimaan nytkin MIKÄLI haluamme tämän maan ja kansan vielä pelastaa, tai sitten voimme vain uikuttaa että me ollaan hävitty tää peli. määrältään pienelle eliitille joka tällä hetkellä sattuu säätämään lait ja käyttää valtion väkivaltakoneistoa.

     • 8.12.2018 at 15:51
      Permalink

      Marssijoiden määrällä on merkitystä. Jos heitä on muutama sata niin se voidaan ohittaa kevyellä olan kohotuksella, mutta jos heitä on 50 000 – 100 000 niin sitä ei enää valtion johto voi jättä huomiotta vaikka olisi kuinka korruptoitunut. Esim. SAK näytti taannoin voimaansa 70 000 ihmisen voimin ja se ei jäänyt merkityksettömäksi.

 • 7.12.2018 at 06:55
  Permalink

  Valtamedia tosiaan raportoi poliisien määristä kertoessaan nimenomaan isänmaallisten marssin lähtökuopissa. Vaikka poliisimäärät ovat, kuten hyvin tiedämme, tarpeen ”paremman väkivallan” vihervassari-antifa -huligaanien vuoksi.

  Reply
 • 7.12.2018 at 08:12
  Permalink

  Malmö on tänään sisällis-sodan partaalla. Paikallinen asukas kertoo (ruotsiksi):

  Reply
  • 7.12.2018 at 09:21
   Permalink

   Hyvin voi verrata kehitystä Malmön ja Helsingin välillä. Samanlaiseksi ”eläintarhaksi” vanha kunnon Stadi on muuttunut. Ei ole enää sama kuin 70- ja 80-luvuilla.. mahtava paikka asua ja elää.. Silloin.

   Mutta nyt on nyt. Syylliset kehitykselle löytyvät ympäriltämme. 99,9 % Suomalaisista haluavat hienojen kaupunkiemme, kuten Turku, Tampere ja Helsinki muuttuvan.. Muutuvan samanlaisiksi kuin Malmö.

   Reply
 • 7.12.2018 at 09:03
  Permalink

  Itse seurailin Itsenäisyyspäivän tapahtumia useiden live-striimaajien kanavilta. 612-kulkue oli todella näyttävä ja arvokas tapahtuma. Äärivasemmiston huutelut olivat todella törkeitä ja suurin osa äärivasemmiston kiljukauloista oli maksettuja nuoria naisia ja korkokengillä sipsuttelun vaurioittamia holkkipolvisia poikia. PVL kuuluikin kutsuvan huutelijoita rahavallan kassaroiksi. Yleisessä tiedossa on että globalistit rahoittavat antifaa ja anarkisteja.
  Toiset kunnioittavat menneiden sukupolvien uhrauksia ja isänmaataan haluten Suomen itsenäisen tasavallan takaisin. Toiset haluavat rajattoman maailman ja Suomen kansan katoavan elintasosiirtolaisten jalkojen alle.
  Myöhäisillan tapahtumassa pikku-parlamentin kupeessa kuultiin hyviä puheita. Poliisi autoja oli enimmillään parisen kymentä ja ainakin kolmessa oli koiria mukana. Ihmisiä pidätettiin koska he olivat puhuneet tai kuunnelleet puheita. Totalitaristinen kurinpito kertoo kaiken Suomen valtiojohdosta.
  Suomi on Deep Staten ohjaama nukketeatteri.

  Reply
 • 7.12.2018 at 09:07
  Permalink

  Laskin Junesin livelähetyksestä, että arviolta 1500 saapui Mechelinin kadulle joten poliisin 1800 on ihan uskottava. Hienoa, että itsenäisen Suomen kannattajia oli näinkin paljon. Itse seurasin Juneksen lähetystä..

  Itsenäisyyden (ipu) kannattajia, eu vastaisia, edellisessä eduskuntavaaleissa oli n. 13 000.. Muu Suomi haluaa nykymenon jatkuvan. Surullista mutta totta.

  Eli globalismi, maahanmuutto, natotus, ym. Maamme kurjistaminen jatkuu.. Vapautta rajoitetaan ja toimeentuloa heikennetään.. Huonommaksi menee..

  Itse tein jo päätöksen irrottautua tästä sairaasta yhteiskunnasta mahdollisimman etäälle. Muutto maaseudulle ja omavaraistalous. Suosittelen.

  Reply
  • 7.12.2018 at 09:33
   Permalink

   Ei ole totta. Aivopesumedia, vääristetyt gallupit, vaalivilppi sekä kansan sinisilmäisyys ovat todennäköisempiä syitä.

   ”Itsenäisyyden (ipu) kannattajia, eu vastaisia, edellisessä eduskuntavaaleissa oli n. 13 000.. Muu Suomi haluaa nykymenon jatkuvan. Surullista mutta totta.”

