Järkyttävä surma Etelä-Afrikassa – Joukkoraiskattiin ja kallo murskattiin

Yliopistossa opiskeleva tyttö joutui kolmen miehen joukkoraiskauksen uhriksi Etelä-Afrikassa. Teon jälkeen tyttö tapettiin murskaamalla hänen kallonsa.

21-vuotias Hannah Cornelius lähti hakemaan yliopistoystäväänsä, 22-vuotiasta Cheslin Marshia, koska hän ei halunnut tämän kulkevan yksistään, ryöstön pelossa.

Kun Hannah ja Cheslin juttelivat autossa, neljä miestä ryntäsi paikalle. He ryöstivät Chesliniltä hänen puhelimensa ja rahansa puukolla uhaten. Samaan aikaan hänelle kerrottiin, että jos hän ei tee yhteistyötä, Hannahiin isketään teroitettu ruuvimeisseli, jota yksi tekijöistä piti Hannahin kehon lähellä. Cheslin paiskattiin auton peräkonttiin.

Miehet ottivat auton haltuunsa ja pakottivat Hannahin istumaan takapenkille kahden miehen keskelle. Miehet ajoivat huumevälittäjän luokse ja ostivat amfetamiinia.

Käytettyään huumetta miehet ajoivat viinitilan läheisyyteen, jossa Marsh vapautettiin peräkontista – murhaa varten. Marsh vietiin pusikkoon, hänen päänsä asetettiin kiveä vasten ja hänen päätään alettiin takoa tiiliskivillä. Kun tekijät olettivat, että Marsh oli kuollut, he poistuivat paikalta.

– Asetuin maahan makuulleen, kuten he vaativat, ja asetin pääni kivelle. Suljin silmäni ja rukoilin. Ylläni olevilla kahdella miehellä oli tiilet käsissään, kertoo Marsh.

Marsh ei kuitenkaan kuollut. Tunteja myöhemmin hänen tajuntansa palautui ja hän raahautui lähellä olevalle talolle, josta soitettiin paikalle poliisit.

Marsh oli huolissaan Hannahista. Hannahin ruumis oli kuitenkin löydetty jo ennen Marshin ilmoitusta tapahtuneesta. Hannah oli raahattu viinitarhaan ja joukkoraiskattu kolmen miehen voimin. Yksi nelikosta ei osallistunut joukkoraiskaukseen.

Kun kolmikko sai raiskauksen päätökseen, Hannahia puukotettiin niskaan ja hänen kallonsa murskattiin isolla kivellä.

Murharyhmä ryösti ainakin kolme naista tapahtuman jälkeen ollessaan huumeiden vaikutuksen alaisena, ennen kuin poliisi sai heidät kiinni.

Hannah oli yliopistossa ykkösluokan opiskelija. Hän sai parhaita arvosanoja kokeissa. Taas on yksi eteläafrikkalainen valkoihoinen poissa väkivallan takia. Etelä-Afrikassa tapetaan 56 ihmistä päivässä. 110 raiskataan päivittäin. 45 autoa siepataan päivittäin, kun ajaja on sisällä autossa.

Lähde: Daily Mail

 

21 thoughts on “Järkyttävä surma Etelä-Afrikassa – Joukkoraiskattiin ja kallo murskattiin

 • 17.10.2018 at 19:15
  Permalink

  Asiaa tyhmä gojimi minkäs teet kun on aivokuolleet vanhemmat! Ketkä tukee valkoisten mailman laajuista hävittämistä ja ketkä vihaa kristinuskoa ja ketkä ovat ryöstäneet suurin piirtein kaiken mailman omaisuuden ja ketkä ovat valittu kansa!!

  Reply
 • 17.10.2018 at 19:32
  Permalink

  Punaporvarit keskusta ja kokoomus sekä äärimarxilaiset supikoiran suolinkaisia nuudeleina syövät vihreät ja tietenkin sdp ,rkp ja vasemmistoliitto haluvat luoda Suomesta pohjolan Etelä- Afrikan.

  Reply
 • 17.10.2018 at 20:56
  Permalink

  20.6.1994 USA Today: Kaivosmagnaatti Harry Oppenheimer ylpeili, että oli ollut ”hiljainen moottori, joka oli pyörittänyt (kommunistipuolue) ANC:tä”.

