Lue pääministeri Sipilän kannanotto Oulun raiskaussumasta!

Pääministeri Juha Sipilä julkaisi tänään kannanottonsa Oulun raiskaussuman tiimoilta. Kannanotossa korostetaan tekojen pahuutta ja uhrien kärsimystä, mutta konkreettisia keinoja ilmeiseen ongelmaan puuttumiseksi ei tällä kertaa tarjottu.

Sipilän kannanotto kokonaisuudessaan

”Oulun poliisi tutkii parhaillaan kolmea vakavaa lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta. Tapahtumat ovat herättäneet laajaa järkytystä ja syystä. Poliisin mukaan laajimmassa rikoksessa epäiltynä on useita ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Epäillyt teot ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin lapsiin.

Jokaisella on oikeus koskemattomuuteen. Kyse on perustavaa laatua olevasta asiasta. Tätä oikeutta on puolustettava kaikissa tilanteissa ja sen loukkauksiin on puututtava. Lapseen kohdistuva seksuaalirikos on epäinhimillinen teko, jonka pahuutta ei voi käsittää.

Rikoksen uhrin kärsimystä ei voi mitenkään poistaa. Oikeusvaltiossa syylliset saavat rangaistuksen etnisyydestä riippumatta. Oulun tapauksen tutkinnasta ja tiedottamisesta vastaa poliisi, tuomiosta oikeuslaitos.

Seksuaalirikosten rangaistusten on vastattava kansan oikeustajua. Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistuksien koventamisesta.”

Lähde: Valtioneuvosto.fi

Aiheeseen liittyvää:

 

52 thoughts on “Lue pääministeri Sipilän kannanotto Oulun raiskaussumasta!

 • 5.12.2018 at 14:40
  Permalink

  Um.. ”Oikeusvaltiossa syylliset saavat rangaistuksen etnisyydestä riippumatta.” uskoo jos tahtoo.
  Mutta ei huolta, tulee aika kun kaikki syylliset saa tuomionnsa siitä saa olla rikollisista pahin, Sipilä olla varma, kansa ei unohda.

  Reply
 • 5.12.2018 at 14:47
  Permalink

  eikä piruparka mennyt edes shokkiin…..

  Reply
 • 5.12.2018 at 14:54
  Permalink

  Tämä tapaushan on suora seuraus Sipilän ja lestadiolaisen keskustan ja punavihreän kokoomuksen ajamasta politiikasta. Nuo lapset maksavat sen politiikan seuraukset tuhotulla elämällään ja monet, monet muut naiset maksavat sen politiikan seuraukset takamuksellaan. Kaiken huipuksi tästä ei vielä saisi puhua vaan kääntää toinenkin kylkensä raiskattavaksi! Oikeushan tässä tapahtuisi vasta sitten kun Sipilä ja kumppanit olisivat samalla tuomiolla noiden raiskaajien kanssa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 14:58
  Permalink

  Olikohan Sipilä talon asukkaan Oulun raiskausringissä mukana? Milloin Saatanan Sipilä kutsuu lisää tätä väkeä Suomeen?

  Reply
  • 5.12.2018 at 15:30
   Permalink

   Hallitushan lähettää kohta kutsukortteja Marokosta, niin kyllä pako- ja muita loisia riittää jatkossakin.

   Reply
 • 5.12.2018 at 15:09
  Permalink

  Sipilää ei kiinnosta -ja vielä vähemmän keskustaa äänestäviä jyväjemmareita joiden ainut päämäärä on vain kahmia vastikkeettomia maataloustukia itselleen. Yli sukupolvien jatkunut tukien varassa eläminen ei joukkoraiskauksista kavahda -uunin pankolle ei raiskattujen suomalaistyttöjen avunhuudot kantaudu.

  Maajussit tulevat äänestämään lestapellen uudestaan päättäviin tehtäviin.

  Reply
  • 5.12.2018 at 16:42
   Permalink

   Voihan olla, että paljon puhuttu maalaisjärki voittaa, kun nytkin saavat maitolitrasta muutaman sentin.