   Reply
 • 7.12.2018 at 09:42
  Permalink

  Silmiinpistävää tässä kaikessa on se, että Suomen sekä poliittienen, että poliisijohto on aivan ulkona siitä, mitä on tapahtumassa. Poliisin resurssit on keskitetty pienen täysin väkivallattoman kansallismielisen ihmisryhmän jahtaamiseen sekä sosiaalisessa mediassa, että mieleilmaisujen yhteydessä. Surkuhupaisaa oli nähdä kuinka mellakkapoliisit koirien kanssa jahtasivat täysin rauhanomaisesti itsenäisyyspäivää ulkona hernekeiton ja nokipannukahvin voimalla viettäviä isänmaallisia henkilöitä. Samaan aikaan hymisteltiin tv:ssä parempiosaisten pukuloistoa. Tulipahan tuo Irwinin laulu todellä realisoiduksi. Eräs harmistunut kansalainen hyvin tuon tapahtuman sanoiksi lausuikin, että poliisilla kyllä näyttää riittävän resurrssia jahdata muutaman isänmaallisen tekemisiä samaan aikaan, kun suomalaisia raiskataan, tapetaan ja terrorisoidaan ja valitetaan, ettei ole resurssia tutkia ja ettekö edes osaa hävetä. No niin, eivät todellakaan osanneet, vaan piti näyttää ketkä ovat voiman oikealla puolella, kuin Klaus Flemingin huovit. Tapauksella on tuhansia silminnäkijöitä, koska se tarkoin dokumentoitiin. Sitähän nämä eivät tietysti ymmärrä kuinka monta uutta harmistunutta kansalaista tuli tämän episodin seurauksena. Vielä sitten tutkijat punovat päätään, miksi nopeasti maanpuolustustahto laskee. Kuka nyt tämmöistä maata vielä viitsii lähteä puolustamaan, jossa isämaalliset koirien kanssa taltutetaan?

  Reply
 • 7.12.2018 at 10:28
  Permalink

  ”…huudot kaikuivat katujen välissä, mutta poliisi teki työnsä moitteetta ja piti paikallaolleet ääripäät irti toisistaan.”

  ” …piti paikallaolleet ääripäät irti toisistaan.” …. OIikohan tuo sanavalinta: ”Ääripäät” aivan oikeanlainen sanavalinta kuvaamaan normaaleja tavallisia suomalaisia isänmaallisia ja kiihkotonta wanhakantaista kansallismielisyyttä kannattajien Itsenäisyyspäivän viettoon kuuluvaa soihtukulkueeseen osallistuneita ihmisiä.
  Sehän pitää täysin paikkaansa, että antifa eli kommunisti -anarkisteja voidaan pitää oppikirjaesimerkkinä ääripäästä ja poliittisesta aatteesta, joka on murhannut miljoonia ja taas miljoonia viattomia ihmisiä ja syyllistynyt karkeisiin ihmisoikeusrikkomuksiin sekä ihmisarvon loukkauksiin viemällä heitä alkeellisimmatkin oikeudet tasapainoiseen ja perustarpeet tyydyttävään vapaaseen elämään vailla pelkoa siitä, että häneen kohdistuu yhteiskunnan taholta poliittista ja henkistä mielivaltaa täysin perusteettomasti.

  Kulkuetta netin kautta seuranneena kommunisti nulikoiden elämöinti oli äärimmäisen vastenmielistä ja poliisin olisi tullut eliminoida täysin paikalta pois kadun varsilta hävyttömyyksiä huutelevat yhteiskunnan elätit ja George Soroksen ”tiernapojat ja -tytöt”, jotka pojattomassa tyhmyydessään eivät tiedä elämästä edes fingerporillisen vertaa eivätkä ole edes milloinkaan missään ulottuvuudessa kykeneviä kantamaan vastuuta siitä hulluudesta ja Suomen kansanmurhasta, jota nuo pumpulissa kasvaneet ja pilalle passatut vässykät, jotka eivät ole koskaan pitäneet käsissään minkäänlaista työkalua kuin lusikkaa ja haarukkaa, jolla ovat paasanneet äipän laittamaa mättöä kitaansa yhtä primitiivisesti kuin ne vierasmaalaiset savikylien kasvatit, joita he ovat tänne päästämässä ilman pidikkeitä, ilman vastuuta itsensä elättämiseen, ilman ihmisarvoista käytöstä ja ilman tapoja, jotka erottavat edes hämärästi ihmisen Korkeasaaren punaperse paviaaneista.

  Reply
 • 7.12.2018 at 10:55
  Permalink

  Mitähän tuon uutisissa olleen ”14 kiinniottoa pikkuparlamentin puistossa” taustalla oli?

