Lukijan kynästä: Rinne ja Orpo kusevat demokratian päälle – Sipilä jeesusteli ”persublokkauksen vaarallisuudesta”

Sosiaalidemokraattien Antti Rinne ja kokkareiden Petteri Orpo ilmoittivat jo hyvissä ajoin, tänään, etteivät suostu hallitukseen Perussuomalaisten kanssa. Jopa kansan arvostuksen kanssa pahassa sillassa oleva pääministeri Juha Sipilä äityi jeesustelemaan tällaisen blokkaamisen vaarallisuudesta.

Mihin se demokratia sitten kelpaa, jos nämä puolueet voivat jo etukäteen ilmoittaa, ettei tietylle porukalle tulla antamaan rahtuakaan valtakakusta, jos nämä eivät saa yli 50% kannatusta vaaleissa?

Eihän se ole oikein minkään arvoinen, jos satojen tuhansien kansalaisten äänet työnnetään automaattisesti oppositioon, kuulematta ensin edes sitä, mitä nuo äänet edustavat.

Toki jokainen varmasti tiedostaa linjaerot persujen, demareiden ja Kokoomuksen välillä, mutta on niitä kompromisseja, jopa melko helvetillisen isoja sellaisia, tehty hallitusneuvotteluissa ennenkin.

Yrittääkä vaikkapa Rinne pokkanaamalla sanoa, että työväenpuolueeksi itseään kutsuva sosiaalidemokraattinen puolue sopii todella yltiökapitalistisen Kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen? Että siellä sitten on linjat sen verran saman suuntaiset, että kompromissi on saavutettavissa?

Tietenkin se tiukka trio, Kokoomus, Keskusta ja SDP tahtovat jatkaa ikiaikaista rinkionanointiaan hallituspaikoista ja miksipä eivät tahtoisi? Mitä vähemmän on syöjiä, sitä enemmän jokainen paikalla oleva saa…

Sipilän ulostulo ja jeesustelu ”persujen blokkaamisen vaarallisuudesta” taitaa olla säälittävä yritys etsiä Perussuomalaisista kaveria hallitukseen, johon Keskusta ei välttämättä tule kelpaamaan kuin pakon edessä – On siellä sitten odottelemassa persut tai demkok-pariskunta. Kuten Sipilän viritykset yleensäkin, tämä saattaa lyödä näpeille…

Sipilä kehotti keskustelemaan nyt rauhassa ja kuuntelemaan toisten mielipiteitä. Ei tuntunut olevan vaihtoehto kesällä 2017? Läpinäkyvää ja jo suunnitteluvaiheessa pilattua kaksinaamaisuutta. Taattua JuhaSipilää!

Antti Rinne näyttää muuten olevan ainoa, joka pystyy pilaamaan demareiden vaalit. Suuresta suusta tulee koppavan hallituslinjailun lisäksi lupauksia, joita ei edes joulupukki uskaltaisi luvata. Ei, vaikka kyseessä olisi 12 tunnin ostarilla vietetyn työvuoron viimeinen polvella hypytettävä kakara… Kuinka moni kakara sitten punaiseen pukkiin uskoo, se jääpi nähtäväksi.

Paavo Pääkkönen

15 thoughts on “Lukijan kynästä: Rinne ja Orpo kusevat demokratian päälle – Sipilä jeesusteli ”persublokkauksen vaarallisuudesta”

 • 21.11.2018 at 22:16
  Permalink

  hyvin kansanomaisesti kirjoitettu. ei ollut erehtymisen varaa……

  Reply
 • 21.11.2018 at 22:20
  Permalink

  Toisinaan tuntuu siltä,ettei tää koulutettu kansa kuule tai ymmärrä kuulemaansa,koska äänestyskäyttäytymisen muuttuminen on niin vaikeaa.