   Reply
  • 5.12.2018 at 21:27
   Permalink

   Älä saatana maataloustuottajiamme tähän sekoita!
   Et sinäkään pelle söisi kunnon ruokaa ilman heitä.
   Jos maatalous on mielestäsi helppoa tukien nostamista, ryhdy mulkku itse viljelijäksi tai karjan kasvattajaksi.
   Ei sinusta siihen ole , jonnin joutava paskanjauhaja!

   Reply
   • 6.12.2018 at 02:19
    Permalink

    Turpa kiinni pelle! Olen keskeltä maaseutua ja tiedän tasantarkkaan miten jyväjemmarit vedättää tukia ja syövät REHELLISTEN yrittäjien työt mm.kuljetus, maansiirto ja metsäkoneyrittäjiltä. Toisten maksamilla laitteilla ja pimeästi on helppo polkea taksat alas -ja samalla veronmaksajien selkänahasta revityt rahat kilisee tilille TÄYSIN VASTIKKEETTOMASTI!

    -Tämä on totuus ”ahtaalle ajetuista” maajusseista jotka ovat syyllisiä että tuo uutisen pelle on tuhoamassa suomea.

    -Puhdasta suomalaista paskaa- Keskustapuolue

    Reply
    • 6.12.2018 at 11:10
     Permalink

     Se mitä en koskaan ole tajunnut on juuri se että vain lahjoitetaan vain ne rahat maatilaherroille jotka ostaa sillä kalliita laitteita jne.
     Miksei sen maatilan pyörittämiseen käytettävä kiinteä pääoma voisi olla valtion (joku valtion yritys, jossain muodossa) omaisuutta kun kerran rahat käytännössä sellaisiinkin käyetään?
     Tai esim. että kun valtio ylipäätään lähtee tukemaan ( huom. se on aina valikoitu ryhmä ja etuoikeus jota jotkut muut vastaavasti eivät saa vaikka saman ansaitsisivatkin)
     niin silloin valtion kuuluisi saada arvoa vastaavan siivun osakkeista, vaikkapa ilman äänioikeutta (Leijonan luola ohjelman diileissä välillä esiintyvä ratkaisu)?
     Myöhemmin yksityisyrittäjä voisi lunastaa kaiken itselleen jos haluaa ja pystyy.
     Se miksi Björn Wahlroos on valinnut itselleen nimenomaan pankkitoiminnan ja maatalouden kertoo kaiken: Kansan kuppauksen kultakaivoksia numero 1 ja 2.

     Reply
     • 6.12.2018 at 11:36
      Permalink

      Jyväjemmareiden kitinä on pelkkää bluffia -mitään hätää niillä ei oikeasti ole, ja miten voisi ollakkaan kun raha virtaa tilille teit niin tai näin?

      -Etuoikeutettu ryhmä jonka ainainen valitus johtuu pelkästään ahneudesta. Ilmainen raha jota jaellaan täysin holtittomasti vetää puoleensa kuin lehmänpaska kärpäsiä.

    • 8.12.2018 at 20:48
     Permalink

     Tukia lypsetään kuule maataloudessa helvetin helposti, ei tarvita muuta kun pelto josta leikataan heinät 2 kertaa vuodessa ja tulee maataustuki + eu tuki, että on vaativaa yrittämistä, muutama tuollainen pelto ja suurin osa vuodesta maatilanpitäjä vetää viinaa ja ostelee uusia autoja aikansa kuluksi, on kuule tullut nähtyä ja koettua.
     Tuo kieliasu mitä käytit, paljasti kyllä että sinä et ole paljoa ehtinyt vielä nuorella ikääsi kokemaan.

     Reply
 • 5.12.2018 at 15:33
  Permalink

  Sipilän oli ainoastaan pakko selkä seinää vasten antaa hallituksen taholta tiedonanto eli kusta nuotioon, sillä niin hiljaa Suomen poliittiset päättäjät ovat olleet, – sanoisinko kuin kusi sukassa – vaikka nuo karkeat haittamaahanmuuttajien tekemät seksuaalirikokset ovat kuohuttaneet kansan mieltä, sillä viimeisimmät tapaukset ovat viimeistään avanneet kansan silmät 3-vuotta kestäneen kusetuksen jälkeen.