  Reply
 • 7.12.2018 at 18:12
  Permalink

  Vielä kun olisi raikunut huuto Ei natseja Helsinkiin! Ei natseja minnekään!” tilalla, Ei lasten raiskaajia ouluun, ei raiskaajia minnekään.

  Reply
  • 7.12.2018 at 18:29
   Permalink

   Ei natseja minnekään?
   Pitäisikö nämä natsit tuomita kuolemaan vai?
   Tuohan on KIIHOTUSTA KANSANRYHMÄÄ VASTAAN!
   Mitä jos joku huutaisi kadulla ei muslimeja minnekään?
   Tai ei juutalaisia minnekään?
   Vastarintaliike nyt on omanlaisensa porukka, natseja joo, mutta mitä sitten?
   Tuhansia isänmaallisia tulisi 612 marssille mutta media on marssin leimannut äärioikeistoksi ja ulkomaalaisvastaiseksi.
   Ei kyse ole edes mistään ulkomaalaisvastaisuudesta jos laitetaan suomalaisten etu edelle ja VALIKOIDAAN maahan päästettävät ulkomaalaiset.
   Eiole mitään ongelmaa normaaleista töihin tulevista ulkomaalaisista juurikaan ollut.
   Rauhanuskontoa harjoittavat elintasopakolaiset ovat ympäri Euroopan näyttäneet mitä ovat….

   Reply
   • 7.12.2018 at 22:41
    Permalink

    Mitähän rikostilastot oikeasti kertovat PVL:n tekemistä rikoksista suhteessa muslimien ja Antifan tekemiin rikoksiin? Ainakaan yhtään alaikäisen joukkoraiskausta ei tule PVL:n tekemänä mieleen. Ja eiköhän natsit olleet vielä oppipoikia joukkomurhissa verrattuna Antifan edustamiin kommunisteihin jotka välttyivät kokonaan tuomioilta ja heidän jälkeläisiä on edelleen vallassa itärajan takana. PVL olisi noille kahdelle muulle edes jonkinlainen vastavoima, mutta kohtahan nuo kaksi muuta pääsevät rypemään kuin siat vatukossa valtamedian ja poliittisen johdon suojeluksessa ja suosiolla.

    Reply
  • 8.12.2018 at 12:10
   Permalink

   Pätevää dokumentteihin perustuvaa tietoa SUOMEKSI suuresta holokaustihuijauksesta:

   ”Auschwitzista nykyhulluuteen: Sivilisaation rapautumiseen”, http://moranen.blogspot.com/

   Reply
 • 8.12.2018 at 15:31
  Permalink

  Voisiko Nykysuomi ja/tai muutkin vaihtoehtomediat julkaista tuon Mauri Peltokankaan puheen, jos jäi monelta kuulematta ja muutenkin. Se oli hyvä puhe. Saattaa levitä naamakirjassa, mutta kaikkia ei sitä kautta tavoita kuitenkaan.

  Reply
 • 8.12.2018 at 19:04
  Permalink

  Jos nyt näitä lippuja ja symboleita aletaan kieltämään, niin hakaristilippu ei ole koskaan Suomen valtiota edustanut. Itse hakaristi on vanha pakana-aikainen suomalaisten symboli. Se oli ilmavoimien tunnuksena ennenkuin mitään natseja oli olemassakaan. Sen uskottiin tuottavan kantajalleen mystillisiä voimia. Ensimmäiseksi pitäisikin kieltää punainen lippu ja punainen tähti. Ne olivat kapinallisten pakkokeinoin kaapatun vallan symbolit. Diktatuurin ja terrrorin tunnukset ja sen vuoksi pahan karman omaavat nimenomaan Suomessa. Saksassa taas hakaristilipulla on samat kaikupohjat ja on saksalaisten asia kieltää se heiltä, mutta olkoon apinoimatta täällä. Ilman näitä hakaristiukkoja koko Suomen kansasta ei olisi kuin rippeet jäljellä, sillä sen verran tärkeä oli v. -44 sieltä tuleva apu kriittisellä hetkellä, että sopii muistaa se. Ja sopii huomata, että nykyinen Saksa vie Suomelta sen mitä edellinen säästi, jos ei suunta muutu.

  Reply
  • 8.12.2018 at 22:24
   Permalink

   Jotenkin tulee mieleen, että tässä kyllä ollaan kieltämässä näistä kolmesta ääriliikkeestä (Antifa, PVL ja muslimit) se kunnollisin ryhmä. PVL:n porukka ei käsittääkseni ole katkonut kurkkuja eikä yrittänyt suistaa busseja tieltä eikä hajottanut paikkoja kuten Antifa. Eikä heidän elantonsa taida olla yhteiskunnan tukien varassa. Historian kirjoitushan on tunnetusti voittajan kirjoittamaa ja siinä ei hävinneelle palstatilaa anneta.

