Nykysuomi kysyy: Kannatatko pakkorokotuksia?

Rokotteet ovat aiheuttaneet monia tulikiven katkuisia keskusteluja aina somen mamma-ryhmistä työpaikkojen kahvihuoneisiin. Suomessa esimerkiksi hoitoalalla työskenteleviltä voidaan vaatia tiettyjen rokotteiden ottamista työpaikan tarjoamiseksi ja nyt opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ehdottaa selvitettäväksi mahdollisuutta lasten pakkorokotuksiin, lapsilisien menettämisen uhalla.

Oli mielipide mikä tahansa, rokotteet herättävät keskustelua ja aina joku on valmis lokeroimaan toisen ”foliohatuksi” tai ”hölmöksi”. Jotta asiaan saataisiin jotakin tolkkua, Nykysuomi kysyy nyt:

Kannatatko pakkorokotuksia?

 • En (52%, 393 Votes)
 • Kyllä (44%, 337 Votes)
 • Riippuu hieman... (perustele kommenttiosiossa) (4%, 32 Votes)

Total Voters: 762

Loading ... Loading ...

Tällä kertaa todella yllytämme Teitä keskustelemaan aiheesta niin somessa kuin alla olevassa kommenttikentässäkin. Kuunnelkaa toisianne ja puntaroikaa tarjottuja perusteluja. Muistakaa, äänestys on anonyymi ja myös keskusteluun voi osallistua nimettömänä, joten voitte rohkeasti olla juuri sitä mieltä, mitä tahdotte!

Aiheeseen liittyvää:

39 thoughts on “Nykysuomi kysyy: Kannatatko pakkorokotuksia?

  • 3.12.2018 at 15:40
   Permalink

   Asia on juuri näin.

   Reply
 • 3.12.2018 at 12:58
  Permalink

  Onkjo sitä tutkittu, että miten rokottamattomuus vaikuttaa myöhemmin elämässä ihmisen terveyteen.

  Nyt kerrotaan, että kolme kuoli vuosittain tuhkarokkoon ennen rokotuksia. Minkä verran rokottamattomuus on vaikuttanut myöhempään terveyteen, jää kuitenkin kertomatta tai huomiotta.

  Reply
 • 3.12.2018 at 13:01
  Permalink

  En hyväksy missään nimessä, koska kukaan ei korvaa aiheutuneita haittoja..vaikka ei niitä millään raha määrällä voi edes korvata. Nykyään niitä haittoja myöskääne i tarvi ilmoittaa = eli niitä haittoja ei näy missään paitsi kodeissa ja kunkin sairastuneen elämässä.

  Mutta kuten THL totesi, niin rokotukset ei estä sairastumasta eikä tartuttamasta toisia. Ei tietenkään, koska kukaan ei tule saamaan mitään kuplaa ympärilleen. Ainoastaan immuniteetti huononee entisestään ja osa vammautuu pysyvästi.

  Tässä asiassa on samalainen lapsen usko rokoteteollisuuteen, kuin mitä on normaaliin mediaan ja muihin ylhäältäpäin tuleviin ohjeistuksiin vaikka esim margariinin käytössä vaikka se on täydellistä huttua.

  Rokotusbisneksellä pidetään lääkkeen myynti käynnissä. Jos rokotelobbari näin sanoi, niin en tätä lähde kyllä kieltämään 🙂

  Reply
 • 3.12.2018 at 13:34
  Permalink

  Rokotusta paremman suojan antaisi kun maahantulijoilta vaadittaisiin rokotustodistus ja maahantulijat tarkastettaisiin.
  Paras suoja olisi jos maahantuloa rajoitettaisiin.
  YK:n pakolaissopimuksen allekirjoituksen jälkeen saamme maahan jos minkälaisia epidemioita.

  Reply
 • 3.12.2018 at 13:49
  Permalink

  Jos vaikka nuo ns. Siirtolaiset voitaisiin pakkorokottaa?