  Reply
 • 21.11.2018 at 22:30
  Permalink

  Vaalitulos näyttää jo selvältä. Lampaiden aivopesu on jo alkanut. Mikään ei muutu, ennekuin Suomi on polvillaan, sitten ehkä päästään seuraamaan valtiopetosoikeudenkäyntejä, toivon mukaan…

  Reply
 • 21.11.2018 at 22:34
  Permalink

  Aikanaan Suomessa kunnioitettiin demokratiaa J.Virolainen sanoi että kansa on puhunut ,pulinat pois.
  Nykyään Suomi on nukketeatteri, jota Deep State ohjailee mielensä mukaan. Odotan kevään vaaleja innolla. Tosin epäilen että vaaleja on manipuloitu rankasti vuodesta 1995 lähtien.

  Reply
 • 21.11.2018 at 22:49
  Permalink

  Kummasti se alkaa Raamatun ilmestyskirjakin lisäämään uskottavuuttaan. Kovia mullistuksia on edessä, sillä jos ja kun Kok. ja SDP lähtee luotsaamaan Suomea eteenpäin ja EU:n ja lopulta NWO:n syövereihin, niin ne toteuttavat pikavauhtia kaikki mahdolliset ja mahdottomat YK:n ja muiden globalistijärjestöjen toiveet ja kaavailut. Tämä tietää ulkoisesti pehmeää, mutta faktisesti tehokasta kansanmurhaa. Jääräpäisesti konservatiivia arvojaan puolustava väestönosa voi joutua todella kovan paikan eteen. Vuosi 1918 tulee olemaan pikkujuttu tämän rinnalla.

  Reply
 • 22.11.2018 at 05:37
  Permalink

  Vaalikarjaa ajetaan taas laitumelle. Kuka tuo mehevimmän ruhotukon ja kenen sangossa on parasta vaali apetta. Kyllä demarien tarjottavat kuulostavat hyviltä, siinä tosin tarjottavat lipsuvast osiksi myö naapuri laitumen nälkäisille ja sitä ruokittavaa riittää. Niille ei tosin tavallinen huttu kelpaa vaan pitää olla parasta.

  Reply
 • 22.11.2018 at 09:40
  Permalink

  Vaalit ja sen lopputuloksen näkee jo ennalta. Iso kansanosa ei havahdu, eikä herää ja samat puolueet ja naamat kiertää samoissa positioissa samalla agandalla.

  Mikään ei isosti muutu ja jatkamme kävelyä globalistibankstereiden ohjaamassa kulkueessa suurimpina faneina ja niiden ohjeiden noudattajina. Muuttoa on alettava suunnittelemaan, ei tätä jaksa katsoa ja kohta myös kokea.

  Reply
 • 22.11.2018 at 15:08
  Permalink

  SDP ja vihreät plus kokkareet ensi hallituksessa tietää samaa politiikkaa kuin Espanjassa tekevät sikäläiset sosialistit.
  Kun Suomi vielä omalla verellään allekirjoittaa YK:n konnankoukku -sopimuksen kielen pyöriessä suussa, tietää se sitä, että emme tule olemaan ”yksin”.
  Siispä kehoitan jokaista tuumaamaan tulevaa tilaa ja tekemään siitä välttämättömät johtopäätökset, sillä ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”!

  Reply
 • 22.11.2018 at 19:34
  Permalink

  Kolme, kepu, kokooms ja demarit ovat hallinneet Suomea Kekkosen jälkeen, valitettavasti. Puolueilla on näennäiset eroavaisuudet. Ennen vaaleja ne latistetaan minimiin, jottei missään nimessä jäisi hallituskelvottomaksi. On nimittäin sattuman kauppaa, ketkä kaksi kolmesta saavat eniten ääniä. Sitten voittanut pari muodostaa kaikkeen myöntyvien pikkupuolueiden kanssa hallituksen. Tämän jälkeen hallituspuolueiden erot katoavat kokonaan ja rannalle jäänyt kolmas alkaa meluta oppositiossa saadakseen huomiota seuraavat vaalit mielessä..

