Arto Luukkanen: Brysselin herrojen ”aikapeli” – Renki-Suomi juoksee ympäriinsä

EU on ruvennut vihdoinkin hommiin. Hitaasti kuin etana.

Euroopan Unioni on antanut suuressa viisaudessaan ihmisille jotain päätettävää ”kesäaika-asiassa”. Hyödytön kellonsiirtelyrumba on aiheuttanut jatkuvasti kasvavaa tyytymättömyyttä ja lopulta oli Brysselinkin pakko herätä. Jo 2011 oli Venäjä eleettömästi jättänyt Hölmölän touhun sikseen. Mutta EU:ssa tarvittiin sen jälkeenkin seitsemän pitkää vuotta kansalaistensa painostusta, että jotain suvaitsi liikahtaakaan.

Mutta kun olisi riittänyt kesäajan yksinkertainen kumoaminen ja normaaliaikaan (pysyvään talviaikaan) palaaminen, niin Brysselin piti nyt ryhtyä välttämättä aikasoppaa keittämään.

Näennäisdemokratiaa!

EU:n jäsenvaltioille tarjottiin nyt näennäisesti hienon demokraattisesti kansalaispohdintoja, haluavatko ne siirtyä talvi- vai kesäaikaan. Ja luvataan, että jokainen valtio voi siirtyä jompaankumpaan päätöksensä mukaan –mikä voisi merkitä normaalien aikavyöhykkeitten hajoamista erilaisiin kansallisiin repaleaikoihin. Kummallista, eikö totta? Kaikkia toimintoja keskittävä EU yht´äkkiä suuren hajasijoituksen asialla?!

Tältä pohjalta sitten aloitettiin Suomessakin suuret mediakeskustelut ”kumpaa haluatte, kesä- vai talviaikaa”. Tulokseksi kansalaiskyselyistä tuli, että enemmistö haluaa ”talviaikaa” eli normaaliaikaa. Järkevä tulos, mutta miksi asia esitettiin väärillä nimikkeillä? Miksei kysytty, haluatteko pysyä omassa perinteisessä Itä-Euroopan aikavyöhykkeessämme vai haluatteko siirtyä Moskovan aikaan? Sillä muusta ei kesäajassa ole kysymys! Kesäisin olemme viime vuodet olleet ”Moskovassa”.

Ja vastaus, miksei Suomen kannata siirtyä Moskovan aikavyöhykkeeseen, on sieltä myös suoraan tarjolla. Vuonna 2011 Moskova tosiaan kokeili siirtymistä ”pysyvään kesäaikaan” yhdessä valtavan laajan Venäjänmaan kahden aikavyöhykkeen sulauttamista muihin. Kolme vuotta myöhemmin 2014 päätös kuitenkin peruttiin: lakkautetut alueelliset aikavyöhykkeet perustettiin uudelleen ja kaikkialla siirryttiin normaaliin eli talviaikaan. Syynä olivat kansalaisten jatkuvat valitukset siitä, että pysyvä kesäaika saa talvisin aikaan rasittavia ja masentavia loputtoman pitkiä, pimeitä aamupäiviä. Autoritäärinen ja itsevaltainen Venäjä osoittautui kyllin ketteräksi korjaamaan nopeasti luonnonvastaiset polit-virheensä.

Saksalaiset näyttävät renki-Suomelle suunnan

Mutta mitäpä ”Rysseli” nyt suunnittelee Suomen keskustelujen yhteydessä? Vastauksen on antanut epävirallisesti, mutta riittävän selvästi Saksan, EU:n johtovaltion, talousministeri Peter Altmaier. Altmaierin mukaan Saksan kannattaa ja pitää nyt muiden Keski-Euroopan maiden kanssa valita ikuinen kesäaika, koska näin päästään luomaan yhtenäistä EU:n aikavyöhykettä!

Herr Altmaierilta, jäi sanomatta, että kyseinen kommervenkki edellyttää Suomen, Baltian maiden jne. päätöstä pysyä talviajassa! Näin siis paljastuu, että pysyvä normaaliaika Suomessa ei olekaan jotain ”normaalia” EU:lle, vaan osa strategiaa, jolla keskitetään aikaa! Suomelle ”pysyvä kesäaikavaihtoehto” onkin tarkoitettu vain silmänlumeeksi muita valtioita varten.

