Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

Punavihreä moraaliposeeraaja, toimittaja, Ylen faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo on saanut syytteen kunnianloukkauksesta. Vehkoo oli nimittänyt oululaista kansalaisaktivisti Junes Lokkaa mm. natsiksi ja rasistiksi. Myös muita täysin perättömiä väittämiä sisältyi hänen kirjoitteluunsa.

On hyvä, että tällaiset perättömät väitteet tutkitaan ja asetetaan tuomioistuimen puntaroitaviksi. Olkoon sitten kysymys miltä taholta tahansa tulleista epäasiallisista, kunniaa loukkaavista väitteistä. Tässä Junes Lokan tapauksessa ihmetyttää, että Lokka teki rikosilmoituksen jo lähes kaksi vuotta sitten. Asiaa siis palloteltiin liian pitkään.

Aiemmin vastaavantyyppinen tapaus on ollut käräjillä, ja lopputulemana oli tuomio kunnianloukkauksesta. Näin ollen on todennäköistä, että myös tässä tapauksessa Vehkoo tuomitaan kunnianloukkauksesta.

Kansanedustaja Anna Kontula (vas.) kertoo Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa rahoittavansa paperittomien eli laittomasti maassa olevien ulkomaalaisten piilottelemista. Hän myös kannustaa suomalaisia piilottelemaan paperittomia kodeissaan. Kontula on aiemmin myös itse piilotellut paperittomia.

En ole juristi, mutta näin maallikkojärjellä ajateltuna Kontula saattaa syyllistyä lainvastaiseen tekoon. Eikä Kontula ole ainoa, joka näin tekee. Mielestäni tällaiseen hyvin kyseenalaiseen moraaliposeeraukseen myös oikeuslaitoksen tulisi ottaa kantaa.

Vehkoon tapaus kertoo myös, että perinteisen valtamedian nimittäminen agendamediaksi on paikallaan. Tätä kirjoittaessani en ole havainnut vielä yhdenkään agendamedian kertoneen asiasta. Onko se sitä “vastuullista journalismia”?

Onneksi on some. Se on kertonut tämänkin asian.

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

 

31 thoughts on “Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

 • 12.10.2018 at 13:24
  Permalink

  Nyt on Vehkoo ja valemedia kovasti hiljaa, mutta kunhan Vehkoo alkaa kohta uhriutumaan niin jopas on vastuullisilla journalisteilla kirjoittamista.

  Reply
  • 12.10.2018 at 18:53
   Permalink

   Uhriutuminen aloitettu: ”Johanna Vehkoo kertoo Kalevalle, että hän oli syytteessä kuvattuun aikaan pitkään jatkuneen, työstään johtuvan häiriköinnin kohteena.

   – Olin hyvin ahdistunut, kun sain tietää asioista, joiden koin perustellusti uhkaavan fyysistä turvallisuuttani, hän kuvailee.”

   Noin. Ei ihme että valtamedia on kriisissä. Vaihtoehtomediat julkaisivat saman uutisen noin kaksi vuorokautta ennen valtamediaa. Siinä välissä TM:n päätoimittajakin ehti ihmetellä valtamediassa vallitsevaa omertaa asian tiimoilla.

   Reply
   • 12.10.2018 at 20:07
    Permalink

    Valtamedia ei muuten koko päivänä pukahtanutkaan kiusallisesta aiheesta. Mutta annas olla kun nyt saatiin uhriutuminen ja narratiivi sitä myöten kuntoon niin voidaan alkaa syyllistämään ”rasisteja ja natseja” joten sitä on nyt luvassa, ja Vehkoo saadaan luultavasti perinteisen irvokkaalla vasuripaskamediakampanjalla käännettyä uhriksi.

    Reply
 • 12.10.2018 at 13:43
  Permalink

  Veikkaan että vaginasentrisen maailmankuvan omaavilta Vehkoon kanssasisarilta on jo tilattu isot kasat vihapostia oikeudessa esiteltäväksi.
  Kyllä nuo naiset tietävät kuinka pelaavat.

  Reply
  • 12.10.2018 at 14:53
   Permalink

   Ei itseasiassa tiedä ja ei niiden taritsekaan tietää, kun totuudella ei ole mitään väliä tässä poliittisessa ajojahdissa kansallismielisiä kohtaan. Riittää kun on vain ”oikealla” puolella, niin mitään ei tapahdu itselleen vaikka tekisi mitä… ja loppujen lopuksi oikeat uhrit, eli isänmaaliset joutuvat syytetyn penkille.

