Tanja Vahvelainen: Rasismikortilla on annettu jo pitkälti ylivalta maahanmuuttajille

Suomessa, niin kuin muuallakin Euroopassa näkyy sama ilmiö, jossa rasismiin vetoamalla on jo annettu ylivaltaa maahanmuuttajille. Monet päättäjät, viranomaiset ja merkittävässä asemassa yhteiskunnassa olevat henkilöt ovat lähteneet julkisesti luomaan mielikuvaa suomalaisten harjoittamasta rasismikulttuurista. Kun asioita tuodaan esille, kertoen kuinka ja miksi nämä asiat johtuvat uskonnosta ja kulttuurista, meitä syytetään rasismista.

YLE:n juuri teettämässä rasismitutkimuksessa tuotiin näkyvästi esille, kuinka rasistisia suomalaiset ovatkaan. Mihin tämä tutkimus on perustunut, ihmisten mielikuvaan siitä mikä on rasismia.  Rasistiseksi koetaan nykyään miltei kaikki mahdollinen, ainakin faktojen esille tuominen.

Ja asiat, joissa maahanmuuttajat eivät saa mitä haluavat leimataan välittömästi rasistiseksi toiminnaksi. Tätä korttia heiluttamalla taivutaan taas ja näin he saivat haluamansa.

Peräänkuulutan kyselyä, jossa tutkittaisiin kuinka paljon suomalaiset kokevat maahanmuuttajien taholta, häirintää, uhkailua, törkeyttä, perusteltua pelkoa ja väkivaltaa. Eihän sellaista tutkimusta luonnollisestikaan toteuteta. Tällöinhän tulisi esille, kuinka maahanmuuttajista on noussut Suomessa ihmisryhmä yli muiden ja totuus siitä mitä me suomalaiset joudumme kohtaamaan. Nämähän asiat on pidettävä salassa.

Työpaikoilla, päiväkodeissa ja kouluissa, ovat työntekijät varovasti alkaneet kertoa väsymyksestään, peloistaan ja jopa väkivallan uhasta mitä työpaikoilla koetaan.  Nämäkään asiat eivät tietenkään mitenkään liity lisääntyneisiin maahanmuuttajien määriin. Työntekijät eivät uskalla suoraan kertoa näistä asioista, kun ongelmat liittyvät maahanmuuttaja lapsiin, nuoriin ja aikuisiin. Tällöinhän työntekijöitä syytettäisiin rasismista ja oma työpaikka olisi todellisessa vaarassa. Rasismista puhutaan vain maahanmuuttajiin liittyen, vaikka todellisuudessa jatkuvasti ja lisääntyen pelottavalla vauhdilla suomalaiset lapset ja aikuiset joutuvat kokemaan rasismia maahanmuuttajien taholta.

Hetki sitten Itävallassa tapahtunut vanhuksen kuolemaan johtanut pahoinpitely sai alkunsa, kun kyseiset vanhukset olivat pyytäneet maahanmuuttajia siirtymään, että mahtuvat kulkemaan heidän ohitseen.
Kyseinen maahanmuuttajien joukkio oli syyttänyt vanhuksia rasismista ja tästä hyvästä pahoinpidelleet toisen vanhuksen kuoliaaksi!

Tapahtuma on hyvin kuvaava esimerkki siitä, miten maahanmuuttajat ovat itse alkaneet käyttämään rasismia perusteena kaikessa, missä he eivät saa toimia haluamallaan tavalla ja olemalla yksinvaltiaita, joilla on etuoikeus toimia, miten haluavat. Varsinkin ylitse maiden omaan kansaan nähden.

Maahanmuuttajille on annettu tarkoituksella rasismikortti käytettäväkseen ja sitä he käyttävät nyt sumeilematta hyväkseen.

Vihervasemmistolle rasismikortin käyttö on vain suvaitsevaisuutta ja ihanan unelman ja monikulttuurin ajamista, sivuuttaen sen, kuinka jatkuvasti yhä useammat länsimaalaiset, myös suomalaiset, joutuvat näiden maahanmuuttajien vakavien rikosten uhreiksi.