  Reply
 • 5.12.2018 at 15:36
  Permalink

  Että tuo julkeaa !

  Kaikkiin tapahtuneisiin raiskauksiin, murhiin ja rikoksiin näiden hirviöiden taholta on sipilä muiden gangsteri-ministeri-kavereidensa kanssa pääsyyllinen, mieluumminkin ainoa syyllinen.

  Nuo hirviöt tekevät mitä nyt hirviöt tekevät ja siksi syyllinen on ainoastaan se joka nuo keskuuteemme houkutteli ja laski.

  Hallitus avasivat rajat ja laski nämä hirviöt maahamme sen sijaan, että olisivat huolehtineen Suomen ja Suomalaisten turvallisuudesta hyvin yksinkertaisella tavalla; sulkemalla rajat.

  Ja nyt tuo olio tulee ja sössöttää kansalaisille heidän oikeudestaan turvallisuuteen kun on ensin itse tuhonnut maamme turvallisuuden ja aiheuttanut paljon surua ja kärsimystä.

  Toivottavasti tulee päivä, jolloin nuo seisovat oikean, rehellisen oikeuslaitoksen edessä vastaamassa teoistaan.

  Reply
  • 5.12.2018 at 22:32
   Permalink

   Voisikohan rikoslain 12 lukua 4 pykälä käyttää
   ”Törkeä maanpetos

   Jos maanpetoksessa

   1) aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi tai

   2) muuten aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa

   ja maanpetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä maanpetoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.”

   Onhan suomalaisia jo surmattu ja suomalaisia naisia kohtaan käytetty törkeää väkivaltaa, kun tänne on päästetty ja oikeastaan kehotettu tulemaan henkilöitä, jotka ovat noihin rikoksiin ryhtyneet. Kohdan 2 soveltamisen edellytykset täyttyvät selvästi. Näyttää siltä, että kohta 1 on ainakin jossain määrin toteutunut.

   Reply
 • 5.12.2018 at 15:39
  Permalink

  Eniten ottaa pannuun sisäministeri Mykkäsen kannanotto. Aikuiset maahanmuuttaja-miehet raiskaa suomalaisia pikkulapsia ja Mykkä-paskan ainoa kommentti on, että ”kansalaisuuden myöntämisen perusteita pitää ehkä kiristää”.
  Voi hevon helvetti mikä rassukka viranomaiseksi!!! Täydellinen pelle ja hameheikki. Sama puusilmä on menossa Marokkoon 10.-11.12. allekirjoittamaan Suomen puolesta GCM-sopimuksen. Todellinen hyödyllinen idiootti.

  Miten nämä luku- ja kirkoitustaidottomat muslimit edes voivat saada Suomen kansalaisuuden? Tavallinen maahan työtä tekemään muuttanut aasialainen ihminen ei meinaa millään saada kansalaisuutta. Kansalisuuden ehtona oleva kielikoekin on niin vaikea, että kantasuomalinenkin joutuu kysymyksiä tosissaan pohtimaan. Onko muslimi-miehillä tässäkin joku ohituskaista???

  Mutta jossain vaiheessa saa sitä mitä tilaa ja jokainen joutuu tilille tekemisistään ja tekemättä jättämisistään.

  Reply
 • 5.12.2018 at 15:40
  Permalink

  Todellakin suurin syyllinen näihin raiskauksiin ja kaulan katkomisiin ovat poliitikot, jotka sallivat tämän haittamaahanmuuton. Heillä on kaikilla kädet veressä.

  Reply
  • 5.12.2018 at 21:24
   Permalink

   Joka kerta sama kuvio – vaalit lähestyvät, petturipoliitikot silittävät äänestäjien päätä, kansa uskoo naiivisti kukkaiskieleen, vaalien jälkeen unohdetaan puheet, jatketaan kansan kusettamista.

   Reply
 • 5.12.2018 at 16:03
  Permalink

  Voi jumaleisson, että miten ”tekopyhää paskaa” meidän päättäjiltä.

  Ensin päästetään kaikenlaista ”sälliä” tänne…..