  Reply
 • 3.12.2018 at 13:59
  Permalink

  EI.
  Miettikää vaikka hoitoalan influenssa pakkorokotuksia. Se tietää 40 influenssa rokotetta työuran aikana. Mahtava kustannus erä veronmaksajille. Tuotot rokoteollisuuden laariin. Kokoomus hoitaa ja Sanni saa EK:n sediltä taputuksen olkapäälle.

  Reply
 • 3.12.2018 at 14:21
  Permalink

  Tulee vähän sellanen fiilis, että tääkin liittyy matutukseen. Matut tuo tullessaan vanhoja tartuntatauteja ja näin meistä halutaan pitää huolta. Kuinka ihanaa.

  Kaikille vaan rokotukset ja sitten vaikka hammasta purren kestetään jopa miljoonien matujen invaasio.

  Reply
  • 14.12.2018 at 09:00
   Permalink

   Omat lapsemme säteilytetään koulpenkeissä steriileiksi. Muslimilapsilla omat koulut joissa ei mitään kannettavia. Osa kansanvaihtoa?

   ”Ipads in schools delivering massive daily doses of sterilizing radiation and these things sit in kids laps with the antenna pointing down -straight towards the unsuspecting kids reproductive organs, Specifically the finite number of egg cells carried in the ovaries. Rat studies have proven that these EMF Frequencies DO Reduce the number of viable eggs in Female rats dosed for 15mins a day for 2 weeks. imagine a whole school career of daily exposures for up to 5 hours a day. infertility will be a major crisis in the coming years in both men and women.”

   Reply
 • 3.12.2018 at 14:52
  Permalink

  Siis tuo ongelmahan on ulkomailla. Ei Suomessa. Nytkin tartunta ulkomailta.
  Olisiko joku fiksupi olemassa kun moka-ministerit?
  Sannikin vaahtoo vaikka koulumaailmassa on selvästi opettajien aivopesua lapsiin poliittisesti. Se mitä pitäisi hoitaa ei hoideta ja se mikä ei kuulu niin siellä huudellaan.

  Reply
 • 3.12.2018 at 14:54
  Permalink

  Löytyykö joku hyötyjä tästä rokottamisesta tai rokottamattomuudesta? Äkkiseltään en usko että joku politiikko saa rokotusbisneksestä niinpaljoa hyötyä että kustannukset voisi pistää veronmaksajien piikkiin.

  Onko jotain faktaa rokotteiden haitoista? Kaikki rokotteet eivät ole samanlaisia…

  Reply
  • 3.12.2018 at 19:19
   Permalink

   Kaikkia oireita ei tilastoida ja aikaikkunaa mahdollisille negatiivisille oireille rajataan tietysti kätevästi lyhyeksi.
   Nk. Coctail-vaikutusta ei tilastoida tai tutkita laisinkaan.
   Verrokkiryhmille laitetan rokoteruiskut täynnä niitä samoja lisäaineita jotka joissakin henkilöissä laukaisevat jotain haitallista. Pelkästään virus jätetään pois. Ei siis todellista lumeainetta.
   Ainoa suht luotettava indikoija on jos rokoteversio on vanha ja silloinkaan haittoja ei ole kattavasti kirjattu kansan keskuudessa. Kaikki erityyppiset oireet voi sijoittaa eri käteviin selityslaatikoihin (aivan kuten Arvauskeskus), ja kun kattavia ja pitkäaikaisia tilastoja terveydentiloista verrokkiryhmien, mukaanluettuna ei mitään lääkettä ottaneiden välillä ole,
   niin täysin luotettavaa tietoa ei ole.
   Joku voi arvioida tiedon tarpeeksi luotettavaksi suhteessa johonkin muuhun, mutta se ei tee rokotetta hyvin testatuksi. Vain lain kriteerien mukaan testatuksi ja sehän tunnetusti riittää Terveyden ja Hyvinvoinnin narkoLepsilaisille.

   Reply
 • 3.12.2018 at 15:07
  Permalink

  Mikäli ns. laumasuoja heikkenee riittäväst, niin on kaikkien etu pakkorokotukset.Ei muun kansan tarvitse kärsiä joidenkin rokotuskammoisten tekosista.

  Reply
  • 3.12.2018 at 15:14
   Permalink

   Ja höpönpöppöä sanon sinulle.