Maahanmuuttajien ihmisarvolla tuntuukin nykyään olevan suurempi arvo kuin maan omalla väestöllä.

Heidän puolestaan pidetään kovaa meteliä. Ketään ei saisi pakkopalauttaa, koska joku yksittäinen väärän kielteisen päätöksen saanut voi joutua vainotuksi kotimaassaan. Miksi vaietaan siitä kuinka sadat suomalaiset ja eurooppalaiset ovat joutuneet näiden valheilla tulleiden tai rikollisten tulijoiden uhreiksi.  Mitä on heidän ja läheistensä elämä vuosiksi ja jopa loppuelämäksi eteenpäin? Entäpä jos joku raiskauksen uhriksi joutunut riistää itseltään hengen tai joutuu psykitarisine hoitoon loppuelämäkseen. Mikä on tämän ihmisen arvo? Entä arvonmenetys yhteiskunnalle? Näilläkö asioilla ei ole väliä??

Missä on puheet siitä miten Suomessa joka päivä yli kaksi ihmistä tekee itsemurhan? Ei näitä puheita juuri näy, vaan joka paikassa on maahanmuuttajien kärsimystä ja heidän hätäänsä.

Suomalaiset ovat maailmassa hyvin pieni vähemmistökansa.  Silti kaksinaismoraali kukoistaa maassamme suurempana kukkana kuin koskaan, toki siis vain maahanmuuttajien hyväksi, oman kansan ihmisoikeuksien ja turvallisuuden kustannuksella.

Jos ja kun isänmaalliseen, kansallismieliseen ryhmään kuuluva tekee jotakin, asiallistakin leimataan koko ryhmä rasistisena ja pahana. Toisin on maahanmuuttajien kohdalla, he voivat tehdä rikoksia, ainakin viimeksi, kun tarkistin, raiskauskin oli rikos.  Näistä puhutaan ainoastaan yksittäistapauksina, joissa heti muistutetaan, ettei saa tuomita kaikkia. Näitä yksittäistapauksia on nyt kuitenkin sattunut Suomessakin jo lukuisia ja lukuisia. Koskaan ei luonnollisestikaan pidä leimata kaikkia yhden tekemien asioiden vuoksi, mutta meillä tämä tuntuu toimivan vain silloin, kun kyse on maahanmuuttajista.

Julkisesti on täysin yleistä, että esimerkiksi Perussuomalaiset määritellään äärioikeistoksi ja rasisteiksi. Ja tämä on hyväksyttävää.

Miksi siis ei maahanmuuttajia, jotka kuuluvat samaan uskontoryhmään, jonka opetukseen ja ideologiaan kuuluu naisen miehen alapuolella oleminen, seksuaalivähemmistöjen halveksiminen ja suora kehotus alistaa ja jopa tappaa eriuskoiset, ole asioita, joiden perusteella määritellään koko kyseinen ihmisryhmä.  

Ryhmien tuomitseminen hyväksytäänkin vain silloin, kun kyse on kansallismielisitä ihmisistä.

Miksi jo tapahtuneet useiden ihmisten kuolemat, kurkkujen aukileikkaamiset ja sadat maahanmuuttajien seksuaalirikosten uhreiksi joutuneet, eivät ole riittävä peruste osoittamaan, että kyseinen ihmisryhmä on merkittävästi Suomen ja suomalaisten turvallisuutta uhkaava ihmisryhmä?

Ei tietenkään, koska kyse on maahanmuuttajista ja heihin ei päde samat säännöt kuin kantaväestöön, hehän ovat etuoikeutetussa suojellussa asemassa kantaväestöön nähden.

Seksuaalirikokset ovat tällä hetkellä jatkuvasti esillä ihmisten välisissä keskusteluissa erilaisissa medioissa.

Missä on selkeä uutinen siitä, kuinka paljon maassamme on kunkin ihmisryhmän edustajia ja kuinka moni heistä on syyllistynyt seksuaalirikoksiin. Ei niitä ole, ainoastaan joitakin jotain satunnaisia epämääräisiä uutisia.