   Reply
 • 12.10.2018 at 13:57
  Permalink

  🙂 Tämä asia täytyy levittää ulkomaille, suomalainen ”faktantarkistaja” syytettynä perättömien tietojen levittämisestä ja kunnianloukkauksesta. 🙂

  Reply
  • 12.10.2018 at 20:00
   Permalink

   Ja myös julkisen sanan neuvoston jäsen. Suomen valtaapitävistö on tietämättään korruptoitunutta. Korruptoitunut on myös media, joka pitää käytäntöä hyvänä. Vain harva huomaa, että vaaleissa on äänestettävä ja harkiten.

   Nyt paljastui vain pinnalla kelluvaa törkyä. Rikoslakiin pitäisi saada pykälä valehtelimisesta etenkin poliittikon valehtelemisesta. Voisi onnistuakin, jos konsensusvalta vaihtuisi. Oppositio on aina näennäinen ja pyrkii vain hallitukseen pääsyyn. Sateenkaarihallitus oli esimerkki syvästä korruptiosta. Äänestäjät petettiin.

   Reply
   • 12.10.2018 at 20:09
    Permalink

    Aivan. Nyt kannattaa laitella uutisvinkkejä ulkomaiden medioille. ”Suomen julkisen sanan neuvoston jäsen oikeuteen kunnianloukkauksesta ja valheiden levittämisestä”.

    Reply
 • 12.10.2018 at 14:05
  Permalink

  Lokka teki rikosilmoituksen lähes kaksi vuotta sitten ja nyt vasta jotakin tapahtuu. Kertoo kaiken oikeuslaitoksen korruptoituneisuudesta ja valtamedian Deep State kytköksistä. Onneksi kaikki tulee julki ja globalisti eliitin marionetit tuomitaan siinä missä isäntäsäkin. Q Anon raportit kertovat että oikeus on voittamassa kaikkialla maailmassa. Meilläkin tullaan näkemään valtarakenteiden massiivinen pöllytys, kun talouden ja politiikan rosvot talutetaan oransseissa haalareissa kärsimään tuomiotaan.

  Reply
 • 12.10.2018 at 14:47
  Permalink

  Jos eliitin pitää joku uhrata olkoon se joku ”alempiarvoinen” 2 kastiin kuuluva henkilö: Suomen perustuslaki 118 § ( Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan oloe mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.).

  Eli alempia 2 kastiin kuuluvia voidaan tarvittaessa syyttää/ tuomita, ettei keskustelu vahingossa ennen vaaleja kohdistu niiihin; jotka ovat tehneet ”perustuslakiin” syytesuojan omille rikoksilleen:

  archive.is/kimmoleaks.fi .

  Ja jotka ovat LAHJONEET Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallatomaksi käsittelemään tämän eliitin tekemiä PL 118 §:n mukaisia rikoksia : Iltalehti 19.2. 2013″MIljoonien rahavirrat puolueille.” lainsäädäntövallan myyminen ); Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnanassa muhii miljardikaapaus ( ”laki 444/2012”).

  Tämä lahjonta toteutettiin HE 55/2007:n avulla kansanedustajille valehdellen: Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia . ( PL 118 § todistaa vallan muuta ).

  Oikeusministerin 2008 allekirjoittama ”sopimus” sinetöi touhun: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea kosevissa ”yksittäistpauksissa”.

  Suomeen on näillä valtiopetoksisilla lakimuutoksilla luotu IHMISOIKEUDETTOMAT kansanryhmät : Lapset, hetero-aviomiehet ja pienyrittäjät !

  Tämä kehitys oli jo 2005 nähtävissä EOA päätöksen 876/2/05 muodossa … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa … sillä pieteetillä; että Porin poliisille 8.9. 2005 tekemäni rikosilmoituksen rinnalle tein SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisestä syrjinnästä 9.12. 2005 . ( osuiko liian hyvin; koska diariinkirjaaminen kesti 8 kuukautta ? ).

  Täteä ei edes EIT uskaltanut käsitelleä ihmisoikeusloukkauksena ( EIT 24221/06) vaan tuhosi aineiston 27.3. 2009 EOA kanslaipäätöksen 1350/4/08 mukaisissa ”olosuhteissa”…..

  Ja ”olosuhteet” olivat : Suomen EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa EI VOIDA TUTKIA …. ( julkaistu archive.is/kimmoleaks.fi )… pistäkää talteen; ennekuin verkkovalvontalaki iskee … poistetaan varmasti.

  Suomella on siis ihmisoikeusrikokset sallivat KUMPPANIT: Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ja Kansainvälinen rikostuomioistuin !

