Unkari vaatii EU-komissiolta selitystä siirtolaisille jaetuista prepaid-pankkikorteista

EU:n ulkopuolelta tuleville jaetaan prepaid-pankkikortteja, joihin on ladattu rahaa. Unkarin valtapuolueet haluavat selvittää, mistä on kysymys.

Monet muistavat, kun syksyllä 2015 Eurooppaa kohtasi maahanmuuttotulva ja monilla tulijoilla kerrottiin olevan mukanaan kasapäin rahaa. Eräänkin kerran yksi tulijaporukka matkasi taksilla Pohjois-Suomesta etelään ja maksoi matkan suurilla seteleillä.

Nyt tulijoilla on käteisen sijaan pankkikortteja, joihin on ladattu ennakkoon rahaa. Unkarin valtapuolueiden edustajat ihmettelevät, mistä kortit ovat peräisin ja kuka on ladannut niihin rahaa. Eilen Unkarin pääkaupungissa pidettiin lehdistötilaisuus, jossa pääpuolueiden koalition tiedottaja Istvan Hollik kertoi tilanteesta.

Aikaisemmin tällä viikolla Unkarin parlamentin puolustus- ja lakivaliokunnan puheenjohtaja, Fidesz-puolueen edustaja Lajos Kosa kertoi, että YK:n alainen pakolaisjärjestö UNHCR ja EU-komissio ovat toimittaneet EU:n alueelle tuleville ihmisille kymmeniä tuhansia pankkikortteja, joihin on ladattu rahaa.

Tiedotustilaisuudessa Istvan Hollik kertoi, että kortteja on jaettu nimenomaan ”uudelleen aktivoidun Balkanin reitin” käyttäjille.

Unkari haluaa tietää, mikä tai mitkä tahot ovat hankkeen takana ja miksi hanke on pidetty salassa. Tällä hetkellä epäillään, että rahat ovat peräisin EU:lta, YK:lta ja filantrooppina itseään pitävältä, kansojen sekoittumista edistävältä George Sorosilta. Unkari vaatii myös tietää, paljonko korteille on ladattu rahaa.

Istvan Hollik nosti esiin myös kysymyksen, onko hankkeella EU-maiden suostumus.

Lähde: The Hungary Journal

Aiheeseen liittyvää:

21 thoughts on “Unkari vaatii EU-komissiolta selitystä siirtolaisille jaetuista prepaid-pankkikorteista

 • 11.11.2018 at 18:23
  Permalink

  Ja kaikkea tätä tehdään kansoilta salassa.

  Reply
  • 12.11.2018 at 01:52
   Permalink

   Tuollaista typeryyttä ei voikaan tehdä kuin kansalta salassa. Varsin valitettavana kokevat, että se on noussut julkisuuteen. Valtamedia tosin varmaan piilottelee sitä viimeiseen asti.

   Reply
 • 11.11.2018 at 18:55
  Permalink

  Unkari on tässäkin asiassa niin oikeassa, niin oikeassa. Entä meidän hallitus ja muut päättäjät? Täysiä imbesillejä.

  Reply
 • 11.11.2018 at 19:22
  Permalink

  Tottakai niillä on suvakkihallitusten suostumus ja voi olla jopa joittenkin tahojen omaa lahjoitusta mukana. Onhan täälläkin aikamoinen porukka joka on tienannut miljoonia niiden tulijoiden elatus- ja ylläpitorahoista.

  Reply
 • 11.11.2018 at 19:34
  Permalink

  Niille korteille on ladattu Sipilänkin leikkurien ”säästöt”. Onneksi Euroopassa on todellisia valtiomiehiä jotka eivät nöyristele Eu:n ja globalistien edessä. Kaikki tulee päivän valoon ennemmin tai myöhemmin ja se on monelle poliitikolle viimeinen iltahuuto.

  Reply
  • 12.11.2018 at 10:09
   Permalink

   Oliko se lestapaskan viimeisin visio että autoilijoille pitää saada tankkausvero, vai olenko lukenut/käsittänyt jotain väärin?

   Reply
 • 11.11.2018 at 19:40
  Permalink

  Ennen kaikkea minua kiinnostaa, kenen rahaa korteille on ladattu.
  Soros saa työntää rahansa minne haluaa, mutta minulta rosvottuja veroeuroja ei pidä jaella minne sattuu.

  Reply
 • 11.11.2018 at 20:10
  Permalink

  Jos 30.000 ihmiselle kullekin ladataan korttiin rahaa 2000 euroa, summa on 60 miljoonaa euroa. Se on pikkusumma, jos halutaan horjuttaa EU-maita. Sodankäynti on paljon kalliimpaa. Kaikkein hulluinta on, että valloituksen kohteena olevat maat itse kustantavat valloittajiensa elämän. Lisäksi kohdemaiden väestö on saatu ilmiantamaan toisiaan vääristä mielipiteistä. Ryöstön uhrit siis kilvan käyvät niiden kimppuun, jotka epäilevät ryöstetyksi tulemisen järkevyyttä.

  Reply
  • 11.11.2018 at 20:13
   Permalink

   Armeijan varustamiseksihan tämäkin on katsottava koska se on sitä ja siten epäsuoraa sodankäyntiä kansallisvaltioita vastaan. Mistä löytyy rahoittaja, sieltä löytyy myös motiivi.

   Reply
   • 11.11.2018 at 20:49
    Permalink

    Invaasiolla voidaan aiheuttaa omaisuuksien arvon muuttumista. Osakkeiden kurssit voivat reagoida joko ylös- tai alaspäin. Samoin voi käydä kiinteistöjen arvolle.