Ei tietenkään, koska niistähän näkysi selkeästi se, mikä ihmisryhmä on se todellinen uhka kullekin ihmisryhmälle. Milloin suomalaiset ovat raiskanneet maahanmuuttajanaisen tai lapsen? Kuinka paljon tätä tapahtuu maahanmuuttajien tekemänä suomalaisia naisia ja lapsia kohtaan?

Mutta vihervasemmiston vastaus tähän on vain, että raiskaavathan suomalaisetkin ja se tosiasia millaisen riskin kantaväestölle nämä tulijat aiheuttavat, on tällä sivuutettu.

Suomalaisiin kohdistuu jatkuvasti raiskauksia, sekä naisiin että lapsiin ja ikävä kyllä myös kokoajan lisääntyvästi joukkoraiskauksia. Yhteyttä ei kuitenkaan myönnetä, vaikka on täysin tiedossa oleva tosiasia kyseisen uskonnon ja kulttuurin halveksunta länsimaista naista kohtaan.

Onko julkisesti edes mietitty syytä siihen, miksi maahanmuuttajat kohdistavat niin hälyttävän suuren määrän seksuaalirikoksia suomalaisiin. Ei tietenkään, koska tällä jouduttaisiin myöntämään selkeä linkki uskonnon ja sen kulttuurin vaikutuksella asiaan.

Kun Odinit kulkevat Puhoksen kauppakeskuksessa, on se ongelma maahanmuuttajille ja se pitäisi kieltää, koska heitä pelottaa suomalaisten kävely heidän alueellaan. Husu Hussein esitti suoran valheen, että Odinit olisivat uhkailleet maahanmuuttajia. Videotallenne tilanteesta ja paikalta osoittaa kuitenkin toisin.  

Suldaan Said Ahmed toi saman valheen ja sen lisäksi kommentissaan kirjoitti #meidänpuhos. Onko Suldaan siis katsonut, että Puhos on maahanmuuttajien omistama no-go alue, johon kellä tahansa suomalaisella ei olisi oikeutta mennä milloin tahansa. Sitähän hän ei voinut tarkoittaa, että Puhos kuuluisi kaikille Suomessa asuville, koska ei tuntunut hyväksyvän kenen tahansa suomalaisten siellä kulkemista.

Missä on sen asian huomiointi, kuinka paljon erityisesti suomalaisia naisia ja lapsia nykyään pelottaa kulkea näiden maahanmuuttajien jatkuvasti lisääntyvien määrien vuoksi.

Missä huomioidaan se, kun poliisi on julkisesti myöntänyt, etteivät he enää pysty turvaamaan ihmisiä. Tämäkään ei luonnollisestikaan liity mitenkään mihinkään, saatikka siihen, että meille on tullut kymmeniä tuhansia taustoiltaan tuntemattomia ihmisiä, joiden kaikki asioiden hoito on vienyt mielettömän määrän poliisien resursseja ja että heidän jatkuvasti lisääntyvä rikostensa määräkään vaikuttaisi poliisien tilanteeseen mitenkään.  

Kuinka monta maahanmuuttajaa ”äärioikeistolaiset ja rasistiset” kansallismieliset ovat tappaneet tai raiskanneet? Kuinka monta suomalaista maahanmuuttajat ovat tappaneet ja raiskanneet? Kummalla ihmisryhmällä siis on todellakin syytä pelkoon?

Millään maahanmuuttajaryhmällä ei ole minkäänlaista oikeutta omia yhtään ainoaa aluetta Suomesta sellaiseksi, joilla heillä olisi oikeus estää suomalaisen kulkemista siellä, ei edes Puhoksessa.

Rasismikortista on tullut maahanmuuttajille tarkoituksella pelattu ylivallan kortti.