  60-luvulla Etelä-Afrikassa oli 60 murhaa vuodessa ja mustalla väelläkin korkea elintaso. Vuoden 1994 jälkeen on ollut murhia vuosittain 20 000 ja niistä suhteetton osa valkoisia uhreja

  Reply
 • 17.10.2018 at 22:01
  Permalink

  Koska tämä artikkeli tai vastaava nähdään HS:ssa?

  Reply
 • 18.10.2018 at 02:20
  Permalink

  Etelä-Afrikka on hyvä esimerkki mitä tapahtuu kun kommunistit, villit ja idioottia vielä reippaasti tyhmemmät ja äärimmäisen sivistymättömät sekä brutaalit tahot päästetään vallankahvaan.

  Kaikilla mittareilla tarkasteltuna Etelä-Afrikka on vallanvaihdon jälkeen vajonnut syvälle sontaan.
  Käytännössä paikan päällä tulee mieleen vain että paikan täytyy olla se kuuluisa helvetin perse.

  Onnea ja menetystä valitulle tielle.

  Toivottavasti valkoiset ymmärtävät lähteä sieltä pois.

  Reply
  • 18.10.2018 at 07:37
   Permalink

   Siellä ovat ne Oppenheimerit ja rothschildit edelleen vallassa. Kuten täälläkin.

   Reply
 • 18.10.2018 at 06:46
  Permalink

  Toivottavasti ymmärtävät jäädä ja puhdistaa Etelä-Afrikka saastasta.

  Etelä-Afrikkaan haluaisi muuttaa paljon valkoisia esim. Euroopasta, mutta se vaatisi että olot rauhoittuvat ja valkoiset ottavat vallan taas. Tämä on mahdollista vain jos maa ensin puhdistetaan.

  Jos ainoa lopullinen vaihtoehto on jättää kaikki valkoisten rakentama raakalaispedoille silloin Etelä-Afrikan saa räjäyttää palasiksi ydinpommeilla.

  Reply
 • 18.10.2018 at 10:29
  Permalink

  Jumala olkoon hänen sielulleen armollinen. Jos jonkun mielestä ed. oli uskonnollisen typerää, niin mitä muuta tällaisen edes enää ihminen voi sanoa. Jopa sodan julistus on niin ”haaleaa”, että sitä tuskin näkee.

  Tiedän ihmisiä, jotka silmät kirkkaina sanovat mustien olevan aivan samanlaisia ihmisiä kuin mekin!
  Joo, onhan ne!
  Kun katsoo LiveLeakia, niin USA:ssa olevat ryöstöt, murhat ja raa’at pahoinpitelyt ovat 100%:lla varmuudella afroamerikkalaisten tekemiä. Siis näiden Afrikasta lähtöisin olevien ”amerikkalaisten”, joiden puolesta koko Suomen kommunistit ja YLE itkevät päivittäin, mutta Etelä-Afrikan helvetistä valkoisille ollaan hiljaa kuin Stalinin kusi sukassa.
  En seuraa YLE:nannon ”toimintaa”, mutta edm. taho on lähettänyt ”kirjeenvaihtajan” (nainen) tuohon maahan eli ”ringelbyhyn”. Luulenpa kuitenkin, ettei sieltä ole kovinkaan montaa todenmukaista raporttia päivänvaloa nähnyt, vaan ”ulosanti” on ollut täyttä peräpään ”tavaraa”.

  Etelä-Afrikka on maailman vaarallisimpien maiden listoilla kärkisijoilla Ruotsin, Meksikon, Brasilian, Saksan ja Ison-Britannian kanssa. USA on jo wanha tekijä ja rikollisuus kuuluu oleellisena osana sen yhteiskuntaan, koska se on ”MONIKULTTUURINEN”. Kas, mutta niinhän kaikki ”esimerkin” maat ovat!!!

  Etelä-Afrikkaa hallitseva musta ANC ääri kommunistipuolue on aloittanut valkoisten aseista riisumisen peruuttamalla heidän aseenkantolupia etteivät he voisi mitenkään puolustautua edessä ja parasta-aikaa tapahtuvaa kansanmurhaa vastaan.
  Vasemmistolais -juutalainen maailma piti aikanaan hirveää mekkalaa nk. apartheitpolitiikasta, jota silloinen valkoinen hallinto ylläpiti, joka oli ymmärrettävästi nyt vain keino pitää järjestystä yllä yhteiskunnassa, josta oli kehkeytynyt ”Afrikan Tähti” (legendaarinen lautapeli).
  Mutta NYT kun tilanne on TÄMÄ!!!……..Kukaan ei sano MITÄÄN!?!?!? Paitsi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka tällä rohkealla teollaan sai ANC:n ottamaan muutamia taka-askeleita.