   Aikuisia ihmisiä et sinä eikä kukaan muu saa pakottaa ”kiristyksilläkään” rokotettavaksi.
   Se on eettisesti väärin.
   Lapsilisät esim.Sannin idea, että ei annettaisi lapsilisää ,jos ei rokotusta tms., aika uskomaton.

   Lapsilisärahat eivät ole Sannin eikä muidenkaan valtaapitävien, vaan KERÄTTY KANSALTA KORKEILLA VERORAHOILLA!

   Jokaisella aikuisella on itsemääräämisoikeus.
   PISTE!!!

   Muistelen taannoin sikapiikkiä, joka oli aika haitallinen monille.

   Menikö monilla luottamus rokotteisiin?
   Vastaus:kyllä

   Reply
 • 3.12.2018 at 15:07
  Permalink

  Voi, voi kun tuo Sanni ei oikein ymmärrä, että aikuisilla ihmisillä pitää olla mahdollisuus valita lastensa puolesta.
  Mikä tällainen meidän verorahoista palkan ja kulut saava henkilö on edes pokkaa ehdottaa jotain näin pöljää.
  Ja kun hänellä ei ole mielestäni riittävän vahvaa elämänkokemusta, jonka kenties ikääntyminen tuo tullessaan.
  Ihmisten ei kannata oikeasti kuunnella näitä yhtään.
  Me emme tarvitse esim.Sannia ja näitä nykypäivän virkamiehiä,jotka eivät ajattele maalaisjärjellä ja Suomen etu edellä yhtään mihinkään.

  Reply
 • 3.12.2018 at 15:45
  Permalink

  Rokotusohjelmaa pitää katsoa laajemmin. Lisääntynyt matkailu on tuonut ei toivottuja tuliaisia Suomeen, kun rokotussuojaa ei ole. Tämä olisi vielä jollaintavoin kontroloitavissa vapaaehtoisuudekla. Suurin ongelma on kuitenkin Euroopan hallitsematon maahanmuutto, joka tuo mukanaan myös ns voitetut taudit kuten tubi.
  Kun valtio on avannut rajat ja keskuudessamme liikkuu tikittäviä pommeja on perusteltua saattaa koko väestö kattavan rokotusohjelman alle. Toisaalta voimme myös ottaa rajoille tarkastukset takaisin ja pistää epäilyttävä aines karanteeniin. Tämä olisi kansan terveydellinen teko.

  Reply
 • 3.12.2018 at 16:14
  Permalink

  Kuten Jaana tuossa aiemmin mainitsi,”Mutta kuten THL totesi, niin rokotukset ei estä sairastumasta eikä tartuttamasta toisia.” Mitä hyötyä on pakkorokotuksesta jos ne ei suojaa! No lääketehtaat saa silti tuloja.
  Eräs eläkkeelle siirtynyt sairaanhoitaja summasi (usa:ssa) rokotteiden määrää, en muista tarkasti, mutta hän oli saanut aikanaan noin viis rokotetta, hänen tytär sai viisitoista ja tyttären tytär useita kymmeniä.

  Kun täysin terve lapsi muuttuu yllättäen autistiksi ja ainut asia mikä on tapahtunut siinä välillä oli rokotus, laittaa mietimmään. Jotkut ovat jopa alergisia rokotteiden lisäaineille ja melkein kuolleet niihin.

  Taas jälleen suosittelen lukemaan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus” Peter C Götzsche ISBN 9789525701401

  Reply
 • 3.12.2018 at 16:17
  Permalink

  Kannatan rokotuksia mutta niiden on todistetusti oltava turvallisia ja laadukkaista raaka-aineista, jos ongelmia ilmenee niihin on saatava apua ja korvaukset ilman mukinoita, karanteenimenettelyt rokottamattomille tarvittaessa.
  Suomeen ei saa päästää rokottamattomia ja taudinkantajia, maahantunkeutujat on eristettävä rajavyöhykkeelle karanteeniin jos karkotus ei onnistu välittömästi.