Tanja Vahvelainen

30 thoughts on “Tanja Vahvelainen: Rasismikortilla on annettu jo pitkälti ylivalta maahanmuuttajille

 • 5.12.2018 at 14:15
  Permalink

  Globalistit ovat opettaneet maahantunkeutujille avain-sanan jolla kaikki ovet aukenevat ja joka oikeuttaa raiskaamaan ja murhaamaan.
  Päättäjämme ovat korruptoituneita Deep Staten ohjaamia marionetteja. Päättäjämme uhraavat omaa kansaansa veriuhreina globalisaation alttarilla luvattujen hillotolppien lumoissa. Päättäjiltämme on jäänyt tajuamatta että he ovat vain pelinappuloita suuressa pelissä. Kun lumous haihtuu he huomaavat että luvattu hillotolppa olikin syötti jolla typerys ajettiin pahuuden palvelukseen. Sitä syyllisyyttä ihmismieli ei kestä. Käy kuten Juudakselle. Hän hirtti itsensä, pakahtui ja suolet pursuivat ulos.

  Reply
 • 5.12.2018 at 14:23
  Permalink

  Puhos on Suomessa ja suomalaisten omistama alue PISTE! Mulliturvat menkövät sinne mistä ovat tulleetkin. Me suomalaiset emme taatusti ole ”sinne” tukkimassa!!!

  Reply
 • 5.12.2018 at 14:30
  Permalink

  Tää vahvelainen on hupaisa. Toivottavasti hän ei ole työelämässä, tuntuu oudolta jutut vanhusten hoidosta lähtien.

  Reply
  • 5.12.2018 at 15:55
   Permalink

   Millä tavalla Vahvelaisen kirjoitus on sinusta hupaisa? Onko mielestäsi hupaisaa, että kantasuomalaiset joutuvat synnyinmaassaan elintasopakolaisten raiskaamiksi ja puukottamiksi? Tai onko se hupaisaa, että maahnamuutajia kohtaan on ihan oma rangaistusasteikko eli muslimit saavat käytännössä aina pienemmät rangaistukset kuin kantaväestön edustajat???

   Sinusta on myös ilmeisesti hupaisaa että aikuiset tuvapaikanhakijat raiskaavat suomalaisia lapsia? Juuri sinunlaisesi idiootit ovat tästä kaikesta monikulttuurisuuden mukanaan tuomasta saastassa vastuussa.

   Reply
   • 5.12.2018 at 16:17
    Permalink

    No jotain ihme päivittelyä kun kotihoito ja sossutädit tekevät parityöskentelyä, esimerkiksi. Se on mamujen syytä. Mamut eivät päätä Suomessa mistään, .etuudet yms. Päättävät ihan suomalaiset. Saati mamuja ei välttämättä näy kun kaksi tätiä menee narkkariluolaan katsomaan lasten tilannetta.

    Reply
    • 5.12.2018 at 17:37
     Permalink

     Miksi mamuja pitäisi näkyä, kun sossutädit menevät narkkariluolaan? Sinun mielestäsi siis meidän pitäisi katsoa Oulun raiskaustapauksia, Lopen ja uuraisten linja-auton suositamisyrityksiä tai Turun terrori-iskua sormien välistä, koska Suomessa sattuu olemaan päihdeongelmaisia.

     Reply
     • 6.12.2018 at 20:12
      Permalink

      Onnistui vahvelainen yhdessä nykysuomen jutussa laittavat ko parityöskentelyä mamujen syyksi. Läheinen ollut sossutädit 15 vuotta ja parina tekivät töitä ennen mamujakin. Mutta propaganda rules

  • 5.12.2018 at 17:34
   Permalink

   Missä tuossa jutussa puhuttiin vanhusten hoidosta? Ainoastaan kuvattiin tuo Itävallassa vanhuksen kuolemaan johtanut pahoinpitely. Ja kun kerran manitsit tuon ”vanhusten hoidosta LÄHTIEN…”, niin viitsisitkö luetella ne loputkin.

   Reply
  • 20.12.2018 at 08:19
   Permalink

   Mmmm-hmm… Ja mikäköhän tässä jutussa oli sitten niin hupaisaa?
   Oletko lainkaan tutkinut matujen käyttäytymistä ympäri eurooppaa?
   Vai onko se kenties kamtasuomalaisten syytä, että muun-maan matiaiset käyttäytyy niinkuin käyttäytyy?
   Voisitko kenties valaista näkemystäsi asiasta?