  Olen valmis tästä todistamaan Valtakunnanoikeudessa …. vaatii PL 118 §:n purun valatiopetoksena ja PL 6 §:n vastaisena !

  Reply
 • 12.10.2018 at 14:57
  Permalink

  Vehkoon pitäisi ehdottomasti saada kenkää. Hänen faktantarkastaja tittelinsä YLEn annossa on pelkkä vitsi, kuten on myös koko YLE.

  Reply
 • 12.10.2018 at 15:26
  Permalink

  Kuinka moni suomalainen edes tietää mitään jostain lokasta ja hänen kiistoistaan vähän joka suuntaan?

  Niin Lokka kuin vehkoo ovat niin tuntemattomia , Lokan videoita seuraa sama someväki, joutilaana, työttömät, eläkeläisukot ja elämäänsä tympääntynyt leskirouvat.

  Kysyisinpä vaikka tutuilta, tokko kukaan tietäisi kuka on Lokka tai Wiik tai Huuhtanen tai edes Reijo Tossavainen. Sisäpiirin kiistoistaan ei ole yleistä kiinnostusta, media ei turhia Jonnin joutavuuksia uutisoi.

  Reply
  • 12.10.2018 at 15:32
   Permalink

   Kysele rauhassa, itsehän teet kaikkesi Lokan tekemiseksi tunnetuksi. Ja kun tämä uutinen lopulta joudutaan tuomaan julkisuuteen, on Lokka entistäkin tunnetumpi 🙂

   Ja nyt, Pirkko, valmistaudupa taaas jäähylle, ilmoitan sinusta ylläpidolle että olet taas mönkinyt palstalle IP-banneistasi huolimatta 🙂

   Reply
  • 12.10.2018 at 15:34
   Permalink

   Kotiäideille ihmissuhdeohjelmat ovat tärkeämpiä kuin reaalielämä.

   Reply
   • 12.10.2018 at 15:39
    Permalink

    Tämä ei ole mikään kotiäiti vaan monilta palstoilta tuttu trolli, MV;n palstat pilannut ”Pirkko Korhonen”, iltalehtien palstoilla häiriköinyt ”mataleena” tai ”mataliena” ja monta monta muuta nimimerkkiä, kokopäivätoiminen suvakkitrolli.

    Ilmoittakaa ylläpidolle aina ja heti kun havaitsette tuota samaa länkytystä.

    Reply
    • 12.10.2018 at 16:27
     Permalink

     Eiköhän sinä jeppes näyttäisi olevan se henkilöihin menevä häirikkö eri palstoilla? Olet olevinasi joku kuningas ja päähenkilö. Säälittäviä nuo sinun juttusi ilmeisesti vuodesta vuoteen jostain iltasanomien keskusteluista, .varmaan 10 vuotta kun ne loppuivat. Ei omaisiaan haittaa?

     Reply
     • 12.10.2018 at 18:21
      Permalink

      Eli myönnät olevasi iltalehtien palstojen häirikkö.

    • 12.10.2018 at 18:50
     Permalink

     Kyllä ”pirkon” tietää MV:n alkuajoista asti seurannut lukija.

     Reply
  • 12.10.2018 at 15:37
   Permalink

   ” Sisäpiirin kiistoistaan ei ole yleistä kiinnostusta, media ei turhia Jonnin joutavuuksia uutisoi.”

   Ja Pirkko, vaikka kuinka haluaisit kuvitella muuta, niin tämä asia että YLE:n ”faktantarkistaja” ja julkisen sanan neuvoston jäsen on syytettynä juurikin valheellisten tietojen levittämisestä ja kunnianloukkauksesta, ei ole mikään ”jonnin joutavuus”, vaan asia leviää nyt ihan ulkomaita myöten.

   On muuten mukavaa katsella kun siinä nyyhkit, kiemurtelet ja pieret verta tämän asian tiimoilta 🙂

   Reply
   • 12.10.2018 at 15:59
    Permalink

    Totuus ei maailmassa ole arvossaan jos ei esim muslimien pilkkaajaa saa sanoa rasistiksi. Hehän ihan uhkuvat ilkeyttä joka suuntaan tuo junes ja Tiina. Tietenkin säälittävää, kun omat elämät on pielessä piti käydä esim .Oulussa vittuilemassa kurdeille ja heidän auttajillee .
    Kun ko. Pariskunta edes puhuisi asiaa, vaan aina menevät etenkin naisten ulkonäköön ja valtuuston pullan syöntiin.
    Ihme kikattajia ja tohottajia. Tossavaisen ihailemaan valtuustokäytöstä? Hirvisaari han samaan tapaan öykäröi aikoinaan Asikkalan valtuustossa.

