Nykysuomen sunnuntai-striimissä tänään vieraana MV-oikeudenkäynnin mystinen ”kolmas henkilö”

Torstaina 18.10.2018 Helsingin käräjäoikeus antoi tuomion niin sanotussa ”MV-oikeudenkäynnissä”, jossa tuomion sai kahden mediassa tunnetumman henkilön lisäksi yleisesti vain ”kolmanneksi henkilöksi” tai ”MV:ssä työskennelleeksi naiseksi” kutsuttu henkilö. 

”Kolmas henkilö” sai kahta muuta tuomittua huomattavasti pienemmän tuomion. Ilja Janitskin sai yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottoman tuomion, Johan Bäckman yhden vuoden ehdollisen tuomion ja ”kolmas henkilö” kolmen kuukauden ehdollisen sekä muutaman tonnin korvausvelvoitteen.

Oliko tuomio tuomitun omasta mielestä oikeutettu? Mitä oikeus teki todistaakseen ”kolmannen henkilön” syyllisyyden ja jäikö jotain hampaankoloon?

Mitä maailmassa on viikolla tapahtunut ja mitä kansa oli mieltä tämänkertaisen viikkokysymyksen aiheesta? Tämä ja paljon muuta tänään Nykysuomen sunnuntai-striimissä klo 20:30!

Suora linkki Nykysuomen sunnuntai-striimiin:

10 thoughts on “Nykysuomen sunnuntai-striimissä tänään vieraana MV-oikeudenkäynnin mystinen ”kolmas henkilö”

 • 21.10.2018 at 11:36
  Permalink

  Tuomittiinko jutussa niin, että Jessi ei ole ”julkisuuden henkilö ? Mielestäni on päivänselvää että hän on julkisuuden henkilö. Vaikuttaa siltä että tuomio on siksikin selvästi väärä

  Reply
 • 21.10.2018 at 12:00
  Permalink

  Oletteko ajatellut valittaa hovioikeuteen sillä perusteella, että haastehakemuksessa on päivänselvä virhe/puute ? Lain mukaan siviilivaatimuksista pitäisi kertoa haastehakemuksessa, mutta Jessin osalta ne puuttuu kokonaan siitä ( huom. oikeudenkäyntikirjelmä on eri asia).

  Näyttää siltä että syyttäjä on tehnyt virkavirheen ( mielestäni vähintään rikoslain 40 luvun 10 pykälän tuottamuksellinen virkarikos )

  PUUTTEELLINEN HAASTE:
  https://vk.com/doc331558566_468985551?hash=e330af1c786b6d9a9b&dl=1bcf452bc99dc734b4

  Ja koska haastehakemuksessa ei niistä mainittu, niin tuomioistuin ei olisi saanut edes käsitellä asiaa lainkaan. Tuomaritkin näyttävät tehneen selvän virkavirheen.

  Laillinen haaste on ehdoton oikeudenkäynnin edellytys, joten sillä saa jutun varmasti nurin hovissa.

  Kannattaisi mielestäni tehdä rikosilmoitus ja vaatia vahingonkorvauksia täyden korvauksen periaatteen mukaan syyttäjältä ja tuomareita, koska tämä oikeudenkäynti on turha, joudutaan uusimaan ja teille tullut hirveesti haittaa ja vaivaa ja kuluja tästä turhasta oikeudenkäynnistä. Syyttäjä ja tuomarit joutuisivat maksamaan kaikki OMASTA PUSSISTAAN, koska kyseessä on rikos ( oman käsitykseni mukaan)

  LAKI ON SELVÄ

  Laki oikeudenkäynnistä rikosasioissa

  5 luku
  Syytteen vireillepanosta
  Haastehakemus

  3 §
  Haastehakemuksessa on ilmoitettava:

  6) asianomistajan vaatimukset, joita syyttäjä 3 luvun 9 §:n nojalla ajaa

  Reply
 • 21.10.2018 at 12:03
  Permalink

  Oletteko ajatellut että toisitte ilmi noi Interpolin sähellykset ?

  1. Interpol muljutti Iljan kesken presidentinvaalikampanjan.

  Interpolin omien sivujen mukaan Interpol ei voisi tehdä pidätyksiä, vaan pidätykset hoitaa aina paikallinen poliisi. Iljan ne kuitenkin pidätti Andorrassa.

  Interpolin sivuilta:

  Does INTERPOL send agents around the world to arrest people?
  No, the INTERPOL General Secretariat does not sesnd officers into countries to arrest individuals. All investigations and arrests in each INTERPOL member country are carried out by the national police in accordance with national laws

  https://www.interpol.int/FAQs

  2. Suomen presidentinvaalit vaikuttaa muutenkin ”Turkkilaisilta”

  Presidenttipyrkyri Ilja Janitskin pidätettiin Interpol etsintäkuulutuksen nojalla ”rikoksesta ihmisyyttä vastaan”, vaikka häntä ei ole koskaan edes epäilty sellaisesta, eikä ollut esitutkinnassa eikä syytettynä sellaisesta.

  Turkissa on ollut vähän vastaavia tapauksia. Ylen juttu Turkkilaisia koskien:

  https://yle.fi/uutiset/3-9811224

  Interpolin Suomen kansallisena keskuksena toimii Keskusrikospoliisi.

