Ruotsissa ei vieläkään saatu aikaiseksi hallitusta – Koetinkivenä Ruotsidemokraatit

Ruotsin valtiopäivät torppasi Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien vähemmistöhallituksen ja pääministeriksi tarjotun Ulf Kristerssonin äänin 195-154. Porvariblokki on äänestyksen jälkeen pelkkä muisto, sillä vasemmistoblokin ohella myös Keskustapuolue ja liberaalit äänestivät tarjottua hallitusta vastaan.

Kristerssonin hallituksen puolesta taas äänestivät mm. Ruotsidemokraatit, joille kyseinen hallituspohja olisi sopinut mainiosti, jo yksin puolueen vaa’ankielen aseman vuoksi.

Liberaalien puheenjohtaja Jan Björklund kertoi äänestys käyttäytymisen syyksi sen, että tarjolla oli äärioikeistoksi tituleerattujen Ruotsidemokraattien ”toivehallitus”. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson taas muistutti puolueensa saamista yli miljoonasta äänestä, viitaten tällä siihen, ettei puoluetta voida pitää poissa päätöksenteosta.

– Äänestäjien tuomio tulee olemaan kova, Åkesson sanoi haastattelussa.

Valtiopäivien puhemies, Andreas Norle’nin mukaan puoluejohtajat kutsutaan heti huomenna sorvaamaan uutta hallitusta, mutta mies ei omien sanojensa mukaan näe pöydällä montaakaan vaihtoehtoa. Puhemies saa ehdottaa pääministeriä neljä kertaa ja mikäli yksikään ehdotus ei saa äänestyksessä enemmistöä puolelleen, on edessä uudet vaalit. Nyt hylätty Kristersson oli ensimmäinen ehdotettu pääministeri yllätyksellisten vaalien jälkeen.

Lähde: IS

20 thoughts on “Ruotsissa ei vieläkään saatu aikaiseksi hallitusta – Koetinkivenä Ruotsidemokraatit

 • 14.11.2018 at 11:34
  Permalink

  Suunnitelmien mukaan mennään siis. Meillähän oli sixpack -hallitus samasta syystä – tuhoisine seurauksineen.

  Ruotsidemokraatit ovat samanlainen valeoppositio kuin Persut meillä. Osa sionistimafiaa.

  Reply
  • 14.11.2018 at 14:17
   Permalink

   Elät jossain harhamaailmassa; maailma ei ole juutalaisten tai ”sionistien” hallussa. Miten muuten selität sen, että Israelia paheksutaan ja tuomitaan kokoajan?
   Tuollaisesta kansallissosialistisesta salaliittoteoriasta ei ole mitään hyötyä tosimaailmassa, jossa islamistit ja Israelin viholliset vasurit vaikuttavat.
   Meillä on oikeitakin ongelmia, kuten islamisaatio.

   Reply
   • 14.11.2018 at 16:15
    Permalink

    Intät siis vastoin tutkittua faktatietoa? Jos maailma ei olisi siomisti-mafian hallussa, miksi sitten kaikki tehdään juuri kuten tämä mafia haluaa, ja on suunnitellut todisteiden valossa jo yli vuosisadan ajan?

    1. Rahavalta siirretään parlamentaariselta taholta finanssikorporaatioille
    2. Valtamedia toimii yhä enemmän ylikansallisten intressien aivopesukanavana
    3. Koulutuslaitokset syöttävät kansanvihollista monikulttuurisuus-ideologiaa.
    4. Ihmisiä rangaistaa yhä enemmän jos eivät yhdy yllä mainittujen tahojen viestinnän sisältöön puheissaan ja teoissaan.
    5. Kansallismielisyys demonisoidaan
    6. Edellä mainittuja kritisoivien suut tukitaan.

    Nyt voit debunkata nämä kuusi kohtaa, jotka ovat nopeasti tähän laitettuja.

    Käykö jälleen niin, että vastausta, debunkkausta, ei tule

    Ja vielä se, että myös EU:n sionisti-juutalais -järjestöt ovat julkisesti kertoneet käyttävänsä islamisaatiota yhtennä aseistaan goyim-valtioiden alasajossa.

    Kansainvälisen korkovelka-aseen kult-marxistisen sionistipropagandan lisäksi.