  …..pidetään rajat auki, ei puhettakaan muutoksista, vaikka kansa ”suorastaan huutaa muutosta ” joka paikassa.Raiskauksia, joukkoraiskauksia, ryöstöjä, pahoinpitelyjä….nämä ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti.Joukkoraiskauksia ei edes ole ollut Suomessa ”ilmiönä” .

  Lisätään vaan ”kotouttamista ja lisää verorahojemme kohdentamista näihin tännetulleisiin vaikka ”tikusta vääännetään” jotain asiaa, että saadaan lisää MEIDÄN MAKSAMIA VERORAHOJA” tähän heidän ”agendaan”…….ja nyt sitten kun kansa ”kiehuu suorastaan” viimeaikaisten hirveiden tapahtumien tähden, mikä on täysin normaali reaktio kauheuksista ja kun enemmistö tietää mikä on oikein ja mikä on väärin= etiikka…..tulee tällaistä ”settiä” noilta.

  Me emme tarvitse noita päättäjiä yhtään mihinkään, koska ne eivät aja kantasuomalaisten etuja…eivät ole tehneet sitä pitkään aikaan.

  Meidän maksamamme korkeat verorahat vaan kelpaa.

  Menköön pois, ”hus,hus…”.

  Ranskassa kansa on saanut tarpeekseen…Belgiassakin, Hollannissa, Saksassakin on muuttunut meno kansan taholta.Keltaliivit ja Qanon.Nämä liikkeet ja aallot leviävät koko ajan ,muuttuen entistä vahvemmiksi.

  Ihmekkös tuo.Tavalliset ihmiset haluavat säilyttää omat kansallisvaltionsa ja RAUHAA ,TURVALLISUUTTA ja haluavat päättäjät, jotka ajavat heidän etujaan ei muiden.

  Kolmansien maiden asiat eivät kuullu meille länsimaalaisille.Hoitakoon omat asiansa ja me kyllä hoidamme omamme.
  Kotoutuksesta kotiuttamiseen , kiitos.

  Muistakaa nyt kaikki kevään vaaleissa, että ainoastaan AIDOT SYDÄMELTÄÄN ISÄNMAALLISET tekevät muutoksen- eiköhän me olla nähty ihan riittävästi ”harhaanjohtamista”.

  Reply
 • 5.12.2018 at 16:19
  Permalink

  Valitettavasti äänestämällä ei saa mitään aikaan, sillä vaalit on Suomessa olleet vilpilliset jo hyvin kauan. Tieto Oyj laskee äänet tietokoneellaan. Valheelliset gallupit ja vaalisalaisuus takaavat vilpin läpimenon.
  Tässä selkeä osoitus vaalivilpistä edellisissä eduskuntavaaleissa:

  http://mikasvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122896-onko-vaalivilppi-mahdollinen-suomessa

  Koskien samaa asiaa vielä enemmän näitä kuvakaappauksia Ylen reaaliaikaisesta ääntenlaskentapalvelusta:

  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2015/04/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa.html

  Jo Mark Twain totesi sata vuotta sitten: ”Jos äänestämällä voisi asioihin vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää”.
  Ja Stalin sanoi näin: ”Se on ihan sama kuka vaalit järjestää. Ainoa millä on vaikutusta on se, että kuka äänet laskee”.

  Ja sitten meitä tavallisia ihmisiä syyllistetään, että ”itse olette äänestäneet näin”. Isänmaalliset ihmiset olisivat vallassa ja päättämässä maan asioista, jos meillä olisi rehelliset vaalit. Nyt vallassa ovat itsekkäät ja ahneet psykopaatit ja hyödylliset idiootit. Ikävä on esim. Kyösti Kallion ja Kekkosen ja Paasikiven kaltaisia isänmaallisia päättäjiä!

  Reply
  • 5.12.2018 at 21:01
   Permalink

   Vain riittävän suurella joukolla tapahtuva jalkautuminen kaduille ja KAIKEN maahantunkeutumista/sananvapauden rajoittamista harjoittavien tahojen EHDOTON boikotointi ovat keinoja millä voidaan vaikuttaa ilman aseisiin tarttumista. MUITA KEINOJA EI OLE!