   Reply
  • 10.12.2018 at 20:42
   Permalink

   Tuo lainaus kertonee aika paljon. https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaristi Suomeen se rantautui tai oikeammin ”lensi” ruotsalaisen Eric vo Rosenin lahjoittaman lentokoneeseen mukana, missä oli hänen henkilökohtainen onnenmerkkinsä. Poiketen natsi- saksan käyttämästä hakarististä, se ei ole kulmittain vaan sakaran pää osoittaa oikealle, alas, vasemmalle, ylos. Siis ei ole 45 asteen kulmassa.

   Reply
 • 9.12.2018 at 03:57
  Permalink

  Vasemmiston punaterroristit ja antifa olivat nätisti Li:n ja Haaviston käskystä, etteivät kallupit kärsi kannatuksen laskusta, onhan vaalit jo ovella.

  Reply
 • 10.12.2018 at 20:44
  Permalink

  Asia täysin ymmärretty, mutta On täysin lukijan oman mielikuvituksen ja päättelykyvyn varassa eroitella totuus ja taru. Ken jakaa sisältöä, sen tekee omalla vastuullaan.

  Reply
 • 11.12.2018 at 01:53
  Permalink

  Suomessa päättäjät saavat kaikessa rauhassa litkiä boolia ja myydä Suomi neidon kuin halvan prostituoidun eniten tarjoavalle ulkomaalaiselle.

  Hölmöt suomalaiset uskovat kuin pikkulapset että asiat muuttuvat paremmaksi kunhan vain ollaan mahdollisimman hiljaa kuin hautausmaalla. Päättäjät eivät näe eivätkä kuule mitään protestointia.

  Poliisivaltion ote tiukkenee koko ajan.

  Sitä ei voi tähän kirjoittaa, mutta loppusanoiksi tähän todettakoon että kovia, rankkoja toimia tarvitaan ennen kuin edes pieni muutos nytkähtää oikeaan suuntaan Suomessa.

  Uskaltavatko suomalaiset pukea keltaiset liivit päälle?
  (epäilen, vaikka ranskalaiset näyttävät juuri tällä hetkellä tietä)

  Älkää nyt sentään pelkurimaisesti tuomitko näitä ranskalaisia jotka ovat toiminnallaan ravistaneet koko läntisen euroopan hereille.

  Reply
 • 11.12.2018 at 02:44
  Permalink

  ”Joka tapauksessa noin nelisensataa marssijaa sai kulkea rauhassa Pitkänsillan yli kohti punahipsterien Kalliota kunnes poliisit tekivät rynnäkön. Olisi mielenkiintoista tietää millä komentoketjulla poliisi teki päätöksen repiä väkivalloin lailliset liput ja pidättää niiden kantajat.

  Luultavasti mielenosoitusvapautta rikkova päätös tehtiin EU:ta nuoleskelevien poliisijohtaja Seppo Kolehmaisen ja sisäministeri Kai Mykkäsen siunauksella. Ylen hengästyttävässä ripuloinnissa Hakaristiliput liehuivat ja ne poistettiin, poliisi aloittaa tutkinnan epäillystä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – Yle seurasi itsenäisyyspäivän tapahtumia hetki hetkeltä ylikomisario Juha Hakola Helsingin poliisista kertoo Ylelle, että:

  Poliisi päätyi takavarikoimaan uusnatsien hallussa olleet hakaristiliput, koska niiden pelättiin provosoivan jo ennestään kiristynyttä ilmapiiriä. Hakolan mukaan poliisi aikoo arvioida myös, että syyllistyttiinkö hakaristilippujen heiluttelussa johonkin rikokseen.

  Jo se, että viranomaisilla ja medialla on röyhkeyttä edes toivoa ääneen rangaistusta symbolista, jonka käyttämistä ei ole erikseen kielletty, kertoo syvään juurtuneesta stalinistisesta mielivallasta EU-Suomessa. Josef Stalinin linjahan tunnetaan hänen tokaisustaan: ”Kun syyllinen tiedetään, niin rikos kyllä keksitään”.

  Oikeudettomalla rynnäköllään ja lippujen riistolla poliisiviranomaiset halusivat varjella jälkistalinismin lemussa viihtyvien Kallion punahipisterin herkkiä tunteita. Sirppiä ja vasaraa ja punatähteä lipuissaan heiluttaneet fillarikommunistit eivät viranomaisten mielestä tietenkään provosoi koskaan ketään, sillä eihän Stalinin, Maon ja Pol Potin tasa-arvon hengessä tehdyistä massamurhista ole lupa saada samanalaista moralistista raivokohtausta kuin väitetyistä Hitlerin teoista. ”

  https://ylewatch.blogspot.com/2018/12/kuinka-kolme-hakaristia-saa-valtion.html

  Reply
 • 11.12.2018 at 02:54
  Permalink

  Yli 80% ranskalaisista tukee keltaliivien taistelua.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.