  Reply
  • 21.10.2018 at 12:07
   Permalink

   Suomessa muilutuksiin suhtaudutaan varsin vakavasti ja Iljan tapauksessa kyse on paitsi päätoimittajasta, myös (ex) presidenttipyrkyristä. Muilutus tapahtui kesken erittäin hyvin alkanutta vaalikampanjaa.

   Esim.
   Mäntsäläläiset muiluttivat miehen sorakuopalle – ”mikä sormi leikataan ensimmäisenä pois?”

   Kaksi mäntsäläläistä miestä tuomittiin vankeuteen rikoksista, jotka huipentuivat kolmannen miehen muiluttamiseen sorakuopalle kesällä 2015 ja väkivallalla uhkailusta siellä.

   31-vuotias mäntsäläläismies sai 1 vuoden 1 kuukauden ehdottoman tuomion törkeästä vapaudenriistosta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta ja vahingonteosta.

   Hänen 27-vuotias rikoskumppaninsa tuomittiin törkeästä vapaudenriistosta 11 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoon.

   Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi miehet myös maksamaan yhteensä 5 600 euroa erilaisia korvauksia uhrille, joka asui tuolloin Mäntsälässä, mutta on nyt uhkailujen vuoksi muuttanut muualle.

   https://www.mantsalanuutiset.fi/artikkeli/484350-mantsalalaiset-muiluttivat-miehen-sorakuopalle-mika-sormi-leikataan-ensimmaisena

   Reply
   • 22.10.2018 at 10:09
    Permalink

    Ilja ei käynyt mitään vaalikampanjaa koska hän ei edes kerännyt nimiä itselleen tarpeeksi. Ja ilmoitti selkeästi, hän jättää ajatuksen ehdokkuudesta. Hölmöt vaan jauhoivat edelleen: Ilja presidenttimme
    . Tosin niin monet kannattajat ovat eläkkeellä yläpäänsä takia, joten suodaan se käsitys heille. Se on kammottavaa että tälläistä puhuvat henkilöt aikovat muka itse eduskuntaan. Soisi siellä olevan edes näin yksinkertaisen asian tajuavia.

    Ilja ei ollut presidenttiehdokas, hänellä ei ollut vaalikampanjaa. Hänellä oli mvlehden mainoskampanja .

    Reply
  • 22.10.2018 at 10:21
   Permalink

   Suomalaisen valtapelin sääntöihin kuuluu aina se, että rivikansalaisen oikeuksia poljetaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ihmisoikeuksista ja oikeusvaltioperiaatteista perinteisesti kiinnostuneet ja rahoitusta saavat tahot on onnistuttu kiinnittämään mielenkiintonsa vain globaalin tason kysymyksiin. Suomen vanha maine oikeus- ja hyvinvointivaltiona on niin sitkeässä, ettei rivikansalaisten kokemia ihmisoikeusloukkauksia haluta ottaa todesta, sillä maailmalta löytyy aina shithole-valtioita, joissa asiat ovat vielä huonommin. Ja niin huonosti ovat niissä asiat, että Suomi katsotaan velvolliseksi ottamaan pakolaisiakin niistä vastaan sadoin tuhansin.

   MV-lehden alasajossa lienee selkeä isompi poliitinen vääntö taustalla ja tuomarin on annettu ymmärtää, että kovin mahdollinen tuomio elinikäisesti vaikuttavine korvauksineen on annettava, jotta globalistit pääsevät toteuttaman visioitaan myös Suomen osalta.

   Reply
 • 21.10.2018 at 15:43
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=7eDCXQTWEmg

  JINSA – Jewish Institute for National Security of America

  Sitten juutalaisen perseen nuolija vapaamuurarin uskomaton kommentti!

  https://www.aamulehti.fi/uutiset/pahinta-on-etta-juha-sipila-puhui-bolshevistisesta-rauhallisuudesta-harkitusti-demokraattisen-maan-politiikkaan-ei-kaivata-yhtaan-murhaavaa-kylmaverisyytta-201002295

  Kommentti: ”Pahinta on, että Juha Sipilä puhui bolshevistisesta rauhallisuudesta harkitusti”
  Politiikan toimittaja Lauri Nurmi ihmettelee Sipilän tapaa puhua bolshevistisesta rauhallisuudesta harkitusti ja ihaillen. Sipilä totesi perjantaina keskustan puoluekokouksessa kuulijoilleen, että sote-uudistus pitää nyt viedä bolshevistisella rauhallisuudella maaliin.

  EI LAMPAAT HERÄÄ KETÄ VETELEE NARUISTA EI SITTEN MILLÄÄN!!

  Reply
 • 22.10.2018 at 09:07
  Permalink

  Astan olisi pitänyt oksentaa oikeussalista, ja kertoa syyn oksentamiselle, eli shokki kiduttamisen seurauksena.

  Reply
  • 22.10.2018 at 10:39
   Permalink

   Onkohan hän vielä kaveri Keskimäen kanssa joka julkaisi valokuvan hänen lääkärintodistuksestaan ja määrätystä lääkityksestä?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.