  Reply
  • 19.10.2018 at 05:56
   Permalink

   Jos sanomme, että Afrikan miesten raakalaismaisuus on samanlaista kuin naisten, ollaanko silloin lähempänä totuutta? Historian utkimusten mukaan, olivat naistyrannit armottomampia kuin mies- sellaiset.

   Reply
 • 18.10.2018 at 10:54
  Permalink

  Näitä murhia ja raiskauksia sallitaan ja jopa rohkaistaan etelä-afrikan kommunistihallituksen puolelta, koska niiden uskotaan olevan toimiva keino painostaa valkoihoiset maasta. Buureilla yleisesti on kuitenkin satoja vuosia vanhat sukujuuret maassa, joten osa tuskin lähtee edes täydellisen joukkomurhan edeltä. Nyt kun hallitus aikoo viedä valkoihoisilta viljelijöiltä maat ja jakaa ne osaamattomille amatööreille, on odotettavissa koko afrikan laajuinen nälänhätä. Eniten asiassa korpeaa se, että sitten kun porukka alkaa todenteolla nääntyä tuolla, niin kyllä on joka kadunkulmassa keräyslipas ojossa joku murjaani ja televisiosta tulee joka kanavalla ties mitä nälänhätä keräystä. Ja kaiken kukkuraksi tyhmä aivopesty ja köyhä kansa antaa vähistä roposistaan ”apua” noille murhaajille.

  Reply
  • 18.10.2018 at 17:10
   Permalink

   Mukava nähdä matkabloggarikin näillä sivuilla. Kun menee kauas niin löytää lähelle, niihin tekijöihin joista oma kulttuuri ja sivilisaatio kumpuaa.

   Reply
 • 18.10.2018 at 13:28
  Permalink

  Jul 30, 2018
  ”White Farm Murders in South Africa, Crime or Punishment? | Foreign Correspondent”

  Reply
 • 18.10.2018 at 13:31
  Permalink

  Ei muuta kuin valkoiset pois turvaan Etelä-Afrikasta, maa on jo kuralla ja on sitä kohta vielä enemmän kun kaikki osaavat ihmiset on tapettu tai karkoitettu, ja mustat huutavat nälkäänsä m*lkut ja tumput suorina.

  Reply
  • 19.10.2018 at 07:11
   Permalink

   Ei niillä ole kohta enää paikkaa, missä voisi olla turvassa…

   Reply
  • 19.10.2018 at 07:11
   Permalink

   Tarkoitan, että sama meno on alkamassa kaikkialla

   Reply
 • 18.10.2018 at 23:20
  Permalink

  Taitaa olla T2 Astan suosikkiaiheita

  Reply
 • 19.10.2018 at 16:50
  Permalink

  Aivan kamalaa. Tätä se on, kun anarkia pääsee niskanpäälle. Eikä maata voi edes myydä, koska sitä ei kukaan osta tai siitä ei saa mitään. Valtiohan voi pakkolunastaa sen vastikkeetta koska vain.

  Samahan se on täälläkin, kunhan tämä hulluus vielä vähän etenee. Sisäministeriön suunnitelmissahan on jo asuntojen otto vastikkeetta vanhuksilta, vammaisilta ja työttömiltä ensin, muilta sitten jatkossa kun tulijoita tulvii sadointuhansin ja miljoonittain.
  Mamut ensin, muut saavat jäädä pakkaseen, veneen alle tai maakuoppiin, kuten kivikaudella.

  Pankkitilit ovat pian kaikkien viranomaisten tsekattavissa, enkä epäile yhtään, etteikö sieltä otettaisi valtion saldoa paikkaamaan valuuttaa pakkolailla seuraavassa vaiheessa. Sitä ennen on velkaannutettu valtio tappiin asti ja pakkolunastettu mamujen elatukseen yksityisten eläkeyhtiöiden varat, jotka on uskollisesti kerätty kaikkien töissä olleiden palkoista eläkerahastoihin, jotta leipää riittäisi työeläkkeellä oleville vanhanakin. Pääpukari-poliitikot ovat livistäneet jo tässä vaiheessa kuka mihinkin paratiisisaarille veroparatiisi- ja offshore-tilejään laskemaan.

  Tässä muutamia ajatelmia, mitä heräsi tuosta Etelä-Afrikan tilanteesta kertovasta videosta. Valtamediahan ei tule tätä ikinä näyttämään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.