   Reply
 • 5.12.2018 at 16:26
  Permalink

  Rasismi on rotusortoa. Islam ei ole rotu, vaan kultti ja järjestelmä, jossa toimitaan koraanin antamien ohjeiden mukaan. Tähän kulttiin kuuluvat ihmiset lähtökohtaisesti vihaavat ja halveksivat vääräuskoisia etenkin kristittyjä ja juutalaisia. He ovat mielestään ylivertaisia muihin nähden ja tämän harhan vuoksi he kohtelevat auttajiaan kuin palvelijoinaan.He voivat esittää mukatuvaa, kunnes heitä on tarpeeksi paljon ja sitten lampaasta tulee tiikeri, kuten koraani opettaa. Tämä pahuuden kultti on niin salakavala, että länsimaisen ihmisen on lähes mahdoton sitä ymmärtää. Jos kuitenkin länsimaiden johtajat tämän asian ymmärtävät, niin silloin näiden ihmisten tänne tuominen on suunniteltua ja tähtää kristillisen kulttuurimme tuhoamiseen. Tämän vuoksi vihervasemmisto on niin hyvää pataa muslimien kanssa globaalia eliitin hallitsemaa internationaalia rakentaessaan. Nämä globalistit myös vihaavat kaikkea Jumalan luomaa järjestystä, joita ovat kansallisvaltiot, perhe, avioliitto miehen ja naisen välillä esimerkiksi. Nämä pimeyden voimat ovat kaikkea hyvää, normaalia, tervettä ja oikeaa elämää vastustavia ja tulevat tuhoutumaan kuten aina ennenkin ihmiskunnan historiassa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 16:40
  Permalink

  Globalistit ovat valppaina ja ovat heittämässä jo hieman kulahtaneen rasisti-kortin syrjään. Tilalle otetaan ”siirtolaisuus on ihmisoikeus”- tyyppinen iskulause, joka on syvästi järjetön, mutta ehkä juuri siksi erittäin tehokas — varsinainen BIG LIE-tyyppisen propagandan riemuvoitto.

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:18
  Permalink

  Mahtailu tekee niiden mielestä miehen. Eivät tajua, että se ei tee miestä, se tekee typeryksen. Suvakit vielä auttavat niitä tarjoamalla yleisavaimeksi rasistikorttia niin itselleen kuin lemmikeilleen. Koko soppa on suvakkien syytä ja jos kellään on aihetta kokea syylisyyttä jostain, se syy on suvakeilla, jotka ovat tekopyhiä tuhoa tuottavia idiootteja.

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:52
  Permalink

  Itse ainakin ymmärrän rasismin rotusortona, eli toista ihmistä tai ryhmää kohdellaan huonommin kuin kantaväestöä yksin omaan siksi, että nämä edustavat eri rotua, etnistä ryhmää tai kansallisuutta. Eihän kantaväestökään saa raiskata lapsia tai leikata keneltäkään kurkkua auki ja kantaväestöä koskee myös lukuisa joukko muita lakeja ja velvollisuuksia. Nykytilanteessa maahanmuuttajaväestön tekemiä rikoslaissa lueteltuja rikoksia katsotaan sormien läpi, koska pelätään rasitiksi leimautumista. Minusta maahanmuuttajia kohdeltaisiin ainoastaan tasavertaisesti kantaväestön kanssa, mikäli heitä koskisivat samojen oikeuksien ohella samat velvoitteet.

  Myös maahanmuuttajien oikeuksien kohdalla vaikuttaa olevan selkeä epäsuhta maahanmuuttajien ja näiden lähtömaiden kulttuurien hyväksi. En jaksa nyt luetella kaikkia tapoja, joilla korruptoitunut valtiovalta suosii kehitysmaalaisia, kuten näiden asettaminen kaupungin ja kuntien asuntojonoissa kantaväestön edelle tai hulppeat Kela-korvaukset puhumattakaan vastaanottokeskusten palvelutarjonnasta verrattuna vaikkapa vanhainkotien ja hoivakotien vastaaviin. Nostan yhtenä esimerkkinä vain kantasuomalaisia työttömiä koskevan aktiviimallin. Miksi kantasuomalaisten työttömyyskorvaukset on porrastettu suhteessa näiden osoittamaan aktiivisuuteen työnhaussa, mutta esim. maahanmuuttajien kotoutumisrahaa ei porrasteta suhteessa aktiivisuuteen kotoutumisessa. Esimerkiksi osa Oulun raiskaajista oli saanut jo Suomen kansalaisuuden, mutta tekojen perusteella on selvää, että suomalaisen yhteiskunnan pelisääntöjen sisäistämisessä on ollut suuria puutteita.