  Reply
 • 3.12.2018 at 16:29
  Permalink

  Kaksiteräinen miekka. Jos vältettävissä olevien ”lastentautien” vastaiset rokotukset ja pahimpien tartuntatautien rokotukset jätetään täysin vapaaehtois pohjalle on huomioitava sekin seikka, että silloin ”muuriin” jää aukkoja, jolloin koko homman mielekkyys kärsii ja yhteiskunnassa on liikkeellä ”tauti pommeja”, jotka vaarantavat muiden terveyden. Vaikka kyseessä ei olisi kuin ns. rokkotaudit, ne kuitenkin aiheuttavat kansantaloudellisia menoja, jos kyynisesti lasketaan asioita taloudellisesti ja ei tällaiset kuumetaudit ole vauvoille tai varttuneemmille lapsille mitään herkkua, vaan tuskaisia ja kivuliaita, sillä mikään sellainen tauti ei ole yhdentekevä, jota vastaan ihmiselimistö taistelee nostamalla kuumeen joskus hyvinkin korkealle. Itse lapsena sairastin käytännöllisesti katsoen kaikki rokkotaudit, jonka jälkeen niihin muodostuu resistenssi eli vastustuskyky samaa tautia vastaan. Koulussa ollessani tyttö oppilaisiin ”tartutettiin” vihurirokko, koska raskausaikana sairastettu rokko on hyvin vaarallinen sikiölle.

  Mutta niistä ajoista lievästi sanottuna ovat ajat muuttuneet niin terveyskäsityksissä kuin muissakin asioissa, eikä aina parempaan suuntaan, sillä kuten kaikki muutkin asiat ja oikeastaan kaikki ovat vain muoti asioita, joita hehkutetaan rauta punaisena tietyn aikaa ja aivan kuten farkkujen lahkeiden leveys muuttuu tietyn ajan kuluttua.

  Se mielestäni on arveluttavaa lapsen kannalta, että vanhemmat ”hihhuloivat” ituhippeinä tai muutoin haluavat käydä henkilökohtaista taistelua sinänsä keskustelua aiheuttavia kansainvälisiä lääkekorporaatioita vastaan ja jättävät jo vauvaiässä lapsen vaille tarvittavia rokotuksia, joista on ollut seurauksena kuolemantapauksia.
  Aivan kuten kaikessa, pitäisi kuitenkin jonkinlainen suhteellisuudentaju säilyttää, vaikka aika-ajoin tuleekin julkisuuteen kauhu tapauksia, joissa rokotettu on sairastunut esim. narkolepsiaan, joka on sinänsä johtunut epäonnistuneesta tuotteesta eli tavallaan ”pilaantuneesta” ja prosessin aikana tapahtuneesta virheestä rokotteen valmistuksessa. Eihän edes jokainen hiekkalaatikon kakkukaan ole ”hyvä” vaan joskus tulee ”paha kakku”.

  Aivan kuten kaikkeen ihmisen toimintaan liittyy riski ja vahingonvaara varsinkin sellaisissa asioissa, joita suoritetaan massoittain eli ”tuotteen käyttäjiä” on miljoonia, joskus jopa miljardi. Aivan kuten auto-onnettomuuksia tapahtuu maailmassa kuka määrän tietää. Tästä huolimatta ei kukaan ole vaatimassa autoilun lopettamista vain siksi, että siinä kuolee ihmisiä ja se tuottaa pahasti vammautuneita ihmisiä, jotka muodostuvat ”taakaksi” kansantaloudelle, koska nykyään ihmisen arvo mitataan pelkästään sillä, mitä hän kykenee tuottamaan yhteiskunnalle.

  Eräs esimerkki rokotuksen ”haittatekijöistä” on Afrikka, jossa väestönkasvu on räjähtänyt jo aikaa sitten käsiin syystä, että YK on rokottanut sikäläisiä lapsia ja äitejä, joka on sinänsä herttaista ja kaunista, mutta se seuraus siitä on vähemmän herttaisenpi meidän eurooppalaisten kannalta, jotka olemme vielä maksaneet selkänahastamme nuo rokotteet eli tehneet sinänsä hyvän mielen tuovaa laupeudentyötä ja näin nostaneet jokaisen pudonneen linnunpoikasen pesään kita ammolleen odottamaan seuraavaa matoa.