    ”maailma ei ole juutalaisten tai ”sionistien” hallussa”

    Henry Makow on itse juutalainen, ja voi sisäpiiriläisenä kertoa kuinka pitkällä globalisti-mafian kontrolli on:

    https://www.youtube.com/watch?v=HgAF1GtHI74

    ”Henry Makow – Zionism, Contrived Wars & Feminism”

    Reply
    • 22.11.2018 at 13:21
     Permalink

     kuka ohjaa tätä länsimaiden islamisaatiota ja valkoisen rodun tuhoamista? tapahtuuko muuttoliike kehitysmaista sen takia että nämä kehitysmaalaiset vain haluavat tulla tänne? miten selitätte että eu ja meidän omat päättäjät puhuvat koko ajan että tänne pitää saada lisää maahanmuuttajia kolmansista maista? miten selitätte että eurooppalaisten valkoisen rodun edustajien suut tukitaan vihapuhelaeilla(ainakin vastoin suomen perustuslakia) omien päättäjiemme toimesta.
     onko islamistit soluttautuneet päättäjiimme ja mahdollistaneet tämän vai joku muu?

     kommunismi on aina ollut lähtöisin juutalaisuudesta, vasemmistolla on sionistisen eliitin siunaus ja tuki
     kannustan tutkiskelemaan mikä rotu oli bolshevismin taustalla
     https://www.youtube.com/watch?v=c3AsKOs2l18
     wall streetin juutalaiset toimivat juutalaisten kommunistien rahoittajina venäjällä esim videolla mainittu jacob schiff

     Reply
 • 14.11.2018 at 12:42
  Permalink

  Ruotsin tilanne on selvä todiste siitä että valtiot ovat pahan käsissä. Globalisti-klikki pitää entisiä itsenäisiä valtioita otteessaan ja sanelee kuka, mitä, missä ja milloin.
  Lahjottavissa olevat vihervasemmiston ja punaporvareiden polvihousuiset peukun imijät ovat pilanneet koko maailman.
  Onneksi Trump ja Yhdysvaltain patriootit hoitavat globalistit Quantanamo bayn vankileirille vailla oikeutta anoa armahdusta.

  Reply
 • 14.11.2018 at 12:48
  Permalink

  Mm. Saksassa nykyisen hallituksen mutoontuminen kesti muistaakseni peräti 8 kk eli hieman ”keskosena” se syntyi. Koetinkivenä Saksassa oli AfD, joka saavutti kuten Ruotsidemokraatit Ruotsissa korkean äänimäärän ja aiheuttaen haittamaahanmuuttoa kritiikittömästi kannaville valtapuolueille ”hallituskriisin” heti sen muodostamis vaiheessa, koska kansallismielisiä puolueita tahdota hyväksyä yhteiskuntakelpoisiksi ja sellaisiksi tahoiksi, joiden kanssa nk. ”hyvät ihmiset” voisivat tehdä yhteistyötä.

  Edellinen ajatustapa on törkeää länsimaisten demokratia käsitysten polkemista, koska se pyrkii estämään normaalin parlamentarismin ja etenkin sen vuoksi, että oikeistopuolueita äänestäneet kansanosat ylimielisesti yli kävellään muka ”natsismina” ja ”äärioikeistolaisuutena”, koska nämä tahot eivät jaa sitä sairasta ja tuhoon vievää globalismia ja massamaahanmuuttoa, jota elitistiset poliittiset johtajat, jotka ovat tahallaan etäännyttäneet itsensä kansasta pitäen heitä tyhminä ja kyvyttömiä tekemään päätöksiä, jotka ovat maansa kannalta järkeviä ja sitä turvaavia. koska eliittiä ei kiinnosta vähääkään heidän isänmaansa kohtalo, vaan kyseessä on korruptionaalinen hallinto, jossa etsitään vain omaa hyvää ja omaisuutta pettämällä syvät kansan rivit viemällä koko Eurooppa monikulttuurisuuden helvettiin, joka viimekädessä tulee merkitsemään eurooppalaisten kansakuntien välitöntä kansanmurhaa ja sekasortoa, joka vastaa sotatilaa yhteiskuntarakenteiden romahtaessa, koska sen fyysinen ja henkinen kantavuus on ylitetty moninkertaisesti sen taakan mitä se kestää ja sen mikä on mielekästä yhteiskuntien elämänlaadun ja toimivuuden kannalta.

  Reply
 • 14.11.2018 at 13:07
  Permalink

  ”Liberaalien puheenjohtaja Jan Björklund kertoi äänestys käyttäytymisen syyksi sen, että tarjolla oli äärioikeistoksi tituleerattujen Ruotsidemokraattien ”toivehallitus”.”

  Ruotsin etuhan ei merkitse mitään. Kansan viidesosan estäminen kaikesta kuulluksi tulemisesta ja vaikuttamisesta on kaikkein tärkein asia noille.