  Kuten Vahvelainen tuossa lopussa toteaakin, maahanmuuttajille on pelattu rasismi-sanan väärinkäytöllä ylivallan kortti.

  Reply
  • 5.12.2018 at 22:26
   Permalink

   Korruptoitunut valtiovalta puhuu sujuvasti vastikkeettomista tuista, mutta niiden saajilla tarkoitetaan pelkästään kantasuomalaisia. Pakolaisille vastikkeettomia tukia myönnetään rajattomasti ja ilman minkäänlaista kyseenalaistamista tai vaatimuksia vastikkeista.

   Reply
   • 6.12.2018 at 11:44
    Permalink

    Kaaoksen luominen on heidän työnsä.

    Reply
 • 5.12.2018 at 21:01
  Permalink

  Upeasti niputettu tuo meidän ongelmamme rasistikortteineen. Lisää tällaisia ulostuloja!!! Upeaa

  Reply
 • 5.12.2018 at 21:27
  Permalink

  Hmm…, missä on naisten metoo-liikkeen nokkahameet?
  Taitavat olla innoissaan kun Suomi-tyttö saa rakkautta vaikka ei sitä pyydäkkään.
  Omaa kulttuuriaan nuo partalapset opettavat ja pastori Toiviainen siunaa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 21:50
  Permalink

  Maahanmuuttajat saavat parempia tukia kuin kantaväestö.
  Minulla on tuttuja suurissa tavarataloissa.
  Sieltä ovat mamut käyneet hyvinkin usein hakemassa taulutelkkareita ym sossun tai kelan maksusitoumuksella.
  Eräskin tummapintainen isukki haki lapsilleen kolme hienoa polkupyörää.
  Ei taida suomalaisille järjestyä vaan pitää ostaa vaikka kierrätyskeskuksesta jos uusiin ei ole varaa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 23:25
  Permalink

  No, eikös kannata ottaa se kortti pois? Oikeesti.
  Mitätöidään sana rasisti, kutsutaan ystäviämme rasisteiksi tyyliin – ” Hyvää huomenta arvon rasistit ja natsit!”- yhteisellä sopimuksella tietysti!
  Silloin termi menettää sisältönsä nopeasti ja jonkun ajan päästä on sosiaalisesti hyväksytt olla ”rasisti”…

  Reply
  • 6.12.2018 at 11:48
   Permalink

   Rasisti on sellainen, joka lynkkaa toisrotuisen ripustamalla sen puuhun tai polttaa sen talon. Suvakkien rasisti-nimittelyllä ei ole mitään asiallista pohjaa. Niille tyypillistä ja halveksuttavaa logiikan sotkemista se vain on.

   Reply
 • 6.12.2018 at 10:23
  Permalink

  ”Entäpä jos joku raiskauksen uhriksi joutunut riistää itseltään hengen”

  Jo vuosia sitten tuttu tyttö joutui juuri puhoksen lähistöllä raiskatuksi (kaikki varmaan arvaa raiskaajan taustan)
  Raiskaaja kuitenkin vapautettiin, ja siitä sitten jonkun aikaa niin oli tyttö tehnyt itsemurhan.

  Reply
 • 6.12.2018 at 13:20
  Permalink

  Hyvä kirjoitus ja harvinaisen selkeä.
  Ei ollut sitä pitkää lässytystä, jossa vaan selitetään ja selitellään.

  Voisin ajatella äänestää Tanjaa.

  Oulussa on tämä raiskaussarja, jossa alaikäinen vielä lapsi oliko 10 vuotias, joka tapauksessa alle 15 vuotias oli raiskattu.
  Minusta tuollaiset pedofiilit tulisi laittaa loppuelämäksi pimeeseen koppiin ja avain heittää mereen.

