Poliisi etsii silminnäkijöitä pahoinpitelylle Tampereella – uhri kriittisessä tilassa

Poliisi etsii silminnäkijöitä pahoinpitelylle, joka on tapahtunut Tampereen keskustassa 6. lokakuuta noin kello 02.00 aikaan yöllä Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella. Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä, oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvun takki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

Pahoinpitelyssä uhrille on aiheutunut erittäin vakavat vammat, joiden vuoksi hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Hänen tilansa on kriittinen. Epäillyn henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että alueella on ollut paljon ihmisiä ja myös silminnäkijöitä on ollut useita. Silminnäkijät eivät ole ilmoittautuneet poliisille. On selvinnyt, että epäilty on noin kolmekymmentävuotias tummahiuksinen, solakka mies, jolla on ollut yllään tumma takki. Takissa on ollut myös vaaleaa – mahdollisesti raitoja hihoissa tai kyljissä.

Uhrin seurassa on ollut mies, joka on taluttanut polkupyörää. Hän on joutunut myös käsirysyyn paikalla olleen nuoren miehen kanssa. Nuori mies saattaa olla itse epäilty tai epäillyn seurassa liikkunut pitkä mies. Miehet ajautuivat painissaan suojatielle ja ilmeisesti nuorempi sai painettua vanhemman miehen alleen. Mies on poistunut paikalta tämän jälkeen.

Loukkaantunutta on auttanut useampikin ihminen, mutta yhden todistajan mukaan paikalla oli ainakin nainen pukeutuneena ”tumman pinkkiin takkiin”. Lisäksi paikalla on ollut grilliruokaa syönyt noin 25-vuotias mies ja nuorehko ulkomaalaistaustainen mies, joka soitti hälytyskeskukseen. Molemmat miehet ovat olleet paikalla ambulanssin tuloon saakka ja he ovat kertoneet nähneensä kuinka loukkaantunutta miestä lyötiin.

Poliisi pyytää uudelleen tapahtuman silminnäkijöitä sekä tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla on vähäiseltäkin tuntuvia tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin epäillyn rikoksen selvittämiseksi.

Vihjeet ja yhteydenotot puhelimella 0295445317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi etsii silminnäkijöitä pahoinpitelylle Tampereella – uhri kriittisessä tilassa

 • 11.10.2018 at 14:51
  Permalink

  Taisi olla sen ulkomaalaistaustaisen nuorehkon miehen kavereita, koska ei osaa kertoa hakkaajan tuntomerkkejä ja Tampereen punikkimiliisi on vain etsivinään epäiltyä. Etsii etsii…vaan ei soisi löytyvän.
  Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat tyhmyydellään tämänkin raa`an pahoinpitelyyn mahdollistaneet.

  Reply
 • 11.10.2018 at 18:09
  Permalink

  Etsikää kunnon lääkäri eikä ”silminnäkijöitä”. Sitä paitsi totalitaarisessa valtiossa on hyvin vaarallista olla ”silminnäkijä”.- Olen katsonut sellaisen kovan pojan kun Bruce Willisin elokuvia, jossa korruptoituneet poliisit saattavat ampua pammauttaa ”silminnäkijän” kun hän kunnon kansalaisena menee suorittamaan ”kansalaisvelvollisuuttaan”.
  Jos suomalainen mies kuolee päähän osuneisiin iskuihin, jotka ovat vain iskostaneet ”monikulttuurisuutta” meihin ”Jukolan seitsemään veljekseen” verrattavia umpiluisia oppimattomia suuren kiven päältä mylvijöitä. Ei silloin ole ollut sen enempää rikos kuin Lukkarin ja hänen näppärän tyttärensä osallisuus ”kansansivistystyössä’, joka sitä paitsi on hyvin vahingollista, sillä jos kansa osaa lukea. Se voi saada hyvin vahingollisia ”vieraita” vaikutteita ja mikä vielä pahempaa”: Uusia ajatuksia ja poliittisia mielipiteitä maista, jossa kaikki on päin siistiä ulkomuotoa ja ylvästä inhimillistä käytöstä sekä kansalaisistaan huoltapitäviä poliitikkoja, jotka ymmärtävät palvelevansa vain yksin kansaansa ja varjella sen vastaista menestystä sekä onnea eivätkä etsi omaansa, vaan päästävät meidät pahasta sekä vihaavat sydänjuuriaan myöten korruptiota eli kansan selkänahasta repimää kansallisvarantoa, joka on tarkoitettu jaettavaksi heille takaisin kehittämällä yhteiskuntaa ja parantamalla sen sosiaaliturvaa eikä päinvastoin tuhlattavaksi maailman turuilla vieraille heimoille vain siksi, että ovat ”vieraita heimoja” ja pääsee muiden korruptio -herrojen ja ruouvien kanssa lolitalennoille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.