  Reply
 • 14.11.2018 at 13:13
  Permalink

  Kannattaisi käsittää pikkuhiljaa, että ei Ruotsissa voi tehdä politiikkaa ilman Ruotsi-demokraattien isompaa roolia. Miljoonaa äänestäjää ei kannata poissulkea

  Reply
  • 14.11.2018 at 15:02
   Permalink

   Ruotsalaiset eivät uskalla luottaa siihen, että Jimmie Åkersson osoittautuisi Soiniksi, jonka saa puolueensa repeämään hillotolppaväkeen ja aatteelisiin. Vaikka ruotsalaiset poliitikot ovat maahanmuuttopolitiikassaan osoittautuneet umpitolloiksi, niin ne ovat kuitenkin melko suoraselkäisiä ja uskoisin, että sanan pitäminen painaa Ruotsissa enemmän kuin Suomessa on nyt käynyt.
   Soinin tempaukselle ei löydykään länsimaista enää vastinetta, vaan moinen kuuluu lähinnä Afrikan pilipali-valtioiden elikkäs kaikenlaisten gepardihattuisten puliveivareiden maailmaan.

   Reply
   • 15.11.2018 at 06:38
    Permalink

    Ovatpas sinulla Länsimaat korkeassa kurssissa ja demokraattinen järjestelmänsä myös

    Reply
 • 14.11.2018 at 19:49
  Permalink

  Kantaruotsalaiset ovat kusessa kun muslimiväestön määrä on pian 50%.
  Kohta suurin puolue voi olla islamilainen puolue, joka ajaa sharia lakeja ym primitiivistä.

  Reply
 • 14.11.2018 at 21:27
  Permalink

  Ruotsin suvakeilla on yli 80 prosentin kannatus. Pitäisihän noiden pystyä muodostamaan laajapohjainen hallitus. Mikä nyt niitä estää. Jos tulee uudet vaalit, niin SD voi kasvattaa kannatustaan ja sitten suvakit vasta ovat pulassa. Eli nyt vaan pokkana muodostamaan hallitusta ja seuraavaksi kieltämään SD. Kieltäminen on tärkeää, jos suvakkipuolueet aikovat pysyä vallassa. Huonostihan tämä tietysti päättyy loppupeleissä itsetuhoisille ruotsalaisille.

  Reply
 • 15.11.2018 at 01:16
  Permalink

  Soroksen housuissa vetelä nulju jo valuu. Onneksi on jo vanha ja nuutunut muumio.

  Reply
  • 15.11.2018 at 06:35
   Permalink

   Täh? Ruotsidemarithan on Israel-puolue

   Reply
 • 15.11.2018 at 05:37
  Permalink

  Ruotsi haluaa viedä maansa tuhon loppuun asti, sille ei ole näköjään vaihtoehtoja.

  Reply
 • 15.11.2018 at 13:59
  Permalink

  Toivottavasti poliittinen jännite niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa purkautuu oikein kunnolla ja leimahtaa vallankumoukseksi.

  Ei se ainakaan keskiverto sohvaperunan elämää haittaisi – kiire ehtiä ruuhkaan, että pääsee kotiin joka ostettu velaksi katsomaan halpaa ällöviihdettä. Siinähän se on keskiverto sohvaperunan live is life. Nopeasti töistä jonottamaan ruuhkaan että ehtii katsoa velkakodissa töllötintä.

  Kun ensimmäinen kranaatinheitin ryöppy osuu eduskuntaan silloin alkaa juhlat!

  Tällaisen valedemokratian voi tunkea…

  Reply
 • 16.11.2018 at 20:18
  Permalink

  Ehdottomasti lahjoittaisin kaikille juutalaisille järjestöille jotka tuovat maahantunkeutujia eurooppaan, koska kansa on aivokuollutta välinpitämätöntä paska sakkia, niin olen ehdottomasti juutalaisten puolella tässä asiassa!!! Valkoiset kansa kunnat on hävitettävä ja luonnollinen jatkumo typeryydestä ja aivokuolleisuudesta!!

  Kiitos kansainvälinen juutalaisuus että tuhoatte läntiset maat!!

  Reply
 • 22.12.2018 at 12:46
  Permalink

  Ruotsi ei tarvitse hallitusta , Itärajalla toimiva suomalainen puolustusvyöhyke kuten maailmansotien aikanakin. Onhan siellä kuningaskin ja prinssi ja prinsessa. Silviat ynnämuut. Kyllä ne pärjää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.