   -FAZERista on hyvä aloittaa -suomenruåtsalaisten väestönvaihtajien tuotteet on syytä jättää hankkimatta kautta linjan, ei senttiäkään viholliselle!

   Reply
   • 5.12.2018 at 21:46
    Permalink

    Täs on vaan se ongelma, että tääl on virtuaalisesti paljon porukkaa joka on sitä mieltä et jotain tarttis tehdä, mut fyysisesti ei ketään ja Sipilä tietää sen.

    Reply
   • 6.12.2018 at 12:11
    Permalink

    Jos sanot konkreettisen kokoontumispaikan niin tulet näkemään, että sinne tulee ehkä kymmenen henkilöä ja se jalkautuminen on sitten siinä. Tästä voi vetää johtopäätöksen, että mitään ongelmaa ei todellisuudessa ole! Netissä uhoajia kyllä löytyy, mutta siihen se sitten jääkin. Jos porukka ei vaivaudu edes äänestämään niin miten sitten konkreettisempaan touhuun. Huvittaa nämä uhoajat, että tulevaisuudessa kansa jakaa muka oikeutta. Kyllä sillä varmaan saadaan pelotevaikutusta aikaan 🙂

    Reply
    • 7.12.2018 at 17:46
     Permalink

     Äänestäminen on tuhaa tasan niin kauan kun TIETO OYJ:llä on osuutta ääntenlaskuun.

     Reply
 • 5.12.2018 at 16:20
  Permalink

  En lue. Kommentit katson, niissä on usein mielenkiintoisia pohdintoja. Suomi tarvitsee nyt uuden suunnan ja sen pohjaksi rutkasti rehellisiä havaintoja ja vähän hulluakin pohdintaa. So last season shokki-sipilät eivät tässä auta.

  Reply
 • 5.12.2018 at 16:46
  Permalink

  ”Tuo on vastuussa siitä ja tämä tästä… ja jos minä nyt jostain olisin vastuussa, niin eihän minun voisi olettaa nyt mitään tekevän, minähän olen niin shokissa ja ihan minun ajatukset vaeltaa siellä jossakin uhrien tai uhrin luona mitä nyt sitten tälläkertaa onkaan tapahtunnu.”

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:15
  Permalink

  Kyllä osaa olla vähäjärkisen oloinen pääministeri!
  Tällaiset tapahtumat ennustettiin jo vuosia sitten.
  On täysin selvää että takapajuisista maista tulevat pojanköriläät ovat tottuneet siihen että naisilla ei ole mitään arvoa.
  Siinä ei rangaistukset vaikuta, eikä mikään asennekasvatus.
  Paskasakkia ja sillä sipuli.
  Ei maahan näitä.
  Ainuttakaan, ja entiset pois ja äkkiä.

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:17
  Permalink

  Ehdotan turvapaikkaturistien päivärahan alentamista.

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:27
  Permalink

  Niin onko suurempi syyllinen kettu joka päästettiin kanalaan vai se joka avasi ketulle kanalan portin?

  Reply
 • 5.12.2018 at 17:39
  Permalink

  Sipilän vieraat jatkavat vain rötöstelyään. Koska hän ottaa vastuun vieraistaan ?

  Reply
 • 5.12.2018 at 18:13
  Permalink

  ”Jokaisella on oikeus koskemattomuuteen. Kyse on perustavaa laatua olevasta asiasta. Tätä oikeutta on puolustettava kaikissa tilanteissa ja sen loukkauksiin on puututtava”.

  Sipilä vain ei mainitse keinoja, joilla tätä oikeutta koskemattomuuteen voidaan puolustaa. Kun kantaväestön edustajat estivät Lopella ja Uuraisilla maaahnmuuttajien yritykset suistaa linja-auto tieltä (mahdollinen terroriteko?) niin tätä tutkitaan lievänä pahoinpitelynä. Ilmeisesti matkustajien olisi pitänyt soittaa poliisi paikalle, jolloin todennäköisesti olisi ollut liian myöhäistä.Samalla tavalla raiskauksen torjuminen väkivaltaa käyttäen voi johtaa pahoinpitelysyytteeseen, ellei sitten vain kykene mahdollisimman helläkätisesti irtautumaan otteesta ja juoksemaan pakoon. 10-vuotiaalla tytöllä tämä voi aikuisen miehen käydessä käsiksi olla vaikeaa.