    Jos vaikkapa Saksassa jokin alue pilataan, niin kiinteistöjen hinnat voivat nousta naapurimaissa. Invaasio voi nostaa turvaratkaisujen kysyntää ja niistä ollaan halukkaita maksamaan enemmän.

    Invaasio lisää myös tulokkaiden kotouttamiseen tähtäävien palveluiden kysyntää. Valtiot tulevat ottamaan lainaa kuvitellessaan hoivaamisen ja ilmaisen elämän tarjoamisen maksavan itsensä takaisin kokojen kera.

    Arvelen, että korttien maksaja on jokin arabimaa. Muslimien tehtävänä on alistaa koko maailma islamille eli heille itselleen. Jonkun öljyä tuottavan muslimimaan rahoissa muutama sata miljoonaa vuodessa Euroopan valloitusta varten on kohtuullinen kustannus. Ikävintä on, että valkoiset maksavat muslimeille öljystä. Ilman valkoisten teknologiaa öljy pysyisi maan alla.

    Mitä nyt voitaisiin tehdä? Öljyn ostajien tulee määrittää enimmäishinta, jonka maksavat.

    Reply
   • 12.11.2018 at 05:15
    Permalink

    Sota, mailman historian paras bisnes.
    Kaikki toimet maksaa.

    Reply
 • 11.11.2018 at 21:00
  Permalink

  Ei ole Unkarilla luottamista EU:hun.

  Reply
 • 11.11.2018 at 22:44
  Permalink

  Paljon on hämärää EU:n toimintatavoissa..

  Reply
 • 12.11.2018 at 00:19
  Permalink

  EU-mafian kantaväestöltä ryöstämiä rahoja. Globalistit ovat äärettömän röyhkeitä -ne maksattavat väestönvaihdon operaation kohteilla, valkoisilla eurooppalaisilla.

  Reply
 • 12.11.2018 at 10:37
  Permalink

  George ”sopranos” aikoo tuhota koko Euroopan valkoisen väestön ja näin syrjäyttää heidät paarialuokkaan samalla kuin juutalaisten ”osakkeet” nousevat kukkulan kuninkaiksi.
  Soroksesta pitäisi antaa kansainvälinen pidätysmääräys ja julistaa hänet vastaamaan kokonaista terroristijärjestöä, jota vastaan taisteltaessa kaikki keinot ovat sallittuja.

  Juutalainen haluaa sekoittaa ”kaikki” kansat, joka tarkoittaa sitä, että kaikki muut voidaan miksata, paitsi juutalaiset, jotka saavat olla täydellä sydämellä rasisteja vielä mitä karkeinmalla tavalla eli nostamalla rotunsa hallitsevaksi luokaksi ja pitämällä avoimesti kaikkia muita ”ali-ihmisinä” eli pakanina, jotka ovat vain ihmisen muotoon luotuja elämiä kaikessa saastaisuudessaan. ”Näille” on oma nimityksensäkin. Nimittäin goyim eli epäpyhä pakana, joina juutalaiset pitävät yhtä hyvin meitä valkoisa kristittyjäkin, joita he halveksivat sisimmässään ja kiihkomielisimmät avoimestikin. Nk. kristitylle lännelle on ylivoimaisen vaikeaa käsittää se, että juutalaiset pitävät kristittyjä suurempana vihollisenaan kuin konsanaan muslimeita tai puhumattakaan ISIS:ksen kaltaisesta ääriterroristijärjestöstä, jonka kanssa Israel on sosialiseerannut varsin avoimesti tehden yhteistyötä Syyrian sodassa, jota myös Yhdysvaltain hallitus teki ainakin vielä silloin kun ent. presidentti Barack Obama oli vallassa, mutta hänhan oli ilmiselvä muslimi itsekin.

  Reply
 • 12.11.2018 at 12:11
  Permalink

  EKP painaa lisää rahaa jos on tarvetta auttaa hädänalaisia. Kokoomuksen Virkkunen huutaa EU: ssa että maataloustuet pitää siirtää turvapaikkaturismiin. Kokoomus on vastuussa tästä hulluudesta. Mykkänen sooloilee ja sählää. Kokoomus haluaa että kaikki mitä Suomi maksaa EU:LLE laitetaan ei Suomalaisille.

  Reply
  • 12.11.2018 at 20:52
   Permalink

   Totta. Kokoomuksen osuus suomen tuhoamisessa on syytä pitää esillä sillä helpoiten vedätettävät eivät vielä ole asiaa sisäistäneet. Erityisen irstaaksi kokoomuksen isänmaan myymisen tekee kansallismielisyydellä ratsastaminen -räikein tapaus on Ville Rydman jonka tehtäviin kuuluu leikkiä huolestunutta haittamaahanmuuton vastustajaa -joka kuitenkin äänestää JÄRJESTELMÄLLISESTI kaikkia suomen itsemääräämisoikeutta rajoittavien aloitteiden puolesta ja haluaa lisää muukalaisia elämään meidän rahoilla.

   -Kunnon kokkare joka valehtelee itsensä vielä pitkälle! HIENO MIES!

   Reply
 • 12.11.2018 at 14:12
  Permalink

  Kannattaisiko täältäkin lähteä Balkanille patikoimaan jos siellä kerran on rahanjakotilaisuus käynnissä.
  Kai sitä kuuluu jakaa tasapuolisesti kaikille.
  Onneksi tuo Stubb tuli käveltyä yli nollatoleransseineen vaikka niin kovin Merkeliä nuoleskelikin.

  Reply
  • 12.11.2018 at 20:30
   Permalink

   Tasapuolisuus ei kuulu EU-mafian arvopohjaan. Mustat ja erityisesti muslimit ovat niitä joihin rodunsotkemisen edistämiseksi panostetaan.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.