Suomen onni tässä onnettomuudessa on, että se sen toteutuessa jäisi sinne, minne se kuuluukin. Aamun valonsa saisi sitten uhrata Brysselin alttarille Ruotsista ja Norjasta alkaen koko Keski-Eurooppa [nykyinen käytäntö näin!]! Ja tähän sitten ohjataan ja kanavoidaan kaikin keinon ”kansalaismielipidettä” niissä!

Siis Suomi ei nyt kärsisi- ellei peli ryöstäydy alkuunpanijoidensa käsistä.

Tässä on kuitenkin hyvä opetus tulevaisuutta varten. EU on jälleen liikkeellä suuruudenhulluja ja luonnonvastaisia keskittämissuunnitelmia kapsäkissään.

Ja keskieurooppalaisten vuoro on tällä kertaa näyttää, etteivät he ole tyhmempiä veli venäläistä, joka löysi tien takaisin oikeaan aikaansa! Suomi seuraa nöyrästi perässä.

Arto Luukkanen, dosentti

Arto Luukkanen täyttää kirjallisella presenssillään tulevaisuudessa sunnuntai-kolumistin paikkaa.

17 thoughts on “Arto Luukkanen: Brysselin herrojen ”aikapeli” – Renki-Suomi juoksee ympäriinsä

 • 4.11.2018 at 19:49
  Permalink

  Ehkä hölmölän olisi aika siirtyä ”hölmölän aikaan” eli rukattaisiin vuodenajat aivan ”uuteen” uskoon. Talvella olisi ”kesä” ja kesällä olisi ”talvi”, johon luonnollisesti synkronointiin työaikalainsäädäntö loma-aikoineen, joita tietysti seuraisi koulut ja päiväkodit.
  Eli ”hiihtolomalla” Suomen hiihtoradoilla raikuisivat huudot: *”Havuja Perkele!!!”

  *Marjo Matikainen-Kallström huusi havuja suksien alle saadakseen siitä pohjaan tarttuneen lumen pois.

  ”Siis Suomi ei nyt kärsisi- ellei peli ryöstäydy alkuunpanijoidensa käsistä.” Niinpä.

  Reply
 • 4.11.2018 at 19:50
  Permalink

  Kuinkahan moni Brysselissä mökeltävistä valtanarkomaaneista leikittelee iltaisin maapallolla kiimasta terhentäen kuin Chaplin elokuvassaan Diktaattori?
  Näemmekö vielä hurjia poliittisia häväistyksiä? Ehkä jopa salamurhia, kun diktaattorin valtikasta kamppaillaan verissä päin?
  Onhan näet selvä että jos ehdoton valta keskitetään kaikenkattavalle keskushallinnolle niin joku pyrkii ainoaksi kukoksi tunkiolle.

  Reply
  • 4.11.2018 at 23:31
   Permalink

   Tietenkin ylimmästä vallasta taistellaan, mutta valta on nykyisin jakautunut laajemmin sekä poliittiselle että taloudelliselle eliitille ja nämä ovat nyt lyöneet hynttyyt yhteen. Kansojen hyvinvointi ei niitä enää kiinnosta. Alla on napakka dokumentti, joka valaisee sitä, miksi meitä johtavat sosiopaatit toimivat kuten toimivat:

   Reply
   • 5.11.2018 at 07:25
    Permalink

    USA:ssa käyvät demarit täysin anarkistista vaalikampanjaa. He ovat jo valjastaneet konkreettisesti sosialistidiktatuurien, EU:n ja KIINAN rahoitusta vaaleihin sekaantumisen merkeissä.