  Samoin tuo koskemattomuuden loukkauksiin puuttuminenkin kuulostaa kornilta, koska koskemattomuutta on jo loukattu ja raiskauksen kohdalla se jättää uhriin pysyvät tai ainakin hyvin hitaasti paranevat traumat. Koskemattomuuden loukkauksiin puuttumiseen sisältyy myös se piilomerkitys, että koskemattomuuden loukkaamista ei voida estää vaan siihen puututaan ainoastaan jälkikäteen. Toteamus, että ”jokaisella on oikeus koskemattomuuteen” vain ilmaisee oikeuden, ei takeita tämän oikeuden toteutumisesta.

  On realitetti, ettei raiskauksia tai ahdisteluita voida yhteiskunnasta kokonaan kitkeä pois, mutta , kun maalla on turvalliset rajat, yhteiskunta on seksuaalisuutta koskevalta normistolta homogeninen ja sukupuolten tasa-arvo toteutuu, voidaan tilanteen riistäytyminen käsistä estää ja yhteiskunnan rauhaa ylläpitää.

  Reply
  • 5.12.2018 at 20:04
   Permalink

   Täsmälleen näin. Sipillältä aivan tyhjä nollatason lausunto. Kun valtion johto ja hallinto on kyvytön ja neuvoton ratkaisemaan ja edes rajoittamaan ongelmaa niin sitten kielletään vielä kansalaisiltakin ongelmaan puuttuminen. Elikkä mikään ei muutu vaan entinen meno jatkuu.

   Reply
 • 5.12.2018 at 18:14
  Permalink

  Sipilä on sanoi että tämä on pahuutta, kuin lause raamatusta. Voihan vittu mitä tietämättömyyttä tai pään pistämistä perseeseen. Juha hyvä,tämä on sitä puhtainta islamia.

  Reply
 • 5.12.2018 at 19:38
  Permalink

  Hallituksen kannalta yksi asia on yli muiden:
  saako siitä ääniä vaaleissa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 20:20
  Permalink

  Herää Sipilä TODELLISUUTEEN!

  Tämä ON juuri sitä

  MONIKULTTUURISUUTTA!

  Reply
 • 5.12.2018 at 20:22
  Permalink

  Siinä se kuvassa virnistää-

  Juha ” Suomi-epäkuntoon” Sipilä.

  Mikä tomppeli!

  Reply
 • 5.12.2018 at 20:43
  Permalink

  Seuraavassa kahden minuutin videossa https://mvlehti.net/2018/12/02/laura-huhtasaari-tylyttaa-timo-soinia-video/ Laura Huhtasaari toteaa Eduskunnassa GCM-sopimuksen sisällösta mm., että siinä mainitaan 86 kertaa sanat ”MAA SITOUTUU”. Huhtasaari kysyy Soinilta: ”Mihin herra ministeri ajattelee, että Suomi ei sitoudu”?. Soini, osaamatta antaa järkevää vastausta viittaa tulossa olevaan YK:n päätöslauselmaan ikäänkuin globalisti-cabalin luomus YK olisi Suomen asioista päättävä hallitus ja Eduskunta.

  Kyllähän se sitä näille globalisti-cabalin nöyrille juoksupojille onkin, tähtäimessä pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta täydellistettyä EU-diktatuuria prototyyppinä käyttäen pystytetty maailmanhallitus, jonka toteutusta ruskeaksi vaihdettu, mm. vailla kansallista ja muutakaan identiteettiä oleva epämääräinen ihmismassa helpottaa. Tuollaisen helposti orjiksi alistettavan lammaslauman aikaansaamiseen tähtää koko GCM-sopimus. Siitä ovat varmasti tietoisia Soinin lisäksi mm. hänen hallituskumpaninsa, kuten vailla omaatuntoa olevat vallankahvaan kiipineet psykopaatit Sipilä, Orpo ja Mykkänen, jotka varmasti ovat valmiita myymään vaikka vanhan isoäitinsaä, jos heidän oma etunsa, kuten esim. Brysselin lihapadoille pääsy sitä vaatii – Suomen ja Suomen kansanhan he ovat jo käytännössä myyneet globalisti-cabalille, vaikka ovat vannoneet ministereinä valan Suomen kansalle.