  Siispä nyt sika soini ja ”peter pan” Jouni Mykkänen menevät Afrikan Marrakeshiin Marokkoon allekirjoittamaan paktin eli GCM-sopimuksen, jossa kokonainen Suomi luovutetaan koko maailman vapaaseen huvikäyttöön, jonka aikaansaamiseksi täällä Suomessa ensin käveltiin yli kokonainen perustuslaki ja eduskunta. Eli tulevaisuudessa ”sopimus uskovaiset” ja maailmaa halaavat Suomen hallitus etunenässä ovat valmiit lokkaamaan loputkin höyhenet Suomen kansallis linnusta vain muutaman suvakin tähden.

  Reply
  • 3.12.2018 at 17:41
   Permalink

   Juha suoltaa aina valtaeliitin valheita. Siis rokottamattomat tautipommeja? Eikö rokotteista olekaan suojaa? Juha on itse valhepommi ja levittää eliitin myrkkyä joka asiasta

   Reply
   • 3.12.2018 at 20:44
    Permalink

    Tiesin saavani tästä kirjoituksesta pyyhkeitä, mutta pysyn kirjoitukseni takana, sillä kaikki ääriajattelu on äärimmäisen vahingollista, sillä mustavalkoisuus ei kerro kaikkea, sillä kaikilla asioilla on kaksi puolta. Jos olisin halunnut vain kehuja ja olalle taputteluja. Olisin lytännyt yksiselitteisesti kaikkien rokotusten olevan perkeleestä ja vain perkeleestä.
    Lääketieteen historiassa erinäisten rokkojen keksiminen oli pioneerityötä, jota ”keksijät” tekivät oman henkensä uhalla altistamalla itsensä ”köyhdytettyyn” tartuntatautiin vapaaehtoisina koekaniinina, koska kukapa haluaa ”koe lentäjäksi” ensimmäiseen lentokoneeseen, joka on suoraan lykätty piirustuspöydältä.

    Näillä lääketieteen esitaistelijoilla oli suuri kansanterveyteen parannusta aikaan saanut vaikutus, jota voi verrata eräänlaiseksi pyörän keksimiseksi, sillä sitä ennen esim. Euroopan kansakunnat olivat täysin Herrassa isorokon ja polion kourissa, josta vain onnekkaimmat säilyivät hengissä riutuneena ja lopullisesti terveytensä menettäneenä.

    En levitä kuin omaa ”myrkkyäni”, sillä nk. ”eliittiin” ei minua voi mitenkään sekottaa, sillä jos asian laita näin olisi. Olisin paljon rikkaampi ja olisin jo aikaa sitten jättänyt tämän yhä paskaisemmaksi käyvän Suomen taakseni ja mennyt sinne missä isänmaalliset miehet päättävät valtion asioita eivätkä miesoletetut ja ämmät jotka juoksevat vain globalistien ja YK:n asioita.

    Rokotukset ovat hyvästä, jos eivät olisi, sitten Afrikka olisi typötyhjä. Jos haluaa rokotuksen johonkin, ei se tarkoita sitä, että haluaa aivan KAIKKI rokotukset mitä maailmasta löytyy ja vielä botoxia perseestä naamaansa, jonka jälkeen on persenaama!

    Reply
    • 4.12.2018 at 10:00
     Permalink

     ”sillä kaikki ääriajattelu on äärimmäisen vahingollista” minun silmissäni ”credibility” häviää noilla sanoilla.
     rokotteissa olevat lisäaineet vaikuttavat ja varastoituvat aivoihin ja varsinkin pienillä alle 7-vuotiailla on suurempi riski altistua haittoihin rokotteista, sen takia mm. autismi lisääntyy sitä mukaa mitä enemmän lapsia rokotetaan nykyaikaisilla rokotteilla. muita neurologisia ongelmia seuraa myöhemmällä iällä.
     niin sanotut hyödyt kun laittaa puntariin haittojen kanssa ja ottaen huomioon että rokotuksen saaneet voivat silti sairastua tautiin jota vastaan on rokotettu, en missään tapauksessa kannata pakkorokotuksia

     Reply
    • 4.12.2018 at 17:57
     Permalink

     Eliitin kaikki ulosanti ovat valhetta ja melkoista ääriajatelua. Todellakin jo tuo eliitin termin käyttö paljastaa todellisen kusipään. Ja tuollainen vuodattaa eliitin kakkamedioista lukemiaan höpöjä pitkiä ja sekavia vuodatuksia joka artikkelin perään.

