Halla-aho: Oleskelulupa lakkautettava kun tarve suojeluun päättyy

Perussuomalaiset on lokakuussa teettänyt kyselyn TNS-gallupilla pakolaisista. 62 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että pakolaisten tulisi palata kotiin, kun suojeluun ei ole enää tarvetta.

Kysely oli muotoiltu näin: ”Pakolaisten pitäisi lähtökohtaisesti palata kotiin, kun suojelun tarvetta ei enää ole.”

Täysin samaa mieltä vastaajista oli 31 prosenttia, ja jokseenkin samaa mieltä toiset 31 prosenttia. Täysin tai jokseenkin eri mieltä oli 28 prosenttia. 10 prosenttia ei osannut ottaa kantaa.

Perussuomalaiset julkaisee myöhemmin maahanmuutto-ohjelman, jossa esitetään ilman perustetta suojeluasemaa nauttivien ulkomaalaisten laajamittaista paluumuuttoa.

–  Suojeluntarve on systemaattisesti arvioitava uudelleen aina, kun oleskelulupaa uusitaan, ja oleskelulupa on pääsääntöisesti lakkautettava, jos suojelulle ei ole tarvetta, sanoo perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Suomen Uutisissa.

– Selkeä osoitus suojeluntarpeen olemattomuudesta on esimerkiksi se, että henkilö lomailee tai muusta syystä viettää aikaansa maassa, josta hän on ”paennut”, tai jos hän lähettää sinne lapsensa kulttuuria oppimaan, Halla-aho korostaa.

Halla-aho näkee, että palautettavat ihmiset hyödyttävät kotimaataan Suomesta hankitulla koulutuksellaan ja muilla valmiuksillaan.

Lähde: Suomen Uutiset

Aiheeseen liittyvää:

11 thoughts on “Halla-aho: Oleskelulupa lakkautettava kun tarve suojeluun päättyy

 • 12.10.2018 at 17:16
  Permalink

  Suomi säästäisi valtavasti rahaa ja vihreiden rakas pakkomielle hiilijalanjälki pienenisi.

  Reply
  • 12.10.2018 at 19:21
   Permalink

   Ideallesi hymähdellään, ainoastaan siitä syystä että se on Kalergi-suunnitelman vastainen. Ei mistään muusta syystä. Kysy vaikka Sipilältä tai Junknerilta.

   Reply
 • 12.10.2018 at 17:19
  Permalink

  Somalit tulisi palautaa välittömästi,alkaa nimittäin 30 vuoden loisiminen riitää,ja tietysti arabit joilla mitään suojelun tarvetta ikinä ollutkaa..

  Reply
 • 12.10.2018 at 17:50
  Permalink

  Halla aho on maanpetturi ja kontrroiloitu oppositio! Teidän olisi aika herätä ennenkun ”jumalan valitut” laittaa suomen samaan kuntoon kuin ruotsi on!! Paavo tajukangas vaikka pihalla onki kun lumiukko, niin hänen sivuiltaan näkee kuinka surkeassa kunnossa ruotsi on!!

  https://www.youtube.com/channel/UCaRjFptz7970mppuiGuZtpQ/videos

  Reply
 • 12.10.2018 at 18:18
  Permalink

  Yhdenkään muslimin ei pitäisi olla Suomessa. Kaikki pois.

  Reply
 • 12.10.2018 at 18:54
  Permalink

  Tämä turvapaikkasysteemi on täysin PERSEESTÄ!
  Hätä ja suojeluntarve voi olla joillekin todellista mutta…..
  V A I N
  .
  . V A R A K K A I M M A T
  . JA
  . R Ö Y H K E I M M Ä T
  . ( M I E H E T )
  . tulevat Eurooppaan asti

  Reply
 • 12.10.2018 at 20:15
  Permalink

  Suomeen saapui 25000 vellihousua Lähi-idästä. Jokunen tuhat naista ja lasta päälle.
  Vastenmielisiä läpsyttelijöitä vain rahan perässä. Ja vähän hyysäriämmienkin.

  Nämä paskiaiset jättivät naiset, lapset ja vanhukset hätää kärsimään.

  Täällä sitten valittivat ruuasta ja vähän kaikesta.
  Miksi noita vätyksiä pitäisi hyysätä?

  Reply
  • 12.10.2018 at 20:42
   Permalink

   Todennäköisempää että ovat sotilaita, odottavat vain käskyä. Kuten pöytäkirjassa sanotaan, se hetki kun talmudismista tehdään totalitaarisen ainoa usko minkä mukaan kaikki tapahtuu, on oleva yhtäkkinen operaatio.

   USA:ssa on kova taloussota meneillään. Demareiden pressan Obaman aikana pudotettiin korkoja koko ajan, jolloin helppo raha oli saatavilla. Trumpin aikakaudella panksterit ryhtyivät sotaan häntä vastaan, muun muassa nostamalla korkoja koko ajan. Tämä tyrehdyttää luototusta, ja pörssikauppa vähenee, jolla operaatiolla toivotaan että ehditään tehdä suuri pörssiromahdus Trumpin kaudella, jolloin siitä voidaan syyttää Trumpia ja konservatiiveja. Tästäkin syystä pankserit ovat mukana juonessa, että vain demareiden toivomaa uutisointia olisi olemassa, ei mitään muuta.

   Tänään tuli Infowarsin kautta tietoon, että peräti 800 suurta konservatiivien uutis- ja informaatiotiliä on poisettu Facebookista ja muista.

   Tämä on sitä todellista vaalisabotointia, joka on suuri rikos USA:n lainsäädännössä.

   Reply
 • 13.10.2018 at 07:58
  Permalink

  Halla-aho ja persut aina väittävät, että hallituksessa ei voi mitään kun on liian vähän ja että nyt taas ovat oppositiossa ja nyt siniset ovatkin konnia. Mutta kun kerrankin olisivat voineet vaikuttaa ja estää tiedustelulain iiireellisyyden, niin he äänestivätkin eliitin urkintalain kiireellisyyden puolesta. Heti seuraavana päivänä meuhkasivat lehdissään ”Gestapo-Suomesta”, kun Huhtasaarta oli kiusattu heidän mielestään haastattelussa teklevisiossa. Kaikkien palstojen persuagitaattrit paasasivat gestapoja vastaan. Onko urkintalaki siis tosiasiassa kuitenkin kgb-Suomea, kun he sitä halusivat? Eivät nämä muuta kuin rynnistä ”natseja vastaan”, kuten kaikki muutkin puiolueet. Hehän potkivat edelleen pois kaikki etnonationalistit puolueestaan ja palvovat Israelia ja sionisteja

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.