  Reply
  • 5.12.2018 at 20:44
   Permalink

   Tässäkin näkyy em. globalisti-cabalia ja Brysseliä kumartavien psykopaattien sormenjälki:

   ”Katso tuet mamutusta edistäville järjestöille veikkausvaroista vuonna 2018
   MV:n lukija teki jättityön kerätessään tuen saajat luetteloksi.

   Alla on pitkä luettelo veikkausvoittovaroista tukea saavista haittamaahanmuuttoa, matutusta ja mamutusta avustavista ja edistävistä yhdistyksistä ja järjestöistä sekä niiden saamista euromääräisistä tukisummista.

   Luetteloa selatessa on hyvä muistaa, että jokainen euro edellämainittuiden tukemiseen on pois suomalaisen tukemisesta.

   Heti alkuun. Seuraavalle yhdistykselle ei riittänyt euroakaan:

   VEIKKO JA LAHJA HURSTIN LAUPEUDENTYÖ – HURSTINAPU RY myönnetty: 0 EUROA. Anottu oli 300 000 euroa…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/12/03/katso-tuet-mamutusta-edistaville-jarjestoille-veikkausvaroista-vuonna-2018-2/

   Reply
 • 5.12.2018 at 21:34
  Permalink

  Vittu minäkin äänestin aikoinaan Soinia!
  Paljonkohan sille maksettiin takinkäännöstä?
  Ja mitä vielä saakaan?

  Reply
 • 5.12.2018 at 22:29
  Permalink

  Deep Staten ohjauksessa toimiva Sipilänhallitus ja Sipilää edeltäneet hallitukset ovat vastuussa joka ikisestä turvapaikanhakijoiden tekemästä rikoksesta. He olisivat voineet toimia valansa mukaisesti jämäkällä päättäväisyydellä ja suojella kansaansa, mutta he valitsivat kuuliaisuuden Deep Staten komentajille ja tietoisesti mahdollistivat tapot ja raiskaukset.
  Sen sijaan Vicegrad-maiden kunnioitetut päämiehet suorittivat arkailematta tärkeimmän tehtävänsä oman kansan suojelun välittämättä Eu:n komissaarien urputuksista ja Deep Staten lahjonta yrityksiin lankeamatta. Esim. Unkarissa olikin näyttävä Soroksen vastainen kampanja, joka on yksi monista Deep Staten perkeleistä.
  Erona Sipilän ja Vicegrad maiden hallituksilla on myös suhtautuminen äänestäjiin. Vicegrad maissa kuunnellaan kansalaisia ja toimitaan kansan enemmistön mielipiteen mukaisesti. Se on demokratiaa.
  Sipilän hallitus sen sijaan halveksii kansaa. Sensurointi, vihapuhepoliisi ja demla johtoinen ”oikeuslaitos ” ovat olleet Sipilän rakennuspalikat yhteiskuntarauhan illuusiossa.

  Reply
 • 5.12.2018 at 23:10
  Permalink

  Sipilä ja Orpo käyvät ainoastaan vaalikampanjaansa… en usko, että maahanmuutto tai pakolais asioihin tulee oikeasti muutoksia… ainakaan parempaan suuntaan…

  Reply
 • 6.12.2018 at 05:48
  Permalink

  YLE ja Mykkänen terroritekojen tunnusmerkit täyttävistä bussihyökkäyksistä, he ovat vain turhatuneita.Mitä valkopesua ja taattua mykkäsen linjaa. Onneksi eduskuntavaalit ovat jo ovella.

