Keravalainen Alepan ryöstäjä kuin suoraan painajaisesta – Varusteina kaasunaamari ja vesuri

Keravan Ahjon Alepa ryöstettiin maanantaina 3.12.2018 illalla kello 20 aikaan. Tuntomerkit olivat riittävän hyvät rikoksen nopeaan selvittelyyn ja poliisi löysi ryöstäjän tuntomerkkeihin sopivan miehen pian teon jälkeen. Kiinni otettaessa hänen hallustaan löytyi käteistä rahaa, joiden poliisi epäilee olevan ryöstösaalista.

Tapahtumien kulku oli seuraava: Mieshenkilö meni sisälle Ahjon Alepa – myymälään kello 20 pukeutuneena kaasunaamariin ja kädessään vesurin kaltainen pitkä esine. Hän uhkasi henkilökuntaa ja vaati heitä avaamaan kassan. Saatuaan kassan auki mies otti kassalippaan rahoineen mukaansa ja poistui juosten paikalta. Kassalippaassa oli kolikoita sekä pieniä seteleitä, yhteensä joitakin satoja euroja.

Henkilökunta ei saanut tilanteessa fyysisiä vammoja mutta herkkänahkaisempien uniin moinen saattaa tunkeutua. Poliisi löysi tekijän tuntomerkkejä erittäin hyvin vastanneen miehen melko pian teon jälkeen Keravalta kerrostalon sisäpihalta. Kiinni otettaessa miehen hallussa oli satoja euroja käteistä rahaa, sekä seteleitä että suuri määrä kolikoita.

Kyseessä on Keravalla asuva noin 20 vuotias mies, jota on aiemminkin epäilty vastaavista teoista. Poliisi ei kerro, oliko miehellä mainitut asusteet muassaan vielä kiinniottohetkellä, tai oliko varustus ennestään poliisille tuttu.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Keravalainen Alepan ryöstäjä kuin suoraan painajaisesta – Varusteina kaasunaamari ja vesuri

 • 4.12.2018 at 14:40
  Permalink

  Hyi poliisi on syyllistynyt vihapuheeseen kutsuessaan miestä mieheksi. Vihervasemmisto ja kokoomuksen Mykkänen laativat jo kyynel silmin lausuntoja ryöstäjän ihmisoikeuksien loukkaamisesta ja vihapuheesta.
  On se niin kovaa olla tekopyhä mielensä pahoittaja. Mykkänen sulloo joka ilta munansa oven väliin feministien mieliksi. Ai niin mutta eihän Mykkänen voi olla mies, eikä miehisiä tunnusmerkkejä ruumiissaan.

  Reply
 • 4.12.2018 at 18:51
  Permalink

  Kun nyt ”tämäkin” rikollinen oli ”suomalainen” niin poliisilla on joulu joka päivä. Valitettavan usein ns. vähämerkityksellisissäkin kaupparyöstöissä kiinnitetään huomiota kassojen kokemaan henkisiin ja joskus fyysisiinkin vammoihin, jonka rikos jättää kaupan henkilökuntaan. Varsinkin kun nykyään henkilökuntaa on supistettu minimiin niin, että pienimmissä puodeissa on vain yksi henkilö, joka vastaa iltatuntien aukioloaikojen työstä.
  Mutta suomalainen yhteiskunta on niille joille se on niin KOVA, että jos tuota ”kovuutta” voitaisiin käyttää panssarivaunujen panssarina, olisi se kertakaikkisen läpäisemätöntä olipa kyseessä sitten vaikka köyhdytetyllä uraanilla silatut panssarintorjunta-ammukset.
  Suomi on ollut toisaalta hieno maa, mutta taas toisaalta hyvin halveksuttava antamastaan kohtelusta syntyperäisille kansalaisilleen, jotka ovat aina nähty vain Kustaa Vaasalaisen verotuksen kohteena.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.