     Reply
  • 5.12.2018 at 11:12
   Permalink

   Että sinulla on ”hienot ajatukset” siisus, siis kaikki jotka ei anna upottaa joka litkua suoniinsa tai lihaksiinsa ovat ituhippejä, ei helkkari, ammuit kyllä norsun verran ylitte kirjoituksellasi.
   Minä en ole rokotevastainen, 2 päivää sitten otin ite jäykkäkouristuspiikin, se vain menee niin että suomessa ei ole montaa tautia joihin pitää rokotus todella ottaa, helvetti, kohta varmaan menee siihen pisteeseen että pitää ottaa jokaisen pakolla itikanestopiikki, jne..

   Reply
 • 3.12.2018 at 17:15
  Permalink

  Tarpeeliset rokotukset on, ehkä vain jäykkäkouristukseen ja tuberkuloosiin, se vain että hallituksen ku…päät ”viisaudessaan” lopettivat viimeksi mainitun, sen tärkeimmän rokotteen rokotusojelmasta lapsille jo vuosia sitten, samaan aikaan lähes kun uutisoitiin miten venäjältä valuu väkeä suomeen joilla on paha tuberkuloosi joka on vastustuskykyinen lähes kaikille lääkkeille.
  Tuosta jo huomsi että valtio haluaa tappaa suomalaiset kivuliaasti jo pienellä iällä.

  Reply
 • 3.12.2018 at 18:21
  Permalink

  Hieman helpottavaa lukea että suurin osa täällä on edelleen järjissään, ymmärtää aiheesta jotain enemmänkin kuin mitä Sanoman puffit ja Ylen insertit täysin yksipuolisesti ja yksinkertaistaen propagoi.

  Tämä kuuluu taas siihen kategoriaan juttuja jotka jo yksistään täysin paljastavat, onko ihmisellä ajattelukykyä vai ei.
  Jos joku ystävä tämän itsestään paljastaa, tiedän että hän on sileäaivoisuudessaan yhteiskunnalle vaarallinen.

  Aihe ei ole mustavalkoinen – kyllä tai ei kysymys, vaan kompleksinen.
  Nuo totalitaristit eivät välttämättä edes tajua sitä, että se ettei ota jo(i)tain rokotetta ei edes tarkoita että on kategorisesti rokotevastainen. Suomessa se on yleensä merkki siitä että henkilö on ottanut selvää aihepiiristä. Toki on niitä jotka tekee sitä pelkältä mutupohjalta mutta uskoisin että he ovat harvassa.
  Jos joskus alkaisi käytäntö missä tutkimusseuranta on kaiken kattava, ilman nykyisiä lyhyitä aikarajotteita ja niin että valtio kustantaisi nämä pidemmän ajan ja kattavampien oireiden tutkimukset, yhdistettynä tilastointiin jossa verrokkiryhmät ovat joko kokonaan ilman rokotteita tai osittain ilman,
  niin se antaisi huomattavan paljon luotettavampaa tutkimustulosta. Sitten jos kyseistä rokotetta ostetaan niin soppariin kuuluu hinnan alennus koska on ollut osana tuotekehittelyn viimeistä ja tärkeintä prosessia.

  Luoja meitä suojelkoon näiltä lapsenuskoisilta uusbolsu-johtajilta ja bolsulaumalta.