  Nyt kun asiaa on käsitelty, niin jo on noussut toi rasismikortti.
  Iltalehti kirjoitti, että näitä tuli auttaa ja sopeuttaa paremmin.
  Uhrin kärsimyksistä ei kirjoittanut mitääm.
  Ainoastaan kauhea kohu, kun ihmiset kirjoittaa vihapuheita netissä asiasta.

  Reply
 • 6.12.2018 at 13:32
  Permalink

  Tuota, ihmisten kokemaa ulkomaalaisten tuoman uhkan pelkoa on kyllä tutkittu, laajasti viimeksi 2017. Tutkimuksessa selvisi myös, että pelkoa aiheuttaa enemmän ääriliikkeiden radikalisoituminen. Perehdytään asioihin ennen kuin mölytään.

  Reply
  • 6.12.2018 at 23:41
   Permalink

   Tutkimuksethan kertovat juuri sen mitä ja miten on kysytty, joten ne ovat manipuloitavissa samaan tapaan kuin gallupitkin. Ja huomioitava on myös se, että mm. valtamedia hyvinkin innokkaasti lietsoo pelkoa ääriliikkeitä, etenkin äärioikeistoa vastaan. Tosin reaalimaailmassa olemme toistuvasti saaneet todeta, että äärivasemmisto on se, jota sietääkin pelätä, heillehän on peruskauraa tuhota ja rikkoa täysin sivullisten omaisuutta ja kohdistaa väkivaltaa jopa sivullisia kohti. Että perehdytään ja perehdytää ja mölisee kuka mölisee.

   Reply
 • 6.12.2018 at 23:26
  Permalink

  Taitaisi tutkintakin jäädä alkutekijöihinsä, mikäli joku tekisi rikosilmoituksen maahanmuuttajan tekemästä rasistisesta viharikoksesta, kun vallalla todellakin on käsitys että rasismi on yksisuuntainen tie, eikä valkoihoista kohtaan voi olla rasistinen. Tässä suhteessa YK(kin) on ajastaan jäljessä, sillä rasistinenhan voi olla vain eri ”rotuista” ihmistä kohtaan ja toisaalla väitetään että ei ole olemassa eri ihmisrotuja, näinollenhan ei siis voi olla olemassa rasismiakaan. Viharikos taas ei voi edes olla rotukysymys jos ei ole rotuja. Mikäli taas tunnustetaan, että kyllä rotuja on, siinä tapauksessa kaikki toisenvärisiin, toista sukupuolta oleviin, toista uskontoa tunnustaviin kohdistuva väkivalta voidaan tulkita viharikokseksi. Siltä ei silloin ole turvassa kukaan. Ellei sitten kansainvälisesti tunnusteta, että valkoihoiset eivät ole mitään rotua. Eikö sekin ole sitten rasismia ja viharikos, olemme kuitenkin väristämme huolimatta ihmisiä.

  Reply
 • 10.12.2018 at 09:10
  Permalink

  Kyllä nyt karkasi mopo käsistä tällä öyhöttäjällä.
  Niin pelkkää populistista kuraa koko juttu, että ihmettelen kuka tähänkin soopaan uskoo.
  Liiottelu kuuluu vakiovarusteisiin, kun puhutaan ns.maahanmuuttokriitikoista. Asioilla ei yleensä ole mitään totuus pohjaa, mutta kuulijakunta sitö ei kyseenalaista, jolloin kirjoittaja voi kirjoittaa kuinka paksua sontaa tahansa.
  Enemmän Suomelle on haittaa teistä öyhöttävistä junteista, kun maahanmuuttajista.

  Reply
  • 20.12.2018 at 08:29
   Permalink

   Taitaa kuule mennä näin, että sinulta on totuuspohja hukassa.
   Oletko lainkaan vilkaissut mitä ympäri eurooppaa tapahtuu?
   Asiasta löytyy ihan youtubesta klippejäkin kuinka matiaiset käyvät ihmisen kimppuun huutaen ”Rassisti! Rassisti!”
   Mutta sekin taitaa vain mielestäsi olla paisuteltua sontaa siellä oman kuplasi sisällä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.