67-vuotias vaasalaismies kateissa – Viimeisin havainto Oulusta

Vaasalainen 67-vuotias Teuvo Kalervo Tikkanen on kadonnut. Viimeinen havainto Tikkasesta on torstaina 1.11.2018 klo 9 aikaan Oulusta.

Tikkanen on noin 170 cm pitkä. Hänellä on ruskeat ja osittain harmaantuneet laineikkaat hiukset sekä harmaat viikset. Tikkasella on mahdollisesti silmälasit ja hänen vaatetuksensa on tumma. Hänellä on mahdollisesti yllään musta softshell-tyylinen takki, tummat farkut ja mustat nilkkurit/kävelykengät.

Poliisi pyytää vihjeitä Tikkasen liikkumisista. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen puhelinnumeroon 029 5440 513.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “67-vuotias vaasalaismies kateissa – Viimeisin havainto Oulusta

 • 4.11.2018 at 09:22
  Permalink

  Ihmisten katoamiset tuntuvat lisääntyneen. Millaisia muutoksia yhteiskuntaamme on tuotu Kookoomuksen olessa joka ikisessä hallituksessa vuodesta 1987 alkaen? Ainakin kaikki mikä toimi on ajettu alas. Kuten terveyden hoito, koulutus, elinkeino elämä, kansalaisten turvallisuus, toimivat vuokra-asunto markkinat, maatalous…..

  Reply
 • 4.11.2018 at 15:42
  Permalink

  Kuvasta päätellen iästään (anteeksi) huolimatta vireän oloinen mies, joka ei ole luonteeltaan introvertti eikä niin ollen venttikään. Mies on kotoisin Vaasasta ja nähty viimeksi Oulussa eli välimatkaa on tuollaiset 320 km. Kyseessä saattaa olla sairauskohtaus tai joutuminen rikoksen (rikastuksen) uhriksi, sillä jos kadonnut seuraa vain valtamediaa ”ykkös-jumalanaan” niin häntä voidaan aivan hyvin verrata aikoinaan Rooman valtakunnassa Circus Maximuksen ”estraadille” leijonille heitettyihin kristityihin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.