Hämeen poliisilla takana villi yö

Hämeen alueella vuorokauden aikana oli noin 300 poliisitehtävää, joista noin 190 sijoittui yölle.

Eilen iltapäivällä noin kello kahden aikoihin tuli Eteläiseltä Rengastieltä ilmoitus, että mies heitti rivitalon ikkunan rikki jollain esineellä. Partio tapasi paikalta tekijän ja asiaa selviteltäessä mies kertoi yrittäneensä päästä vanhan naisystävänsä luokse, mutta nainen ei ollut suostuvainen päästämään häntä sisään, minkä takia hän kimmastuneena heitti pallogrillin ikkunasta läpi. Mies kiinniotettiin vahingontekoon epäiltynä ja kuljetettiin poliisilaitokselle jäähylle.

Heinolan keskustassa tapahtui yöllä noin kello neljän aikaan taksin ja henkilöauton välinen lievä peltikolari. Kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta sen sijaan kolarin jälkiselvittelyssä henkilöauton kuljettajalle aiheutui vammoja. Henkilöauto olisi ollut väistämisvelvollinen taksiin nähden, mutta tuli jostain syystä kuljettaja ajoi kolmion takaa taksin kylkeen.

Tapahtuma-aikaan taksin kyydissä oli kaksi noin 20-vuotiasta naismatkustajaa. Osallisten selvitellessä keskenään kolaria riitautui henkilöauton kuljettaja taksin matkustajien kanssa ja nimitteli naisia maksullista naista kuvaavalla alatyylisellä ilmauksella. Nimittelyn jälkeen molemmat naiset löivät henkilöauton kuljettajaa päähän. Lyöntien seurauksena henkilöauton kuljettajalle syntyi verta vuotavia vammoja. Asiaa tutkitaan kolarin osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja jälkiselvittelyn osalta pahoinpitelynä.

Puolenpäivän aikaan Hämeenlinnan rautatieasemalla nainen kimmastui ja heitti juomalasilla ravintolan sisemmän lasin rikki. Naista epäillään vahingonteosta.

Hämeenlinnan Tuuloksessa noin 60-vuotias mies syyllistyi lievään pahoinpitelyyn lyömällä samassa taloudessa asuvaa naista matkapuhelimella ja retuuttamalla tätä suusanallisen riidan päätteeksi. Mies kuljetettiin poliisilaitokselle rauhoittumaan ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Forssassa noin kello kahden aikaan tuli kahdelle ulkopaikkakuntalaiselle samaan seurueeseen kuuluvalle henkilölle riitaa huoltoasemalla. Riidan päätteeksi mies potkaisi toista miestä päähän polvella sillä seurauksella, että mies menetti hetkeksi tajuntansa. Potkaisija otettiin kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä. Uhrin vammat vaativat lääkärin hoitoa ja hänet kuljetettiin Forssan sairaalaan.

Noin kello yhden aikaan oli kahdelle miehelle tullut riitaa Hämeenlinnan Iittalassa sijaitsevassa ravintolassa. Miehet saivat suusanallisen riidan sovittua, mutta toisen osapuolen poistuessa ravintolasta oli riidan toinen osapuoli hyökännyt poistuvan miehen kimppuun ja alkanut pahoinpidellä häntä. Miehen pahoinpitelyyn oli osallistunut myös useita tekijän kavereita. Oman osansa pahoinpitelystä sai myös uhrin ystävä. Miehet pääsivät karkuun paikalta ja soittivat poliisit paikalle. Tekijöitä ei tavoitettu, mutta heidän henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Ambulanssi kävi tarkastamassa uhrien vammat.

Noin klo 02.30 aikoihin kaksi miestä pahoinpitelivät toisiaan Hämeenlinnassa Sibeliuksenkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Miehet kertoivat, että heille oli tullut suusanallista riitaa, joka oli yltynyt käsirysyksi. Tappelun päätteeksi oli toinen mies kerinnyt huitaista toista tuopilla päähän, ennen kuin järjestyksenvalvojat saivat heidät erotettua toisistaan. Molempia epäillään pahoinpitelystä ja vammat jäivät vähäisiksi.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Hämeen poliisilla takana villi yö

 • 11.11.2018 at 19:00
  Permalink

  Hitaat hämäläiset suuttuivat toisilleen kun viimein tajusivat mitä kymmenen vuotta sitten heitetty herja tarkoitti. Vai olisiko feministien mieleinen miehekäs kulttuuri äitynyt hirnahtelemaan?

  Reply
 • 12.11.2018 at 10:22
  Permalink

  Varsin ”osuva” kuvituskuva. Joskus tuntuu siltä, etteivät ihmiset osaa muuta kuin tapella ja riita pitää saada aikaan, vaikka kirpun kokoisesta asiasta.

  Reply
  • 13.11.2018 at 18:39
   Permalink

   Samaa mieltä. Ihmiset ovat jo niin juurettomia tässä relativistisessa kult-marx -helvetismissä, että pelkkä olemassaolon tarkoiteksottemuus jo saa ihmiset äkkipikaisiksi ja helposti pienestäkin häiriintyväksi.

   Vassarit ovat pisimmällä tässä suunnassa, jota veronmaksajat ja perheelliset sokeasti seuraavat, omaksi tuhokseen.

   Tuossa on eräs syy miksi islamilaista väkivaltaa massamaahantuodaan. Helvetillis-anarkistista pimeyttä on helpompi siirtää paikasta toiseen, kuin tuottaa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.