    Samalla ovat onnistuneet, koska kansan syvät rivit on saatu nukutettua sosialismin syvään uneen, poistamaan konservatiiviset äänet sosiaalisesta mediasta. Tämäkin on täysin rikollista vaaleihin sekaantumista. Ihmiset on aivopesty ”venäjä-trollauksella” niin pahoin, että tuskin reagoivat, kun maailman pahin kommarivalta, Kiina, aktiivisesti vaikuttaa tänään USA:n ”midterm” vaaleihin, jotka pidetään huomenna tiistaina:

    ”Dems Aim To Steal Midterms – The Democrats and Deep State are poised to steal the 2018 midterm elections through unprecedented fraud and foreign meddling through Communist China and the EU. With the midterms only two days away, it’s more important than ever to vote and inform yourself of the documented instances of fraud the Dems have already engaged in.”

    blob:https://vod-api.infowars.com/10371636-e171-4847-b48c-d76ab0060d47

    Reply
   • 5.11.2018 at 10:57
    Permalink

    Hyvä video.
    Se kyllä jaksaa ihmetyttää kun meikäläiset poliitikot kuvittelevat pääsevänsä todellisen vallan ytimeen. Järkevämpää olisi seisoa omien kuin vieraiden riveissä, mutta järki onkin ainoa mikä politiikoilta puuttuu.

    Reply
  • 4.11.2018 at 22:14
   Permalink

   Tuon Suomimedian ”Info”-osa, https://suomimedia.wordpress.com/about/ osoittaa, että he voivat iskeä totuuttapaljastavia myrkkypiikkejä rikollisten vallanpitäjien ja niitä tukevan valtaVALEmedian lihaan, ollen käytännöllisesti katsoen nettikyttien, Polpon ja näytösoikeudenkäynteihin erikoistuneiden Demla-tuomarien ulottumattomissa, toisin kuin esim. Ilja Janitskin!

   Reply
  • 5.11.2018 at 20:12
   Permalink

   Kiitokset sinulle kalergi-suunnitelma nimimerkki. Itselle ja monelle muulle tuo suomimedia on uusi tuttavuus. Kovan luokan paljastuksia Suomesta ja varmasti valtamedia, eliitti ja polpo haluaisi sulkea tuon suomimedian kokonaan. Jos ei muuten niin sensuroida sen. Suosittelen itsekin lukemaan suomimediaa vaikka viimeiset 20-50 uusinta artikkelia. Totuus Suomesta on siellä ja se ei ole mukavaa mutta totta Suomen surkeasta nykytilanteesta. Levittäkää tietoa.
   https://suomimedia.wordpress.com/

   Reply
 • 5.11.2018 at 06:14
  Permalink

  Suomea todellakin johdetaan järjestelmäkorruptiolla ! Tätä järjestelmäkorruption valtaa käyttävät pankki-vakuutuslaitokset :

  Iltalrhti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: haastateltavana ollut sisäpiiriläinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Millaista lainsäädäntöä sitten on ostettu ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaapaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( varastaa lailla 444/2012).

  Tällaista ostettua lainsäädäntöä oli myös sähkön siirtoverkon myyminen; ns Caruna-kauppa.

  Tavallisten varkauden kohteiden tekeminen ihmisoikeudettomiksi:

  Suomen perustuslain 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole … ja edellisten PEITTELY ”tiedustelulailla” !

  Suomen ”oikeusjärjestelmä” on siis tehty toimivallattomaksi käsittelemään ylimpien RIKOSIA kansaa kohtaan ; samalla kun kirjoittamisesta laitetaan ihmisiä ”kiven sisään”. ( eräs toimittajan tapaus ).

  Suomen Emuun eli euron esiasteeseen liittyminenkin oli näennäisdemokratiaa: Jorma Jaakkolan plogi: 90-luvun valtiopetokset emu-kytkennässä !

  Itse havaitsin tämän järjestelmäkorruption 2005 ja jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi. ( siellä se yhä odottaa toimenpiteitä PL 118 §:n ”suojissa” ).

  Eoa päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presiodentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( rikosilmoitus Porin poliisille 8.9. 2005 )… sekin yhä odottaa toimenpiteitä !

  Näiden asiakirjojen valossa voin nimetä PL 118 §:n ja ”tiedustelulain” Valtiopetoksiksi valtiopetosten peittelemiseksi . ( huomioi muös Jorma Jaakkolan dokumentoimat valtiopetokset ).

  Olli Pusa puki sanoiksi kirjassaan Renkien kaapaus; Suomen todelliset vallanpitäjät eli järjestelmäkorruption pyörittäjät mm. PL 118 §:n ja 444/2012 takana !

  archive.is/kimmoleaks.fi

  Reply
  • 5.11.2018 at 12:13
   Permalink

   Näin em. Wall Streetin ja Lontoon Cityn Illuminati/sionisti-pankkiganstereita ja Brysselin diktatuuria kumartava valtaapitävä, korruptoitu mafia kuppaa Suomi-neitoa, muutama pikku esimerkki tässäkin.