  Reply
 • 3.12.2018 at 19:12
  Permalink

  Seuraavaa Magneettimedian artikkelia kommentoinut nimimerkki ’kummajainen’ on linkannut todella suuren määrän TUTKIMUSTIETOA ROKOTUSTEN HAITTAVAIKUTUKSISTA: http://www.magneettimedia.com/rokote-vai-virus-kumpi-on-suurempi-uhka/

  Kanadalainen lääkäri Ghislaine Lanctôt on kirjoittanut teoksen ”Medical Mafia”. Se on pdf-muotoisena vapaasti luettavissa seuraavassa: http://whale.to/v/medical_mafia.pdf
  Sitä ennen Lanctôt oli työskennellyt lääkärinä Kanadan lisäksi Yhdysvalloissa ja Ranskassa.
  Lanctôtin mukaan Medical Mafia on järjestäytynyt käytännössä maailmanlaajuisesti ja vastaavalla tavalla kuin sisilialainen mafia. Sen lonkerot ulottuvat kussakin maassa kyseisen valtion korkeimman lääkintäviranomaisen tasolle – Suomessahan sellainen viranomainen on THL! Kenen luvalla muutamia vuosia sitten eräälle lääkeyritykselle annettiin joukko suomalaisia lapsia sikainfluenssa-rokotteen koekaniineiksi, joista osa sitten sairastui narkolepsiaan joutuen elämään vammautuneina lopun elämäänsä?

  Reply
 • 3.12.2018 at 22:28
  Permalink

  Ilmaiset rokotukset pois.
  Näin valtio alentaa kulujaan.

  Reply
 • 4.12.2018 at 09:21
  Permalink

  Mitä tahansa nykyinen valtaapitävien porukkaa viranomaisineen ehdottaa, niihin suhtautuu hyvin, hyvin monet skeptisesti ihan kaikessa.

  Ai miksikö?

  Eiköhän näyttöjä ole tarpeeksi, miten paljon nämä kansan rahoista palkkansa ja kulut saavansa ajattelevat väestön hyvinvointia.

  Aika vaikea löytää yhtään mitään tänä päivänä.
  Uskottavuus kun menee, sitä ei saa takaisin.

  Monet odottavat, että meillä vaihtuu valta kaikessa myöskin viranomaistasolla ”hyville ihmisille”,henkilöille, joihin voi luottaa.

  Luottamus ja uskottavuus kaikessa on a ja o.

  THL ja sikapiikki.
  Ettekö muista tätä?
  THL muistuttaa aina tuosta sikapiikistä.

  THL oli ennen Eeuuta KANSANTERVEYSLAITOS.

  Reply
 • 4.12.2018 at 09:25
  Permalink

  Äänestysmääriä seuraamalla huomaa että suurin osa täällä on täysiä hulluja, heidät pitäsi toimittaa väkisin suljetulle osastolle, vai että pitäsi olla pakkorokotukset, voi helevetti, että voi olla tyhmiä ihmisiä.

  Reply
 • 4.12.2018 at 09:37
  Permalink

  Muistaakseni THL:n suositus D-vitamiinista ja sen määrästä on hyvin alhainen täällä pimeässä Suomessa.Ja tätä ihmettelee itse asiassa hyvin, hyvin, hyvin….moni.
  Eli tällainen laitos.

  Millä lailla terveyttä ja hyvinvointia edistävä tämä laitos on??

  Margariinia,keinomakeutusaineet….aivan järkyttävää ”paskaa” , kuka oikeasti osta tuollaista.
  Lukekaa aspartaamista,sukraloosista.
  Kaikki, missä on ”sugar free” ym.
  Onko THL näistä kertonut?

  Entäpä rypsiöljy ja tätä laitetaan kaikkeen,ihan kaikkeen.En ottaisi, vaikka ilmaiseksi saisin.

  Puhdas,itsetehty ruoka niinkuin ennen vanhaan on tärkeä.

  Että sellainen uskottavuus THL:llä.

  Aika moni samaa mieltä

  Herra siunatkoon todellakin Suomea .

  Reply
 • 5.12.2018 at 20:26
  Permalink

  Rokotukset sisltävät ihmisille myrkyllisiä aineita mm. nanopartikkeleita ja mykoplasmaa. Tarkoituksena ei ole suojata ihmisiä, vaan heikentää heitä globalisitisen agendan mukaisesti . Rokotteet on yhtä suurta businestä ja tarkoitus on vain rikastuttaa isoja lääkefirmoja. Rokokotteet eivät tapa, mutta heikentävät ihmisiä ja jatkopotilassuhde on varma lääkefirmoille Älkää hyvät ihmiset antako piikittää itseänne näillä myrkyillä.Viranomaiset aivopesee valtavalhemedian avustuksella kansaa.Saatat saada esim. jonkin allergian ,autoimmuunisairauden, alzheimerin jne..