  Nyt persut ovat uhka sekoittaa tämän kolmen konsensuksen kansallismielisillä aatteillaan puoluepolitiikan sijasta. Tämän uhkan torjumiseen persut leimataan natseiksi, rasisteiksi ja lievimmillään hallituskelvottomaksi. Systeemi toimii kolmen konsensuspuolutetta tukevan median tuella. Vasta sitten, kun riittävä määrä kansalaisista lukee valemediaksi leimattua puolueetonta mediaa, kansallispuolueet saavat yli 50%:n kannatuksen.

  Reply
 • 22.11.2018 at 22:30
  Permalink

  Suomi on pikkuhiljaa täysin globalistieliitin ”omistama”.
  Itsenäisyys viety, kansallisomaisuus myyty ja valtio velkaannutettu Eurostoliiton jäsenenä.
  Elämme mukamas nousukautta, totuus on täysin muuta, tempputyöllistetyt eivät pärjää kuten eivät muutkaan vähäosaiset.
  Leipäjonoissa riittää väkeä ja vuosi on 2018! Sitä ei kukaan olisi osannut ennustaa 80-luvulla.
  Eu-jäsenyyden jälkeen kylläkin vaikka meille luvattiin maat ja taivaat.
  Selvää oli että olemme maksajia tässä kusetuksessa.
  Matuja tunkee jatkuvasti lisää maahan, niille kyllä rahaa riittää vaan ei omille vanhuksille.

  Reply
  • 22.11.2018 at 22:47
   Permalink

   Vanhuksia tukemalla kun nämä meidän päättäjät eivät tienaa mitään. Alkaa silmät aueta Urpilaisen sanoille me tienataan tällä.

   Reply
 • 23.11.2018 at 11:08
  Permalink

  Katsoin tuon paneelin ja jeesustelun typerin osanottaja oli Orpo, kuka muu. Rinne peesasi mutta Li Andersson saa pisteet siitä että alkoi aika hyvän tuominnan ja Timo Haapala ja Orpo saivatkin häpeää. Anderssonia alkoi vähitellen peesaamaan Sipiläkin. Se oli aika hyvä kohtaus

  Reply
  • 24.11.2018 at 06:10
   Permalink

   Orpo on EK;n talutusnuorassa oleva reppana joka esittää kovaa naamaa. Tosiasiassa raportoi EK.lle kaiken mitä hallituksessa sovitaan myös ne jotka eivät tule julkisuuteen. Sikis EK tuntuu olevan aina askeleen edellä. Illalla itkee itsensä uneen koska myi sielunsa saatanalle.

   Reply
 • 24.11.2018 at 16:24
  Permalink

  Täällä se kansa nimimerkkien takana taas huutelee ja jeesustelee kuinka pahassa jamassa Suomi on. Jos mielestänne kerran näin on, niin tehkää asian eteen oikeasti jotain konkreettista. Palstakirjoittelut on yhtä tyhjän kanssa. Sama vaikka pieraisisitte vastatuuleen. Molemmat on yhtä hyviä tai huonoja.

  Reply
  • 26.11.2018 at 09:07
   Permalink

   Miten se vaikuttaminen tapahtuu, äänestämällä? Satojen tuhansien suomalaisten äänillä ei ole mitään virkaa, kun päättäjät tekevät politiikkaa, jolla täytetään rahalla ensin omat taskut ja sitten yritetään toteuttaa joka ikinen direktiivi, määräys ja pelkkä suosituskin, joka Eu:n valtaapitävien kammareista annetaan. Monista tärkeistä asioista ei sitten anneta edes äänestää. Globalismi, jota Halonen toitotti kuin papukaija, on nykypäivän politiikan syöpä ja pahemmaksi tuntuu menevän. Joulukuussa Marrakechissa taitaa tulla Suomelle se viimeinen niitti.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.