  Reply
  • 6.12.2018 at 09:13
   Permalink

   Vaalit tuskin on rehellisiä ollut enää vuosikymmeniin suomessa, joten turha odottaa että mikään muuttuu tässä maassa vaalien jälkeenkään.

   Reply
   • 7.12.2018 at 17:49
    Permalink

    Äänestellä toki voi jos haluaa mutta TIETO OYJ päättää siitä kenelle äänesi menee.

    Reply
 • 6.12.2018 at 09:50
  Permalink

  Pipilän pipipää laukoo taas tyhmyyksiä.

  Reply
 • 6.12.2018 at 13:38
  Permalink

  Eikös se ole niin, että Maanpetos rikoksena ei vanhene koskaan?

  Reply
 • 7.12.2018 at 11:31
  Permalink

  Itse syypää, kuinka se kehtaa ??

  Reply
 • 13.12.2018 at 19:25
  Permalink

  Helvettiäkö olette niin typeriä, että äänestätte kokoomusta ja keskustaa? Minun ei ole ikinä liki 30 vuotisen äänestysurani aikana tullut edes mieleen, että tollasia paskoja äänestäisin, olen siis fiksu, ja perillä asioista, ja aina tiwennyt sen, mitä paskaa kokoomus ja keskusta edustaa, nytkin ovat EK:oon j natsiunionin täydellisessä talutusnuorassa.

  Reply
 • 16.12.2018 at 09:57
  Permalink

  Onko lapsenraiskats/joukkoraiskaus tarpeeksi suuri rikos ,että siitä seurais maastakarkoitus joka myös pannaan käytäntöön? ??????????????????????????????????????????? Minusta semmosilla karkoituspäätöksillä ei ole mitään merkitystä, joista jo tuomiota annettaessa tiedetään,että niitä ei panna täytäntöön.

  Reply
 • 19.12.2018 at 12:43
  Permalink

  Ajatelkaa asioita syvällisemmin
  Onneksi meillä on pääministerinä ryhdikäs uskovainen kunnonmies. Mitä jos meillä olisikin pääministerin virkaa hoitamassa mies, joka olisi verrattavissa paholaiseen? Hän ajaisi vain eliitin etuja ja huonontaisi vähävaraisten ja työssäkäyvien asioita, sekä kertoisi muunneltua totuutta tekemistään uudistuksista. Hän toimisi vastoin kansan etuja huonontaen nykyisiä palveluja ja lisäisi siirtolaisuutta omavaltaisesti tuhlaten kansan verotuloja vääriin osoitteisiin.
  Hän ajaisi myös EU:n liittovaltiopolitiikkaa EU:n kätyrinä, ja lopulta Suomenkin itsenäisyys olisi virallisestikin menetetty. Lisäksi hän estäisi (sensuroimalla) vapaan milipiteenjulkaisun, joka voisi tuoda esille hallituksen tekemiä virheitä tai suunnitelmia jotka johtaisivat jopa nykyistä pahempiin ongelmiin yleisen turvallisuuden kanssa (GCM). Poliisinkin pitää jo turvautua panssaroituihin ajoneuvoihin, eikö tämäkin kerro sen mihin ollaan menossa ja mitä on tulossa.
  MUTTA ONNEKSI MEILLÄ ON…

  Reply
 • 25.12.2018 at 13:28
  Permalink

  Sipilän myötävaikutuksella poliisille hankittiin panssariajokit, noh, niiden tarkoitus toki tiedetään, niillä on tarkoitus nujertaa n. 26 kansallismielistä jotka perin uhmakkaasti ajavat suomalaisten puolia mieltään osoittaen, tätä hallitus ei salli, tämä porukkaa tulee poliisin rynnäkköryhmän yliajamaksi uusilla ajokeilla. siihen loppuu pullistelu, ajattelee Sipilä, ei lopu. hallituksen suurin huoli on omien kansalaisten herääminen pikkuhiljaa tähän kaaokseen johon munaton hallitus on maamme syöksenyt, ilmastomuutos ei todellisuudessa hallitusta vaivaa, suurin huoli on kuinka pimittää tavalliselta rahvaalta se sekasorto ja kaaos johon hallitus on omilla toimillaan meidät ajanut.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.