  Reply
  • 5.12.2018 at 21:06
   Permalink

   Ei kannata olla noin rokotevastainen.
   Iso rokotteista on pelkkää sitä itseään eli myrkky, mutta on niitä jotka täytyy olla ruhossa ajantasalla elikkä vaikkapa jäykkouristusvaste pitää olla voimassa.
   Tuskimpa sinäkään haluat iloita siitä että olit ”oikessa” kun iskee jäykkäkouristus.

   Reply
 • 8.12.2018 at 20:21
  Permalink

  Riippuu täysin siitä, mitä rokotteita pakko-ohjelman piiriin kuuluisi. Mikäli se sisältäisi vain tärkeimmät (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja aivokalvontulehdus lapsilla…) ja rokotteet olisivat turvalliseksi todettuja, sekä laajoissa tutkimuksissa että käyttökokemuksen myötä, voisin nähdä rokotuspakon perusteltuna.

  Sen sijaan en hyväksyisi laajempaa pakollista rokotusohjelmaa, ei-välttämättömille sekä sellaisille rokotteille, joista ei ole tarpeeksi paljon tietoa niiden vaikutuksista.

  Varsinkaan en halua vuoden 2009 Pandemrix -rokotteen kaltaista fiaskoa tapahtuvan enää koskaan. Kaikki ne rokotteen seurauksena sairastuneet lapset, sekä koko tapa millä asia hoidettiin, lähtien siitä miten sosiaali ja terveysministeriö teki päätöksen tilata rokotetta.

  Itse olin vielä 2009 hyvin tietämätön ja luotin tällaisissa asioissa kyseenalaistamatta viranomaisiin. Lisäksi sen aikainen painostus (media, läheiset, työnantaja…) vaikutti asiaan. Minä itse asiassa sairastin sikainfluenssan 2009, mutta suostuin painostuksen alla ottamaan SILTI kyseisen rokotteen, koska minulle sanottiin että: ”ei ole varmuutta oliko sairastamani tauti H1N1”. Se oli erittäin typerä päätös itseltäni. Toivottavasti rokote ei ollut Pandemrix, vaan jompikumpi niistä kahdesta muusta.

  Sen jälkeen olen muuttanut käsityksiäni paljon, ja otan nykyään vain tärkeimmät rokotteet, ja vain jos ne ovat osoittautuneet turvalliseksi.

  Tietynlainen rokotuskriittisyys on siis järkevää. Ei kannata ottaa elimistöönsä ihan mitä vain, koska joku viranomainen näin kehottaa. Eikä kritiikittä uskoa pandemia-hysteriaan, jota media lietsoo myydäkseen ja saavuttaakseen klikkauksia.

  Mutta en myöskään näe järkevänä lähteä toiseen äärimmäisyyteen, ja kieltäytyä kaikista rokotteista salaliittoteorioiden takia.

  Reply
  • 16.12.2018 at 12:19
   Permalink

   Kokeileppa selittää tuo täällä riehuvalle poppaukolle joka on takuulla iskenyt väkisin koko suvulleen ajatuksen että kaikki lääkkeet on myrkkyä, toivoa täytyy että tuolla kirjoittajalla ei olisi lapsia: Kalergi-suunnitelma

   Reply
 • 17.12.2018 at 15:59
  Permalink

  Rokotteet eivät ole poistaneet tauteja tai epidemioita. Tartuntatautien määrän väheneminen johtuu yleisestä hygieninan parantumisesta.

  Toisaalta, eiväthän rokottamattomat ihmiset tartuta tauteja rokotettuihin. Rokotetuthan niitä heikennettzjä viruksia kantavat, jolloin ne tartuttavat rokottamattomat.

  Miksi tästä pitää tehdä niin vaikea asia, kun kaikki tietää että rokotetut ovat niitä taudinkantajia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.