   ”Valtio myy omaisuuttaan polkuhinnalla—Telian, Sammon ja Talvivaaran tarina”,
   https://valtiomahti.blogaaja.fi/valtio-myy-omaisuuttaan-polkuhinnalla-telian-sammon-ja-talvivaaran-tarina/

   On vaikea uskoa, etteikö noissa yhteyksissä päätyisi mukavia ”provisioita” joidenkin junailijoiden taskuihin.

   Tutkiva journalisti Seppo Konttinen on tuota em. valtaapitävän mafian harjoittamaa ryöstämistä käsitellyt enemmänkin kirjassaan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

   Reply
 • 5.11.2018 at 10:05
  Permalink

  Itse en näe kellojen siirtelyä isona vaivana. Johtunee kai siitä kun olen työskennellyt Etelä – Amerikassa muutaman vuoden ja lennellyt siten säännöllisesti Euroopan väliä, joten yksi tunti ei ole yhtään mitään. Keväällä sitä paitsi kiva, kun saa valoisammat illat pitkän kaamoksen jälkeen.

  Mutta tuo Brysselin tapa käsitellä asiaa on aivan ala-arvoisen naurettavaa. Tällaisessa mitättömyydessä nyt sitten annetaan valinnanvapautta ja pah. Bryssel on täyttä baskaa.

  Reply
 • 5.11.2018 at 13:05
  Permalink

  Kellojen siirtelystä ei ole mitään konkreettista hyötyä. Äkkiä se pois.

  Reply
 • 6.11.2018 at 14:34
  Permalink

  Uskaltaisivatpa EU:ta johtavat kyrvät kysyä kansoilta haluatteko lisää matuja?
  Vastaus olisi 80-90% EI LISÄÄ MATUJA.

  Reply
  • 6.11.2018 at 16:36
   Permalink

   ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
   ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   ”Fifty reasons to leave the EU”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

   Onneksi viime vuosina on ilmaantunut oman kansansakin asiaa ajavia hallituksia kuten Visegrád-maat, joiden hallituksia Brysselin diktatuuri ei ole onnistunut korruptoimaan.

   Reply
 • 6.11.2018 at 23:32
  Permalink

  Kaikkien pitäisi saada päättää paljonko kello on omasta mielestä mihinkin aikaan.

  Reply
 • 27.11.2018 at 08:43
  Permalink

  Meidän kalenterimme on jo kauan ollut täysin vieraan vallan manipuloima. Käytännössä kalenterin pitäisi mennä auringon ja kuun syklien mukaisesti. Tässä todellinen kalenteri, joka ei vieroita ihmistä luonnon sykleistä, eikä hämmennä päätä ja muistitoimintaa vahingoittavasti:

  Vuodessa on 365 päivää. Tämä jaetaan 13 kuukauteen, joissa jokaisessa on 28 päivää. Saisimme 4 viikkoa tasan joka kuukauteen. Joka kuukautena olisi sama viikonpäivä samana päivänä. Vuoden ensimmäinen päivä on nolla, jolloin saamme 365 päivää (264/28 = 13).

  Kehomme biorytmit toimivat myös 28 päivän sykleissä.

  Nyt meillä on esimerkkinä lainaksi ”september”. Nimi viittaa numeroon seitsemän, mutta on laitettu vuoden yhdeksänneksi kuukaudeksi, ja niin edelleen.

  Tällaistakin hallaa on vieraan vallan orjuudessa oleminen meille aiheuttanut. Kuinka kauan haluamme olla tossun alla??

  Globalistit liputtavat numeroa 13 ”maagisena” numerona. Tämä on heidän tapansa, että heilutetaan todellista järjestystä alistettujen ja aivopestyjen kansojen nokan edessä, ja jos alistetut eivät hoksaa vedätystä, oikeuttaa tämä antamaan alistetuille karjan ja lainsuojattomien statuksen, kuten esimerkiksi EU ja YK nyt tekee Euroopan kansoille, monin eri tavoin.

  Reply
  • 27.11.2018 at 08:44
   Permalink

   Korjaus:

   (364/28 = 13).

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.