    Reply
    • 12.10.2018 at 16:15
     Permalink

     James Hirvisaarta suoraselkäisempää suomalaisten puolustajaa ei ole eduskunnassa nähty ikinä!
     Hieno mies!

     Reply
     • 12.10.2018 at 16:17
      Permalink

      James palaa eduskuntaan!
      Kjäh-kjäh tollot!

    • 12.10.2018 at 18:26
     Permalink

     Kukaan ei ole pilkannut muslimeja. Rasistiksi nimittely on kunnianloukkausrikos, ja Vehkoo on nyt syytteessä siitä, joten hajoile siihen mummeli.

     Reply
    • 12.10.2018 at 19:42
     Permalink

     Kotiäidit, joita et todellakaan edusta, olet varmaan tietoinen, että vaikkapa pullansyönnistä ovat maininneet muutaman kerran lähetyksissä, joissa on matskua yhteensä valtava määrä tunteja. Joten valehtelet kuin idiootti väittäessäsi, että ”aina”. Tuo on tyypillistä demari-vinkumista, saatanallista eripuran lietsomista.

     Mitä muslimeihin tulee, kyllä on voitava kritisoida ihmisiä jotka aikuisten oikeasti haluaisivat jihad-raiskata sinutkin, tai leikata sinunkin kurkkusi, koska olet dhimmi, vaikka täällä esiinnyt ”muslimien ystävänä”. Muslimeilla ei ole mitään dhimmi-ystäviä, sen kieltää heidän koraani ja imaami. Heidän niin sanottu ystävyys on 1400 vuoden ajanjaksolla yhä uudestaan osoittautunut petokseksi. Heillä on tälle oppeihinsa kuuluva nimityskin, taqiyya.

     Jokainen hallitus, joka tieten tahtoen käyttää veronmaksajien rahoja muslimien massamaahantuontiin, tai islamin edistämiseen kotimaassa, ovat täysin samanlaisia kuin hallitus, joka pakottaisi kaikilta kansalaisilta leikattavan yksi sormi pois.

     Reply
 • 12.10.2018 at 16:02
  Permalink

  On oikeen ilkeen näköinenkin.

  Reply
 • 12.10.2018 at 18:28
  Permalink

  Poliisi on oikeasti poliittinen eli Polpo ?

  Poliisi ei ollut aloittanut edes Jessikka Aron jättimäisestä 30 000$ rahankeräyksestä poliisitutkintaa ( ainkaan toukokuussa 2018 mennessä), vaikka siitä on tehty ilmoitus poliisille jo elokuussa 2016.

  Tutkintapyyntö Jessikka Aron rahankeräyksestä
  Yleisradion toimittaja Jessikka Aro on tunnustanut 16.8. 2016 Facebook-päivityksessään, että hän on kerännyt joukkorahoituskampanjalla 30 649 USD.

  https://mvlehti.net/2016/08/17/tutkintapyynto-jessikka-aron-rahankerayksesta/

  Reply
 • 12.10.2018 at 20:18
  Permalink

  Noin. Linkattu tapaus Venäjän medioille, kohta lähtee myös muiden maiden medioille 🙂

  Reply
 • 12.10.2018 at 21:16
  Permalink

  Vehkoolle kunnon rangaistus, RASISTINEN motiivi. Juneshan on marokkolainen puoliksi.
  Hauska yksityiskohta, isänmaallisempi kuin kaikenmaailman suomalaiset vihervassarit.

  Reply
  • 12.10.2018 at 22:04
   Permalink

   Isänmaallisuus tarkoittaa nykyisin henkilöitä, jotka eivät ole työssä eivätkä aio töitä tehdäkään kun ovat keksineet, että ”isänmaallisuudella” voi rahastaa ja tulee mukavasti toimeen, .lahjoituksilla pääsee mukavasti vaikka ulkomaillekin reissulle.

   Isänmaallisia ovat sitten mielestään myös he, jotka pienestä mt-eläkkeestään nämä rahoittavat ja somessa kirjoittelevat ja toistavat juttuja.

   Näitä pariskuntia on toiminut kaksi,. Nyt pari pariskuntaa on tullut lisää, kukaan heistä neljästä ei ole töissä vaikka ikää on alle 50.

   Reply
   • 12.10.2018 at 22:19
    Permalink

    Ja Pirkko lähtee IP-banniin taaaasss 🙂

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.